Gruppenben csaltam az asszonyt


Akadnak az életnek ritka pillanatai, amikor óriási pofont kapsz, azt hiszed, vége a világnak, de tévedsz: A világnak soha nincs vége. Újjáalakul folyamatosan. A mi világunk is folyamatosan alakul, csak elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy nyissunk a lehetőségeink felé. Ez egy kis történet arról, milyen közel is állnak a legmélyebb szakadékok a legmagasabb hegycsúcsokhoz

Késő este kint ültem a tenerifei Garachico fekete lávastrandján, kezemben egy üveg Madeirával és a megmaradt strandolókat figyeltem. A repülőm már úton volt hazafelé, valahol Portugália felett lehetett éppen, nélkülem – lesz mit magyarázkodnom a munkáltatómnak, ha valamikor hazaérek. Néhány órával előtte még nyugodt, megállapodott házasembernek gondoltam magam, de délben, röviddel azelőtt hogy vissza kellett volna indulnunk Adéje, a repülőtér felé, beütött a krach. Előtte négy napon át csavarogtam – körül kellett néznem Tenerifén és meg kellett másznom a sziget közepén magasodó vulkánt, nem tudok ilyesmit kihagyni, jó meleg kénes levegőt szippantani 3718 méterrel az óceán felett. Nejem, Jule, inkább strandolni akart, nem jött velem. Nos, ma délben Jule két tányér pekingi leves közt teljesen váratlanul, mint ha a jövő heti moziprogramot vázolta volna fel, megnyitotta előttem további házaséletünk rövid távlatait. Ami annyiból állt, hogy megkért, keressek magamnak egy albérletet otthon és béküljek meg a gondolattal, hogy a helyemre egy kedves arab fiatalember fog beköltözni, aki ugyan nem tud németül, angolul is csak kicsit, munkahelye nem lesz, de sebaj, számítanak az anyagi támogatásomra. Hirtelenjében nemigen tudtam mit reagálni, szótlanul felálltam az asztaltól és el akartam menni, gondolkodni. Kissé félresikerült a mozdulat, mert olyan lendülettel álltam fel hogy az asztalt beterítő komplett kínai büfé ráborult a drága feleségemre, aki szintén a civilizált megoldást választotta: Üvöltve felugrott, mindenféle átkot szórt rám, pedig tényleg akaratlanul borítottam szegényre az asztalt, felkapta a kocsikulcsot és elrohant. Egyenest ki a bérelt Ford Fiestánkhoz.

Eltűnt, kész. Pechemre már be voltak pakolva a holmijaim – minden ruhám, papírom, a pénztárcám, hitelkártyáim, mobiltelefonom és a repülőjegyem. Esélyem sem volt arra, hogy időben odaérjek a gépemhez. Foghattam volna egy taxit ugyan, de pénz, kártyák nélkül? Túl vagyok én civilizálva az ilyen csalásokhoz. Így az egyetlen megoldást választottam, amit egy magamfajta férfiember tehet: Összekapartam a zakómban és nadrágzsebemben rejtőző pénzeket és vettem egy csomó alkoholt belőle. És kiültem egy kisebb mercadore komplett raktárkészletével Garachico fekete lávanyelv-medencéinek szélére, a lányokat szuggerálni. Alaposan kiválasztottam a helyem, mellettem egy csoport fiatal grillezett fürdőruhában, kellemes reggae - zene szólt, sunshine reggae, don’t worry, take it easy, teljesen belefelejtkeztem abba, hogy egy vidám, örökké mosolygó, telt mellű, bogárfekete szemű szépséget bámuljak, aki már a kínai étteremben is feltűnt – két asztallal ült mellettünk, amikor az asztal megbotlott és levesestül, szusistól átterítette magát nejemre. Na, asszony el, én ki lettem dobva az étteremből, olyannyira le van már szarva az egész, mit számít ilyen apróság ha egy bájos lányt bámulhatsz, aki egy szál bikini alsóban, hevesen magyarázgat, nevetgél, és néha oda – odapislant rád. Néztem a lány hullámzó melleit, ringó csípőjét, és azon járt a fejem, ha még egyszer újrakezdhetném az életet, bicikliülés akarok lenni. De csakis egy válogatós ülés, aki szabadon kijejölhetné, igenis, TE ott, te feketehajú, cappuccinobarna bőrű szépség, TE ringatózhatsz rajtam csakis, tekerd a pedált. Az eddig lehajtott Madeira teljesen gátlástalanná tett, olyan merevedés, olyan vágy tört rám, hogy még Godzillát is letámadtam volna.

