A feleségem, és a nagyfaszú igazgató


38 éves vagyok, nős. Márti, a feleségem 35. A szexuális életünk a gyerek születése után, - ennek is már nyolc éve - teljesen ellaposodott. Előtte nagyon jó volt az ágyban, és rettentően élvezte a szexet.
Próbálkoztam, beszélni róla, és akkor mindig türelemre intett. De meddig? A feszültséget általában sportolással vezettem le, úgyhogy én is megtartottam a jó kondimat. Általában tetszettem a nőknek, de nem akartam - egyelőre – megcsalni a nejemet.
Szóval beletemetkeztem a munkába. Pár hónapja új munkahelyre kerültem, egy jó hírű magáncéghez középvezetőnek. A vezetőség fiatal, nagyon jó társaság volt, egy idősebb, de nagyon fiatalos, agilis igazgatóval.

Sokat dolgoztam, de azért mindig próbálkoztam a feleségemnél, de legtöbbször lepattintott. Persze azért néha hagyta, hogy megdugjam, néha leszopott, ha kértem, de éreztem, hogy csak azért teszi, nehogy veszekedés legyen belőle. Néha eszembe jutott, hogy biztos van valakije, akivel kefél, mert a pasik mindig megnézték, olyan jó nő. Karcsú, nagyon csinos, magas, formás lábakkal, szőke hosszú hajú, kerek kemény mellekkel, vékony derékkal, és a feszes, gömbölyű popsival. Üzletkötőként dolgozott egy nagy cégnél és sokat utazott, néha több napra is, akármikor megtehette.

