Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Kertvárosi erotikaFanni éjjel azon kapta magát, hogy azt álmodja, ő ül az asztalon és Dezső az ő pinusát falja. Az ujjai hevesen jártak a csiklóján, masztizott. Pedig eddig erkölcstelen és illetlen dolognak tartotta, de most mégis masztizott. Muszáj volt kielégítenie magát.
Ezután minden délután és hétvégén Dezső ablakát figyelte a távcsövön keresztül. Másnap már ismét a szeretkezésében gyönyörködhetett, de most egy 25-27 éves, irtó vékony, kis mellű lánnyal volt. Fanni nem bírta tovább, használni kellett az ujjait és ettől a naptól kezdve mindennap megtette. Dezsőhöz 3 nő járt felváltva, legtöbbet a nagymellű 35 év körüli szőke. Fanni tanulásának rovására ment ez az új hobbi. Matekból 2-esre állt a korábban színötös tanuló. Családjában senki se értette, hogy lehet ez, de senkinek se volt ideje segíteni neki. Apja sokat dolgozott, a testvéreinek más dolguk volt. Magántanáron gondolkoztak, amikor Dezső egy reggeli beszélgetésen felajánlotta Konrádnak, hogy szívesen segít. Fanni teljesen zavarba jött a hír hallatára, de végül belement.

Szombat reggel Fanni átment hozzá a megbeszélt időpontban a matekcuccaival. Nagyon feszült volt. Attól félt, hogy meglát rajta valamit. Elkezdtek gyakorolni. Dezső lelkesen magyarázott, de Fanni csak félve kérdezett. A férfinak elege lett abból, hogy a lány ilyen merev.
- Mi a baj, Fanni? Mért vagy ilyen merev? - kérdezte Dezső kedvesen. Fanni nem szólalt meg. - Tudod mit, mindjárt segítünk rajtad! - És elkezdte hátulról Fanni nyakát és vállát gyengéden maszírozni. Fanni hagyta, de nem sokat oldódtak a gátlásai, iszonyú görcsös volt.
- Itt alaposabb masszás kell! Hozok egy kitűnő nyugtató olajat, te addig tedd szabaddá a hátadat! Nyugi, nem foglak megenni.

Dezső átszaladt a fürdőszobába. Fanni nem tudta mitévő legyen, de végül mégis levette a pólóját és az ágyra feküdt. Hosszú barna haja volt és mélybarna szemei. Teste halványbarna, hamvas. Pici, de annál formásabb mellei voltak, amik pont tenyérbe illettek. A popsija a sok röpi edzéstől nagyon kidolgozott, izmos volt. Egy ezüst, angyalt formáló lánc volt a nyakában. Már elmúlt 18 éves, de olyan ártatlan volt. Pár évvel fiatalabbnak nézte mindenki. Csak a szemei árulták el érettségét.

És most ez a fiatal, hamvas női test ott feküdt egy valóságos lepedőakrobata férfi franciaágyán. De Dezsőnek abszolút nem volt semmilyen hátsószándéka. Ő az érett nőkre bukott. Alapvetően volt ilyen közvetlen. Csak újra akarta kamatoztatni masszőrtudását. Az egyetem alatt rengeteg emberből masszírozta ki a stresszt és a fáradtságot.
- Itt is van! - tért vissza a fürdőszobából.

Végignézett az ágyon fekvő női testen. Megcsodálta a meztelen hát kecses domborulatának szépségét. De szexuális vágyát ez nem kelltette fel. Dezső keresztbe tette lábait Fannin és ráült combjaira, de súlyának csak egy kis részét helyezte rá. Elé tárult a gyönyörű hát és a formás fenék látványa, ami még melegítőnadrágon keresztül is tökéletesnek nézett ki. Finoman kikapcsolta Fanni fehér melltartójának pántját és lehúzta azt a válláról is. Elővette az olajos üveget. Lassan a kezére engedett pár cseppet.

