Zsu a geci nyelő


Sajnos a férjem nemrég közreadta ezen az oldalon egymásra találásunk történetét. Nem szólt róla, csak olvasgatom időnként az erotikus történeteket. Már a címen megakadt a szemem: Pingpong - illetve ő pinpongot írt, de ezt még megbocsátanám. Nem lehetett nem felismerni az első együttlétünk körülményeit.
Felháborodtam, hogy milyen jogon adja közre a mi legintimebb dolgainkat, még akkor is, ha álnéven - bár én tényleg Zsuzsa vagyok. Ráadásul annyiszor leírja, illetve utal rá, hogy nem túl nagyok a melleim, hogy olvasása közben kezdtem magamat szinte homorúnak érezni.
Kicsit később újra olvastam, és ekkor rájöttem, hogy mi is az igazi bajom vele. Túl jól írta le a történteket, tényleg így történt, alig tudnék hozzátenni valamit. Elvette tőlem a lehetőséget, hogy kiírjam magamból. Gondolkoztam, és kitaláltam mit is tehetnék a mérgelődés helyett. Megírom az életem egy másik nagyon fontos szeretkezését! Bár lehet, hogy a ,,szeretkezés" kifejezés a történet elején furcsának fog tűnni.

Régóta nem voltam már szűz, amikor ez történt. Csinos vagyok, mindig sikerem volt a férfiaknál, sokan szerettek volna megkapni. Én is szerettem a fiúkat, de nem jutottam el az orgazmusig. Sőt, egy idő után talán az “ügyes" pasasok idegesíttek leginkább, mert jól felhúztak, és úgy maradtam. Ilyenkor bizony nem egyszer hisztivel végződött a légyott és gyakran forgolódtam utána álmatlanul, mert nekem se sikerült magamon segítenem. Már arra gondoltam, hogy frigid vagyok.

A házunk mögött kezdődött az erdő. Ha kánikula volt, kora hajnalban jártam ki a "vadonba" futni, éppen csak hogy látni lehessen. A történet reggelén - szokásomhoz híven - toronyiránt futottam árkon-bokron keresztül. Már vagy félórája futhattam, - lassan már a hazataláláson gondolkoztam - amikor átvágtam két bokor között. Egy szobányi helyre jutottam, amelynek csak ott volt bejárata, ahol én érkeztem. A parányi tisztáson egy pacák ült egy pokrócon. A körülötte heverő több nejlon szatyor, vizes palack és néhány ruhadarab arra utalt, hogy itt ,,lakott".
Kifulladva álltam meg előtte, az előbbi kaptató miatt nem jutottam levegőhöz. Felnézett. Első ránézésre is legalább egy hete nem tisztálkodott. Ez a jó ideje tartó kánikulában igen tekintélyes idő volt, amit az orromba csapó savanyú izzadtság szag nyomatékosított. Tekintete tiszta, értelmes volt. Amolyan bölcsész értelmiséginek nézett ki, akit az emberiség nagy problémái foglalkoztatnak. Nem értettem, hogy került ilyen szörnyű körülmények közé. Ahogy végig nézett rajtam, szemében megcsillant valami.

- Mit akar? - szólaltam meg végre némi levegőhöz jutva. Nem tudom, miért nem próbáltam meg inkább elfutni.
Nem szólt semmit, csak megfogta a csuklómat. Nem szorította fájdalmasan, de hiába rángattam, nem tudtam kiszabadítani. Fogoly voltam. Nem lehettek kétségeim, hogy meg akar erőszakolni, ki tudja mióta nem lehetett nővel. Valamit kiabáltam, nem sok meggyőződéssel, a hajnali erdőben úgyse hallhatta meg senki. Lehúzott a földre maga mellé. Próbáltam ellenállni, de esélyem se volt. Hanyatt döntött és egyik lábát keresztbe a csípőmre fektette, bal kezével összefogta a két kezemet és a fejem fölé emelte őket. Szabad kezével felhúzta a trikómat és simogatni kezdett. Először a hasamat és oldalamat cirógatta majd a melleimet. A cirógatásról határozottabb simogatásra tért át, közben időnként nyelvével végig simította a mellbimbóimat.
Azok meg bambán ágaskodni kezdtek, teljesen figyelmen kívül hagyva a körülményeket! Nagyon bosszantott az árulásuk. Szájába vette őket, és lassan szopogatni kezdte először gyengédebben, majd egyre határozottabban. Nem sokat tehettem, tűrtem. Álnok bimbóim pedig szinte már szétpattantak!

