Élő vibrátor, animal szexÚgy indult, hogy szombat délelott elmentem a Deák téri kisállatkereskedésbe. Nézelodtem, hogy esetleg vegyek-e egy kis kedvencet. A díszhalak és a majmok nem nagyon dobtak fel, viszont azon kaptam magam, hogy többször is visszamegyek a sikló üvege elé. Nem haboztam sokáig, vásároltam egy kb. 40 centi hosszú 4 centi széles siklót meg hozzá valami tápot, ami nem tudom mibol van, mindenestre a szaga a frissen vágott fure emlékeztet.
Miután hazaértem beletettem egy nagy 10 literes üvegbe, adtam neki egy tálkában vizet és dobáltam be mindenféle leveleket. Láthatóan kényelmesen elhelyezkedett. Meglepodtem hogy milyen száraz a bore és hogy milyen izmos kis teste van. Egyáltalán nem undorodtam, inkább kellemes volt érinteni. Pár hete egy filmben láttam egy jelenetet egy lánnyal és egy siklóval. Azóta már többször kikölcsönöztem a videót, hogy alaposan tanulmányozhassam. És most végül vettem egy saját siklót.
A barátaim nem értették miért nem megyek aznap este velük bulizni, mondták, hogy egy "ilyen csinos lány nem maradhat otthonm", de mondtam nekik hogy fáradt vagyok és tévézni fogok. Ahogy közeledett az este egyre izgatottabb lettem, többször is kivettem Csuszit az üvegbol. De nem akartam elkapkodni semmit, vártam hogy egymásnak szentelhessük az estét.
Hét óra körül teleengedtem melegvízzel a kádat, kinyitottam egy pezsgot és a fürdokádban ülve elkezdtem kortyolgatni. Hirtelen eszembe jutott, hogy mi lenne, ha betenném Csuszit a vizbe magam mellé. Ez nem volt a terv része. Nem tudtam, hogy a siklók mennyire szeretik a vizet és hogy nem lesz-e túl meleg neki a fürdovizem, de egy próbát megért.
Úgy ahogy voltam, meztelenül, csöpögve kiszaladtam a szobába és bevittem a fürdoszobába az üveget és a tápot tartalmazó tubust a kád mellé. Hogy teljesen ráhangolódjak a dologra meggyújtottam a gyertyát a kád sarkán és leoltottam a lámpát. Iszonyú izgalmas volt az egész. Belemásztam a kádba, jó volt megint érezni a meleg vizet, meert már kezdtem kicsit vacogni. (De ez lehet, hogy az izgalomtól volt.) Ittam még egy pohárral a pezsgobol és éreztem, hogy kezdek kicsit becsípni és elengedni magam. Kellett is, mert ilyesmit még soha nem csináltam, és volt bennem egy kis félsz is.
Pár perc után elérkezett a pillanat. Belenyúltam az üvegbe és kivettem Csuszit. Mit modjak, alaposan tekergozött, de biztos kezekkel fogtam. Lassan beletettem a vízbe, és figyeltem, hogy mit fog csinálni. Szemmel láthatóan nem volt ellenére a dolog, eloször egy darabig csak lebegett a kád végében a víz tetején, aztán lassan elkezdett úszkálni minden felé. Elképzelve, hogy beúszik a lábam közé, éreztem hogy megtelik nedvvel a puncim, de nem mozdultam semmit, csak vártam, hogy hozzám érjen. Próbálkozott kimászni a kádból, de nem tudott felkapaszkodni a falán szerencsére. Akkor vette észre a vízbol kiemelkedo térdeimet. Odatekergozött és gyorsan fölsiklott rajta. Jó érzés volt, ahogy átkulcsolta a lábamat a térdhajlatnál, de többre vágytam. Sajnos nagy bánatomra a víz alá nem ment be, úgyhogy nekem kellett kitalálnom valamit. Kiengedtem a dugót, hogy kicsit lejjebb menjen a víz. O közben a térdemen tekergozött és szemmel láthatóan nem akart már visszaereszkedni a vízbe. Arra gondoltam, hogy ezt kellene kihasználnom. Ahogy ment lejjebb a víz, egyre nagyobb területet vett birtokba a combomon, és néha már majdnem becsúszott a lábam közé. Nagyon felizgultam már ekkorra, és alig vártam, hogy a siklóm végre hozzáérjen a csiklómhoz. Azonban nem akartam, hogy a víz teljesen elfolyjon, ezért bedugtam a dugót, és a fejem fölött levo fogasról leakasztottam a nagy fürdolepedomet. Összehajtogattam és betettem a fenekem alá a kádban, és így sikerült úgy felpolcolnom a csípomet hogy mindenem a vízben volt, de a puncim már a víz fölött.
Csuszi nem is sokáig várt, rögtön rácsúszott a nedves punimra. Hihetetlenül izgató érzés volt, ahogy éreztem, hogy egy keskeny izmos test óvatosan utat váj magának a szeméremajkaim között. A szép kis feje éppen a csiklómon volt, ami eközben borsó nagyságúra duzzadt. Csuszi felfedezoútra indult altestemen. Láttam, hogy a víz felé és szaglászik, és mivel nem akartam, hogy esetleg visszacsússzon, megnyitottam a forró vizet. Látszott, hogy ez elvette a kedvét a vízbe merüléstol és újra ott tekergozött a belso combomon, az egyetlen olyan helyen, ahol nem érte a víz.
Ahogy egyre forróbb lett a víz körülöttem én is egyre jobban beindultam. Az volt a jó, hogy Csuszi egyszeruen nem tudott olyat csinálni, ami ne lett volna irtó izgató. Szerencsére elég aktív volt. Becsuktam a szemem és csendben élveztem, hogy a lábaim között egy kis élolény ficánkol. De ami a legjobban hiányzott az nem történt meg. Szerettem volna, ha megtalálja az utat egy kicsit befelé is a testembe, mint ahogy a filmben láttam. Ekkor jött a korábban már tervezgetett videóról ellesett lépés. Megfogtam a tápot tartalmazó tubust, lecsavartam a tetejét, és óvatosan félretoltam Csuszit, hogy felnyomjam a tubust a puncimba. Annyira nedves voltam, hogy ez abszolút nem okozott gondot. Kinyomtam egy kis tápot,kihúztam és letettem a tubust és feszülten vártam, hogy mi fog történni.
A gyertyafény pislákolásánál láttam, hogy emelgeti a fejét a siklóm. Lehet, hogy éhes volt, mert a kaja szaga egyértelmuen lázba hozta. Ide oda tekergozott egyre jobban befészkelve a fejét az ajkaim közé. Éreztem, hogy a lyukamnál van a feje. És ekkor szép lassan elindult befelé. Azt hittem elájulok! Ilyet még sohasem éreztem. Mintha egy minden irányba tekergozni tudó izmos, vastag ujj tapogatózott volna befelé a punimba. Szép lassan haladt. Eloször csak a pici fejét dugta be, aztán lassacskán nyomta utána a testét. Abban a pillanatban elélveztem. Igyekeztem nem rángatózni, nehogy kicsússzon. Összeszorítottam a fogaimat és a félig csukott számon valami számomra is ismeretlen hangon félig suttogva magas hangon nyögdécseltem.