A sűrű, mandula illatú folyadék mézszerűen végigcsurgott Dezső férfias, de mégis érzéki ujjain, miközben a napfény megcsillant rajta, majd végül a tenyerében gyűlt össze. Hosszú mozdulatokkal szétdörzsölte tenyerén és ujjai között. Fanni válláig érő, barna, selymes, édes illatú haját óvatosan félrehúzta az arcától és a válláról, szabaddá téve tarkóját. A lány még mindig mereven feküdt. Dezső egészen a derekánál kezdte a masszást. Az első érintés még őt is meglepte. A lány bőre tökéletesen sima, bársonyos, meleg és érintetlen. A hát szélétől a gerincoszlop felé haladt, lassan felfelé, miközben finom forgó mozdulatokkal lazította el görcsös izomtónusait. Amikor a vállához ért, egy gyengéd simogatással végighaladt a karon le a kezekig. Csak egy pillanatot időzött itt, de muszáj volt megcsodálnia Fanni kezeit. Dezső imádta, teljes szívvel rajongott a női kezekért. Fanni keze pedig rendkívül kecses volt. A legszebb, mit valaha látott. Finom, ápolt, festetlen körmei, vékony és ezért hosszúnak tűnő ujjai voltak. (Egyébként az átlagoshoz képest kicsi keze volt.) Dezső minden egyes ujjperceit, ujjbegyeit gondosan átdolgozta. És lassan továbbhaladt alkarján, majd felkarján. Végül visszatért a nyakára. Tarkóját kényeztette. Fanni lassan ennek hatására ellazult. Dezső lelkiismeretesen tette a dolgát a legjobb tudása szerint. Egész teste csillogott hátul a mandulaillatú olajtól.
- Elég finom így, Fanni? Na ügye, hogy jobb így ellazulva!
- Sokkal - válaszolta suttogva Fanni. Nagyon élvezte, imádta az izmos férfias tenyeret, ahogy a hátán dolgozik.

Dezső kevesellte az olajat, hát öntött még pár cseppet. De most nem a tenyerébe, hanem közvetlenül Fanni hátára. Az aranysárga olaj kis hegyi patakként folyt le a gerincén és kis tócsában állt meg. Elkezdte szétkenni, mindenhova juttatva. Végigsimította tenyerét a karcsú derekán és széles csípőjénél állapodott meg. A melegítőnadrág alól épphogy kivillant a hófehér pamut fehérneműje. Dezső sajnálkozva vette észre, hogy túl sok olajt juttatott Fanni hátára.
- Megmasszírozhatom a lábaidat is?
Fanni nem felelt, csak kissé megemelte a csípőjét. Dezső óvatosan elkezdte lefejteni róla a nadrágot. Előbukkant a hófehér bugyija. Sima torino bugyi volt. Ez egy sajátos, kislányos ártatlanságot adott finom fenekének. Tovább húzva a nadrágot előbukkantak Fanni izmos, barna combjai, majd vékony, karcsú vádlija és formás ki bokája. Végül a zoknit is lehúzta róla.

A talpánál kezdte el a lábai masszírozását. Lassan haladt felfelé a vádliján. Fanni lába teljesen sima volt, szőrtelen, izmos, de nem kemény, hanem... Mint az egész teste, leginkább a barackhoz hasonlított. Kemény, de mégis sérülékeny. Érzed, ha megkóstolod, akkor omlik a szádba az édes, lágy íz. Dezsőt teljesen ámulatba ejtette csodás test. Olyan tökéletes volt és olyan ártatlan, érintetlen, mint egy angyalé. Már a combján járt a keze, dörzsölte a mennyei illatú folyadékot Fanni egyébként is illatos testébe. Rátért a fenekére. Fanni kicsit jobban széjjelnyitotta lábait, hogy a kezek jól hozzáférjenek. Azért, hogy az egész popsit átgyúrhassa, óvatosan félrehúzta és begyűrte a fenekébe a bugyit. Ahogy elmozdította a fehérneműjét, kivillant a puncija. Ott sem látott egy szál szőrt sem! Felizgatta a kíváncsiság (na meg persze a gyönyörű test), hogy vajon tényleg az egész pinusa szőrtelen.

