Egy spontán magömlés


Az alábbi történetek egy nyáron töréntek meg velem, sok - sok évvel ezelőtt, de még most is tisztán emlékszem rájuk, és ettől tűzbe jövök, fel áll a faszom most is.

1. Azon a nyáron - közeledve a tizenöt évemhez - amikor elvégeztem a nyolc általánost, a szünidőből több mint egy hónapot ismét alföldi szülő falumba /ma már város/ töltöttem. Mint korában most is kibicigliztem a Köröshöz, emlékezve a korábbi masztira a bolondos Andrással. Amikor kiétrem, a megszokott helyére a partra, a fűzfa bokorhoz,nem volt ott, csak a szomszédjuk általam is ismert tizennégy éves fia, aki akkor végezte el a hetedik osztályt. Le ültem vele szembe és megkérdeztem nem látta - e az Andrást.
- ma még nem, de biztos jön nemsokára legeltetni tehenet - válaszolta.
-mit szoktatok csinálni? kérdeztem,a velem tavaly történtkre gondolva.
-semmit, nézzük a vizet.
Rajta egy kétszámmal nagyobb glottgatya volt, rajtam pedig egy zsebes bőszárú kemping gatya.
Ahogy űltünk látom, hogy már rendesen szőrös a pöcse, ami nyugalmi helyzetben kilógott a gatyájából.
-láttál e már ilyet ? kérdeztem,
és ezzel kivettem a frzsebemből az unokabátyámtól elcsent levelezőlap nagyságú fekete fehér fényképeket, amin egy nő és egy férfi basznak. A nő is és a férfi is dús fekete szőrű volt. Pár képen a kifli alakú fasz a nő pinájában volt félig, két három képen meg a férfi a nő lábai között térdelve a nő sűrű fekete szőrű pinájára spricceli a rengeteg gecijét. Én ezeket a képeket nézve, - amelyeket elősször láttam életembe - naponta többször is kivertem a már elég nagy faszomat, amelyből a fényképeken látott sűrű fehér geci spriccelt ki.
-nem láttam- válaszolta megbabonázva és meredten nézte tovább, újból és újból.
Miközben nézegette a képeket észrevettem, hogy a farka már kezd nőni és a kb közepes diónyi makkján egy fényes csepp jelenik meg, amitől az én faszom is félig már kemény lett és lassan előbukik a bőszárú gatyámból.
- húha - mondta ez aztán a pina és fasz, ha nekem is ilyen lenne,
-már majdnem olyan, mondtam és láttam, lopva az én faszomat is nézi, én meg az övét.
-szoktad csinálni? kérdeztem,
és ezzel a már keményen álló faszomat teljesen elővéve elkezdtem lassan húzogatni rajta a bőrt, a makkom már csöpögött a nedvtől.
-vedd te is elő és próbáld csinálni úgy mint én.
Elővette, az övé is teljesen merev volt és szintén csöpögött.
A fasza még kb egy nagyobb hüvelyk újnyi lehetett, egy fényes kerek makkal, amin már látszott, hogy többször kézbe volt véve.
-élveztél már, kérdeztem,
-igen, válaszolta, az András már megmutatta nekem hogy kell csinálni, az nagyon jó.
Közben észrevettük, hogy jön az András a megszokott bő gatyába szalmakalapba és kigombolt ingben,
Le űl közénk és nézi és látja, hogy mind a kettőnk farka keményen áll.
Megmutattam neki is a képeket, amitől pillanatok alatt felállt a fasza és hatalmas makkja vörösen meredt előre.
Nem szóltunk egymáshoz, csak néztük a másik faszát és lassan matyiztunk.
András egyszer csak megfogta a srác kezét és a faszához húzta, aki elkezdte azt verni, én meg átnyúltam, megfogtam a srác vékony, de kökemény farkát és neki csináltam.
Az én faszom meg csak lüktetett, annyira fel voltam izgulva, hogy minden másodpercben elsűlhettem volna. András megfogta az én faszomat és egymás faszát verve néhány perc múlva szinte egyszerre élveztünk el. A srác vagy négyet ötöt lövelt, én hatot hetet, az András pedig mint egy csődör egy deci gecit is kispriccelt magából.