Teljesen megfeledkeztem magamról, annyira hogy elpirultam. Olyan 17 éves korom óta először. A lány, kezében egy másfél literes kólás üveggel, megállt előttem, hetykén, kihívóan, kíváncsian mustrált engem, különösen a fürdőnadrágom, ami nekem elég kínos volt. Próbáltam megakadályozni farkam kitörését a fürdőnadrágból, persze igen csekély sikerrel, a lány pedig ezt szemmel láthatóan élvezte. Szeme csillogott, fekete haja le – fel csúszkált meztelen vállán, ahogy fejét ingatta. Én pedig, mivel semmi jobb nem jutott eszembe, annyit mondtam neki némi letargiával, magyarul, hogy semmiképpen ne értse: - Ez van, kislány, ilyesmit csinálnak ezek a faszok, ha nagyon belekívánkoznak egy ilyen gyönyörű nőbe. Nem tehetek róla. De legalább ne élvezkedj az én kis nyomoromon.

Hú de jó hogy nem érted ezt a kedveskedést, gondoltam magamban.

A kislány arcán a mosolytól kis gödröcskék jelentek meg, aztán olyan valamit tett, amitől teljesen elképedtem. Ballal átlépett a padon, amelyen ültem, lovaglóülésben közelebb húzódott hozzám, annyira hogy mellei a karomhoz simultak és jobbjával egészen egyszerűen, minden cécó nélkül belenyúlt a fürdőnadrágomba és végigtapogatta a tagot. Csak úgy, mindenki szeme láttára, a garachicoi strandon. Teljesen gátlástalanul. És megszólalt, mégpedig nem spanyolul, nem angolul, pláne nem, németül, nem, pontosan ugyanazon a magyar nyelven, amit nem is gondoltam hogy megért valaki a környéken : - Egyáltalán nem olyan kicsi a nyomorod, miért mondasz ilyent? És szerintem nagyon is szeretnéd, ha élvezkednék rajta.

Csak annyit tudtam kinyögni a meglepetéstől : - Ne tedd ezt velem. Mindenki látja.

- Na és? Ha valakinek nincs jobb dolga, hadd nézze.

- De a barátaid….

- A barátaim szeretnék, ha beszerveznélek téged ma egy partiba. Láttuk a mai nagyjelenetet a kínainál, és olyan jót nevettünk hogy úgy gondoltuk, megérdemelsz ennyit. – És kis gondolkodás után hozzátette: - Már csak azért is, mert tetszel nekem. Meg Kólának is.

- Ki az a Kóla ? A szöszi ?

Gyöngyözve tört ki belőle a kacagás: - Nem, a szöszi az Andrea, a barátnőm. Neki meg inkább a fiatalabbak tetszenek, ne sértődj meg, azt szokta mondatni, ő maga elég öreg már ahhoz, hogy a fiatalokkal foglalkozzon. Kóla, az a fekete fickó, látod, aki ott vigyorog rád. Nagyon jó fej és tök izmos. Nem érdekel?

- Még szép hogy kurvára nem érdekel. Abszolút hetero vagyok. Egyébként miért is Kóla?

- Mert akkora a fasza mint egy kólásüveg. - Mondta ábrándos tekintettel és hozzáfűzte: - Alig tudom a számba venni.

A baljában lévő kólásüvegre pillantottam. Jobbjával még mindig a farkam masszirozta. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy senki ne lássa, és a lány szemmel láthatóan határozottan élvezte a kínom és kuncogni kezdett ismét: - Nem, nem ilyen másfélliteres kólásüvegre gondoltam, elégedj meg egy félliteressel. Az is elég nagy. Hidd el nekem, az is fáj, ha az ember fenekébe nyomja. Tudom, mit beszélek.
Ez tényleg sok volt nekem már. – Az enyém ebből egészen biztosan ki fog maradni. De árulj már el egyet, ezt te pénzért csinálod? Mert akkor csalódni fogsz, nincs pénzem, a feleségem elvitt magával mindent.

