Gangbang, és anál a kempingben


Sosem kempingeztem még a szabad ég alatt. Mindig abból indultam ki, ha nyaralás, akkor egy jó kis hotel minden extrával, tengerpart, miegymás. Edit, a barátnőm, bár szerette a természetet, általában, ha pihenésre gondolt, nem sátrazást terezett be, hanem a már előbb említett hoteles verziót! Ezúttal azonban változott a felállás, kempingezni indultunk. Igazából már alig vártam, hogy a természet lágy ölén is összebújjunk, gondoltam, ennyi év után ezt is ki kell próbálni:D!

Eljött a péntek, a melóból hamarabb szabadultam és mire hazaértem, Edit nagyjából össze is szedte a cuccokat a hétvégére, nekem már nem volt sok dolgom! Vettünk egy sátrat még az előző héten, plussz pár váltás ruha és némi alkohol, hogy meglegyen a kellő hangulat a hétvégére. Gyorsan letusoltam, kocsiba pattantunk és irány a kemping. Utószezonban mentünk, a Velencei tó partjára, szóval nem volt nagy zsúfoltság a parton, amikor megérkeztünk. Felvertük a sátrat, kicsit távolabb a többiektől, ami nem is volt olyan nehéz, mint már említettem, nem voltak sokan! Jobb is, legalább végre egyedül lehettünk, már amennyire ez egy kempingben lehetséges. Volt egyébként egy tűzrakó hely a sátor mellett, egy mosókonyha jellegű helyiség, wc és tusoló a főbejárattól nem messze és egy kis bolt is, hogy beszerezhessük a legszükségesebbeket!

Mikorra minden a helyére került, nagyjából este 8 volt. Mivel nem állítottam még sártat, nem volt egyszerű művelet, ráadásul egy kis piával is megfűszereztük a dolgot, szóval, mire a lobogó tűz mellé ülhettünk, már rendesen be voltunk csiccsentve mindketten. A baj ott kezdődött, hogy nem is nagyon ettünk a nap folyamán, a melóból egyenesen haza, majd szinte azonnal ide, lecuccolás, stb. A kaja meg elmaradt. A lényeg, hogy bár nem ittunk sokat, rendesen "eláztunk", mire sötétedett. Jobbára sört ittam, szóval rendesen jártam wc-re is...a fák közé nem akartam ereszteni, nem szerettem volna egy jó kis csalánosba botlani, inkább mindig a közös wc-t használtam.

Nem is tudom, hányadik alkalommal, de amint épp állok a piszoár mellett és intézem a dolgot, mellém lévő csészéhez állt valaki, akinek ugyancsak sürgős volt....odapillantottam és meg kell hogy mondjam, bár sosem érdekelt a farkam mérte és nem szoktam hasonlítgatni máséhoz, de akkora bránert még életemben nem láttam! Volt vagy 25 centi és vagy másfélszer olyan vastag, mint az enyém. Vicces, de az arcára csak ezután néztem, akkor látom, hogy egy régi munkatársam az, Csabii. Még Debrecenből ismertem, egy cégnél melóztunk, jó haverok voltunk, de miután elköltöztünk, eltávolodtunk egymástól.
Hátulról látott csak, mikor mellém lépett akkor meg nem csekkolt le, mint én őt, szóval nem ismert meg.
- Helló Csabii! -szóltam rá - kicsi a világ!
- Csongor, te mit keresel itt - kérdezte, miután nagy kerek szemekkel bámult rám vagy fél percig - azt hittem, a kempingezés nem a te műfajod?!
- Általában nem is, de Edit ki akarta próbálni, gondoltam, egyszer élünk, miért is ne!
- Az király! Én és Szabi Gabi már két napja itt vagyunk, épp kezdtünk unatkozni. Eljöttünk még pihenni egyet, mielőtt beüt a hideg. Holnap már megyünk is, először az anyósékhoz ugrunk be, majd irány haza. Figyelj, ha nem gond, átugrunk hozzátok Szabi Gabival, egy kicsit később, rég találkoztunk, dumálhatunk és közben benyomunk pár sört is, mit szólsz?
- Persze, gyertek, Edit örülni fog, rég nem találkozott Szabi Gabival.

