Hot tub orgia


Pár napja vettem egy jakuzzit a házamba, pontosabban a teraszra. A hely ahová került ugyan kint van a kertben, de egyik oldalról sem látható, ha a szomszédokat tekintjük.

Beüzemeltem, majd feltöltöttem, bekapcsoltam. A feleségem megkérdezte, hogy valamelyik este nem ünnepeljük-e meg az új jakuzzit. Mondtam neki, hogy dehogy is nem, remek ötlet.

Megkérdezte a nejem, hogy áthívhatja-e a barátnőjét, meg annak a férjét. Mondom persze, csípem őket.

Eljött az este. Készültem egy kis grillel, borral, sörrel és egyéb finomságokkal. Majd megérkezett Vivien, a férje nélkül. Furcsálltam, de van ilyen, volt már ilyen. Az este úgy alakult, hogy egyre jobban és jobban éreztük magunkat, fogyott a bor is, jól éreztük magunkat. Irány a jakuzzi!

A jakuzziba beleültem, míg a csajok elmentek átöltözni. Kis idő múlva visszatértek, először a feleségem majd Vivien ült bele a jakuzziba. Vivien is pontosan ugyan olyan fürdőruhát viselt, mint a feleségem, tanga. Nagyon jól tudja a feleségem, hogy odavagyok érte, amikor tangát visel. Nos Vivien egy falatnyi csík tangát viselt és amikor beült, akkor rámpillantott, biztosan levette, hogy végig a seggét néztem. Apró mosoly látszott az arcán. Mit ad Isten, a feleségemnek el kellett mennie a mosdóba. Kiszállt majd annyit mondott, hogy siet vissza.

Ekkor Vivien rámpillantott, majd odaült hozzám nagyon közel, és beszélgetni kezdtünk. Megkérdezte, hogy hogy vagyok, miújság és egyebek. Ezekre mintha mi sem történt volna és mintha nem a feneke járt volna az eszembe, úgy válaszoltam, ahogy mindig is.

Ahogy az utolsó kérdésére el kezdtem válaszolni, azt éreztem, hogy egy tenyér a farkamra helyeződik a fürdőgatyámon. Felkaptam a tekintetem, hogy bármit is tudjak erre reagálni, de a következő pillanatban már a farkam a markában volt és közben megcsókolt. Azt súgta a fülembe, hogy maradjak csendben. Vivien a víz alatt el kezdte verni a farkam, közben a nyakam csókolgatta, én pedig csak néztem a ház sarkát, hogy nehogy lebukjunk a feleségem előtt, de tudtam, hogy korábban már erről beszélgettünk, hogy jó lenne egy hármas. Úgy, hogy abban bíztam, hogy összejön ezúttal.

Ahogy a nyakam csókolgatta én a kezemmel félrehúztam a tangáját és az ujjaimmal kezdtem el izgatni a csiklóját majd lassan el kezdtem ujjazni. Vivien halk nyögései csak egyre merevebbé tettek. Ekkor Vivien kérte, hogy álljak fel, hogy a farkam kint legyen a vízből. Felálltam és immáron két kézzel verte a farkam, majd felnézett rám és mosolyogva körbenyalta az ajkait, ezután finoman lentről felfelé végig lett nyalva a merev farkam, majd érzékien el kezdett szopni. Ahogy néztem, hogy Vivien ajkai között eltűnik a farkam cm-ről cm-re úgy sóhajtottam egyre nagyobbakat. Olyan szinten leszopott, hogy vetekedett a feleségem technikájával. Ezt mondtam is neki, amit bóknak vett, de éreztette velem, hogy irigy a feleségemre, amiért ilyen farkat tudhat a magáénak.

Ezután én vettem át az irányítást, leültem vissza a vízbe és arra kértem Vivient, hogy forduljon meg és üljön bele a farkamba, de még mielőtt ez megtörtént volna, hátranyúltam, hogy bekapcsoljam a buborékokat, így egy kicsit tudunk hangosak is lenni, mivel a buborékok hangjai elnyomják a víz fröcskölését és a nyögéseket. Vivien megfordult és lassan el kezdett jönni a popsijával a farkam felé, megfogtam a fenekét és a tangáját szépen félrehúztam és odaérintettem a farkam a puncijához, Ő elölről megfogta a farkam, majd rámült, és el kezdett játszani a farkammal a puncjánál, megfogtam a hasát egy kézzel, a másikkal pedig a puncijához nyúltam. Széthúztam két ujjal az ajkait, mire ő a farkam benyomta a puncijába. Először lassan mozgatta a csípőjét majd feltette a két a talpát a két térdemre és egyre gyorsabban kezdett el lovagolni rajtam, miközben két kézzel a melleit markolásztam és a nyakát harapdáltam, de csak óvatosan.

