Carol és én


Szegények voltunk, akár a templom egere, ahogy akkoriban mondták. Sok szegény család élt a Nagy Válság idején, és mi a legszegényebbek közül valók voltunk. Pedig apánk mindent elvállalt, amiért fizettek valamit: autószerelés, házkörüli javítások, alkalmi fakivágás, de mégis előfordult néha, hogy ikertestvéremnek, Carolnak és nekem nem volt mit ennünk. De 15 évesek voltunk akkor, és ezzel nem nagyon foglalkoztunk. Valahogy mindig is szegények voltunk, de nem éreztük magunkat boldogtalannak.

Legalábbis, ahogy most visszagondolok, boldog emlékeim maradtak arról az időről. Jókedvvel tettük a dolgunkat, pedig volt belőle elég: se központi fűtés, se vezetékes víz, pénz se nagyon, amivel boltba mehettünk volna élelmiszert vásárolni. Nyugat-Virginiában éltünk, a Kék Hegyekben. Carol főzött és takarított. Én fát aprítottam ősszel és télen, foldozgattam a lyukas tetőt. Leöltem a csirkét, ha kellett, és részt vettem a férfimunkában a ház körül. Mindketten a helyi egy osztályos iskolába jártunk.

Mi voltunk a legidősebbek, mert apánknak nem volt földje, ahol kellett volna a munkáskéz. Sosem jártunk messzebb, mint a közeli város, Thompsonville. Ott is csak kivételes ünnepnapokon. A kicsiny családi faházunkban három helyiség volt: nappali, másképpen konyha és étkező egy nagy vaskályhával, és két háló. Egyik apánknak, a másik nekünk, gyerekeknek. Akkoriban ezt a szükség hozta így: a fiúk és a lányok gyakran megosztották a szobájukat testvéreikkel. Lakli kamaszok lévén ágyunkat már kinőttük, de voltak külön kis szekrénykéink, amiket apánk fabrikált.

Ágyaink fejrésze összeért, így lefekvéskor nem láthattuk egymást. Felsőruháinkat, kabátjainkat a falba ütött szegeken tartottuk, mert nagyobb szekrény nem volt a szobában. Hátsó ablakunkból a hegyoldalban elterülő vadonra láttunk. A tizennegyedik születésnapom után nem sokkal a pubertáskorba léptem, azaz a szőr elkezdett nőni a lábam között. Tudományom a szex terén a hátsóudvarban látottakra korlátozódott. Fogalmam sem volt, az emberek hogyan csinálják. A rá következő évben, tavasszal kezdtem maszturbálni.

Kis házunk és még kisebb hálószobánk kevés lehetőséget kínált az egyedüllétre, így rászoktam az éjszakai maszturbálásra, mikor nővérem már biztosan elaludt. Rozsdás ágyrugókkal, a nyikorgó deszkapadlón nem volt könnyű csendben maradnom, de megpróbáltam. A majd' minden este folytatott gyakorlatot beárnyékolta, de csiszolta is a tudat, hogy bármikor lebukhatok, és csak lassan szabad mozognom. Egyik este, ahogyan hangtalanul közeledtem az élvezés pillanata felé, szokatlan zaj ütötte meg a fülem. Azonnal megmerevedtem, és vártam.

Aztán vártam. A hang nem ismétlődött meg. A farkam már a kirobbanás határán volt, úgyhogy csak pár erőteljes rántás kellett, és hatalmasat lőttem a pizsamámra. És akkor újra hallottam... Nem tudtam pontosan beazonosítani, szürcsölés volt, de mintha víz csinálta volna. Igen, akár a pataknál egy zubogóban, csobogó, cuppanó hang volt. Pár nap múlva, mikor szintén vertem magamnak az éjszaka közepén, újra hallottam a hangot. Megálltam, de aztán kisvártatva - most már bátrabb voltam - újra rákezdtem.

