A szomszéd lány,Csaba nővére


Költözésem után nem sokkal a lépcsõházban megismerkedtem Fannival, több alkalommal beszélgettünk ezt követõen minden féle dologról. Bevallom, hogy már az elsõ találkozásunk alkalmával megakadt rajta a szemem, vékony testén, csinos kis pofiján, és hosszú göndör barna haján.

Egy szombat délután boltból hazatérve ismét összefutottunk a lépcsõházban, ismét beszédbe elegyedtünk.

- Látom bevásároltál a hétvégére.

Jegyezte meg utalván a szatyromban figyelõ három üveg vörös borra.

- Ja gondoltam iszok este egy-két pohár vörösbort, nincs kedved csatlakozni?

Kérdeztem, elgondolkozott, majd \"miért is ne, mi bajunk lehet belõle\" arckifejezéssel igent mondott. Megbeszéltük, hogy kb. 1 óra múlva átcsöngetek hozzá. Berohantam lakásomba, azzal az érdekes érzéssel melyet az ember akkor érez mikor valami új dologba készül belevágni. Dobtam egy gyors zuhanyt, majd gyors öltözés után felkaptam a már behûtött üvegeket, és irány a szomszédba. Fanni csöngetésemre kinyitotta az ajtót, meglátva egy pillanatra elakadt a lélegzetem, mivel hosszú göndör haját idõközben kiengedte, illetõleg belebújt egy kis nyári mini ruhába. Az elsõ pillanatban levágtam, hogy melltartójától megszabadult, mivel kis kerek melleire rásimult a ruhája. Betessékelt, és hellyel kínált, elhelyezkedtem a foltelban, Õ pedig a kanapén. Elkezdtünk ismét minden félérõl beszélgetni, én közben kinyitottam az egyik üveget tõltöttem mindkettõnknek. Kis idõ elteltével megemlítette, hogy van neki egy kis Jégere, ígyunk abból is. Én nem szeretem keverni az italokat, de nem tudtam nemet mondani, így már szaladt is a hûtõhöz. A hûtõ fagyasztó része alul volt így le kellett hajolnia, a ruhája eközben egy kicsit feljebb csúszott, mely rendkívül erotikusan hatott rám, mivel combjai mégjobban elõvillantak ruhájából. Kezembe nyomta az üveget, én pedig tõltöttem mindkettõnknek. Koccintottunk, majd visszaült a kanapére, ekkor én mellette foglaltam helyet. Ahogy leült maga alá húzta a lábait eközben ruhája egy kicsit fellebbent, nem hittem a szememnek, mivel szépen borotvált puncija egy pillanatra kilátszott a ruha alol. Tovább beszélgettünk, majd valahogy a beszélgetés a pasikra-nõkre, illetõleg a szexre terelõdött. Beszélgetés közben felhúzta az egyik lábát, ekkor már tényleg tisztán láttam szeméremdombját, és csodás csiklóját. Észrevette tekintetemet, és nekem szegezte a kérdést:

- Tetszik a látvány?
- Nagyon, de sajnos ilyen messzirõl nem látom rendesen, megnézhetem közelebbrõl?
- Nem is tudom, de csak nézni szeretnéd? - nevetett - Mert ha csak nézegetsz inkább felveszek egy farmet.
- Szerintem az vétek lenne.

