Nikoletta a fasztalicska


Nikoletta. Most mit szépítsem. 25 éves voltam és úgy elcsábítottam egy 18 éves lány, hogy csak. A kedvenc helyünkön ültünk, amikor egy társasággal csatlakozott hozzánk. Nagyon megtetszet. Rövid fekete haj volt és nagyon szép formájú. Hirtelen, ha megkérdezik, mit látok rajta, biztos még a ruháját sem tudtam volna megmondani milyen színű. Hülyéskedtünk is eleget minden idétlen viccet elmondtunk, amikor nagy hangon bejelentetem, hogy megyek a mosdóba és nem-e akar a lányok közül elkísérni valaki. Nagy röhögés, de a haverok torkán akadt valami, amikor felállt, hogy ő jön. Na gondoltam itt most hülyét csinál belőlem.

Nagyon illedelmes volt megvárt a mosdó előtt. Amikor kijöttem bocsánatot kértem, hogy ilyen hülye helyzetet teremtetem de ő szólt, hogy akart jönni és nem érdekli, hogyha a többiek esetleg azt gondolják, hogy történt valami. Jóval megcsendesedve mentünk vissza és a kaján vigyorokkal semmit sem törődve beszélgetni kezdtünk. A hajnal úgy jött el, hogy még a kezét sem fogtam meg de már sokkmindent tudtam róla és ő is. Hazakísértem és a lépcsőházuk előtt hirtelen átölelt és megcsókolt. Nagyon jól csókolt és amikor érezte, hogy kezdek belejönni még szorosabban ölelt. Majd behúzott a lépcsőházba és a lezárt hátsó bejárat előterébe terelt.

Nem tétlenkedet. Száját az enyémre tapasztotta és nyelve az enyémet kergette. Én a derekát öleltem majd a hátát. Jobb kezemmel lenyúltam és a fenekét húztam magamra. Belesóhajtott a számba. Nagyon jó volt. Most már két kézzel simogattam a feneket és minden egyes húzásnál egyre hangosabban sóhajtott. Mintha ruhán keresztül keféltünk volna. A farkam olyan kemény volt, hogy már fájt és ezt ő is megérezte, mert csípőjével ott körözött. Közben eszeveszettül csókolóztunk, szinte haraptuk egymást. Megpróbáltam a melleihez férni. Amikor a meztelen bőrét érintetem a kezemmel megrándult és egy kicsit eltávolodott tőlem, hogy akadálytalanul fölnyulasak. Nem kerülgetem és semmit egyenesen a mellét ragadtam meg és elég durván kezdtem el gyúrni. Nem ellenkezet, hanem még hevesebben csókolt és közben már liheget. Egy kicsit előrecsúsztattam a lábaimat és megtámaszkodtam. Így mindkét kezem fölszabadult most már valósággal marcangoltuk egymást.

Mindkét kezem tele volt a melleivel, és ahogyan a hüvelykujjammal simogattam aprókat rándult. Beállt a terpeszben lévő lábaim közé és megpróbált le fel csúszkálni a farkam körül. Nem igazán sikerült ezért abbahagyta és egy kicsit hátradőlt. Szinte hanyatt eset de még sikerült elkapnom a bal kezemmel, amíg a jobbal tovább gyúrtam a mellét. Ebben a pozícióban nem tudtam használni a kezem, de ő segített. Kinyitotta a nadrágja zárját és teles egészében szétnyitotta az ingét. Csodálatos volt. A melltartónak használt rövid kis topp már fölgyűrve sodródót a nyaka körül és a mellei szabadon ringatóztak előttem. Nem kéretem magam rábuktam és összevissza harapdáltam és nyaltam a melleit. Irányított, hogy az egyiket hol a másikat adta a számba.

- Szopjad, kérlek, nagyon élvezem, kérlek még, most egy kicsit harapd.
Boldogan engedelmeskedtem, mert nagyon feltüzelt, hogy beszél és éreztem, hogy neki lassan vége lesz. Megpróbáltam egyszerre a számba venni a bimbókar nem sikerült, de neki ez is elég volt, mert hirtelen nekem dőlt, beleharapott a nyakamba és csak liheget.
- Csodálatos most mindjárt…….jön….élvezek szorítsd meg az epret. Nagyon nem tudtam engedelmeskedni, de neki így is jó volt. Ilyet én még nem éltem, hogy valakinek a melleivel játszva ilyen orgazmusa legyen. A sötétben önelégülten mosolyogtam és gondolatban vállon veregetem magam. Lassan mozdult meg.
- Köszönöm nagyon jó volt, rebegte, ami nekem olaj volt a tűzre, mert gondoltam én következek. Nem ez történt. Hirtelen összehúzta magán az inget és fölszaladt a lépcsőn, én pedig ott álltam és nem csak én álltam. Olyan döbbent voltam, ha lefényképeznek bizonyára lóhosszal vezetem volna a leghülyébb arc világrekordját.