Ez alkalommal a jelenség hangosabb volt. Közben én sem hagytam abba, de a hang is végig hallható volt. Ez így ment pár héten keresztül. Lassan rájöttem, hogy testvérem is masztizik, de - ne feledjük, a harmincas években jártunk, jóval a pornográfia-hullám előtt - nem tudtam, hogyan maszturbálnak a lányok. A puszta lehetőség, hogy ő is örömet szerez magának éjjelente, akárcsak én, nagyon izgató volt, és alig vártam, hogy hallhassam őt.

Mindketten csendben akartuk csinálni, de azt gondolom, ő is tudta, amit jómagam. A hálónkat megosztani valakivel azt is jelentette, hogy bármilyen elővigyázatosan voltunk is, egyre többször pillantottuk meg véletlenül egymás csupasz bőrét. Elég gyakran láthattam nővérem meztelen testét ahhoz, hogy észrevegyem változásait. A csípője szélesebb lett, a mellbimbója majd a melle is megduzzadt, és - bár ezt ritkábban volt alkalmam megfigyelni - lábai találkozásánál "V" alakban nőni kezdett a szőrzete.

Ő is láthatott engem meztelenül, és titokban mindketten egyre kíváncsibbak lettünk a másik testére. Az utóbbi időben úgy tűnt, mintha Carol kifejezetten keresné az alkalmat, hogy pucéran lásson engem. Egyszer rajtakaptam, amint meglesett, ahogy a patakban fürdöm. Egyik reggel még álmosan ébredeztem, mikor jókora pisilési ingerem támadt. Ahogyan az ajtóhoz botorkáltam, a merev farkam utat talált magának a pizsamám sliccén. Sóhajtást hallottam a nővérem ágya felől, mire gyorsan visszadugtam a nadrágomba.

Aznap éjjel kétszer is elmentem, miközben azon a sóhajon járt az eszem. Mindkétszer hallottam a nedves csusszanásokat. Részben az éjjel folytatott akcióimnak is köszönhetően mindig is éber alvó voltam (még most is az vagyok). Egyik éjszaka arra lettem figyelmes, hogy megreccsen a padló. Épp jókor nyitottam ki a szemem, hogy meglássam, nővérem tipeg pizsamájában az ágyam felé lábujjhegyen, szép lassan, meg-megállva közben. A sliccemre meredt, melyből megint kikandikált a felmeredő férfiasságom.

Mikor közelebb lépett, alvást színleltem. Az igazat megvallva egy kissé ijedt voltam az új helyzettől, ami eddig tabu volt, persze izgatott is a dolog. Az ágyam mellé térdelt, és kitartóan figyelt. Mondanom se kell, ez még jobban felizgatott, és farkam önkéntelenül is észrevétette magát rándulásaival. Egy kis idő múlva visszalopakodott az ágyához, és újra hallottam: szlörp-szlap, szlörpi-szlörp... Ez így ment egy ideig. Az éjszakai figyelőszolgálat rendszeresen beindult, és lassan beépült a masztizásom fantáziálásaiba.

Egy nap annyira beindultam attól, hogy mutogatom magam neki, hogy nem bírtam ki anélkül, hogy magamhoz ne nyúljak. A látszat megőrzése miatt úgy kellett tennem, mintha csak véletlenül nyúlnék oda álmomban. Láttam, hogy Carolt csak az mentette meg a felugrástól, hogy nem mert megmozdulni a reccsenő padló hirtelen zaja miatt. Erre már csak egyet mertem simítani kezemmel a fütykösön, két ujjam között húztam rajta egyet. Hallottam, hogy nagyot sóhajtott. A dolog éppen akkor kezdett érdekessé válni, mikor mozdulatommal elijesztettem Carolt pár éjszakára, ami lelombozott.

Egy este megint felfigyeltem a jelenlétére, és még mindig alvást színlelve vertem rajta párat, vártam egy kicsit, majd újra kezdtem. A mozdulataim lassúak, tétovák voltak, hogy bármikor a kamaszkori álmaimra foghassam őket. A helyzet különlegessége, a lassú húzogatások megtették hatásukat, és akaratom ellenére elélveztem a nővérem szeme előtt. Carol hallhatóan mordult egyet izgalmában. Zavaromban tétlen maradtam az éjszaka további részében, és átkoztam magam a dolog miatt. Pár éjszakával később megint mellettem volt.

