Szex az osztályfőnökkel!


Pár napja történt az eset.
17éves fiú vagyok.
Elmentem az iskolába, nem gondoltam volna ami akkor történt!
Bomba jó osztályfőnököm van. 39 éves, kerek nagy mellei, Hosszu combok, formás nagy kerek popsi, derékig érő fekete haj. Gyönyörű.

Végig tanultuk a napot, És nekem fizetnem kellett a tankönyvért. Mondta a tanárnő hogy D.után 6 óráig ő dolgozik az iskolában. És ha gondolom menjek vissza. Az iskolátol nem messze lakom. Eljött a D.után 5 óra, és elmentem ahogyan kérte.
Bementem, bekopogtam és ő nyitott nekem ajtót. Mondta hogy várjam meg még meg írja a naplót. Természetesen leültem, és ő velem szemben ült. Rajta egy fekete kis magas sarkú cipő, Vaditó fekete vékony test nadrág, és egy piros-fekete csinos kis ing ami félig kivolt gombolva. Nagyon szépen látszódtak a szép hatalmas mellei.
Én csak ültem, és semmi másra nem tudtam figyelni csak a kerek melleire.
Nadrágomban már állt a farkam a látványtol. Le ejtette a tollat, és lehajolt érte és én láttam a gyönyörü melleket, és az egyik mellbimbóját.
Nagyon tűzbe hozott a látvány annyira vad és szexi.
Folyton a melleit és szép combjait figyeltem. Amikor rám nézett és ígyszólt
- Mit nézel annyira? Mosolygott
- tanárnőt nézem ahogy írja a naplót. Feleltem

Továbbá is néztem de ő félszemmel figyelt.
- Na gyere ide csináljuk amit kell. Szolitott
Oda mentem és oda adtam a tankönyvekre a pénzt.
-Akkor oda is adom neked amit kell. Felelte
Lent volt az iró asztalon egy fiókba a tankönyv, és egy-két papír amire szükségem volt.
Lehajolt ( bedült) pont velem szembe a látvány ismét fel izgatott teljesen. Gyönyörű nagy kerek fenekek, piros tanga bugyi, és pont velem szemben. Pár centi volt szinte a farkam, és a feneke közt. Pont a feneke mögött álltam közvetlen. A farkam ismét kőkemény lett
-Uristen ez a segg! Gondoltam magamban.
Már nem birtam magammal.
Amíg ő ott keresgette a papírokat én addig szép lassan elő vettem a farkam és huzogatni kezdtem. Természetesen nem vette észre, pedig közel voltam. A szívem a torkomban dobogott az izgalomtól és a vágytól.
Elkezdtem egyre jobban húzogatni a farkamon a bőrt. Annyira hajtott a vágy hogy érjek hozzá a kerek popsijához.
Aztán vissza tettem a farkam a nadrágomba különben nem sok kellett volna hogy telibe spriccoljam a popsiját.
Aztán már nem birtam magammal a középső ujjam szép lassan oda dugtam a puncijához éppen hogy csak hozzá értem.
Hirtelen fel állt
- Te mit csinálsz? Normális vagy? Kérdezte
- Tanárnő semmit nem csináltam feleltem.
- Na jó, tovább keresem. Muszály megtalálnom azt a rendetlen papírt. Felelte
Aztán vissza vette a pózt, és én tovvábra is bámultam kerek fenekét. Életemben nem láttam ehez fogható testet. 10/10 a tanárnőm.
Forogtak a gondolatok a fejemben hogy most mit tegyek..
- úgy is ketten vagyunk itt talán megdughatom. Vagy elküld a francba vagy ő is akarja. Gondoltam magamba.
Hát vettem a bátorságot és finoman két tenyeremmel hozzá értem a két felém ágaskodó dinnyéhez. Mondhatjuk igyis.
Hozzájuk értem.
- mit csinálsz? Kerdezte
Kicsit meg ijedtem de gondoltam talán őis szeretné.
- ahh tanárnő annyira bomba nő hogy nem bírok magammal. Feleltem
Nem szolt semmit csak nézett, én pedig ruhán keresztül elkezdtem tolni. Mintha dugtam volna.
- érzem a farkad. Felelte.
- ahh vetkőzzön tanárnő. Feleltem
Felém hajolt és leültetett a székre. Oda furdult lábát át tette a lábaimon és rám ült. Isteni érzés volt. Haját félre dobva szenvedélyesen megcsókolt. Csókolóztunk, közben kitolta nagy fenekét én pedig rá markoltam. Ki gombolta ing-jét és fejemet mellei közé tolta.. lehuztam rolla a melltartót és elkezdem szopogatni mellbimbóit. Közben ő lehuzta a sliccem és kivette mereven álló nagy farkamat
- hűha de nagy és vastag. Mosolyogva szolt.
- gyerünk bébi cuppanj rá. Feleltem
Bekapta faszomat és szopni kezdte. Szopása: 10/10. Akár egy igazi pornósztár. Abba hagyta a szopást. És fel mászott az asztalra és felvette a kutyapózt. Én szépen huztam le rolla testnadrágját közben csókolgattam a fenekét, fenekétöl majd el durrantam de szerencsére nem történt meg. Lehuztam bugyiját és benyaltam fenekébe és puncijába. Isteni selymes finom puncija van.
- ahh..ahh.. nyögdécselt
Aztán miután abba hagytam beraktam kőkemény faszom a kerek fenekébe. Isteni volt. Csak basztam folyamatosan.
- most a puncimba. Felelte.
En oda is beraktam. Miközben basztam
- a szádba élvezhetek? Kérdeztem
- oda nem. Inkább a seggemre vagy az arcomra. Felelte.
Aztán mikor már éreztem hogy jövök akkor arcát magamhoz forditottam és megmarkolta a farkam, és verni kezdte.. a forró geci mind az arcára ment.
- köszönöm tanárnő isteni volt. Feleltem
- szívesen, én is élveztem. Felelte
Azóta azon tanakodik hogy hogyan hagyja ott a férjét, és velem lehessen. Isteni nő. Igazi álom nő. Holnap utánra is terveztünk egy újabb kemény szexet.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A leszbi vadmacska


Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelőtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell ....

Molett nővel szexeltem a buszon


Nekem akkor volt egy klasz élményem, mikor anno kinyílt a vasfüggöny és normál módon lehetett menni Bécsbe. Össze is cihelődött az előző cégemnél a társaság egy buszra. Persze a folyadéknemű összetétele 90% alkohol tartalmú volt, így mire a határra értünk szépen voltunk.
délutánra vissza is talált mindenki a buszhoz. volt aki rádiós magnóval volt olyan aki pornóújsággal.
mentünk viss....

Maola a híd alatt


Egy szexpartner kereső oldalon kaptam egy levelet egy férfitól, aki szeretné, ha a feleségét hármasban dugnánk. El is jött a találka ideje. Kökinél a híd alatti parkolóba mentünk a kocsijával. Megbeszéltünk ezt azt, majd kijelentette a pasi, hogy szeretné látni, mit tudok nyújtani a nejének.
Elővettem a farkam, majd ő rá is bukott!
Jól szopott, bő nyállal. Majd mondta, hogy verjem, ....

Dugás a takarítónővel


Szombat lévén nem kellett dolgoznom, és nem is húztam fel az ébresztő órát, gondoltam ráérünk fölkelni. Igen ám, de a Beáról megfeledkeztem, hogy kilencre fog érkezni! Mert arra ébredtem föl, hogy a bejárati ajtót nyitja valaki.

Te jó isten itt a Bea! Kész, már is lebuktunk azon, amit senkivel sem kívántam felosztani. Mert azt a tényt, hogy a két lány anyaszült meztelen alszik melle....

A mi első hármasunk.


Az egész talán azzal kezdődött, hogy kicsit sokára élvezek el. A hármas gondolata a férjem fejében született: előjáték során olykor a fülembe duruzsolta, hogy képzeljem el, hogy még két férfikéz simogat, vagy hogy a nyelvével besegít. Eleinte csak mosolyogtam rajta, de melegséggel töltött el a képzelgés. Aztán a gondolat el lett vetve, és elkezdett foglalkoztatni: milyen lenne egyszerre két férfiv....

Ébredő vágyak


A vonat zakatolva szelte át az erdőt. Kriszta csöndben ült egy üres kabinban és az ülés karfájára könyökölve bámulta az elsuhanó tájat. Milliónyi gondolat cikázott át az agyán. Most múlt el 25 éves. Éppen egy hónapja. Nemrég fejezte be az egyetemet és most a friss orvosi diplomájával a zsebében, száguld a szép jövőt ígérő Budapest felé. Ő volt az évfolyam legjobbja. Amikor lediplomázott az egyik p....
Szextörténet címkék

Ágika ismét | szájbaszarás | kérd | ruhabolt | erdei ház |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.