Cuckolding, a barátnőm más faszán
Teltek-múltak az évek, és újra lett egy kapcsolatom, ami elég “komolynak” indult, majd végül két év lett belőle. Egy igazi kis ribanc volt az ágyban. Valójában vele teljesedett ki a szexualitásom. Rengeteg mindent kipróbáltunk, és nagyon tetszett, hogy bevállalós.

Imádta, ha lekurvázom az ágyban, szinte egy perc alatt elélvezett ha olyanokat mondtam neki például, hogy: …élvezed a farkam te büdös kurva? Te vagy a ribancom, és szétkúrom a pinád, te ribanc…” hihetetlen volt. Volt benne egy kis leszbi beütés is, amit sajnos amíg velem volt csak annyiban bontakozott ki, hogy egyszer lesmárolt egy másik lányt az egyik szórakozóhelyen, ahol buliztunk….de ugye nem egészen ez az én perverzióm..

Már kb. egy éve együtt voltunk, amikor felhívott egy haverom hogy meglátogatna. Örültem, mert nagyon régen nem láttam, és természetesen rögtön eszembe jutott, mi lenne, ha az én kis ribancomat ketten úgy megbasznánk, hogy felállni se tudjon, és tocsogjon a gecinktől..

Mondtam Timinek (nevezzük így) hogy jön Peti (pl.) és nálam alszik, nincs-e kedve neki is átjönni. Addigra már tudta hogy én erre izgulok, őt pedig ez annyira nem vonzotta (aha, persze..) de azért átjött. Késő délután érkezett meg Peti, elmentünk kicsit sétálni, dumáltunk hülyéskedtünk. Este csináltam vacsorát, addig ők kettesben maradtak. Mikor bementem a szobámba, poénosan megkérdeztem, hogy “ugye nem hagytatok ki semmiből?..” Persze nem történt semmi, de Timi nem hazudtolta meg magát, és azt mondta (miközben megtörölte a szája szélét) ..”hááát..” Na ettől rögtön felállt a farkam!! Ki ribi….:):)

Vacsora, megnéztünk egy dvd-t, majd kitárgyaltuk a csajokat, a régi szép időket, mikor együtt jártunk “vadászni”, stb. Közben késő éjszaka lett, de álmosak nem voltunk. Viszont nekem végig merevedésem volt, mivel hárman feküdtünk az ágyamban, haverom, és én boxer-póló, drága barátnőm pedig egy topban, és egy tangában. Na ekkor robbant majdnem szét a farkam…. Timi bepucsítva előrehajolt a távirányítóért, hogy csatornát váltson, majd miután észrevette hogy mit csinált ezt mondta: …”uhh bocsi, elfelejtettem hogy nincs rajtam szinte semmi..” aha….elfelejtette! Láthatóan nagyon élvezte, hogy ketten bámultuk csorgó nyállal a fenekét, punciját hátulról miközben csak a tanga csíkja takarta. Legszívesebben félrehúztam volna, és ott rögtön úgy megdugtam volna, hogy…huuuhh…

Na mindegy. Kb. 2 óra elteltével miután már többször próbálkoztam nála, egy kis simogatással, bugyiba nyúlással, stb. Timi azt javasolta masszírozzuk meg, mert fáj a háta.. ( jó indok ). Ennek én nagyon megörültem, gondolván, hátha akkor most végre megtörténik….

Elkezdtük masszírozni a hátát, ketten, szépen lassan, kicsit cirógatva. Peti az egyik, én a másik oldalát. Timi nagy élvezte, ezt apró kis nyögésekkel jelezte felénk. Ezen felbátorodva kicsit lejjebb is merészkedtünk gyengéden nyomkodva, bár inkább csak simogatva a fenekét. Legnagyobb meglepetésemre, és nem utolsósorban örömömre Timi ezt nagyon is élvezte…. Na innen már nincs visszaút, gondoltam magamban, és egy gyors mozdulattal lehúztam a tangát a fenekéről, ÉS nem ellenkezett. Na ennyi most már BIZTOS!! A farkam már szinte szétszakította a rajtam lévő boxert, és láttam hogy Petinek is szűk lett az övé. Ja, és közben a top is lekerült róla, így ott feküdt kettőnk között MEZTELENÜL, mi álló farokkal masszíroztuk a csupasz testét, erősen koncentrálva a fenekére.

