Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmelKilenc éve vagyok házasok vagyunk, van egy hatéves gyerekünk, és két évvel ezelőtt derült ki, hogy izgat ha megdugják a feleségemet. Véletlen esemény volt, nem számítottam rá, szerintem ő maga sem :D:D:D.

Előzménynek annyi, hogy sejtettem magamról dolgokat, de valahogy nem akartam tudatosítani. Amikor a témába vágó filmet néztem, furcsa, megmagyarázhatatlam izgalom vett erőt rajtam. Nem is konkrétan szexuális jellegű izgalom volt, hanem egyfajta szívdobogás, kéjes szorongás, lüktetés a torkomban, amit nem igazán tudtam mire vélni. Eleinte zavart is egy kicsit a dolog, azt gondoltam, biztosan félig meleg vagyok, vagy félig nő, bár a férfiak sosem izgattak. Aztán egy balatoni nászútfelidéző alkalommal a feleségemmel elmentünk valami house partyra. Az is lehet, hogy nem house volt, nem értek én az ilyesmihez, lényeg a party. Tudjátok, amolyan űrkorszakbeli diszkó J.

Elvoltunk egy darabig, iszogattunk, néztük a fiatalokat irigykedve, egy sarokban ringattuk is magunkat, mintha táncolnánk, de amíg nem hatott eléggé az ital, mondhatni jócskán aluldiszponáltak voltunk. Az alkoholizációs felszabadulásunk első félórájában odakeveredtünk egy kisebb társasághoz, bohóckodtunk, nevettünk, a feleségem nagyon jól érezte magát, még erotikus vonaglást is bemutatott a fiúk egyikével, ami annyira jól sikerült, hogy a srác barátnője még meg is tapsolta őket. Ez a bizonyos tánc nekem is tetszett, bár éreztem, hogy a féltékenység kezd beférkőzni a laza harminöt éves férj álarca alá. Aztán a nejem „kikérezett” a mosdóba, és jó tizenöt percig nem is jött vissza. Az érdekes az volt, hogy a vonaglós fiúja is eltűnt, a barátnője viszont végig velünk volt.

Nem tudtam mire vélni, a feleségem amikor visszaért feltűnően jó hangulatban volt. Majd megjelent a srác, bohóckodtunk tovább, ők még vagy kétszer vonaglottak, majd hajnal felé hazamentünk a szálodába. Furdalt a kíváncsiság és a féltékenység, hogy mi tartott olyan sokáig a mosdóban, de nem szóltam semmit, fékeztem magam.

Lefeküdtünk, asszonyom rámmászott, mint egy éhes szuka, úgy követelte, hogy dugjam meg. Nekem meg nem akart felállni, mert arra gondoltam, hogy biztosan a helyes vonaglós srác jár a fejében, attól van így beindulva. De lassan én is harcképes állapotba kerültem, és a koitálásunk kb. hetedik percében elszántam magam, hogy viccesen megkérdem tőle, mi történt a mosdó felé vezető úton, ugyanis nem tudtam kiverni a fejemből, és zavart nagyon. Máskor is jókat dumáltunk kefélés közben, nem volt újdonság. Mondam neki, milyen jól nézett ki a buliban, azt hittem, elrabolták, úgy eltűnt egy adott pillanatban. Nevetett, vagyis inkább kuncogott két nyögés között, és azt válaszolta, hogy nem rabolták el, csak majdnem... ugyanis a bár előtt összefutott a sráccal (...tudtam én, gondoltam), az meg nagy vigyorogva leállította, és beszélgettek. Az a beszélgetés persze egymás fülébe kiabálást jelentett (...bizosan izgi lehetett), a legényke dicsérte a nejemet és engem, hogy milyen laza és belevaló házaspár vagyunk (...s közben biztosan jól belelihegett a fülébe), és mondta a nejemmnek, menjünk bulizni holnap is, mert ők ott lesznek (...na persze, kiskandúr, a feleségemre fáj a fogad, mi?).

