Családi hármas


A történet, amit elmesélek nektek az a közelmúltban történ meg velem és azóta is a hatása alatt vagyok.

Ugyanis van egy 15 éves fiam Tomi, és egy 18 éves nevelt lányom Zita és persze egy mai napig gyönyörű feleségem, aki nem rég töltötte 38.évét. Én 42 éves vagyok. Van egy jól menő vállalkozásom, és így viszonylag elég jó anyagi körülmények között élünk.
Nálunk megszokott volt családi körön belül, hogy nem voltunk szégyenlősek egymás előtt és
a mai napig öltözünk egymás előtt, úgy a feleségem, mint én és a gyerekek. Már csak azért is, mert van egy négyszemélyes masszázs fürdőkádunk, és sokszor együtt fürödtünk.
De hogy megértsétek az egész történetemet, egy kicsit vissza kell menni az időben, úgy néhány évet.

Zitát még kisbabaként fogadtuk örökbe , de mindenben azt kapta , mint a saját gyerekünk !
A gyerekeket már egész korán, úgy óvodás koruktól, úgy igyekeztünk szoktatni, hogy külön szobában aludjanak. Ez persze nem ment mindig olyan egyszerűen, ugyanis Zita nagyon félénk és amúgy is apás volt és amint tehette, mindig az ölemben ült.
Nagyon sokszor esténként különböző ürügyekkel bejött a mi szobánkba, és közénk furakodott a francia ágyra, és úgy aludt el. Ez néha számunkra terhes volt, hiszen nehézkes volt a szokásos nemi életünkre nézve. De ez miatt nem igen maradt el a szex, inkább próbáltuk másként.
Például nagyon sokszor úgy csináltuk, hogy a Zitácska fentebb feküdt és aludt a párnán, mi pedig lecsúsztunk, a feleségem oda pucsított a formás popójával és úgy segítettünk egymást a csúcsra juttatni. Ez a pozíció amúgy is a feleségem kedvenc pozíciója volt.
Alkalmanként az volt az érzésem, hogy talán Zitácska nem is alszik, csak úgy tesz mintha aludna. Ez a tudat még jobban felajzott, és annál inkább kívántam a szexet.
Néha előfordult az is, hogy Tomika is odakuporodott, ha észre vette Zitát közöttünk. Azzal, hogy ha Zitának szabad közöttünk aludni, akkor jön ő is, és bebujt közénk, de ő inkább anyás volt, és ő feküd mindig a feleségemhez közelebb, míg Zitácska inkább énhozzám bujt.
Ez rendben is volt addig, míg el nem kezdtek a gyerekek fölcseperedni. Már egyre kevesebbet jönnek közénk, de még mindig előfordul főleg Zitácska esetében.
Az utóbbi hónapokban vettem észre azt, hogy az én kicsi nevelt lányom, ha öltözködöm, akkor már nem közömbösen néz rám, hanem egyenesen figyel. Ezt abból vettem észre hogy én kérdezni akartam valamit öltözés közben tőle, és ahogy rápillantottam zavartan elfordult. De nemrég volt már olyan is, hogy én késő este értem haza, és a család többi tagja már aludt, és csak Zitácska volt fent a szobájában internetezett. Közben észrevette, hogy hazajöttem, és azonnal lefutott hozzám a kis baby dolljában üdvözölni, és vacsorát adni, mondván anya nagyon elfáradt és had aludjon, majd én megtálalok neked. Ez még rendben is lett volna, de vacsora után fürödni készültem, és már rebegte is, hogy elkészítette a fürdővizet számomra. De ha nincs ellene kifogásom, akkor velem fürödne. Nekem nem eset le hogy mért szeretne velem fürödni. Mert megkérdeztem tőle, hogy te még nem fürödtél? És azt válaszolta, hogy már igen. Akkor meg nyomi az ágyadba aludni mondtam neki. Ö erre lesütött fejjel eloldalgott aludni.

Hát mit ne mondjak fürdés közben esett le a tantusz! Elkezdtem elmélkedni.
Végül is ez a lány már serdül szép kis formás feneke van, gyönyörű cickói nem túl nagyok, de annál formásabbak, fanszőrzete még alig van, de az nagyon selymes és csinos. A szemérem ajkai kislányosan összezártak. Mindezeket én is láttam korábban, de eszem ágában sem jutott semmi a látványról. De ahogy most bekattan már más látószögből gondolok az én kicsi Zitámra. Ahogy ezeken elmélkedem, azon veszem észre magam, hogy a férfiasságom máris a teljes méretében pompázik! Próbáltam elhessegetni a gondolataimat de ez már uralta az elmémet és testemet! Még legalább egy órát ültem a vízben és miközben ő járt az eszembe egyfolytában, én folyamatosan a szerszámomat markolásztam, és egy hatalmasat élveztem!
Te jó ég hát én a nevelt lányom hatására élveztem ekkorát?!

Aztán fürdés után mentem a hálóba és közben a Zitácska szobája előtt elhaladva azon töprengtem, hogy mit tegyek. Ha bemegyek jó éj puszit adni, akkor ilyen zaklatottan még észre vette volna rajtam és ezt nem akartam.
Ez helyett bementem a feleségem mellé és továbbra sem tudtam szabadulni a gondolattól.
És máris harckész állapotban találtam magam.
Nem bírtam magammal ugyanis a feleségem a szokásos módon és bugyi nélkül pucsítva aludt, én pedig még mindig a lányomra beindulva kénytelen voltam a feleségem szintén csinos hátsóját kezelésbe venni. Ő persze a fárasztó nap után az én macerálásomra sem ébredt fel, bár többször észre vettem, hogy közben riszálja a fenekét és igencsak lucskos is volt, mégsem adta jelét az ébrenlétnek. Szegénykém tényleg fáradt volt, és csak reflex szerűen álmában élvezte az én kényeztetésemet. Én pedig hatalmasat élveztem a feleségem puncikájába!

Másnap szombat lévén nem volt muszáj korán kelnem és a reggeli szokásos kávém, a kicsi lányom (valószínűleg várta azt a pillanatot hogy felébredjek) hozta az ágyamhoz. Kérdésemre hogy hol vannak anyáék azt válaszolta hogy bevásárolni mentek Tomival készülve az az napra tervezett kerti partira. De ahogy a kezembe adta a kávémat még az ágyban ülve de már kitakarózva egy szál alsóban valahogy rosszul fordult és ki ütötte a kezemből a kávét és az egész az alsómra ömlött. Én ennek hatására üvöltöttem egyet aaauuuu! Jaj apa ezt nem akartam, és nagyon sajnálom! Ebben a pillanatban rá tette a kezét a kávéval áztatott férfiasságomra. És mondta, azonnal vedd le az alsód, ne hogy tovább tartsa a hőt.
Én pedig nem is gondolkodva le is kaptam azt. Ez volt a vesztem, mert ahogy lekaptam ott voltam az egész éjjel engem gerjedelemben tartó nő, az az én kicsi Zitácskám előtt immáron anyaszült meztelen.
Hogy ez az aktus szándékos akció volt e vagy sem, azt nem tudnám megmondani, de ha az volt, akkor tökéletesen sikerült. Mert ezt követően azzal hogy rámeredt a férfiasságomra azonnal megindult a merevedésem és néhány pillanat múlva teljes méretében
pompázott előtte néhány tíz centire.
Erre ő: hát ez meg mitől lett ilyen nagy?!
Jaj lányom ezt te még nem tudhatod, de én ezt nagyon szégyellem előtted, ez egy reflex ami egy férfi és egy nő között szokott lenni akkor, ha megkívánják egymást. Ez azt jelenti hogy te megkívántál engem?! Hát sajnos igen. De hát miért sajnos? Azért kislányom mert ezt nem szabad. És miért nem? Mert te az én tündéri kicsi lányom vagy. Ekkor hallatszott az udvar felől az autó zaja amivel hazajött a feleségem és a fiam. Na itt fejezzük be, mondtam én, de egy szót se róla senkinek, és majd egyszer elmagyarázom OK? OK apa! Gyorsan a fürdőbe siettem és letusoltam. De közben lankadni nem akart a szerszámom és újra ő járt az eszembe. A fene egye meg hát már nem tudok szabadulni a gondolattól. Nem volt mit tenni újra megragadtam a szerszámom és néhány húzásra hatalmasat élveztem. Pedig hát gyönyörű feleségem van. Nem is kívánhatnék szebbet, és mégis az én lányomra ekkora erekcióm gerjed.