Persze ezt már a budi előtt dumáltuk meg és abban maradtunk fél óra múlva találkozunk
nálunk! Vissza is battyogtam a sátorhoz és elmeséltem Editnak, kivel is találkoztam és
milyen körülmények között! Mikor megemlítettem neki, hogy Csabii milyen méretekkel rendelkezik, elmosolyodott és valami olyasmit mondott, hogy hallott már róla infót, Szabi Gabival ugyanis régen gyakran összejártak, gondolom, Szabi Gabi ezek szerint néha-néha eldicsekedett az urával a barátnőinek is. Miközben ez volt a téma, ki is vörösödött rendesen, utólag visszagondolva nem biztos, hogy csak a piától... iszogatunk, persze enni nem nagyon ettünk továbbra sem, mire Csabii és Szabi Gabi odaértek, rendesen be voltunk nyomva.
Csabi és Szabi Gabi is úgy érkeztek már, hogy volt bennük alkohol, szóval nem voltak sokkal jobban lemaradva...dumáltunk, fogyott a sör rendesen, a lányok borozgattak, csicseregtek mellettünk. Remekül éreztük magunkat, jókat röhögtünk a régi sztorikon, a volt, hülyébbnél-hülyébb kollegákon, stb.
Az időjárás viszont kezdett rosszra fordulni, egyre hűvösebb lett, míg végül az eső is rákezdett. Csabiék először vissza akartak futni a sátrukhoz, de mivel jól éreztük magunkat, pia volt még rendesen és a sátrunk is volt vagy hat személyes, inkább behúzódtunk alá és folytattuk a mókázást.
Éjfél felé már a csendesült az eső, ahogy mi is, Szabi Gabi már a sátor oldalának fordulva aludt, totál kiütötte magát, mi is halkan beszélgettünk csak Edittal, Csabii is félálomban volt, bele-bele szólt a beszélgetésbe, de nem volt teljesen képben. Kimentem még budira, (a sör rendesen dolgozott bennem), mielőtt lefeküdtem volna....mire visszaértem, Csabi a sátor másik végébe dőlve hortyogott, szóval vége volt a partinak....Edittal középre "szorultunk", két oldalt voltak a vendégek. Bebújtunk a hálózsákjainkba, arccal egymásnak és még beszélgettünk kicsit. Igazából nem is csak beszélgetés volt, miután meggyőződtünk róla, hogy Szabi Gabi és Csabii alszanak, volt egy kis piszi-puszi, könnyed csókok és simogatások. Gondoltuk, ezzel nem ártunk senkinek, sőőőt, a helyzet így elég izgalmas is volt...simogattam a haját, a hátán futattam végig a kezem, Edit közben harapdálta a számat, majd bekapta a nyelvem és szívta rendesen, mint ne mondjak, rendesen be volt indulva, amire a pia még rá is tett egy lapáttal! Ha ivott, amúgy is sokkal bátrabb volt az ágyban is, hálistennek:D!

