Talán megtörtént,talán nemGábor lassan ballagot hazafelé a szitáló esöben,nem sietett,hiszen minek is,,taxit nem sikerül fogni e késöi órában, a fönök túlóráztatta,holnap péntek,igy nem annyira zavarta a kései séta a langyos esöben.
-Szia Gábor!-hallotta a háta mögül.
Ismerös nöi hang volt..hátrafordult.
-Szia kriszti! -Ismerte fel a megszólitó hölgyet.apai ágon az unokatestvére volt. Pontosabban,unokahuga,mert gábor a 35.évét tapossa, az unokahug meg most van a 30.ban.
-Szia kriszti!-ismerte fel örömmel.-Gabi,ezer éve nem láttalak,,-valóban,reagálta le Gabi. nem ugrassz föl hozzánK anyu is biztos szives látna..?
-Miért ne,válaszolta Gabi,holnap hétvége,ráérek!
Közel voltak Krisztiék lakótömbjéhez,igy a régmulton beszélgetve hamar felértek.
-Anya,vendéget hoztam-rohant be örömmel Kriszti.A kora esti órában is fitten és nagyon csinosan jött ki a konyhábol Kriszti mamája,aki a 45 éves korában feltünöen csinos volt.
-Gabi! kiáltott fel-hát te hogyhogy erre jász? kérdezte.
Gábor elmesélve a történetet a találkozásról,beljebb ment a nappaliba,és az invitálásra helyet foglalt.Nagyon csinos,és szexi volt az anya,lánya,,eszébe jutott,hogy fiatal korában sokat fantáziált róluk,hogy szexel velük,és olyankor mindig maxturbált.Az emlékekre merevedése lett,zavartan ült,nehogy észrevegyék a kidudorodo férfiasságát.
-Remélem,itt töltöd az estét,éjszakát,? - kérdezte kriszti mamája,Klaudia.Csak nem fogsz tovább gyalogolni ebben az esöben?
-Esetleg hihatok taxit,szabadkozott Gábor, -de a szive mélyén szivesen maradna,gondolta,,
-nem mész sehová! jelentette ki klaudia!
-akkor én megyek fürödni,állt fel Kriszti,-majd utánna beszélgetünk!
kisétált a nappalibol,Gábor megigézve nézte a feszes,ringó posit, a fehér nadrágban.Klaudia mosolyogva követte Gábor tekintetét.Hamar végzett Kriszti,Gábor bánatára,mert kijött a fürdöböl,de csak egy tangában,és őrült szexin.
-Lányom!-Szólalt meg klaudia- a vendég elött,ráadásul az unokatesó elött nem szégyeled magad?
közben mosolygott,mintha sejtette volna,hogy ez fog történni,,
-Mindig pucérak vagyunk fürdés után-Szabadkozott a mama.-Remélem,nem vagy szégyenlös,mert neked sem tudunk pizsamát adni,-nevetett kacéran kriszti-mehetsz is fürdeni,törölközöt találsz a szekrényben.Zavartan állt fel,és indult a fürdöszoba felé Gábor,gondolta,lesz,ami lesz,hiszen erröl a meztelenkedésröl is sokat ábrándoztt.

