Niki a szexhiányos


A nevem Niki.33-éves elvált nő vagyok egy Balaton-parti városkából.Férjemmel 1-éve váltunk el és én azóta saját házamban berendezett fodrászatot vezetek,jól bejáratott vendégkörrel.Magamról talán még annyit,hogy vállig érő barna hajam,szép arcom,formás nagy melleim,barna bőröm és kerek fenekem van.Barátom nincs,mert nem is akarok senkit közel engedni magamhoz egyelőre.


A szexuális életem a másfél év alatt,csak és kizárólag a maszturbálásra korlátozódott.Szexhiányomat mutatja,hogy ezúton napi három-négy alkalommal is könnyítek magamon.A nap bármely szakában,segédeszközök bevonásával.Szexuális játékszerek tárháza áll már rendelkezésemre és nem vetem meg maszti közben a játékokat sem.Imádom ha megvan a veszélye,hogy megláthatnak vagy meghallhatnak.Próbálom feldobni unalmas és szexmentes napjaimat,de már kifogyok az ötletekből.
Talán ezért is őrültem anyám hívásának,amiben megkért hogy szállásoljam el barátnője fiát,aki nyári munkát talált éppen az én kis városomban.Helyem van bőven,társaságom pedig szinte csak a vendégköröm,így szívesen igent mondtam a kérésre.
Ákos egy héttel később meg is érkezett.Csinos szép arcú fiú,aki igaz kicsit vékonyka de abba a csoportba tartozik akinek ez jól áll.Napbarnított bőre és szőkésbarna haja rátesz egy lapáttal zsivány szemeinek kiemelésére.
Hamar összebarátkoztunk,jó fej srác és nem volt vele semmi gondom.
Mindenkinek unokaöcsémként mutattam be,nehogy a kisvárosi rossz nyelvek pletykákat gyártsanak.
Pultosként dolgozott a parton egy szórakozóhelyen és mellette néha tanult is egy kicsit a vizsgái miatt.
Két hete éltünk már így együtt,mikor egy szombat esti magányomban masztizásra adtam a fejem.Mivel üres volt a lakás,hiszen Ákos dolgozni volt még pornó filmet is bevetettem az áhított cél mielőbbi beteljesedése érdekében.Gondolataim közben is afelé kalandoztak,hogy mivel dobhatnám még fel ezeket a kellemes perceket.Remek ötletem támadt.Felhívom Ákost,beszélgetek vele miközben szép csendben elélvezek.
Hívtam is és fel is vette.
-Szia!
-Szia Niki! Mi a helyzet? Valami baj van?
-Nem! Csak tudod ( itt már durvábban simogattam magam ) ahhh,az a helyzet hogy kicsit unatkozom és uhhh talán megvárnálak,ha korábban jönnél.
-Nem tudok Niki sajnálom,telt ház van.
-Aha! ahhh-ahhh Értem igen.
-De tudod mit! (vágott közbe Ákos) Gyere le és itt biztosan nem unatkoznál.
-Áhh! Nem! Köszi,de nem!
-Nem fogadok el nemet.Gyere és kész! Szia
Letette!Egyszerűen letette,mikor én már majdnem a csúcsponton voltam.
Nem is folytattam tovább,csak bámultam a hang nélküli pornót és azon járt az agyam,hogy nekem csak ez jutott?A magam örömszerzésével kell beérjem?
Hát nem! Összekapom magam és változtatok az életemen.Nem komoly kapcsolatokra vágytam,hanem társaságra,hús vér farokra és férfi testre.
Elhatározásom tettek követték.Ittam egy jó pohár italt és elkezdtem készülődni.Közben hívtam egy taxit,ami mire elkészültem meg is érkezett.Újabb pohár ital és irány a szórakozóhely.
Ákost nem volt nehéz megtalálni hiszen messziről megismertem.Viszont mondhatom ő is rögtön észre vett és nagy mosollyal fogadta érkezésem.
Csinálta nekem az italokat,de még a lány ismerősömnek is aki odajött hozzám a pulthoz beszélgetni.Jól éreztem magam és ezt Ákos is látta.Mindig mosolygott és mikor végzett,úgy három körül akkor kijött hozzánk a pultból beszélgetni és piálni. A ház vendégei voltunk.Semmit nem hagyott fizetni,pedig ittunk rendesen.
Mikor már csak ketten voltunk,mert a leányzó jobbnak látta hazamenni amíg még bírt,Ákossal mi is elindultunk hazafelé taxival.Egész úton hülyültünk és piszkáltuk egymást.Mikor pedig reggel hatkor hazaértünk csak eldőltünk mindketten ruhástól a hálómban az ágyon és én már aludtam volna,ha Ákos nem kezdte volna simogatni a hátam.
-Mmmm! Ez nagyon jólesik.
Nem szólt csak simogatott tovább.Nagyon finoman csinálta.Annyira finoman,hogy el is aludtam közben,
Egyszer csak!Arra ébredek,hogy Ákos a hátamról át vándorolt a melleim simogatására.
Tetettem hogy alszom,de nagyon jólesett.Oda-oda dörzsöltem a fenekem az ágyékához és jó mélyeket sóhajtottam.Egyre erősebben és intenzívebben csinálta és közben már a nyakam és a fülem is csókolgatta,nyalogatta.
Egyre inkább beindultam én is.Azon kaptam magam,hogy finoman smárolok vele,miközben ő még mindig a melleimet markolássza.
Ebből a fél kábulatból zökkentett ki a telefonom csörgése,amire megriadva rápillantottam.
A szomszédom! Úr isten! El is felejtettem.
-Géza bácsi! Jó reggelt.
-Jó reggelt Nikike drága.Nem tudom,talán elfelejtette a mai délelőttöt?
-Nem-nem! Rögtön megyek Géza bácsi! Rögtön.
-Óhh.Nagyon köszönöm és várom.
Letettem a telefont és a csodálkozó tekintetű Ákoshoz fordultam.
