Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


meglesem Nórit maszti közben6 éves voltam azon a nyáron. Közgáz szakközépiskolába jártam, és elvállaltam egy nyári feladatot az évvégi jobb jegyért cserébe. Július eleje volt, és már nagyon sajnáltam, hogy nem elégedtem meg a négyessel, hiszen már mindenki valahol a vízparton nyaralt. Még másfél hetem volt rá, hogy befejezzem, és addig ha problémám volt, rendszeresen felkerestem az unokanővéremet Nórát. Akkor ő 26 éves volt, és közgazdasz. Aznap este is nála voltam, és úgy 8 körül indultam haza. Már a buszmegállóban álltam mikor eszembe jutott, hogy ottfelejtettem valamit.

Kénytelen voltam visszamenni Nóri lakásához. A kapu még nyitva volt, mindíg csak éjjelre zárták be, de a bejáratot már bezárta. Átsétáltam a ház másik oldalára és felmentem a teraszra. Gondoltam megpróbálok bekopogni a nagy üvegajtón. Be is néztem rajta, bár a függöny félig el volt húzva, de abban a pillanatban megláttam Nórit, aki bugyiban és melltartóban állt a kanapé előtt, kezében egy pohárral, és a tévét nézte feszülten. Megmerevedtem a meglepetéstől, meg sem mertem mozdulni, a tévében ugyanis szexfilm ment videórol.

Álltam a teraszon és hol Nórit néztem - aki be kell valljam nagyon csinos lány volt - hol a tévét ahol két lány szerelmeskedett. Furcsa volt az egész helyzet, mégis úgy éreztem nagyon kellemes látványban van részem. Kiváncsi voltam rá, hogy mit fog csinálni Nóri. Igazából azt reméltem, hogy levetkőzik teljesen, mert kiváncsi voltam rá, hogy vajon milyen lehet ruha nélkül. Kb. 5 perce leshettem már ott, és arra gondoltam inkább hazamegyek, de ekkor újabb meglepetés ért. Nóri letette a poharat, és nagyon lassan elkezdte simogatni a hasát.

Finom mozdulatokkal kis köröket írt le a köldöke körül, majd lassan a bugyija mentén simogatta körbe a derekát, és a combját. Eközben lábait keresztbe tette - gondolom nehezen állt rajtuk - szemét pedig le sem vette a képernyőről, ahol a két lány igencsak belefeledkezett már egymásba. Azt latolgattam magamban, hogy én így fiú nélkül sem nagyon csináltam ilyesmit már vagy fél éve. Igaziból örültem, hogy nem csak én a "16 éves kislány" csinálok ilyeneket, hanem a felnőttek is. A legfurcsább persze az volt, hogy Nóri szemmel láthatóan a leszbi lányokról szóló film közben csinálta mindezt, vagyis ettől jött tűzbe.

Az is eszembe jutott, hogy most gyorsan haza kellene mennem, mert nem illik mást kilesni, de valójában egyre kíváncsibb voltam, hogy hogy mit tesz még magával az unokanővérem. Eközben Nóri leült a kanapéra, hanyattdőlt, és mindkét kezével a melleit masszírozta a melltartóján keresztül. Ahogy így néztem őt többször is elismertem magamban, hogy nagyon csinos lány, és ez a különös kaland valahogy még vonzóbbá tette. A kanapé nem volt messze az ajtótól, így tisztán láthattam mindent amit csinált.

Kezei állandó ütemmel gyúrták formás melleit alulról és oldalról, de a bimbóihoz nem ért hozzá, így ezek kőkeményen feszitették a fehér melltartó csipkéit. Meddig bírja még ezt? - gondoltam magamban, hiszen én már nem bírnám ki, hogy meg ne érintsem őket... és amint erre gondoltam, bal kezemmel akaratlanul is megérintettem a mellemet a ruhán át. Rettenetesen izgatott a látvány, már nem is akartam tagadni, ezért az első tétova mozdulat után viszacsúsztattam a tenyeremet a cicimre. Ennyi idő után végre Nóri is kiszabadította a két kerek labdát fogságából, lehúzta a melltartót a melle alá.

Kezei végre megtalálták a bimbókat és finoman gyúrogatták azt. Már nem nagyon nézte a tévét, inkább a saját testén játszó kezeit figyelte. Csípője lassú, ütemes mozgásába kezdett, látszott hogy most már a kéj irányítja őt. Szemeit egyre tovább tartotta csukva, már nem féltem attól, hogy észrevesz. Jobb kezét simogatva leengedte a csípőjéig, és a bugyijára csúsztatta, de nem csinált mást, csak rajta tartotta. Egyre inkább melegem lett. Nem éreztem még ilyet, hiszen soha nem láttam még lányokat inim pillanataikban, sőt nem is lettem volna rá kiváncsi.

