A sheriff partiban


Seriffnek lenni a kis városomban rengeteg - jó néhány leíratlan - mellékessel jár. Eltekintve a soronkívüliségtől a fodrásznál és az ingyen moziba járástól, volt néhány pénzügyi előnye is. Rengeteg középiskolás járt a dülő utakon a farmok között és a vízvezető árkok mentén, hogy igyanak, bulizzanak, vagy hogy kiverjék. Tekintve, hogy ez egyike a kevés szórakozási lehetőségnek a környékünkön elég gyakran csinálták. Elég gyakran elkaptam, bevittem a hivatalba és kioktattam őket. Az egyik iratlan szabály volt, hogy elvettem az összes piájukat és mindegyikük kiköhögött tíz dolcsit. Ha egyikük sem volt elég józan a vezetéshez, elvettem a kocsi kulcsaikat is és mehettek gyalog haza. A szülők elégedettek voltak ezzel a módszerrel, hiszen sokan közülük hasonlóképpen nőttek fel.
Egyik újabb előnye lett a munkámnak, mikor egy párt szeretkezés közben kaptam el. Ha önkielégítés közben kaptam el őket, csak bekopogtam az ablakon, és szóltam, hogy menjenek tovább. Ha épp szex közben kaptam rajta őket, úgy éreztem, értesítetenem kell a szüleiket. Tudtam, én is ezt szeretném, ha az én Debbie - met kapnák rajta. Végig mentem a magányos kocsi mellett, melynek általában bepárásodott az ablaka, és ringatózott. Elővettem a zseblámpám és bekopogtam az ablakon. Láttam a két testet odabent, miközben suttogva szétválnak. A fiatal fiú egy másodéves diák volt, a birkózócsapat új tagja, a lány pedig Tánya Dewer, egy jól ismert felsős az én Debbiem osztályából.
Miközben felmértem a helyzetet, észrevettem, Tánya semmilyen kísérletet nem tett, hogy eltakarja az egyszerű fehér melltartójával a melleit. Aranyszőke haja kócos volt, a szoknyája a dereka köré felhúzva, és a bugyiját egyáltalán nem láttam.
"Hölgyem, nem akar felöltözni?" kérdeztem.
"Radcliffe seriff - helyettes mennyit érne meg magának, hogy ne értesítse a szüleinket?" kérdezte Tánya, még mindig fedetlen testtel.
"Biztos vagyok benne, hogy a szüleid már rég tudják, mit művelsz Tánya." mondtam, észrevéve a félelmet a fiú arcán."Az én szüleim biztosan, de Jimmy szülei, nos... Nem oldhatnánk meg valahogy? 10 dollár?" kezdett alkudozni velem Tánya. Közben én küzködtem, hogy ne a mellbimbóit vagy borotvált punciját nézzem állandóan. De elkapta a tekintem, és megértette a dolgot:
" Mi lenne ha leszopnám a farkát?"
A farkam keményen állt, és gyorsabban mondtam igent, mit kellett volna. Ez volt a kezdet. Elterjedt, hogy a seriff - helyetes nem értesíti a szülőket, ha leszopják. Az egész tanév soksok farokveréssel telt, szinte már megszoktam. Tányát olyan sokszor kaptam el, hogy egyre jobban sóvárogtam a szája után.
Ahogy eljött a tavasz egyre több felsőst kaptam el. Ha egy fehér Ford Escort mellett húztam el, jobban éreztem magam, mert tudtam, hogy ez Tányáé, ilyenkor mindig keményen felállt a farkam. Beteges kapcsolat alakult ki közöttünk. Sosem ment túl a farokverésen, de mégis több volt mint egy szexuális megvesztegetés. Az egyik alkalommal azonban... Kiszálltam a kocsiból és felvillantottam a zseblámpámat a párás ablakoknál. Mikor kinyitották az ajtót, megláttam a teljesen meztelen Tányát és valamit amire nem számítottam! Egy másik lány volt vele! Az arcát eltakarta a hosszú barna haja. Nagyon keményen pettingelhettek.
"Helló Radcliffe seriff - helyettes!" üdvözölt Tánya. A másik lány megrettent egy kicsit, és amikor az arcába világítottam, megállt a szívem. A lány a kocsiban Tanyával az én Debbie - m volt.
"Mi a fenét műveltek ti itt!" kiáltottam rájuk. Tánya már kicsúszott az autóból és Debbie épp lehúzta a pólóját a kicsi melleire és felálló mellbimbókkal szállt ki az anyósülés felől.
"Csak egy kis ártatlan szórakozás seriff - helyettes. Tudom, hogy Debbie - t ismei már." vihogott Tánya.
"Apa, megmagyarázom..."
Nem voltam a magyarázkodásra hangolva, csak dühöt éreztem. Nem is tudtam miért, hogy egy lánnyal volt, hogy pettingelt, vagy miért... Csak azt tudtam, nincs magyarázat, ami lecsillapítana.