A zuhanyozásból kijövet találkoztam a feleségemmel és azt mondta, hogy Hamarosan itt vannak a B.-ék (baráti család egy 16 éves bombázó kislányukkal, Bettivel ő az én kicsi lányom testi lelki barátnője ), és készítsem elő a tűzifát a bográcsoláshoz. OK. Szívem máris megyek. Közben megjegyezte, hogy nagyon jól aludt az éjszaka, és még álmodtam is valami finomat. Én csak annyit mondtam, hogy ennek örülök.
A nap egész jó hangulatban telt el volt sok duma, no meg kaja, és pia. Még a gyerekeknek is engedtünk egy kis édes piát inni. Idő közben észre vettem hogy Zita és Betti emelkedett hangulatban suttognak, nevetgélnek és közben rám néznek.
Csak reménykedtem hogy nem az elmúlt 24 óra eseményeit mesélte el a kislányom!
Már elég későre járt mikor elmentek a barátaink. És mi is bevonultunk, és a lefekvéshez készülve mentünk a szokásos esti közös fürdőt venni mikor Tomika berogyott az ágyába mondván ő már nem bír fent lenni és el is aludt pillanatok alatt. Miután neki is megártott az elfogyasztott ital. Bár mi rajtunk is látszott a pia, de mi hárman még a fürdő mellett döntöttünk. Beültünk hárman egymással szemben és élveztük a hidromasszázs kellemes hatását.
Az én kicsi Zitám egy percre sem vette le szemét rólam állandóan fürkészett. Én sem tudtam már közömbösen nézni rá. Szerencsére feleségemet elnyomta az álom, (na persze a pia) és elszundikált a vízben. Ezt észre véve és felbátorodva, Zitácska átrakta azt a kis finom lábát az én lábaim közé és közben finoman alig észrevehetően mocorgott vele. Hát mit ne mondjak őrjítő volt, és máris beindult a fantáziám és az erekcióm. Még szerencse, hogy a sok habtól nem látszott ez az egész. Közben Zitácska azt a kis finom cickóit mosogatta, melyről csak a szűzies ártatlanság juthatna normál esetben eszünkbe. Sajnos ezt a normál esetet már nem tudtam kontrolálni magamban és csak az járt az eszembe hogy mikor kaphatnám a számba és szopogathassam a tündéri bimbójait. Még szerencse hogy felébred a feleségem és mondta hogy ő már megy aludni. Még mindig imbolyogva kiszállt és letörölgette magát, aztán elindult a hálóba. Én még mindig az erekciómmal küszködve rebegtem Zitának, hogy ideje mennünk aludni és kezdheti a kiszállást. Ő közölte hogy még maradi akar. Sejthette, azt hogy merevedésem van és látni akarta. Nem volt mit tenni hát mentem én mert ez úgysem fog lankadni, és még a végén lerohanom olyan kanos vagyok.
Próbáltam én úgy kiszállni a vízből, hogy ne látsszon a még mindig kő kemény farkam, de ez nem sikerült. Amint meglátta azonnal megszólalt apa te most is kívánsz! És azzal a huncut mosollyal nézett, amelyikkel délután Bettivel nézett rám! Erre én. Te lány mit forgatsz az eszedbe? Hááát azt én nem mondom el. Erre, ha lehet még jobban begerjedtem. Ne csigázz, mert már fogytán az önkontrolom, és ha teljesen elfogy annak nem lesz jó vége.
Apa el kell mondanom valamit. Mit kicsi lányom? Hát, azt hogy a barátnőmnek nagyon tetszel és éjjelente arról álmodik, hogy veled szeretkezik.
Még fel sem ocsúdok a hallottakból, már mondja is tovább. De az a helyzet, hogy egyre többször én is ezt álmodom. Te jó ég hát te már ismered a férfi nő közötti kapcsolatot. Hát persze . Többször néztünk már Bettivel olyan videót, amin szex és a pornó a fő téma, és maszturbálunk is ilyenkor!
Hát mit ne mondjak ledöbbentem. Szerintem , te ne is tagadd azt, hogy te is gondolsz erre mert akkor miért van ekkora erekciód?! Erre nem is tudtam mit válaszolni, mert igaza volt. Feleszmélve gyorsan elém kapva egy törölközőt szó nélkül kijöttem a fürdőből. A bárszekrényhez mentem és ittam egy nagy adag whiskyt, felvettem egy pólót, amiben szoktam aludni, de alsót nem vettem, mert gondoltam, hogy a felbőszült rudammal a feleségemen állok bosszút. Aztán bebújtam a feleségem mellé.
Nem tudtam szabadulni a gondolattól, és ez erekcióm szűnni nem akart.
Még sohasem tudott felizgatni egy nő sem ennyire, mint most ő . Pedig igazából nem is tett érte semmit. Talán a tiltott gyümölcs mindig finomabb elvén, okozott ekkora izgalmat részemre.
Na meg itt van ez a kis bögyös dögös Betti!
Azonnal eldobom az agyam. Szerintem ezeknél csak én vagyok a téma. De mi az ami tetszik ezeknek rajtam. Nem vagyok egy atléta típus, a hajam is őszbe fordult már. Igaz többször is mondták már, hogy megnyerő kisugárzásom van. Ezt én is tapasztalni szoktam mert p-ul. valahányszor valamit el akarok intézni bármilyen hivatalban, még a legmarconább bürokratát is megmosolyogtatom, és azonnal intézkedik az ügyemben.
De ne térjünk el a témától.
Próbáltam felébreszteni feleségemet gondoltam levezetem felgyülemlő energiámat, de nem sikerült. Mélyen aludt a hasán feküdve.
Ez így nem fog menni. Gondoltam ma egy ilyen napom van és kész. Amint próbáltam elaludni már majdnem sikerült is, egyszer csak azt vettem észre, hogy Zitácska jön be és bújik közénk. Én persze alvást színlelve figyeltem az eseményeket.
Egy kis mini hálóruha volt rajta és a fent is bő kivágása volt. Ezt a kis ruhacafatot már többször láttam korábban rajta.
Énrajtam még alsó gatya sem volt csak egy póló, amiben szoktam aludni.

Na még csak ez hiányzott nekem, még az imént lankadt le de már is beledobbant a férfiasságomba.
Én hanyatt feküdtem és ő hozzám bujt szokása szerint, felrakta azt a kis csinos lábát az enyéimre és úgy voltunk egy néhány percig.
Ekkor már nem tudtam az érzelmeimet kordába tartani, és az erekcióm egyre jobban nőtt.
Közben feljebb húzta a térdét és megérintette vele a már újra ereje teljében álló farkam. Gondolhatjátok hogy ezek e percek számomra mennyire őrjítőek voltak.
Ő tesztelve alvásom suttogva szólított hogy apa, apa. Én meg se mertem mozdulni, továbbra is alvást színlelve. Na meg féltem attól is, ami esetleg bekövetkezhet.
Amikor meggyőződött, arról hogy alszom, felbátorodva ezen, lenyúlt pici bársonyos kezével, és rátette a már rég teljes méretű farkamra, és finoman körbefogta.
Nekem meg forgott az agyam. Ez nem lehet igaz, ezt csak álmodom. De nem, ez a valóság.
Nem lenne szabad ezt hagynom. Mert mégis csak a nevelt lányom. És mi lesz, ha a mellettünk fekvő feleségem felébred, és észreveszi!
Hát ez a lány igencsak rámenős lett. Valószínűleg a kis barátnője van rá ilyen hatással. De mégis annyira felajzott hogy nem volt erőm leállítani.
Közben ő még feljebb húzta a rajtam lévő lábát, és hozzám simult, és a kis puncikáját hozzám nyomta, és éreztem az oldalamon azt a finom kis bársonyos fanszőrzetét.
Hát mit ne mondjak, nem sok múlott azon, hogy a pici kezébe élvezzek. Egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre erősebben markolja a férfiasságomat, és finoman dörzsöli a nunikáját hozzám, és kis idő múlva beremegett az édes kicsikém, és elélvezett. Ennek nagyon örültem, hogy már is a csúcsra juttattam az én kicsikémet a passzív jelenlétemmel.
De mi lesz velem? Hát ha így maradok akkor ki kell hogy menjek könnyíteni magamon.

Tovább fogta, de nem mozdult, mint aki megszerzi játékát, és nem adja tovább.
Vagy talán nem akart felébreszteni? Nem tudom.
Nekem elég lett volna néhány húzás, a pici kezével, de nem tette. Én meg nem akartam felfedni magam, hogy ébren vagyok.

Aztán, az-az ötletem támadt, hogy mintha álmomban felé fordulnék.
Meg is tettem.
Erre elengedte a farkam és ő is velem együtt fordult.
Így most már ő pucsított nekem, ahogyan a feleségem szokott.
De jól megfigyelte!
Hát tökéletesen az ölembe sikerült fordulnia a finom kis popójával, úgy hogy a farkam azonnal a kis bársonyos nunikához illeszkedett.
Te jó isten hát mi lesz ebből?!
Már éreztem is a farkamon a kis puncikájából kiáramló nedvet, amit úgy szerettem volna szétnyalni neki, de én meg sem mertem mozdulni.
Arra gondoltam, ha mégis megtörténik az-az ő akaratával történjen meg.
Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy, az is eszembe volt, hogy ha nem ő, akkor én hatolok bele, mert ezt már nem bírtam volna ki, hogy ilyen helyzetet kihagyjak!
Csak akkor, lelepleződtem volna. Talán abban a pillanatban nem is érdekelt volna ez.
Szerencsére nem volt rá szükség.

De jó hogy a feleségem néhány pohárral többet ivott, és így viszonylag biztonságban éreztem magam.
Bár a lebukás veszélye és a tiltott gyümölcs még inkább fokozta a vágyamat.

A kezemmel pedig átkaroltam, az én imádott kis bestiámat, úgy hogy a kis cickója közelében legyen a tenyerem. Ö persze mindjárt úgy igazította kicsiny felső testét, hogy a tenyerembe illeszkedjen a finom kis cickója.
Hát ez már több volt a soknál.
Mikor ez a mesterkélten beállított pozíció sikeresen kialakult, az én kicsikém elkezdte a finom kis hátsóját mozgatni.
Őrjítő volt.
Azt szerettem volna, hogy soha ne múljon el ez az állapot.
Én közben nagyokat szuszogva és mormogva továbbra is alvást színleltem.