Nórára sem gondoltam soha semmi ilyen vonatkozásban, most mégis mindinkább érdekelt. Az én kezeim is finoman símogatták a melleimet, éreztem ahogy megkeményednek a mellbimbóim. Tudtam, hogy itt senki nem láthat meg, mert a kertben körbe magas tuják álltak, így hát csendben odaemeltem egyet a teraszon lévő műanyag kerti székek közül, és leültem. Keresztbe raktam a lábaimat és tovább simogattam a melleimet a vékony ruhámon át. Nóri mostmár széttárta a lábait, és egyik kezével a combjai belső oldalát kezdte cirógatni, másik keze tovább játszott a kőkeményen meredező mellbimbókkal.

Fejét hátrahajtotta, csípője fel - le járt, látszott, hogy nincs már messze attól a bizonyos ponttól. Keze viszont még mindíg nem érintette meg a punciját. Én magamból kiindulva tudtam, hogy ebben a pillanatban már nem tudnám elviselni azt, hogy ne érjek hozzá. Miért is ne - gondoltam - , hisz úgyis éreztem már, hogy nedves a bugyim. Felhúztam a szoknnyámat a hasamig, és megérintettem a bugyimat. Tényleg teljesen el volt ázva, nem tétováztam hát, becsúsztattam a kezemet az ázott fehérnemű mellett, és mutatóujjamat besüllyesztettem a forró nedves ajkak közé.

Régen történt már hasonló velem, így aztán teljesen beleremegtem már ebbe a mozdulatba is. Közben feszülten figyeltem Nórit, már - már olyan volt mintha ő simogatná a forró ölemet. Ő azonban felhúzott lábakkal feküdt előttem, egyik keze a popsiját simogatta, a másikkal pedig egyik mellét igazgatta a szája közelébe, és nyelvével a bimbóját nyalogatta. Egyre erősebben lihegett, a bugyin ami még mindíg rajta volt egyre szélesedett egy nedves kis sáv a lába között, az én ujjam pedig lassan belesüllyedt a puncimba, ami addigra már úszott a nedvességtől.

Éreztem, hogy mostmár ha szégyen, ha nem én nem fogom abbahagyni ezt, kívántam, hogy elélvezhessek és akartam, hogy Nóri is ezt tegye. Most már az ő keze is a bugyijában járt, középső ujjával mind gyorsabban ostromolta magát, én pedig már nem bírtam tovább: mutatóujjamat mélyen magamba csúsztattam, másik kezemmel pedig a csiklómat dörzsöltem. Hallottam a cuppogó hangot, ahogy csúszkált az ujjam a hüvelyemben, és éreztem, hogy a puncinedvem egyre jobban eláztat. Igy élveztem el kétszer egymás után, minden hangot magamba fojtva.

Mire újra benéztem az ablakon Nóri kezével hátulról a bugyi alatt dolgozta a hüvelyét, másik keze elölről a bugyit félretolva a csiklóját izgatta, és sűrűn összerázkódva élvezett. Mellei keményen állva remegtek, arcát a kéj vörösre festette - gyönyörű volt. Néhány perc múlva már teljesen meztelenül feküdt az ágyon, és pihegve cirógatta magát még egy darabig, aztán magára húzott egy köntöst. Én csak ültem a széken kivörösödve és teljesen elázva. Ahogy visszaigazítottam a bugyimat, azonnal csurom nedves lett az is.

Most már nem mertem bekopogni hozzá a füzetért, így hát kicsit rendbeszedtem magam és hazamentem. Majdnem fél 11 - re értem haza, hát nem dícsértek meg érte, de nem érdekelt. Irtó jó volt a mai nap!!!...
Véletlen szex történet:


Az angol tanárnő gecis arca


Érettségim után egyetemre kezdtem járni, éltem a fiatalok szokásos életét, majd első év után júliusban kimentem két hónapra Angliába főleg világot látni, de mellé dolgozni is, egy ismerős család családi vállalkozásánál segítettem be. Mindez Londonban volt. Az apának volt még egy kis lakása (ők a kertvárosban laktak) amit arra az időre megkaptam, szóval jó dolgom volt, London remek hely, pénzt is k....

Botrány az öltözőben


- Jól van! Mára ennyi volt. - vetett véget az órának a tanár.

Zsibongva vonultak be az öltözőkbe, a lányok erre, a fiúk arra. Natinak a testnevelés órák sosem okoztak komolyabb fáradalmakat: a többéves táncolás épp eléggé megedzette a testét ahhoz, hogy ez a néhány kör futás, és az a pár perc torna ne fullassza ki. Ennek ellenére ilyenkor minden alkalommal lezuhanyozott, pedig a tiz....

A barátnőm anyja..


Mindig is kedveltem az idősebb nőket, főként az aktuális barátnőim anyukáját. Történt egyszer, hogy barátnőméknél aludtam. Nem először, de ez volt a legemlékezetesebb. A barátnőm, egy fiatal, csinos, hosszú barna hajú lány volt, kevés tapasztalattal. Az anyja egy érett, szőke, egyedülálló nő volt. 50 felett járt akkor, korához képest jó alakkal. Formás lábai voltak és nagyon szexi lábujjai (azokat....
Szextörténet címkék

érje! | donkolpil | kínos | aroka | álláshirdetés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.