Szex az osztályfőnökkel!


Pár napja történt az eset.
17éves fiú vagyok.
Elmentem az iskolába, nem gondoltam volna ami akkor történt!
Bomba jó osztályfőnököm van. 39 éves, kerek nagy mellei, Hosszu combok, formás nagy kerek popsi, derékig érő fekete haj. Gyönyörű.

Végig tanultuk a napot, És nekem fizetnem kellett a tankönyvért. Mondta a tanárnő hogy D.után 6 óráig ő dolgozik az iskolában. És ha gondolom menjek vissza. Az iskolátol nem messze lakom. Eljött a D.után 5 óra, és elmentem ahogyan kérte.
Bementem, bekopogtam és ő nyitott nekem ajtót. Mondta hogy várjam meg még meg írja a naplót. Természetesen leültem, és ő velem szemben ült. Rajta egy fekete kis magas sarkú cipő, Vaditó fekete vékony test nadrág, és egy piros-fekete csinos kis ing ami félig kivolt gombolva. Nagyon szépen látszódtak a szép hatalmas mellei.
Én csak ültem, és semmi másra nem tudtam figyelni csak a kerek melleire.
Nadrágomban már állt a farkam a látványtol. Le ejtette a tollat, és lehajolt érte és én láttam a gyönyörü melleket, és az egyik mellbimbóját.
Nagyon tűzbe hozott a látvány annyira vad és szexi.
Folyton a melleit és szép combjait figyeltem. Amikor rám nézett és ígyszólt
- Mit nézel annyira? Mosolygott
- tanárnőt nézem ahogy írja a naplót. Feleltem

Továbbá is néztem de ő félszemmel figyelt.
- Na gyere ide csináljuk amit kell. Szolitott
Oda mentem és oda adtam a tankönyvekre a pénzt.
-Akkor oda is adom neked amit kell. Felelte
Lent volt az iró asztalon egy fiókba a tankönyv, és egy-két papír amire szükségem volt.
Lehajolt ( bedült) pont velem szembe a látvány ismét fel izgatott teljesen. Gyönyörű nagy kerek fenekek, piros tanga bugyi, és pont velem szemben. Pár centi volt szinte a farkam, és a feneke közt. Pont a feneke mögött álltam közvetlen. A farkam ismét kőkemény lett
-Uristen ez a segg! Gondoltam magamban.
Már nem birtam magammal.
Amíg ő ott keresgette a papírokat én addig szép lassan elő vettem a farkam és huzogatni kezdtem. Természetesen nem vette észre, pedig közel voltam. A szívem a torkomban dobogott az izgalomtól és a vágytól.
Elkezdtem egyre jobban húzogatni a farkamon a bőrt. Annyira hajtott a vágy hogy érjek hozzá a kerek popsijához.
Aztán vissza tettem a farkam a nadrágomba különben nem sok kellett volna hogy telibe spriccoljam a popsiját.
Aztán már nem birtam magammal a középső ujjam szép lassan oda dugtam a puncijához éppen hogy csak hozzá értem.
Hirtelen fel állt
- Te mit csinálsz? Normális vagy? Kérdezte
- Tanárnő semmit nem csináltam feleltem.
- Na jó, tovább keresem. Muszály megtalálnom azt a rendetlen papírt. Felelte
Aztán vissza vette a pózt, és én tovvábra is bámultam kerek fenekét. Életemben nem láttam ehez fogható testet. 10/10 a tanárnőm.
Forogtak a gondolatok a fejemben hogy most mit tegyek..
- úgy is ketten vagyunk itt talán megdughatom. Vagy elküld a francba vagy ő is akarja. Gondoltam magamba.
Hát vettem a bátorságot és finoman két tenyeremmel hozzá értem a két felém ágaskodó dinnyéhez. Mondhatjuk igyis.
Hozzájuk értem.
- mit csinálsz? Kerdezte
Kicsit meg ijedtem de gondoltam talán őis szeretné.
- ahh tanárnő annyira bomba nő hogy nem bírok magammal. Feleltem
Nem szolt semmit csak nézett, én pedig ruhán keresztül elkezdtem tolni. Mintha dugtam volna.
- érzem a farkad. Felelte.
- ahh vetkőzzön tanárnő. Feleltem
Felém hajolt és leültetett a székre. Oda furdult lábát át tette a lábaimon és rám ült. Isteni érzés volt. Haját félre dobva szenvedélyesen megcsókolt. Csókolóztunk, közben kitolta nagy fenekét én pedig rá markoltam. Ki gombolta ing-jét és fejemet mellei közé tolta.. lehuztam rolla a melltartót és elkezdem szopogatni mellbimbóit. Közben ő lehuzta a sliccem és kivette mereven álló nagy farkamat
- hűha de nagy és vastag. Mosolyogva szolt.
- gyerünk bébi cuppanj rá. Feleltem
Bekapta faszomat és szopni kezdte. Szopása: 10/10. Akár egy igazi pornósztár. Abba hagyta a szopást. És fel mászott az asztalra és felvette a kutyapózt. Én szépen huztam le rolla testnadrágját közben csókolgattam a fenekét, fenekétöl majd el durrantam de szerencsére nem történt meg. Lehuztam bugyiját és benyaltam fenekébe és puncijába. Isteni selymes finom puncija van.
- ahh..ahh.. nyögdécselt
Aztán miután abba hagytam beraktam kőkemény faszom a kerek fenekébe. Isteni volt. Csak basztam folyamatosan.
- most a puncimba. Felelte.
En oda is beraktam. Miközben basztam
- a szádba élvezhetek? Kérdeztem
- oda nem. Inkább a seggemre vagy az arcomra. Felelte.
Aztán mikor már éreztem hogy jövök akkor arcát magamhoz forditottam és megmarkolta a farkam, és verni kezdte.. a forró geci mind az arcára ment.
- köszönöm tanárnő isteni volt. Feleltem
- szívesen, én is élveztem. Felelte
Azóta azon tanakodik hogy hogyan hagyja ott a férjét, és velem lehessen. Isteni nő. Igazi álom nő. Holnap utánra is terveztünk egy újabb kemény szexet.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Perverz leszbik


