Másnaposok szex történetKicsit fájó fejjel ébredeztem. Szememet résnyire kinyitottam, de rögtön rémültem visszacsuktam. A nappaliban voltam a kanapén! Ez semmi jót sem jelenthetett. Feleségem akkor száműzött a hálószobából, ha részegen mentem haza. Megpróbáltam felidézni mi is történhetett.
- Ja igen, az ultiparti - motyogtam magam elé.
Időnként elmentem a haverokkal kártyázni, mindig ugyanabba a hangulatos kiskocsmába. Kis összegbe játszottunk, nem az volt a lényeg. Beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Iszogattunk is közben, de többnyire mértéket tudtam tartani. Most viszont nem emlékeztem az előző este végére. Meddig voltunk? Egyáltalán, hogy kerültem haza? Saját kulcsommal jöttem be? És mi történt azután? Sajnos teljes filmszakadásom volt és ez azt sejtette, hogy igen illuminált állapotban lehettem.
- No, akkor ennek a hétvégének annyi - gondoltam.
Ismertem jól a feleségemet. Ha néha előfordult ilyesmi, akkor napokig mogorva volt. Nem veszekedett nem szidott, de minden szavából, minden mozdulatából érezni lehetett a neheztelést.
Nagy nehezen összekapartam magam és kivánszorogtam a konyhába. A lakás csendes volt, Zsuzsa még nyilván aludt. Vajas pirítóst ettem, és kávét ittam.
- Most mi a francot csináljak? - sejlett fel előttem a nyomasztó hétvége rémképe. - Ha reggelit készítek attól nem fog meghatódni.
Tusolás közben támadt egy ötletem. Kapkodva törölköztem - féltem, hogy idő előtt felébred.
Résnyire nyitottam a hálószoba ajtaját és belestem. Szerencsére még aludt. Egy vékony hálóingben volt, a takarót lerúgta magáról álmában. A hátán feküdt, jobb karja a feje alatt nyugodott, fekete haja szétterült a párnán. Egyik lába ki volt nyújtva, míg a másik térdben behajlítva oldalra kifordult Mellei meg-megemelkedtek légzésének ritmusára. Imádom, ahogy alszik, mélyen, teljes átéléssel - mint egy gyerek.

Ahogy az ajtóból néztem nagyon megkívántam, de most nem rólam kellett szólnia a dolognak. Melléültem az ágy szélére. Óvatosan feltűrtem nyakáig a hálóingét, könnyen ment, bő és rövid volt. Bugyit csak akkor hordott éjjel, ha menstruált, így azzal most nem volt gondom. A hasát kezdtem el csókolgatni, éppen csak hozzáérve bársonyos bőréhez. Most jött a dolog kritikus része. Megnyaltam a mellbimbóját. Még mindig nem ébredt fel, csak álmában nyögött egy kicsit. Megnyugodtam, éreztem, hogy innen már nyert ügyem van. Ha már izgalomban van, amikor feleszmél, nincs ereje elutasítani. Gyengéden nyalogattam megkeményedő bimbóit.

Kezemmel combjai belső felét simogattam, miközben ágyéka fekete szőrrel borított részét halmoztam el puszikkal. Lélegzése sűrűbbé és hangosabbá vált, szinte már liheget. Kisajkai - mintha kinőtték volna a számukra rendelkezésre állóhelyet - gyűrötten türemkedtek ki nagyajkai közül. Hüvelykujjaimat két oldalról a nagyajkaira fektettem és széthúztam őket. Megduzzadt klitorisza már kibújt a csuklyájából, nedvesen csillogott mindene. Gyönyörű volt. Mélyen beszívtam illatát. A várakozás feszültségétől csípője remegett. Ha eddig kétségeim lettek volna, most már nyilvánvaló volt, hogy ébren van. Őszintén szólva, nem számított ilyen könnyű sikerre. Kezemre játszhatott, hogy az előző este kimaradt, így ki lehetett éhezve; nem igen telt el úgy teljes nap, hogy ne szeretkeztünk volna legalább egyszer.