Mivel nagyon részegek voltunk és dugni nem akartunk Csabiiék miatt, lassan lohadt a kedvünk, legalábbis nekem, Edit meg nagyjából azt sem tudta hol van, becsukott szemmel folytatta a hadműveleteket, mivel már félig az ő hálózsákjában voltam, nem kellett messzire mennie...a csipőjét a térdemnek szorította, fel -le mozgatta, miközben a hasamat simogatta. Mint mondtam, nem akartam magam belelovallni a dologba és már majdnem bealudtam, mikor egy érdekes dologra figyeltem fel, ami egy pillanat alatt kiűzte az álmot a szememből....észrevettem, hogy Csabii ébren van, valószínűleg a kis előjátékunk ébreszthette fel. Na, nem ezért lettem egyből friss, bár a gondolat izgató volt, hogy valaki halott bennünket, nem csináltunk semmi extrát, hanem hogy a barátnőm mozgolódása mellett meghallottam, hogy Edit hálózsákjának a másik cipzárja, pontosabban a Csabi felőli cipzárja elindul lefelé...persze látni nem láttam, csak Csabi könyökét, hogy Edit hátánál matat és a cipzár hangját.
Na, gondoltam, ez érdekes lesz. Volt már róla szó, hogy kipróbálunk egy gruppent, vagy hogy Edit mással csinálja míg én nézem, de ez maradt fantázia, amivel kefélés közben húztuk egymást, sosem beszéltünk igazán arról, hogy meg is valósítsuk.
Tehát a helyzet, hogy Csabi éppen húzta le Edit hálózsákjának a cipzárját, míg én már félig Edit hálózsákjában voltam, csak a másik oldalról. Azon gondolkodtam, mit is csináljak, aztán igazából arra jutottam, várok és megnézem mi lesz. Kíváncsi voltam, a helyzet fel is izgatott rendesen, hogy mindjárt valaki más szemrevételezi az asszonyt. Így hát szépen félig lehunytam a szemem, hogy azért még lássak, de azt higgyék első látásra, hogy alszom és szépen lassan, nagyon lassan kezdtem kicsit távolodni Edittól, várva, mi lesz. Az én kis drágám persze semmi sem vette észre, becsukott szemmel simogatott, nagy sóhajtások közepette...rendesen be volt indulva a lelkem! Közben Csabi végzett a cipzárral és felhajtotta kissé a szélét, így feltárul előtte Edit háta és fenek...sokat nem látott ezen kívül, részegek voltunk, nem bajlódtunk az öltözéssel/vetkőzéssel, úgy ahogy voltunk, lefeküdtünk! Szóval egy póló volt rajta és egy farmer, ami azért lejjebb volt csúszva valamelyest a mi kis akciónknak köszönhetően! Csabiot ez nem zavarta, elkezdte Edit hátát simogatni, néha-néha megérintve a popsiját is...legalábbis ezt vettem ki a keze mozgásából!Edit meg, mint egy éhező, aki megy a falat kenyér után, úgy kezdett el húzódni a simogató kéz felé...szerintem nem tudta, hogy az nem én vagyok, legalábbis az elején még biztosan nem!

Csabi lassan Edit felé húzódott, mígnem a mellkasa már hozzányomódott Edit hátához. Átnézett Edit válla felett, megnézte, alszom-e...úgy tettem, mint aki bőszen hortyog, félig Edit, féli az én hálózsákomban! Gondoltam, lesz egy kis simogatás, de a dolog folytatódott és el kellett döntenem, hagyom-e...hát persze, hogy hagyom, bevallom, rohadtul felizgatott a dolog, meg aztán csak simogatás volt részükről....eddig....Mivel Csabi nagyobb darab volt, simán átláttam Edit felett, hogy rendesen áll a farka, ami ugye rohadtul nem volt kis darab, nem volt nehéz kiszúrni még farmeren keresztül sem! Ahogy közel húzódott a barátnőmhöz, a dudorodó szerszámát hozzányomta Edit fenekéhez! Mivel a nadrág és a bugyi már félig lecsúszott a popsiján, már csak a farmer választotta el a méretes dorongot a barátnőm fenekétől! Mivel félig-meddig én is még a hálózsákban voltam, éreztem, Edit egyre jobban beindul, szinte tüzelt a teste Csabi közeledésének köszönhetően! Mint mondtam, jobbára be volt csukva a szeme, nem tudom, tudta-e először, hogy mögötte nem én vagyok...ha néha ki is nyitotta szemét, látszott rajta, nem igazán tudja, hogy én most elöl, vagy hátul vagyok!

