Igaz történet, egy bdsm klubból


Adva van egy kiskocsma szerű, ám igényesen kialakított helység. Kicsi táncparkett, körülötte asztalok székekkel vagy kárpitozott padokkal. A bejárat mellett a söntéspult, ahonnét akadálytalan a rálátás a táncparkett másik oldalán kialakított kis színpadra. Olyan pici színpad volt, hogy hat-hét táncos lánynál több nem nagyon fért volna el rajta. A bejárattól nézve, a színpadocska jobb oldalán állt egy másik söntéspult szerű, gépi faragással díszített fa alkotmány ahol nem sört lehetett rendelni, hanem zenét. Ez a hang technikus rezidenciája volt, aki hol a vendégeknek szolgáltatta a talpalávalót, hol a műsorok aláfestő zenéjét.

E színpadon voltak illuzionisták, bűvészek, sztriptíz táncosok, volt itt leszbi, gay és szex show, valamint kezdetleges, talán kissé igénytelen, de mindenképpen figyelem összpontosító BDSM és S/M műsor is.

A nézők, a belépő díjjal megváltották a nézői és véleménynyilvánítási jogukat. Ám ha kértek valamit, esetleg meg szerettek volna győződni a látvány valódiságában, úgy újabb aprópénzükbe került.

Ezt a kis leírást azért eszközöltem, hogy a későbbiekben ne kelljen erre időt vesztegetni.

Miután a két csini fiatal lány látványos, igényes és kimerítő leszbi show-ja befejeződött, a takarítók is eltakarították a tejszínhabot és az eperszirupot, a Főnök éppen aktuális csini barátnője a színpadra libbent mikrofonnal a kezében.

Úgy emlékszem, aláfestő zeneként Mungo Jerry: Lady Rose című zenéje szólt halkan.

Az egy darab reflektor és néhány egyéb lámpa világításánál is jól lehetett látni, hogy milyen csodálatos alakú és szép a műsor konferansz Hölgy!

(Bár fiatalon szépnek lenni nem nagy kunszt!)

– Kedves hölgyeim és uraim! – mondta, miután kissé elcsendesedett a közönség. – Mint látom, az előbbi műsorunk elnyerte tetszésüket! Köszönjük a Lányok nevében is! Ám a most következő műsorunkat csak erős idegzetű vendégeinknek ajánljuk! Három Lány és egy férfi húszperces S/M show-ja következik! Szokásunkhoz híven, a műsor után még negyven percig állnak rendelkezésükre műsorunk sztárjai!!

Nagy taps, fütyülés. Néhányan, főleg férfiak elindultak a kijárat felé. A közönség soraiban szép számmal voltak Hölgyek is!

Fény elhalványul, sejtelmes félhomály. A két színpadi munkás pillanatok alatt betolja az asztalokat, két széket és egy kétajtós szekrényt.

A berendezett színpadon megjelenek egy alsónadrágban és egy pólóban hátrakötött kézzel. Mellettem két szigorú tekintetű Hölggyel és egyel mögöttem.

A zene félhangosan szól! Sejtelmes gonosz zene!

A Lányok az asztalkára fektetnek, leveszik kevéske ruhám és rákötöznek az asztalkára. Pálca és szíj csapásainak hangja áthallatszik a zenén! Utána valamelyik Lány megköti a heréimet és húzni kezdi, szinte asztalkástól elmozdulok olyan erővel teszi. Mikor ezt is megunják, csipeszekkel díszítik testem! Közben egyik kínzóm jól elveri pálcával a makkom!

A közönségnek tetszhet mert hangosan hurrázik és tapsol!

Mikor ezt is bevégezték, hasra fordítottak és egy anális erőszakkal befejezték a műsort.

Miután kiszabadítottak kötelékeimből, kissé zsibbadtan sétáltam vagy két kőrt, hogy vérkeringésem rendbe jöjjön. Séta közben látom, hogy egy középkorú Nő a színpad széléhez megy, az egyik Lánnyal beszélget, néhány gondolat váltás után az asztaláról elveszi az üveg Gint, mond valamit a Lánynak és a kezébe nyomja az üveget!

A Lányok egymás között gyorsan megbeszélték a dolgot, majd velem is közölték:

– Ezt a több mint fél üveg Gint a fenekedben szeretné látni.

Kissé megdöbbentett engem is e kívánság, de a kuncsaftot meg kell tartani és belőle élünk!

Ismét a hátamon fekszem az asztalkán, kezeim lekötve, térdeim felhúzva, fenekem szétfeszítve. A szekrényből előkerül a beöntő készlet és megtörténik a kívánság. Csípett, szinte marta a fenekem belsejét. Iszonyú kellemetlen és fájó érzés volt.

Miután a WC-ről visszajöttem a színpadra, kissé alább hagyott a maró, csípő érzés!

