Anyám naplója


Ott kezdem történetem, hogy viszonylag későn, 35 évesen - és akkor is szűzen - mentem férjhez, mivel sohasem tartoztam a világ legvonzóbb női közé. Csinos vagy jómódú barátnőim mind hamar elkeltek és családot alapítottak. Nekem csak a házasságkötésem után két évvel, és akkor is nehezen sikerült teherbe esnem. Az áldott állapot más asszonyokkal ellentétben nekem maga volt a rémálom, mert a férjem akkoriban szokott rá az italra és rendszeresen rám is emelte a kezét, azzal mit sem törődve, hogy terhes nővel teszi. Az utolsó hónapban megelégeltem mindezt és a szüleimnél találtam menedéket, akik befogadtak - mint egyetlen gyermeküket - és erőt adtak ahhoz, hogy elváljak attól a brutális állattól.
A 38. Születésnapom előtt pont egy héttel született meg a világ számomra legszebb férfija, e történet főszereplője Sanyika. Kisfiam iskolakezdését szüleim egy autóbaleset miatt sajnos nem érhették meg, így ketten maradtunk a házban és egymásnak. Új férfira nem vágytam okulván az egyetlen, félresikerült kapcsoltomból és őszintén megmondva nem is akadt komoly jelentkező. Nem is bánom, mert az élettől megkaptam minden mást, amit lehetett, biztos munkahelyet és egy jól tanuló, jóképű fiatalembert, a fiamat.
Tavaly előtt tavasszal egy szép napsütéses délutánon munkából hazaérvén gondoltam, kitakarítom a lakást. Fiam szobájával kezdtem, aki éppen számítógépes szakkörön volt. Nem szerette, ha takarítok nála, mondván az az ő dolga, de úgyis mindig annyi munkája van a ház körül, hogy gondoltam, meglepem.
Elhúztam az asztalt és az ágyat, hogy kiporszívozhassam mögűlük a porcicákat és ekkor nagy megdöbbenésemre, egy pornóújságra és egy füzetre bukkantam, melyen a Titkos naplóm felirat díszelgett. Hajtott a kíváncsiság ezért leültem, belelapoztam Sanyika kézzel írt füzetébe és földbe gyökerezett a lábam. A következőket olvastam.
„Kedves Naplóm! Még csak 12 éves leszek, de már tudom, milyen az igazi Szerelem! Az esős napokon is fény ragyog be az ablakon, és a fellegekben járok! És ugyanakkor mégis mérhetetlenül szomorú vagyok, mert tudom, hogy Szerelmem soha sem lehet az enyém! Hogyan mondjam el Anyunka, hogy SZERETEM, hogy Szerelmes vagyok Belé, hogy Imádom és, hogy KÍVÁNOM? Ő az Istennő a számomra! Sohasem fogok mást szeretni! És azt szeretném, hogy Ő vegye el a szűzességemet, ölelő karjaiban! Ő az igazi Nő a számomra! Nem olyan, mint a szexújságban a lányok, akik gizdák, kis cicikkel és leborotvált puncival. Az én Anyukám igazi nő! Múltkor meglestem fürdés közben és az óta is csak a szép kerek popsijára, dús fekete szőrű pinájára, formás lábaira és a nagy, barna bimbós melleire bírok gondolni! Legszívesebben egész nap a mellein lógnék, és a punciját nyalogatnám egyszerre! Ó Istenem, miként lehetnék jobb vagy valaki más, hogy megvalósulhasson az álmom és, hogy a feleségem lehessen? Bármit megteszek, amit kérsz!”
Több gondolat keringett bennem egyszerre az olvasás után, orvoshoz küldjem vagy megbeszéljem vele, hogy térjen észhez. Gyorsan visszapakoltam mindent, nehogy fény derüljön a felfedezésemre, mielőtt hazaér. Később sem voltam képes beszélni vele erről, de orvoshoz sem küldtem, gondolva, hogy idővel kinővi a témát és talál egy fiatal lánykát. Ment az életünk tovább ugyanúgy, mint azelőtt legalábbis majdnem.