Edit, amint megérezte Csabi csípőjét és gondolom, a szerszámát, elkezdte hátrafelé nyomni a fenekét...lassan mozgatta a popsit, Csabi ágyékát dörzsölgetve. Ez így ment jó pár percig, majd láttam, hogy Csabi a nadrágjánál matat, megpróbálta kioldani az övé, ami nem ment egykönnyen a feleségem nyomulása miatt, ráadásul ő is el volt ázva teljesen! Gyorsan az oldaláról a hátára fordult, így már sikerült kioldani az övet, majd kigombolta a farmert és már lent is volt a nadrág a térdénél...hát, nem semmi volt a dákója! Kora este a budin nem volt harcra kész állapotban, de így, beindulva óriási volt! Ha Editnak ezt betolja, akkor a szegény lány biztosan észhez tér!
Újra az oldalára, Edit felé fordult, szorosan hozzányomta a farkát Edit fenekéhez, aki ezt egy kis mosollyal vette tudomásul. Még nem tolta be neki, akkor azért nem mosolyogna, legalábbis nem az első pár másodpercben, ráadásul még Editon volt a nadrág. Csabi hátulról átölelte, majd bal kézzel elölről is elkezdte simogatni, először a Edit hasát, majd hirtelen rátért a dudákra! Editnak szerintem iszonyú jó mellei vannak, nem túl nagyok de formásak és feszesek! Szereti is, ha kényeztetik, nagyon bepörög tőle! Csabi nem lazsált, nem is annyira finoman a hüvelyk - és mutatóujja közé fogta Edit mellbimbóját, majd megszorította, keményen dörzsölgette őket...Edit arca először egy kicsit megrándult a hirtelen ingertől és egy kicsit szerintem a fájdalomtól, de egy-két másodperc múlva hálásan nyögdécselt , mialatt Csabi a csöcsein dolgozott! Nem is tudtam, hogy ilyen durván is szereti, sőőőt, élvezi!

Láttam, hogy hirtelen ráncolja a homlokát, majd kinyitja a szemét és szerintem akkor jött rá, hogy nem én vagyok mögötte, hanem a Csabii. Egy pillanatra megijedt, láttam, nézi, alszok-e! Becsuktam a szemem, ráadásul a kezemmel takartam is az arcom, szóval nem tudta hogy ébren vagyok...láttam, meglepődött Csabi akcióján, de nem mozdult, hirtelen nem tudta, mi legyen, gondoltam itt vége az akciónak, leállítja Csabiit valahogy....Csabi meg tovább simogatta, gyúrta a melleit, egyre nagyobb hévvel, ami gondolom tetszett a kis barátnőmnek, mert nem hogy nem tett semmit ellene, hanem még át is nyúlt, a felső, szabadon lévő kezével Csabii derekára és erősebben préselte a fenekéhez Csabi farkát. Szerintem tetszett neki a helyzet, izgatta, hogy titokban csinálja itt előttem, ráadásul beizgatta Csabii méretes dorongja, már akkor, amikor kora este beszéltem róla.
Szóval a móka folyatódott, a farkam legnagyobb örömére! Csabii a mellek után lefelé indult, még mindig átölelve Edittet hátulról, benyúlt a bugyijába, amit kitűnően láttam köszönhetően annak, hogy Edit arccal felém volt. Csabi először csak simogatta a kedvesemet, gondolom megvárta, lesz-e ellenreakció, de mivel nem volt, sőőőt, Edit lihegése és gondolom a már teljesen eláztatott bugyi miatt arra jutott, tovább is mehet, keze mozgásából láttam hogy egy, vagy két ujját bedugta Edit puncijába. Kedvesem egyre hangosabban nyögött, vonaglott Csabii ujjain, majd rárakta a kezét Csabi kezére és ő kezdte diktálni a tempót, szó szerint megdugva magát a haverom ujjaival! A farkam majdnem eldurrant, kicsit helyezkednem is kellett, hogy kényelmesebb legyen és rá tudjak markolni, mivel hason feküdtem, nehéz volt megoldani észrevétlenül. A mozgásomra Editék visszavettek a tempóból, nézték "felébredek-e"...miután elhelyezkedtem (minta álmomban tettem volna), vártak egy kicsit és mikor azt hitték, alszom, Csabi újra elkezdte vadul ujjazni, Edit alig kapott levegőt! Bár egy kicsit halkabbra vették a dolgot miattam, hallottam, hogy Csabii ujja ki-be járkál a nedves punciban, a jellegzetes hangok megvoltak. Edit néha kinyitotta a szemét, ellenőrizte, alszom-e...kíváncsi voltam, ennyi lesz-e, de mivel láttam, hogy azért Csabi csípője is mozog és a gatyáját is letolta, gondoltam, meg is dugja Edittet, ha az engedni neki! Csabi kivette a kezét a bugyiból és a nedves ujját Edit szájába dugta, aki azt olyan hévvel kezdte el szopni, hogy olyat még nem láttam. Rendesen be volt indulva és segg részeg is volt, szóval minden együtt volt, hogy ez a hétvége felejthetetlen legyen neki is és nekem is, Csabiiról nem is beszélve.
Csabi a nyálas és puncitól nedves ujjait párszor megjártatta a farkán, hogy rendesen csússzon befelé, majd elkezdte tolni a popó gömbök között Edit pinája felé....na, vajon beteszi neki és megdugja itt előttem, vagy maradnak a pettingnél?

