Anya-lánya hármas


Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát. Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata. A feleségem Magda és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú nő, a lánya viszont egy 160/48 kis törékeny fekete hajú barna szemű lány. Mindkettőből árad a szexualitás és ezt nem is nagyon titkolják.

Már 5 éve vagyunk együtt és a fülem hallatára beszélték meg a legintimebb dolgaikat is, sőt tanácsot is kért néha Zita. Nagyon tetszett ez a dolog és tudtam, hogy egyszer a lányt is megkapom, mint az anyját és erről sokat is beszéltem Magdával. Tudtam, hogy nem vagyok közömbös neki, mert amikor a strandon vagyunk többször vettem észre, hogy bizonyos testrészemre szegezi a tekintetét. Mi tagadás meg vagyok áldva egy jó méretű szerszámmal és szeretem is használni. 21/6-os és borotválom. Ez Magda kívánsága volt és mind a hárman teljesen szőrtelenek vagyunk.

Egyre többször éreztem, hogy Zita egy kicsit többet szorítja az arcomhoz az arcát, amikor puszit adok neki és egyre többször felejti a vállamon a kezét. Az anyja is észrevette és egyik este szóvá is tette. Miközben a farkam simogatta folyamatosan a lányáról beszélt. Nagyon izgatott engem is és megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha egy kicsit bevonnánk Zitát is. Megszorította a farkam és megcsókolt. Szeretnénk mind a ketten, súgta és verni kezdte a merev farkam. Kiderült, hogy már beszéltek róla és szeretnének egy közös estét.

Az a gondolat, hogy Magdát és a lányát egyszerre megdughatom nagyon felizgatott. Megcsókolta a farkam , majd felugrott felkapta a kis hálóingjét és kiszaladt. Meztelenül feküdtem álló farokkal az ágyon, mikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. Amikor odanéztem láttam, hogy a lányával együtt engem néznek. Zita gyönyörű volt a kis kombinéban, ami alatt kirajzolódott a kis bugyija vonala. A mellei kiszúrták szinte a vékony selymet. Zita szeme a farkamon volt végig és halkan megjegyezte, anya ez hatalmas.

Mire az anyja az ágyhoz vezette. Nem tudtam mi fog történni, de teljesen Magdára bíztam magam. Gyönyörűek vagytok, kívánlak mind a kettőtöket, mondtam, mire Magda megsimogatott. Ahogy a mellkasom végigsimította, a farkam megrándult, mire a kezébe vette és húzogatni kezdte rajta a bőrt. Zita annyira közel volt hozzám, hogy szinte éreztem a forró bőrét. Ahogy a kezem megmozdítottam a combjához értem és lágyan simogatni kezdtem. Magda lassan és élvezettel verte a farkam, miközben a lányát nézte. Zita egyre gyorsabban vette a levegőt, ahogy a combjain egyre feljebb értem.

Benyúltam a hálóing alá és a hasát majd a melleit simogattam. Amikor a bimbóit megérintettem felnyögött. Egy kis kezet éreztem a golyóimon és láttam, ahogy Zita simogatni kezdi, miközben az anyja veri a farkam. Lehúztam a vállairól a kombiné pántjait és előtűntek a gyönyörű kis mellei. Finoman magam felé húztam és nyelvemmel végig simítottam. Magda forró szája hirtelen a farkamra csúszott és szopni kezdte. Nyalogattam Zita melleit, aki a fejem simogatta közben és lihegett. A bugyiján megjelent egy nedves folt és finoman végigsimítottam.

Megremegett és megemelte a csípőjét. Levettem a kis bugyit és a csupasz puncija csillogott a nedvességtől. Dörzsölgetni kezdtem, mire akkorát nyögött, hogy azt hittem el is élvezett. Hanyatt fektettem és lassan csókolgattam a testét. Magda erősebben szopott és vadul rángatta a farkam közben. Ki akartam nyalni Zitát és a lábait szétnyitottam. Engedelmesen mosolygott és a melleit simogatta. Nyalj ki, súgta és magára húzta a fejem. Nyalni kezdtem a finom puncit és szinte áradt belőle a kéjnedv. Nem bírta sokáig, mert amikor a nyelvem mélyen a puncijába dugtam, felsikoltott és elélvezett.