Az új cégemnél az volt a szokás, hogy időnként "meetinget" tartottak. Ilyenkor kibérelt a cég egy nagy panziót és eszem iszom, tánc, ment az összetartásáért. Már késő délután összejön a csapat és másnap hajnalig megy a bulizás.
Természetesen mi is meg voltunk hívva. A feleségem nem akart jönni, mondván, hogy nem ismer senkit, de mondtam, hogy nem vetne rám jó fényt, ha egyedül mennék, mert az igazgatóm külön szólt, amikor meglátta a fényképét az asztalomon, hogy nejemmel együtt menjek. Így aztán mégiscsak megígérte, hogy velem tart.
Nagyon csinos volt, egy fekete, hátul mélyen kivágott, elöl merészen dekoltált mini ruhát vett fel, melyet csak egy kis pánt tartott a nyakában, tarkóján megkötve. A nyári napozástól szép barna volt a bőre. Formás lábai és hosszú combjai jól mutattak a magas sarkú fekete szandálban, amit direkt erre az alkalomra vett. Csodás kicsi, de kerek és kemény mellei voltak, ezért nem is vett melltartót. Bimbói átütöttek a vékony anyagon.
Meg kellett állapítanom, hogy borzasztóan szexisen nézett ki! Szerettem volna egy menetet lenyomni még indulás előtt, mint régen, de hidegen elutasított. Gondoltam, majd leitatom, és ha hazajöttünk talán sikerül. De másképp alakult!
Amikor megérkeztünk észrevettem, hogy többen is felfigyeltek rá, ami büszkeséggel töltött el. Bemutattam a kollégáimnak és az igazgatómnak is, akik nem győzték dicsérni. Szemlátomást tetszett nekik, mert egészen körbezsongták. Ő vidáman fogadta a hódolók bókjait, látszott rajta, hogy élvezi, hogy tetszik a pasiknak. Ugyanakkor meglepődve tapasztaltam, hogy szinte az összes feleség csinos fiatal nő. Nem győztem kapkodni a tekintetemet köztük. Legjobban az igazgatóm felesége tetszett, eszméletlen szép csaj volt!
Vacsora után, lekapcsolták a nagy fényeket, csak villódzó diszkó világítás ment és mindenki táncolni kezdett a félhomályban. Mi is, és éreztem, hogy egyre jobban oldódik fel a csaj. Lehet, hogy a viszki hatására, de lassú táncnál teljesen hozzám dörgölőzött. Farkam teljesen megmerevedett, amikor éreztem, hogy az altestét az enyémhez dörzsölte. Kemény, hegyes mellbimbóit éreztem a mellemen.
Aztán a kollégák is felkérték, és döbbent féltékenységgel állapítottam meg, hogy ugyanúgy tapad azokhoz is. Nem értettem mi történt vele, és miért hagyja, hogy a fenekét fogdossák. Rá akartam szólni, de az igazgatóm feleségével kellett táncolnom. Judit, mert így hívták, lenyűgöző nő volt, eszméletlenül szexis volt! Testhez tapadó bordó ruha volt rajta, hasonlóan mély kivágással elöl hátul, mint a nejemnek, csak hosszú szoknyarésszel. Azt hiszem, ezt nevezik kisestélyinek a nők. Fekete hajú, kreolos bőrű, igazi déli szépség volt. Magas és karcsú. Fiatalabb lehetett a nejemnél, max 30-ra tippeltem. Tánc közben udvarolgattam neki, amit ő nevetve fogadott. Ráhajtottam volna, normális körülmények között, de visszatartott, hogy ő a vezér felesége. Közben fél szemmel láttam a Mártit, hogy nagyon jól érzi magát, a férfi kollégáim körbeveszik és pezsgővel itatják. Ő meg egyre fesztelenebbül incselkedett velük. Amikor újra velem táncolt bevallotta, hogy megkínálták füves cigivel és ettől nagyon kellemesen érzi magát. Váratlanul teljesen gátlástalanul benyalt a fülembe és közölte, hogy nedves a puncija. Farkam egyből merev lett és azt mondtam neki, hogy tűnjünk el dugni egyet.
Nevetett, de ekkor megint lekérte valaki, én meg megint a főnök feleségével táncoltam, aki a tánc után odahívott az asztalukhoz beszélgetni. Közben állandóan arra gondoltam, hogy Mártit alaposan megbaszom, ha hazaérünk.
Sokat beszélgettünk mindenféléről és közben sokat is ittunk. Egyszer csak elővett egy sodort cigit és rágyújtott. Engem is megkínált. Már régen szívtam ilyent, de most volt valami bizalmas abban, ahogy felváltva szívtuk. Néhány mély slukk után már éreztem a hatást! Kellemes lazaság lett úrrá rajtam. Nagyon közvetlen volt a csaj, közölte is, hogy tetszem neki és tegeződjük. Pertut ittunk, és amikor meg akartam puszilni, ő egy nyelves csókot adott. Frászt kaptam, hogy valaki meglátta, de a félhomályban egymást is alig láttuk. Nekem is baromira tetszett a nő, de nem mertem kikezdeni vele, mégiscsak a vezér felesége. Ő meg nevetve mutatta, hogy bezzeg a férje milyen vadul udvarol a feleségemnek. Én is oda néztem ahova mutatott és valóban Mártikám teljesen összetapadva táncolt a főnökömmel, aki gátlástalanul fogdosta a fenekét. Én jöttem zavarba és fel akartam állni az asztaltól, de a csaj nem hagyott. Kérdeztem, hogy őt nem zavarja a férje viselkedése? Ezen jót kacagott és kezét a combomra téve, közel hajolt és közölte, hogy nem, mert nyitott házasságban élnek. Totál zavarban voltam, megcsapott az édes illatú lehelete melytől a farkam teljesen megmerevedett. Legszívesebben azonnal nekiestem volna a csajnak, de nem mertem semmit sem kezdeményezni.
- Te féltékeny vagy a feleségedre? – kérdezte egészen közel hajolva.
- Tulajdonképpen nem vagyok, - feleltem – valahogy izgat, ahogy másoknak is tetszik, csak az utóbbi időben kevés otthon a szex!