Rám nézett és még közelebb hajolt hozzám. Szája hozzáért a számhoz, játékosan végigfutott nyelve az ajkamon, és nem bírtam. Magamhoz vontam kis testét, és ő habozás nélkül átadta magát nekem. Fogaink összekoccantak, kéjesem, lágyan harapdált, melegen, remegve bújt hozzám. Kis csoportja, Andreával és Kólával az élen, tapsolni kezdett. Amikor elvált szánk, rövid tűnődés után megkérdezte: - Szerinted, ha pénzért csinálnám, egy csórót keresnék itt a strandon és azzal smárolnék ? Dehogyis. Elégedj meg azzal, hogy egyszerűen csak tetszel nekem és kívánlak. Ennyi.

Aztán elmélázott: - De még valami van a háttérben:

Tudtam, most jön a feketeleves.

- A feleséged vett tegnap valakinek egy repülőjegyet, aki most éppen úton van vele München felé.

- Hogy te miket tudsz…. – Erre ismét cinkosan elmosolyodott: - Igen, én rengeteg mindent tudok, többek között nagyon jól tudok oboázni.

- Ne tedd ezt velem… - Suttogtam. – Már így is mindjárt szétrobbanok. Eszméletlenül jó nő vagy.

- Ne tegyem ezt veled? Nem akarod, hogy egyszerűen kimondjam, amit ki akarok mondani, vagy nem akarod, hogy bemutassam neked a tudásom?

- Ne izgass ennyire fel…. Nagyon kívánlak. – Ujjaim végigtapogatták egy újabb csók közepette a tangáját, mögé siklottak, céltudatosan nyílegyenest bele a forró, nedves, lüktető punciba. Halkan felsikkantott, de egyáltalán nem ellenkezett, sőt, még inkább hozzám simult. Türelmesen simogattam szeméremajkait, ő pedig teljesen átadta magát a kéjnek. Mindkét nagyajkán egy aprócska piercing – gyűrű növelte az élvezetét.

- Tudod, mit csinálok ezekkel a kis karikákkal? – Súgtam a fülébe. – A combjaidra kötözök egy zsinórt, amit átfűzök ezeken a gyűrűkön. És ha lefekszel és szétnyitod a combjaid, mindenki beleláthat ebbe a gyönyörű kis pinába.

- És mindenki beleélvezhet…. – Szinte ájtatosan rebegte el ezeket a szavakat. Ennyi mértéktelen hedonizmus már kezdte elvenni az eszem. Belevillant a kép, ahogy ez az olyan ártatlan arcú, de eszméletlenül forró lány a konyhaasztalra kötözve vonaglik és folyik belőle a klórszagú tejszín, minden pornót, amit valaha láttam, felülmúlt ez a kép. Már az elélvezés határán voltam, pusztán az elképzeléstől és ettől a puha kéznek a gyengéd cirógatásától. Az emberek szemlátomást nem foglalkoztak velünk, még a lány kis csoportját sem izgattuk fel különösebben. Néha oda – odavigyorogtak felénk, de a lenyugvó nap egyre gyengébben pislákoló fénye mellett inkább a grilljükkel voltak elfoglalva. A lány hirtelen felállt, megigazította cseppnyi tangáját és hátrasimította két kezével a haját. Hosszan tette, lassan, én pedig egy pillanatra nem tudtam levenni szemem erről a perfekt testről. Izmos combok, de vékony, karcsú derék, kicsi, kerek popó, feszes, telt mellek, teljesen eltompított a szerencsém.

- Gyere, ússzunk egyet. – És szaladt néhány lépést, aztán egy gyönyörű fejessel belevetette magát a megkövült, fekete láva által formált, haragoskék óceánvízzel töltött medencébe. Volt vagy három, négy méterrel alattunk a víztükör.

- Gyere már, ne kéresd magad, nem vagy te szűzlány! – Integetett alulról vidáman. Nekiduráltam magam és ugortam egy jókora seggest. Nem volt ugyan olyan elegáns mint az ő fejese, de egye penész. Ő már előttem járt, sokkal gyorsabban úszott, mint én, de nem hagyhattam, hogy elszökjön előlem.