izgatottan fürdött,érezte,van körülöttük a levegöben valami..teljesen izgatott volt,a farka keményen meredezett,izgatta a gondolat,hogy mit fog szólni a két hölgy,ha meglátják,,abba bele sem mert gondolni,hogy elutasitóak lesznek,azt a szégyent nem tudná elviselni.
Törülközöt rátekerte a derekára,ugy lépett ki a nappaliba. A két vendéglátó kiváncsian,és mosolyogva nézett rá.
-Nocsak,-szolt mosolygva a mama-,minek az a törülközö,ugyis látjuk,hogy valami áll alatta!ne szégyeld,,nézd,kriszti sem szégyenlös.A megszólitott mosolyogni kezdett,és lassan levette a bugyiját.-Igy már te is leveheted a törülközöt,szólalt meg.Gábor szégyenlöség nélkül dobta le a textilt,láthatóvá téve a meredö faszát.
-Nagyonszép,-szolt a mama,-ezt nem szabad eltakarni! én az elöbb fürödtem,azért öltöztem fel,hallottam,hogy kriszti nem jön egyedül!Odalépett Gáborhoz,belenézett a szemébe,és megfogta a farkát,halkan sóhajtva. Gyere kriszti,ne hagyjuk örizetlenül,szólt,majd Krisztinek átadva a meredö faszt,lassan vetközni kezdett..kriszti lassan huzogatni kezdte,figyelve Gábor sóhajait.-Ma nem alszunk sokat,ugy veszem észre,ezt a faszt le kell ápolni,-jegyezte meg,miközben levette a bugyiját is. Mindketten borotválják a puncijukat,és nem is régen,mert még nem voltak picit sem szőrösek,állapitotta meg magában Gábor.Nem nagy,tökéletes cicijeik voltak,ha lehet,akkor még jobban állt a farka.Klaudia odahuzta a melléhez a fejét-ne legyél szégyenlös,engedd el magad,itt mindent lehet,de semmit nem muszáj!jegyezte meg Klaudia.
-Nehogy kiverd a faszát!-szolt rá Krisztire- azzal még ráérünk!Gábor megmarkolta a feszes,kemény segget,magához huzta,másik kezével benyult a combja közé,finoman megérintve a már teljes lucskos pinát.Klaudia halkan felnyögött,mire kriszti abbahagyta a fasz verését.
-Igyunk valami lazitót,szol,és választ sem várva a bárpulthoz lépve,kitöltött három konyakot.Gábor felbátorodva nyult egyszerre a két pinához,tövig benyomta az ujját.Picit mozgatta bennük,majd kihuzta az ujjait,és lenyalta róluk a pinalevet,finom ize volt..
-Forduljatok meg,fogjátok meg a pultot,-szól. a hölgyek összemosolyogtak,és szót fogadtak.Elöször klaudi fenekét huzta szét,elöször csak finoman,majd erösebben megnyalta a seggét.Átlépett a lányhoz,maj vele is megtette,,finom,illatos volt,ovatosan nyalogatta a záróizmokat.Halk nyögésekkel nyugtázták,hogy nem esik neki rosszul.felegyenesedett,megnyálazta a két mutatóujját,és ovatosan benyomta a seggükbe.
-HÉÉ- szolalt meg meglepetten Kriszti- rögtön a seggünkbe? semmi elöjáték?igy mostmár seggbe is kell basznod bennünket!nagyon ne tágits ki,érezni akarom a faszod feszitését! Hátranyult,elmarkolta a faszt,az teljes 18 centijével simult a markába.
-Ez hirtelen volt! - szolt klaudia-nem mintha ellenemre lenne,de te mit szólnál,ha mi dugnánk az ujjunkat a te seggedbe ilyen hirtelen?
Gáborelmosolyodott,nem gondolta,hogy ilyen szerencséje van,régóta szerette volna,ha megujjazza,vagynetalán ki is nyalja egy csaj a seggét,,-Gyere,ujjaz meg! -szólt,kihuzva az ujjait a seggekböl.
-Rendben,de elötte te nyalod ki a pinánkat!fogta kézen kriszti,és huzta a háloszoba felé.
Nagyon bevállalos kis segged van,-Mondta klaudia,belemarkolva Gábor fenekébe,ugyhogy az egyik ujja segglyuka körül körözött.Beértek a szobába,Kriszti hanyatt feküdt az ágyra,felhuzta a lábát.
-Nézd meg a pinám,tetszik? kérdezte,majd két ujjal széthuzta az amugy is kinyiló rózsás pinát.Szép szeméremajkak voltak, a nedvesség már kis cseppekben kiült,arra várva,hogy Gábor lenyalja.
-Nagyonszép pina,belenyalok,és kinyalom,szólt Gabi,és letérdel elé.Finoman megérintette a nyelvével,és körözni kezdett körülötte,néha megnyalintva a csiklót,ami vágyakozva duzzadtankészült az élvezésre.Klaudia eközben megcsókolta a lányát,és lassan a lánya szája fölé guggolt,hogy jol be tudjon az nyalni neki.Gábort ,ha lehet,még jobban felizgatta a látvány,elkezdte a szopni Kriszti csiklóját.Szivta,nyalogatta,pöckölgette,egyre hevesebben,ahogy a lány sóhaja,zihálása egyre erösödött.Elérkezettnek látta az idöt: mutatóujját benyomta a pinába,folyt belöl az illatos nedv. Behajlitotta az ujjait,erösen ingerelve a lány G pontját,egy pillanat kellett neki,a lány már nem nyalva az anyja punciját,sikitva,élvezett el.Továbbra sem huzta ki az ujját,dörzsölta belülröl a redös szervet,nem hagyva a lány ingerét lankadni.pillanatokon belül élvezett másodjára is,sikitott az extázistol.
Hagyd abba picit-kérte Gabit- megbolondulok,annyira jóó,,majdnem lepisiltelek..
Ziláltan pihegett kriszti-Basszál meg,most,azonnal,keményen,követelözött..