Vivien egyre hangosabban kezdett el nyögni, mire a szájára tettem a tenyerem. Maradj halkan Vivi! Mondtam neki.

Majd abbahagytuk, mert hallottuk, hogy becsukódott a bejárati ajtó, ebből tudtuk, hogy jön a feleségem. Gyorsan kivettem a farkam Vivienből és arrébb húzódtam ahogyan ő is. Kipirult arccal mosolygott rám, majd feltűnt mögötte a nejem.

Mosolyogva kérdezte, hogy minden rendben? Persze, válaszoltam neki.

Ő is becsatlakozott hozzánk a jakuzziba. El kezdtünk beszélgetni, közben éreztem, hogy a farkam kezd lankadni. A feleségem egyre közelebb jött, majd megpuszilt. A szívem majd kiugrott, ha arra gondolok, hogy őket kettőjüket egyszerre dugjam meg. Csak erre tudtam gondolni. Ahogy megpuszilt, a víz alatt a combjára tettem a kezem és lassan egyre feljebb fogdostam, mire ő elnevette magát és megkérdezte, hogy mit csinálok. Én pedig a fülébe súgtam, hogy hármas!

Azonnal komolyra fordult a tekintete. Komolyan ez jutott az eszedbe? Kérdezte. Válaszoltam neki, már hangosabban, hogy Vivien is hallja. Igen, ez jutott eszembe.

A feleségem egy huncut mosollyal nyugtázta, hogy innentől Vivienen múlik minden. Én pedig magamban azt mondtam, hogy köszönöm Istenem! Tudtam, hogy Vivien csak arra vár, hogy a farkam kitöltse a punciját, ami még mindig bizsereghetett a bugyijában.

A feleségem odament Vivienhez és megkérdezte, hogy lenne kedved egy kis mókáboz? Vivien elnevette magát és megkérdezte, hogy milyen mókáboz? A feleségem elmondta neki, hogy szeretnénk kipróbálni egy hármas felállást. Vivien pedig egy pillanatig gondolkodott majd rám nézett és utána a nadrágomra. A feleségem szintén. Láthatóan arra készültek, hogy egyszerre támadnak le. Így is történt.

A feleségem odajött és rámsimult majd megcsókolt, addig Vivien immáron szabadon a farkam kezdte el simogatni, majd felbukkant ő is az ajkaimnál és vadul megcsókolt közben húzta le a nadrágom, majd a feleségem elővette a farkam és el kezdte verni nekem. Vivien szintén becsatlakozott. Ott voltam két bombázóval akik csak az én farkam akarják érezni.

Ott ültek mellettem, ekkor ismét felálltam és mindkettőjük haját hátrafogtam, hogy ne zavarja őket, miközben fényesre szopják a farkam. Így is tettek, közben egymást izgátták a víz alatt. Nem akartam elhinni, hogy ez megtörténik.

Kis idő múltán mire a farkam a legkeményebbre dagadt kértem, hogy Vivien tegye fel az egyik lábát a jakuzzi peremére. Mielőtt feltette volna a lábát a tangáját letéptem a fenekéről. A feleségem megfogta a farkam és vadul szopni kezdte, amíg Vivien punciját két ujjal izgattam, amíg ő elhelyezkedett. Kivettem a farkam a nejem szájából és odacsaptam lentről felfelé Vivi puncijához, ami már annyira lucskos volt, hogy éreztem a farkammal, ahogy bizsereg. Összefogtam a hosszú szőke haját és hátrahúztam kissé a fejét, a feleségem pedig megfogta ismét a farkam és odairányította Vivi puncjához, ahová azon nyomban bele is nyomtam a farkam, konkrétan tövig. Vivi nagyon sóhajtott ekkor, majd nem törődve senkivel izomból el kezdtem dugni. A feleségemmel közben csókolóztunk és harapdáltuk egymás nyakát, Vivient elfenekeltem párszor, ahogyan keféltem hátulról.