Minden éjjel visszatért egy álom, amelyben Sanyikával egymást simogatjuk és csókolózunk. Lehet, hogy azért, mert eddig még egyetlen férfi sem volt az életemben, akinek ennyire tetszettem volna és lehet, hogy azért mert nem szeretkeztem lassan 13 éve. Eddig nem is maszturbáltam, nem hiányzott, de az álmok hatására újra elkezdtem örömöt okozni saját magamnak. Egyre sűrűbben és egyre többet a kicsi fiamra gondolva. Egy idő után odáig fajult a dolog, hogy naponta ötször - hatszor nyúltam a combajaim közé és nem lett elég az ujjam, jobb híján - vibrátor hiányában - már a pénisz méretű dezodoros flakonnal basztam saját magam.
Nap, mint nap kíváncsibb lettem, milyen is lehet Sanyka kukija, nődögél - e már. Már egy jó pár éve láttam utoljára, akkor még nagyon kisfiús mérete volt. Egyik nap nem bírtam tovább és benyitottam hozzá a fürdőbe azzal az ürüggel, hogy benthagytam a hajsütővasat. Mikor beléptem zavartan hátatfordított.
- Mitől félsz, hogy leharapom a fütykösödet? - kérdeztem és azzal a lendülettel megfordítottam a vállánál fogva.
Majd szívinfarktust kaptam, mikor megláttam az égnek meredő szerszámát!
Szegény pont maszturbálhatot előtte. Egy pár pillanatig szóhoz sem jutottam, csak dermedten csodáltam a még szőrtelen testéből kiágaskodó nem túl nagy, úgy 14 centis kéjbotját. Nem volt sem túl nagy, sem túl vastag, egy bunkósbothoz hasonlított, jó nagy makkal és kidudorodó erekkel. Legszívesebben letérdeltem volna elé és szoptam, volna a faszát az örökkévalóságig, de e helyett kifutottam és szégyelltem magam, hogy milyen Anya is az, aki a fia forró gecijét szeretné érezni a szájában?
Pár nap múlva elmúlt a lelkiismeret furdalásom és mégvadabbakat maszturbáltam, mint annak előtte. Szinte egész nap lucskos voltam és a lyukam a gyermekem pöcséért kiáltozott. Idővel rá kellett jönnöm, hogy én is szerelmes vagyok a fiamba, nemcsak ő belém. Ráadásul a munkahelyemen, az Interneten is találtam olyan oldalakat, amelyeken beszámoltak boldog és hosszútávú anya - fia kapcsolatokról. Körübelül ekkor döntöttem el, hogy engedek a kölcsönös vágynak, és baszni fogok a fiammal.
Az eseményt meg akartam koronázni azzal, hogy kicsim öt nappal későbbi születésnapjár aidőzítem, ami mellékesen az én ötvenedik születésnapom előtt volt egy héttel.
Az egyetlen gondom az volt, hogy nem volt semmilyen erotikus fehérneműm és nem tudtam, hogy Sanyika milyet szerethet, mi korbácsolhatja fel a vágyait mégjobban. Eszembe jutott az elrejtett pornóújság, ezért elővettem. Két lap összeragadt, az a kis huncut biztos kiverte azt a szép faszát rá, és ha kiverte, akkor biztosan tetszett neki a kép..
Másnap felutaztam Pestre, hogy a fotó alapján megvásárlojak mindent a különleges alakalomra. Ahogy hazaértem egyből fel is próbáltam mindent a tükör előtt. Csak fehér dolgokat vásároltam, hiszen ez egyben a nászéjszakánk is lesz és én, mint menyasszony akartam szerepelni. Teljesen levetkőztem meztelenre, és szép lassan kezdtem öltözni. Előszőr a fehér, combfixet húztam fel, majd a belebújós, magassarkú és édes fehér szőrpamaccsal díszített papucs következett, amik igazán kiemleték a lábaimat és minta a popsim is formásabb lett volna tőlük. A bugyim kellemes tapintású, szatén nahyagból készült a szélén csipkével. Elől jó vékony volt, így a fehér bugyiból mindkét oldalon kb. 4 centire kilógott a fekete punciszőröm, így a pinám optikailag sokkal nagyobbnak tűnt, ami nagyon tetszett. Örülök, hogy Sanyika is szereti a szőrös pinát, így legalább nem kell borotválnom.
Olyan melltartót választottam, ami alulról tartja a cickókat, így egyrészt nagyobbnak tűnnek, másrészt pedig annélkül nyalogathatja - az őáltala kisgyermekként szétszívott és szétharapdált nagy mebbbimbóimat, - hogy le kelljen vennem azt. Menyasszonyi ruhám csúcspontja az egy kicsit áttetszó, seggfenékig érő, alul műszörmével díszített hófehér, középen szétnyíló pongyola volt, amit egy rózsaszín pánttal kötöttem össze. Reméltem, hogy tetszeni fogok a fiamnak és, hogy jól fogja érezni magát velem és bennem! Még két nap volt vissza, ami életem leglassabban eltelő két napja volt!