-Ne siess,-szolt Gabi,majd klaudiára nézett- gyere ide a lányod mellé,-igy a két hölgy egymás mellé feküdt hanyatt az ágyra,lábukat felhuzták,láthatová váltak a kéjnedvtöl csillogó hivogató pinák,és seggek.Mutatóujjait odaillesztete a két pinához,és lassan betolta öket.Forrón lüktetett a két pina,nagyon vágyott már rá,hogy beléjük nyomja a faszát,de még kinozni akarta a csajokat.Most is behajlitotta az ujjait,Kriszti már érezte,ismét közeledik a fergeteges orgazmus.Ujjaival körözött a pinában,hol bejjebb,hol kijjebb.Egyre gyorsuló tempóval dörzsölte a G pontot.Hatalmas sikoly szakadt ki Klaudiábol,majd rögtön Krisztiböl is,nem hagyta abba,folyamatosan ingerelte öket,igy pillanatokon belül élveztek el másodjára is.Lassan kihuzta az ujjait,lenyalogatta nedüt.Ráhajolt Klaudi pinájára,de ö eltolta a fejét-Basszál meg,most ne nyalj! érezni akarom a lüktetö faszod a pinámban!
-Oké,-szolt gabi- állj négykézlábra,hátulról verem beléd!Kriszti,feküdj anyád,ö nyalja a pinádat!Mikor igy elhelyezkedtek,Gábor Klau mögé állt,odaillesztette a réshez a faszát,és lassan benyomta,tövig.Felnyögött alatta a csaj,de még jobban tövig csuszott a nemes himtagra. Lassan elkezdett benne mozogni,néha nagyokat lökve,minden lökésnél jobban hallatszot Klaudi nyögése,föként akkor,amikor Gábor elkezdett az ujjaival körözni a seggén,egyre közelebb a lyukhoz.Pumpálta a kopasz pinát,ami forró és szük volt,majd egy hirtelen mozdulattal tövig a seggébe nyomta az ujját. Ekkor klaudia már nem birta,hangosan nyögve élvezett el.-ez isteni volt,keféld meg a lányom is!-szolt,és kibujt Gabi alól,leülve az ágy szélére,lágyan izgatva még a csiklóját.Gabi kriszti fölé fölé mászott,majd mélyen a szemébe nézve lassan behatolt. Gábor nem tuta volna megmondani,melyik pinában a jobb,,de már közel járt,hogy beleengedje a gecijét Krisztába,de még nem tehette.hevesen kezdte el kefélni,Kriszti másodperceken belül elélvezett.
-huzd ki a faszod! -szolt rá Klaudia-maradj négykézláb!kriszti,te feküdj alá,szopd a faszát! de nehogy elélvezzen,énis akarom a gecijét!ezzel Gábor mögé térdelt,és széthuzva a fenekét,lágyan nyalni kezdte.Körözött rajta a nyelvével,majd erösen nyomta a jukába a nyelvét,majd sebesen nyalta. Gábor eltolta K risztit,ö sem akarta csak az egyik hölgyet megajándékozni a spermájával,márpedig,ha tovább szopja,azonnal teleélvezte volna a száját.-anyu,jök segiteni,mondta,és ö is Gábor mögé térdelt.Nyalni már nem fért oda,igy lassan bedugta a mutatóujját,elöször csak egy picit,majd tövig,és körözött Gabi seggében.Nem sokáig birta gabi,hirtelen megfordult,és elkezdte verni a faszát a lányok arca felé,majd egy pillanatnyi szünet után elemi erövel kirobbant belöle a geci,beboritva a csajok arcát,szemét,száját.Mosolyogva várták,hogy az utolsó cseppet is rájuk engedje,majd Klaudia szájába véve a még remegö faszt,az utolsó csepp anyagot is kiszivta belöle.Nem poscékolunk,-nevettek össze,és lenyalták egymásrol a ragadós folyadékot.Fáradtan döltek végig az ágyon,hogy pihenés után ismét folytatni tudják ezt a remekül kezdödö éjszakát.