Ez valószínűleg bátorítást adott a számára.

Közben az én pici lányom tovább fojtatta a kis akcióját, és addig fészkelődött míg a makkom a pici csiklóját meg nem érintette és ennek kényeztetését folytatta.
Bármelyik pillanatba el tudtam volna élvezni de próbáltam visszatartani magam.
De ő nem bírta tovább és óriási remegéssel bekövetkezett a második orgazmusa.

A kis mellbimbói olyan kemények voltak hogy kedvem lett volna megmorzsolgatni de nem tehettem hiszen én aludtam.

Néhány perc pihenés után újra akcióba lépett az én kicsi bestiám, és tovább fészkelődött az
imádott popójával, és már a szemérem ajkai körbefogták makkomat.
Nem igaz gyerekek hogy milyen isteni érzés volt.
Hát, ha nincs mögöttem jó néhány év rutin, akkor én már rég elélveztem volna.
De folytatódott tovább, és már kb. fele szerszámom bent volt ekkor egy picit megtorpant az én pici lányom.
Úgy gondolom hogy a szűzhártyája feszülhetett meg.
Aztán egy erőteljesebb pucsítással és egy pici nyüszítéssel teljesen becsúszott, a szűk de annál lucskosabb nunikába.

Ez igen csak jó érzés és nagy boldogsággal töltött fel engem, mert hogy nekem adta a legféltettebb kincsét, a szüzességét.
És inkább megtisztelve éreztem ezért magam.
Én továbbra sem mozdultam.
Nagyon szűk volt, és mégis olyan simán becsúszott!
Annyira érezhető volt a hüvelyizmainak szorítása, hogy már attól féltem, nem bírom tovább vissza fogni magam.
Tehát ott voltam tövig a kislányomban.
Ekkor már az sem érdekelt volna, és nem hagytam volna abba, ha lebukunk a feleségemnél, annyira hatalmába kerített az én kis bestiám.

Néhány másodperc szünet múlva, intenzívebb mozdulatokkal folytatta.
Éreztem a makkommal, hogy ütközik a barlangocska belső végén a méhszájjal.
Őrjítő volt.
Ekkor bár visszafogottan de már kissé hangosabban adta annak jelét, hogy a kéj mámora hatalmába kerítette.
Én is éreztem, hogy nem bírom néhány húzásnál tovább, és a következő percben a kicsim hátranyúlt, megragadta a hátsóm, és szó szerint rám húzta magát, és már éreztem is a nunikájának lüktető, rángató szorítását, és a kis teste remegését és harmadjára is elélvezett.

Ekkor már én sem bírtam tovább és szinte kirobbant belőlem a spermaáradat, akkorát élveztem, és telelőttem az én kicsikém nunikáját.
Szerettem volna beleüvölteni a levegőbe az élvezettől!
Hatalmas volt, és minden porcikámat átjárta!
Még most is beleborzongok, ha erre a pillanatra gondolok.

Még így ebben a pozícióba maradtunk néhány perig, Aztán amikor észrevette, hogy kezdek lankadni, és már ki is csúsztam belőle, ekkor felém fordult, és adott az orromra egy puszit,
és gondosan betakart engem is. Én pedig továbbra is átöleltem őt, és a kicsim is visszaölelt engem.
Néhány perc múlva így aludt el.
De én még sokáig nem tudtam elaludni.
Hallgattam az édes kis szuszogását.
Közben azon gondolkodtam hogy mekkora élvezetet nyújtott nekem, az én aktív közreműködésem nélkül.
Na meg hogy holnap mégis valahogy szóba kell hogy essen, a történtek közöttünk, mert már csak azért is, hogy nehogy teherbe essen.
El kell mennem az ügyeletes patikába esemény utáni tablettáért.
De mégsem akarom felfedni magam, hogy nagyon is fent voltam egész időben.
Hagy higgye csak azt, hogy erről nem tud senki.

Tehát a következő nap ezt kell feltétlen megoldani valahogyan.
Aztán ezekkel a gondolatokkal aludtam el .Másnap, vasárnap reggel amikor felébredtem, már a feleségem nem volt az ágyban csak mi ketten az én édes pici lányommal. A feleségem a konyhában lehetett, mert edénycsörgés zaja hallatszott.
Zitácska még akkor is aludt hanyatt fekve félig betakarva. A gyönyörű kis cicijének egyikére nagyon jó belátásom volt a mély kivágású hálóruhája jóvoltából.
Azonnal eszembe jutott az éjjel történtek.
Miközben néztem a cicijét már megint kezdett merevedésem lenni.
Na ez nem lesz jó.
Már nem tudok közömbösen nézni rá, mint azelőtt.
Úgy szerettem volna benyúlni, megfogni neki, a számba venni. De nem tehettem uralkodnom kellett magamon. Mert még a végén belemerülünk, és lebukunk a feleségemnél.
Inkább kiszálltam az ágyból és elmentem tusolni. (Ekkor a józan ész irányított.)
A fürdőbe menet jó reggelt kiáltottam a feleségemnek. Ö viszonozta és kérdezte azt, hogy hogyan aludtam? Én válaszul azt mondtam, hogy a tegnapi pia miatt aludtam mint a bunda.
Fel sem ébredtem egész éjjel.
Hát én is hasonlóan válaszolta.
Na gondoltam akkor minden rendbe van, és nem vett észre semmit.

Ketten reggeliztünk a feleségemmel és közben beszélgettünk erről - arról.
Egyszer csak mondja a nejem, hogy én, el is felejtettem mondani neked, hogy három hónapja
amikor te kint voltál egy hétre külföldön (a munkám miatt) el kellett menni Zitával a nőgyógyászhoz.
Miért? - kérdeztem én.
Hát azért mert ennek a gyereknek azelőtt pár hónapja megjött az első menszesze és közben rendszertelenül vérzett, és elvittem az orvoshoz.
És?
És felírta neki a fogamzásgátlót.
Miért? -kérdeztem.
Azért hogy ez majd beállítja neki a vérzését.
És sikerült?
Hát persze azóta rendbe van minden.
Én csak annyit mondtam; -ez jó, és örülök hogy rendben minden.

Hát ez nem igaz. (gondoltam magamban) Micsoda teher esett le a vállamról ezzel a fogamzásgátlóval!
Mintha tudatosan időzítette volna ezt az információközlést!
Akárhogy is van, mindenesetre, nagyon jól jött!
Utólag belegondolva az éjjel történtekre; -Hát ezért merte a lányom megcsinálni!

Közben nagy álmosan előkószálódtak a gyerekek. Előbb Tomi és kicsit később Zitácska is és együtt fojtattuk a reggelit. Én figyeltem a lányomat, de nem mutatott semmit ki az éjjel történtekből.
Csak annyit jegyzett meg, az én pici lányom, hogy anya én úgy szeretek veletek aludni.
-(Ilyen éjszaka után lehet ezen csodálkozni?
Vagy ezek után még többször szeret velünk aludni?!)

Jól van kislányom de ez nem kényelmetlen neked?
Ó dehogyis, rebegi, jól alszom mindig.

Én nem bánom, engem nem zavarsz.(Hát persze ilyen egy szerető anya)
És téged? (Fordul hozzám a feleségem)
Á nem dehogyis, a bomba sem tudna felébreszteni! (mondtam én)
-Közben Zitácska fürkészve figyelte a válaszomat, és hallva azt, látszott rajta a megkönnyebbülés jelei!

Majd csak felnő ez a gyerek, - mondja nekem a feleségem.

Hááát - lassan igen! (válaszoltam)

Ebéd után Tomi és a feleségem elmentek az autóval anyósoméknál. Egy kis süteményt vittek kóstolóba, amit a feleségem sütött délelőtt.
Nem is voltak várhatóak vissza, csak késő este.
Mivel néhány településsel arrébb laktak.
Hívták Zitát is, de ő azt válaszolta, hogy jön hozzá a Bettike, és nem akar most menni.
Tomi nagyon szeretett autózni, mivel már az járt az eszébe, hogy hamarosan levizsgázik autóvezetésből.
Van is két autóm az egyik terepjáró, amit a feleségem nem szeretett vezetni; mondván túl nagy és nem lát jól ki belőle.

Délután a kis bögyös-dögös barátnője átjött a Zitácskámhoz.
Az egyik falatnyi kis miniszoknyája volt rajta, és a felső testén, pedig egy kis elől megkötős topp volt, ami látszani engedte a hasának nagy részét, de a hatalmas cickóinak is a felső harmadát. A bimbói, pedig majd átszúrták azt a kis vékonyka anyagot.

Az én lányom persze a13. évében nem lehetett ennyire fejlett, de az már is látszott, hogy pár év és hasonló méretekkel fog rendelkezni. Mind e mellett mindkét lány nagyon csinos, helyes és szép is. Amolyan Barbi babák

Meg is jegyeztem magamnak;- Kurvára fejlett ez a lány 16 évesen. Mit nem adnék érte ha magamévá tehetném! Aminek persze nem voltak rossz esélyei. A lányom tegnap esti beszédjére visszagondolva!

