Ne hívj anyunak !


19 éves vagyok és fiú. A lényeg amit tudni illik rólam, hogy imádom a szexet és annak minden formáját. Nincs olyan nő a földön akinek ha belehet akasztani én ne akasztanák be. Még a csúnyáknak is sőt egyszer még egy meleget is leszopattam buli után de túl megyek ezen ha nem élveztem volna el a szájába még a seggét is kipróbáltam volna. Egyetlen egy szabályom van csak szex semmi kapcsolat vagy ilyesmi, a többi nem számít. A rokonságban is volt már kalandom, szóval nincs tabu. A mostani történetem elég homályosan kezdődött.


Az ágyban feküdtem az előző napi buli után kimerülten és még mindig részegen. Folyton anyámat hívogattam hozzon ezt hozzon azt. Nagyon szeretem az anyámat mindent megtesz értem. Szóval istápoltattam magam, hozott fájdalom csillapítót vagy enni, inni mindig amit kértem. Még korán volt a nővérem aludt. Apám pedig már elment dolgozni. Anyám pedig ki-be flangált egy szál hálóingbe a szobámba. Látszódik anyámon a kor de azért jól tartsa magát jól öltözik meg minden. Szép nagy mellei vannak. És nagy feneke de nem az otromba fajta hanem a kívánatos. A lényeg a lényeg, újra hívtam anyámat aki jött is egyből. Megkértem feküdjön le egy kicsit mellém mert még rosszul érzem magam. Ő lefeküdt az ágy szélére és nézni kezdte a tv-t. Rajtam semmi nem volt csak a takaróm. Egy jó tízperc után mialatt végig a mellét bámultam, megfogtam a kezét. Ismét vártam majd lassan behúztam a takaró alá. Szerintem sejtette mire készülök de nem avatkozott közbe. Ismét vártam egy keveset majd kezét a már álló farkamra tettem. Egyből elhúzta kezét majd - Mit csinálsz? - ült fel az ágyon miközben mérgesen nézett rám. - Kérlek tegnap nem volt semmi. - próbáltam sajnáltatni magam. És ismét húztam a kezét a takaró alá. Kicsit ő is húzta vissza fele de nem erőltette meg magát szóval simán újra a farkamra tettem. - Ezt nem szabad. - mondta anyám rosszallóan. De én úgy szeretlek kérlek és már nem tudok lehiggadni. - folytattam a kis ártatlan szerepem. Anyám elmosolyodott majd megcsókolta a homlokom és azt mondta - Mért nem tudok neked nemet mondani?. - majd lassan verni kezdte a farkam. Lehunytam a szemem - Ez nagyon jó anyu. - suttogtam neki. - Ne hívj anyunak amikor a ... - de elhallgatott mielőtt végig mondta volna.
- Ez nagyon jó Tündi. - mondtam mert anyámat amúgy Tündinek hívják. Hallottam halk kis kuncogását.
- Na azért. - mondta hallhatóan viccesen.
- Kérlek szopj le... - csuklott el a hangom.
- Nem! És fejezd is ezt be. - jött a mérges válasz. Kinyitottam szemem majd szabad karját megragadtam a takarót kissé felemeltem és löktem alá. Anyám csak nevetett de nem bírtam vele. - Kérlek. - hangzott újra számból. - De csak egy kicsit! - neheztelve mondta és már a takaróm alá is ment. Hirtelen bekapta és elkezdte meleg szájával és nyelvével kényeztetni. Mondhatom nagyon jól tudta csinálni. Csípőm mozgatva kicsit baszni kezdtem a száját. Észre vettem ez nem annyira tetszett neki viszont nekem annál inkább. Benyúltam a takaró alá fejét leszorítottam és úgy kezdtem neki vadul az anyám szájának baszásához. Kicsit nyöszörgött de gondolom nem mert hangoskodni nehogy a nővérem felkeltse. Így hagyta és lassan felhagytam vele újra elengedtem fejét és ő könnyes szemmel kinézett a takaró alól - Még egyszer ne csinálj ilyet! - kicsit mérges volt de nem az az igazi harag volt ez így ismét rátoltam fejét farkamra hagytam hogy magától szopjon. Majd megragadtam ismét a fejét és mondtam neki - Készülj! - és már basztam is a száját de ezúttal már gyengébben. Lehúztam a takarót, hogy azért levegőhöz is jusson és persze, hogy láthassam anyámat amikor a faszom jár a szájában. Szinte a szemével mosolygott amikor rám nézet, gondolom örült a figyelmességemnek. Lassan gyorsítani kezdtem a tempón és ő egyre hevesebben "hmmögöt". Hirtelen abba hagytam kihúztam szájából farkam és megkérdeztem - Jó volt? - a nyál csorgott a szájából és levegő után kapkodott de közbe bólogatott hogy tetszett neki. Hajánál fogva ismét ráhúztam és basztam tovább finom gondoskodó száját. Nagyon felizgatott a látvány. Éreztem közeleg a vég - Mehet a szádba? - kérdeztem mire ő intett fejével és összeráncolt szemöldökével, hogy nem. Basztam még egy kicsit tovább majd hirtelen kirántottam a szájából. Hajánál fogva tartottam fejét majd arca előtt verni kezdtem hevesen farkam. - Meg ne merd tenni! - figyelmeztetett de a mosoly miatt az arcán nem vettem komolyan. Csak úgy lövelltem az arcára meleg gecim. Került mindenhova: arcára hajába még egy kevés a testére és ágyamra is. Látszódott rajta a meglepettség de ugyanakkor nevetett is. Szemhéjáról letörölte ujjával és lenyalta. Mondta nem is rossz. Majd takarómba törölte arcát.


