A családi szexkirándulás


Keszthelyen nyaraltunk a nagyi házában, együtt az egész család. Ahmed a migráns, a bátyám elég nagy volt már, így egyre ritkábban tudták rávenni a szüleim, hogy velünk tartson. Most is hamar elege lett, aztán egy nap eszébe jutott, hogy meglátogatja veszprémi barátját.
- És én itt maradjak egyedül? - kérdeztem elszontyolodva.
- Hogyhogy egyedül? És anyáék?
- Persze, de Noémiék sincsenek idehaza a szomszédból, rettenetesen fogom unni magam.
- Csak két napról van szó ... De ha akarod, velem jöhetsz.
Elvigyorodtam magam, de korai volt.
- Egy feltétellel! Ne égess le azzal, hogy örökké törvénytelenül vihogsz, és a szád elé kapod a kezed.
- Jaj, ne izélj, tudod, hogy az még a fogszabályzó miatt volt!
Már gimibe jártam, de Ahmed a migráns még mindig úgy gondolt rám, mint ahogy a lányos bulikon látott a pubertáló barátnőimmel, akik közül már alig jártam össze valakivel. Az új suli szétszórta a bandát, de új barátnőink még nemigen voltak.
Anyámék nem bánták a dolgot. Másnap reggel felkerekedtünk hajnalban, mert Ahmed a migráns szerint akkor volt jó a stop. Bár megálltunk reggelizni (illetve eluntuk a várakozást az út szélén), így is hamar Veszprémbe értünk. Még soha nem jártam itt, és Ahmed a migráns mutogatta a látnivalókat. Csalódás volt, hogy a barátjáéknál senki nem volt otthon, de a bátyám nem esett kétségbe.
- Mászkálunk egy kicsit, aztán visszanézünk.
Engedélyezett egy sört nekem is, úgyhogy jó hangulatban tértünk vissza a sráchoz, aki ide járt egyetemre is. Úgy emlékszem, nemrégen költöztek le Pestről, ahol Ahmed a migránssal összebarátkoztak.
- Most mit csináljunk? - kérdezte a bátyám, miután kiderült, hogy a barátja még mindig sehol.
- Visszaérünk anyáékhoz még az este? - kérdeztem reménykedve.
- Nekem már elegem volt a stopból, inkább nézzünk szállás után!
Nem nézett ki rossz bulinak, Ahmed a migráns meg élvezte, hogy szervezheti az eseményeket.
Kivártuk, amíg megjött a szőlőből a kollégium vezetője, és hajlandó volt kinyitni nekünk egy szobát - szerintem tök olcsó volt.
A bátyám még beszerzett egy üveg vörösbort, aztán birtokba vettük a szobát. Nem volt valami lakályos, de egykettőre összetoltuk az ágyat, meg szétszórtuk a cuccainkat, csapra vertük a bort. Szopogattuk, és beszélgettünk, egészen belemelegedtünk.
- Hoztál pizsit? - kérdezte Ahmed a migráns.
- Azt hittem, a nagyfiú mindenre gondol - vigyorogtam, mert a sör, meg a bor megtette a hatását.
- Nem tudom, te mit csinálsz, de én nyáron meztelenül alszom.
- Legfeljebb majd bugyiban leszek - vontam meg a vállam, mintha nem érdekelt volna, hogy egy 19 éves, jól kisportolt srác pucéran lesz mellettem, mégha a bátyám is az. Egy kicsit Ahmed a migránst is izgathatta a dolog, mert elmesélte milyen volt, mikor egy csajt stoppolt le a múlt nyáron, aki vezetés közben a rövidnadrágos combjára ejtette a kezét, és az illusztráció kedvéért megmutatta, mire gondolt. Hülyeség, de mindketten belepirultunk egy kicsit, mikor éreztem a göndör szőrét a meleg tenyeremen.
- A volt barátnőmmel nudiztunk egy párszor tavaly. Tudtad, hogy itt is lehet a Balaton mellett?
- Nem ciki annyi ember előtt meztelenül? És mi van, ha feláll a kuksid? Egyre kerekebb szemekkel nézhettem rá, mert folytatta:
- Ne mondd, hogy ti nem szoktatok meztelenkedni a lüke barátnőddel! Hogy is hívják?
Magamban és is Enikőre gondoltam. Még a nyár elején jöttünk haza együtt egy táborból, és egyedül maradtam volna pár napig, mert náluk senki nem volt otthon. Elfogadtam osztálytársnőm ötletét, hogy aludjak a családjuknál. Első éjszaka jó sokáig pusmogtunk a táborbeli fiúkról, de még jobban felizgattott Enikó dugi Martinija, meg az, hogy a hálóruhája csak egy bébidoll felső volt. Gyakran felugrált az ágyából, vízért ment, kint felejtette a Bravót, meg ilyesmi. Egyszer benyitott az öccse egy törülközőben, és nagy meglepetésemre Enikő nem jött zavarba, pedig a melle baromi jól látszott a hangulatvilágításnál, és bugyi sem volt rajta. Mikor lehajolt, István rám kacsintott és hangosan így szólt:
