Travi szex kaland


Nyári meleg este volt. Hazafelé kerékpároztam egy kisebb túra végeztével. Megpillantottam egy tavat, közelebb kerekeztem, és láttam,hogy elég tiszta a víz. Megálltam, és mivel sehol senki - gondoltam egyet - , levetköztem meztelenre, hogy megfürödjek a habokban, lemosva az út porát.

A víz nagyon kellemesen hüs volt, jól is esett lubickolni. Egészen erotikus érzés volt, ahogy a víz nyaldosta szerszámomat, a hideg megtette a magáét, s egészen apróra zsugorítva fütykösömet és zacsimat. Mégegyszer körülnéztem, de nem láttam senkit - igaz elég sötét volt már. Kimentem a partra, hogy megszárítkozzak csöppet. Lefeküdtem a hátamra, a még meleg homokba, s néztem a csillagokat. Lágy szellö fújdogált, birizgálva farkamat, amitöl egy kissé magához is tért a hüs hullámok dermesztö, zsugorító hatása után. Felkönyököltem és néztem a tavat. A víztükör enyhén fodrozódott, s egy helyen, messzebb a parttól, körkörösen mozgott a víz. Magasabbra emeltem fejemet, s láttam, hogy valaki más is élvezte a természetet. A hátizsákomban lévö távcsövemhez nyúltam, hogy azon keresztül nézzem az eseményt. Felcsillant szemem, mert észrevettem, hogy egy nöci lubickol -szintén meztelenül-, a hüs vízben. Most már felülve figyeltem, s láttam, ahogy ugrálgatott, formás és dús keblei föl, s le hullámzottak, és fantasztikusan jó teste volt. A hideg víz nála is hatott, mert bimbói oly kemények lettek, hogy szinte karcolták a vizet. A látványtól cerkám mocorogni kezdett, lassan felemelve fejét, mintha ö is látni szeretné.

A lány elindult a vízben, hogy kiússzon a partra, éppen felém tartva. Még nem vett észre. Egyre közelített, majd megállt, és felállt -most már nekem is-, ekkor megláttam a holdfényben szörtelenül fénylö punciját. Most én is felálltam a homokból, s úgy figyeltem igézöen ringó csípöjét. Észrevett, megállt, s ösztönösen takargatni akarta nöiességét, de nem sikerült Neki igazán, mert csodálatos idomai minduntalan kikandikáltak kezei alól. Egyszercsak felhagyott a próbálkozással -lehet azért, mert észrevette az addigra totál ágaskodó férfiasságomat, melyet már messziröl kiszúrhatott. Ekkor hirtelen megfordult - nekem háttal, s elindult, tett pár lépést, majd megállt. Oltári szép popója volt, amolyan körte formájú, amibe legszívesebben beleharapna az ember. Kacéran hátrafordította fejét, s bal kezével felém intett.

Hirtelen kiesett kezemböl a távcsö, s egy pillanatig tétováztam, de azután elkezdtem felé rohanni. Szinte a vizen járva siettem, mintha csak egy látomás lett volna, s félve attól, hogy szertefoszlik. Ö szépen bevárt engem, s felém fordulva, beleguggolt a vízbe. Odaértem és megálltam elötte, Ö lágy csókot lehelt a farkam hegyére. Ezután felállt, megfogta kezemet, s egy kis pancsolásra invitált. Én beleegyeztem, s lányos zavaromban megbotlottam és egy oltári nagyot buktam a vízbe. Mivel fogta a kezem, Ö is velem zuhant a habokba, és pajkosan felkacagott. Beljebb vitt minket az áramlás, de a lábunk leért, s megálltunk egymással szemben. A vállunkig ért a víz.