Ez csak úgy kitört belőle, de ő ezen egy jót nevetett. Felállt, megfogta a kezem és táncolni hívott. Lassú szám ment, úgyhogy egymáshoz simultunk. Kemény kis mellei nekem feszültek és éreztem csípője mozgását. Nem tehetek róla megint felállt a farkam. Zavarban voltam, de ő nem engedte, hogy elhúzódjak. Teljesen hozzám tapadt. Kezem lecsúszott a popsijára. Amikor éreztem, hogy nem tiltakozik, merészebben kezdtem fogdosni. Állandóan az zakatolt az agyamban, ahogy azt mondta: "nyitott házasságban élnek". Nem tudtam mennyire legyek merész! Legszívesebben azonnal megdugtam volna. Éreztem, hogy játszik velem, de akkor még nem tudtam mire megy ki ez az egész. Persze így utólag, minden világos lett, de akkor még nem értettem. Farkam pattanásig feszült, egyenesen a hasának, ami úgy látszott tetszett neki, mert folyamatosan nekem nyomta magát. Elég sokat táncoltunk, aztán amikor megint gyors számok következtek visszamentünk az asztalhoz.
Közben eltelt vagy egy óra is. Körülnéztem Láttam, hogy az igazgatóm egy másik csajjal táncol, de Mártit nem láttam sehol. Elnézést kértem Judittól, és elindultam megkeresni a feleségemet. Körbejártam a termet, aztán még kimentem a WC felé is, de ott sem volt. Azt hittem megsértődött, és valahova külön vonult. Visszamentem Judithoz.
- Nem találod asszonykádat? – kérdezte - Ne izgasd magad, biztosan nagyon jól érzi magát! Kerested az emeleten is? Ha felmennél csak óvatosan és nagyon halkan! – figyelmeztetett és rejtélyesen mosolygott.
Akkor nem értettem, de elindultam.
A sötét folyosón botorkáltam, amikor egyszer csak hangokat hallottam az egyik szoba felől. Hegyeztem a fülemet, mintha kéjes nyögéseket hallottam volna. Óvatosan kinyitottam az ajtót egy résnyire, és belestem. Bent félhomály volt, de azért jól láttam mi történik és majdnem elájultam a látványtól!
A Márti volt ott két hapsival. Két fiatalabb, jóképű kollégámat ismertem fel. Az egyik a fotelben ült, Márti pedig lehajolva szopta a faszát, a másik meg hátulról, a szoknyáját felhajtva, nyalta a seggét és ujjazta a punciját. Bugyi már nem volt rajta. Ő pedig néha felemelte a fejét és kéjesen zihált, de a fotelba ülő férfi ilyenkor belemarkolt a hajába és visszanyomta a fejét a faszára, miközben a másik kezével a melleit markolászta.
Teljesen lemerevedtem. Nem tudtam, mit csináljak. Ha berontok, nevetségessé teszem magam és rajtam fog röhögni az egész cég. Ha hagyom...? - nem tudtam gondolkodni, de mozdulni sem, annyira megdöbbentett és ugyanakkor felizgatott a látvány. Még sose láttam a nejemet más férfival, nemhogy egyszerre kettővel! Csak álltam ott merev fasszal és végignéztem, ahogy a két hapsi szétkúrja a feleségemet.
Feltérdepeltették a fotelba és ő meg kipuccsította a fenekét, széthúzta a segge partjait és hívta a manusokat, hogy nyomják már belé a faszukat. Ilyennek még sosem láttam, teljesen be volt vadulva! Az egyik letolt nadrággal azonnal mögé lépve merev faszát a puncijába nyomta, majd belemarkolt a csípőjébe és tempósan kúrni kezdte. Mártikám nyüszített a kéjtől. A másik meg elé állt és farkával az arcát simogatta, majd a nyitott ajkai közé téve a torkáig lökte. Mártika fuldoklott, de szopott, mint a kisangyal! Aztán a két manus helyt cserélt és így felváltva baszták és szopatták. Márti a kerek kis seggét kéjesen mozgatta és lökte hátra, miközben farkallták és hangosan élvezett egyfolytában. Elég gyorsan végeztek. Amikor aztán a pasik is beleélveztek a feleségembe – egyik a pinájában ment el, a másik a szájába gecizett – szédelegve lementem, és a bárpultnál inni kezdtem.
Zsongott a fejem. Egyszerre izgatott és dühített a feleségem kurvasága! Lehet, hogy mindig is ilyen volt, csak én nem vettem észre? Mekkora ribanc! Ugyanakkor teljesen felizgultam, ha arra gondoltam, ahogy a pasikkal baszott! És hogy élvezett a kurva!
Nem tudom mennyi idő telt el, de egyszer csak a Márti fogta be a szemem hátulról.
- Hol voltál? Össze-vissza kerestelek! - mondta ártatlanul. Úgy tettem, mintha nem tudnék semmit. Elhívtam táncolni. Nagyon felszabadult volt. Mint régen. El tudjátok képzelni, mit éreztem. Különösen akkor, amikor egy lassú számnál, magamhoz ölelve megéreztem, hogy nincs bugyi rajta. Amikor rákérdeztem, hogy hol a bugyija, ő szemrebbenés nélkül azt hazudta, hogy pisis lett és levette. Eszembe jutott, ahogy a pasikkal baszott és megint felállt a faszom. Ő ezt megérezte, rámnevetett és megmarkolta. Közben a nyelve a számba hatolt. Furcsa íze volt a csókjának! Arra gondoltam, hogy az előbb más faszát szopta és nyelte a gecijét, de még ez is felizgatott! Rádöbbentem, hogy egy perverz állat vagyok, akit izgat, hogy mekkora kurva a felesége! Legjobban azon lepődtem meg, hogy nem vagyok féltékeny, inkább az dühített, hogy velem nem akar baszni! Úgy fordítottam, hogy senki se lássa – még jó hogy totál félhomály volt - és ujjaimmal hátulról a segge partjai között a puncijába nyomultam. Totál nedves volt! Nem tudtam eldönteni, hogy a sok belépumpált gecitől vagy az izgalomtól. Mindenesetre ő kéjesen lihegni kezdett, ahogy ujjaztam és még vadabbul csókolt. Máskor ezt nem engedte volna ennyi ember között! Megmarkolta a faszomat és rámnevetett:
- Akarod, hogy leszopjalak? – kérdezte. Nem ismertem rá, teljesen be volt vadulva! Nem is tudtam válaszolni, mert valaki lekérte, én meg újra Judittal táncoltam.
- Látom, nagyon jól érzi magát a nejed, – mondta – történt valami? Mintha fel lennél dúlva! – kérdezte, mert látta, hogy állandóan Mártit néztem, ahogy az egyik manushoz tapadva táncolt. Legszívesebben elmondtam volna neki, hogy mit láttam, de szégyelltem, hogy felszarvaztak. Még az is eszembe jutott, hogy valamit biztos tud a csaj, máskülönben nem küldött volna fel az emeletre. De nem tudtam logikusan gondolkodni, mert láttam, hogy az egyik pasi, akivel a nejem kefélt, mutatja neki az asztal alatt a bugyiját és felfelé mutat. Majd csak a pasi elindul felfelé, a Márti pedig néhány perc múlva otthagyva a táncot, követte. Nem mentem rögtön utánuk, bár kurva kíváncsi voltam, hogy most mi fog történni. Bár volt egy olyan érzésem, hogy az én kicsi feleségem már megint baszni megy! Teljesen felkavart, de ugyanakkor kurvára izgatott is a dolog.
Közben észrevettem, hogy Judit engem figyel. Rámosolyogtam – kicsit kényszeredetten, mert a Mártival voltam elfoglalva. Átvillant rajtam, hogy bosszúból ráhajtok a csajra, de aztán inkább még vártam egy kicsit, visszavittem Juditot az asztalukhoz és Márti után indultam.
Az emeleten, megint ugyanabból a szobából szűrődtek ki a hangok. A szomszédos tök sötét szobába osontam be. A két szoba közti ajtó résnyire nyitva volt, azon keresztül néztem, hogy mi történik. Odabent félhomály volt, de jól láttam mi történik. Először teljesen lemerevedtem! Ugyanis a Mártit most már három pasi vette körbe. Az egyik a igazgatóm volt, a másik kettő, akivel az előbb baszott. Feleségem ruhájának pántja kioldva, mellei szabadon, szoknyarésze felgyűrve. Bugyi meg eleve már nem volt rajta. Az egyik manus éppen arról beszélt a főnöknek, hogy milyen jó a csaj, kurva jól szopik, benne van mindenben, és szuper kis kúrógép! Márti nem szólt semmit erre az obszcén beszédre, csak vigyorgott mintha be lenne drogozva. Biztos megint szívattak vele valamit, mert az italtól nem lett volna ennyire gátlástalan! Közben a pasi úgy fogdosta, mintha egy árucikk lenne. Megfordította és külön felhívta a vezér figyelmét a nejem kemény seggére. Márti csak vigyorgott és hagyta magát, mint egy útszéli kurva! Úgy látszik a vezér a szép popsikat kedvelte, mert mellélépett azonnal belemarkolt a fenekébe és megkérdezte, hogy akar-e kúrni három pasival. Nejem bólintott és még jobban puccsított. A vezér keze eltűnt a partok között. Most már hat kéz fogdosta a testét, ő meg enyhe terpeszben engedett utat a puncijába és a segge partjai közé hatoló ujjaknak. Közben persze ő sem tétlenkedett, felváltva csókolózott velük és kigombolva a nadrágjukat, sorra vette elő a hapsik kemény farkát. Aztán lenyomták és a nejem leguggolva felváltva szopni kezdte az arca előtt meredező faszokat. Megint teljesen bevadult! Egy fasz a szájában, a másik kettő a kezében. Néha megpróbált két faszt is a szájába venni! Szopott, harapdálta a pasik heréit. Ahogy guggolt, szép kerek meztelen seggét fogdosták és alulról tovább ujjazták. A manusok persze elégedetten röhögtek a feje felett és dicsérték a technikáját. Így szopatták egy darabig, majd meztelenre vetkőztették, és feltették az asztalra.
Ott állt négykézlábon az asztal tetején, teljesen meztelenül, szétrakott lábakkal a popsiját jól kidugva és a pasikra nevetett. Azoknak nagyon tetszett, hogy teljesen szőrtelen. Mert Mártikám még a segglukát is gyantáztatta. Körbeállták és fogdosták, simogatták, taperolták a testét, markolászták a melleit. Aztán a vezér mögé kerülve csókolgatni kezdte a popsiját, majd szétfeszítve a két félgömböt benyalt a seggébe. Közben a punciját is ujjazta. Nejem kéjesen lihegett, mire a másik pasi a szájába nyomta a faszát. A harmadik meg a melleit markolászta. És az én kis feleségem hangosan zihálva élvezte mindezt!
Ekkor ért a meglepetés!
Valaki a nadrágon keresztül megmarkolta a farkamat! Odanéztem, Judit állt mellettem és az ujját a szájára téve figyelmeztetett, hogy meg ne szólaljak. Ő is belesett a résen és a odahajolt a fülemhez:
- Látom a két kis tenyészbika elkapta a nejedet és most feltálalják a főnöküknek! – mondta és közben kinyitotta sliccemet. Mint a rugó pattant elő a farkam. – Ne mozdulj, lessük meg őket –suttogta, miközben a farkammal játszott. Önkéntelenül átöleltem és kezemmel végigsimítottam a karcsú testét. Csodásan kemény volt a melle és a segge! Beszívtam hajának bódító illatát és legszívesebben azonnal beakasztottam volna neki. Ezt ő is megérezte, mert azonnal rámszólt, hogy most inkább leselkedjünk.