-Figyelj drága.Most át kell mennem a szomszédba kicsit takarítani,megígértem az öregnek.Nagyon fontos neki a mai nap a fiáék érkeznek az unokákkal Angliából.Rohanok megígérem,de most mennem kell.
-És miért te takarítasz neki?
-Azért mert megkért rá és egyébként pedig vak segítségre szorul.
Mire ezt kimondtam,felkeltem az ágyról és belebújtam rendesen a buliban viselt mini ruhámba.
-Akkor viszont veled megyek!Segítek,hogy előbb végezz.
-Kedves tőled.
Kicsit még bizonytalanul az elfogyasztott italoktól spiccesen indultunk a kertkapun át a szomszédba,ahonnan már a kaputól lehetett érezni a finom illatokat,valamint hallani a vidám zenét.
Géza bácsi szokásos fekete szemüvegében tett-vett a konyhában,kutyája pedig nagy odaadással figyelte minden mozdulatát.A konyhában és a főzésben feltalálta magát,de ha takarításra került sor,mindig segítséget vett igénybe.
-Géza bácsi!Velem jött az unokaöcsém is segíteni. Ákosnak hívják jó segítségem lesz.
-Rendben van kedves.Köszönöm a segítséget,nagyon hálás vagyok.
-Nincs mit.De talán kezdhetnénk is,bár magánál mindig makulátlan tisztaság van.
-Igen-igen,tegnap is voltak takarítani,de én szeretnék még ma is egy porszívózást és egy felmosást ha szabad.
-Már kezdjük is.
Elővettem a porszívót és Ákosnak adtam.Én pedig engedtem felmosó vizet és vártam hogy befejezze a porszívózást.
-Nikike! Kiáltott Géza bácsi.A zenét hangosabbra venné,nem hallom jól a zúgástól.
-Persze! Máris!
Mikor felhangosítottam a zenét,egy kéz rámarkolt hátulról mindkét mellemre.Ákos volt,aki bekapcsolva hagyta a porszívót és utánam somfordált.Magához húzott erősen és a nyakamat csókolgatta.Melleimet gyúrta fülembe lihegett és súgta,hogy mennyire kíván.Ezt egyébként akkor is tudtam volna ha nem mondja,hiszen a farkát már jó keménynek éreztem a popsimmal.Elvesztettem a fejem.Nem bírtam magammal.Megfordultam és vadul csókolózni kezdtünk,miközben én a nadrágját próbáltam lehúzni ő pedig a fenekem markolászta.Le akartam szopni.Érezni akartam a lüktető farkát a számban és a puncimban.Kefélni akartam vele itt és most,idegen helyen azzal az érzettel,hogy lebukhatunk.
Ákos megszabadított a ruhámtól,mire én lehúztam a nadrágját.Csupán egy pici fekete tanga és magassarkú volt rajtam.Így térdeltem elé és kaptam be a farkát tövig.
Géza bácsi főzött a konyhában és mit sem vett észre,pedig 2-3 méterre történt tőle az egész.
Szoptam ahogy csak bírtam.Néha csak vertem neki,néha pedig a golyóit nyalogattam.Élvezte piszkosul,de én is benedvesedtem rendesen.
Rálöktem a kanapéra ülő helyzetben és neki szemből beleültem a farkába.Csodás érzés volt.Vonaglottam,ugráltam rajta.Vadul keféltem a srácot,miközben ő hol a seggem markolászta két kézzel,hol pedig a szép nagy melleimet szopta.Sikítani,ordítani tudtunk volna,de nem lehetett.A lebukás ott lebegett a fejünk felett.Láttam Ákoson,hogy lassan elélvez ezért leszálltam róla és újra szopni kezdtem.Néhány mozdulat után meg is lett az eredménye,ráengedtem sűrű fehér gecijét a melleimre.
Ákos még pihegett kicsi a kanapén,míg én elraktam a porszívót a helyére és úgy,egy szál bugyiban,gecis mellekkel nekifogtam felmosni.
Mikor készen lettem Ákos már felöltözött és ott állt a konyha ajtóban.
-Gyere Niki! Köszönjünk el Géza bácsitól.
Odaintett engem magához és előre tessékelt a konyhába.
-Minden jót Géza bácsi.Mi végeztünk.
Mondtam az öregnek,még mindig csak tangában.
-Várjanak még Nikikém egy kicsit míg felszárad a kő.
-Persze! Szólalt meg Ákos. Várunk egy kicsit.
Engem odafordított háttal a konyhapultnak és mutatta,hogy üljek fel.Miután ezt megtettem szétnyitotta a lábaimat az egyiket a vállára tette és nyalni kezdte a puncimat.
Az öreg olyan közel volt,hogy nem egyszer ért hozzá a kezemhez és csak beszélt hozzánk,csak beszélt én meg néha válaszoltam,de nem is igen tudtam miről van szó. Majd kiugrott a szívem az izgalomtól meg attól amit Ákos csinált. Markolásztam a melleim,nyalogattam róluk még a maradék spermát.Kezdtem ismét begerjedni mikor is hirtelen csengettek.
-Húha! Mennyi az idő Nikike? Kérdi az öreg.
- 11-óra Géza bácsi.
-Akkor ezek már a fiamék.
Lepattantam a pultról és sietős léptekben elindultam a kerti ajtó felé,amerre jöttünk.
-Mi megyünk Géza bácsi.Nem zavarunk. Minden jót!
Ákos előtt szinte szaladtam,ő pedig hozta utánam a ruhám.
Éppen eltűntünk a sövénynél a kiskapunál,már hallottuk is a nagy örömködést az öreg lakásából.
Csak reméltem,hogy nem látott senki,miközben egy száll tangában sietek ki az öregtől az unokaöcsémmel.Haza érve pedig folytatódott amit az öregnél elkezdtünk.A napok és hetek folyamán pedig feloldódtak a gátlásaink még jobban,melyek érdekes történeteket szültek.