Tíltakoztam, és közelebb hajoltam. Óvatosan felhajtottam a kis ruháját, csak hogy jobban lássam a dolgogat, mire Õ kicsit eldõlt a kanapén, lábait kissé széttárva. Nekem sem kellett több még közelebb hajoltam, és elkezdtem combjait simogatni, melyre mély sóhaj tõrt fel ajkai közül. Teljesen felbátorodva nyelvem hegyével elkezdtem csiklóját nyalogatni, melynek meg is lett az eredménye, mivel lábait teljesen széttárta, azokat kezével magához szorította, így teljesen kitárulkozott elõttem. Én egyre hevesebben nyalogattam csiklóját, majd hírtelen nyelvemmel behatoltam puncijába, amennyire csak bírtam. Puncija ekkorra teljesen benedvesedett, és szépen elkezdett kinyílni az izgalomtól. Kis idõ elteltével eltólt magától, lehámozta rólam a pólom, majd a kanapéra döntött. Közben Õ is megszabadult a kis nyári ruhától, megfogta rövidnadrágom, melyet egy mozdulattal le is rántotta rólam. Örömmel konstatálta, hogy Én is felkészültem, hisz nem volt rajtam alsónadrág. Megfogta férfiasságom, elég erõsen megszorította, majd elkezdte rajta fel-le huzogatni a bõrt, nagyon jól csinálta mit ne mondjak, minek hatására teljesen megkeményedtem. Ezt tapasztalván nyelve hegyével kezdte makkom simogatni körbe-körbe, majd meleg szájacskájába illesztette azt, és elkezdte fejét ütemesen fel-le mozgatni, miközben a kezeivel a kanapéra nyomott. Csodálatos érzés volt mit ne mondja, így kis idõ elteltével tájékoztattam, hogy amennyiben ez így megy tovább hamar ki fog végezni, és ezt nem nagyon szeretném. Ekkor ismételten elmarta a \"velem egy idõst\", és egy kicsit feljebb helyzkedett. Elkezdte a makkomat a csiklójához dörzsölni, majd csodás forró és igen nedves bejáratához illesztette azt, és lassan egyre méjebben beleült. Puncija forró sikamlós szorítása csodás érzés volt, megfogtam csípõjét, Õ pedig egyre gyorsabb ütemben elkezdett melovagolni, miközben idõnként hozzámsimúlt, ezen alkalmakkor heves csókcsata alakult ki köztünk. Így lovagolt rajtam egy darabig, közben éreztem, hogy hüvelye izmaival többször megszorít, ílyen élményben eddig nem volt részem, de nagyon jól esett, hogy mit ne mondjak. Fanni egyre gyorsabban mozgatta formás kis csípõjét, a köd teljesen elborította az agyam, már arra gondoltam, hogy nem tudom magam tovább visszatartani a beteljesüléstõl, mikor hírtelen felült éreztem, hogy megfeszül a teste, miközben ajkait ismét méj sóhaj hagyta el, na nekem sem kellett több megszorítottam csípõjét, és mivel Õ közben abbahagyta a mozgát én folytattam azt. Pár pillanat múlva remegve élveztem el én is, miközben csípõjénél fogva erõsen magamhoz szorítottam. Ekkor zihálva rám nézett hatalmas sötét szemeivel, majd rám borult. miközben továbbra is magában tartott. Így pihentünk pár percig, majd ismét felült rajtam.

- Remélem nem hiszed, hogy egy könnyü vérû leányzó vagyok, de már hat hónapja nem voltam senkivel, nem bírtam magammal tovább. Kezdett unalmassá válni a vibrim, ezért szántam el magam erre a lépésre, és nem bántam meg.
- Én sem, - válszoltam, majd nekiszegeztem a kérdést - milyen vibrid van?
- Szeretnéd látni?
- Persze.
- Gyere be a hálóba megmutatom.

Majd felpattant és elviharzott a hálószoba irányába, Én meg utánna. Kinyitotta a gardrobot, majd a felsõ polcról levett egy rózsaszín nem túl nagy játékszert.

- Szeretnéd látni, hogy miként szoktam magam vele kényeztetni?

Természetesen szerettem volna, erre Fanni felfeküdt a francia ágyra, én is elhelyezkedtem, hogy mindent jól lássak. Bekapcsolta a rezgés üzemmódot, majd játékszerét a csiklójához szorította, így izgatta magát pár percig, majd megfordítva eszközét azt szépen beillesztette nedves puncijába, és ütemesen elkezdte ki-be mozgatni azt. Csodálatos látvány volt, így ismét elkezdtem megkeményedni, melyre magam is rásegítettem egy kicsit. Fanni eközben megemelte csípõjét, és bal kezének középsõ újjával a popsijának bejáratát kezdte el körkörösen simogatni, majd szépen eltüntette újját popsija bejáratában. Én csak bámultam játékát, miközben egyre csak vertem a farkam, eközben Õ második, majd harmadik újját is eltüntette popsijában.

- Beszálhatok?
- Hogy szeretnéd?
- A vibrid hagyd a puncidban, a popsiddal pedig lovagolj meg.