Közben a szobában megfordították Mártikát, aki most ott feküdt hanyatt az asztalon. A két srác – két oldalról- megfogva a bokáját felemelte és széttárta a lábait. A vezér benyalt a nejemnek, majd letolt nadrággal, merev fasszal, beállt a combjai közé. Márti meg lenyúlt, széthúzta a szeméremajkait és magába igazította a faszt. A főnök lihegve kúrni kezdte. Nagy heréi hangosan csapkodták a popsiját minden egyes lökésnél. A másik két manus az arca fölött verték a faszukat, majd egyik a szájába rakta, míg a másik a mellbimbóit kezdte harapdálni. Nejem kéjesen nyögdécselt. Néztem őket és éreztem, hogy majd szétpattan a farkam Judit kezében. Nem voltam észnél, hogy mekkora kurva is a feleségem! A férfiak váltották egymást és szép sorban mindegyik megjáratta a farkát a nejem pinájában. Ő meg egyfolytában hangosan élvezett!
- Nagyon jó csaj a nejed! Én is kipróbálnám! Ahogy elnézem imád baszni! – hallottam Judit hangját. Átvillant, hogy a csaj leszbi és ettől nagyot rándult a farkam. Benyúltam a szoknyája alá és a popsiját kezdtem simogatni. Meglepetésemre nem volt rajta bugyi.
- Sosem hordok bugyit! Így sokkal izgalmasabb! – súgta és benyalt fülembe. Magamhoz szorítottam és becsókoltam a szájába. Ujjaim hátulról becsusszanta az alaposan nedves puncijába és ujjazni kezdtem. Judit is egyre jobban lihegett. Nyelve a számba nyomult. Finom íze volt, de nem sokáig csókolt, mert újból a szoba felé fordult.
A manusok közben levetkőztek. A két fiatal kollégám igazi jól kigyúrt srác volt, de a vezér elég ronda szőrös manus volt, enyhe pocakkal. Féltékenyen meg kellett állapítanom, hogy mindháromnak elég nagy farka volt. Elégedetten röhögtek, hogy milyen jó csajt fogtak ki. Látszott rajtuk, hogy nem először csinálják így együtt.
- Mindig ezt csinálják – kommentálta Judit, mintha kitalálta volna a gondolatomat – a két srác becserkészi a nőt, és ha benne van, partiba rakják a férjemmel! Majd elmesélem.
- Te ezt tudtad, igaz? Azért küldtél fel ide az előbb is!
- Mondtam már, mindig így csinálják az újakkal! Kíváncsi voltam, hogy reagálsz! De jól viseled! Jut eszembe, mindketten szerettek grupizni? Mert a nejed az szereti, azt látom!
- Még sosem csináltuk, hogy ő csinálta-e, én nem tudok róla – válaszoltam, amin ő halkan nevetett.
- Rejtett kincs a csajod, most kiderült! Nézd, hogy élvezi!
Közben a nejemet hasra fektették az asztalon, és markolászták és dicsérték az isteni kerek seggét. Persze közben mindig szopatta valamelyik. Olyanokat mondtak neki, hogy kurva jó szopós szája van, jó a teste és élvezet kúrni. Mártikám meg ahelyett, hogy megsértődött volna, egyre csak vigyorgott és mindent beleadva nyelte el a faszokat. Látszott, hogy izgatja, ahogy a pasik bántak vele. Közben meg azt lihegte, hogy nekik meg kurva jó farkuk van, imádja a nagy kemény faszokat és imádja, ha jól megkúrják! Még sosem hallottam ilyen közönségesen beszélni! Persze a manusok ezen is jót röhögtek!
- Ahogy érzem, neked sincs kis farkad, – hallottam Judit hangját – de le kell tesztelnem! – mondta, azzal elém guggolva szájába vette. Kigombolta a nadrágomat és a boxer alsóval együtt lehúzta a térdemig. Nyelvével a makkomon körözött miközben egyik kezével alányúlt a heréimnek a másikkal továbbra is törzsét dörzsölte. Megfogtam a fejét és a torkáig löktem. Mit mondjak, fuldoklás nélkül lenyelte! Istenien szopott a csaj! Nem sokáig bírtam, annyira fel voltam izgatva, hogy pillanatok alatt eldurrantam. Judit az egészet lenyelte, majd a száját törölgetve újra mellém állt.
- Tényleg régen szexelhettél! Jó sokat fröcsköltél! Közben mi történt? – kérdezte és tovább leselkedtünk.
Márti éppen széthúzta a segge partjait és hívta a vezért, hogy nyomja vissza belé a faszát. Az meg azonnal mögé állt lehúzta az asztal szélére és hátulról baszni kezdte a pináját. A másik meg elé állva a szájába lökte a farkát. Mártikám hangosan vinnyogott, ahogy a vezér kúrta. Az meg még az ujjait is a nejem seggébe nyomta, amit nekem nem engedett. Egész teste remegett az élvezettől. Aztán váltottak és egymás után mind a három így is megjáratta a farkát a nejemben, az meg hangosan élvezett, ami nagyon tetszett a pasiknak, Juditnak is:
- Szuper kis ribanc a nejed! – mondta és újra kezébe vette a szerszámomat - Neked megint áll a farkad! Ez tetszik!
- Férjedé is áll egyfolytában!
- Persze, mert Viagrát szed dugás előtt!
Közben a szobában az események számomra váratlan fordulatot vettek.
A vezér megkérdezte Mártit, hogy szereti-e ha seggbe basszák. A nejem azt válaszolta, hogy ott még szűz, amin a pasik jót röhögtek és azt mondták, már nem sokáig. Amikor fel akart kelni lefogták és a vezér valahonnan elővett egy tubus krémet – úgy látszik készült az akcióra - és bekente vele az ujjait majd először az egyik ujját nyomta a feleségem popsijába. Mártikám érezte, hogy ez nem tréfa és vergődött, de a manusok lefogták.
- Ezt szeretik a legjobban! – hallottam megint Juditot – imádják a nőket seggbebaszni! Főleg az ilyen kis szűk, szűz popsikat igazán!
- De a nejem nem szereti, nekem sose engedte! – válaszoltam, de Judit ezen is csak nevetett.
- Most akkor el fogja veszíteni a szüzességét, mert ezek ilyen szép segget ki nem hagynának! Figyeld!