Mire utána szólhattam volna halottam, hogy kattan egy ajtó valahol. Ott álltam egy darabig. Soha nem tetem még olyat, de most muszáj volt. Még a nyálamtól és a testmelegétől remegő kezemmel kiszabadítottam a farkam. Úgy pattant ki, mint akit kilőttek. Nagyon fel voltam izgulva és alig rántottam kettőt rajra már spricceltem is. Az első spricc messze elrepült. Lassan- lassan még húzogattam miközben visszatért a lélegzetem és úgy, ahogy megnyugodta.
- Szar az élet, és én csak annyit tudok róla, hogy Nikoletta és, hogy hol lakik. Most már dühös is voltam. De mit tehetem? Szépen hazamentem.
Másnap. Még azért is elmentem az előző esti kocsmába de nem volt ott. Egy kicsit nézelődtem rendeltem egy sört és leültem. Nem nagyon figyeltem másra ezért vetem későn észre a csajszit aki odajött. Ő is ott volt a tegnap.
- Szia, Nikoletta küldött, ha van kedved, menjél el hozzá.
- És miért, hogy megint ott hagyón? Kérdeztem.
- Te igazán nem érted? Nagyon megszégyellte magát a tegnap este, mert először élvezet el fiúval. Na fene gondoltam
- Még szűz? Kérdeztem
- Az. Jött a válasz. A többi már nem érdekel. Menet közben vettem egy csomag óvszert, hogy ami biztos- biztos. Amikor a tömbház elé értem a sötétből kivált egy árnyék. Ő volt. Megfogta a kezem és felvezetett.

- Senkim sincs itthon, magyarázta és én beértem ennyivel. A szobája már elő volt készítve csak egy ki lámpa éget. Leültünk és egy kicsit beszélgetünk, majd az ölömbe ült és megcsókolt. Most nagyon lágyan alig érintve a számat. Kezeimmel a hátát majd a fenekét simogattam. Egyre jobb lett. Mozgolódni kezdet de hirtelen felült és kezdte levetni magáról a trikót. Csodálatos mellei voltak nagyok de nem megereszkedetek. A bimbók körül egy kisé sötétebb volt a bőr. Bimbói kiemelkedtek és hívogatóan ringtak előttem. Nem kérettem magam, simogattam, majd egy kicsit a számba vetem. Ő simogatta a fejem és irányított hol esik a legjobban. Egyre jobban megkeményedtek a bimbói és én is. Most már érezte ő is és csúszkálni kezdet rajtam. Rajta valami puha anyagból készült nadrág volt ezért tökéletesen érezhette a farkam keménységét és pontosan odaillesztette a puniját és csak csúszkált. Egyetlen rántással húzta le rólam is a trikót. Összeölelkeztünk mellei a meztelen bőrömhöz értek. Csókolóztunk. Lassan felálltuk.

Óvatosan kezdtem lesodorni róla a nadrágot a bugyival együtt. Letérdeltem elé, most láttam meg először a puniját, nem volt borotválva sötét szőr és középen már csillogót a bejárat. Megpróbáltam belenyalni de ő elrántotta a csípőjét. Kezeimmel közelebb húztam magamhoz és csókolni, nyalni kezdtem. Az íze semmihez sem hasonlított. Nagyon nedves volt és mivel én nyaltam neki először teljesen új volt neki. Remegő csípővel állt fölöttem Nikoletta de most már teljesen az én hatalmamba. Leültetem az ágy szélére és hanyatt löktem majd szétnyomtam a lábait. Punija kinyílt. Annyira nedves volt, hogy a feneke vágata is csillogót. Szeméremajkai megduzzadva szétnyíltak és vallósággal beleláttam a hüvelyébe. Nem kéretem magam. Nyaltam ahogy értem. A hüvelye körül kezdtem. Nem dugtam belé a nyelvem csak körülötte nyaltam miközben a kezeimmel a melleit kezdtem el gyúrni. A hatás nem maradt el. Mostanra már nyögőt és dobálta magát. Csiklója nagyon ki volt emelkedve, és amikor rásiklottam a nyelvemmel felsikoltott.
- Nem bírom tovább, kérlek nem …….jajajaahhh.

De nem törődtem vele. A számba vetem és szoptam a csiklóját. Ütemesen mozgatta csípőjét a szám ellőt. Néha a hüvelyébe is benyaltam de a csikló volt a cél. Belemarkolt a hajamba és most már ordítót. Rángatta a hajam, nyomta a poncijába a fejem. Fájt, ahogyan húzta, de én csak nyaltam és néha egy kicsit harapta. Úgy ömlőt a nedvesség a punijából, mint a csapból. Mostanra két kézzel kellet fogjam a csípőjét mert nagyon rángatott, lihegve szolt: - nem bírom élvezek kérlek még…..nem még …elég haahhah, szerintem azt sem tudta mit akar. Hirtelen felemelkedet és bal kézzel a poncijába rántotta a fejem nyelvem becsúszót a hüvelyébe, és már nem engedte, hogy …..alig kaptam levegőt, de nyaltam rendületlenül.