A farkam újra kint a pizsamából, meredten, mint éjszaka általában. Eltökélten tűrtem, anélkül hogy magamhoz nyúltam volna, pedig Carol nagyon hosszú ideig várta a szokásos akciómat. Egyszer csak megéreztem gyengéd ujjait a megrebbenő farkamon. Hihetetlen volt: ismeretlen érzés, mégis nagyon jól esett, mint eddig még soha más. Érintése könnyű volt, és egyáltalán nem zavaró. A keze nem mozdult, de nem is volt rá szükség. Izgalmam a tetőfokán volt, és én újra csak elmentem. A kezére élveztem. Óvatosan elengedte a farkam, és tenyerét a pizsamájába törölte.

Ahogy később visszagondoltam erre az éjszakára, fordulópontnak éreztem a viszonyunkban. Mindig barátságosak, segítőkészek voltunk egymáshoz, de attól a naptól kezdve furcsa melegség, jóleső meghittség költözött a kapcsolatunkba, ami nem szavakban nyilvánult meg. Carol az elfogódottság minden jele nélkül, sokkal szabadabban mutatta meg testét. Egymás előtt öltöztünk, vetkőztünk, mintha ez mindig természetes lett volna, még a patakban is együtt fürödtünk meztelenül. Ugyanakkor hónapok teltek el anélkül, hogy megjelent volna az ágyam mellett.

Csalódott voltam, és reménytelen ragaszkodással éltem végig az utolsó közös kalandunk minden pillanatát. Masztizás közben mindig erre gondoltam. Egyik éjszaka meghallottam, hogy Carol maszturbál, és úgy döntöttem megnézem, mit is csinál pontosan. Sötét éjszaka volt, a szobában alig lehetett valamit látni. Óvatosan felemelkedtem az ágyról, és átlopakodtam a szobán, azokon a padlódeszkákon lépdelve, amik tudtommal nem recsegnek. Meghallhatott, mert egyszer csak abbahagyta. Mozdulatlanná merevedtem.

Egy örökkévalóságnak tűnő perc után újra kezdte. Láttam a mozgást az ágyán, de pontosan nem tudtam kivenni testének részleteit. Közelebb léptem, a deszka megreccsent, de ez alkalommal Carol nem hagyta magát zavartatni. Végre ott voltam egy méterre az ágyától, és leültem. Valósággal remegtem a feszültségtől, a peckem mereven állt, készen arra, hogy bármikor elsüljön. Hozzászokva a sötétséghez, láttam az egyik karját a csípőjén, keze a lába között. Fel-le mozgott, csendes csusszanásokat hallatva.

Carol aprókat sóhajtott, néha nyögött egyet a kéjtől, melyet szinte már én is éreztem. Mindez már túl sok volt nekem, és lassan hátra dőltem a padlóra, hogy én is kényelmesen masztizhassak. Éreztem, hogy nemsokára elmegy, de velem se volt másképp. Igyekeztem úgy játszani a farkammal, hogy egyszerre élvezhessünk el. Abban a fantasztikus pillanatban a gyönyör minden gátlást elsöpört: nyíltan nyögdécseltünk, és versenyt ziháltunk egymással. Az övé egy kicsit hosszabban tartott, mint az enyém. Még fekve pihentem egy darabig, majd visszabotorkáltam az ágyamhoz.

Másnap reggel hosszasan egymás szemébe néztünk a nővéremmel, közös titkunkat nyugtázva. Az eset tovább mélyítette rejtett kapcsolatunkat. Pár nappal később a patakban fürödtem, és igen kanos délelőttöm volt. Pucéran lefeküdtem a puha fűágyra és szép lassan elkezdtem húzogatni faszomon a bőrt. Nagyon beindultam a golyóimat melengető naptól, és attól, hogy a szabadban, nyíltan csinálom magamnak. Hirtelen zajt hallottam a bokorból. Arrafelé fordultam, és Carolt láttam kibújni, amint egyenesen felém tart.