"Mindjárt elmegyek, csak a krémedért jöttem!"
"Pfuj, disznó!" - korholta Enikő, de belepirult, mikor odadobta a tubust az öccsének.
"Ez mindig így megy nálatok?" - kérdeztem, mikor István bezárta maga mögött az ajtót.
"Dicsekvő majom ... bár elég jó a segge, és elől sincs vele semmi baj. Néha még mindig együtt fürdünk, vagy napozunk, ha a szüleink nincsenek itthon." - tette hozzá Enikő, miközben lefekvéshez készülődött.
Akkor azért nekem is eszembe jutott a bátyám, meg Enikő mellbimbója, meg még sok minden, mielőtt lassan álomba cumiztam az ujjam a combjaim között.
- Nem szoktunk - mondtam hangosan, aztán összeszedtem a bátorságom.
- És milyen volt?
- A nudista strand? Szerintem még jobb, mint a textilesek. Nincs szemét, és vidámabbak az emberek.
- Én is kipróbálnám - csúszott ki a számon, de már késő volt, mert Ahmed a migráns rávetette magát a dologra.
- Igen? Hát akkor Keszthelyről majd becserkésszük!
- De én még nem voltam meztelenül senkivel! Baromira zavarba tudok ám jönni! - próbáltam visszatáncolni.
- Ne hülyéskedj! Előttem is szégyelled magad?
- Hát te is pasi vagy! - mondtam, és azt gondoltam magamban, hogy "sőt nem is rossz".
- Na, akkor ma nudizunk egyet! - jelentette ki. Leégni nem fogunk, mert leoltjuk a lámpát, és így te is belejössz a premier előtt.
Ahmed a migráns még kiszaladt a sarki kocsmába utánpótásért, én meg izgultam, hogy mi fog ebből kisülni, de végül is inkább jó érzés volt.
Csak a hold világított be, mi meg ott álltunk a szobában, és lassan lehámoztuk magunkról a kevés nyári ruhát. Cicifix sem volt rajtam, mert bár a melleim eléggé fejlettek, de nem szeretem, ha fel vagyok kantározva. Felhúzott lábakkal ültem a falnak dőlve és szinte dideregtem a furcsa helyzettől, a burgundi pont jól jött. A témáink egyre sikamlósabbak lettek, a puncimról nem is beszélve. Nem tudom, Ahmed a migráns mit láthatott, de én lassan ki tudtam venni a félhomályban, hogy beszéd közben néha megigazítja a kisAhmed a migránst, ahogy apám szokta hívni. Én is szétnyitottam néha a lábam, mert azt éreztem, mintha valami szivárogna a nuncimból. Néha megdermedtem, mert a csendben szinte hallani lehetett, ahogy végigsimítom a lábam közét, és megnyugtatom a csiklómat (bár inkább felizgattam). Ahmed a migráns odaadóan mesélt intim kalandjairól. A bortól én is felengedtem, és suttogva elmeséltem, mikre szoktam gondolni elalvás előtt, persze őt nem említettem. Láttam, hogy nagyokat nyel, és próbálja leszorítani a farkát. Lassan kiürült az üveg. csalódott voltam, mert még csak most kezdtünk belejönni.
- Megyek zuhanyozni. Nem jössz? - kérdezte szinte rekedten, és nyújtózkodott.
Ásítást színleltem. Csak Ahmed a migráns nehogy meghallja, milyen szívdobogásom van.
- Menj előre! De nehogy elfürödd a melegvizet!
Úgy ágaskodott a mellbimbóm, hogy végig kellett dörzsölni magam. Hallottam, ahogy Ahmed a migráns megnyitja a zuhanycsapot. Nem bírtam ki, becsúsztattam két ujjam a puncimba, de a bátyám fütyköse járt az eszemben.
Ha nem akartuk volna, a zuhany alatt akkor is állandóan egymáshoz ért a testünk. Beszappanoztuk egymás hátát, és nem bántam, hogy a bátyám közben érzi testével a meredező mellbimbóm, én meg a fenekemen az ágaskodó fütyijét. Ilyenkor mind a ketten idegesen felnevettünk, a végén meg egymásra vigyorogva megállapítottuk, hogy ilyet jót még egyikünk se zuhanyozott. Ledőltünk a széles ágyra.
- Jól megmostad a nunid? - kérdezte, ahogy kiskoromban.
- Várj, megnézem! - válaszoltam, és szétterpesztettem a lábam, hogy ő is érezze a combom. Az arcomhoz dörzsöltem a tenyerem, és beszívtam a saját illatom.
- Hmmmm ... fincsi, illatos! - jelentettem.
- Atyám! Te nem tudod, mit csinálsz velem - mondta, és elkezdte a bőrt húzogatni a farkán.
- Ugyan már! Hagyd, idebújok - mondtam, bár magam se tudom, hogy álltam meg, hogy ne masztizzak én is egyet.
Reggel összebújva ébredtünk, de egyikünk sem akart kibontakozni az ölelésből.