"Te hülye kis kurva, hát erre neveltelek!" kiabáltam.
De visszavágott:
"Egy szexmániás mire nevelhetett? Azt hiszed nem tudom, hogy az összes barátomat szopásra kényszerítetted?
Debbie telibe talált. Tudtam, hogy valójában már rég vadészok ezekre a fiatal lányokra. Azzal nyugtattam magam, hogy választhattak, semmit sem erőszakoltam rájuk, de mint a törvény embere, persze tisztában voltam vele, hogy amit művelek az zsarolás.
"Az én dolgom még nem jogosít semmire Téged! Mit műveltél itt vele?" szóltam vissza, hogy eltereljem a szót magamról. Magával ragadt a dühöm:
"Egy kibaszott kurva vagy!"
Folytattuk a vitatkozást, próbáltam igazolni magam, de ő mindig visszavágott, amivel mégjobban feldühített. Megkerültem az autót, hogy tovább vitatkozzunk, és ő megpróbált meglépni. Elkaptam a karját és a kocsi csomagtartójához löktem.
"Eleget hallottam, te, te ribanc!"
Ahogy a csomagtartóra "feküdt", észrevettem, hogy nincs bugyi rajta. Azt is észrevettem, hogy Tánya vigyorogva figyel bennünket.
"Mi ilyen kibaszott vicces?"
"Miért nem dugod meg egyszerűen?"
"Mi!?"
"Hát nem ez járt az eszedben miközben bennünket cumiztattál, hogy a drága Debbie - d csüng a farkadon?" mondta keresztbe tett kézzel.
"Te büdös kurva." mondtam lassan. Nagyon bántott, mert eddig azt hittem, hogy van a "kapcsolatunkban" valami más is. Valami érzelem. Ha figyelembe vesszük, hogy a tanév alatt 12 különböző lány szopott le, és semmilyen érzelmi kapcsolatba nem kerültem velük, sejthettem volna, hogy Tánya is így van velem.
Debbie küzdött a szorításomban. Az indítékaim ködösek voltak. Nem tudtam, hogy megdugnám a lányomat vagy inkább keményen bosszút álljak Tányán.
Leszorítottam Debbiet a csomagtartóra, és kioldoztam az övem, meg a nadrágom, amit a rádióm és pisztoly súlya a cipőmig lehúzott.
"Megdugom, ha ezt szeretnéd látni!" mondtam, miközben elővettem kemény farkamat a boxeremből. A lányom felsikított.
"Ne Apa, kérlek ne!"
Tánya csak nézett:
"Gyerünk, dugd meg ezt kis ringyó lányodat!"
Egy kis hezitálás után bedugtam a farkam a lányom puncijába. Bebújtam a nedves szűk lyukába, ő felkiáltott, majd csendben hüppögni kezdet az apja "bántalmazása" miatt. Én folyamatosan Tányát néztem, miközben elkezdtem ki - be mozogni. Tánya felmászott a csomagtartóra, hátát a szélvédőnek vetette, és elkezdte izgatni a punciját és a mellbimbóit.
Debbie abbahagyta a zajongást és ahogy lepillantottam, észrevettem, hogy gyengéden csókolgatja Tánya lábait.
"Egy mocskos kurva vagy!" röffentem rá a lányomra. Ő egy kicsit megkésve halkan válaszolta:
"Igen apa!"
Kihúztam a farkam szűk pinájából. Megragadtam a vállát és felrántottam a csomagtartóról, megfordítottam. Egy rövid pillanatig egymás szemeibe néztünk. Mindkettőnknek felcsillant a szeme. Ahogy megnyomtam lefelé a vállát, térdre ereszkedett és elkezdett szopni mint egy profi kurva. Tánya még mindig újazta magát és közeledett az orgazmusa. Még sosem láttam a széttárt punciját. Ez eddig hiányzott a mély "kapcsolatunkból". Már rengetegszer leszopott, lenyelte az egészet és én még soha semmit nem adtam neki. Legtöbbször csak akkor értem hozzá, mikor a kezeimet a fejére tettem és eléveztem.
Szinte borzongató volt nézni. A sikoltozását hallgattam, néztem ahogy a teste remeg a kocsin az orgazmustól, és nem bírtam tovább. Ösztönös mozdulattal - mint már annyiszor Tányával - a kezeimet a lányom fejére tettem, miközben éreztem, hamarosan kész vagyok. Sosem hittem volna, hogy egyszer megdugom a lányom. De egyszer csak elkezdtem beleélvezni Debbie szájába. És ő szó nélkül lenyelte az egészet.
Miután véget ért az orgazmusom, lenéztem, hogy mit csinál. A töltet egy része szája sarkén folyt le és ő felnézett és rám mosolygott.
"Ugye jó kislány vagyok apa?"
Tánya is lecsúszott a motorháztetőről, leült Debbie mellé és csókolózni kezdtek.
"Igen, igen, mindketten jó kislányok vagytok!"


