A nőgyógyásznál, Kielégítő vizsgálat


Igen régóta izgat az orvos - beteg szex. A házasságom ideje alatt ez a téma tabu volt, a férjemnek soha nem említettem. Aztán elváltam. Azóta az úgynevezett "szinglik" életét élem, és hamar felismertem ebben az életmódban a talán legnagyobb gyönyört: a szabadságot.
Sok időt töltöttem a szexhirdetések böngészésével, mire rátaláltam arra, amire mindig is vágytam. Levelezni kezdtem egy privát rendelőt működtető házaspárral. Néhány levélváltás után megbeszéltük az első találkozót. Megbeszéltük, hogy úgy fogok viselkedni, mint aki vizsgálatra érkezett. Így is történt.
A taxi egy szép kertes házhoz vitt. A kaputelefonon bemutatkoztam, és már nyílott is az ajtó. Befelé menet heves izgalom lett úrrá rajtam. Az orvosi vizsgálatok előtti izgalom, keveredve a szex utáni vággyal. Zihálva, kissé idegesen nyitottam be az ajtón, ami a váróba vezetett. Nem jöttek egyből elém, várnom kellett. Aztán néhány percnyi feszült várakozást követően kijött a "nővérke", és behívott a rendelőbe. A vágytól borzongva léptem át az ajtón. Nem tudtam, pontosan mit is érzek. Az egyetlen amiben biztos voltam, hogy kellemes, vonzó számomra a helyzet. A hasonló vizsgálatok félelme teljesen eltűnt. Tudtam, hogy az elkövetkező percekben csak a jóban lehet részem, és ez méginkább felizgatott, lelkessé tett, felvillanyozott.
Belépve a következő kép tárult elém: Az asztal mögött jobbra, az orvos ült. Mellettem a szokásos vizsgáló asztal, a két, lábakat terpeszben megtartó szerkezettel. Mikor rápillantottam, újabb meleg bizsergés futott végig a testemen a puncimtól kiindulva, egyenesen a nyakam felé. Szinte éreztem szétnyitva a lábaimat. Ahogy a puncim feltárva, kinyitva látható az doktor számára, és hozzáér, megvizsgálja... A gondolataim már cikáztak is a szebbnél szebb élvezetek körül, és csak a nővérkét megpillantva tértem vissza némelyest a való világba. Az orvosnak elmondtam, hogy rutin ellenőrzésre jöttem. A beszédem természetes volt, és teljesen beleillett a megbeszélt tervbe. Már-már nem tudtam, hogy tényleg színjáték-e, vagy valóság, de ez csak plusz izgalmat kölcsönzött a helyzetnek. A nővérke a balra elhelyezett paravánhoz kísért, és kért, hogy vegyem le minden ruhámat.
A ruhákkal eleinte lassan és félve, de sorra vetkőztem le a gátlásaimat is. A nővér folyamatosan nézett, és ettől az izgalmam csak fokozódott. Egy olyan helyen éreztem magam, ami végre az én felhőtlen élvezetem helyül szolgál, és ahol legnagyobb élvezetemre kitárulkozhatok. Mikor befejeztem a vetkőzést, kiléptem a paraván mögül, és a vizsgáló asztalhoz mentem. A nővér felsegített, és lábaimat széthúzva belehelyezte őket a tartókba. Ott feküdtem meztelenül, szétnyitott lábakkal, a "vizsgálatra" várva. "Doktor úr!" szólt a nővérke, majd az orvos felkelt székéből, és odajött hozzám.
"Emelje fel a kezeit kérem, megvizsgálom a melleit"- mondta. Ez a vizsgálat persze sokkal inkább volt símogatás, mint valódi, tudományos vizsgálat. Az orvos kezébe vette a melleimet, finoman végigsimította őket, egyszerre, majd mindkét kezével külön-külön mindkettőt. Masszírozta, gyúrogatta, őket hosszú perceken keresztül. Az első egy-két percben még idegenkedtem a helyzettől, de a feszültség hamar elmúlt belőlem. Puncim nedvesedni kezdett, sóhajaim egyre mélyebbekké váltak.
"Fáj önnek, mikor itt megnyomom?" - kérdezte az orvos, és mindkét kezével finoman, masszírozó mozdulatokat kezdett végezni az egyik mellemen.
"Nem, doktor úr!" - válaszoltam neki, nem titkolt élvezettel a hangomban. Majd megismételte a kérdését még néhányszor, mire én az élvezettől egyre inkább elhaló hangon válaszolgattam neki.
"Nővérke, kérem maga is vizsgálja meg a hölgy mellelit!" - utasította asszisztensét az orvos, és a lucskos puncimhoz ment. Most a nővér vette kezelésbe a melleimet, a doktor pedig finoman a puncimhoz ért. Hagytam magam sodródni az árral, és nagyon élveztem, mintsem szégyelltem volna azt, hogy az orvos tisztán láthatja puncim nedvességéből, mennyire izgalomba jöttem. Eleinte csak széthúzta a nagyajkaimat, úgy "vizsgálgatta" azt a bejáratot, majd egyre érzékenyebb területekhez ért. Ujjai rátaláltak az érzékennyé vált csiklómra, és lassú símogatásba kezdtek. Nem bírtam tovább, és vékony, elfúló hangon nyögni kezdtem.
A nővérke ekkor abbahagyta melleim izgatását, és az orvoshoz ment. Mögé állt, és lesegítette róla a köpenyét. Aztán elkezdte kigombolni a nadrágját. Testem hullámzani kezdett a kéjtől, amit szinte már puncimban éreztem. A nővérke letolta az orvos nadrágját, és kezébe vette a már merev farkát. Az orvos asztalához ment, felvett onnan egy óvszert, kibontotta, majd visszament a doktorhoz, és felhelyezte. Az orvos ott állt a lábaim között, merev farka már-már a puncim bejáratához ért, én pedig terpeszben rögzített lábaim között lenézve vártam, hogy végre belém hatoljon. A nővérke a doktor farkát gondosan a puncim illesztette, kissé közelebb tolta, és néhány pillanat végletekig feszült várakozás után csodálatos élvezetek között belém hatolt. Az első pillanattól kezdve orgazmus közeli állapotban voltam, és úgy élveztem végig a szexet. Az orvos nagyon jól kefélt, és hosszan. Minden egyes döfés, amit a pinámba kaptam, nyögésre késztetett. Az asszisztense mindvégig az orvos mellett állt, a testét simogatta, és egyre jobban izgalomba jött. Egy idő után már fennhangon, trágár kifejezésekkel utasította doktorát: "Fogd meg a pináját!" "Igen, erősen told be a faszodat!"
Ez, az egybeforrott hármas élvezet, a vágyaink között levő szép összhang meghozta a gyömülcsét. A doktor erős, ütemes lökéseire egyre intenzívebben válaszolt a testem. A feszültség puncimban egyre nőtt, mígnem egy mély, erős orgazmusban ki nem tört. Régen nem éltem már át ilyen intenzív orgazmust. Csak nyögtem és nyögtem, míg az orvos a farkával pumpált. Aztán ahogy az orgazmusom hullámai alábbhagytak, a doktor farkának több, erős összerándulása, és élvezetes hörgése jelezte számomra: ő is elélvezett.
A nővér kisvártatva gondosan lesegített az asztalról, és segített rendbe szedni magamat. Az orvos rövidesen, visszatérve eredeti "szerepéhez" megköszönte nekem a látogatást, és elbocsájtott a rendelőből. A következő vizsgálat időpontját pedig már akkor egyeztettük.
Az ilyen, és ehhez hasonló élvezetekkel teli vizsgálatokat azóta is izgatottan várom.