Amikor szeméremajkain nyelvemet végighúztam, alig észrevehető mozgásba kezdett. Lassú, hosszú mozdulatokkal nyaltam a kis- és nagyajka között. Rácsúsztattam nyelvemet csiklójára - ettől hangosan felnyögött -, és körözni kezdtem rajta. Hosszan becézgettem így. Kicsit eltávolodva tőle újra végig pillantottam rajta. Hüvelyéből nedvei szivárogtak le a fenekére, ahonnan már néhány csepp a lepedőre is jutott. A nyílását kezdtem el nyalni, időnként bedugva nyelvemet amennyire csak lehetett. Nyögés és hörgés keverékét hallatta. Nyelvem újra csiklójára vándorolt, középső és mutató ujjamat mélyen a hüvelyébe toltam, annak rugalmas falát masszíroztam. Most már sikoltozott. A csípőjének eddigi lassú kéjelgő tekergése heves párzómozgássá változott; kiáltásai és ritmikuson összehúzódó hüvelye jelezték a testét birtokba vevő orgazmust.
Lassacskán elcsendesedett. Melléfeküdtem és átöltem. Magához szorított.
- Te piszok! Visszaélsz egy gyenge nő esendőségével.- suttogta a fülembe. Arcát most nem láthattam, de hallatszott a hangján, hogy mosolyog.

Pár perc múlva hoztam a rántottát, amit rendelt - kicsinyes módon kihasználta a még pislákoló lelkiismeret furdalásomat. Jóízűen megette, majd a kávéját szürcsölgette apró kortyokban. Törökülésben ült az ágyon, hálóingén átsejlett mellbimbói és ágyéka sötétlő kontúrja. Újra rámtört a vágy.
- Meddig piszmogsz még azzal a kávéval? - kérdeztem türelmetlenül. - Teljesen ki fog hűlni.
- Miért kellene sietnem? Tudod, hogy langyosan is szeretem - nézett rám tetetett értetlenséggel, de szeme huncutul megcsillant. Pontosan tudta, miről van szó.
Közelebb húzódtam, a hajába túrtam. Letette a bögrét az éjjeliszekrényre. Lehúztam róla a hálóingét, átöleltem, hosszan csókolóztunk. Hátát simogattam és gyengéden a fülét harapdáltam. Hanyatt feküdt kezeit a feje fölé emelte, a mozgástól mellei finoman hullámoztak. Becsukott szemmel várta az érintésemet. Karja belső oldalán kezdtem a puszikat, majd a hónalján át elérkeztem a melleihez. A számba vettem kőkemény bimbóját, szopogattam, szívogattam, tompa végét nyelvemmel cirógattam. Mélyeket sóhajtott. Közben kezemmel hasát és combjait simogattam, középső ujjamat puncijába csúsztattam. Éreztem, ahogy ismét felforrósodik a teste.

Felült és most engem fektetett hanyatt. Fölém mászott, de úgy, hogy egyszerre tudjuk kényeztetni egymást. Finoman bedugtam nyelvemet tüzelő puncijába. Szürcsöltem a bódító illatú lét, mely egyre újabb adagokban érkezett. Közben ő megfogta ágaskodó farkamat, és nyalogatni kezdte. Csodálatos volt, ahogy nyelve körbejárt makkomon. Mélyen végig szántottam szeméremrését, csiklóját és hüvelybemenetét felváltva ingereltem. Ő a szájába vett és finoman szopott.
Lekászálódott rólam, hanyatt feküdt és szélesre tárta lábait, két kezével széthúzta szemérmét. Az egyik karomra könyökölve helyezkedtem el fölötte, szabad kezemmel lenyúltam és a helyére igazítottam férfiasságomat. Nagyon lassan kezdtem belehatolni. Remegő teste azonban nem bírta tovább, egyetlen határozott csípőmozdulattal tövig rámcsusszant. Kéjesen feljajdult, mohó puncija elégedetten többször összerándult.