Mivel gondolom Editnak nagyon tetszett az óriási farok és ki akarta próbálni, letolta a nadrágot a bugyival együtt combközépig, a felsőtestével óvatosan felém araszolt, popóját kinyomva, felkínálva a farát a méretes dorongnak! Csabi ugyanazt csinálta, csak az ellentétes oldalon, hogy a csípőjük úgy érjen össze, hogy be tudja nyomni a farkát. Közben láttam a feleségem punciját, legalábbis a felső részét, ami szépen le volt borotválva, csak egy kis csík volt meghagyva, pont ahogy szeretem...és ahogy Csabii is szereti, úgy látom...mivel az asszony felsőteste felém nézett oldalvást, hátsója meg srégen hátrafelé, nem sokat láttam, csak Csabi kezének a mozgását, párszor meghúzogatta magának, majd a tövénél megfogva elkezdte betolni Editnak! Mivel Edit arca közelebb volt hozzám, nem tudtam tágra nyílt szemmel nézni, csak néhány elkapott pillantást vetettem rájuk és hallottam persze mindent...ahogy betolta a farkát, Edit felnyögött és az alkarjába harapott, hogy ne legyen hangosabb...nem is történt semmi vagy egy percig, Csabii csak bent tartotta a farkát a punciban, gondolom, hogy Edit szokja a mértet. El tudom képzelni, milyen titkos zugokat jár be Csabi farka Editban, ahová az enyém ekkora méret híjján sosem jut el! Közben persze majd el durrantam, de nem mertem jobban gyötörni a farkam, nehogy észrevegyenek. Vagy vegyenek és legyen egy kis 3-as szex? Ez is izgató gondolat, de egyenlőre csak figyeltem.