A főnök már három ujjal tágította, és közben azt magyarázta a nejemnek, hogy ha szeret több férfival baszni, akkor szeretnie kell a seggbekúrást is, és különben is az ilyen isteni kerek segg baszásra való. Aztán amikor eléggé kitágult, bekente a farkát is és elkezdte belenyomni a nejem seggébe. Nagyon nehezen tudta csak benyomni, de csak beletuszkolta! Ő egy nagyot sikoltott, amikor beléhatolt és el akart mozdulni, de a pasik keményen tartották. Hiába vinnyogott a vezér nem kímélte! Rászólt a nejemre, hogy ne szorítsa össze a segglukát, akkor nem fog annyira fájni. Nagy nehezen, de tövig nyomta a nejem végbelébe a faszát, majd járatni kezdte. Márti annyira vinnyogott, hogy majdnem közbeléptem! De aztán eszembe jutott, hogy nekem nem engedte soha, hát most megkapja a magáét a hülye kurva!
- Most már legalább nem tiltakozhat ha seggbebaszom! – súgtam Juditnak és közben hátulról az egyik ujjammal benyomultam a végbelébe – Te szereted a fenekedben?
- Nagyon, elélvezek tőle! De most nézd a nejed! – szólt rám – később megkúrhatsz!
Baromira tetszett a közönséges beszéde, teljesen felizgatott! Tovább ujjaztam, de néztem, hogy mi történik a szobában.
A vezér lassan járatta a farkát a nejem popsijában, aki már csak nyöszörgött. Az pasi megint rászólt, hogy nyúljon magához és maszturbáljon közben, mert akkor kellemesebb neki. Mártikám szófogadóan maga alá nyúlt és dörzsölni kezdte a csiklóját. A pasi kúrta egy darabig, aztán kihúzta a faszát. Nejem seggluka olajosan tátongott, ahogy a két kis gömbjét szétfeszítették. Most egy másik manus állt oda és legnagyobb megdöbbenésemre, kicsi feleségem most már nem is tiltakozott, amikor az is ott kezdte el kúrni. A harmadiknál meg már újból csak kéjesen nyögött, majd elélvezett. Meglett a maszturbálás eredménye! Remegő lábakkal emelkedett fel az asztal széléről és egy fotelba rogyott. A pasik a faszukat verve körbe állták és itattak vele egy kis pezsgőt és adtak neki is egy slukkot a sodort cigiből. Mártikám nagyot szippantott és közölte, hogy nem is gondolta volna, hogy ilyen jó is lehet ha seggbedugják. A pasik persze jót röhögtek ezen és megkérdezték akar-e szendvicsbe kerülni. Mártikám csak vigyorgott és megmarkolva a két legközelebb lévő faszt, azt válaszolta, hogy mindent ki akar próbálni.
- Mekkora ribanc lett belőle pillanatok alatt! Vagy mindig is az volt, csak nem tudtam róla?
- Minden nő az, csak fel kell benne szabadítani! – nevetett Judit – én is imádok kúrni! De a nejed igazán tehetséges! Nekem tovább tartott, míg már nem fájt a seggbedugás! De figyelj, még közel sincs vége!
A vezér leült a heverőre és intett, hogy Márti jöjjön oda hozzá. Márti odaállt elé, de a vezér négykézlábra állította és intett, hogy bukjon rá a faszára. Márti engedelmesen szopni kezdett. Az egyik kollégám lenyomta a derekát, amitől Márti teljesen kipuccsította a fenekét, amitől láthatóvá vált olajosan csillogó, vörösre baszott tátogó seggluka. A férfi megint a seggét ujjazta, majd belenyomta a faszát a végbelébe. Márti csak hörgött, amikor tövig benne volt, de a vezér farkát ki sem engedte a szájából. Aztán a vezér felemelte a lábait és a nejem fejét a seggéhez nyomta és rászólt, hogy nyalja. Márti olyan részeg vagy kába volt, hogy engedelmesen benyalt neki, és amikor a vezér azt mondta, hogy az egyik ujját dugja fel a seggébe, azt is megtette.
- Nem vagyok észnél, ez mindent megcsinál, mint egy utolsó kurva? – mondtam kiakadva
- Mert élvezi, hogy három pasival dughat! Már teljesen el van szállva! Én is ilyen vagyok, nem tetszik?
- Dehogynem, csak az zavar, hogy kihagytak! – válaszoltam, amin Judit halkan jót nevetett.
Márti ujjazta a vezér seggét, nyalta a heréit miközben az a faszát verve, vigyorogva nézte. Közben a két fiatalabb kollégám felváltva baszta a seggét. Aztán a vezér leeresztette a lábait, felemelte és magára húzta a feleségemet, aki ráült és a puncijába igazította a faszt. Kéjesen vonaglott a rúdon, míg a másik két pasi kétoldalról a farkukat verve figyelték. Aztán Márti ráborult a vezérre, aki ekkor belemarkolt és széthúzta a nejem popsijának két félgömbjét. Most szendvicsbe rakunk – mondta és az egyik fickó azonnal mögé kerülve újra végbelébe nyomta a faszát. A kitágult popsiba most már könnyedén csusszant be a szerszáma. Mártikám megint sikoltott egyet, de aztán csak kéjesen hörgött, amikor a két fasz kúrni kezdte. A vezér a mellbimbóit harapdálta, Márti meg újra vinnyogva élvezett. A harmadik pasi is odalépett és a szájába adta a farkát. A nejem szopott, míg a testét kúrták. Azt hittem menten eldurranok a látványtól!
- Most ha akarod, megbaszhatsz! – hallottam Judit hangját és háttal nekem az ajtófélfába kapaszkodva, enyhe terpeszben, kidugta felém a popsiját. Felhajtottam a szoknyáját. Merev farkammal végigsimítottam a partok közt és megtaláltam a punciját. Ő megnyálazta az ujját és széthúzta a szeméremajkait. Néhány kis lökés után tövig elmerültem az alaposan felizgatott kis pinájában. Már lucskos volt az élvezettől. Halkan sóhajtott, amikor tempósan baszni kezdtem. Belemarkoltam a csípőjébe és magam felé rántottam és úgy löktem alá. Majd ujjaimmal a feneke lukába nyomultam. Először egy ujjal, majd kettővel. Ő csak kéjesen lökte hátra a seggét és lihegett. Izgató dolog volt, hogy itt kúrom az igazgatóm nejét, miközben a mellettem lévő szobában ő az enyémet keféli.
Közben fél szemmel azt néztem, ahogy a nejem hangosan újból elélvezett. Aléltan hanyatlott le. De a pasik nem engedték pihenni. Ketten felkapták és háttal beleültették az egyik fiatal manus faszába, aki így egyből a seggébe nyomult. Mártikám már csak egy halk sikollyal fogadta magába. Amikor már tövig benne volt, hátradöntötték és szétrakott lábbal várta, hogy a másik fiatal kollégám elölről a puncijába hatoljon. Láttam az arcán, hogy teljesen önkívületbe esett. Nyitott szájjal hörgött a kéjtől, amikor a két fasz újból kúrni kezdte.
- Ha akarod, seggbedughatsz! – lihegte Judit – ne csak a nejednek legyen jó! Jól kitágítottad, elég, ha jól benyálazod – mondta és széthúzta a popsijának két félgömbjét. Kihúztam a puncijából és lassan a fenekébe kezdtem nyomni. Nehezen akart bemenni, ügyetlenkedtem is egy kicsit, de végül is behatoltam. Csodásan szorult, amikor járatni kezdtem. Ő időnként összeszorította a popsilukát, amitől úgy éreztem menten elélvezek. Ilyenkor a nejemre néztem, hogy eltereljem a figyelmemet.