Mindig rajongtam a szép fehérnemüért. Szertekezés elött mindig a legszebbet szoktam felvenni. Ugy érzem ez megtisztelése annak akivel perceken belül boldog leszek. Legalább ilyen fontosnak tartom a frissen mosott ágynemüt is.
Ennek ellenére nagyon szeretek utcán fehérnemü nélkül járni. Persze nem amikor munkába megyek, ott szigoruan a legdiszkrétebb vagyok. Lucy és én ha együtt megyünk szin....

Erotika a parkban


A buszon mindenki türelmetlenül morgott már egy ideje…
- Jönnek! – szólt a sofőr megkönnyebbült hangja a hangszóróból. Mindenki jobbra nyújtogatta a nyakát, hogy lássa kire kellett immár húsz perce várakoznia ennyi embernek, ki vette a bátorságot, hogy közel fél órát késsen. Egy nyitott fehér Mazda fordult be csikorgó kerekekkel a parkolóba. Hatalmas, lendületes kanyarral állt be két kocsi ....

Szexparti az ispotályos házban


Még 2002 nyár végén elhatároztuk a feleségemmel, hogy az ősz folyamán ellátogatunk Kánba, az üdülőfaluba egy kis kikapcsolódásra. Hírét vettük, hogy a kihalt falu házait megvette egy cég, szépen felújította és üdülőfaluként üzemelteti kellemes, természetközeli környezetben. Természetesen szándékunk nem maradt titokban a feleségem barátnője előtt, így ők is úgy döntöttek, csatlakoznak hozzánk. Szep....

A pisilés és a szex


Elmesélem az én történetemet amiben lesz egy technika is kezdzőknek.

Engem már egész kis koromban érdekelt hogyan pisilnek a lányok Tulajdonképpen az volt értghetetlen hogy nekik mért nincs kukijuk és hogy ülve vagy guggolva pisilnek. Nem volt lány tesóm, otthon sose láttam puncit. Csak nyaranként amikor a nagyszüleinknél voltunk mi gyerekek. Akkor ott láttam az onokatesóm punc....

Vágyaim nővérem után


Teljesen átlagos család vagyunk én pedig egy teljesen átlagos 27 éves srác. Mondanám, de nem igaz. Az évek alatt rájöttem, hogy a felszín alatt mennyire egy beteg, perverz családom van, akik egy jó szexért bármit megtennének. Beleértve engem is. A család furcsa kalandjai már kiskoromban megkezdődtek, amikor is anyukám is és nagyim is indokolatlanul adogatott nekem szájra puszikat, amik így felnőtt....

Ismerkedés !


Üdvözlöm kislány,hová megy?
szép napot önnek is,
hová megyek?
igen ezt kérdeztem!
miért olyan fontos?
nem fontos csak érdeklődöm,
ne legyen olyan kíváncsi,
miért nem szabad,
de szabad,csak nem szeretem ha egy kocsiból leszólítanak,
én nem szólítottam le , csak kíváncsi vagyok,
a kíváncsi ember hamar megöregszik nem gondolja?Szextörténet címkék

perverz | perzsa | első szexem | maszto | mélyen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.