Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Leszbi történetMarcsival főiskolai éveink alatt kerültünk egymáshoz nagyon közel. Mindketten ugyanazon évfolyamra jártunk, a kollégiumban egy szobában laktunk. Így, az évek alatt ezernyi közös élményünk volt, mindenben összhangban voltunk, így nem is lehetett kérdés, egymás legjobb barátnői lettünk, s ez a kapcsolat mai napig tart.

Most elmesélném azt az élményünket, mely a második évfolyam idején történt velünk. A szobában csak ketten laktunk, szerencsénkre nem kellett osztoznunk senkivel. Egyszerű kis kollégiumi szoba, de amire csak szükségünk lehetett, az mind ott volt nekünk.

Órák után egy kis csavargás, egy futtában elfogyasztott ebéd a városban, vagy egy kávé, főként a meleg nyári napokon a kávézók utcai teraszain, mind kellemes időtöltések voltak számunkra. Ilyenkor kibeszéltük a feltűnő férfiakat, mindegyikben találtunk némi hibát, az egyik alacsony volt, a másik vékony, a harmadik nagyon kigyúrt, volt akinek az öltözéke csalt mosolyt arcunkra, s ilyenkor jókat nevettünk. A kérdés önmagától adódott, akkor ki a tökéletes? Milyen a számunkra megfelelő férfi, aki úgy jó, ahogy van. S még hangosabb nevetésben törtünk ki, mikor kiderült, ilyen nincs is, ilyen férfi egyszerűen nem létezhet. Kellemesen telt ilyenkor az idő, jó volt felhőtlenül élvezni az élet ezen örömeit is. Délutáni csavargásaink után ismét a kollégium felé vettük az irányt.

Az egyik ilyen délutáni kávézás után hazaérve kielemeztük a délután látott férfiakat, srácokat. Még mindig jókat nevetgéltünk, aztán lassan nekiálltunk tanulni. Volt egy kis írnivaló is másnapra, jegyzeteket kellett készítsünk a konzultációra, majd miután befejeztük azt is, már kellően fáradtak voltunk mindketten, így fürdés után előbb Marcsi, majd pedig én is ágynak estünk. Én gyorsan elaludtam.

Nem emlékszem már mennyi idő lehetett, de valamilyen neszre ébredtem. Halkan, hogy fel ne ébresszen Marcsit, körülnéztem a sötét szobában, csak egy kis fény szűrődött be a kinti kandeláber fényéből. Senkit és semmit nem láttam, ami e neszt okozhatta. Próbáltam visszaaludni, de újra hallottam a csendes neszt. Szinte teljesen hangtalanul fejemet Marcsi ágya felé fordítottam. Nem hittem a szemeimnek. Marcsi feküdt az ágyban, már nem volt rajta a kedvenc kis pólója, amiben aludni szokott, de ami még meglepőbb volt számomra, a bugyit sem láttam rajta. Teljesen meztelenül, széttárt lábakkal feküdt hanyatt az ágyában. S amit láttam, teljesen elképzelhetetlennek tűnt számomra. Egyik kezével a punciját, másik kezével a melleit simogatta. Közben halkan, hogy fel ne ébredjek, testével vonaglott az ágyon. Fejét hol jobbra, hol balra hajtva láttam, ahogy csukott szemmel, de egyre hevesebb lélegzetvétellel már javában a csúcs felé tart.

Nem akartam észrevegye, hogy ébren vagyok, így lélegzetemet visszafojtva figyeltem tovább. Párnáját nagyon halkan a dereka alá tolta, és így folytatta tovább a saját kényeztetését. Egyre gyorsabban lihegett, teste egyre hevesebben vonaglott, s ő rendületlenül simogatta tovább a punciját. A következő pillanatban abbahagyta, szájához emelte a kezét, megnyalta, majd nyálas ujjaival máris a puncijában volt. Láttam, először csak az egyik, majd nem sokára már második ujja is bent volt, kis idő elteltével már három ujja tűnt el a puncijában. Mindeközben egyre erősebben markolta és gyűrte a melleit, hol egyiket, hol másikat, a bimbóit oly erővel csavargatta minden irányba, hogy azon csodálkoztam, hogy mindez nem okoz neki fájdalmat. Nem sokkal ezután már csak egy nagyon halk, de mégis, számomra hallható nyögéssel elélvezett. Jó ideig hallottam még a sűrű lihegését, majd ez is alábbhagyott. Kezei azonban még mindig a punci simogatásával voltak elfoglalva. Óvatosan, ahogy volt, teljesen meztelenül, magára takarta paplanját, s úgy hiszem pillanatok alatt elaludt.