Így basztam őt meg, majd pár perccel később a feleségem kívánta a farkam magába, így kijöttem Viviből és leültem, majd a feleségem beleült az ölembe és meglovagolt, ahogy szeretem. A melleit szabaddá tette nekem és szinte felfaltam a bimbóit. Vivi nem szeretett volna ebből kimaradni, így kérte, hogy hadd száljon ő is be.

Majdnem elélveztem a feleségem puncijától, így arra kértem őket, hogy térdeljenek a jakuzziba és hadd verjem ki a farkam az arcukra. Vivi nagyon meglepőddött vele még nem történt ilyen. Így tettek, föléjük álltam és izomból el kezdtem verni a farkam, majd egy hatalmas spricceléssel Vivi ajakaira élveztem a legtöbbet, de a feleségem is kapott rendesen.


Szextörténet ajánló:


Ágika megint ki tett magáért 4


Szia mond mi a probléma!,
Azt gondolom, felmegyek hozzád,
Rendben van gyere,de megint mit akarsz,
egy meglepetést
jó de mit?
majd megtudod ha felmentem!
Oké gyere,de egyedül jössz
Igen egyedül
De nincs ott a kurvád?
Nincs de miért érdekel hogy itt van vagy nincs itt
Azért mert azt szeretném ha ketten lennénk!
Na jó gyere!....

Análszex a sógornőmmel


Általában mikor felkelek, már a párom elmegy dolgozni. Én reggel a fürdõ felé vettem az irányt. Gondoltam lezuhanyzok, aztán kezdek valamit a szabadnapommal. Minden nomálisan indult, épp nagyban fürdök, amikor hallom, hogy valaki benyit a fürdõbe. Hát nagyon megulyedtem, mert hát az ember mégis valamilyen szinten idegenben van és akkor rányitnak... Hát a sógornõm Erika volt az. Õ azt gondolta, hog....

Fapados járat


Vártam az új pasimat, a pilótát, akit felcsíptem franciából hazafelé a repcsin, de előtte elmentem fürcsizni és felvettem a kis lila szatén hálóinget... s mikor megjött a kis pilótám, Rózom már altatótól aludt mélyen és én úgy ugrotttam a pilótám nyakába, hogy ihaj!

Azonnal berángattam a vendégszobába és úgy pár perc nézegetés, ölelgetés és simizés után magamra húztam, vagyis elgánc....

Egy riherongy bosszúja 1.


Szombat... Na végre! - mondtam magamban, amikor felkeltem a baldachinos ágyamból.

A mai nap lesz az én megtorlásom... Engem nem lehet megcsalni, még ha csak szeretők is vagyunk.

Az életében meg fogja bánni, aki megkíséreli. Vagy csak a farkával fog fizetni érte.

Ilyen gondolatokkal ébredtem, de nagyon jó kedvem volt.

András, és a barátnő....

Egy szűz nyár


Szeretnék kiírni magamból egy nagyon régi történetet.
2016-ot írtuk, én akkoriban 26 éves voltam. Magas, vékony testalkatú fiú vagyok, akit a legtöbben "helyesnek" mondanak, de van velem egy nagy gond: iszonyú félénk vagyok, és a legtöbb lány automatikusan friendzone-ba tesz, ha elkezdünk beszélgetni. Szóval szégyen, nem szégyen, ezen a nyáron én még szűz voltam. Viszont történt ....

Szex anyával, az őrület folytadik


Miután hazatértünk krétai nyaralásunkról, igyekeztünk normálisan folytatni kissé kisiklott életünket. Megbeszélésünk szerint, teljesen véget vetettünk annak a fajta kapcsolatnak ami Krétán alakult ki közöttünk. Én rendesen éreztem, hogy ég az arcom, mikor egy közös vacsinál apa egyszercsak szó szerint felszólított egy rövid élménybeszámolóra. Komótosan megtöröltem a számat, ittam egy korty vizet, ....Szextörténet címkék

bőr | smárolni | pisil | edzőcipő | korcsokat! |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.