Akkor lendültem akcióban. Masszírozás közben a kezem egyre többet tévedt a fenekéhez, benyúltam a puncijához, azt is masszíroztam. Kicsit széthúztam a fenekét, és így belátás nyílt mindkettőnknek gyönyörű barlangjához…. Látszott rajta hogy nagyon-nagyon élvezi ezt a négykezest, mivel hááát olyan nedves volt, mint még soha!!! Na ugye, mondtam én!

Közben már én is levettem a boxert, és Petiről is lekerült. Ott voltunk az ágyamon, két kanos faszi, és egy beindult csaj. Akkor most mi jön?Már a farkunkkal is hozzáértünk néha, amibe ő teljesen beleremegett, nagyon élvezte, ahogy a fenekéhez ér két merev farok, akik csak az ő punciját akarják!!! Odahajoltam hozzá, mire ő azt súgta a fülembe, hogy: …”Dugjatok meg!….” Végem volt, de lehet hogy már a fülemig ért a vágy, mert NEM HALLOTTAM MIT MONDOTT!!! Visszakérdeztem, mire ő azt mondta: …semmi, semmi…. Mikor rájöttem mit tettem már nem lehetett jobb belátásra bírni….azt hittem kinyírom magam!!

Megköszönte a masszázst, majd megfordult, és betakarta a testét egy lepedővel. Ekkor már saját szemével is látta, hogy ott fekszünk mellette kőkemény farokkal, de már nem merte újra kimondani azokat a bűvös szavakat! Legnagyobb sajnálatomra…. Na jó, kimentem az erkélyre cigizni, hogy lenyugodjak…nem sikerült.

Mikor visszamentem, az én kis édes barátnőm, imitálva a szexet, széttett lábakkal feküdt, még mindig meztelenül lába között a lepedővel, és ott ügyködött rajta Peti mintha baszná….Na ez szemétség volt. Próbálkoztam még, de nem volt eredménye. De nekem már akkor is szex kellett, egy féktelen dugás! Mondtam Timinek, hogy legalább keféljünk egyet mert mindjárt agyvérzést kapok. Azt mondta csak úgy, ha átmegyünk a szomszéd szobába. OK! Átmentünk, és rögtön neki estem. Az előjáték elmaradt. Nem volt rá szükség. Olyan lucskos, és forró volt a puncija hogy a máskor kicsit még szűk punci szinte elnyelte a farkam. Azt akarta dugjam hátulról… Alig tudtam megállni, hogy ne élvezzek bele rögtön. Miközben dugtam, megkérdeztem, mit csinálna, ha most Peti bejönne… Előrehajolt, és csukott szemmel imitálta, mintha faszt szopna. Nagyon élvezte. Olyan hangokat hallatott, amiket még soha. Odahajoltam fölé, és megkérdeztem, hogy szóljak-e neki, mivel csak egy vékony fal választja el attól, hogy valóban is fasz legyen a szájában… Egy kicsit leállt, majd azt mondta, hogy ezt nem tudja MEGTENNI VELEM, mivel szeret, és azt hiszi hogy ez után azt hinném nem szeret. A kis butus. Hisz ez a legnagyobb fantáziám!!!! Elég sokáig győzködtem még, miközben már a puncijában lüktetett a szívem. Végül azt mondta inkább dugjam tovább. Ja, és azt is kérte, hogy kurvázzam közben.. Na, nem kellett több 1, azaz egy percnél, és telespricceltem a punciját, miközben ő még mindig imitálta csukott szemmel, hogy egy FASZT szop!!! Végem. Akkor először fordult elő velem, hogy ne vettem észre, hogy ő elélvezett, vagy sem…Igen. 3x…..3X!! Bassza meg, akkor miért nem, áhh mindegy…. Ezután még négyszer dugtunk, mire visszamentünk a szobámba aludni. Én még akkor is be voltam indulva, és ő is, mivel mikor lefeküdtünk Peti mellé, én benyúltam Timi lába közé, és még mindig tűz forró volt, és nedves….De akkor már végleg nemet mondott, én pedig az agyvérzés határán inkább úgy döntöttem, inkább alszom……..merev, kőkemény fasszal aludtam el….