Egyszercsak Ö alábukott, és kis idö múlva gyönyörteli érzés kezdett úrrá lenni rajtam,- addig a hideg víz szinte fájdalmasan szorította farkamat, hisz keményen állt, és zsugorítani akarta volna, de csak a tojásaimat sikerült -, ezt az érzést váltotta fel egy egészen más jellegü érzés. Az Ö ajkait, s nyelvét éreztem farkamon. Mohón bekapta, tövig, szinte tojásaimat is bepréselve a szájába. Vadul szopni kezdte, majd megállt, és nyelvével körbe-körbe járta makkomat. Szívogatta a végét, farkam meg-meg rándult. Erre megfogtam fejecskéjét, s bedugtam kolbászom ajkai közé, csípömmel mozogni kezdtem, jól megdugva szájacskáját. Ö pár perc múlva lágyan megpaskolta popsimat, jelezvén, hogy itt az idö levegöt venni! Felemelkedett, kezeivel hátrasimította aranyló haját, közben nagy levegöt vett. Mellkasa megemelkedett, gyönyörü mellei kacéran feszültek, s érzékien megnyalta ajkainak szélét. Én átöleltem, és elkezdtünk hosszasan smárolni. Közben kezeim felváltva, vándorútra indultak testének felfedezésére.

Iszonyat jó mellei voltak, kemény bimbói szinte szúrták mellkasom. Kezem letévedt bársonyos, és szép szeméremdombjára. Számmal most rátapadtam bal mellének bimbójára, Ö megfogta vállamat, s feljebbhúzta magát, hogy ne kelljen levegövétellel megszakítanom az akciót. Egyik kezemmel megfogtam popóját, s megtartottam testét, ami nem volt nehéz, hisz a víz felhajtó ereje besegített. Ö felhúzta egyik lábát, hogy jobban hozzá férjek, s a másik kezemmel puncijával kezdtem játszani. Be-be dugtam hüvelyébe ujjam, hüvelykujjammal klitoriszát izgattam. Annak ellenére, hogy vízben voltunk, éreztem, hogy egyre jobban csúszik az ujjam nunijában. Most teljesen felemeltem, s ráültettem vállamra, most arcommal szembe került édes puncija. Markolásztam feszes kerek popsiját, nyaltam cunciját. Lágyan szívogatni kezdtem csiklóját, s néha bedugtam nyelvemet vaginájába. Nyelvem hegyével körkörösen cirógattam a klitoriszát, s gyorsítottam a tempón, mert szapora nyögdécseléseiböl éreztem, hogy mindjárt elmegy. Úgy is lett, egy hatalmas "aaahh" közepette kitört belöle az orgazmus, s enyhén sós ízét éreztem a számban.

Ö szemérmesen próbálta volna eltolni ajkaimat nunijától, de a nyakamban ülve ez nem sikerült. Most már engedtem, hogy leszálljon vállamról, s lassan ereszkedett lefelé, szorosan testemhez préselve testét. Amikor puncija a még mindig merev, s kemény farkamhoz ért, megremegett, s esdeklön nézett szemembe, hogy nyársaljam fel! De én kitartottam, és ahelyett, hogy jól megdugtam volna, megmarkoltam popsiját, s csak úgy a combjai közé raktam nyársbotomat. Ö lábaival körbefonta derekamat,s jól szétnyitotta szeméremajkait. Kefélö mozdulatokkal elkezdtem ingerelni úgy, hogy amikor elnyomtam magamtól, akkor a popsilyukát, amikor magam felé húztam, akkor a széttáruló, s hivogató punciját izgattam. Vadul dobálta magát, egyre gyorsabban csúszkált lécemen. Egyszercsak, amikor épp a dákóm hegye ért csak Hozzá, akkor huncutúl kacsintott egyet, s felnyársalta magát a botomra. Tövig engedte magába falloszomat, piszkosul isteni érzés volt, ahogy becsusszant a helyére! Egy darabig mozdulatlanul álltunk összefonódva, s élveztük az egyesülés mámorító pillanatát. Ö volt az, aki már nem bírta tovább, és körzö mozgásba kezdett farkamon. Szeméremdombját az enyémhez préselve táncolt a rúdon. Olyan hangokat hallatott eközben, ami nagyon izgató volt már önmagában is, nemhogy aktus alatt. Éreztem, hogy közeleg a vég, lassítani szerettem volna az ütemen, de egy oltári nagy sikoltással elélvezett, s a hideg víz ellenére éreztem az elötörö forróságot farkamon. Ez már nekem is betett, és felkiáltva én is elmentem. Ö pajkosan lihegett eközben, s nyaldosta-harapdálta ajkait. Úgy éreztem, mintha egy vödörnyi ondó hagyta volna el péniszemet. Szorosan magához húzott, markolva fenekem, mintha nem akarná, hogy akár egy csepp is kárba vesszen.