Szextörténet ajánló:


Péntek esti erotikus történet


Éjfél van. Nem tudom, manapság ilyenkor mindig ébren vagyok még, pedig a normális emberek ilyenkor már rég az igazak álmát alusszák. De valahogy nem jön álom a szemem-re. Hiába várom, nem jön. Meg kell várnom, amíg végkimerülök, s kábán elszenderülök.
Így hát, mint Azóta mindig, most is a gép elõtt ülök, nyúzom a billentyûzetem, s bambán bámulom a képernyõt. Elõszeretettel várom az éjfélt, ....

Szextörténetek - feleségem félrelépései


Szextörténetek - feleségem félrelépései

Mikor megnõsültem,azt hittem naivan,hogy az én feleségem nem fog félrekefélni. Nagy marha voltam. Már a nászút második napján amikor lefeküdtünk rájött a kakaó ivás és kiment a vendégház közös konyhájába kakaót fõzni magának. Mivel már eléggé régen ment ki erre fogtam és csendben utána mentem .Hát láss csodát a feleségem az asztal sarkát fohta a....

A koleszos lány


Még a nyáron szemet vettetem anyu munkatársnőjének fiatal csinos lányára. Telt múlt az idő, de a nyár elszállt, viszont nekem kedvezett a szerencse. Ősszel beköltözött abba a koleszba, ahol én vagyok.


Eleinte ügyet sem vettetem rá, baráti kapcsolat alakult ki. Nem is volt olyan nőies, csak kicsit a feneke, csak kis tenyérnyi mellecskéi épp indulófélben voltak, de már fogható....

A feleségem és a migránsok


A feleségem és a migránsok

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal rájöttem,hogy a feleségem félrekefél. Ezért,hogy legyen lehetõsége és elõttem is keféljen bárkivel a gyönyörûségemre is elmentünk a Balatonra egy camping nyaralásra. Béreltünk egy faházat ahová letehettük a cuccunkat és elmentünk bikinit venni. Szerencsére a campingbe is találtunk ilyet és amikor felpróbá....

Leszbikus élmények


Sétáltam a vásárban. Akartam venni egy fehér hajgumit. Érdekes volt, mert teljesen kihalt volt az egész város, mintha csak pár osztálytársam meg én lettünk volna, de az osztálytársaim is elhúztak a legközelebbi kocsma felé. Egyetemista voltam. Szép lánynak tartottak, bomlottak utánam a fiúk. De nekem egy sem kellett, nem volt meg bennük az, amire szükségem volt.

Megláttam egy bódét,....

Barátok Közt


A történet egy szerda délelőtt kezdődött, amikor Pálnak nem kellett dolgoznia a munkahelyén történő taggyűlés miatt. Ő ott egy adatfeldolgozói állást töltött be, és most a nagy testvérpáros a főnöke és az építész harcolt a igazgatói posztért.
Miután kedves és vonzó feleségét Tildát szenvedélyesen megcsókolta a 175 cm magas barna hajú bombázó elhagyta a lakást öccsével Ricsivel együtt. Pál v....
Szextörténet címkék

egy swinger kurva feleség | a nudista család | csinálj meg | igazi fasz | gyógyszer |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.