Gyorsan én is az ágyra vetettem magam, Fanni ismét elhelyezkedett felettem, bal kezével tartotta vibrijét, hogy az ki ne csusszanjon, a jobbal pedig a popsijába illesztette a farkam, mely újjai játékának eredményeként szerencsére eléggé be volt már síkosítva, így könnyen becsusszantam. Le sem tudom írni az érzést mely ekkor a hatalmába kerített. Mikor teljesen eltüntetett magában már nem kellett tartania a vibrit, így elengedte azt, és ütemesen elkezdett meglovagolni. Nagyon felizgult, mivel pár perc elteltével ismét éreztem teste remegését, ekkor elkaptam ismét a csípõjét, és nem engedtem, majd egyre hevesebben elkezdtem mozogni popsijában, Õ meg csak egyre azt hajtogatta, hogy \"még-még\". Nem bírtam sokáig, így hatalmasat élveztem csodás popsijába, Õ meg csak remegett, csodálatos érzés volt.

Azóta sem ismétlõdött meg ez az eset, de talán majd egyszer ismét borozunk Fannival
Beküldő:rigólaci


Szextörténet ajánló:


Iskolai szextörténetek - Az érettségi


Ez a történet érettségi időszakban az írásbeli és a szóbeli között történt. Mivel az egyik fontos tantárgyból volt mit pótolni az érettségire és a felvételihez is kellett. Mivel sokat hiányoztam, megkérdeztem a tanárnőmet, hogy hogyan készülhetnék fel, felajánlotta, hogy menjek el hozzá és segít. Megbeszéltünk egy időpontot. Egyébként ez a hölgy olyan 38-40 év körül van és baromi jól néz ki. A me....

A Cigánylány


Azon a délelőttön - szokásomhoz híven - lementem a házunk előtt lévő parkba, hogy tanuljak a közeledő vizsgáimra. Kellemes meleg volt, szépen sütött a nap, minden feltétel adott volt a tanuláshoz. Belemerültem hát az olvasásba. Néha pihenésképpen abbahagytam a tanulást és nézelődtem kicsit. Az egyik ilyen alkalomnál kiszúrtam néhány iskolás kiscsajt, akik nem messze tőlem egy árnyékos részen, a fű....

A tanárnő liliomtiprása


31 éves vagyok, tanárnőként dolgom egy budapesti középiskolában. Nekem nincs saját osztályom, viszont nemrég beosztottak egy 3 napos osztálykirándulásra, mert az osztályfőnök már idősebb, és elkél neki a segítség egy fiatal munkaerő személyében. Ez az osztály egyébként 11.-es, azaz nagyjából 17 évesek, egy-két 18 éves alkotja. Mivel 31 évesen nem érzem magam öregnek, így próbáltam velük haveri vis....

Egy cigányasszonnyal a pincében


Ez a történet nyáron esett meg velem,van egy cigánylány az utcában,akit már régóta figyeltem,de nem azért mert olyan szép,hanem mert marha nagy csöcse van,és azt mondják róla ,hogy könnyen be lehet kurni. Mesélték,hogy egyszer az álomáson végigverte 6 ember faszát egymás után pár felesért.Kitaláltam mikor nincs otthon senki,akkor átcsalom valamivel! De mivel csaljam át? Kitaláltam,mondom jöjjön át....

Szex a jakuzziban


Már délután volt. Kinyitottam a szemem. Az erkélyemet vastag hó réteg borította, de a nap épp úgy szikrázott, mint nyáron.
Kellemesen megborzongtam, ahogy az Andrással való együtt létre gondoltam. Az a pasi egy főnyeremény! Már ha szexológiai értelemben, gyakorlati részen osztályozzuk.
Este egy buliban voltam, így kissé másnaposan néztem az órára. Már délután 4 felé járt. Mára beszél....

A perverz ügyvéd


Belép a szobába, szemben az ajtóval az asztal szélén ülök, lábam hanyagul a széken. Kezemben egy pohár, benne borostyán színű folyadék. Rám mosolyog és elkezdi kioldani a nyakkendője csomóját, felém tart. Végig simít az arcomon, a számhoz emelem a poharat és iszok.
- Valahogy másként néz ki ma… - mondja és érzem, ahogy végig csúszik a tekintete a testemen. Egy fekete nadrág kosztüm van raj....Szextörténet címkék

a főnök felesége | 11éves | mi titkunk | felvilagositas | piercing |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.