Szextörténet ajánló:


Leszopott egy nagymellű csaj


Egy forró délután meglátogattam egy dögös barátnőm. Már mikor ajtót nyitott megállt bennem az ütő. Hm nagyon szexin nézett ki, picike nyári ruha volt rajta, melyben alig fértek el termetes csöcsei, nemrég zuhanyzott, a haja még vizes volt.
- Estig akarsz állni az ajtóba ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta a kezem bentebbhúzott és megcsókolt.
Vadul csókolózni kezdtünk, nagyon érzék....

A fiatal mellek


Már benne jártunk a nyár közepében. A város, ahol napjaimat tengetem, lassan kezdett elmerülni a fülledt nyár medrében. Aki csak tudott, az mind menekült, a vízpartra, vagy a hűs erdőbe. A nyaralásomat akkor már letudtam, így én is csak szenvedtem, sok más sorstársammal együtt, a város izzadó aszfaltján. De aztán jött a remény! Kiderült, hogy az edzőtábor nem a nyár legvégén lesz, hanem előre lett....

Forró szex


Nagyjából kétszáz méter hosszú lehet, tűnődött Dávid. Magassága talán három méter a palatetővel együtt, szélessége tizenöt méter. A betonlapok körülötte repedezettek, a repedésekben gaz nőtt. A két végén kinyitható kapu, bár ezeket soha nem használják, mindig lakatra vannak zárva. A közepén kisebb ajtó, ezt csak éjszakára lakatolják. Szabvány baromfiistálló, falai fehérre meszelve, teteje palaszür....

Niki néni spermás mellei


21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám biztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programoma....

A szomszéd bögyös lány


Egy forró nyári napon történt az eset a nagyszüleim házában, mikor is náluk nyaraltam. A szomszédban lakott egy lány, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nikának hívták, olyan igazi bögyös csajszi volt. Hosszú fekete haja, barna szeme, és gyönyörű mosolya mindig is tetszett, és emellett nagyon szép alakkal áldotta meg az ég. Én 17, ő 18 éves volt.
Senki nem volt otthon, így hát az eny....

Wellness pornó


Kis történetem pár évvel ezelőtt egy hóeséses márciusi napon, a Mátrában esett meg.

Akkori barátnőmmel akit egy netes társkeresőn ismertem meg, elvonultunk agy pár napra. Kivételes szerencsénk volt mart ahol megszálltunk mi voltunk az egyedüli vendégek. Kérésünkre befűtötték a szaunát és beüzemelték a jakuzzit is. A recepciós jelezte, hogy a szauna befűtve és a jakuzzi is üzemel, el....
Szextörténet címkék

a hugomat | 9 é | asd | nagyval | perverzked |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.