Miközben tovább szopta a melleimet, szabad kezével lehúzta rólam a sportalsót és vele együtt a bugyimat is. Hihetetlen ügyes volt, hiszen lábaimmal végig kapálóztam, hogy megakadályozzam - legalább is azt hiszem. Megborzongtam az ágyékomat megcsapó még mindig hűvös levegőtől.
Finoman a szőrzetembe túrt - nem borotválom magamat, amióta az egyik krapekom azt mondta, hogy pedofilnak érzi magát a lecsupaszított puncim miatt. Combjaim belső felét simogatta, fenekemet markolta. Nem nyúlt be az ajkaim közé, csak kívülről cirógatta őket, és a csiklómat is csak rajtuk keresztül morzsolgatta finoman, de kitartóan. A kezeimet már elengedte, látta, hogy megadtam magam.
Erősen szorongtam a továbbiaktól. A fájdalomtól féltem, ami elkerülhetetlen lesz a száraz hüvelyem miatt.

Kicsit föl emelkedett, majd rám feküdt. Éreztem, hogy már ki van gombolkozva. Olyan szélesre tártam lábamat amennyire csak tudtam, reméltem, hogy így fog a legkevésbé fájni. Egy pillanatra ettől megakadt, - nyilván meglepődött, - azt hihette, hogy most már én is akarom. Hát lehet, hogy félreérthető voltam, de ez most kevésbé számított, nem igazán érdekelt, hogy mit gondol.
Lenyúlt, merev farkát a hüvelybementhez akarta illeszteni, ügyetlenkedett. Egyszer ezt elmagyarázta nekem egy pasi. A férfiak nem tudnak tapogatni ,,legnemesebb" testrészükkel csak azt érzik, hogy hozzáér e valamihez, de hogy mihez azt nem igazán tudják megállapítani. Most azonban valamiért ideges lettem, lenyúltam és egy határozott mozdulattal a bejáratomhoz igazítottam. Diadalmas szikra villant a szemében.
- Szeretnék minél hamarabb túl lenni ezen az egészen - hűtöttem le gyorsan.
Nagyon lassan hatolt belém, majd egy darabig nem mozdult.
Megrökönyödtem. Egyáltalán nem fájt. Pedig igen jelentős méretekkel rendelkezett!
Vége erősen a méhszájamhoz nyomódott és a hüvelyem is komoly tágulásra kényszerült. Teljesen kitöltött. Az biztos, hogy még soha se volt bennem ekkora hímtag.

Valami csurgás félét éreztem a fenekemen. Azt hittem, hogy azonnal belém is élvezett és azért nem mozog, de kisvártatva rájöttem, hogy én vagyok a ludas, tiszta lucsok a puncim, az én nedveim folytak ki. Hát ezért nem fájt! Eszembe jutott, hogy erről már olvastam korábban. Azt írták, hogy a nők az undortól is be tudnak nedvesedni, de akkor ezt nem hittem el. És lám!
Most már szégyelltem magam, kicsit elkapkodtam a lábaim készséges szétterpesztését. Ezek szerint nem is volt rá szükség. Meg ez az odaillesztés dolog se volt teljesen rendben. Ha megerőszakolják az ember lányát, ne működjön közre! De ezt már végérvényesen elrontottam, nem lehetett visszacsinálni.
Minden esetre nagyon megkönnyebbültem. Ha fájni nem fog, akkor majd csak túl élem, otthon kimosom magamból az ürge minden mocskát és reménykedek, hogy nem fertőzött meg semmivel.

Ahogy fölém könyökölt még erősebben megcsapott áporodott testszaga. Nyakamat kezdte el csókolgatni, időnként finoman a fülcimpámba harapott. A melleimet simogatta gyengéden és közben lassan elkezdett mozogni bennem. Hallgattam az egyre szaporább cuppogó hangokat a nedveimtől most már tocsogó puncim irányából.
- Csak türelem! - mondogattam magamnak és próbáltam valami másra gondolni, de ebből csak annyi sikerült, hogy nem gondoltam semmire, teljesen kiürült az agyam.
A férfi egyre hangosabban zihált, ami megpróbáltatásaim közelgő végével kecsegtetett.

