Igaz történet, egy bdsm klubból


Adva van egy kiskocsma szerű, ám igényesen kialakított helység. Kicsi táncparkett, körülötte asztalok székekkel vagy kárpitozott padokkal. A bejárat mellett a söntéspult, ahonnét akadálytalan a rálátás a táncparkett másik oldalán kialakított kis színpadra. Olyan pici színpad volt, hogy hat-hét táncos lánynál több nem nagyon fért volna el rajta. A bejárattól nézve, a színpadocska jobb oldalán állt egy másik söntéspult szerű, gépi faragással díszített fa alkotmány ahol nem sört lehetett rendelni, hanem zenét. Ez a hang technikus rezidenciája volt, aki hol a vendégeknek szolgáltatta a talpalávalót, hol a műsorok aláfestő zenéjét.

E színpadon voltak illuzionisták, bűvészek, sztriptíz táncosok, volt itt leszbi, gay és szex show, valamint kezdetleges, talán kissé igénytelen, de mindenképpen figyelem összpontosító BDSM és S/M műsor is.

A nézők, a belépő díjjal megváltották a nézői és véleménynyilvánítási jogukat. Ám ha kértek valamit, esetleg meg szerettek volna győződni a látvány valódiságában, úgy újabb aprópénzükbe került.

Ezt a kis leírást azért eszközöltem, hogy a későbbiekben ne kelljen erre időt vesztegetni.

Miután a két csini fiatal lány látványos, igényes és kimerítő leszbi show-ja befejeződött, a takarítók is eltakarították a tejszínhabot és az eperszirupot, a Főnök éppen aktuális csini barátnője a színpadra libbent mikrofonnal a kezében.

Úgy emlékszem, aláfestő zeneként Mungo Jerry: Lady Rose című zenéje szólt halkan.

Az egy darab reflektor és néhány egyéb lámpa világításánál is jól lehetett látni, hogy milyen csodálatos alakú és szép a műsor konferansz Hölgy!

(Bár fiatalon szépnek lenni nem nagy kunszt!)

– Kedves hölgyeim és uraim! – mondta, miután kissé elcsendesedett a közönség. – Mint látom, az előbbi műsorunk elnyerte tetszésüket! Köszönjük a Lányok nevében is! Ám a most következő műsorunkat csak erős idegzetű vendégeinknek ajánljuk! Három Lány és egy férfi húszperces S/M show-ja következik! Szokásunkhoz híven, a műsor után még negyven percig állnak rendelkezésükre műsorunk sztárjai!!

Nagy taps, fütyülés. Néhányan, főleg férfiak elindultak a kijárat felé. A közönség soraiban szép számmal voltak Hölgyek is!

Fény elhalványul, sejtelmes félhomály. A két színpadi munkás pillanatok alatt betolja az asztalokat, két széket és egy kétajtós szekrényt.

A berendezett színpadon megjelenek egy alsónadrágban és egy pólóban hátrakötött kézzel. Mellettem két szigorú tekintetű Hölggyel és egyel mögöttem.

A zene félhangosan szól! Sejtelmes gonosz zene!

A Lányok az asztalkára fektetnek, leveszik kevéske ruhám és rákötöznek az asztalkára. Pálca és szíj csapásainak hangja áthallatszik a zenén! Utána valamelyik Lány megköti a heréimet és húzni kezdi, szinte asztalkástól elmozdulok olyan erővel teszi. Mikor ezt is megunják, csipeszekkel díszítik testem! Közben egyik kínzóm jól elveri pálcával a makkom!

A közönségnek tetszhet mert hangosan hurrázik és tapsol!

Mikor ezt is bevégezték, hasra fordítottak és egy anális erőszakkal befejezték a műsort.

Miután kiszabadítottak kötelékeimből, kissé zsibbadtan sétáltam vagy két kőrt, hogy vérkeringésem rendbe jöjjön. Séta közben látom, hogy egy középkorú Nő a színpad széléhez megy, az egyik Lánnyal beszélget, néhány gondolat váltás után az asztaláról elveszi az üveg Gint, mond valamit a Lánynak és a kezébe nyomja az üveget!

A Lányok egymás között gyorsan megbeszélték a dolgot, majd velem is közölték:

– Ezt a több mint fél üveg Gint a fenekedben szeretné látni.

Kissé megdöbbentett engem is e kívánság, de a kuncsaftot meg kell tartani és belőle élünk!

Ismét a hátamon fekszem az asztalkán, kezeim lekötve, térdeim felhúzva, fenekem szétfeszítve. A szekrényből előkerül a beöntő készlet és megtörténik a kívánság. Csípett, szinte marta a fenekem belsejét. Iszonyú kellemetlen és fájó érzés volt.