-Most hogy újra átélem a régi élményeket, muszály néhányat húzni a faszomon, mert mindjárt szét durran a meglehetősen sok gecimtől.
-Már élvezek is.....
-Húúúú de jóóóó-
Megint baromi sok geci volt bennem. Ha valaki aki olvassa ezeket a sorokat kedvet kap rá, csinálja, ennél jobb úgy sincs egy jó nagy élvezésnél, legyen az lány - nő, fiú - vagy férfi.


Szextörténet ajánló:


Az anyját is meg a lányát is


Az anyját is meg a lányát is

Robi vagyok 25 éves, a barátnőm Gabi szintén 25 éves. Átlagos pár vagyunk, négy éve járunk és két éve lakunk együtt. Nagyon imádjuk egymást. Anyósom 47 éves és nagyon jól tartja magát, kerek segg, formás alak, közepes méretű mellek, hosszú barna haj. Ugyanúgy néz ki mint a lánya csak idősebb kiadásban, le sem tagadhatná hogy ő a lánya. A sex is jól működ....

A nagy kefélés II


16 éves voltam, barátom megismerkedett egy 18 éves lánnyal. Nekem nem jutott aznap este nő.
Na, szóval vége a bulinak, kocsim nekem volt. Elvittem a havert meg a lányt a lány lakására. Felmentünk, teljesen világos volt, hogy valami furcsa van az egészében. Én tv-t nézek, 2 óra felé, barátom a másik szobában élénken beudvarolt a lánynak, alaposan megbarátkozta.
Indulnánk el, azt mondj....

Egy magyar pár kalandjai Olaszországban


Amikor elkezdtünk randizni, őrülten beleszerettem Petibe...


és ő is belém. Néhány hónapnyi randizás után összeköltöztünk, annak ellenére, hogy a szüleink kezdetben nem nagyon támogatták az ötletet. Röviddel a diploma megszerzése után összeházasodtunk, és beköltöztünk az új házba, amit Peti szüleitől kaptunk nászajándékba.

Nagys....

Ökölszex, avagy a feleségemmel egy swinger klubbanA történet úgy kezdődött, hogy nem is olyan rég mindenféle másról beszélgetve a feleségemmel szóba került hogy mi is izgat minket még azon felül amit normális szexualitásnak szoktak nevezni. Persze ez egy igen nehéz és kényes téma hiszen az embernek meg kell küzdenie a saját "szégyenérzetével" és persze azzal is hátha a másik nem annyira viselné jól hogyha bevallanánk milyen perverzek is v....

Az első szex az edzőmmel


Már a TF-re jártam, de még mindig nem volt dolgom férfival. Ugye mulatságos dolog? Azt gondolnátok egy ilyen sportos, hosszúcombú lányról, mint én, hogy még álmában is egyfolytában csak kefél. Hát annyi igaz, hogy addigra álmomban már rengeteget keféltem, de ébren soha. Valami furcsa félelem mindig visszatartott. Inkább csak szédítettem a fiúkat, és biztos, hogy ők is úgy érezték, hogy csak játszo....

Ákos BDSM világa 2. rész


Ott hagytam abba az első részét a történetnek, hogy Ákos bejött valami félelmetessel.
Ez nem más volt, mint egy vas pálca aminek a vége érdes volt. Én akkor már vizesen, megalázva feküdtem és mostmár a veréstől is féltem mert tudtam hogy ez fog következni.

Furcsa módon álmodozásaim során én mindig úgy képzeltem el hogy a férfi aki ezt megteszi velem, közben megerőszakol, meg....
Szextörténet címkék

egy családi orgia | 250 | maszturbáltál | aah | szeretem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.