A születésnapon este 8 - ra terveztem az első együttlétet, de ötkor már nem bírtam magammal ezért szóltam Sanyikának, menjen zuhanyozni, később már nem tud, mert ruhákat fogok áztatni a fürdőkádban. Ugye milyen jó trükk? Amíg a víz alatt volt gyorsan átöltöztem, az új szexi szerelésembe. Megvártam, míg visszamegy a szobájába és gyorsan beléptem hozzá, nehogy felöltözhessen. A drerkára csavart törölközőben pont akkor ült le az ágyra. Odaületem mellé, jó szorosan és így szóltam.
- Boldog tizenkettedik szülinapot kicsim!
- Köszönöm anya, de hol marad az ajándék? - kérdezte és próbált a hátam mögé nézni, hátha rejtegetek valamit.
- Mi az, amit legjobban szeretnél?
- Nem tudom. Vagyis tudom, de titok! - mondta kicsit belevörösödve a mondat végébe.
- Jó fiú voltál? - kérdeztem huncutul.
- Naná!
Erre felül széthúztam a pongyolámat, hogy kibukhasson az egyik mellem és kézbefogtam, mint a szoptatós anyák.
- Tessék, itt a születésnapi ajándékod! - és felkínáltam a mellem. Rák vörös lett szegény és nem tudott megszólalni.
- Ugyan már, ne kéresd magad! - mondtam és ráhúztam a fejét a mellemre.
Úgy szívta, mint a sivatagban eltévedt utazó, aki két hét után először lát csapot. Egy perc után kicsit eltoltam a fejét és elrejtettem a mellemet a pongyola alá.
- Elég lesz! - mondtam határozottan, majd kis hatásszünetet tartottam.
Felálltam és közvetlenül elé léptem, ő fel akart állni de visszalöktem.
- És most csomagold ki az ajándékodat! - ugyanakkor a kezeit ráhúztam a rózsaszín pánta.
Szép lassan kötötte ki, mintha porcelánból lettem volna, viszont amikor meglátta a bugyim alól kikacsingató szép, dús pinámat nekiállt azt vadul csókolgatni.
- Kicsim, ráérsz még jól kinyalni! Te vagy a születésnapos, ezért most én okozok örömöt neked! Gyere, állj fel!
Felállt és én pedig egy jó anyához méltón letérdeltem elé.. A törölköző alól nagyon kikivánkozott már a fasza, ezért levettem egy gyors mozdulattal. Ekkor ott virított elöttem vérvörösen A FASZ, amire oly rég óta vágytam! Felnéztem rá és így szóltam.
- Csimpaszkodj bele a hajamba és irányítsd te a fejemet, húzd rá a kukidra olyan mélyen és olyan gyorsanm ahogyan te szeretnéd!
Nem kellett kétszer mondanom. Egy fél pillanat múlva már tövig ráhúzott a szerszámára. Mennyei pillanat volt! Csak tartotta a fejemet és ő mozgott a számban. Közben félrehúztam a bugyimat és két ujjamat jó mélyen feltoltam magamnak, majd a kezemet felraktam a szájához, és ő, amikor lenyalta, abban a pillanatban bele is élvezett a száma egy tisztességes adag, jóízű gecit. Gondosan lenyeltem minden cseppjét és szépen tisztára nyalogattam a durungos végű botját és visszalöktem az ágyra.
- Szeretlek anyu! Annyira boldog vagyok, és annyira örülök neked!
- Én is szertlek picim, de nehogy aszthidd, hogy ennyivel végeztünk! Most én jövök! Mutasd meg, milyen jó a nyelvtudásod, nyald ki a szőrös puncimat, amíg újra megkeményedik a férfiasságod! Na, gyere! Ismét felálltam elé és a fejét ráhúztam a pinámra.
- Először csak bugyin keresztül csókolhatod! Érzed az illatát? Rád vár már!
Nagyon forró érzés töltött el, ahogy csókolgatta, puszilgatta, de éreztem, hogy több kell!
- Húzd le a fogaddal a bugyimat! A kezedet nem használhatod!
Kicsit szerencsétlenkedett, de végül sikerült lehúznia. Nem segítettem neki.