Annyira kívántam, hogy nem is éreztem szinte ahogy Magda szopja a farkam. Megakarom dugni a lányod, mondtam és kivettem a szájából a kemény farkam. Óvatosan tedd be, súgta Zita, ekkora még nem volt bennem. Finoman a puncihoz illesztettem a farkam és benyomtam félig. Nagyon élvezte és dobálta magát, miközben egyre beljebb csúsztattam. Nagyon szorított, de tudtam, hogy be tudom dugni teljesen. Megmarkoltam a fenekét és a szájára szorítottam a szám és hirtelen tövig nyomtam neki. A számba sikoltott, de azonnal mozgatni kezdte a csípőjét.

Isteni volt dugni a kis punciját és az anyját néztem közben, aki simogatta a melleit és a punciját. Élveztem minden egyes rezdülését Zitának és tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni a szűk puncit. Kirántottam a farkam és verni kezdtem, mire Magda kivette a kezemből és folytatta. Éreztem, ahogy előtör belőlem a sperma és hatalmas adagokban spricceltem Zita testére, aki élvezettel kente szét magán. Kivette a farkam az anyja kezéből és a punciját simogatta vele. Dugd be még egyszer, nyögte és magába igazította a csöpögő farkam.

Ahogy benyomtam éreztem, hogy szinte rátapad a puncija a farkamra. Lassan mozogtam benne, mire teljesen felállt megint. Zita nyögött és a seggem szorította. Még, lihegte és vadul dobálta magát alattam. Éreztem, hogy nem kell sok neki és egyre erősebben dugtam. Hirtelen remegni kezdett és a puncija szorította a farkam. A két kezemre feltámaszkodtam és tövig nyomtam a farkam és mozogtam benne, mire felsikoltott. Isteni látvány volt, ahogy a farkam tövig a punciban és alattam az élvezettől vergődő lány.

Ráhajoltam a kinyílt szájára és finoman megcsókoltam. Köszönöm, súgtam neki, mire visszacsókolt és mosolygott. Magda szétnyitott combokkal feküdt mellettünk és láttam rajta ő is szeretne elélvezni. Nagyon kívántam én is és merev farkam lassan kivettem Zitából, aki nagyot sóhajtott. Teljesen szétnyílt a kis puncija és nem tudtam megállni, hogy ne csókoljak bele. Gyere már, nyögte Magda és az ujjait a puncijába dugta. Zita finoman simogatni kezdte az anyja melleit és Magda kezét félretolva benyomtam a farkam.

Felsikoltott és szinte elvesztette a fejét. Dugjál, nyögte és dobálta magát. Nagyon élveztem, de amennyire csak tudtam visszatartottam magam. Szerettem volna ha minél tovább tart ez a kefélés. Láttam rajta, hogy rettenetesen élvezi. Zitával csókolóztam, mikor hirtelen felnyögött. Amikor lenéztem, megláttam Magda kezeit a lánya punciján. Simogatta és mindketten nagyon élvezték. Megfogtam Zitát és magamhoz húztam, miközben a lábát átemeltem az anyján. Szinte az anyja mellein ült és láttam az anyja kezeit a kis mellein.

Ugye akarod látni, kérdezte és lassan tolta a fenekét az anyja feje felé. Igen, akarom, mondtam és segítettem neki felguggolni. Simogatta a punciját az anyja feje felett, aki élvezettel nyalogatta közben a combjait. Ülj a szájára nyögtem és lejjebb nyomtam. Zita felsikoltott, mikor az anyja nyelve a puncijához ért. Magda nyalni kezdte és Zita szinte őrjöngött. Nagyon felizgatott a látvány és én is nagyobb sebességre kapcsoltam. Szinte egyszerre élveztünk el mind a hárman. Beleélveztem a puncijába és éreztem, ahogy a farkam mellett folyik ki a sperma.