Szextörténet ajánló:


A hirdetés


Feladtunk egy hirdetést egy magazinban, hogy párcserés szexre keresünk párt. Tettem hozzá egy fotót, amit nem sokkal előtte készítettem a feleségemről, mikor meztelenül napozott a hátsó udvarban.
Rengetegen jelentkeztek fényképeikkel és ez alapján elküldtük a válaszainkat. Akik nem tetszettek, megköszöntük, akik szóba jöhettek, azoknak névvel címmel.
Pár nap múlva csengettek, egyik....

Idegen farkak a feleségem picsájában


Idegen farkak a feleségem picsájában

Az elmúlt két év elõtti nyáron a feleségem rávett,hogy menjünk el olaszba nyaralni. Elmentünk és útközben találkoztunk egy házaspárral akinek az asszonyát egy pesti bulin ismertem meg és az akkori éjszakát vele is töltöttem. Igy aztán amikor segítettem nekik,hogy kölcsönadtam egy pótkereket és megcsináltattuk az autójukat megváltoztattuk az útvonal....

Beidéztek a bankba


Beidéztek a bankba

Beidéztek a bankba. Ott ült nyolc pénzügyi szakember, és kérdéseket tettek fel:):):):)

Ricsivel vesztettem el a szüzességemet, megerõszakolt. Miután kirabolt egy bankot nem volt mit vesztenie. Kemény volt, de mégis élveztem ahogy kikötöz és megkúr.
Egyik este a TV elõtt....

Egy terhes anyukával szexeltem


Az internetet találtam egy hirdetést, hogy egy 4honapban lévő anyuka némi kis anyagi támogatásért szexuális kalandot vállal. Nos hát nem haboztam felhivtam.

A telefonban egy nagyon kedves hang szolt bele.Megbeszéltük a dolgokat h mi mennyi és mit tartalmaz..egy óra múlva találkoztunk is a megbeszélt helyen..viszont nem lakásra mentünk ha nem kerestünk egy kis nyugodt helyen és a koc....

Erotikus történet, a születésnap


Reggel félálomban valami motozást hallottam. Gondoltam megint páromnak van sürgős mehetnéke, így nem törődtem vele különösebben és aludtam tovább.

Egyszer csak arra ébredtem, hogy a fülem nyalogatják, illetve közben a farkamat simogatják, ami már kezdett eléggé merev lenni. A hátamra fordultam és apránként kinyitottam a szemem. Párom közben felém kerekedett és csókot lehelt az ajkai....

A vendég 2. rész (f/l/l hármas, drog)


– Szeretnéd, hogy meghúzzam a melled, ahogy elmész?…

– Ah, igen, Lili, ah, ah, AH! Kérlek…!!!

Éviben egyre gyorsabban járt a fasz. Fokozatosan megfeszült a teste a kezem alatt. Kétségbeesetten nézett rám – még a lélegzete is elakadt.

– Elélvezhetsz – mondtam neki végre, és ahogy épp elkezdte letarolni az első orgazmus, keményen megszorítottam a bimbójá....
Szextörténet címkék

barátom anyukája | erdei tisztáson | bdsm klub | sós | csöndbe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.