A farkam markolva, nem tudtam, mitévő legyek. Óvatosan letérdelt mellém, és egy szó nélkül puha kezébe fogta az ijedtségtől lekonyult rudam. Lassan elkezdte simogatni. Közösen figyeltük, ahogy feléled. Annyira jó volt, hogy hátra dőltem, és behunytam a szemem. Nem tellett sok időbe, míg munkája meghozta a kívánt eredményt, és nagy cseppekben kibuggyant belőlem meleg testnedvem. Tovább húzogatta a faszom, míg lenyugodtam valamennyire. Aztán nyugodtan kibújt ő is a ruhájából, és mellém feküdt. Ismerős mozdulatokkal kezdte dörzsölni a hasát, gyengéden csipkedve közben rózsaszínű mellbimbóját.

Felkönyököltem, hogy jobban megfigyelhessem. Lábát szétnyitotta kissé, így első ízben csodálhattam meg egy lány punciját közelről. Észvesztő látvány volt! Sűrű, homokszínű bundácskája nem rejtette el a már igen nedves punci duzzadt ajkait, kiugróan meredező csiklóját. Keze az ajkakon dolgozott - mennyire szerettem volna cserélni vele! - de fel-le dörzsölte a csiklóját is. Nem telt bele sok idő, míg teste megfeszült, csípője elemelkedett a földről, és nagyot rándulva elélvezett. Míg visszaereszkedett, nem hagyta abba önmaga izgatását.

Közben a szemembe fúrta a tekintetét. Szemének változásán is láttam, mikor a látható feszültség újabb orgazmust eredményezett, majd később újra egy kisebbet. Nem bírtam tovább, és én is újra marokra fogtam éledező vesszőm. Carol negyedik orgazmusát már ez enyémmel együtt éltem át. Utólag visszagondolva, teljesen nekivadultunk. Azon az éjszakán, ahogy eloltottuk a lámpát, átjött, és az ágyam mellé térdelt. A pizsamanadrágomba nyúlt, és tétován megfogta a farkam. Azonnal megkeményedett, mire a nővérem ütemesen elkezdte verni.

Hiába a délelőtti két orgazmusom, a gyönyör újra sürgetően jelentkezett. Kisvártatva jobban élveztem puha kezétől, mint bármikor korábban. Carol búcsúzóul puha csókokkal halmozta el érzékeny makkom vöröslő hegyét. Felállt, és visszatért az ágyához. Nem kellett sokáig várnom, mire meghallottam maszturbálásának ismerős zajait. Akkor én is átmentem az ágyához. Finoman megfogtam a lábai között matató kezét, és ujjaink pár percig együtt mozogtak. Érezni akartam a nedvességét. Elvettem a kezem, és a combjai tövét kezdtem el simogatni, egyre közelebb a puncijához.

Már a húsos bodrok közt jártam felfedező utamon. Mondhatom, tényleg nedves volt! Visszahúzta a kezét, így végre megérinthettem a csiklóját. Finoman izgattam, ahogyan nála láttam a pataknál. Kis idő múltán kezdtem belejönni, mikor teste megfeszülésén éreztem, hogy közel jár az orgazmushoz. Baromi erősen élvezett: a teste megfeszült, fogai összeszorítva, kezei ökölben. Mikor lenyugodott, lassan visszahúztam a kezem, és csendesen visszamentem lefeküdni az ágyamba. Ha el akartam élvezni, évekig erre a napra gondoltam.

Szexuális kapcsolatunk így folytatódott több hónapon át. Sokszor masztiztunk együtt a pataknál, vagy izgattuk egymást az ágyban, de néha csak a másik hangjaira figyeltünk az elélvezésig. Vidéken élve persze tudtuk, hogy "pina, fasz, együtt basz". Mégis féltünk kipróbálni, nehogy Carol úgy maradjon. A ikertestvérem egyre gyakrabban dugta magát az ujjaival, és a farkam egyre jobban kívánkozott az ujjai helyére.