- Csak úgy jöhetsz fel a bokámtól kedves búvárom, ha közben végigcsókolod a lábamat is! - mondtam suttogva.
A lábamat közben összeszorítottam. Ahogy ismét felért a puncimhoz, a tédeimet kissé széthúztam, hogy a csiklómhoz is hozzáférjen a nyelvével. Nem nagyon tudta, mit kell csinálnia, ezért széthúztam a pinámat és előbukkantak a közben jól megduzzadt kisajkaim is.
- Gyere, szopogasd a mcsakanyelveimet, ez az! Szopjad és nyald a pöckömet! Nagyon jól csinálod édesem! - és simogattam a fejét. Elmondhatom, nincs annál jobb érzés, mikor egy fiú lelkesen, buzgón nyalja az anyját!
- Jó és most szeretném, ha megbasznál a nyelveddel! Maradj ülve, megfordulok.
Azzal hátat fordítottam neki, lehajoltam és megfogtam a bokáimat. Elértárult a picsám teljes valója és eddig sajnos elrejtett része, a lyukam és az azt körülvevő, a seggemig felérő dús, fekete őserdő.
- Tetszik ugye, amit látsz? Jól illatkozik? Húzd szét a seggem és dugd be a nyelved a nedves pinámba!
Ismét nem kellett kéretnem. Dugott a nyelvével, mint a gép!
- Elég lesz, a faszodat akarom! - ordítottam.
- De anyu, még nem kemény! - válaszolt.
- Nem baj, majd bennem megkeményedik! Dugd már belém, akarlak!
Felállt az ágyról, egyenesen mögém és a pinám nyilásában igazította félkemény faszát. Nagyon szépen belém csusszant, mivel tocsogtam a nedvességtől. Nem kellett egy perc sem és olyan kemény volt, hogy egymás után kétszer is elélveztem. Jó, hogy leszoptam előtte, így nem kellett félnem, hogy egy lökés után belémsül.
- Jól érzed magad bennem?
- Igen anyu! Nagyon jól!
- Fröcskölj belém picim nyugodtan, nem fogok teherbe esni, utána beveszek egy tablettát. Engedd belém az összes gecidet! Gyere, amikor kedved tartja, ez az éjszaka a tiéd!
Ez volt a második női praktika, amit az este folyamán bevetettem. Féltem, ha azt mondom, hogy most már örökké az övé vagyok, akkor nem fog kitenni magáért az éjszaka. Nekem pedig basznom kellett egész éjszaka és nyalatni magam és élvezni, élvezni, élvezni.
Öt perc sem kellett és belém ürítette a tárát. Ekkor döbbentem rá, hogy elvettem a fiam szűzességét.
- Hogy tetszett? Folytassuk vagy hagyjalak aludni? - kérdeztem kajánul.
- Folytassuk, nekem nagyon jó! - mondta lihegve.
- Jó! Csak a gecid folyik ki belőlem. Mit tegyünk vele? Kimossuk a zuhannyal vagy kinyalod?
- Te melyiket szeretnéd?
- Amelyiket te választod, nekem mindegy.
- Akkor kinyalom! Ugysem próbáltam még milyen. - válaszolta.
- Oké. Feküdj az ágyra, úgy hogy a fejed kicsit lelógjon!
Lefektüdt, ahogy kértem, a lábaim közé vettem a fejét és legugultam. A pinám szőrével először végigdörzsöltem az arcát, mielőtt a lyukamat a szájára tettem volna. Éreztem, hogy kifolyik az összes geci, szépen lassan egyenesen a szájába. Azért valami jót is örökölt az apjától, aki ugyanezt szerette szeretkezés után. Ő is jól meg szokott tölteni, és én is viszont őt.
- Szivjad aranyom, amíg egy csepp is van még odabent!
Hálás fiúnak mutatkozott, mert utána finoman elkezdett nyalni és nyelvvel baszni. Harmadszor így a fején űlve élveztem el. Immáron több mint egy éve vagyunk együtt és nagyszerűeket szeretkezük, szeretjük egymást. Minden nap többször is dugunk, amikor menstruálok, akkor a segglyukamat kínálom fel neki, mert hálás és odaadó feleség vagyok. Mivel kéthete összeházasodtunk (csak saját magunknak szerveztünk házilag egy ceremóniát), miután teherbe estem tőle. A gyermeket sajnos a törvények miatt nem tarthatjuk meg, ezért el kell vetetnünk, de két hétig, a gyermekünkkel a hasamban a Menyországot éltük át!