Amennyire megdöbbentett a látvány, hisz úgy hittem mindent tudunk egymásról, ugyanolyan mértékben tetszett is. Nem tagadom, izgalommal töltött el az egész történés, és nagy késztetést éreztem ahhoz, hogy én is kényeztetni kezdjem magam. Most nekem kellett nagyon vigyázni arra, fel ne ébresszem őt halk motozásommal. Hiszen le kellet vennem magamról vékonyka pizsamámat, de sikerült úgy tennem mindezt, hogy Marcsi tovább aludt. Nem ébredt fel halk mozgásomra. Amint lekerült rólam a felső is, majd azt követően a nadrág is, nem takartam vissza magamra paplanomat, hanem maradtam ugyanígy, kitakarva az ágyon. Lenyúltam puncimhoz, éreztem már nagyon nedves vagyok. Élvezettel töltött el a látvány, s amíg Marcsi kényeztette magát, volt időm alaposan benedvesedni.

Már agyam is ráállt a dologra, így egyre jobban akartam már magammal foglalkozni. Nem teketóriáztam. Éreztem, puncim képes arra, hogy befogadja ujjaimat, és amit még soha nem tettem, most egyszerre három ujjamat dugtam be magamnak. Ahogy Marcsinál láttam. Meglepett, mennyire gyorsan és könnyen tudtam ujjaimat becsúsztatni már lüktető, forró puncimba. Másik kezemmel elkezdtem mellbimbóimat masszírozni. Mivel tudtam magamról, a bimbóim simogatásával szinte fele időre tudom csökkenteni az orgazmusig tartó időt, így erőteljesebb mozdulatokkal játszottam a bimbókkal. Azok kőkeményen meredeztek, mindeközben másik kezem ujjaival puncim belsejét ingereltem. Alig pár mozdulatot tettem csak, s hatalmasat élveztem.

El is feledkeztem arról, hogy nem vagyok egyedül, így ha nem is annyira hangosan, de elég jól hallhatóan értem el a csúcsra. Nyögések, és eszeveszetten gyors lihegés kísérte csúcsra érkezésemet. Ekkor tudatosult bennem, Marcsi is itt van. Elszégyelltem magam, felé fordultam, de ő ugyanazzal a nyugalommal aludt most is, mint amikor befejezte saját kényeztetését. Végtelenül jól esett ez az önkielégítés. De már szinte a következő percben tudtam, nekem ez nem elég. Szükségem van még egyre. Alapból, nem tehetek minderről, nekem több orgazmusra is szükségem van egymás után. Elvagyok én szex nélkül akár napokig is, de ha megérzem a szelét, a közeledtét, és már javában benne is vagyok, akkor egy kielégüléssel soha nem elégedtem meg. Így önmagától adódott a következmény, hogy folytatnom kell. Pár percnyi pihenés után újra elkezdtem. Láttam, amikor Marcsi a dereka alá tette a párnáját.