Tehát belibegett és megpuszilta a lányomat, aztán odaköszönt nekem, hogy csókolom.
Én már puszit sem kapok?
Mondtam én. (Gondoltam hogy bátorítom egy kicsit, ha már rólam szokott álmodozni!)
Dehogynem, és már jött is hozzám. Hát ez már inkább csók volt, mint puszi amit kaptam, egyenesen a számra. A kis bimbójait pedig a testemen éreztem, ahogy hozzámért a csók idejére.
Mit ne mondjak, megbizsergett egy kicsit a lábam között!

Aztán elvonultak Zitácska szobájába de, az ajtót nem zárták be, mert kis idő múlva felmentem, és a résnyire nyitott ajtón keresztül kihallgattam őket.
Na kitalálhatjátok azt, hogy miről ment a téma, és hogy ki voltam rendesen tárgyalva.
Nem szokásom a hallgatózás, de mégiscsak nagyon érintett voltam!

Azt is hallottam, hogy Zita monda azt, hogy apa végig aludt, és észre sem vett ebből az egészből semmit.
Ez valamelyest megnyugtatott engem.
Betti meg azt ismételgette, hogy már ennek hallatára is beindultam, és hogy mennyire irigyellek téged Zita.
Én közben elmentem ne hogy észrevegyenek, és leheveredtem a nappaliba a tv élé, és néztem a forma1-et. Idő közben elszundikáltam, amit ők valószínűleg észre is vehettek.
Mert egyszer csak arra ébredtem, hogy halk furcsa kéjes hangok szűrődnek a lányom szobája felől.
Felosontam a szobaajtóhoz, de ez most már kilincsre volt zárva. Jobban hallgatózva a kéjes hangok közepette hallom hogy Betti mondja, hogy bárcsak itt lenne a faterod közöttünk.

Mindjárt arra gondoltam, hogy csak meg kéne lesni őket, és látni mit csinálhatnak. Lehajoltam a kulcs nyíláshoz, és mit látok! A két kis bestia meztelenül masztíznak a Zita ágyán.

Na mit kell még kibírnom?! A legszívesebben bementem volna közéjük és mindkettőjüket
jól megkeféltem volna, annyira kanos lettem, de nem tehettem.
Nem illet kezdeményeznem. Mégiscsak nem támadhattam le őket. Bár nemigen zavarta volna egyiket sem!
Ha a sors úgy akarja, akkor úgyis meglesz. Ha pedig nem, akkor azzal is be kell érjem.

Már esteledett, amikor Bettike készült haza indulni. Lejöttek;- és Zita szólt, hogy apa légyszi vidd már haza Bettit! Mert már sötét van és fél gyalog egyedül menni.

Úgy egy kilométerre lakhattak tőlünk.
Na jó gyertek, mondtam mindkettőjüknek és elvisszük Bettikét haza.
De apa én nem megyek, mert még elő kell készítenem a vacsorát.
Anyának megígértem.
Ránéztem a lányomra és ő rákacsintott, Bettire.

Na ezt jól kifőzték! Gondoltam.

No akkor menjünk fordultam Bettihez, és ő széles mosollyal nyugtázta a helyzetet.
Már a garázsban beült mellém az anyósülésre. Közben figyeltem a szemem sarkából.

Úgy helyezkedett, hogy az amúgy is túl rövid szoknyácskája, még feljebb csúszott, és már
ha előrébb hajoltam, láttam a hófehér tangályát, az izgatóan csinos combjai között. A hatalmas mellei, majd ki fordult a kis toppból!
Fantasztikus látvány volt!
Legszívesebben ott azonnal indulás előtt letámadtam volna. De a megfontoltság győzött bennem.
Annyira nagy hatással volt rám, és annyira zavarba hozott, hogy amikor nyúltam az indító kulcshoz, (ő persze folyamatosan fürkészett a tágra nyílt ártatlan szemeivel,) hogy zavaromban, nem találtam a kulcsnyílást és folyton mellé dugtam a kulcsot.
Ő ezt észrevéve odanyúlt a kis kezével megfogta az enyémet, és azt mondta segíthetek?
Én persze kérdeztem, hogy mit? Hát bedugni! Válaszolta.
Akkor tegyük be ketten, mondtam én. OK?
Nem, majd én;- válaszolta.
Ekkor kivette a kulcsot a kezemből és (nem akartam hinni a szememnek) bedobta a cickójai közé!
(Ezt nevezem rámenőségnek! Ez a lány tudja, mit akar, és ezért meg is tesz mindent!)

A kulcs után néztem, és rámeresztettem a szemem a hatalmas cicikre, és szinte dadogva kérdeztem ho-ho-hogy most mi lesz? Nekem kell kivennem?
Hát igen;- jött a válasz.
Nem volt ez ellenemre, de mégis váratlanul ért.
És ha nem? (kérdeztem)
Akkor addig nem indulunk el! (válaszolta)

No de nem fogok megfutamodni gondoltam. Mások csak álmodnak ilyen lehetőségről, ami nekem szinte tálcán lett felkínálva.

Ő még jobban kiemelte a mellkasát! -így felkínálva kebleit.
Én pedig kissé remegő kézzel odanyúltam, és a toppot összekötő masnit meghúztam.
Az persze azonnal kibomlott, és már nem is a kulcsot keresve lefordítottam a hatalmas kebleiről a már szétnyílt toppot és elém tárult a két gyönyörű kebelcsoda!

(Ugye gondoljátok, hogy a látványtól a férfiasságom azonnal a tetőfokára növekedett!)
A kulcs meg leesett az ülésre. De nem törődtem már vele.
Bettike nem tétovázott, hozzám fordult átmászott az én oldalamra, és az ölembe ült az-az térdelve terpesztett velem szembe, úgy, hogy az én lábam az övéi közé eset.
Úgy ahogy volt a kis rucijába nyitott keblekkel.
Ezt követően úgy elkapta a számat, hogy alig kaptam levegőt!
Egy pillanatra amikor megtudtam szólalni, lihegve kérdeztem tőle, hogy nem lesz ebből baj? De a végét alig tudtam kimondani, mert újra csókolt, és csókolt.

Eközben én ciciket kezelésbe vettem és gyúrtam, neki rendesen, morzsoltam a megduzzadt bimbókat. Őrjítő volt. Meg sem tudtam szólalni annyira csókolt.
Közben lenyúlt a nadrágomhoz és kigombolta a sliccem, és kivette a már kőkemény farkam. Körbefogta a kezecskéjével és néhányat húzott rajta, az egyik újával félretolta a kis tangáját és már illesztette is a szerszámomat a puncikájához.
(Na ez a kislány ne fecséreli az idejét! -gondoltam)

Szinte csöpögött belőle a kéj nedve.
A makkommal egy kicsit izgatta a csiklóját ez nem tartott egy percnél tovább és már ereszkedett is rudamra. Lassan és fokozatosan, de meg sem állt míg fel nem nyársalta magát tejesen. Annyira jó volt az érzés, ahogy rudamat körbefogta az a forró bársonyos punci, hogy imádtam ezt az állapotot.
A csókzápor csak ekkor szűnt meg. Ugyanis a kis Betti már föl sem emelkedett ebből az állapotból. Mert már éreztem is a puncika élvezésének ismerős rángatását. A hatalmas kebleit arcomba nyomta és így átkarolta a fejem, és szorított, ahogy csak tudott, és így hangos kéjszavak közepette elélvezett!

Már attól féltem, hogy a nyitott garázsajtón ki fog hallatszani Betti nyüszítése.

Annyira rángatott, és szorított a puncikája, hogy ha úgy akartam volna, én is el tudtam volna élvezni!
Nos én még bírtam a strapát, és gondoltam, ennek még nem lehet vége, de hagytam, hogy Betti irányítson. Még néhány percig mozdulatlanok voltunk. Aztán Betti engedett a szorításából, megfogta a fejem mögött a fejtámlát, és beindult a nyársamon liftezni.
A két óriási cici, pedig folyton az arcomba csapódtak. Észvesztő volt!
Imádtam a nagy cicijeit.
Közben megfogtam a fenekét, és segítettem a liftezésben.

Ez a 16 éves gyerek micsoda profizmussal bír.(vagy talán ez inkább ösztön, elmélkedtem)
Olyan jó volt, ahogyan mozgott, és éreztem a hüvelyizmának gyűrűszerű szorítását, hogy minden húzás maga az élvezet volt! Folyton a csúcs határán voltam.
Még néhány percig így folytatta, és aztán lelassult a mozgása.
Kezdett érzékibben mozogni. Nagyon lassan! Egyszer csak újra remegni kezdett Betti, és átölet, ráengedte magát a rudamra, beszorított, és apró előre, hátra mozdulatokkal, ahogyan korábban, szintén hangos szavakkal elélvezett.
Ekkor már én sem bírtam tovább és óriási élvezettel telelőttem a Bettike punciját!

Néhány percig még ebben a pozícióban egymást átölelve pihentünk.
Amikor ismerős dudaszót hallottam, nem túl messziről!

