Egy spontán magömlés


Az alábbi történetek egy nyáron töréntek meg velem, sok - sok évvel ezelőtt, de még most is tisztán emlékszem rájuk, és ettől tűzbe jövök, fel áll a faszom most is.

1. Azon a nyáron - közeledve a tizenöt évemhez - amikor elvégeztem a nyolc általánost, a szünidőből több mint egy hónapot ismét alföldi szülő falumba /ma már város/ töltöttem. Mint korában most is kibicigliztem a Köröshöz, emlékezve a korábbi masztira a bolondos Andrással. Amikor kiétrem, a megszokott helyére a partra, a fűzfa bokorhoz,nem volt ott, csak a szomszédjuk általam is ismert tizennégy éves fia, aki akkor végezte el a hetedik osztályt. Le ültem vele szembe és megkérdeztem nem látta - e az Andrást.
- ma még nem, de biztos jön nemsokára legeltetni tehenet - válaszolta.
-mit szoktatok csinálni? kérdeztem,a velem tavaly történtkre gondolva.
-semmit, nézzük a vizet.
Rajta egy kétszámmal nagyobb glottgatya volt, rajtam pedig egy zsebes bőszárú kemping gatya.
Ahogy űltünk látom, hogy már rendesen szőrös a pöcse, ami nyugalmi helyzetben kilógott a gatyájából.
-láttál e már ilyet ? kérdeztem,
és ezzel kivettem a frzsebemből az unokabátyámtól elcsent levelezőlap nagyságú fekete fehér fényképeket, amin egy nő és egy férfi basznak. A nő is és a férfi is dús fekete szőrű volt. Pár képen a kifli alakú fasz a nő pinájában volt félig, két három képen meg a férfi a nő lábai között térdelve a nő sűrű fekete szőrű pinájára spricceli a rengeteg gecijét. Én ezeket a képeket nézve, - amelyeket elősször láttam életembe - naponta többször is kivertem a már elég nagy faszomat, amelyből a fényképeken látott sűrű fehér geci spriccelt ki.
-nem láttam- válaszolta megbabonázva és meredten nézte tovább, újból és újból.
Miközben nézegette a képeket észrevettem, hogy a farka már kezd nőni és a kb közepes diónyi makkján egy fényes csepp jelenik meg, amitől az én faszom is félig már kemény lett és lassan előbukik a bőszárú gatyámból.
- húha - mondta ez aztán a pina és fasz, ha nekem is ilyen lenne,
-már majdnem olyan, mondtam és láttam, lopva az én faszomat is nézi, én meg az övét.
-szoktad csinálni? kérdeztem,
és ezzel a már keményen álló faszomat teljesen elővéve elkezdtem lassan húzogatni rajta a bőrt, a makkom már csöpögött a nedvtől.
-vedd te is elő és próbáld csinálni úgy mint én.
Elővette, az övé is teljesen merev volt és szintén csöpögött.
A fasza még kb egy nagyobb hüvelyk újnyi lehetett, egy fényes kerek makkal, amin már látszott, hogy többször kézbe volt véve.
-élveztél már, kérdeztem,
-igen, válaszolta, az András már megmutatta nekem hogy kell csinálni, az nagyon jó.
Közben észrevettük, hogy jön az András a megszokott bő gatyába szalmakalapba és kigombolt ingben,
Le űl közénk és nézi és látja, hogy mind a kettőnk farka keményen áll.
Megmutattam neki is a képeket, amitől pillanatok alatt felállt a fasza és hatalmas makkja vörösen meredt előre.
Nem szóltunk egymáshoz, csak néztük a másik faszát és lassan matyiztunk.
András egyszer csak megfogta a srác kezét és a faszához húzta, aki elkezdte azt verni, én meg átnyúltam, megfogtam a srác vékony, de kökemény farkát és neki csináltam.
Az én faszom meg csak lüktetett, annyira fel voltam izgulva, hogy minden másodpercben elsűlhettem volna. András megfogta az én faszomat és egymás faszát verve néhány perc múlva szinte egyszerre élveztünk el. A srác vagy négyet ötöt lövelt, én hatot hetet, az András pedig mint egy csődör egy deci gecit is kispriccelt magából.