A két pasi szemből baszta a nejemet, a vezér pedig mellélépett és szopatta. Nejem teli szájjal hörgött és élvezett! Ilyennek még sose láttam! Így baszták egy darabig majd kiszálltak belőle, felfektették az asztalra és oldalt fordították. Kerek popsiját jól kinyomta és jól látható volt a vörösre baszott puncija és seggluka. Most már csak a seggét kúrták és persze folyamatosan szopatták. A vezér melléállt és a melleit markolászta miközben félkézzel a faszát verte. Közben olyanokat mondott, hogy milyen jó csaj, élvezett vele baszni, mert nagyon élvezi ha kúrják. Aztán hanyatt fordították és a vezér kihúzta az asztal szélére, a lábait a vállára rakva, újra a combjai közé állt, és a faszát egyenesen a nejem seggébe nyomta. A két kollégám melléállt. Mártikám maszturbált, hörgött és szopott, miközben a vezér a seggét kúrta. Az egyik manus a szája fölé guggolt és nyalatta a seggét a nejemmel, miközben a faszát verte fölötte. Aztán szép sorban így is megbaszta és nyalatta magát mind a három manus.
Ekkor már nem bírtam tovább és én is elélveztem. Az egészet Judit seggébe engedtem. Szédelegve kapaszkodtam az ajtófélfába.
- Ne haragudj, nem bírtam tovább! Nem is figyeltem rád, neked jó volt? - kérdeztem
- Megnyugodhatsz, kétszer élveztem el! Jó farkad van! – lihegte – de adj valamit, mert csorog belőlem a geci!
Elővettem egy papír zsebkendőt és odaadtam neki. Izgató látvány volt, ahogy kitörülte vele magát!
- Nézd, lassan ők is befejezik! –szólt rám.
Benéztem a szobába. A manusok is sorban elélveztek. A vezér Mártikám seggébe durrant el, majd kirántva a farkát a szájába nyomta. Az utolsó löket kicsordult a szája szélén. Közben az egyik fiatal kollégám is a fenekébe nyomta és néhány lökés után hörögve beleélvezett. Mikor kihúzta a faszát a geci kicsordult és tócsában áll a segge alatt. A harmadik megkérdezte, hogy akarja-e az arcába. Nejem csak vigyorgott és bólintott. Erre a manus a szájába élvezett, beterítve az arcát is a fröcskölő spermájával. Mártikám nyeldekelt majd felült. Az álláról a mellére folyt ondó. A srác a gecis faszát a nejem hajába törölte. Márti ezen is csak nevetett. A vezér megkérdezte, hogy később benne lenne mégegy dugásban. Mártikám nevetve azt válaszolta, hogy akármikor, mert ez isteni jó volt, csak adjanak neki valamit inni, mert teljesen kiszáradt a szája.
Azt már nem vártuk meg, míg felöltöznek. Felrántottam a nadrágomat és Judittal gyorsan kiosontunk a folyosóra.
- Gyere gyorsan visszamegyünk! Menj az bárpulthoz én is utánad megyek, csak még rendbe szedem magam a mosdóban.
Visszamentem a bárba, bevágtam egy italt és furcsán éreztem magam. Annak ellenére, hogy megbasztam egy csodás nőt, és kétszer is eléveztem, vegyes érzelmekkel gondoltam a látottakra. Alapvetően izgató volt látni a nejemet más pasikkal, de mégis zavart egy kicsit.
- Látom rajtad, hogy felkavart a dolog! – szólalt meg hirtelen Judit mellettem – Féltékeny vagy?
- Már kérdezted. Nem tudom, de azt hiszem, nem vagyok féltékeny, inkább dühös, hogy velem miért volt olyan elutasító. Nem tudom, mit csináljak.
- Semmit, ha rám hallgatsz! Csinálj úgy mintha mi sem történt volna. A csaj a bűntudattól nagyon engedelmes lesz veled. És egyelőre ne áruld el, hogy meglested! Nem tudod, hogy a nejed leszbizett valaha?
- Nem tudom, erről nem beszéltünk, miért?
- Tetszik nekem, szép puncija van, kinyalnám! – válaszolta, amitől újra merevedést éreztem. Elképzeltem ezt a két szép nőt, ahogy egymásnak nyalnak! Ez minden férfi álma! De aztán még meglepőbbet kérdezett:
- Benne lennél egy hatalmas grupizásban a nejeddel?
- Ezek után? Miért ne! De nem tudom, hogy Márti benne lenne-e?
- Szerinted, aki így élvezete, amikor három pasi kúrta, az nem lenne benne? – nevetett
- Úgy értem, velem együtt. Lehet, hogy szégyellné magát előttem.
- Lehet, volt már rá eset. De majd rávezetjük, ha te is szeretnéd!
- Egyre jobban tetszik az ötlet! – válaszoltam, mert mindig is izgatott a dolog. – Hol van ilyen parti?
- Mi szoktunk rendezni a férjemmel. Nem tűnt fel neked, hogy csupa fiatal kollégád van és mindegyiknek bombázó neje?
- Dehogynem már az elején! Te jó isten! Ők is mind benne vannak?
- Persze, a legtöbbnek a nejét ugyanúgy avatták fel, mint most a tiédet!
- Mindegyik részt vesz az ilyen partikon?
- Szinte az összes. Aki nem akarta, az már nincs is itt!
- Mindenki simán belement a játékba?
- Aki itt van azok mind! Volt, aki kicsit nehezen, de belátták, hogy ha a férjük jól akar keresni, akkor dugniuk kell! – nevetett.
- Szóval, ha a nejem ma nem dugott volna a férjeddel, ki lennék rúgva?
- Hát igen, előbb utóbb! – válaszolta – De ne félj, most már biztos a helyed! – nevetett. Gyönyörű nevetése volt a csajnak, szinte el sem hittem, hogy az előbb a farkamat szopta!
- És te is dugtál itt az össze pasival? – kérdeztem és esküszöm, féltékenyebb voltam rá, mint a nejemre.
- Miért mit gondoltál? Én is szeretem, ha egyszerre több fasz van bennem! De nézd a jó oldalát, engem is megbaszhattál és megkúrhatod az összes csajt!
Nem tudom miért, de rettenetesen izgató volt, ahogy egy ilyen csodaszép nő, ilyen közönségesen beszél! És ahogy elképzeltem őt is több hapsival, egyből felállt a farkam. Mintha megérezte volna, odanyúlt, megmarkolta és rám nevetett.
- Na látod, ezt szeretem! Jó pasi vagy!
Ekkor ért oda Márti. Nevetve átölelt. Megint füves cigi volt a kezében. Arca teljesen kipirult. Haját lemoshatta, mert nedvesen csillogott.
- Látom találtál magadnak egy gyönyörű partnert! – nevetett, aztán Judit felé fordult – Remélem rendes volt a férjem?
- Tökéletesen, sokat táncoltunk. És te meg vagy elégedve az én férjemmel?
Láttam Mártin, hogy egy kicsit zavarba jön, de aztán elnevette magát.
- Minden szempontból tökéletes! És a kollégái is nagyon kedvesek! - Felelte egy kicsit elpirulva, ami jól állt neki.
- Akkor élvezd őket, én pedig a férjeddel foglalkozom, ha nem baj. – azzal belém karolva arrébb húzott. Márti meg visszament a többiekhez.
Azt még láttam, hogy a pasik körbeveszik a nejemet, aki teljesen gátlástalanul simult a dirihez.