Hirtelen kis sikoly hangzott. Még sose hallottam férfit sikítani!
Amikor a furcsa hang újra - de hangosabban - felhangzott, már tudtam, hogy belőlem jön! Én sikítozok! Ágyékomat forróság öntötte el, csípőm vad mozgásba lendült.
- Nem! Ez nem lehet igaz! Nem akarom! - nyüszítettem kétségbeesetten, de innen már nem volt visszaút. Végig söpörtek testemen a gyönyör hullámai, altestem hevesen rángatózott.
- Még! Még és még! - hörögtem a fülébe, körmeimet hátába mélyesztettem, és közben csodálatos dorongját újra és újra teljes erőmből megszorítottam.
A kéj pinám és agyam között a gerincemben száguldott, minden más megszűnt létezni, testem görcsökben vonaglott.

Elcsendesedtem, de légzésem csak lassan csillapodott. Nagyon régóta vágytam már az orgazmusra, sokat hallottam és olvastam róla, de képzeletem köszönő viszonyban se volt a valósággal. Ezt nem lehet elképzelni csak átélni! Döbbenet kerített a hatalmába.
- Igen, ez az! Ezt akarom! Ezért akarok élni! - nyöszörögtem alig hallhatóan, bár ordítani szerettem volna. Beleüvölteni a világba!

Sokáig feküdhettünk aléltan. Mintha a túlvilágról tértem volna vissza apránként. Végig néztem rajta, mellettem feküdt becsukott szemmel, teljesen meztelenül, férfiassága a hasán nyugodott. Mikor vetkőzött le? Nem valószínű, hogy az aktus után, annak nem lett volna túl sok értelme. Lehettek azért menet közben némi kihagyásaim.
Hiányzott, hogy fogalmam se volt, ő mikor és hogyan ment el, a döntő pillanatokban csak magamra tudtam figyelni. A fenekem alatt a pokrócon azonban éreztem a ragadós tócsát, így az biztos volt, hogy bekövetkezett.

Itt megint valami olyan történt, amit nem igazán értettem. Világ életemben viszolyogtam az orális szextől és nem is voltam hajlandó rá. Undort váltottak ki belőlem a testnedvek, még a saját puncim levét is gusztustalannak tartottam. Most viszont feltérdeltem mellé és ráhajoltam, végtelen gyengédséget éreztem iránta. Vágyakozva ízleltem meg a közös erővel ragadóssá tett farkát!
Ő meglepetten összerándult és felkönyökölt. Láttam rajta, hogy nagyon zavarba jött. Nem tudta hova tenni a finom nyalakodást, hiszen éppen most erőszakolt meg, bár szerintem azért a végén csak észre kellett vennie ezt-azt..
Mosolyogva, gyengéden megcsókoltam a száját.
Ő is elmosolyodott, - még mindig kicsit zavartan - és finoman a hajamba túrt. Ettől felbátorodva a számba vettem szerszámát és lassan bólogatni kezdtem. Újra keménnyé vált, az erek kidagadtak rajta, szinte szétrobbant. Körbenyalogattam, szívtam, finoman harapdáltam. Szaporábban kezdett lihegni, én pedig egyenletesen, a tempót lassan fokozva szoptam. Lihegése hörgésbe csapott át, - erre én még erősebben rányomtam makkjára virgonc nyelvemet, még jobban rázártam ajkaimat - míg végül hangos ordítások között a számba élvezett. Nem tudom honnan volt még ennyi ondója, de alig győztem nyelni az újra és újra kilövellő nedűt. Fantasztikus volt ez a FÉRFIÍZ.