Egyik éjszaka, mikor éppen az ágyam szélén ült, és verte a kőkemény farkam, láttam rajta, hogy még a szokásosnál is jobban beindult. Felkelt, letolta a pizsamáját, és suttogva így szólt: "Csak kipróbálom egy kicsit, milyen érzés." Fölém guggolt, és a punciját a faszom fölé igazította. Alig bírtam magammal, várva az ismeretlen érzést. Lassan, nagyon lassan ereszkedett lefelé, és egyik kezével a farkam fogva, könnyedén összedörzsölgetve ismertette meg őket egymással. Annyira jó érzés volt, a puha keze, ölének hívogató nedvessége, a duzzadó punciajkakból áradó forróság!

Egy örökkévalóságig tartott a kéjes érzés, pedig csak izgatta puniját a merev dákómmal. Végül rám húzta magát, de csak a fejét engedte becsusszanni. Azt gondoltam, menten elsülök. Carol, mintha csak érezte volna szólt, hogy nehogy elélvezzek. Így maradtunk, hosszú ideig mozdulatlanul egymásban. Még az is csodás volt, ahogy elemelkedett a farkamról, és mellém feküdt. Azonnal magunkhoz nyúltunk, és kis idő múlva egyszerre élveztünk el. Pár nappal később Carollal piknikezni indultunk a Thompson dombra, pár mérföldre a házunktól.

Egy kis vízesés mellett vezetett az utunk, és meztelenre vetkőzve lehűsítettük magunkat a zubogó vízben. Ámulatba ejtett, mennyire gyorsan fejlődik nővérem teste. A melle már nem csak egy halmocska volt, hanem igazi női mell, aminek természetes ereszkedését ellensúlyozta a hideg vízben feszessé váló bőr, a felfelé meredő mellbimbók látványa. Punciszőre is nagyot nőtt az utóbbi időben, de alatta jól látszottak duzzadó, csupasz ajkai. Összeölelkeztünk a tavacskában, és végigsimítottam a mellbimbóin.

Olyan aranyosak voltak! Felöltöztünk, és folytattuk utunkat a dombtetőre. Zihálva másztunk felfelé, és nemsokára elértük a sűrű szálfáktól övezett kicsiny tisztást. Leterítettük a plédet, és nekiláttunk az ebédünknek. Mikor jóllaktunk, Carol az ölembe hajtotta a fejét, én meg a melleivel játszadoztam. "Vetkőzzünk pucérra!" mondtam, és sietség nélkül le is vetettük kevéske ruhánkat. Friss szellő fújdogált, és a meleg napsugarak jólesően simogatták testünket. Oldalamra fordultam, és tovább játszottam Carol cickóival.

Óvatosan köröztem rajtuk, a bimbók körül, melyek szép lassan kiemelkedtek, és már peckesen álltak. Élvezve az érintésüket, hol az egyik, hol a másik bimbóudvaron próbáltam ki izgatásom hatását. Érzékenyek és szolgálatkészek voltak, egyszerűen odavoltam értük! Carol sem maradt sokáig tétlen. Tapogató kezem gyengéden a hasához, a szőréhez, majd a nedvesedő puncusához irányította, miközben halkan nyögdécselt a kéjtől. Finoman cirógattam a húsos ajkak közét, és mikor elértem a csiklójához, egy nyikkanást hallottam, amit előtte még soha.

Mondanom sem kell, közben végig merev voltam, és az előnedvem csillogó nyomot hagyott testvérem combján. Punija izgatása közben párszor felnyúltam neki, mire így szólt: "Nem bírom tovább! Gyere belém!" Jobban szétnyitotta a lábát, én közéjük feküdtem, merev dákóm a forró nyílásához igazítva. Soha nem csináltam még ilyet, minden mozdulatom tétova lehetett. A makkom már majdnem közrefogták nedves punciajkai. Egy ideig így maradtam, majd lassan, milliméterenként hatoltam beljebb az édes ölbe. Szűk volt, de mégis olyan jó!