- - - - - - - -

Hajnal felé értünk haza. Lezuhanyoztunk és pillanatok alatt elaludtunk. Már dél felé járt az idő, amikor felébredtem. Mártikám meztelenül aludt mellettem. Lecsúszott róla a takaró.
Néztem a csodás kis testét és eszembe jutottak az éjszakai események. Farkam teljesen merev lett.
Benyúltam a lába közé, simogatni kezdtem a punciját. Kéjesen felnyögött. Ki se nyitotta szemét, úgy tárta szét a combjait. Befeküdtem közé és nyalni kezdtem. Mikor már alaposan nedves lett, ráfeküdtem és vadul megbasztam. Úgy viselkedett, mint régen. Emelgette a csípőjét, ölelt, és sikítva élvezett. Mikor lelankadtam, magától lecsúszott és szopott, amíg megint kemény állt a faszom. Beleült és lovagolt, a mellei ugráltak, teljesen begerjesztett. Végig kúrtuk és ittuk az egész napot. Mikor kiment a fürdőszobába kimosnia magát két menet között, titokba bekentem a faszomat olajjal. Gondoltam amikor visszajön betámadom a seggét. Nagyban keféltem a punciját, amikor az olajos ujjamat benyomtam a seggébe. Most nem tiltakozott, sőt jobban kezdet zihálni. Már három ujjam volt a popsijában. Csukott szemmel élvezett. Biztos a pasikra gondolt, akikkel baszott, de nem zavart. Mikor megfordítottam szó nélkül engedte, hogy seggbekúrjam. Viszonylag könnyedén csusszant be a faszom a végbelébe. Észrevettem, hogy közben a csiklóját simogatja. Teljesen bevadulva nyomtam tövig a csodás kis seggébe a farkamat. Iszonyúan élveztem a szűk lukat. Időnként összeszorította, ilyenkor majdnem elélveztem. Visszatartottam, mert sokáig akartam élvezni. Minden szögben megfarkalltam. Négykézláb, oldalról és hátulról ráülve. Végül is négyszer élveztem el a nap folyamán, annyira fel voltam izgulva. Egyszer a puncijában aztán a szájában és kétszer a seggében.
Mikor rákérdeztem, hogy mióta bírja a seggbebaszást csak hebegett, végül azt mondta azért engedte, mert én már régen akartam.
Nem firtattam a dolgot.
Végül is úgy döntöttem nem szólok a tegnapi dologról, és ezen túl kihasználom, hogy újra úgy szeretkezünk, mint régen. Így is történt. A lelkiismerete vaddá tette. Mindenben benne volt, leszopott akárhol akartam, dugtunk parkolóban, étterem WC-jében, szóval igazából örültem, hogy ha ilyen áron is, de helyre állt a sex közöttünk. És ezentúl minden alkalommal seggbekúrtam, ami ellen már nem tiltakozott, sőt egyre jobban élvezte.
De azért nagyon vártam, mikor kapunk meghívót az igazgatóm bulijára.
Beküldő:jóapa


Szextörténet ajánló:


Répa van a seggembe és verem a faszom


Kedves Kamionosom küldött egy telefonszámot,hogy hívjam fel és ha tetszik akkor ketten fognak baszni engem mert izgalmas látvány ahogy fasszal a picsámban sírok egy másik faszért. Megtettem felhívtam és láss csodát a hangjára felizgultam pedig még csak azt mondta, hogy rendben de Õ stabil partnert keres akivel összeköltözhetne. Egy óra beszélgetés után már ott tartottunk, hogy mindent tudtunk egym....

Középkori szex


Megszokott hármasuk buja meztelenségben terült el a széles, baldachinos ágyon. Este volt, és amikor Konrad belépett, Alexander és Eleonóra már kéjes túlfűtöttségben lihegték szerelmüket egymás fülébe. A gróf csípője lágyan, szerelmesen emelkedett-süllyed, a grófnő izmos, formás combjai pedig hosszan elnyúlva fonták körbe a csípőt, ahogy újra és újra magába fogadta férje falloszát. Nem zavartatták ....

Vali, a leszbi lány


Ez a buli is ugyanúgy indult, mint a Balatonnál a strandon összeverodött alkalmi barátoknál szokásos.
Az egésznapi lubickolás után, valaki hazafelé bedobta, este találkozunk a Halászban. Vali unatkozva szürcsölte az italát, a szúfolt étterem teraszán. Barátja Sanyi, a sokadik üveg sör után, már röhögve disznó vicceket mesélt. Vali pásztázó tekintete többször összeakadt a vele szemben ülo f....

Zuhanyszex


Látam ahogy zuhanyzól engeded bársonyos testedre a kellemes meleg vizet csak ugy peregnej le a vizcseppek majd tusfürdövel szép lassan végig mosod minden porcikád nyakad tól haladsz lefelé körkörös mozdulatokkal tested elboritja egy kellemes illatu hab taksro amit néhol már mos le langyos viz sugár.........

Nem lehet ellen állni egy ilyen csábitásnak belépek melléd majd megforditala....

Az első alkalom [kivertük haverral]


Hét éve történt meg velem ez az eset, akkor kezdődött minden. Akkoriban 20 éves lehettem, épp egy 3 éves kapcsolatból kilábalóban, megcsalt a barátnőm, kerestem a következőt, de addig sem töltöttem hasztalanul az időt.

Ennek a bedőlt kapcsolatnak a révén ismertem meg Totót, akivel azóta is nagyon jó barátságban vagyunk. Akkoriban neki még volt barátnője, kapcsolatban volt, mikor én....

Köszönöm tanárnő, hogy kinyalhattam a seggét


Középiskola utolsó évének vége, pár hete töltöttem be a 18-at. Utolsó nap volt, elbúcsúzni mentünk. A régi osztálytermünkben ültünk, és az igazagtó beszédét hallgattuk.
Ott volt minden tanáruk, az igazgató, és az osztályfőnök is. Kicsit szomorú voltam, hogy többet nem fogom tudni napi szinten bámulni az ofő, Izabella picsáját, miközben a táblára írva mozgatja azt. Úgy tűnik ez fog a legjobb....Szextörténet címkék

hipn | kihasználtam nagynéném | friss | :aston faszer | petre |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.