Mozogni kezdtem benne. Egyre hangosabban nyögött, légzése zihálóvá vált. Meredező mellbimbóit morzsolgattam. Egy idő után mindkét kezemmel feneke alá nyúlva feltérdeltem, ő pedig lábaival segített megemelni altestét, miközben válla és feje az ágyon maradt. Tudtam, hogy ebben a pózban erőteljesen dörzsölődik a G-pontja. Izmos hüvelye fantasztikus élvezetekben részesített, ahogy újra és újra teljes hosszában végig csúsztam benne. Egyre hangosabban sikoltozott, míg végül felordított, amikor orgazmusa elkezdődött. Szeme felakadva a semmibe nézett, görcsösen rángatózott, teljesen magán kívül élvezett. Az utolsó pillanatban. Nem tudtam volna tovább visszatartani magam. Döbbenetes intenzitással ragadott magával a gyönyör, hosszan pumpáltam bele az ondómat.
Kimerülten rogytam rá. Félöntudatban éreztem, ahogy hüvelye csillapodó erővel még időnként megrándul az előbbi heves görcsök nyomán.

Kicsit visszaaludtunk. Amikor újra ébredezni kezdtem, ő - fejét a vállamra fektetve - még szendergett. Gyengéden megsimogattam a haját. Elmosolyodott és még szorosabban hozzám bújt.
- Ezentúl minden reggel így kell ébresztened! - mormogta a fogai közül.

Még egy dolgot szeretnék megemlíteni. Bár addig is nagyon jó volt a szexuális életünk, az itt leírt alkalom másnapján panaszkodott - némi elismerést is kiéreztem a hangjából -, hogy izomláza van a puncijában. A szokásosnál is jobban igénybe vette az ottani izmait. Nem tudom igazat mondott-e - még sohase hallottam arról, hogy ilyen izomláz is létezik -, de nagyon jól esett.


Szextörténet ajánló:


Alíz a gimnazista tini ribanc


Sziasztóóók a nevem Réka,szeretném elmesélni egyik kis tőrténetem ami a legjobb barátnömről Alizról szól!Alizről csak annyit nagyon csinós,mondhatni magas lány a maga 178 centiméteres magasságával,fitness terembe jár akárcsak én,bomba jó alakja van,gyönyörű bájos arca hosszú fekete haja formás popsi izmos lábak.Sajnos visszont Alíznak van vagyis mostmár csak volt egy nagyon rossz párkapcsolata,egy....

A sivatagi szexkirándulás


Bár nagyon várta a napot, Hans mégsem tudott eljönni velünk a sivatagba, váratlan megbeszélése akadt egy épp Marokkóban járó partnerével, így én egyedül csatlakoztam a belga pároshoz. Hans azonban lelkemre kötötte, mindent kövessek el, hogy Charles jól érezze magát. Hmmm. Vajon mit értett ezalatt?

A szálloda mögötti parkolóban beszéltük meg a találkát délelőtt tízre. Kilenckor hívta....

A szomszédasszony szopása


Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Cse....

A kis domina


A Márki csodálkozva nézte a nagyáruház vasárnapi bevásárló közönségét. Nem zavarta a tömeg, hisz neki nem kellett tolongani a sorok között. Türelmesen várt, míg barátai bevásároltak. Sok szép nő ment el mellette, jó volt nézni mozgásukat, a rövid és furfangosan szabott ruhák alól elővillanó barna testrészeket.
Jóleső, kicsit kába állapotából a mobil csengése ébresztette. A kijelzőn egy isme....

A világ körül


A világ körül

Amikor átértem a határon gondoltam nem utazok egyedül így arra gobdoltam hogy megint felszedek egy kurvát nem volt nehéz dolgom mert nem mesze láttamis egyet de amikor közeleb értem láttam hogy nem is egy hanem több gondoltam most meég jobb lesz igy amikor megáltam elõvettem a fordítót de nem volt rá szügségem mert tudtak magyarúl így aztán megkértem õket hogy mind a ket....

Popsiszex a legénybúcsúban


36 éves férfi vagyok, 2 hete volt az esküvőm. Azt megelőző hétvégén tartottam a hagyományos legénybúcsút, ami általában, az esetek jó részénél arról szól, hogy fiúk összejönnek, isznak, lerészegednek, majd a cimborák közlik a férj-jelölttel, hogy mekkora marhaságot csinál, titkon azért némi irigységgel gondolnak arra, hogy a barátnak már legalább egyenesbe jön az élete, nem kell hosszú éjszakákat ....Szextörténet címkék

ani | gimis kukkoló | beküldő:jóapa | csináljunk | két pasival |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.