Te jó ég, jönnek a feleségem-ék hazafelé!
Mondom Bettinek, itt már nincs idő semmire, és gyorsan hajolj le oldalra.
Gondoltam hogy úgy is sötét van, és megúszhatjuk észrevétlenül.
Én meg nyúlnék a kulcshoz, hogy indítsak és start!
De a kulcs nem volt a helyén!
Mondom Bettinek gyorsan a kulcsot! Mert ahova hajolt, ott volt. Hátranyújtotta nekem.
Én persze újra nem találtam a kulcsnyílást! Betti felismerve problémámat kivette a kezemből és egyből betalált.
Közben kajánul megjegyezte azt, hogy ugye én jobban tudom bedugni!
Hát ezt már bebizonyítottad, hogy így van! (válaszoltam)

Tehát végre elindulhattam.
Annyira izgató volt, hogy a farkam még mindig Bettibe volt, és semmit nem lankadt!
Alig fordulok ki a kapun, már szembetalálkoztunk a feleségemékkel. Ő villantott, jelezvén hogy álljak meg.
Te jó ég mi lesz itt gondoltam!
Még szerencse hogy nem szállt ki. Bár nem is tudott volna, mivel szorosan mellé álltam.
Ő is és én is, csak egy arasznyira húztuk le az ablakot, és mivel az én terepjáróm jóval magasabb az övénél, így nem láthatott be az én autómba!
Bettit is izgalomba tarthatta ez a szituáció, mert éreztem, hogy újra kezdi a mozgást a farkamon!
Te jó Isten! Hát ez a lány még most sem nyugszik! (Gondoltam.)
(Esetleg talán így kíván a kis huncut jelzést adni arról, hogy ő is itt van!)
-Őrjítően és félelmetesen izgató volt a szituáció!

A feleségem, pedig arra volt kíváncsi, hogy hova tartok. Én válaszképpen annyit mondtam, hogy néhány perc és jövök. Itt volt Zitához Bettina, és félt a sötétben hazaindulni, így megkért hogy vigyem haza és most oda tartok.

Itt van Bettina is az autóba? (akit szerencsére nem láthatott, még ha a túloldalon ült volna sem)
Igen szívem itt ül.
-Betti közben csak kevert a farkamon és folyamatosan csúcson tartva engem, és persze
önmagát is.

Szia Betti! - Köszöntötte a feleségem.
Csókolom! - Kiáltott vissza a kis bestia.

Mond meg anyukádnak, hogy holnap megkeresem, mert akarok vele beszélni! OK?
OK! Rebegte vissza, válaszképp.
Na pá! -Köszöntem el én. - Mintegy befejezve ezt a kínos, ámbár rettentően izgató szituációt, és elindultunk a kéj utunkra.

Amint elindultam Betti már fel is ült az ölemben szorosan átölelt, és így folytatta a keverést!
Nem törődve azzal, hogy az esetleg a szembejövő autó fényében megláthatnak.

Na te aztán nem adod fel! - Mondtam én.
Nem bírtam magammal! Ezerrel vert a szívem annyira izgi volt! - Mondta ő.
Nem csodálkozom ezen, mert engem is fenemód gerjesztett a szitu! (Így én.)

Félúton egy sötétebb parkrészhez értünk, lehúzódtam az autóval és megálltam.
Hanyatt vágtam az ülést, hátradőltem és mondtam, hogy most már tiéd a pálya!

Ő meg beindult, mint egy gép. Kevert előre, hátra, oldalra, fel, le, karmolta a mellkasom. Szóval beleadott apait, anyait.
Na, ezt ha így folytatod, nem fogom sokáig bírni! - Mondtam én.
Ere leszállt a rudamról megfordult 69- be, megfogta a kis kezével, a már amúgy is robbanás határán lévő rudamat, és őrült sebességgel elkezdett szopni!
Én meg odahúztam a rettentően formás popsiját a számhoz, amiből szinte ömlött a már habosra dolgozott, előzőleg általam belőtt sperma és kéjnedv keveréke.
Folyt, egyenesen a számba, de jutott az arcomra is! (Megmondom őszintén, hogy soha nem kóstoltam meg a sperma izét. De most tetszett ez a koktél) Szívtam, nyaltam, és ami a számba kerül, azt mind lenyeltem.
Gyakorlatilag kitakarítottam! (Mint éhes kutya a tányért!)
Aztán a kis csiklóját vettem ajkaim közé, szoptam nyaltam, és közben finoman gyengéden harapdáltam.
Ez annyira tetszett neki, hogy kb. egy percen belül hangos sikolyok közepette harmadjára is hatalmasat elélvezett!
De ekkor már én sem bírtam tovább, és nálam is robbant. Az első lövés Bettike arcán landolt. Ezt észrevéve azonnal ráharapott és a következő adag sorozat már a szájában kötött ki!
Miután az áradat megszűnt, rászívott, és az utolsó cseppet is kiszívta.
(Ne hogy kárba vesszen egy csepp is!)

Aztán néhány perc mozdulatlan pihenés következett, majd Bettike visszafordult a 69-ből és még mindig kifulladva, lihegve rám feküdt, és egymást átölelve mondta, hogy eddigi életében ez volt a legnagyobb élményem, amit kaptam az élettől, és ezt neked köszönhetem.
Immáron tegezve! (Mert ugyanis eddig magázott.)
Könnyei kicsordult a boldogságtól. Úgy kezdte mondani, hogy kisgyerek korától szerelmes belém, és egy örökkévalóság volt kivárnia ezt az alkalmat. Amihez most jelentős bátorítást kapott az én kicsi lányomtól!
Bár nem gondoltam azt, hogy ez még ma bekövetkezik, de olyan jó alkalom adódott ott a garázsban, és spontán jött az ötlet, amikor azt a kulcsot nem tudtad bedugni.
Összeszedtem miden bátorságomat, és gondoltam, lesz ami lesz kiprovokálom!
Most már látom hogy jó döntés volt.

Még szorosabban átöleltem, és kérdeztem tőle, hogy te ugye már nem voltál szűz?
Nem! -válaszolta. De folytatta azzal, hogy van egy pasija már egy éve megvan, és ő rávette a szexre. Bár kétszer is lefeküdtem vele, de nekem egyszer sem volt orgazmusom, mivel a srác mindkét alkalommal, idő előtt elszállt. A harmadikhoz már nem volt kedvem.
Így utólag már meg is bántam azt, hogy neki adtam a szüzességemet!
Nem is gondoltam hogy ekkorákat lehet élvezni.

Na és mi újság a lányommal való közös masztival? Azt sem élvezed?
Csak nézett rám, -majd megszólalt.
Elmondta a Zita? - Kérdezett vissza.
Igen tegnap este. -válaszoltam.
Hát az-az igazság, hogy ővele élvezem, bár, ennyire nem volt jó, mint veled!

És mi van a védekezéssel?
Azzal nincs baj, mert már legalább egy éve szedem a pirulákat. Az jó. -válaszoltam.

No de menni kellene. (Mondtam én.) Mivel már több mint két órája vagyunk itt, és még a végén gyanúsak leszünk!
OK. De ugye lesz folytatás? Reménykedve kérdezte.
Hát persze nekem is tetszel!
No akkor holnap kiadom az útját a pasimnak!
Na és Zitának elmondhatom? -Kérdezte.
Nembánom, de csak neki!
OK! -Válaszolta.

Összeszedtük magunkat és hazavittem.
Mielőtt kiszállt az autóból, megjegyezte; továbbra is lesz miről álmodnom!
Még egy forró nyelves csókot adott és ugrándozva beviharzott.

Otthon, vacsorázás közben a kislányom folyton kajánul tekingetett rám. Ő már ekkor tudta, hogy mi történt!
(Utólag tudtam meg, hogy még én haza sem értem, már Betti fel is hívta Zitát telefonon, és máris kitálalta neki nagyvonalakban a történteket.)

A vacsora utáni közös fürdőt én fejeztem be elsőnek, mert nem akartam hogy a lányommal együtt maradjak a kádban. Valahogy az volt az érzésem, hogy menekülök tőle.

Féltem, hogy kérdezősködni fog. De ezt később sem tette.

A következő héten kezdődött a nyári szünet a gyerekeknek. És szerdától már Tamás fiam az iskolával ment nyári táborozásra, 12 napra. Ebben nem is lett volna semmi rendkívüli.
A pikantériát az adta, hogy az iskolai szülői munkaközösséget képviselve, a feleségem is velük tartott!

Hétfőn a feleségem elment Zitával, Betti anyjához és rábeszélte őt is, hogy tartson velük a táborba, mivel még kellett egy felnőtt, felügyelő.
Közben Betti és Zita kifundálták azt, hogy erre az időre Betti átköltözik hozzánk.
Ezt megbeszélték a két anyával, és ők beleegyezésüket adták.

Mikor ezt megtudtam, szinte megijedtem a gondolattól, hogy mi lesz (lehet) itthon ez alatt a 12 nap alatt! Volt sejtésem, hogy mire készül a két huncut lány!
A kislányom azért annyit mondott, apa ugye te sem bánod hogy Betti nálunk lesz az idő alatt, míg anya és Tomi távol lesz!?
Én csak annyit válaszoltam, nekem mindegy.

Eljött a szerda. Tomi-ék elutaztak, én, pedig aznap késő estig dolgoztam.
Szinte féltem hazamenni!

Mikor hazaértem, meg volt tálalva három főre. A két lány főzött vacsorát, és meglepetésemre, az asztalon egy üveg Whisky is volt három pohárral!
Kérdeztem; mi az lányok mit ünnepelünk?
Hááát a nyári szünetet. Jött a szinte egybe hangzó válasz.
Na nem bánom, de ti csak egy nyalást ihattok. OK válaszolták.