Kis idő után egy fiatal pár jött a színpad széléhez. Megint ugyan azzal a Lánnyal beszéltek. Ez kissé tovább tartott. Győzködték egymást. A kolléganőmnek a szeme is elkerekedett, kinézett a söntéspultnál ülő Főnökre, aki meghúzogatta a vállát tudatva , hogy a Lányokra és rám bízza a döntést. Egy kis gondolkodás után megegyeztek. A Hölgy a Párja ingéről letépett egy gombot, mondott valamit és átadta a gombot a kolleganőmnek!

A Leányzó néhány mondatot beszélt a társnőivel, majd közölték velem, hogy a Pár ezt a gombot a makkomon szeretné látni és ellenőrizni is szeretnék, hogy stabilan rögzítették e néhány tűvel:

Valószínű kiült az arcomra a megdöbbenés, mert az egyik Lány csak annyit mondott:

– Van amit élvezünk és van amit megfizetnek!

Ameddig e “bölcs” mondat világossá vált agyamba, már az asztalka előtt térdeltem, a szerszámom az asztalon, kezem hátra kötve és én a derekamnál és a térdemnél az asztalhoz kötve vártam a bemutatót!

Négy lukú gomb révén, négy tűvel szúrták át a makkom.

Nem mondom most el mit éreztem! Ennél csak az volt rosszabb, amikor a Pár feljött a színpadra és megrángatták a gombot. Az egyetlen jó ebben az volt, hogy megelégedett arccal vonultak el fizetni a kasszához!

Arra emlékszem, hogy két-három napig nem igen kívántam a Nőket, ezért VV Christofel-re recskázok már otthon. Ilyen a betegek élete.

Beküldő : betegagyú


Szextörténet ajánló:


Érzéki szexkaland 1.


Tavaly nyáron történt meg velem. Két barátnőmmel terveztünk egy csajos hétvégét. Mindhárman sajnos (ill. szerencsére) a nyár legforróbb hétvégéjén értünk rá, így a legjobbnak láttuk egy strandon tölteni mindhárom napot. A legpraktikusabb megoldás az volt, ha bérelünk egy-egy bungalót is. Így gondoltuk kihasználhatjuk akár a forró éjszakákat is és megmártózhatunk a kellemesen hűs vízben.
Rep....

Nyári furulyaleckék


Ez is egy olyan balzsamos dél- floridai éjszaka volt, ami csak úgy árasztotta magából az érzékiséget. Mesztelenül ültem a
kanapén, Marilyn épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Marilyn élvezettel probálgatta, mennyi
ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam. Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a
fa....

Nagymellű csaj a buszon


Szőke nagymellű csaj vagyok, amihez nemcsak a természet, de a plasztikai sebészem is hozzásegített. Igaz, ez csak ahhoz kellett, hogy a nyuszis magazinban leadott képékből finanszírozzam a tanulmányaimat.

Jelenleg egy multi cégnél vagyok a vezérigazgató asszisztense, bár lehet, ha a fizikai és nem a szellemi kapacitásaim miatt esett rám a választása. A legbosszantóbb a dologban az, ....

Kiégett aggyal


Alex kilépett a forró vízsugár alól, a törülköző után nyúlt és átdörzsölte bőrét, majd belebújt boxeralsójába. Sóhajtva vette kézbe fogkeféjét és kék szemcsés krémet nyomott a sörtékre, majd a szájába dugva bekapcsolta a készüléket. Az elektromos fogkefe halk zümmögésbe kezdett. Alex egykedvűen nézett bele a tükörbe, míg mosta a fogát. Fáradt volt, arcán nyomott hagyott a 12-14 órás munka és a sok....

Szexkapcsolatom a nővéremmel 2. Perverz Édeshármas


"Szexkapcsolatom a nővéremmel" posztomban leírtam a különös, de igaz kapcsolatom a nővéremmel. Abban az írásban megemlítettem, hogy már minden létező formációt kipróbáltunk. Az egyik ilyen volt, hogy egy lányt vettünk be harmadiknak, akinek nem mondtuk, hogy testvérek vagyunk. A leányzó nővérem egyik barátnője volt, aki engem nem ismert. Úgy adtuk be neki, hogy szimplán szexbarátok vagyu....

A biszex hármas


Véget ért a tanév, és Dávid hosszú idő után végre elment az osztálytársaival egy közös hétvégére. Éppen befejezte a középiskola utolsó évét, és egy felejthetetlen hétvégét szeretett volna átélni. Mindannyian jól akarták érezni magukat és lazítani, így az alkoholfogyasztás is tervben volt, és senki sem tervezte, hogy józan marad. Az eredeti tervek szerint először tutajozni mentek volna le a folyón....
Szextörténet címkék

lilla karácsony | megbilincselt | megtöm | négyesbe mentünk a barátn | a teljes megalázás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.