-Most hogy újra átélem a régi élményeket, muszály néhányat húzni a faszomon, mert mindjárt szét durran a meglehetősen sok gecimtől.
-Már élvezek is.....
-Húúúú de jóóóó-
Megint baromi sok geci volt bennem. Ha valaki aki olvassa ezeket a sorokat kedvet kap rá, csinálja, ennél jobb úgy sincs egy jó nagy élvezésnél, legyen az lány - nő, fiú - vagy férfi.


Szextörténet ajánló:


A lakótársam és én


Egy meleg,de esős nyári délután történt a dolog.Éppen fürödtem,amikor bejött a fürdőbe a lakótársam Peti,nem számított rám,hisz nem volt zárva az ajtó.(gyönyörű kék szemek,sötétbarna haj,napbarnított bőr,egy kicsit pocis testalkat) Pont a melleimet mostam át jó habos tusfürdővel,csorgott le a puncimhoz a víz.Peti nagyon zavarba jött,gyorsan kiment.Amint végeztem,mentem utána és megkérdeztem tőle,h....

A férjem felszarvazásai


A múlt évezredben mentem férjhez még 69ben és bár 68ban ismertem meg a későbbi férjemet az első perctől kezdve sem hagytam ott a korábbi szeretőimet sőt gyarapítottam őket. 12 éves korom óta imádtam a különböző állatok faszát is és amikor elvettek erőszakosan a szüzességemet még inkább kívántam a férfiak faszát és a tartalmát.Amikor a későbbi férjem elkezdett udvarolni egy tanárral éltem élettársi....

Maszturbálás, nőben


Külföldön voltam már néhány hete. Egy kolleganőm odautazott hozzám, mint mondta, abban a reményben, hogy „alighanem lesz valami” (azelőtt nem volt soha). Persze lett is: felvittem a szállásomra és este minden teketória nélkül meg...tam. Elég jó volt, ő is láthatólag meg volt elégedve. Az arca csúnyácska volt, de szimpatikus, az alakja tökéletes, a melle feszes mint a szobrokon, nem túl kicsi, és j....

Egy szűz barátnő


Az egyetemen találkoztam Ágival. Hamar megkedveltük egymást és összejöttünk. Az első komolyabb beszélgetés alkalmával bevallotta nekem, hogy ő még szűz. Én mondtam neki, hogy nem gond.

Már fél éve voltunk együtt amikor már kezdett zavarni a dolog mert az előző barátnőimmel rengeteg dugtam. Hiába közeledtem hozzá, ő nemet mondott. Egy nyári napon nálam voltunk az albérleti szobámban.....

Kefélések a férjes asszonyokkal


Mivel már lassan megöregedtünk és újabban a feleségem is sajnos nehezen talált már magának ágyba vihető kanit és barátnőt és véletlenül megláttam ahogy fürdött,mert nem zárta be az ajtót maga után bementem hozzá megbámulni.Mire fel volt háborodva erre mondtam neki szeretnélek elvinni egy puccos étterembe egy házassági évfordulós vacsorára,mert közeleg az ötven éves. Megkérdezte mit akarsz utána. M....

Női bugyis fasz


Egy sztorit szeretnék elmesélni, azok közül, amik eddig történtek velem. Volt jónéhány, de ez az egy felejthetetlen volt.

Bi srác vagyok, 25 éves, kissé lányos külsővel. (vékony test, formás popsi) Szeretem a szexi női ruhákat, nőkön és magamon, vagy a partneremen is.

Történt egyszer, hogy neten, egy szexpartner kereső oldalon hirdetést adtam fel, miszerint alkalmi ka....Szextörténet címkék

aranycsináló | Új ember | szőrös láb | amikor a lányo | nagybátyja |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.