Amíg ezeket mesélte, én mosolyogtam, mintha az egész nem is egy burkolt vallatás lenne, és árgus pénisszel figyeltem, hogy gyorsul-e a mozgása, miközben a vonaglót emlegeti, de nem gyorsult, semmi jelét nem adta, hogy bármilyen formában izgatólag hatna rá, titkolni sem akart semmit, mert nem volt mit, és hűséges anyukaként folytatta, hogy „nagy poén volt, mert közben odajött valami ismerőse, és az azt hitte, a csaja vagyok, erre a kis majom direkt markolászni kezdte a fenekemet, jót marhultunk, nagy poén volt, na”. Rákérdeztem, hogyhogy azt hitte, hogy a csaja vagy, erre azt mondta „mert fülbekiábálás közben biztosan úgy néztünk ki”...Ekkor felvillant bennem a kép, ahogyan a feleségem feneke a „fiúja” kezében van, dumálnak a „fiúja” ismerősével, aki azt hiszi, a nejem az ő barátjának a „csaja”, a nejem nevet, hátradobja szőke fürtjeit, a „pasija” vállára könyököl, összeér a derekuk, a feneke a srác kezében, nagy poén, istenem, jaj ne, ne, ne, mi ez a furcsa, feszítően izgató bizsergés ami besűríti tudatomat az ágyékomba, remegés, istenem, basszameg, ez megfogta a feleségem seggét........

Akorát élveztem, hogy asszonyom csak kérdően aggódó, értetlen és ugyanakkor büszke, női örömmel telt szemekkel vizsgálta az arcomat utána. Azt kérdezte, „mi volt ez, dörmimackó”, de nem tudtam válaszolni, kimerülten, kielégülten és enyhén szégyenkezve, lihegve bújtam a nyakába, és tudtam, éreztem: ha a fenékfogdosás és „a csaja vagyok” helyett azt mondta volna, hogy „megdugott diszkó mögött és én még akarom”, belehaltam volna az orgazmusomba.

...így történt, hogy tudatosult bennem, mi a helyzet a világgal, a feleségemmel és velem.Véletlen szex történet:


Szeretem a faszt, meg a tartalmát


Szeretem a faszt, meg a tartalmát

Még egész fiatal koromba amikor még szûz voltam már akkor is imádtam,ha simogatják a kis melleimet vagy asima puncimat. Lassan kezdett a puncim szõrösödni és a melleim is növekedtek.A barátnõm nõvére megtanított pinát nyalni és néha feldugta magának a vékony kezemet és mikor eltûnt benne a csuklóm megkérte próbáljam meg kinyitni és simogatni belülrõl.....

Elképzelt lányos kaland


Nem tudtam, mi ütött belém, amikor elfogadtam Stacey meghívását a lakására. Köztudottan nagy férfi-és nőfaló hírében állt, és tudtam róla, hogy nem veti meg a meztelen szórakozást. Egy bárban találkoztunk a múlt hétvégén. Két lánnyal ropott fülledt, pergő táncot, és közben árgus szemekkel vizslatott. Később egymásba botlottunk a pultnál, és beszélgetni kezdtünk. Ő folyamatosan hosszú szőke haját b....

Horror, pisi, kaki, fos - szex történet


Tímea nem átlagos ribanc életében ez a mai nap nagyon fontos volt. Végre megosztotta a punciját a facebookon! Már több ezren lájkolták.

- Istenem, de boldog vagyok. Most már a legtöbben csak ribanc Timinek hívnak, vagy vörös kurvának, de tökmindegy! Mind a kettőt szeretem. Olyan egyedi stílusom van, mint egy antarktiszi pucsítós jeges medvének. Na és persze jobban tudok csü....
Szextörténet címkék

hipno | a titkárnő | elcsábít | beolt | riherongy |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.