Szextörténet ajánló:


János Atya, és az Apácák - kitalált történet!


Rég a terveim közt szerepel a vágy, hogy a fétiseimről írjak.. Az első kis történet bennem rejlő dominát hozza felszínre.
Apró kolostor az erdőben... távolabb a falutól. Az apácák az új kápolna avatójára hívták a felszentelésre a falu papját.. aki az előző éjjelt a zárdában töltötte várva a kora reggeli misén a szentelést. A számára fenntartott kis paplakban tölti az éjjelt... hiszen a zárd....

kefélési erõsítõ folyadék


kefélési erõsítõ folyadék

Még fiatal házasok voltunk amikor kimentünk németbe és ott az egyik állomáson várni kellett.A csomagokat leadtuk megõrzésre és a feleségemmel elmentem egy közeli szexstúdióba.Eleinte a nejem húzódozott nem akart bejönni, de késõbb sikerült rávennem.Mondta,hogy attól fél mások is megbasszák, de közöltem vele és az nagyon rossz lenne,hátha hosszú a farkuk akkor....

Így vesztettem el a szüzességem


Már 16 éves voltam és szűz és mindössze masztizásból volt tapasztalatom. A barátommal megbeszéltük, hogy ideje elvesztenem a szüzességemet vele.

16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 ....

Egy igazi incest történet


A férjem fél éve kinn dolgozik nyugaton, és minden hónapban csak 1 hetet van itthon. Már nem tart sokáig ez a helyzet, éppen fejezik be a munkát. A nővére nagyon régóta szeretett volna eltölteni néhány napot egy ottani üdülőhelyen, és a férjem elintézte neki. A nővérének és az ő férjének azonban van egy fia, akit –mivel még csak 15 éves, nem akartak egyedül hagyni. Adódott hát a megoldás: majd én ....

Szex a futárral


Egyedülállóként elég gyöngén álltam anyagilag, és némi jövedelem kiegészítésként szövegszerkesztést vállaltam egy kiadóknál. Elég gyors vagyok, meg precíz is, az elso legépelt munkám után aztán sorozatosan jöttek a kéziratok, elfoglalva minden üres estémet, de legalább olyan külön jövedelemhez jutottam, ami kihúzott állandósult zavaromból, ugyanakkor még szívesen is végeztem a feladatot. Csak egys....

A barátnőm és a szűz húgom


Tavaly nyáron történt velem az eset.
Barátnőmmel és a húgommel kirandulni mentünk az erdőbe. Szállásunk egy kis pofás kis faházban volt. Nekem külön szobám volt, meg a lányoknak volt egy külön szobájuk.
Húgom és barátnőm (Mia) jó barátok voltak rég. Hugi hozott össze minket. Pár hónappal az eset előtt.

Délután 4 körül érettünk a szállásra, a házigazda kedves volt, hozo....
Szextörténet címkék

doktor bácsi | enni | gecis pina | seggbe baszott | csabi és niki sportol |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.