Valószínuleg az izmaim ütemes összehúzódásától Csuszi egyre beljebb került, ami csak tovább fokozta az élvezetemet. És jópár másodperc múlva, amikor megint tudtam figyelni kicsit ijeszto módon már csak azt vettem észre, hogy a negyven centis siklóból csupán öt centinyi farok lóg ki! Bevallom oszintén tényleg megijedtem egy pillanatra. Ekkor viszont azt vettem észre, hogy a farka fölött egyszer csak kibukkan egy kis fej. Hihetetlen, de belül már megfordult. Így, kétrét hajtva, már olyan vastag volt, mintha egy farok lenne bennem. Azzal a különbséggel, hogy egy fasz képtelen ilyen mozgásra. Ekkor lassan elkezdett a fejével elore kifelé siklani, fölfelé a csiklómat dörzsölve a hasamra igyekezett, miközben a farkincája még befelé vándorolt. Leírhatatlan érzés volt, mintha úgy basztak volna meg, hogy egyszerre befelé és kifelé is mozognak bennem és közben még a csiklómat is izgatják. De mindezt nem gyorsan, hanem olyan könyörtelen lassúsággal, ami engem ismét elkezdett fokozatosan a csúcs felé vinni. Mielott azonban újra elélvezhettem volna Csuszi kicsusszan belolem és összegömbölyödött a hasam alján befészkelve magát a kis szorpamacsba, amit meghagytam borotválás után. Kicsit hoppon maradtam, még egyáltalán nem akartam abbahagyni. Megfogtam a teste közepénél az egyik kezemmel, a másikkal pedig a teste háromnegyedénél. A maradék kb tíz centiméternyi tekergozo farkincáját pedig elkezdtem feltolni magamba. Nem is gondoltam volna, hogy így tud csapkodni a farkával, de amikor már bennem volt, mindez az én javamat szolgálta. Belegondoltam, hogy bennem tekereg egy siklófarok és hogy megcsináltam, amit a videón láttam és amire mát többször masztiztam. Közben még beljebb toltam magamba, és már félig bennem volt. Összevissza tekergozött odabenn, ráadásul a kintlévo felét ráfeszítette a csiklómra, úgyhogy nem volt más dolgom, mint ígytartani és lehúnyt szemmel várni a második orgazmusomat. Ez még nagyobb volt mint az elso, mert nem kellett visszafognom magam. Miközben hullámformában fodrozódva tekergozött bennem, és is nyugodtan mozoghattam a csípommel elore-hátra, fel-le, és hagyhattam hogy végigrázza az egész testemet a remegés, amíg véget nem ért a második felvonás.
Eztuán visszatettem Csuszit az üvegbe, kimásztam a kádból és megtörülköztem. Reméltem, hogy nem lett semmi baja a siklónak, de úgy tunt hogy minden a legnagyobb rendben. Karikára tekeredve feküdt a leveleken miközben a nyelvét öltögette. Adtam magamnak egy kis pihenot. Fogtam az üveget, a maradék pezsgot és a jól bevált siklókaját és bevonultam az ágyikómba. Benyomtam egy videót, ami annál a résznél állt, ahol tegnap abbahagytam, amikor elélveztem. A szereplo no éppen egy igazi nagy lófaszt ízlelgetett, nyalogatott többek között a saját puncinedvét nyalva le, ami elozoleg rákerült. Az elozo jelenetben a no meglovagolta a ló faszát és most azon volt, hogy kiszopja belole a rengeteg spermát. Éreztem, hogy megint kezdek beindulni, de most nem akartam magamnak csinálni mint tegnap, pláne hogy itt volt velem Csuszi. A fantáziám rögtön be is indult. Odaszaladtam a ruhásfiókhoz és elovettem a legszorosabb bugyimat. Egy nagy tuvel szúrtam bele alul pár lukat, majd visszabújtam az ágyba. Közben a videón folyt a pacicumi.
Volt egy ötletem és kiváncsi voltam meg lehet-e valósítani. Felhajtottam a maradék pezsgot és ismét a tubusért nyúltam. A punim addigra már megint nedvedzett egy kicsit vagy a film vagy az izgalmas ötlet miatt. Éreztem, hogy picit sokat ittam, de így szédelegve talán többet meg mertem tenni, mint amúgy. Feldugtam a tubust és megint kinyomtam belole egy kis siklótápot. Siettem, mert közben nem akartam a filmbol egy részt sem elmúlasztani. Fekve felhúztam a szoros bugyimat, de csak térdmagasságig. Tudtam, hogy kicsit vágni fog, oylan szuk. Már rég ki akartam dobni, de most örültem, hogy nem tettem. Benyúltam Csusziért az üvegbe. Sejthette, hogy mi vár rá, mert nagyon tekergozött. Odatartottam a fejét a puncimhoz, hagytam hogy a nyelvével hadd szimatoljon. Nagyon izgató volt nézni, hogy közben hogy csapkod a farkával. Kicsit olyan volt a látvány, mintha valami görög mitológiai tenger alatti lény lennék a lábaim közébol kinövo kígyó farokkal. Nem akartam eroltetni, inkább azt szerettem volna, hogy magától csúszik belém, mint a kádban. Úgy látszik, hogy a táp megint megtette a hatását, mert éreztem, hogy a heves faroktekergetése abbamarad, és egyre jobban nyújta elore a fejét a lyukam felé. Ezért szép lassan engedtem a szorításán, és ismét megtörtént a dolog. A kis kígyó saját elszántából elindult hogy belémhatoljon. Széttetem a lábaimat amennyire csak bírtam és teljesen elengedtem Csuszit. Éreztem magamban, hogy lassan egyre beljebb csúszik tolva magát elore a hüvelyemben. Lassan tuntek el a centiméterek bennem és éreztem, ahogy tágulok belül, miközben a lyukam nyilása megmaradt olyan szuken, mint az elején. Hihetetlen látvány volt. Nem tudok rá jobb szót, mint hogy gyönyöruen perverz. Már több mint a fele bennem volt, de még mindig szép lassan siklott befelé. Már ott voltam megint az elélvezés határán, de tudtam, hogy a bugyit fel kell húznom, különben bármikor egy pillanat alatt kicsúszhat. Már csak öt centi lógott ki Csusziból, de szerencsére a fejét még nem dugta elo. Ekkor összébb csuktam a lábaimat és felhúztam a bugyimat pont abban a pillanatban, amikor a sikló teljesen eltunt bennem. Éppen jókor, mert a láttam a bugyin keresztül, hogy bújna ki a feje, de a szoros bugyitól nem tudott. Reméltem, hogy a lukakon kap levegot