Töltötték kaja előtt és utána. Én a harmadik pohár után vettem a lapot, hogy ezek le akarnak itatni, mert csak kínálgattak! Ők persze csak egyet ittak.
Gondoltam már így is érzem a pia hatását. Nem hagyom, hogy leitassanak és amikor nem látták akkor kiöntöttem a következő kettőt.
Na én álmos vagyok, és megyek fürödni, mondtam. Erre a kicsi lányom mondja, hogy Betti,
és én is veled szeretnénk fürödni.
Szerintem az lesz a legjobb, ha ti külön fürödtök.
Ó apa, én úgy gondolom, hogy el kell neked a segítség. Utalva a spicceségemre. Majd segítünk megfürdetni!
Hát azért itattatok, hogy engedékenyebb legyek?
És Bettike nem szégyenlős?
Apa már úgy is tudom, hogy mi volt a garázsban, és utána, Betti és te közted!

Én se köpni sem nyelni nem tudtam. Csak néztem Bettire, ő, pedig csak bólogatott.
Már a gondolatába is beleborzongtam, hogy mi lesz itt.
Előkészítették a vizet és levetkőztek meztelenre, és azt mondták; segítenek nekem. Én a két gyönyörű lány látványától, elkezdtem keménykedi a nadrágba!

Na nem! Mégsem akarok veletek fürödni! (Gondoltam húzom az agyukat egy kicsit.)
Ti ketten együtt, és én magam fogok. Rendben?

Ó apa! (jött a válasz kedvetlenül)
Csak semmi ó külön fürdünk!

Nem féltek lányok, hogy nem bírok majd magammal?
Nem vagyunk ijedősek jött a válasz.
Na éppen ezért fürdünk külön.

A lányok felvették a köntösüket és elvonultak én, pedig megfürödtem egyedül. Amikor kijöttem a fürdőből szóltam a lányoknak, hogy tietek a fürdő. Én meg elvonultam a hálóba, köntösömet ledobtam, és a szokásos alvópólómat vettem fel, és lefeküdtem. Elég sokáig lubickoltak, mert én közben elaludtam a hosszú nap és a pia hatására.

Egyszer csak arra ébredtem, hogy nyílik a háló ajtója valaki bejön és nem zárja be maga mögött az ajtót. A szemem sarkából figyeltem, és láttam halványan beszűrődő háttérfényben, Betti gyönyörű vonalait a lenge áttetsző hálóruhájában.
Te jó isten mi lesz ebből gondoltam!
Odajött és bebujt mellém a takaró alá és azonnal éreztem a finom parfümje illatát.
Átölelt és megpuszilt és szólított. Ébren vagy?
Válaszul azt mondtam, a te helyed, Zita mellett van!
De én veled akarok aludni! És csak aludni? (kérdeztem)
Talán azt is. (válaszolta)
Na és mit fog szólni Zita?
Legfeljebb behívjuk őt is. Ok?
Na nem hát ő az én lányom!
Na és akkor mi van?! Nekem már régóta mondogatja, hogy nagyon szeretne veled szeretkezni!
Micsoda! Még a végén kiderülne, aztán jól megjárnánk!
De nem tudja meg senki, mert nem mondjuk!

Akkor sem! Rendben?
Rendben válaszolta.
Próbáltam az erkölcsös nevelő apát játszani. Pedig ha tudnák, menyire vágytam őrá is.
Ők nem tudhatták azt, hogy azon az éjszakán, amikor a lányom megkefélt, föl avatta magát, én ébren voltam.

Közben a kis dögös már túrta is a finom kezecskéjével a pólómat, föl a nyakamba majd átemelte a fejemen, és elkezdett érzékien cirógatni, a körme hegyével a fejemtől lefelé lassan haladva. Mire leért a férfiasságomig már teljes merevedésem lett, és emelgette a takarót. Majd a heréimet cirógatta szintén a körme hegyével. Nagyon jól csinálta. Isteni volt.
Én szintén a hálóruhája alá nyúltam és lefejtettem róla.
A kezével tovább fojtatta, de már fölém hajolt és finoman puszilgatta a testem, szintén lefelé haladva. Én hanyatt feküdve voltam, és imádtam a kényeztetését. A jobb kezemmel hátulról a punciját vettem kezelésbe, a ballal pedig csöcsörésztem a hatalmas kebleit.
Ő közben leért az ajkaival dorongomhoz, és körbenyalta, majd a heréimet vette kezelésbe.
Jobban szétraktam a lábamat és máris zacskó alatti érzékeny részt, nyelvezte és finoman harapdálta! Ne kérdezzétek hogy milyen finom volt.
Közben a hüvelykujjamat szépen feltoltam a kis barlangocskájába, és az ujjam oldalával a csiklóját izgattam. Halk nyögésekkel adta tudtomra, hogy jó helyen járok. Ezt meghalhatta az én pici lányom is, mert mivel az ajtó nyitva volt, ő leshetett bennünket, mert néha árnyékot láttam a mennyezeten, de tudatosan nem néztem az ajtó felé.
Valószínűleg szándékosan hagyta Betti az ajtót nyitva, így kileshetett és kihallgathatott Zitácska bennünket.
Egy kis idő elteltével két különböző nyögésre lettem figyelmes.
Így már biztos voltam hogy a lányom maszturbál az ajtóban. A kis drágámat sajnáltam, és legszívesebben behívtam volna, de nem még nem tehettem.
Közben Bettike átemelte az egyik lábát a fejemen, és a számra helyezte a puncikáját. Így kialakult a 69-es pozitúra és elkezdtem az illatos kéjnedves puncika nyalását. Szinte ittam a finom nedveit. Ö pedig elővette a szopós tudományát, teljesen bekapta a szerszámomat, majd ütemesen elkezdett mozogni. Én a nyelvemet feltoltam neki és körkörösen mozgattam a finom kis nunijába. Ő kissé hangosabbra vette a nyögéseit, és néhány másodpercre abbahagyta a cumizást, majd újból elkezdte azt. Ekkor egy másik ismerős illat csapta meg az orromat!
Ekkor döbbentem rá, hogy az én pici lányom bejött, és átvette a cumizást Bettitől!
De Betti, ugyan olyan nyögéseket kreált a szájával, mintha ő szopna továbbra is.
Kíváncsivá Tettek és próbáltam úgy sandítani, hogy észrevétlenül odalessek.
Hát beigazolódott a gyanúm, a kicsi lányom szenvedélyesen cumizott, és közben punciját simogatta, Betti, pedig a lányom másik kezének a hüvelyk úját szopta.
Ennek tudatában, még jobban begerjedtem, és hatalmas lökésekkel viszonoztam a lányom szopását.
Bettit, pedig még erősebben nyaltam, és markolásztam a csöcseit. Már éreztem, nem fogom ezt az őrjítő menetet sokáig bírni, De ők sem! Én és ők is persze Zitácska visszafogottabban de tisztán kivehetően hangos nyögésekkel jeleztük azt, hogy itt a robbanás ideje.
A következő pillanatban megrándultam és már lőttem is a magomat, a kislányom még erősebben szívó szájába. De Bettinek is rángatott rendesen a nunija!
Ekkor az én pici lányom nem bírta vissza fogni a csendestársi szerepét és hatalmas nyögéssel de még mindig a farkammal a szájába, óriásit élvezett!
Betti érzékelve a Zita hangoskodását, próbálta felülhangoskodni, de ez már lehetetlen volt.

Néhány másodperces szünet után szájcsere következett, és a lányom lábujjhegyen kiment a szobából.
Még egy kicsi pihenő után Betti megfordult és rám feküdt, úgy hogy a lucskos nunija a félárbocon lévő farkam hoz illeszkedett, a csöcsei, pedig a mellkasomhoz nyomódva növelte gerjedelmemet és elkezdtünk csókolózni.
Közben erőteljes csípőmozdulatokkal új életre keltette az első adag spermától megszabadult farkamat.
Tudtam hogy a második menetet nagyon bírom és gyakorlatilag addig tudom tartani magam, ameddig csak akarom.
Betti érzékelve újbóli merevedésemet, úgy kavart, hogy már a makkom csiklóját izgatta.
Imádtam a technikáját nagyon tetszett.
Újra elkezdett nyöszörögni, de a csókolózást nem hagyta abba.
Néhány perc múlva tovább mozdult és a lucskos barlangocskájával lassan, de teljesen rácsusszant a lüktető farkamra.
Mikor éreztem a méhszáját a farkam hegyén, még hangosabb nyögésekkel nyugtázta azt, hogy amit csinálunk, ez maga az éden, mely számomra is isteni érzést táplál.

Ekkor felült lovaglóba, és érzékien kavart minden irányba. Nagyon jól csinálta, imádtam.
Ekkor újra láttam a lányom árnyékát a mennyezeten, és az járt az eszemben hogy nem lehetek ilyen kegyetlen. Hiszen nem csoda hogy ennyire vágyakozik. Fordított helyzetben én sem bírnám. Valahogyan be kell vonnom őt is, úgy hogy az apai tekintélyem ne csorbuljon!

Közben a kis Betti közeledett a csúcshoz, mert egyre jobban hangoskodott, és marcingolta a mellkasomat. Én mindeközben a csöcseit gyúrtam. Aztán beszorított a combjaival és puncijával és hatalmas nyögések közepette elévezett a kis drága.
De az ajtó felől is érzékeltem a mocorgást. Én is el tudtam volna élvezni, de visszafogtam magam, mert tudtam, hogy folytatás lesz.
Bettike engedett a szorításból leszállt rólam és mellém feküdt. Így pihegett még egy kicsit, közben a kis kezével a farkamat megragadva és szorítva azt, mondta, hogy nagyon imád engem. Én mivel a karomon feküdt, cirógatva a hátát válaszoltam, hogy én is imádlak.