Szextörténet ajánló:


A csajos hétvége 2.


Az előző történet végén azt ígértem hogy Zsófi sztorijával folytatom a csajos hétvége eseményeinek mesélést. Dramaturgiai okokból változtattam, remélem nem fogtok csalódni ebben az epizódban (sem). Többen kérdeztétek hogy mennyi igaz ezekből sztorikból. Nos ebben a történetben van egy fiktív szál amit csak a ti szórakoztatására szőttem bele a sztoriba. Szerintem ki fogjátok találni melyik ez.

Perverz keresztanya 1.


Tíz éves voltam amikor anyám úgy döntött megkeresztelnek és a keresztanyám anyám féltestvére Bella lesz, aki akkor volt 16. Bella volt és maradt is a család legszebb de egyben legperverzebb tagja. Nagyon jóban voltunk hiszen kicsi gyerek korom óta együtt töltöttük a nyarat nagyszüleinknél.Bella szépsége már kisgyerekként megfogott csak akkor még a gyerekes vonzódással. Aranyszőke haja, karamell sz....

Lezbi kaland a barátnőmmel


A legtöbb fiú nem nézi ki belőlem azt, hogy bevállalós vagyok. /De nem úgy, nem vagyok ribi./ Nem hiszik hogy én is nézek pornót. Azt gondolják, hogy a lányok később érnek fejben, mint testben. De ez nem igaz. Én speciel előbb lettem érett belül, mint kívül. Ezért is van, hogy agyilag 20-nak néznek, míg kívül valójában 17 vagyok. De egy dolog még hiányzott.
A gyakorlat.

....

Dobott a férjem, még aznap megdugtak


Az nap, amikor a férjem közölte velem, hogy van valaki más is az életében, azt hittem vége a világnak, óriási veszekedést csaptam. Döbbenten bámultam és próbáltam lebeszélni arról a másikról, nem hittem el, hogy igaz. Könyörögtem is, két kézzel próbáltam bele csimpaszkodni. A testébe és a lelkébe ugyanúgy. Azt gondoltam, a mi kapcsolatunkkal nem történhet meg az ilyesmi soha! Mi mások vagyunk, a ....

A sheriff partiban


Seriffnek lenni a kis városomban rengeteg - jó néhány leíratlan - mellékessel jár. Eltekintve a soronkívüliségtől a fodrásznál és az ingyen moziba járástól, volt néhány pénzügyi előnye is. Rengeteg középiskolás járt a dülő utakon a farmok között és a vízvezető árkok mentén, hogy igyanak, bulizzanak, vagy hogy kiverjék. Tekintve, hogy ez egyike a kevés szórakozási lehetőségnek a környékünkön elég g....

Orális és popószex élmények hármasban


Korán ébredtem, láttam, amint a szomszéd placcon apuka csapkodta a sátor oldalát.
Fasz Lajoska hamarosan megjelent, gatyáját igazgatva, katasztrofális ábrázattal.
- Mi van öreg, bezavartam? Jópofizott apuka.
Hát szerencsére nem nekünk, gondoltam éjszakai megérkezésére.
Fasz Lajoska szerintem nem gondolt semmit, vagy lázasan törhette a fejét, mi is történhetett, a filmsz....Szextörténet címkék

kedveseim | elmentünk | Érett nővel szex | fruzs | érd |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.