De az arcát nem felejtem el, milyen volt miközben hátulról dugtam, és a kis drága úgy tett mintha szopna, csukott szemmel, kéjes arccal, szinte várta hogy valaki ráélvezzen…..Szextörténet ajánló:


Megbasztam a rajztanáromat 1.


17 éves srác vagyok, sem kigyúrt, sem kövér.
Rajzszakkörre jártam az osztályfōnökömhöz. Aznap délután a 7 fōs csoportból csak én mentem be különbözō okok miatt. Mikor a tanárnō látta hogy egyedül vagyok, azt mondta, hogy azt csinálok amit akarok, mert így legalább el tudja intézni az osztály ügyeit.
Azonnal elkezdtem fantáziálni, hogy jól megkúrnám, mivel senki nem látja.
Eld....

Fantasy történet : Az óriás


A szikrázó napfény megcsillant a tömött, fekete hajfonatot összefogó díszes kapcson, amint Tana a surranó, halk nesz felé kapta fejét. Keze ösztönösen a hátán lévő tegez felé kapott, hogy nyílvesszőt rántson elő, de a mozdulat félbemaradt, mihelyt megpillantotta a felhők irányába kapaszkodó szárnyas lényt. Tana szeme tűnődve kísérte a sast, ahogy az nekirugaszkodott az égbolt felé vezető útnak.

Megbaszták az Éva nénit


Amikor Éva befordult az utcába, és meglátta a felfordulást, maradék türelme is szertefoszlott. Jobb oldalon, épp ahol ok is laktak, a hepehupás aszfaltcsík mellett friss földhányás húzódott, egyenetlen, rút hátával elcsúfítva az utcára kifutó udvarok sima zöldjét, és elzárva a házakhoz vezető bejáratot.
- Anyúúúú! - húzta a szót hátul magas hangján Lili. - Viki nem ad nekem a rágójábóóól.

Csoportos szex az őrsön


Egy nehéz munkanap után kimerülten roskadtam a kanapéra, a jól megérdemelt szunyókálás reményében. Már épp elszenderültem volna, mikor hangokra riadtam fel - konkrétan vihorászásra, mely a konyhából jött. Az élettársam, Niki hangját felismertem, a többiekét azonban nem tudtam hova tenni.
Kíváncsi voltam, miben sántikálnak, ezért úgy döntöttem, megnézem. Igyekeztem nem megzavarni őket tényke....

A szomszéd fiatalember


Augusztusi, langyos nyári este volt. Hazafelé tartottam a délutáni műszakból. A falu felé vezető út kihalt volt így tizenegy óra tájékán. Nem törte meg a sötétséget egy autó fényszórója sem, nem kellett figyelnem túlzottan a vezetésre. Elgondolkodhattam az elmúlt nyolc hónap eseményein.

A karácsonyt még együtt töltöttük. A férjem,a huszonöt éves fiam,meg én, a szűk család. Gyertyafé....

A nejem fotózása


A nejem fotózása

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal a nejem mondta,lehet,hogy a fõnöke eljön hozzá,mert szeretné közelebbrõl megismerni.Kérdeztem ez mit jelent.Valószínûleg szeretne megbaszni ami ellen nekem sem lenne kifogásom.Szeretnéd látni.Igen, de közben csinálnék rólatok fényképet amin az arcotok is látszik.Már sokat csináltál,nem baj mondtam de szeretnék mind....Szextörténet címkék

peron | lidércnyomás | vakacioban | kiverte nekem | nenje |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.