Ne hívj anyunak !


19 éves vagyok és fiú. A lényeg amit tudni illik rólam, hogy imádom a szexet és annak minden formáját. Nincs olyan nő a földön akinek ha belehet akasztani én ne akasztanák be. Még a csúnyáknak is sőt egyszer még egy meleget is leszopattam buli után de túl megyek ezen ha nem élveztem volna el a szájába még a seggét is kipróbáltam volna. Egyetlen egy szabályom van csak szex semmi kapcsolat vagy ilyesmi, a többi nem számít. A rokonságban is volt már kalandom, szóval nincs tabu. A mostani történetem elég homályosan kezdődött.


Az ágyban feküdtem az előző napi buli után kimerülten és még mindig részegen. Folyton anyámat hívogattam hozzon ezt hozzon azt. Nagyon szeretem az anyámat mindent megtesz értem. Szóval istápoltattam magam, hozott fájdalom csillapítót vagy enni, inni mindig amit kértem. Még korán volt a nővérem aludt. Apám pedig már elment dolgozni. Anyám pedig ki-be flangált egy szál hálóingbe a szobámba. Látszódik anyámon a kor de azért jól tartsa magát jól öltözik meg minden. Szép nagy mellei vannak. És nagy feneke de nem az otromba fajta hanem a kívánatos. A lényeg a lényeg, újra hívtam anyámat aki jött is egyből. Megkértem feküdjön le egy kicsit mellém mert még rosszul érzem magam. Ő lefeküdt az ágy szélére és nézni kezdte a tv-t. Rajtam semmi nem volt csak a takaróm. Egy jó tízperc után mialatt végig a mellét bámultam, megfogtam a kezét. Ismét vártam majd lassan behúztam a takaró alá. Szerintem sejtette mire készülök de nem avatkozott közbe. Ismét vártam egy keveset majd kezét a már álló farkamra tettem. Egyből elhúzta kezét majd - Mit csinálsz? - ült fel az ágyon miközben mérgesen nézett rám. - Kérlek tegnap nem volt semmi. - próbáltam sajnáltatni magam. És ismét húztam a kezét a takaró alá. Kicsit ő is húzta vissza fele de nem erőltette meg magát szóval simán újra a farkamra tettem. - Ezt nem szabad. - mondta anyám rosszallóan. De én úgy szeretlek kérlek és már nem tudok lehiggadni. - folytattam a kis ártatlan szerepem. Anyám elmosolyodott majd megcsókolta a homlokom és azt mondta - Mért nem tudok neked nemet mondani?. - majd lassan verni kezdte a farkam. Lehunytam a szemem - Ez nagyon jó anyu. - suttogtam neki. - Ne hívj anyunak amikor a ... - de elhallgatott mielőtt végig mondta volna.
- Ez nagyon jó Tündi. - mondtam mert anyámat amúgy Tündinek hívják. Hallottam halk kis kuncogását.
- Na azért. - mondta hallhatóan viccesen.
- Kérlek szopj le... - csuklott el a hangom.
- Nem! És fejezd is ezt be. - jött a mérges válasz. Kinyitottam szemem majd szabad karját megragadtam a takarót kissé felemeltem és löktem alá. Anyám csak nevetett de nem bírtam vele. - Kérlek. - hangzott újra számból. - De csak egy kicsit! - neheztelve mondta és már a takaróm alá is ment. Hirtelen bekapta és elkezdte meleg szájával és nyelvével kényeztetni. Mondhatom nagyon jól tudta csinálni. Csípőm mozgatva kicsit baszni kezdtem a száját. Észre vettem ez nem annyira tetszett neki viszont nekem annál inkább. Benyúltam a takaró alá fejét leszorítottam és úgy kezdtem neki vadul az anyám szájának baszásához. Kicsit nyöszörgött de gondolom nem mert hangoskodni nehogy a nővérem felkeltse. Így hagyta és lassan felhagytam vele újra elengedtem fejét és ő könnyes szemmel kinézett a takaró alól - Még egyszer ne csinálj ilyet! - kicsit mérges volt de nem az az igazi harag volt ez így ismét rátoltam fejét farkamra hagytam hogy magától szopjon. Majd megragadtam ismét a fejét és mondtam neki - Készülj! - és már basztam is a száját de ezúttal már gyengébben. Lehúztam a takarót, hogy azért levegőhöz is jusson és persze, hogy láthassam anyámat amikor a faszom jár a szájában. Szinte a szemével mosolygott amikor rám nézet, gondolom örült a figyelmességemnek. Lassan gyorsítani kezdtem a tempón és ő egyre hevesebben "hmmögöt". Hirtelen abba hagytam kihúztam szájából farkam és megkérdeztem - Jó volt? - a nyál csorgott a szájából és levegő után kapkodott de közbe bólogatott hogy tetszett neki. Hajánál fogva ismét ráhúztam és basztam tovább finom gondoskodó száját. Nagyon felizgatott a látvány. Éreztem közeleg a vég - Mehet a szádba? - kérdeztem mire ő intett fejével és összeráncolt szemöldökével, hogy nem. Basztam még egy kicsit tovább majd hirtelen kirántottam a szájából. Hajánál fogva tartottam fejét majd arca előtt verni kezdtem hevesen farkam. - Meg ne merd tenni! - figyelmeztetett de a mosoly miatt az arcán nem vettem komolyan. Csak úgy lövelltem az arcára meleg gecim. Került mindenhova: arcára hajába még egy kevés a testére és ágyamra is. Látszódott rajta a meglepettség de ugyanakkor nevetett is. Szemhéjáról letörölte ujjával és lenyalta. Mondta nem is rossz. Majd takarómba törölte arcát.