Szinte eszméletlenül feküdt, ugyancsak kimerülhetett. Az előbbi akciómtól azonban én újra izgalomba jöttem. Meg különben is, ha lúd legyen kövér, ki akartam még próbálni valamit! Nem voltam hajlandó tekintettel lenni rá.
Oda másztam a fejéhez, és arca fölé guggoltam. Puncimból bizonytalan eredetű cseppek buggyantak ki, a szájára céloztam. Arca megrezzent, megnyalta a száját és csodálkozva felnézett. A látványtól elégedetten elmosolyodott. Aggodalmam eloszlott, tudtam, megkapom, amit akarok. Lejjebb ereszkedtem egészen addig, míg megéreztem nyelvét szeméremrésemben. Itt megtartottam magamat. Lassan nyalt, tisztára pucolva külső részeimet. Közben felnyúlt, ujjai közé fogta két mellbimbómat, és gyengéden masszírozta. Bimbócskáim hálásan meredezni kezdtek, kéjelegve fogadták a kényeztetést. Kicsit még lejjebb engedtem magamat, nyelve hüvelyembe hatolt és kiszürcsölt minden benne lévő anyagot. Nagyon jól esett, de nem akartam így maradni, féltem, hogy ha bekövetkezik az, amit szeretnék, teljes súlyommal az arcára rogyok.

Melléfeküdtem, lábaimat széttártam. Combom belső felén haladt felfelé, apró puszik forró nyomát hagyva maga mögött. Amikor végre odaért, lehelet finoman kezdett el nyalni, egyenlőre konkrétabb cél nélkül. Mindenemen végig ment, nagyajkak, kisajkak, hüvelybemenet, csikló. Szinte leltározott, nem kis örömöt szerezve ezzel. Légzésem szaporává vált, időnként mélyeket sóhajtottam.
Kicsit erősített nyelve nyomásán és most már céltudatossá vált, először a kevésbé érzékeny pontjaimat ingerelte hosszasan, majd tovább menve fokozta örömöm. Amikor ajkaimról hüvelyemre váltott felnyögtem. Egyre hangosabban nyöszörögtem, nyelve barlangom bejáratánál körözött. Újra és újra mélyen hüvelyembe dugta, ettől már csípőm is remegett.
Széthúzta ajkaimat, szemérmem teljesen feltárult. Nagyon lassan kezdte el. Nyelvét a gátamra helyezte, innen indult el felfelé, erősen nyomva nyelvét. A gát után kicsit hüvelyembe csusszant, de nem állt meg, egyenletes tempóban ment felfelé.

A lélegzetem is elakadt az izgalomtól. Megállíthatatlanul haladt tovább. Csípőmben apró rángások futottak végig. Amikor felért a várva várt pontra - a csiklómra - felsikoltottam. Nem tudom hányszor ment így föl le, éppen csak hogy gyorsítva. Csodálatos volt, puncim tüzelt, lüktetett, nedveim csorogtak. Teljesen átadtam magam az élvezeteknek. Ágyékom önkéntelen párzó mozdulatokat végzett,. azt hittem itt a vég, de váltott.
Nyelvével csiklómon kezdett erőteljesen körözni, közben felnyúlt hüvelyembe, ujjait ki-behúzta, forgatta. Megállt a G-pontomon és masszírozni kezdte. Hörögtem, sikoltottam, értelmetlen szavakat kiáltottam. Szinte elviselhetetlen intenzitással járta át egész testemet ismét a gönyör.

- Holnap is eljövök hozzád - mondtam búcsúzóul olyan természetességgel, mintha már régóta rendszeresen találkozgattunk volna. Megcsókoltam. Erősen, szinte fájdalmasan szorított magához.

Utána hetekig újra és újra kerestem egyre elkeseredettebben, de nem hogy Őt, még azt a helyet sem találtam meg többé, ahol az Övé lettem.
Nem tudom, miért éppen ez bánt, de fogalmam sincs, milyen hangja van, egy szót se szólt együttlétünk alatt. Csak zihálását, nyögéseit és artikulátlan ordítását hallom még ma is a fülemben.

A történet, amit leírtam évekkel ezelőtt történt, de - azt hiszem érthető okokból - máig élő, eleven emlék maradt, minden apró részletére pontosan emlékszek, szinte beleégett az agyamba. Amit nem tudok, például, hogy hogyan került le róla a ruha, azt már akkor se tudtam. Arra törekedtem, hogy pont úgy írjam le, ahogy akkor átéltem. Sőt, azokat a szavakat is próbáltam használni. (Pl. az idétlen ,,dorong" kifejezést soha életemben nem használtam, de azokban a pillanatokban ez a szó volt az agyamban.)