Szextörténet ajánló:


A teljesség felé , nyári történet


Beköszöntött a nyár. Életem 19. nyara. Boldog voltam, szabad és túltengett bennem az energia. Hatalmas bizakodással, reményekkel és tapasztalni akarással vetettem bele magam a vakációba.
Kezdődött minden egy táborral, ahová már hosszú évek óta mindig elmegyek és ahol 16 éves koromban minden elkezdődött.


Az előzmények:

Volt ott egy fiú, vagyis inkább egy....

Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 1.


Pár hónappal a 15. születésnapom élőt volt a szüleim esküvője, ahol összegyűlt a nagy család és én is elhívhattam a barátomat, akivel lassan egy éve vagyunk együtt.
Nagyon vártam már a nagy napot, pedig nem is tudtam, hogy mi vár még rám aznap este. Nem vagyok egy full extrás csajszi, tenyérnyi méretű mellecskék, foghagyma popóm, szép, nem pattanásos arcom és hosszú sötétbarna hajam van, de....

Lyukas fal, és szex a nõi wcben


Lyukas fal, és szex a nõi wcben

Mikor kb egy hónapja kint voltunk németbe és már készültünk hazafelé beültünk a vonatba és ekkor mondta a feleségem neki nagyon kell a budira mennie.Megkérdeztem a kalauzt mikor indul a vonat, miért kérdezi. Mondtam neki a feleségem a budira akar menni. Ne a váróterembe menjen hanem itt is van ez közeli és sokkal tisztább. Igaz lyuk van az oldalán, de ú....

A domina travi, és a lábszex


Egy chat oldalon kezdődött az egész. Nylon harisnya fetisiszta vagyok mióta az eszemet tudom. Ehez csatlakozott serdülő korom elején az enyhe mazohizmus. Kis taposás, kis harisnyás lábimádat, majd később az igazi vágy a szájbataposás. Mindet megéltem, mindet imádtam, aztán.....jött az internet és láttam travikat, shemale-ket akik nőbbek voltak a nőknél, szexin öltöztek, imádták a nylont, és volt v....

Megbasztam a sógornőmet


Éjjel érkeztem haz az olasz utamról.
Befekudtem az ágyba a menyasszonyom melé hulla faradtan.
Reggel mikor ő elment dolgozni azt észre sem vettem annyira ki voltam merülve az út tól.
Szóval felkeltem reggel kb olyan 10 óra körül.
Lassan mentem előre a hosszu folyosón ahonnét a szobák nyíltak es a végen pedig a konyha volt. A konyha előtt volt a napalli amiben igen nagy ....

A tanárnő és a nagypapa


Ez egy régebbi - több mint 10 éves - történet egy kapcsolat kezdetéről, melynek azóta vége lett. Figyelmeztetem kedves olvasóimat, hogy a címmel keltett várakozások ellenére, én már akkor is 50 körül voltam.
Mint azt korábbi írásomban is említettem, munkám során berendezések telepítése és szervizelése miatt sokat kell utaznom az országban. Egy ilyen alkalommal, a fővárostól igen távol levő....Szextörténet címkék

a buzavirag v | nagyon szűk | perverzsrac | Ágy hozzaer | nagypapa |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.