Vidéki nyaralás a nagyiéknál


nagyszülõknél nyaraltunk húgommal, mikor ez az eset megtörtént. Egy kicsit késõn érõ típus voltam, így abban az idõben még csak nézegettem a lányokat, és ábrándoztam. A nyaralásra az új bringákkal mentünk a falura, mert a nagyszülõk nem laktak messze tõlünk. Akkoriban még apám húga, aki csak néhány évvel volt idõsebb nálam, a nagyszüleimnél lakott, és nem volt senkije. Így visszagondolva rá, nagyon jó alakja volt és hatalmas cicijei, de ez nekem akkoriban nem tûnt fel, mert hát ugye rokonok vagyunk.
Szóval ott nyaraltunk egy hetet, és hely hiányában ilyenkor egyikünk mindig vele aludt egy ágyban, a másikunk pedig egy másik szobában. Hogy ne legyen vita soroztunk a tesóval, mert így volt igazságos. Az elsõ nap volt a tesóé, utána jöttem én.
A második nap azt mondta nekünk, hogy szeretné kipróbálni a bringákat, és menjünk el vele egy körre a faluba.
Õ nyáron mindig lengén öltözött, aznap csak egy feszes rövidnadrág volt rajta, az a bevágós fajta, meg egy olyan póló, ami a köldökéig sem ért, és az alja nem volt beszegve, mert az volt a divat.
Természetesen a második kör volt az enyém, és õ az én bringámat vitte abban a körben. Egy versenybiciklit. Elindultunk. Õ elõre, én pedig mögötte.
Mondtam neki, próbálja ki milyen gyorsan lehet vele menni. Erre õ fogást váltott a kormányon. Én pedig a meglepõdöttségtõl majdnem leestem a biciklirõl. Nem akartam hinni a szememnek, mert a pólója teljes belátást engedett. Csak néztem a melleit amikor csak tudtam, és próbáltam úgy helyezkedni, hogy minél tovább lássam õket, ezért sajnáltam amikor véget ért a kör. Nagyon tetszett! Ezt a látványt a nap hátra lévõ részében nem tudtam kiverni a fejembõl. Aztán eljött az este, és én voltam a soron a vele alvásban. Mivel meleg volt, így csak egy falatnyi tanga, és egy lenge trikó volt rajta. Jól lehetett látni, mert kintrõl fény szûrõdött be, és nem volt teljesen sötét a szobában.
Nem tudom mennyi lehetett az idõ, de én nem tudtam elaludni, csak a nap történései jártak az eszemben, és folyton csak a melleit láttam magam elõtt. Aztán arra az elhatározásra jutottam, megvárom míg elalszik és hozzábújok, aztán valahogy megpróbálom megérinteni a mellét. Nagyon vágytam erre az érintésre, mert korábban nem volt ilyenben részem, és már nagyon kíváncsi voltam.
Õ az oldalán feküdt, nekem háttal, amikor alvás közbeni fordulást imitálva átkaroltam, pont úgy, hogy a kezem jó helyen landolt. A mellén! Végre a kezemben éreztem. Eddig minden rendben! Gondoltam! De akkor megfogta a kezem, és megkérdezte:
-Mit csinálsz?
Én a meglepetéstõl szóhoz sem jutottam. Aztán valahogy annyit tudtam kinyögni:
-Még sosem éreztem ilyet!
Na ezután jött a nagy meglepetés, amire nem számítottam. A csípõjét az ölembe csúsztatta, és kezemet a lenge trikója alá dugta. Én ettõl olyan boldog lettem, hogy egybõl merevedésem lett. Ezt titkolni sem tudtam volna, hiszen érezte!
Majd megkérdezte:
-Voltál már lánnyal?
Én csak egy halk Nemmel válaszoltam, miközben a melleit simogattam. Hagyta!
Levegõvételébõl hallottam, tetszik neki a simogatás, így folytattam, és vártam mi lesz. A légzése egyre szaporább lett, és fenekét egyre jobban nyomta meredezõ farkamhoz. Ekkor döntöttem: nincs veszítenivalóm!
Így hát kezemet kihúztam trikója alól, és a hasán lassan lecsúsztatva a puncija felé indultam.