Innentol nem volt más dolgom, minthogy átadjam magam a kéjnek. Felhúztam kicsit a lábaimat és elkezdtem mozgatni a csípom. A siklóm tekergozött, helyezkedett bennem. Minden egyes mozdulatával, izmának minden megfeszítésével közelebb juttatott engem az orgazmushoz. Ekkor már a tévére bámulva, tudtam, hogy a paci hamarosan a no szájába fog élvezni. Beleképzeltem magam a szereplo helyébe, ahogy érzi, hogy egyre jobban megduzzad a lófasz a szájában. Az orgazmusomat arra a pillanatra idozítettem, amikor a lóból kispriccelt a rengeteg geci. Hatalmasat élveztem. Bennem volt egy eleven vibrátor, ami egy percre sem nyugodott A puncim, mint valami önálló élolény fortyogott belül. Tágult és összehúzódott minden pillanatban. Még egy óráig nem vettem ki Csuszit. Végignéztem a kazettát és még négyszer eljutottam a csúcsra. Ilyen még soha életemben nem volt.
Megnyugtatlak, hogy Csuszinak semmi baja nem lett. Most is itt van az üvegben az asztalomon és békésen fekszik. Tegnap úgy aludtam el, hogy megint bennem volt. Éjfél után arra ébredtem, hogy élvezek. Arra gondoltam, hogy milyen lenne, ha egyszer így mennék el otthonról valahova.
Frissítés: Azóta már a siklós sétàn is túl vagyok. Mámorító. De ez már egy másik történet. Anita