Csabii lassan elkezdett mozogni, Edit ezt hálás nyögésekkel viszonozta, nem is nagyon figyelt már arra, hangos-e vagy sem. Mivel ekkora szerszám volt Editban, ha lefelé néztem, csak a tövét láttam, hogy egyre gyorsabban ját az asszonyban! Cuppogtak, nyögtek, lihegtek, Edit a kezével ellentartott, hogy Csabi ne lökje rám a nagy tempójával! Csabi tempója egyre gyorsabb lett, az egyik kezével megmarkolta Edit haját, a másikkal meg a szájába nyúlt és szopatta az ujjait! A barátnőm önkívületben hörgött, szívta Csabii ujját, már nem érdekelte, hogy őrülten hangosak.
Egy laza 10 perces kefélés után lassítottak a tempón, azt hittem, Csabii elélvezett, de nem, csak tervezett egyéb dolgokat is:D!
Megálltak pár pillanatra, majd Csabii feljebb nyomta magát és a farkát a másik lyukhoz, Edit fenekéhez illesztette...na, ezt nem fogja engedni, ekkora farok már a punciját is szétdugta, a fenekébe ez nagy lenne. Dugtam már seggbe a barátnőmet, nem is kevésszer, de azért az más, ott annyira azért nincs bejáratva, inkább punci orientált vagyok kefélés közben...
Csabi hagyott időt Editnak meggondolni a dolgot, persze nem kérdezte meg, csak jártatta a farkát a segglyuka körül, hogy nedvesítve a környéket és megerősítést várjon, gondolom!
Hát megkapta, az én drágám úgy tolta oda a lyukát, mint valami kiéhezett lotyó! Csabii lassan betolta, Edit meg úgy kapkodta a levegőt, mint egy fuldokló, aki hirtelen lélegzethez jut! Csabi a kezével közben húzta szét a fenekét, hogy könnyebben benyomhassa a farkát...lassú tempóban kezdett, sose húzta ki teljesen és nem is tolta be tövig, laza galopp volt pár percig, majd néha-néha kivette teljesen és végigfutatta egészen a puncijáig ilyenkor Edit feneke akkorát cuppant, hogy attól a hangtól el is durrantam, oda, magam alá, ill. a nadrágomba. Persze egymással voltak elfoglalva, egy kis szuszogás őket már nem hatotta meg!

Azután Csabii rendesen elkezdte dugni Edit seggét, úgy dugta, mint egy őrült, majd pár perc után a fenekére markolva beleürítette a tárat a csajom seggébe.
Percekig csak lihegtek, majd kicsit rendbe szedték magukat és elhúzodtak egymástól. Úgy, ahogy voltak, el is aludtak, legalábbis a légzésükből erre következtettem!
Mivel és is eldurrantam és már nem állt a farkam, rendesen elkezdtem érezni a sör hatását, megint budira kellett mennem. Vártam vagy húsz percet, hogy ne keltsek fel senkit, majd irány a természet. Mégsem voltam azonban olyan halk, mint gondoltam, vagy Edit nem is aludt igazából, mert kinyitotta a szemét és félig felülve kérdezte, hová megyek?!
- Kimegyek wc-re és sétálok egyet, nem vagyok túl jól, sok volt a sör! Miközben mondtam, takargattam a gatyámat, nehogy kiszúrja a foltot rajta.
- Jól van - mondta - én sem nagyon tudok aludni!
- Azt elhiszem - mondtam és nem tudtam nem idétlenül vigyorogni!
Rám nézett és szerintem tudta, hogy tudom, mi történt! De nem mondott semmit, csak visszadőlt, élvezte, hogy húzza az agyam. Mondtam neki, hogy megyek, ne várjon rám. Nem szólt, de Csabi felé fordult és úgy csinált, mintha alváshoz készülődne. Na, kicsusszantam a sátorból és irány a budi!
Rendbe szedtem magam, letakarítottam a gatyám, úgy nagyjából, pisáltam, majd irány vissza, sétálni nem mentem el, nem voltam én rosszul, sőőőt, még kanos voltam, alig vártam, hogy én is megfarkaljam az asszonyt, akár most is, de ha nem kapható egy ilyen menet után, akkor majd holnap, felidézve ezt az őrült dugást, hogy megkefélem, hogy azt megemlegeti!