Újabb olajadagot csurgatott a kezébe és direkt Fanni combjainak első részére tért, egyre közelítve a puncijához. Fanni apró mozdulatokat tett. Szerette volna, ha a vénuszdombjaira tér Dezső. De amikor a közvetlen közelébe ért gyorsan átsimult a fenekére, onnan a hátára, végül a vállánál állt meg. Újra keresztbe tette a lábait a lányon és a nyakát kezdte el érzékien lágyan masszírozni, megcélozva az erogénzónákat, a fülkörnyékét, a nyakhajlatot. Fanni egyre erősebben, szaporábban, szuszogva vette a levegőt.
Dezső nem bírta tovább, megcsókolta a lány nyakát. Forró, nedves, követelőző csók volt. Fanni egy apró sóhajjal válaszolt. A férfi ajkaival a fülcimpáit morzsolta. Végigcsókolta a nyakát, majd kezeit felfele gyorsan futtatta egészen a fenekétől, a csípője és a dereka szélén. De mégis kiélvezte finom vonulatainak minden centiméterét. Ezután a fenekére tért vissza. De most a vágatban dolgozott, a farokcsonttól lefele, a fenéklyukon át a kéjvölgy felé. Fanni felállt kutyapózba, hogy segítse a kényeztetést. Dezső a szeméremajkait simogatta a puncinedvtől már teljesen átázott bugyin keresztül. De ekkorra már teljesen elszabadultak a vágyai. Állat módjára húzta le a fehérneműt róla. Vett egy kis olajt a kezére, majd rögtön megcélozta a teljesen meztelen puncit. Két ujjával a nagyajkakon haladt keresztül. Hihetetlen volt még egy kis borostát sem talált ott, érződött, hogy frissen borotválták. Amikor a punci csikló feletti részéhez ért visszafordult és a gát felé vette az irányt. Majd újra visszakanyarodott a csikló felé, de most már a kisajkakon. A csiklónál megállt, körzött egyet, majd lelkesen dörzsölni kezdte. Fanni mindvégig pucsított. Halkan elkezdett nyögdécselni. Dezső hátrahúzta ujjait a csiklóról és lassan a szűk nyílásba süllyesztette. Alig dugta be, amikor ellenállásba ütközött. A szűzhártya volt az. Ekkor már tudta, rendkívül óvatosnak kell lennie ezután.

Még egy pár percig játszott a csiklón. Fanni nyögési hevesebbek lettek és csípője elkezdett lágyan ringatózni. Dezső gyorsan elkezdett vetkőzni. Levette az ingjét, lehúzta a farmerját az izmos kemény faráról. Melle egész kidolgozott volt, egy kevés szőr borította, ami mámorító férfiasságot adott neki. Olyan volt, akár egy görög isten, csak picit testesebb. Végül ledobta magáról fekete boxerét. Farka már javában éledezett. Újra Fanni mögé állt. Végigsimította kezeit a testén, a fenéklyuktól kezdve, lassan a csípője szélén át a pici lapos pocijára. Onnan a melleire tért. Csodálatos keblek voltak, mintha pont a nagy férfias kezekbe teremtették volna. Itt még lágyabb volt a lány bőre. Mellbimbói aprók voltak és kőkemények. A farka eközben megkeményedett. És a puncihoz lökdösődött.

Megfogta a dákóját, behelyezte a csúcsát az ajkak közé és egy finom, mégis erőteljes mozdulattal behatolt a szűk, érintetlen hüvelyébe. Fanni hangosat nyögött. Hangjában a fájdalom és a gyönyör vegyült. Dezső lassan mozgatta rúdját a lányban. Tövig nyomta, majd szinte teljesen kihúzta, de a farkának a fejét mindvégig benne hagyta. A finom, lassú ütem percek alatt gyors szenvedélyes tánccá vált. A férfi kezei mindez alatt nem hagyták abba a masszást. Érezték a lány mennyei idomait, domborulatait. Egyik keze átnyúlt a lány alatt és a csiklón táncolt. A szűk bejáratlan barlang hevesen ingerelte Dezső merev tagját, a finom összehúzódások pumpálásra késztették. A tenyereit a formás fenékre helyezte, az egyiket lecsúsztatta a csípőjének a szélére. A másik kezének a nagyujjával pedig a lyuk környékét izgatta, majd végigcsúsztatta sportos combjain.

Fanni megpróbált minél jobban pucsítani, hogy a lehető legmélyebbre kerüljön az áldott testrész édes kis hüvelyébe. Dezső megfogta a lány vállait és gyorsított a tempón, hevesebb lett. A csodálatos női test nem csak az olajtól volt sikamlós, hanem már a testnedveitől is. Az ablakon besütő napfényben csillogott akár egy briliáns. Ékszerként feszült a férfi pattanásig feszülő péniszére, mely teljesen kitöltötte punciját. Dezső határozottan megfogta a csípőjét és hosszú, lendületes mozdulatokkal elkezdte befejezni művét, Fanni csúcsra juttatását. A heves mozdulatok megtették hatását, hamarosan az ejakuláláshoz ért.

