A gyilkos


A gyilkos
Meli épp készülõdött. Hosszú fekete nyílegyenes hajában könnyen siklott a fésû, szeme feketével kifestve, szája érzékien szájfénnyel csillog. Egy aprócska miniszoknyában és egy erotikusan kivágott toppban elindul az ajtó felé, amikor anyukája megpillantja õt... Kezdõdik a szokásos szülõi féltés, de egyszerûen kimagyarázza magát és elindul barátnõjéhez. Õt is hasonló ruhában látta, ezért megnyugodott, nem tette túlságosan is ki a kitehetõt...:) Teste karcsú volt, remek mellekkel. Sosem kellett melltartót hordania, büszke volt rájuk és örült hogy ilyen szerencsés. Vékony lábai voltak és csodálatos hasfala, hiszen rendszeresen sportolt. Barátnõje is szép volt, de nem annyira, mint Õ. Elhatározták, hogy a jól megszokott diszkó helyett inkább felfedezik a várost és elindulnak valamerre az ismeretlen felé.

Megérkeztek. A hely õrjítõ volt.... Nagy pult, rengeteg ital, sok helyes pasi, dübörgõ zene. Ledobódtak a pult mellé, és rendeltek. Jó töményt, mivel a barátnõ épp a napokban szakított élete nagy szerelmével...hát ez van. Kaptak italt, bõven kinéztek már 18-nak, pedig számukra messze volt még az. Tudták, hogy így lesz, mindig így van...Amikor elindultak táncolni épp egy fiúbanda közepén találták magukat. Meli nagyon élvezte a helyzetet, az összes fiú egyenként akart velük táncolni, közben hátulról taperolták õket hátulról. Amikor vége volt egy jó kis mixnek meghívták õket egy italra, ám amíg két srác megrendelte közülük a többi beszélgetett a lányokkal. Melinek különösen tetszett Mark, aki 21éves volt. Látszott rajta, hogy nagyon magabiztos, kigyúrt testével méltón volt büszke.

A pulthoz értek. Már ott volt a boros kóla, ez volt a menõ akkor. Fura íze volt, nem az a jól megszokott boros kóla. De mindegy, hiszen ki foglalkozik az ízekkel egy bolond buli kellõs közepén?! Melinek azonban nagyon sajgott a feje és innentõl már nem emlékezik semmire.

A következõ pillanatban egy ágyhoz van kötözve. Csak a keze, két keze egymáshoz, egy helyre, nagyon fájt. Meg volt kötözve valami nagyon erõssel, ami égeti, szorítja a kezét. Kiabálni kezd, erre betoppan a szobába Mark. Meli nagyon meglepõdött, szemei tágra nyílt szemekkel nézett a fiúra, ám az csak elmosolyodott.


- Mit keresek én itt, és hogy kerültem ide, és te miért vagy itt, és miért vagyok megkötözve és...- dõltek belõle a kérdések, de a szót ezúttal belefojtották


- Héhéhé... Mi ez a sok kérdés? Nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt a hangnemet megengedd magadnak! - mondta ordító hangon Mark .- De ne aggódj, szép lesz...- folytatta megenyhült hangon.


Ekkor hatalmas sikolyok, nyögésekkel vegyítve hallatszottak a szomszéd szobából, majd egy nagy csattanás. Melinda félt. Most már komolyan. Átfutott a fejében minden lehetséges verzió. Mark közben elhagyta a szobát. Sikerült felülni, hátha a fogaival el tudja oldozni a bazi csomót a kezén.

- Mit tettél vele Te állat?- hallatszott a folyosóról. Meli vérbefagyva hallgatta.


- Nagyon ficánkolt, kapott pár pofont a kis csitri. Állítólag valami Niki a neve. Most mi legyen?


- Nyomj bele egy nagy adagot abból, amit a kólában kapott, aztán dobd ki valahol a város szélén.


- És a tiéd?


Borzasztó volt ezt hallani. Meli barátnõjét valószínûleg megerõszakolták, és most Õk tartják fogva Õt is. Zokogott, félt, bármit megadott volna, csak hogy most elhagyhassa azt a házat. Valószínûleg a kertvárosban voltak, ahogy kinézett az ablakon látta a csillagokat, és egy fát amint bele-bele hajol az ablak kilátásába a széltõl.