Mondtam Bettinek, jól esne egy kupica Whisky.
Én is meginnám, mondta ő.
Ezt meghalhatta Zita is, mert már hallottam a lépteit, és kis idő múltán, a villanykapcsoló kattant, és a lányom egy köntösben tálcán hozta az italt három pohár kíséretével.
Te tudtad hogy mire van szükségünk? Kérdeztem a lányomtól.
Hát ez női megérzés válaszolta.
És már töltötte is. A nagy poharat legalább félig töltötte mindenkinek, ami egy decinél is több lehetett.
Mikor nyújtotta felénk a poharakat, rámeredt a még mindig meredező, Betti által megragadt farkamra. Betti ekkor engedte el, és nyúlt az italáért, és én is.
Felhörpintettük mindet egy húzásra.
De a lányom, le nem vette a szemét a falloszomról, és megszólalt.
Apa veletek maradhatok!?
Én nem bánnám, de te az én pici lányom vagy, és ha itt maradsz akkor talán olyat tennénk amit nem lenne szabad, és ezt te is jól tudod.
De apa tulajdonképpen Bettivel sem lenne szabad csinálnod. Mert te nős vagy!

Hát ezzel megfogott!
De te pedig, még szűz vagy! (tettem a hülyét)
Á apa, azt én már rég neked adtam, és te el is vetted tőlem!
Miről beszélsz!?
Ekkor leült mellénk a francia ágyra, és elmesélte, azt az éjszakát, amikor velem szűztelenítette magát.
Én nem akartam felfedni magam, hogy nagyon is tudok róla, és érdeklődve hallgattam.
Na és nem féltél, hogy lebuksz?
Tőled nem!
Anyától egy kicsit tartottam, de bíztam az aznapi többlet pia hatásában.

És tőlem miért nem?
Hát, mert te férfiből vagy, és én, pedig nőből! Az ellentétek, pedig vonzzák egymást még akkor is, ha a nevelt lányod vagyok.
Nemde?
Különben meg ugyanilyen kőkemény farkad volt akkor is, mint most, és ha álmodban is voltál, még is kívántál!
De az akkor esti közös fürdőzéskor is igen csak állt neked!
Na persze mert akkor is matattál a lábaddal.
Hogy mentsem magam, azt mondtam, hogy azt álmodtam akkor, hogy anyád fészkelődik, szokása szerint a farával.
Na erre gondoltam én is és tettem a dolgom. (mondta Betti)
Amikor melléd feküdtem, észre vettem hogy még mindig áll, és nem bírtam magammal.
Akkor is, és most is, nem a nevelő apámat láttam-látom és érzem benned, hanem az általam kívánt férfit!

Ezek után nem fogok magammal bírni, ha köztünk alszol! (mondtam én)
Hát éppen ez a célom!
Ezt nevezem céltudatosságnak.
De azt fogadjátok meg, hogy ez nem derülhet ki semmiképpen sem!
Hát persze. Mindenkinek ez a jó. Már csak azért is, mert így sokáig tudjuk folytatni!

Én a következő pillanatban azt mondtam, Ok, rendben van igazából, nekem sincs ellenemre. Bátorítás képen megsimogattam az arcát, magamhoz húztam, és lesmároltam a lányom.
Ő pedig átkarolta a nyakam, és már nyomta is a nyelvét a számba, és kacéran dugdosta, mozgatta azt.
Eközben Betti mögé ment és már vette is a lányomról le a köntösét.
A farkam úgy lüktetett mintha valami gép lenne benne.
Én, pedig befordítottam az ágy közepére, hanyatt fektettem széttárta a lábacskáit és betérdeltem neki. Ráhajoltam, és elkezdtem a nyakát puszilgatni a farkammal pedig a nunikájának ajkait izgattam.
Ó apa dugjál már meg végre, annyira vágyom rá!
Mondogatta többször is és közbe rá-rámozdult a farkamra.

De én még nem hatoltam be, és a puszilgatásommal egyre lejjebb haladtam.
A két kis cicijével folytattam melynek gombjai keményen álltak, melyeket imádtam szopogatni, nyalogatni!
Tovább haladtam a nunikája felé, és közben négykézláb hátra faroltam.
Ezt látva Betti hátamhoz ment, hanyatt befeküdt a lábaim közé, és megragadta a farkam tövét, felhúzta rajta a bőrt, és már szopta is azt.
Én, pedig ekkorra leértem a pici lányom puncijához.
Körbe puszilgattam, aztán nekiláttam a nyalakodásnak.
Először körbe nyaltam, így kitakarítottam a lányom kéjnedveit és feldugtam a nyelvem.
Ekkor, már a lányom egész teste remegett.
Ó apa nem bírom sokáig, nagyon jó érzés, és istenien csinálod!
Ezután a kis csiklóját szívogattam és finoman harapdáltam.
Na ez betett neki!
Megmarkolta a fejem a kezeivel, a combjával összeszorította azt, és immáron felszabadult sikollyal elélvezett!
Nem akartam hogy az élvezete abbamaradjon, és máris kihúztam a Betti szájából a kőkemény farkam, feljebb húzódtam, betérdeltem a lábai közé, átöleltem a kis testét, ő pedig a lábával körbefogta a fenekem, és a sarkával erőteljesen húzott magára.
Ennek ellenére nem akartam egyből befurakodni a puncijába. Mert a vágyai így még jobban fokozódik.
Kis Betti hátulról benyúlt elkapta rángatózó szerszámom és Zita pinusához igazította.
Így aztán farkam megtalálta a helyes útvonalat.
Lassan, nagyon lassan törte a makkom magának az utat a szűk kis pinusba, amikor a pici lányom hangosan mondta.

Igen apa dugd belém, dugd a kislányodba teljesen a kemény farkad, nagyon kívánom és akarom hogy basszál már meg végre!
Tovább törtem az utat, a bársonyosan szűk barlangocskába, ő pedig a lábaival húzott.
Így siettette a teljes behatolást.
Annyira be volt indulva az én kis drágám, hogy amikor teljesen felnyársaltam, azt mondta igen apa ezt akartam, de már rángatott a nunika. Már élvezett a kis drágám.
Tovább nem is engedte, hogy pumpáljak még néhányat. A lábával úgy szorított magához.
A kezével is így tett. Szorította, karmolta a hátam, és hangosan mondogatta,
hogy, igen igen, nagyon szeretlek.

Amikor az élvezete kissé enyhült, engedett egy kicsit a szorításból.
Én ekkor kezdtem el a pumpálást, dugtam, ahogyan csak tudtam.
Hagy érezze azt, milyen az amikor egy igazi fasz járkál benne!
A hangjaiból ítélve szerintem folyamatosan élvezett.
Betti meg csak biztatott és azt mondogatta.
Dugd , dugd meg rendesen. Baszd szét a kis pináját, juttasd a csúcsra, régen várja már!
Én meg csak dugtam és dugtam. Mint egy felbőszült csődör.
Közben, ahogyan öleltem a pici testét, ő pedig engem karolt körbe, felemeltem őt, úgy hogy térdeltem.
A kicsim, pedig továbbra is a lábaival a csípőmre tekeredve volt. De már volt mozgástere és ő kezdett el, őrült iramba kavarni a dorongomon.
Nagyon szorított. Mint egy kígyó rám tekeredett. Még midig az volt az érzésem, hogy szinte folyamatosan élvez.
Aztán hanyatt feküdtem, de közben sem váltunk szét, így most ő került felülre, és így kavart de rendesen. Betti meg oda bujt hozzá, és véget nem érő csókolózásba kezdtek.
Összenyomták a cickójukat. Nagyon őrjítő látványvolt. Hogy Betti puncija se maradjon üresen feldugtam az ujjamat és kényeztettem.
Majd kis idő elteltével, Bettina lejjebb kezdte a lányomat puszilgatni, a ciciket majd lefelé haladva teljesen leért, és hol Zita csiklóját nyalogatta, hol az én farkam kint lévő részét, harapdálva kényeztette.
Hálám jeléül átraktam az egyik lábát a fejemen és ráfordítottam a számra Betti punciját és faltam neki rendesen.
Az én kislányom miközben egyre hangosabban zihált, hátulra lenyúlt és a heréimet kezdte masszírozni. Ez meg is tette hatását, mert éreztem, hogy közeleg a vég.
Bettinek sem kellet a szomszédba menni az élvezetért, mert érzékelve, mindkettőnk erőteljes nyögését, rázendített ő is, és teljesen egyszerre robbant mindenkinél, én amikor éreztem a lányom puncijának rángató szorítását már robbant nekem is, és hatalmas erővel soroztam meg a kicsim barlangjának legbelső végén a méhszájat, csak lőttem és lőttem a heréim tartalmát. Bele az én imádott kis bestiámba.