Szextörténet ajánló:


A szexi fehérnmű hatása


Egy ideje már jártunk a pasimmal és kicsit lapos volt a kapcsolat. Gondoltam feldobom valamivel a szexet és szét néztem az interneten, hogy mi segíthetne. Láttam iszonyat dögös harisnyákat, fűzőket, bodykat és ruhákat. Többet is rendeltem. Eltelt pár nap, a fehérneműk megérkeztek én pedig fel is kaptam magamra, hogy meglepjem a pasimat.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fo....

Saci és a vibrátor


március végi napsütés csábításának engedve, bepakoltam a cég kisteherautójába a fontosnak ítélt dolgokat és leautóztam a tóparti kuckómhoz elvégezni a tavaszi nagytakarítást és miegyebeket, hogy ne arra az időre maradjon, amikor már mindenki kirajzik a városból a telkekre. Azért is választottam ezt a félreeső birtokot, ahová már nem sétálgatnak le az üdülővendégek sem, mert a vad málnás, ami a te....

A Pénzen vett élvezetek


A tavasz ezen az éven elõször mutatta meg erejét, és a tûzõ napmeleget ontva hozta az világ tudtára a korai nyár közeledtét. Talán a magányosan eltelt tél, a tavasz illataitól felpezsdült hormonok és az elõzõ napi borozásból megmaradt szolíd másnaposságtól bódult fejem vonták el a figyelmem a vezetéstõl, és irányították egyre inkább keményen ágaskodó farkamra, de tompa, szexuális fantáziákba réved....

Egy éjszaka anyámmal, teljes szex történet


Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett és egy évvel anyám halála után feleségül vette Anikót. Így lett testvérem Sári, akivel együtt nevelkedtünk, együtt jártunk isko....

A Pécsi Glory Hole


Férjes 39 éves nő vagyok és életem legvadabb kalandját mesélem el. Asszonyos alkatom van, nem modell alkat, nagy, súlyos 120-as mellek és alul is van mit fogni, a kövértől azért messze vagyok. Pécsi vagyok, férjem 49 éves, 2 éve nem élünk szexuális életet, mert nem megy neki. Próbáltam rávenni, hogy menjen orvoshoz, de szégyelli, inkább nem szeretkezett. Így nem volt szex köztünk, aminek következt....

lányom diáktársa


lányom diáktársa

Már majdnem 20 éve házasodtam meg és rákaptam az egyik diáktársára a lányomnak. Õ könyvelési szakra akart menni és én segítettem neki ebben. Persze a sok jövésbõl és az egymás melletti ülésekbõl szinte következett,hogy az egyik alkalommal amikor mintha véletlen lenne a ceruzát lesodortam az ölembe és a mellettem ülõ srác utánakapott , ezáltal a köpenyem be nyúlt és ....Szextörténet címkék

beatrix | benthagytam | taná | alku | anyám puncija |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.