- Hát még semmi, majd ha ti elmentetek elintézem. - Mark mondta.


Meli ekkor már komolyan törte a fejét a szökésen de csomó túl nagy volt, túl stabil, túl lehetetlen a szökés. Zokogott, folytak a könnyei, hogy lehet ilyen hülye, hogy történhetett ez meg... túl igazságtalan az élet...túl.

Egy nagy puffanás. Valószínûleg az ajtó volt. Elmentek. Mark bejött. Meli szörnyen félt, most kezdi, késõbb? Próbált minél messzebb kerülni a férfitól de a keze meg volt kötve.


- Engedj el, vagy feljelentelek!- sikítozta


- Nem lesz rá alkalmad bébi...- és ismét az a mosoly...- Hány éves vagy? Szûz vagy még?


- Mi közöd hozzá?


- Ha nem válaszolsz még jobban fog fájni.


- Csak most múltam 16, és már nem vagyok szûz...


Ekkor a férfi már a lábait kötözte az ágyhoz. Bárhogy próbált kapálózni nem sikerült ellenállni az embernek.


- Hát pedig szeretem a szûz lányokat, de nekem most Te is jó leszel. - ezzel besimított a lány farmerszoknyája alá, a csipkés bugyit kezdte simogatni. Majd kiment.

Pár perc múlva visszajött, kezében egy csomó mindennel. Ekkor kézbe vett egy kulcsot, bezárta a szobaajtót, a kulcsot pedig feltette a szekrény tetejére. Kezébe fogta az injekciós tût és nyomott egyet a lány vénájába. Bárhogy nem akarta a szer hatott, 15 perc múlva már kezes bárány volt. Mark eloldozta, levette a felsõjét, majd rádobta a lányt a puhán, párnákkal megágyazott ágyra és elkezdte csókolni. Áttért a nyakára majd egyre lejjebb ment. Elért a felsõ pántjáig. Ekkor egy gyakorlott mozdulattal levette azt, így elétárult Melinda gyönyörû kebleinek látványa. Miután csodálni kezdhette volna Meli rátapadt szájára, ekkor már nagy hatással volt rá a beadott szer. Mást érzett a klubban és mást itt, hiszen mást is kapott. Vadul csókolóztak, amikor Markról lekerült a nadrág és már csak egy boxer volt rajta. Meli önként dobta le szoknyáját, már csak egy apró zöld csipkecsodában csókolgatta Mark mellizmait.

Ekkor a hátradöntötte és a férfi jött. Még mindig egymás szájában voltak, amikor a férfi gyengéden a bugyi csipkéjéhez ért. A csipke már teljesen vizes, a csikló meredezik. Ekkor elõvette méretes szerszámját és meglengette a lány elõtt. Rögtön rákapott. Vadul szopni kezdte, amikor Mark rászólt, hogy gyengédebben. Ekkor finom kis kezeivel, kényeztette a zacsikat és a makkot egyaránt. A férfi már teljesen odavolt. Komolyan elgondolkozott azon, hogy ,,megtartja" magának ezt a lányt. A lány feladta a kemény szerszám további kényeztetését, és nyelve hegyével elindult felfelé a férfi izmos, erõs testén. Mark indult most felfedezõútra Melinda testén. A mellei csodásak voltak, holdfényben. A férfi elidõzött a mellbimbóknál. A vágytól már majd eldurrantak, meredeztek az ég felé, szinte égettek. Haladt lefelé. Lassan, hogy minden centit megismerhessen, ha már így megkaparintotta magának ezt az élményt. Belenyalt a köldökébe. Felnézett, a lány a melleit masszírozta, és közben egyre csak azt hajtogatta, h azonnal tegyen vele valamit, mert ha nem elmegy magától. Több sem kellett.