Szextörténet ajánló:


Gyere hugi


Télen történt az eset. Elhívtam a csajt hozzám. Nevem meg a lányét nem írnám le mert úgy is csak hugi és bátyus lesz. Jártam anno a csajjal de volt hogy néha össze jártunk utána is. Acsaj is pufi dzseki és cipzár fanatikus. Most is pufi dzsekibe vagyok ahogy írok két pirosban. 38 éves ffi vagyok.
Szóval egész éjjel beszélgettünk facebookon s megbeszéltem hugival, jöjjön reggel. Mindíg így s....

Cuckolding, a barátnőm más faszán
Teltek-múltak az évek, és újra lett egy kapcsolatom, ami elég “komolynak” indult, majd végül két év lett belőle. Egy igazi kis ribanc volt az ágyban. Valójában vele teljesedett ki a szexualitásom. Rengeteg mindent kipróbáltunk, és nagyon tetszett, hogy bevállalós.

Imádta, ha lekurvázom az ágyban, szinte egy perc alatt elélvezett ha olyanokat mondtam neki például, hog....

Perverz vágyak, bizarr élvezetek


Egy nő lépett a szobába, kezében doboz. A ruha volt benne, már ha ezt ruhának lehetett nevezni. Magas sarkú, fekete combcsizma. Fekete fűző, mely a mellrésznél ki volt vágva, így a mellbimbói szabadon voltak. És egy fekete szemmaszk, mely kizárta a külvilágot. A nő segített neki felöltözni, a fűző páncélként szorította testét, egyenes hátat kölcsönözve a rettegésének. Egy pinceajtóhoz kísérte, ott....

Pisiszex Judittal


Az itt leírt események részben a valóság, részben a fantázia szüleményei rólam és nővéremről, Juditról. Közös játékainkról, nemiségünk ébredezéséről szól, egy olyan kapcsolatról, mely tanulságul szolgálhat a pisiszex szerelmeseinek is. Ha zavar a nemi élet a családban, vagy a pisiszex, ne olvasd tovább.

Ujjaimmal összecsippentve a szennyesből kiemelt fehérneműt, tettetett csodálkozá....

Édes szerelem.


Édes szerelem.

Tömegközlekedés alkalmával előfordulhat, hogy férfiként ülünk a buszon és egy hölgy mellénk ül. Messze megy a busz van idő, így meg lehet szólítani a nőt aki mellénk ült. Negyvenes éveiben jár a hölgy a férfi a harmincas évei közepén. Tehát szinte azonos korosztály. Úriemberként így kell csinálni.

- Kezét csókolom hölgyem, Béla vagyok. - indítja a beszé....

Tini sunák és egy álmodozó


Miután befejeztem az edzésemet, megéheztem és úgy döntöttem, beugrok a közeli boltba. Középen, hátul a hűtőpultban volt amit kerestem: mikrózható vacsora. Igényesebbek szerint persze inkább csak vacsorapótlék, de most nem voltam igényes. Amikor visszafordultam a pulttól, megláttam egy tágra nyílt szemű férfit, aki balra nézett, ugyanarra az irányba amerre történetesen nekem is tartanom kellett.


Szextörténet címkék

Ákos. | professzor | dudorodik | nagyon kövér | körülmetélt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.