Miután a WC-ről visszajöttem a színpadra, kissé alább hagyott a maró, csípő érzés!

Kis idő után egy fiatal pár jött a színpad széléhez. Megint ugyan azzal a Lánnyal beszéltek. Ez kissé tovább tartott. Győzködték egymást. A kolléganőmnek a szeme is elkerekedett, kinézett a söntéspultnál ülő Főnökre, aki meghúzogatta a vállát tudatva , hogy a Lányokra és rám bízza a döntést. Egy kis gondolkodás után megegyeztek. A Hölgy a Párja ingéről letépett egy gombot, mondott valamit és átadta a gombot a kolleganőmnek!

A Leányzó néhány mondatot beszélt a társnőivel, majd közölték velem, hogy a Pár ezt a gombot a makkomon szeretné látni és ellenőrizni is szeretnék, hogy stabilan rögzítették e néhány tűvel:

Valószínű kiült az arcomra a megdöbbenés, mert az egyik Lány csak annyit mondott:

– Van amit élvezünk és van amit megfizetnek!

Ameddig e “bölcs” mondat világossá vált agyamba, már az asztalka előtt térdeltem, a szerszámom az asztalon, kezem hátra kötve és én a derekamnál és a térdemnél az asztalhoz kötve vártam a bemutatót!

Négy lukú gomb révén, négy tűvel szúrták át a makkom.

Nem mondom most el mit éreztem! Ennél csak az volt rosszabb, amikor a Pár feljött a színpadra és megrángatták a gombot. Az egyetlen jó ebben az volt, hogy megelégedett arccal vonultak el fizetni a kasszához!

Arra emlékszem, hogy két-három napig nem igen kívántam a Nőket, ezért VV Christofel-re recskázok már otthon. Ilyen a betegek élete.

Beküldő : betegagyú


Szextörténet ajánló:


A használt fehérnemű


A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni. Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal.
....

A durva szex


Mielőtt belekezdek a sztoriba, röviden összefoglalom hogy is kezdődött minden! Eljárok egy nőhöz szexleni! Ő 33 én 30! Elvált, 1 gyerekkel! Korábban csak felszínes ismerős viszonyban voltunk nagyon ritkán beszéltünk! Mikor megtudtam hogy válnak, puszta jóindulatból, kíváncsiságból írtam neki! Később aztán felkerült pár depresszióűző csinos fotó róla az adatlapra! Nekem se kellett több beindult a f....

A perverz fotós


Gyere be! – mondtam Andi-nek, miután kinyitottam a műtermem bejárati ajtaját.
- Szia! – mondta a lány szemlesütve. – Jó helyen járok? Lion Fotóstúdiót keresem.
- Jó helyen jársz, Laci vagyok, velem beszéltél telefonon.
A lányon láttam, hogy mennyire zavarban van, pedig a telefonban egy határozott nőt ismertem meg benne, aki tudja, mit akar, akinek konkrét elképzelése van. De....

Érzelmek rabláncán


Pétert négy éve ismertem meg. Első látásra nem hittem volna, hogy ő lesz a legkedvesebb ember az életemben. Magas, bár nem éppen sportos testalkatával toronyként magasodott fölém. Első randevúnkon nagyon zavarban voltam, így össze-vissza hablatyoltam neki mindenféléről. Ő végig kedvesen bólogatott, szürkés szemei az arcomat nézték, de volt benne valami furcsa, mintha belém akart volna látni. Keske....

Kiégett aggyal


Alex kilépett a forró vízsugár alól, a törülköző után nyúlt és átdörzsölte bőrét, majd belebújt boxeralsójába. Sóhajtva vette kézbe fogkeféjét és kék szemcsés krémet nyomott a sörtékre, majd a szájába dugva bekapcsolta a készüléket. Az elektromos fogkefe halk zümmögésbe kezdett. Alex egykedvűen nézett bele a tükörbe, míg mosta a fogát. Fáradt volt, arcán nyomott hagyott a 12-14 órás munka és a sok....

Harman basztak szet a puncimat


Siasztok Piri vagyok, ez a törtenet egy kicsit regen törtent de meg ma is izgalmas ha ra gondolok. A törtenet ott kezdödött hogy egy baratnömmel egy kicsit beszelgetni akartam es elmentünk egy Barba a közelbe. Beszelgettünk es közben iszogattunk, csak olyan gyengebb nöies Likört. Kesöbb egy barati tarsasag jött be es leültek a melletünk levö asztalhoz, es hangosan beszelgettek, latszott hogy rego....Szextörténet címkék

2019 | szüleim egyik hölgy | bi feleség | első rész | első nyalás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.