Egy hosszú forró csókkal pecsételtük meg együttlétünket. Ezek után lassan szétváltunk, és én lágy csókot nyomtam mindkét mellére, s Ö egy forró csókot adott homlokomra. Elindultunk a vízben, kéz a kézben a part felé. Kiérve a homokra, még csókolóztunk egyet, és átkarolva leültünk egymás mellé, majd néztük a vizet, s a rajta tükrözödö holdat. Lassan megszárítkoztunk, még csókolóztunk kicsit, majd Ö elbúcsúzott tölem, de elötte megadta mobilszámát, hogy majd keressem meg. Én még maradtam tovább, hasra feküdtem és elaludtam. Késöbb felébredve, elmerengtem, hogy milyen gyönyörüt álmodtam egy szépséggel.Szextörténet ajánló:


A mozis baszás


Ez az élmény egy hete történt velem és úgy gondoltam, megosztom veletek is ezt a számomra fantasztikus délutánt!

Én egy 16 éves lány vagyok, és már fél éve van egy barátom, akit nagyon szeretek. A koromhoz képest fejlett vagyok, ami eleinte zavart, de a fiúk körében inkább a hasznomra vált..

Hétvégén elmentünk moziba, egy elég régi filmre, a barátom kifejezetten az u....

Az Énektanárnő szétbaszva


Jó hely a cset. Lehet ismerkedni, és ha az ember elég perverz akkor társra is találhat, mint ahogyan én. Egy szombathelyi énektanárnő személyében. Aki rögtön az első beszélgetésünk alkalmával megindította a fantáziám.
Nagy odaadással írta le a vágyait, hogy mit élvezne. Hogyan aláztatná meg magát. Vagy hogy milyen nedves a pinája, amikor olvassa a történeteket.
Örülten jókat mesélt.<....

Igaz történet, szex titokban


Jó anyám néha-néha eljárt a munkatársnőivel vacsorázni. Olykor én is vele tartottam, hogy kimozduljak otthonról. Főleg most, mivel egy újonnan nyílt étterembe terveztek menni. Nem kellett sokáig várni, el is jött a péntek.
17 órára volt megbeszélve a találkozó. Június volt, ezért még javában sütött a Nap, mikor megérkeztünk. Láttam már képeket a helyről, de élőben még jobb volt: a beltér ha....

Barátnőmmel befűztük az anyját


5 éve vagyunk együtt a barátnőmmel és másfél éve lakunk az anyukájánál. Így hármasban élünk, jól megvagyunk. Kicsit fura a család, talán túl nyitottak vagyunk mindannyian és gátlástalanok. Kati néni szinte mintha már az anyám lenne. Simán mászkálunk egymás előtt fehérneműben, vagy nem jövünk zavarba ha véletlenül meglátjuk egymást meztelenül, vagy Nikivel lebukunk, hogy szexelünk. Minden természet....

Vidéki szex gang bang


Jana viszonylag hamar beilleszkedett, be is írattam egy nyelvtanfolyamra egy régi kedves ismerősömhöz. Egy hónap elteltével már a legalapvetőbb dolgokat megértette, a boltban is elboldogult úgy ahogy. Rendszeresen szexeltünk. Nem akartuk, hogy úgy érezze, kötelessége, hogy viszonozza, amit érte teszünk, így mindig akkor került rá sor, mikor ő úgy akarta, sosem mi kezdeményeztünk. Luc amúgy is beér....

Kubai szex történet


Most egy utazásra mentem el külföldre egészen pontosan Kubába ahogy elindultam otthonról ugy búcsúztam el a barátnőmtől hogy üzleti útra megyek és nem nagyon leszek elérhető és csak 2 hét múlva jövök haza és ahogy kiálltam az autómmal a garázsból elindultam a reptér felé de amit nem mondtam el hogy nem egyedül megyek Kubába hanem először betértem budapestre ahol felvettem az egyik úgymond nem kurv....
Szextörténet címkék

szőlő | valentin | új év | barbika | edit |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.