Finoman végigpuszilta a bugyi vonalát. Majd lassan, szépen finoman lehúzta azt. Elé tárult Melinda puncijának látványa. Már szinte csepegett belõle a lé, a borotvált bõre gyönyörû, ápolt volt. Az illata csodás. Nem bírta megállni, belenyalt. Szinte magától szétnyílt. Falatozott még pár percig, azután a hátára feküdt és maga fölé parancsolta a lányt. Még így, szerek hatására is engedelmeskedett neki... A Farka végét gyengéden odatartotta a lány alsó bejáratához . A lányt tûz égette belülrõl. Ekkor hirtelen ráengedte magát Mark farkára... Felsikoltott. Õ volt felül, diktálta a tempót. Hevesen ugrál Mark falloszán, sikoltozott, a mennyekben érezte magát. Egyszer csak teste megfeszült, az ugrálása abbamaradt és élvezte az orgazmus gyönyörû perceit. Majd ráhullott a fiú mellkasára, pihegett, mint egy kiskacsa. De Marknak nem volt elég. Megfordult. Õ volt felül. A lány lábait felrakta a vállára és heves tempóban dugni kezdte, a nyögések sikolyokba torkollottak, ám ekkor Mark elõrántott egy kést az egyik párna alól és elvágta a lány torkát.

Ezután elment zuhanyozni. Végzett. A lányt ,,összecsomagolta" és betette az autójába, majd egy városszéli árok partján kidobta. A gyilkosát az óta is keresik.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Szájjal szerzett örömök


Ahogy ilyenkor szokás volt nálunk, előtte mind a ketten megborotválkoztunk (ő alul, én felül..:), hogy kellemesebb élményt okozzunk egymásnak. Miután levetkőztünk, és bebújtunk az ágyba, ölelkezni kezdtünk és csókolózni, ezalatt a kezem már "ott" járt, hogy előkészítse a terepet a folytatáshoz. Mutatóujjammal addig dörzsölgettem kedvesem puncirését, amíg meg nem éreztem ujjam hegyén a má....

Niki és Karcsi 5. - Nikin ismét átmentek


Hazafelé tartottunk a tengerpartról, ahol nyaralni voltunk a feleségemmel. Nem indultunk korán, csak reggeli után, így esteledett mikor még messze járva a határtól a hegyek közé értünk. Egy autó állt az út szélén bekapcsolt elakadásjelzőkkel, és mellette egy fiatal lány volt. Félrehúzódtam és megálltam. Amikor kiszálltunk az autónkból és odamentünk megkérdezni, hogy segíthetünk-e, hirtelen két fér....

Baszás a dunaparton


Egy másik alkalommal szintén felkerestük kedvenc homokos partunkat. Ekkor nem volt olyan szerencsénk, mind a múltkor többen napoztak és fürödtek ott. Próbáltunk a fák között kicsit elrejtõzni. A fák alig takartak el a többi szem elõl, ezért elmentünk a parton sétálni. Persze sûrûbb helyet kerestünk. Találtunk is egy jó területet, de ekkor észre vettük már megelõztek minket. Nem bírtunk már magunkk....

Vera, az emós ribancFurcsa élményben volt részem a napokban: egy olyan Puncival hozott össze a jósorsom, aki mindennél jobban gerjedt az alapos mellbekúrásra.
Nem mindennapi volt a csaj, mert nem csak szerette, ha alaposan összegecizik a melleit, de minden adottsága megvolt hozzá, hogy ezt mindketten alaposan kiélvezhessük.
Na, de kezdjük a legelején! Metróval utaztam egyik tárgyalásomról a mási....

Pina kényeztetés


Meg kellene fordulnom, mert szénné égek! - gondolta Éva és felült. A késő délelőtti nap már rettentően égette testét. Körülnézett és látta, hogy a meztelenül napozóknak elkerített kicsiny kis területen megfogyatkoztak a nap szerelmesei. - Nem csoda. - gondolta, hisz ilyenkor napozni szinte már önkínzás. Felállt és begyalogolt a tenger hűsítő hullámai közé. Érezte bőrén a kellemesen hűs simogatást,....

Sado Mazo történet, A grófnő és a csoportszex


Biaritzban történt. Minden villanyt eloltottunk a nagy nappaliban, csak egy ósdi, súlyos bronzlámpát hagytunk bekapcsolva a sarokban, a sárga selyem lámpaerőn keresztül a égő puha, meleg, kissé titokzatos és izgató fényt árasztott bearanyozva arcunkat és a szoba berendezését. Félárnyékban mozogtak a bútorok, félhomályban, mégis mindent tisztán, világosan láttunk. Félhomályban is szépen kivehető mi....
Szextörténet címkék

fiama | medical | réka | pofon vágott | 2019 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.