Így tettem én is. Megfogtam a párnát, félbehajtottam, hogy magasabbra helyezhessem a derekamat, s magam alá tettem. Térdeimet behajtva kényelmesen elhelyezkedtem. Ujjaimat megnyalva ismét a puncimhoz értem. Most lassan, körkörös mozdulatokkal kezdtem simogatni először a kisajkakat, s csak ez után húztam szét őket két irányban, hogy másik kezem középső ujjával csiklómat kezdjem izgatni. Ismét számba vettem ujjaimat, megnyaltam, s így nyálas ujjakkal kezdtem el jó erősen játszani meredező, egyre növekvő csiklómmal. Éreztem, már nagyon nedves vagyok. Eszembe jutott, még soha nem ízleltem meg magam. Most itt a remek alkalom, túl egy hatalmas élvezeten, bőséges kéjnedvvel a puncimban, kíváncsi voltam annak izére is. Két ujjamat dugtam most be, amilyen mélyre csak tudtam, és onnan kivéve, ujjaimat számhoz emeltem, és bekaptam mindkettőt. Édeskés, ragacsos nedv íze áradt szét a számban. Lenyaltam az utolsó cseppig. Ízlett. Mi több, élvezettel töltött el, hogy életemben először tettem ilyet. Talán egy kicsit perverznek éreztem magam, nem tudom, sokkal fontosabb volt az, hogy újra megkóstoljam saját nedveimet. Ismét bedugtam két ujjamat, s mintha ki akarnám szedni puncim minden tartalmát, körbe simogattam barlangom minden egyes részét. Éreztem, ahogy ujjaimon már ott a nedv, onnan kivéve ismét számba tettem, s élvezettel nyalogattam le róla saját kéjnedűmet. Már tudtam, biztos voltam abban, ízlett.

Ezután visszaértem puncimhoz, mos már három ujjamat tettem be, és elkezdtem eszeveszett módon ki - behúzogatni lucskos puncim barlangjába azokat. A következő pillanatban az előzőnél is nagyobbat élveztem. Nem kontrolláltam magam, ahogy jólesett, úgy nyögtem, a levegőt olyan hangosan vettem. Nem törődtem Marcsival. Hisz barátnők voltunk, nem lehet titkunk egymás ellőtt. Úgy voltam vele, ha felébred és meglát, akkor sincs semmi különleges. Voltunk olyan viszonyban, hogy ne szégyelljem magam előtte. Biztos voltam abba, hogy ő ugyanígy érezte.

Ettől az éjszakától kezdve rendszeresen maszturbáltam. Akárcsak Marcsi. Csak hosszú idő után derült ki, amit eddig nem sejtettünk, mindig láttuk egymást. Végső soron nem is tulajdonítottunk nagy jelentőset a dolognak. Tudomásul vettük, szerettük a testünket, imádjuk az élvezeteket. Jól esik a kielégülés. S ha már nincs férfi, aki okozza nekünk mindezt, akkor saját magunk oldjuk meg a kérdést. Ennyiben maradtunk. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy soha az együtt töltött évek alatt a kollégiumban, tudatosan soha nem kerestük egymás társaságát saját orgazmusunkhoz.

Tettük, amikor jólesett, tettük, amikor kívántuk. Egymástól teljen függetlenül. A legtermészetesebb módon. S ha olykor úgy alakult, valamelyikünk elkezdte, a másik minden zavar nélkül nyúlt magához, s kezdte ő is. Ezek az alkalmak annyiból jók voltak, hogy így egymás látványa még gyorsabb, sok esetben még intenzívebb gyönyörben részesítettek bennünket.
Beküldő: picsa marcsaVéletlen szex történet:


Vivi úrnő


Az egész akkor kezdődött mikor a legjobb barátnőmmel Vivivel egy csendes délutáni napon kávézás közepette vágyainkról beszélgettünk. És én elmondtam neki, hogy bár megelégszem a sima szexel is, de amire igazán vágyom az az, hogy valakinek a szolgája lehessek, kipróbálhassam, hogy milyen az ha ostorral vernek el… Vivi pedig csak hallgatott, mondhatni meg is értett engem. Ami érdekes volt, hogy nem ....

Imádok csaj szerepben lenni


A következő történetem egy újabb adalék ahhoz, hogy amikor rám jön a vágy, hogy ízig-vérig NŐ lehessek, mennyire jól érzem magam ebben a szerepben, pláne akkor, ha megfelelő szexpartnerem is van.
Tavaly novemberben egyik nap délután 5-ig dolgoztam az irodában, de egész nap szinte másra sem tudtam gondolni, mint arra, hogy lélekben teljesen csaj vagyok és azt akarom, hogy egy helyes fiú megb....

Megerőszakolt egy motoros banda


Csabi vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arc....
Szextörténet címkék

aláz | öregfiu | angyalka | bevalas | kati |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.