Az persze kicsit mulatságos, ahogy megkíséreltem magamnak letagadni, hogy - nem tudom miért, - szinte az első pillanattól akartam ezt az embert. Egyszerűen nem akartam, nem tudtam felvállalni, hogy ez az abszurd helyzet nekem jó lehet. Testem egyértelmű reakcióit különböző képtelen módon próbáltam magyarázni vagy elsiklani felettük.
Minden bizonnyal ez volt a szerencsém. Előtte éppen a görcsös orgazmusra való törekvésem akadályozott meg abban, hogy a csúcsra jussak. Ebben az esetben viszont meg voltam róla győződve, hogy csak az erőszak szenvedő alanya vagyok, eszembe se jutott az orgazmus egészen az utolsó pillanatokig, amikor ,,már nem volt visszaút".


Szextörténet ajánló:


Csurog belőlem az arany színű folyadék


Csaba teljesen rá volt kattanva arra, ahogy pisilek. Amikor először mentem el mosdóba egy együtt töltött éjszaka elején, utánam szaladt, széttárta a lábaim, és beleveszett a látványba, ahogy csurog belőlem az arany színű folyadék. Nedű, ahogy a pisi-rajongók mondanák.

Borzasztó zavarba jöttem, de hagytam. Annyira nyomult, én pedig annyira meglepődtem, hogy fel sem merült bennem, hog....

Ötvenöt évesen


1994-en történt, mikor nyugdíjba mentem. 55 évesen, 10 éve elvált nő voltam. Szexuális érdeklődésem, hm. . egy kicsit maradi. Két partnerem volt a 10 évben, de abban semmi érdekes nem volt Nem akartam a nyugdíjaztatást, de nem volt más választásom. A pénz kevés volt, keresgéltem, valami plusz állás után.
Amúgy gyerekem nem volt, az én hibámból, de nagyon szerettem volna. Az alakom, így az e....

Orvosi rendelő


El nem tudom képzelni, hogy ne szűrődött volna ki pár olyan hang, ami egyértelművé ne tette volna, hogy itt bizony nem a szokásos rendelői előkészületek zajlottak. Talán a pillanatokkal ezelőtt még javában zajló szex szagát is érezni lehetet


Pontosan erre tett még rá egy lapáttal Erika, szintén nem túl visszafogott viselete, ami egy mellközépig kigombolt, fehér, majdhogynem ....

A doktoros szexjáték


Egyszer haza érve láttam hogy nálunk áll a nővérem kocsija.Bementem és láttam ahogy a barátommal csokolózik.Így a barátom-én szeretem a nővéred de téged is.Én ebbe nagy nehezen bele nyugodtam.Ki is találtunk egy játékot ami szerint egy kalapba berakunk több porno nevét és amit kihúzunk azt játszunk el.Most pont egy nőgyógyászost játszottunk el.Pont én lettem a páciens a barátom az orvos a nővérem ....

Orál szex, elől, hátul


Bár ez egy korábbi párommal történt, de a mai napig szívesen emlékszem vissza rá. Akkoriban épp levelezőre jártam már a fősulira, mert a nappali tagozatot túlbulizva esélytelen volt a befejezés. Aktuális titkos barátnőmmel mentünk le egy hétre "tanulni", mert ez jó fedősztori volt a vőlegénye előtt. Persze a suliba is bementünk néha, de én főleg a korábbi cimborákkal múlattam az időt. Teltek a nap....

Vad szex a munkahelyen


A hely, ahol dolgozom, tele van elhagyatott, sötét folyosókkal (tudom, furán hangzik, de ilyen az épület), amik csak úgy kínálják magukat a munkahelyi szabadidő eltöltésére. Hiszen elvileg minden ülőfoglalkozást végző dolgozónak jár 45 percenként 10 perc szünet, amiben kinyújtóztathatja magát. És mint tudjuk, a szexnél jobb módja annak nincs, hogy minden tagunkat átmozgassuk.
Mindig is azt ....Szextörténet címkék

segítségért | eric | Ágika | fotos | Öcsi farka |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.