Hirtelen rugalmas ellenállásba ütköztem. "Nem megy tovább." mondtam. "De megy," biztatott "csak erősebben próbáld!" Engedelmeskedtem felhívásának, és jókorát löktem a csípőmmel, mire Carol felsikkantott a fájdalomtól. "Mi történt?" kérdeztem. "Nem tudom, de ne vedd ki" mondta, és én nem mozdultam egy darabig, majd ösztöneimnek engedelmeskedve elkezdtem húzogatni rudam előre-hátra a szűk nyílásban. Most már mélyen jártam benne, és észrevettem, hogy akkor élvezi igazán, mikor tövig nyomom belé a faszom.

Megéreztem a ritmust, ami elvitt egészen a hüvelye hátsó faláig. Egy ideig visszatartottam az élvezésem, de aztán valósággal belerobbantam a testébe. Összekulcsolódva feküdtünk egy ideig, mire duzzadt erekcióm alábbhagyott, és lassan kicsusszantam Carolból. Mikor szemrevételeztem lekonyult farkam, vért, meglepően sok vért láttam nemi szerveinken. "Nézd Carol!" mutattam neki döbbenten. Felsikoltott. Azt gondoltuk, komolyan megsérült. Gyorsan összepakoltunk, ő meg levelekkel és füvekkel próbálta tisztogatni magát.

A tavacskához érve levetkőzött, és alaposan kimosta a hüvelyét. Én is lemosakodtam. "Fáj?" kérdeztem őt, de láttam, hogy nincs baj, mert mosolyogva felelt: "Egy kicsit, de nem lesz gond vele. Még szeretem is, mert a tisztásra emlékeztet." Ezután még többször együtt voltunk, míg újra eljött a tanév kezdete. Aztán író lettem, Carol pedig képzőművész. Nővérem sikeres, boldog házasságot kötött, három kisgyerekük született. Életünk során sokkal később, talán a negyvenes éveink végén beszéltünk újra egymással a történtekről.

Egyetértettünk abban, hogy hasznos tapasztalatot szereztünk egymással folytatott játékaink során. Talán részben ennek is köszönhetően - mindkettőnk teljes és aktív nemi életet élt. Carol három éve eltávozott közülünk, de ma is fájlalom a hiányát. Soha nem tudtam neki elmondani, hogy ő volt a legizgalmasabb nő egész életemben.
Beküldő:csenge bogdánVéletlen szex történet:


Animálszex,és önkielégítés


Animálszex,és önkielégítés

Mikor gyerek koromba ráuntam a kutyákra és a kan disznókra elkezdtem a puncimmal játszani. Eztán egyik alkalommal amikor az eperfára másztam az egyik már megszáradt ág letört alattam és a csonkja a bugyimat betolta a puncimba és ez nagyon jó érzést váltott ki belõlem. Amikor csak tehettem máskor is felmásztam és magamba engedtem a bugyin keresztül. Késõbb az....

Az új vendég - bdsm


Jenny emlékezetében már homályosan élt az időpont amikor először találkozott Mesterével akit kezdetben Davidként ismert meg. Jenny valamivel 20 éves kora után házasodott össze Daviddel és költözött be Virginiai álomházába messze az otthonától.
A kapcsolatuk sokba változott, de nem lett egy cseppet sem rosszabb. Bár Jenny már kizárólag Mesternek szólítja Davidet és a mostani szerepe a házban....

A hûséges asszony


A hûséges asszony

Vagy huszonöt évvel ezelõtt amikor még aránylag hûséges volt a feleségem a szomszéd albérlõ megkért nézzünk rá a csemetéére,mert elmennek két hétre nyaralni a férjével.Persze rögtön mondtuk mind a ketten,hogy ráfigyelünk,de az asszony külön kihangsúlyozta ezt azért is külön kérem,mert az az érzése van,hogy a fia a fiuk felé kezd hajlani szexuálisan és nem akarná,hogy....
Szextörténet címkék

fantasy | pasijával | 2 pasival | autószerelő műhely | bele vertem a bugyijába f |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.