Ahogy visszaértem, hallom, megint mozgolódnak a sátorban. Halkan közelebb mentem és a bejárat mellett leguggoltam és hallgatóztam. Suttogva beszéltek bent, Edit és Csabi!
- Én még akarok egy mentet - hallottam Edit hangját
- Áá, nem lehet, Csongor mindjárt visszajön, tényleg, hol van most? Csak nem buktunk le?
- Nem, biztosan nem - hazudta Edit - csak kiment, rosszul van, úgyhogy van egy kis időnk, gyerünk!
- Szabi Gabi? - kérdezte Csabi. Ébren vagy? Szabi Gabit nézhette, hogy alszik-e még, aki nem szólt vissza, szóval elvileg "csak ketten voltak"!
- Nem is tudom, fáradt vagyok! - mondta Csabii
- Majd felfrissítelek, csak haladjunk - súgta türelmetlenül Edit, majd hallom, megint a nadrágjával ügyködik! Na, ezt látnom kell, kicsit közelebb kell mennem! Óvatosan a sátor bejárata felé lopakodtam és bekukkantottam a résen, amit magam mögött hagytam, amikor kimentem. De jó, hogy nem húztam be magam mögött teljesen.
Közben rájöttem, hogy azért nem mellettük vagyok, nem fogok látni semmit sem ebben a sötétben, de mintegy végszóra, hirtelen a sátorban fény gyúlt, Edit telefonja világított!
- Ne világíts, Szabi Gabi felébredhet! - mondta Csabi
- Csak egy kicsit, látni akarom a farkad - susogta Edit! Én meg őket, gondoltam:)! Így már, ha nem is teljesen, de nagyjából megint képben voltam!

Csabi félig ülőhelyzetben, a kezén támaszkodva éppen "tűri" hogy életem párja kiszabadítsa a szerszámát a gatyából. Edit háttal volt nekem, térdelt Csabii előtt és a sóhajtásából sejtettem, megkaparintotta a farkát, azután a feje mozgásából és a hangokból ítélve már szopta is. Csabii közben egyik kezével a hajába markolt és diktálta a tempót!
Na, ennyit az én dugásomról, úgy láttam, ez Edit éjszakája! Nem baj, nézni ugyanolyan jó, dugni bármikor ezután megdughatom, nem is akárhogy!
Csabii azért nem bírt ellazulni, idegesen tekintgetett a felességére! Edit popsija felém volt és hát emberek, gyönyörű látvány volt, már aki szereti látni dugás után a puncit és persze a popsit! Edit most a kezével verte Csabii farkát, gyönyörködött benne!
- Na, most már elég kemény - suttogta - gyere, dugj meg hátulról, és ne fogd vissza magad. Kikapcsolt a telefonját, szóval még azt láttam, hogy négykézlábra helyezkedik Csabi előtt, aki mögé térdelt...
- Gyerünk már, haladj - Csongor nemsokára visszaér! Már nem láttam semmit, úgyhogy hátrébb mentem, hallani ott is jól lehetett mindent!
Vagy 5 percig kefélte Edittet hátulról és tényleg nem fogta vissza magát! Úgy csattogtak, hogy szerintem a környéken mindenki hallhatta volna ha nem éppen alszanak...vagy hallották és ihletet kaptak, ahogy én! Úgy vertem a farkam, mint még soha!
- Ne be...belém...áá...ah...ne a puncimba...- nyögte Edit. Pár másodperc múlva Csabii AAAAAAH ja után csend lett a sátorban!
Ez nekem is betett, én is elélveztem, ki a nagyvilágba, legalábbis nem a gatyámba! Nem mozdultam percekig, vártam, mit csinálnak a bentiek... Csabi szuszogásából gondoltam, kidőlt a srác, mondjuk nem csoda! Edit viszont nem és mivel tiszta cucc lehetett két ilyen menet után, elindult kifelé! Kidugta a fejés a sátorból és persze, hogy meglátott nem messze onnan guggolni! Elmosolyodott és elindult felém!
- Tetszett a műsor? - súgta oda. Neked csináltam egy kis fényt, hogy lásd mit csinálunk! Azt hittem, bejössz és akkor kipróbálhattunk volna valami újat!
- Te kipróbáltál valami újat - mosolyogtam és meg akartam csókolni - nem is akármekkorát! De elhúzta a száját, nem tudtam megcsókolni...kérdőn néztem rá, mire a szájára mutatott...
- Hallhattad, nem a punciba élvezett! - súgta a fülembe