Amikor kivettem, Magda a szájához húzta a farkam és lenyalta róla a maradékot, Zita pedig nem kis megdöbbenésemre a punciját simogatta és ujjazta. A sperma pedig egyre jobban folyt ki belőle. Majd ráhajolt és nyalni kezdte az anyja punciját. Őrületes volt nézni, ahogy lassan és módszeresen kinyalja belőle az összes spermát. Amikor végzett puszit adott a lankadt farkamra és hozzánk bújt. Hárman aludtunk el és ezután még nagyon sokszor így történt...Szextörténet ajánló:


A családi xxx buli


Szeretem az önkielégítést. Mindigis csináltam és fogom is. A baszás sohasem izgatott annyira, mint amikor magamnak verem a farkam. Ugyanígy a szopás sem. Pedig dugtam már jópár igenjó picsát is és le is szoptak már jónéhányszor, de az élvezet, amit magamnak tudok nyújtani, az semmihez nem fogható. A faszom sokkal keményebbre és nagyobbra nő, amikor magamnak csinálom. Maga az orgazmus pedig sokkalt....

Egy magyar pár kalandjai Olaszországban


Amikor elkezdtünk randizni, őrülten beleszerettem Petibe...


és ő is belém. Néhány hónapnyi randizás után összeköltöztünk, annak ellenére, hogy a szüleink kezdetben nem nagyon támogatták az ötletet. Röviddel a diploma megszerzése után összeházasodtunk, és beköltöztünk az új házba, amit Peti szüleitől kaptunk nászajándékba.

Nagys....

Iskolai szextörténetek - Az érettségi


Ez a történet érettségi időszakban az írásbeli és a szóbeli között történt. Mivel az egyik fontos tantárgyból volt mit pótolni az érettségire és a felvételihez is kellett. Mivel sokat hiányoztam, megkérdeztem a tanárnőmet, hogy hogyan készülhetnék fel, felajánlotta, hogy menjek el hozzá és segít. Megbeszéltünk egy időpontot. Egyébként ez a hölgy olyan 38-40 év körül van és baromi jól néz ki. A me....

Vakrandi és szex


Felhívsz. A hangod szimpatikus, te is szimpatikusnak találsz engem. Beszélgetünk, nevetsz. A testiségre terelõdve a szó, hangod kissé rekettessé válik. Érzem, ahogy a tested forrósodik. Hozzád megyünk, ott szeretnéd. Szexi ruhában nyitsz ajtót. Huh! Én persze utcai viseletben vagyok érthetõ okokból. Beinvitálsz. A szoba közepén csókolózni kezdünk. Elõször puhatolózva, aztán egyre vadabbul. Tiszta ....

Forró spermám az arcára lőttem


Sziasztok, gondoltam elmesélek egy történetet, ami rólam és mostoha húgomról szól. Mikor 6 éves voltam, elváltak a szüleim. Én anyámnál maradtam, ám mikor 8 éves lettem, talált magának egy másik férfit az életébe, akinek viszont volt egy lánya. Egyszóval 8 éve élünk együtt a húgommal.
Engem Ádámnak hívnak, őt pedig Csengének.
A meztelenkedés eléggé megszokott volt családunkban, amíg ....

A szomszedom felesege


Ekkor meg 24 eves voltam felszolgalokent dolgoztam a varosi nagyszallo ettermeben 180 magas fület takaro vilagos barna haj kb. 80 kilo allitolag a nök mondasa szerint egy jokepü fiatalember vagyok. Talan igaz is lehetett mert a varosban is az etteremben is akinek kicsit csaptam a szelet az altalaba beengedett a labaköze a korosztaly 18 tol a 35 eves nökkel dugtam volt akivel töbször is volt akivel....Szextörténet címkék

fogamzasgatlo | leszbikus. | csík | szopjad | kicsi lányom |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.