Ekkor õ teljesen hanyatt feküdt, széttárta lábait és levette trikóját, majd egyik kezével megfogta meredezõ farkamat. Nem csinált vele semmit csak fogta. A szûrt fénynél megláttam hatalmas melleit. Nagyon tetszett. Gyönyörû volt, és mellbimbói már a simogatástól megkeményedtek. Közben kezem a lábai közé ért, és a kis tangán keresztül éreztem puncija forróságát. Körkörösen simogatni kezdtem, és érzetem, ahogy a bugyija teljesen elázik. Ekkor másik kezével fejemet a mellére húzta, és kérte csókolgassam. Nem tudtam betelni a melleivel, egyszerûen mohón fel akartam falni! Végre a számmal is érezhettem azt, amit elõtte csak a kezemmel. Azzal a kezemmel, amivel közben a csiklóját izgattam. Õ pedig csak élvezte és nagyokat sóhajtott, amíg egyszer csak a teste összerándult, farkamat erõsen megszorította, és halkan elélvezett.
Egy kicsit pihent majd rám nézett, miközben még mindig farkamat markolta. Én már nagyon fel voltam izgulva, a hátamra fordított, és kezével lassan masszírozni kezdte a farkam, ami nagyon jól esett, és néhány pillanat alatt végem is lett. Mielõtt bármit is mondhattam volna, csak annyit mondott:
-Ne izgulj! Elsõre ez természetes. - Közben fogott néhány zsebkendõt és megtörölgetett.
-Sajnálom, hogy csak eddig bírtam! – mondtam.
-Nem baj! Lesz ez még jobb is kicsit késõbb.
-Kicsit késõbb?
-Igen, kicsit késõbb, ha van kedved hozzá.
-Hát persze!
-Jó, de addig foglalkozz még velem! – és megint hanyatt feküdt az ágyon szétterpesztett lábakkal.
Én már nyújtottam volna is a kezem puncija felé, amikor megkérdezte:
-Szeretnéd tudni milyen a puncim íze? Én azt szeretném, ha most a nyelveddel csináld, és ne a kezeddel!
Nem kérettem magam sokáig, nehogy meggondolja magát, és azzal a lendülettel és hévvel, amivel melleit csókoltam a bugyiját félrehúzva kezdtem el csókolni természetesen szõrös punciját. Közben adott néhány apró tanácsot tapasztalatlanságomat kompenzálandóan, aminek hatására egyre nedvesebb lett. Finom íze volt a puncijának, felittam nedvének minden cseppjét.
Ekkor részemrõl újabb nem várt fordulat következett:
-Dugd az ujjad a puncimba, és úgy nyalj tovább! – kérte.
Én megtettem, és két ujjamat belé vezettem. Ez idõ alatt farkam is újra éledezni kezdett. Így nyaltam és ujjaztam, amíg el nem élvezett. A második orgazmusa sokkal erõsebb volt, mint az elsõ, mert apró nyögések között érte el. Ismét megpihent kicsit, majd betartotta ígéretét.
A hátamra fektetett, és lassan simogatni kezdte a heréimet. Ettõl még jobban felizgultam. Én azt hittem ezt már nem lehet fokozni, de õ még rátett egy lapáttal azzal, hogy farkam tövét kezdte csókolgatni, majd haladt egyre feljebb, egészen a makkomig, amire elõször csak néhány puszit adott, majd nyelvével kezdte el izgatni, körbe-körbe, és végül lassan a szájába csúsztatta a farkam. Feje lassú mozgásba kezdett, és éreztem, ahogy ajkai végigcsúsznak a farkamon fel és le, makkomat mindvégig a szájában tartva mindaddig, míg meg nem érezte, hogy farkam ütemesen lüktetni kezd. Ekkor kezébe vette a már csúszósra szopott farkam, és apró, gyors rángatással élveztetett el.
Isteni érzés volt, és ki is merültem! Nem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet, de mégis megtörtént. Õ nagyon ki volt éhezve, én pedig tanulni szerettem volna. Hát sikerült, mert a nyaralás ideje alatt az én alvós napjaimon mindig kényeztettük egymást, azt viszont sosem engedte, hogy a farkammal hatoljak belé, mert hát,mégis csak rokonok vagyunk!Szextörténet ajánló:


A lazulás és szopatás, első rész


Egy haveréknak volt háza Tokajban, ide mentünk le pár napra kipihenni a suli fáradalmait, kiélvezni a nyár lejét. Egész véletlenül ekkor volt a Hegyalja is. A baráti társaság már régóta összeszokott volt, azért minden bulinkon/összejövetelünkön akadt új ember, aki valakinek a valakije volt és elhozta magával egy kicsit szórakozni. Ilyen új ember volt ezen történetben szereplő leányzó is; az egyik ....

A terhes barátnők


A nap már rég felkelt, és javába melegítette a tóparti nyaralókat. Az ablakokon határozott fénycsíkok futottak végig a padlókon. Még mindenki aludt. A tegnap este egy kicsit hosszúra nyúlt. Egy álmos lány épp most teszi meg az első reggeli nehézkes lépteket. Még álmosan, kócosan. Szőke, hosszú haján süt át a nap, domborodó pocakján aranyos ívet rajzol a reggeli nap...

A 17 éves Timi....

Szex egy prostival


Az ember hamar összeismerkedik teste démonaival. Én sem voltam kivétel alóla. Iskolába jártam még, de az eszem a lányok körül kalandozott.
Persze tudtam mindenfélét, amit sihederfővel a fiúkról meg a lányokról tudni lehet - elvben. Elvben mindent pontosan tudtam. Ám amikor elértek az éjszakai megömlések, úgy éreztem, hogy rémületes dolog történt velem. Holmi szégyenletes, jóvátehetetlen dol....

Anya és fia


Szüleimmel rendszeresen utaztunk, szerte a világban. 16 éves koromra már jártam Mexikóban, az USA-ban, Távol-Kelet több országában, azonban a legcsodálatosabb nyaralást Kréta szigetén éltem át a nyáron. Apám egy kereskedő cég vezetője, anyám csak a háztartással és magával foglalkozik, én most voltam másodikos a gimiben. Nagyon jó körülmények között élünk, mindig mindent megkaptam. Gyönyörű házunk ....

Én, a leszbi riherongy


Zúgás, pattogás, zsibbadás és sötét. Mintha más nem is létezett volna, ezek közös egyvelege alkotta a világom. Mellkasom ütemesen emelkedett és süllyedt, lassan nyugodva a hűvös parkettán. A szívem dobogott erősen, a levegőt kapkodtam, a kiszáradt torkom víz után fohászkodott, ajkaimon a tipikus száraz nyál bevonattal engedték be nagy kortyokban az oxigént, szemeim lehunyva próbáltak kapaszkodót ....

Gyere hugi


Télen történt az eset. Elhívtam a csajt hozzám. Nevem meg a lányét nem írnám le mert úgy is csak hugi és bátyus lesz. Jártam anno a csajjal de volt hogy néha össze jártunk utána is. Acsaj is pufi dzseki és cipzár fanatikus. Most is pufi dzsekibe vagyok ahogy írok két pirosban. 38 éves ffi vagyok.
Szóval egész éjjel beszélgettünk facebookon s megbeszéltem hugival, jöjjön reggel. Mindíg így s....
Szextörténet címkék

teres | forgatáson | belém pisilt | hosszú körmök | mike |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.