Mindhárman kifulladva eresztettük el magunkat.
Betti leemelte magát a számról, Zita pedig nem szállt volna le rólam semmi pénzért, és mid a két lány rám rogyott. Így összeborulva pihegtünk szótlanul, még vagy öt percig.
Közben a farkam engedett a tartásából de nem lankadt le teljesen. Még betöltötte azt a szerepét, hogy eldugaszolja, leányom imént jól telelőtt punciját.
Aztán mikor elkezdett mocorogni, leszálláshoz készülve, szóltam várj, mert így a lepedőre folyik az egész.
Én megöletem és megfordítottam. Most már ő volt hanyatt fekve és csak szorított. Szóltam Bettinek, hozzon a fürdőből egy törlőkendőt. Néhány pillanat múlva Betti mögöttünk volt és mondta, hogy kiszállhatok, mert felkészült. Leszálltam a kicsimről de a fejem visszahúzta és megpuszilt és odasúgta, köszönöm neked, nagyon jó volt.
De a következő pillanatban már ismét nyüszített a kicsim.
Lenéztem és láttam, hogy Betti a törlés helyett nyalja és szürcsöli a lányom pinusából a habosra dolgozott nedveket.
Ezt nevezem.
Ezeknek mikor lesz elég?

Hagytam őket játszani.
Kiültem a fotelba és töltöttem még egy korty Whiskey-t magamnak és néztem hogyan csinálják.
Kellemes látványban volt részem. Mivel két kis fiatal dögös bombázó adta nekem a műsort.
Akiket még ráadásul imádtam is.
Már a látványtól újra kezdett erekcióm lenni, és arra gondoltam, hogy ezek a lányok mekkora energiát adnak a férfiasságomnak. Mert máris lüktetett teljes erejében és méretében.
Gyakorlatilag fiatalnak, erősnek éreztem magam.

Közben Betti nyalta falta Zitát, aztán felkúszott, a hasát harapdálva, a cicijeihez, ezeket szopogatta, majd még feljebb, és máris vad csókolózásba kezdtek.
A puncijukat, és a melleiket dörzsölték egymáshoz. Vonaglottak nyüszítettek.
A lányok kezeiket a fejük fölé kinyújtva, ujjaikat összekulcsolva, és nyüszítve tovább folytatták a csókolózást.
Gyönyörű volt a két csinos test látványa!
Nem is csodálkozom azon, hogy ez a két bombázó, kihozta belőlem harmadjára is az erekcióm netovábbját. A csődör effektust.
Miután felhörpintettem az italomat, nem bírtam tovább magam visszafogni.
Oda mentem, és a lábuk közzé bújtam.
Ezt, amikor észrevették, szinte vezényszóra szétnyitották lábaikat, és várták mi fog következni.
A két lány feljebb volt az ágy végéhez képest, ezért megfogtam a lányom lábait, (mivel ő volt alul) és lejjebb húztam őket úgy, hogy a fenekük a francia ágy végénél legyen. Így kiváló hozzáférésem volt az áhított pinusokhoz.
Mivel egymással szemben szorosan volt a két punci, így nem volt gond, hogy melyiket nyaljam először.
Én, pedig behajoltam és hatalmas nyelvcsapásokkal, egybe nyaltam, faltam a két lucskos puncit.
Aztán a hüvelyk és a mutató ujjammal, u alakot formáltam, és mind a két punciba egyszerre
dugtam fel, és így dolgoztam mid a kettőjüket.
Mikor már kellően kéjes hangokat eregettek, arra gondoltam, nem így fogtok ti elélvezni.
Még egyszer benyaltam nekik, aztán betérdeltem a lábaik közé, a szőnyegre.
Mivel így egy szintre került a farkam, az áhított gyönyör barlangocskákkal.
Töven fogtam lüktető szerszámomat, és a két punci bejáratát izgattam vele.
Nem dugtam be nekik azonnal. Had éhezzenek ki rá.
Aztán az-az igazság, hogy én is akartam már nagyon érezni, a bársonyosan szűk barlangocskákat, és már dugtam is elsőként a lányomba.

Kéjes nyüszítéssel adta tudomásomra, hogy jó helyen járok.
Kevertem neki vagy egy két percig, aztán kihúztam, és Betti punciját nyársaltam fel. Ő mivel felső volt, így rá tudott keverni a farkamra, és a Zita csiklójára.
Kurvára izgi volt.
Erről, még néhány nappal korábban, még álmodni sem mertem volna!
Pláne nem azt, hogy mind a két kis dögös picsát, egyszerre fogom baszni!
Holott külön-külön is álombeliek voltak.
Aztán kb. percenként váltottam lukat. Kevertem nekik rendesen.
Időnként kihúztam, és végig nyaltam-faltam a két puncit.
A lányok az egyre hangosabb nyüszítéssel jelezték, a csúcsra jutás közeledtét.
Még egyszer, mindkét puncit felnyársaltam, és amikor a lányom következett már a bedugás kezdetén felkiáltott, hogy apa gyere belém tövig. Én meg nyomtam neki rendesen, és már rángatott is a kicsim puncikája. Hatalmas nyögdécselés kíséretével élvezett el!
Még tartottam benne egy ideig, amikor Bettike is követelte a magáét.
Mert már ő sem bírta tovább.
Gyere az enyémbe gyorsan. Átdugtam hát, és neki is tövig nyomva, enyhe keverés mellett, máris nyűszitett, rángatott és remegett.
De nekem sem kellet több, és már éreztem hogy indulni kíván az áradat.
Nem is tartottam már vissza!
Mivel Betti puncijában voltam, így ezt a lövés sorozatot, az ő puncikájának mélyébe eresztettem.
Hatalmas élvezet volt mindhármunknak.

Mivel a végén én is rájuk ereszkedtem a testemmel, így a lányom törte meg szavaival a csendet.
Nagyon nehezek vagytok!

Ezért Bettivel leszálltunk róla.
Betti, ahogyan állt, már patakzott a lábai belső falán sperma.
Ő ezt úgy oldotta meg, hogy lenyúlt és a tenyerében összegyűjtötte, majd azt szépen lenyalogatta.
Aztán mivel kellemesen elfáradt a csapat, berogytunk az ágyba, a két lány engem ölelve a két oldalamra feküdt.
Betakaróztunk és néhány perc után már aludt is a két kis kielégült bestia. Az órára tekintve láttam hogy elmúlt három. Gondoltam magamba, nemigen megyek holnap dolgozni.

Másnap 11 óra volt mire én ébredtem.
A két lány még aludt.
Kiszálltam az ágyból és azonnal telefonon hívtam a helyettesemet a cégemnél, mondtam, hogy ma, és még tíz napig nem fogok dolgozni, és intézze helyettem a feladatokat.
Aztán letusoltam, fölvettem a köntösömet, és főztem kávét a csapatnak.
Így ébresztettem őket.

Beküldő : JóapaSzextörténet ajánló:


Lilla Komáromban 2.


Tehát beköltöztünk a szolgálati lakásba. Megkértem az urakat, hogy vagy délelőtt, vagy este kilenc után látogassanak hozzánk, a gyerekek délelőtt iskolában vannak. Este nyolckor pedig takarodó. Reggelizni haza jártam, egyik nap Dénessel találkoztam az udvaron... Zavartan nézett rám.
- Szia, hát te? Azt hittem Szőke pusztára mentél.
- Szia, majd reggeli után...
A férfi elsietet....

Feleségem a mocskos ribanc


A feleségem egy évvel ezelőtt kezdett megcsalni. Azóta nagyon mocskos ribanc lett, annyi férfival csinálja amennyivel csak tudja. Rendszeresen keresek férfiakat neki az interneten, hogy néhány órára vagy egész napra esetleg egész hétvégére szexpartnert találjak neki. Néhány hapsi köztük még segíteni is szokott leszervezni, hogy többen egyszerre keféljék őt. Folyamatosan keressük az új lehetőségeke....

A Beteg gruppen


Az esti szex után mély álomba zuhantam, de biztos, hogy a latex ágynemű hatására izgalmas álmaim voltak. Mikor felébredtem éreztem, hogy a péniszem merevedik. Magamhoz nyúltam volna, hogy ellenőrizzem, de nem bírtam megmozdulni. A kezeim és a lábaim is az ágy végéhez voltak kötözve. Körbenéztem, a drága feleségem nem volt sehol. Próbáltam kiszabadulni, de nem sikerült, csak vergődtem tehetetlenül.....

Niki néni spermás mellei


21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám biztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programoma....

Szex a jakuzziban


Már délután volt. Kinyitottam a szemem. Az erkélyemet vastag hó réteg borította, de a nap épp úgy szikrázott, mint nyáron.
Kellemesen megborzongtam, ahogy az Andrással való együtt létre gondoltam. Az a pasi egy főnyeremény! Már ha szexológiai értelemben, gyakorlati részen osztályozzuk.
Este egy buliban voltam, így kissé másnaposan néztem az órára. Már délután 4 felé járt. Mára beszél....

Nyálas, erotikus történet


Elképzelem a vágyat veled. Becsukom a szemem. Milyen lehet, ha testem simítja kezed? Nem is gondolkozom, csak ösztönösen tárul elém a kép. Megpillantalak először úgy, hogy más vagy, másnak látlak, mint azelőtt valaha is. Arcod sima, kedves és gyönyörű. Szemeden azt látom, hogy te is akarsz engem, próbálod visszafogni magad, óvatosan nyúlsz felém, megsimítod arcom. Érintésedtől megremegnek először ....Szextörténet címkék

puni | kortyolgattam | vonato | nudis | fiatalasszony |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.