Miközben egy erőteljes mozdulattal tövig nyomta a farkát, kilőtte első adag spermáját. Teljesen elvesztette érzékét a világ fölött. Most csak ez a perc létezett számára. Úgy érezte egész életében csak ezért élt, egész léte ebben a pillanatban teljesül be. Csak ez a test létezett, semmi más. Ez jelentette a világot számára most. Fanni már magasan a gyönyör fokain állt, amikor megérezte a forró krémes örökítőanyag első adagját édes barlangjában. Épp egy nagy levegőt vett, de amikor a folyadék a hüvelyébe áramlott a lélegzete is elakadt az érzéstől. Sorra került a sperma újabb és újabb adagja kicsi, ártatlan puncijába. Csak vagy a negyedik vagy az ötödik lövellés után tudta kiengedni lélegzetét egy hangos hosszú sóhajtó nyögéssel.

Beteljesülésük után lerogytak az ágyra. Fanni kihúzta magát a még kemény farokból. Megfordult és Dezső szemébe pillantott. A férfi az egész aktus alatt nem nézett a szemébe. Szép, csillogó, életteli, fiatal szemei voltak, az angyali lét sugárzott belőle. Csak egy pillanatra tudta megcsodálni, mert Fanni szorosan hozzábújt, egy puszit nyomott a mellkasára. Dezső erős karjaival átkarolta, végigsimította karcsú derekát, a csípőjének vonalát, majd a nyakát és illatos, sötétbarna haját cirógatta. Így, egymás karjaiba dőlve szunnyadtak el.
Kis idő múlva Dezső óvatosan felkeltette Fannit az arca simogatásával.
- Már ideje hazamenned! - szólt gyengéden.

Fanni kinyitotta a szemeit, felnézett rá, mélyen a szemébe nézett. Megcsókolták egymást. Szenvedélyesen, de finoman, szeretet teljesen. Fanni el sem hitte, hogy mindez valóság. Dezső még egyszer végigsimította bársonyos orcáját. Fanni felkelt. Felvette még mindig nyirkos bugyiját és hófehér melltartóját, majd a többi ruháját. Dezső az ajtóhoz kísérte.
- Hétfő délután ráérsz? - kérdezte.
- Igen! - válaszolta Fanni mosolyogva és arcára leírhatatlan boldogság ült.
- Akkor hétfőn!
Egy forró csókkal váltak el.Véletlen szex történet:


A vörös tini


Még nagyon fiatalka voltam, 17 éves és még nem volt különösebb szexuális élményem...
Óriási szexuális vágyat éreztem magamba mint minden 17 éves fiú, de nem volt szerencsém.
Történt egyszer, hogy egy lánnyal találkozgattunk, majd járni kezdtünk, Ő is még csak 17 éves volt épphogy, eszembe se jutott, hogy bármi szexuális dolgot tervezzek vele, de hamar rá kellett jönnöm, hogy Ő tervez....

Meleg glory hole pisával


imádom a képeket, és nincs jobb mint egy wc-ben térdelni és remegve várni amint egy idegen kan átdugja a kemény faszát!Az első amire állatiasan begerjedek az a fasz szaga. A férfias fasszag annyira begerjeszt hogy a segglukam is automatikusan kinyílik tőle.Először csak szagolgatom, puszilgatom a makkot, aztán körbenyalom és elkezdem lucskosan szopni. Élvezem hogy egy idegen bikát szopok és ami a l....

Biszex gruppen történet


Biszex gruppen történet

Csak azért választottuk ezt a masszázsszalont, mert közel volt a hotelünkhöz. A harmadik napja mentünk el mellette nap, mint nap és valahogy felkeltette az érdeklõdésünket, no és a vágyunkat, és hát hol máshol, ha nem egy idegen országban, Olaszországban próbálnánk ki az erotikus masszázs remélt elõnyeit.


Gyors döntés után már ott is álltunk ....
Szextörténet címkék

gy?m | közös megegyezés | kutyák után | tágult | két csajjal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.