Szextörténet ajánló:


Munkahelyi szexkaland


gy szép tavaszi napon, a munkahelyemen dolgozgattam, tettem vettem a feladataimat, amikor is beállított egy új kolléganõ hozzánk (hozzáteszem olyan helyen dolgoztam ahol sok nõi dolgozó vett körül-király egy helyzet volt). Már idõközben flörtölgettem egy két kolléganõvel, de az új munkatárs teljesen elkápráztatott kisugárzásával. Izgató, átlagos testalkatú szép arcú, nõ enyhén vágott keleties szem....

Perverz keresztanya 2.


Amikor anyám hazaért huncut mosoly ült ki az arcára. Kisfiam, azt ugye tudod, hogy a ház egyes helyiségei es az udvar be van kamerázva amit neten meg tudunk nézni. Ohh jesszusom, futott át az agyamon...tényleg ezt elfelejtettem. Szóval fiam véletlenül pont akkor néztem rá a nappalira a webkamerán keresztül amikor Bellával huncutkodtatok. Azzal ugye tisztában vagy, hogy nekem a féltestvérem, neked ....

Szexparti az albiban


Az egész ott kezdődött, hogy egyre több időt töltöttem Budapesten, ezért ésszerűnek találtam keresni egy albérletet, a sok ingázás helyett. Egyedül nem akartam fizetni egy lakást, ezért csak szobát kerestem. Találtam is egy megfelelőt, ahol egy lánnyal kellene lakni, ami tetszett is, gondoltam hátha nyugisabb.
Megnéztem a szobát, Nikó mutatta meg,a későbbi lakótárs, egyből kivettem.De nem a....

Szexvágyak 3.


Sara előttem feküdt az ágyon, lábai felhúzva, enyhén terpeszben álltak. A szobába csak a hold világított be, így láthattam puncijának nedvességét, ahogy megcsillan rajta a fény. Közelebb hajoltam a combjaihoz, hevesebben lélegzett, egyik kezemet a hasára tettem, hogy érezzem a hevültségét, hogy kicsit ezt nyugtassam is. Felnéztem a combjai közül, végig nézett, egyik keze a jobb mellén. Csodás cick....

Tinikurvák akcióban


Beindult a tanév, és én már több hete nem láttam a barátnőmet. Kíváncsi voltam, mi lehet vele, aztán egyszer hazafelé a gimiből megcéloztam a lakásukat. Becsöngettem hozzá. Kis motoszkálás után az öccse nyitott ajtót.
- Szia! - köszöntem.
- Helló!
- Eni itthon van? - kérdeztem feleslegesen, mert már kidugta a fejét a szobájából.
- Szia Márti! - üdvözölt.
- Itt vá....

Rájöttem, hogy buzi vagyok


Jó pár történetet elolvastam és arra a következtetésre jutottam, hogy nekem is meg kell osztanom az első élményem történetét. Bár ez sem kollégiumban játszódik azért még izgalmas lehet. Nekem az volt.
Kicsit irigykedve gondolok a mostani fiatalokra. Bár nem vagyok még én sem öreg a magam 39 évével. Akkoriban még nem volt meg az internet adta szabadság. Nekünk úgy kellett intézni a lehetsége....Szextörténet címkék

zuhanyszex | gyerek lesz | anyósommal | nagyszülő | guillotin |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.