Forgattam a nyelvem miközben az orommal a csiklóját döfködtem. Hatalmasat ordított úgy élvezet el. Majd leroskadt az ágyra és mintha meghalt volna. Kimentem a fürdőbe és egy törülközőt megvizeztem és törülgetni kezdtem az arcát. Meglepő gyorsan helyre jött.
- És te? Kérdezte
- Én már megszoktam, válaszoltam ironikusan majd elmeséltem, hogy a tegnap a lépcsőházban kivertem. Nagyot nézet.
- És most is megtennéd, ha kérnélek, kérdezte. Nem akartam kötélnek állni, de aztán bevallotta még sohasem volt fiúval és egyszer meg kell tanulni. Beleegyeztem de szóltam, hogy akkor követnie kell az utasításaimat. Lehúztam a nadrágot a gatyámmal együtt és most én álltam előtte álló farokkal.
- Milyen nagy, szolalt meg, bár ez nem jelentet számomra semmit hiszen, ha ez az első farok, amit lát, akkor na ja. Nem kellet a farkam nedvesíteni hiszen a az előnevektől már valóssággal csillogót.
- Te már elélveztél,?kérdezte.

- Nem csak most jön a java. Megkértem, hogy dőljön le az ágyra és én fölé térdeltem.
Mellei ott voltak előttem. Megfogtam a jobb kezét és rátettem a farkamra és húzogatni kezdtem. Semmi pillanat alatt megérezte a ritmust és most már ő csinálta. Hátranyúltam és izgatni kezdtem a puniját. Lihegtünk mind a ketten. Nekem nem kellet sok. Nyögtem:
- Élvezek most gyorsabban. Az első adag az arcára ment de a többit már a melleire verte. Mellé roskadtam és a bal kezemmel kezdtem szétkeni a mellein az anyagot. Először csak a balon majd a jobb mellén egyre hangosabban vette a levegőt majd hirtelen felült
- Keféljünk, nagyon akarom… Folytatás.
Beküldő:beauceron boszeron kenel


Szextörténet ajánló:


Vintage Anál


Nevem Elizabeth Warner-Jones és ma meghalok. Newgate börtönében várom sorsom beteljesedését, miután elítéltek francia szeretőm, Sauville Chabrier meggyilkolásáért. Bálint nap van, 1815-öt írunk. Itt ülök, magas derekú fehér muszlin köntösömben, divatos övvel, fehér muszlin sapkában, magas szárú csizmában, szóval esküvőhöz öltözve, amely ma lenne,ehelyett azonban felakasztanak, így halok majd meg.<....

Szex két leszbivel


Egy hétfő délelőtti nap elindultam a haveromhoz, hogy elhívjam egy italra, meg csajozni. Régen ismertük egymást, ezért kopogás nélkül léptem be hozzájuk. Az ajtó mögül hallottam kisebb nyögdécseléseket, azt hittem pornót néz, ezért bekopogtam, és benyitottam a szobába, amikor is...

Ott találtam a nővérét, és egy másik csajt. Éppen egymást nyalták, de amikor észrevették, hogy ott vag....

Mz Maci - szex


Mz Maci - szex

Elhúzott sötételõfüggönyök, a számítógép csöndes, néha meglepve fel-erõsödõ zúgása, anyu szöszmötölése odakint. Én csak ültem az ágyam szélén jólesõen vakarózva, bal kezemben a kávéval, mintha el sem hinném, hogy ott van. Kint lehetett vagy harminc fok, úgy nyolc óra magasságában; álmosan néztem a függönyök résein beszûrõdõ júliusi izzást, és az igazat megvallva szeret....

A roma csávó seggbe kúrt (gay történet)


Bemutatkozással kezdeném.....Milán vagyok, 16 éves magyar gyerek. Barna a hajam, rövid és zöld a szemem színe, 170cm és 60kg vagyok, sportos a testalkatom....kockahas meg minden. Eléggé kapós vagyok a srácok körében, meg persze szegény lányoknál is, de ők hidegen hagynak. Mindig azt szoktam mondani hogy "meghagyom őket a heteróknak ;)" amire persze kicsit csalódottan reagálnak, na de ennyi elég i....

Egy jó kis szadoszex


Bélával a neten keresztül ismerkedtem meg, nagyon felkeltette a vágyat bennem az a hosszas hirdetése, amiből az derült ki, hogy a szado-mazo dolgoknak ő azért lett kedvelője mostanság, mert nem igazán volt kielégítő a közelmúltban a szexuális élete.

Megismerkedtünk, felmentem vele a lakására. Egy ideig beszélgettünk, mindketten intelligens emberek lévén, filmekről, méghozzá mélyreha....

Ébredő vágyak


A vonat zakatolva szelte át az erdőt. Kriszta csöndben ült egy üres kabinban és az ülés karfájára könyökölve bámulta az elsuhanó tájat. Milliónyi gondolat cikázott át az agyán. Most múlt el 25 éves. Éppen egy hónapja. Nemrég fejezte be az egyetemet és most a friss orvosi diplomájával a zsebében, száguld a szép jövőt ígérő Budapest felé. Ő volt az évfolyam legjobbja. Amikor lediplomázott az egyik p....Szextörténet címkék

rejtet | dokin | borotválva | leszbikus. | zita |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.