Fél óra múlva együtt mentünk be a sátorba, akkorra Csabi is aludt! Szabi Gabi semmit sem vett észre, pedig úgy dugta Edittet mellette a férje, mint egy őrült!
Másnap szó sem esett az éjszaka történtekről, Edit egy kicsit nehezebben mozgott, rendesen megdugták a seggét, láttam, a járással voltak problémái, de azt mondta, minden rendben, csak reggel rosszul lépett:D!
Megbeszéltük Csabiékkal, máskor is eljövünk együtt kempingezni, tartalmas volt a találkozó, legalábbis neki, az ő tartalma Edit hátsójába volt, ahol az enyém is lesz, amint hazaérünk:D!


Szextörténet ajánló:


Én, a leszbi riherongy


Zúgás, pattogás, zsibbadás és sötét. Mintha más nem is létezett volna, ezek közös egyvelege alkotta a világom. Mellkasom ütemesen emelkedett és süllyedt, lassan nyugodva a hűvös parkettán. A szívem dobogott erősen, a levegőt kapkodtam, a kiszáradt torkom víz után fohászkodott, ajkaimon a tipikus száraz nyál bevonattal engedték be nagy kortyokban az oxigént, szemeim lehunyva próbáltak kapaszkodót ....

Judit, a csúnya lány


A fiatal lány a húszas éveinek elején járhatott. Nem tartozott a szép lányok közé. A suliban a srácok szinte mindig
keresztül néztek rajta. Judit egy átlagos „szürke kisegérnek” számított, 160 cm magasságával. Barna haja állig ért és
hátul, a tarkójánál fel volt szedve. Bájos kis pofikájára a magány rányomta szomorú bélyegét. Vékony testét és pici
mellét szégyellte, így rendsz....

Orál szex, elől, hátul


Bár ez egy korábbi párommal történt, de a mai napig szívesen emlékszem vissza rá. Akkoriban épp levelezőre jártam már a fősulira, mert a nappali tagozatot túlbulizva esélytelen volt a befejezés. Aktuális titkos barátnőmmel mentünk le egy hétre "tanulni", mert ez jó fedősztori volt a vőlegénye előtt. Persze a suliba is bementünk néha, de én főleg a korábbi cimborákkal múlattam az időt. Teltek a nap....

Családi kaki szex


Családi kaki szex

Soha nem gondolta volna Zoltán!


Épp most ért haza 29 évesen kõmüvesként dolgozni holot anyi vágya volt na de ez van.(Mit számit )

Zoltának van két huga. Az egyik Beáta 26 a másik Henriet 11éves. Beáta épen fözni készült hogy ellása a családot mert a körülményeknek köszönhetõen õ volt az egyeldüli család fentar....

Randevú a könyvtárban


Hitted volna, hogy már öt éve tart? - kérdezte Anna és elegáns ujjait Hector széles, férfias kezére fonta.
Mindig is csodálta a férfi erős állát és romantikus, mélyen ülő szemét.
- Mintha csak tegnap találkoztunk volna - felelt Hector és egyenesen Anna parázsló, sötét szemébe nézett, melyben az asztalukon álló magányos gyertya fénylett. A férfi pillantása most a nő duzzadt ajkain, ma....

Szex három tinilánnyal


Szex három tinilánnyal

Elmentem dolgozni, majd délután négy óra körül értem haza. A kis Faszcimbáló Enzós Niki volt csak otthon, ö is a medence mellett napozott. Amint meglátott azonnal elém futott és a nyakamba ugorva puszival fogadott.

Kérdésemre hogy hol vannak a többiek, ezt válaszolta; Keresztanyuval (Anitaval) mentek el bevásárolni.
Szextörténet címkék

gumit | ilonka a s | beküldő:sperma | tövig bekapta | vodka |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.