Egy kis barlangban kötöttünk ki. Az utolsó vulkánkitörés, néhány száz évvel ezelőtt rengeteg érdekes alakzatot formált a parton, ahogy a láva az óceánba ért és hirtelen kihűlt, így alakultak ezek a medencék is, amelyek lávanyelvei védték a strandolókat az Atlanti- Óceán hullámverésétől. A méteres hullámok lágy ringatózássá szelídítve értek már enne a barlangocskába. Ő ott pihent, a medence szélén, karjára fektetve fejecskéjét és rám ellenállhatatlan erővel tört rám a vágy. Ahogy elértem, elmartam kerek fenekét és hüvelykujjam máris belesüllyedt a popsijába. A kis tanga semmiféle akadályt nem jelentett. Jobb kezem maradék ujjai friss, csupasz puncijába mélyedtek, balom a melleid karolta át. Nem voltam ugyan meggyőződve arról, hogy tetszeni fog neki az ilyen fajta lerohanás, de egyszerűen veszettül kívántam. Felsikkantott, felrántotta jobb lábát, amitől ujjaim csak még jobban belé mélyedtek, és megkísérelt a csúszós láván kimászni a padkára. Én követtem, négykézláb, hangosan nevetve, boldogan, a kő felsértette a térdem, de rohadtul nem érdekelt. Amint a padkát elértük, ő hanyatt vetette magát, magára rántott, én letéptem a tangáját, az én fürdőnadrágom már rég lekerült. Csókoltam száját, nyakát, melleit, ő hangosan nyögdécselve tekergett, vonaglott alattam a sikamlós, puha, algás kövön, és felsikkantott, amikor dagadt farkam belehatolt. Vadul vergődtünk, mindketten kékre – zöldre ütöttük magunkat a sziklán, de semmit nem számított. Semmi nem számított, csak ő meg én, és az élvezet, kimaradt az egész világ. Puncija óriásikat cuppant, én pedig már semmit nem érzékeltem, azt sem fogtam fel hogy közben a lány társasága is odaúszott hozzánk és Kóla, meg Andrea beszálltak hozzánk. Andrea a farkam igazgatta a lányban, masszírozta a golyóimat, érett mellei hozzá – hozzácsapódtak hátamhoz. A lányka pedig elkapta Kóla vastag farkát, szájához vonta és vadul nyalogatta. Nem bírtam tovább, egy óriási üvöltés kíséretében belerobbantam a kislányba és elsüllyedtem a sötétségben. Mintha elájultam volna pár pillanatra.

Amikor magamhoz tértem, egy cigaretta parázslott fel előttem. Andrea kínált meg vele: - Ezt nektek hoztam, fogadd el, nehéz volt szárazon tartani….

Számba vettem, és közben regisztráltam, hogy a kislány még mindig a bazalton hevert, kinyúlva, bal lába az ölemben, és már Kóla farkát is elengedte. Végigsimítottam combjait, punciját, síkos volt és tapadt mindenütt. Nagy ég, nem is hittem volna hogy ennyi sperma volt bennem.

- Hát akkor te is tudsz magyarul. – Állapítottam meg Andrea felé melankolikusan.

- Igen, de csak Niki és én. A többiek nem.

Szóval Nikinek hívják a drágát, állapítottam meg a cigibe szippantva, most már legalább ennyit tudtam.

- Most hadd kérdezzek valamit. Hogy történhetett ez meg, hogy egy vadidegen emberrel szexeltek itt a strandon? Szokás ez nálatok ???

Andrea vidáman megpaskolta az arcom: - Megijedtél, ugye ??? Nevetni fogsz, ez előfordul nálunk, igen. Mi egyszerűen ilyenek vagyunk. Itt lakunk Chris házában a hegyoldalon és azt csinálunk, amit akarunk. Meghívott már Niki téged a partira ???

- Valamit említett…

- Igen, fel akart szedni téged. Gyere el velünk, vannak ott többen is. Nagy bulit csapunk.

- De nincs lóvém…

- Sebaj. Van egy csomó alkoholod. Bőven elég. És ha nem volt neked ma elég ez a gyors, olaszos numera Nikivel, akkor igazából kitombolhatod magad. Szeretettel várunk.

- De nem tudom, hogy Niki szeretné – e…

A lányka combja megrendült ölemben, Niki felült és átölelte a derekam: - De lökött vagy. Persze hogy szeretném. Óriási banzáj lesz. Ki ne hagyd…. De készülj fel arra, hogy a következő dugások hosszabbak lesznek. Szeretjük, ha van kis fantázia a játékban…

Még mindig hihetetlennek tartottam az egészet. Meg kellett kérdeznem Nikit:

- De, mondd csak, nincs senkid aki féltékeny lenne rád ??? Nem hiszem el hogy egy ilyen gyönyörű nőnek nincs partnere….

Niki vállat vont. – De, van egy férjem… Viszont, egyrészt mi nyitott kapcsolatban élünk, másrészt…..

- Másrészt ???

- Másrészt pedig az én férjem az az arab férfi, aki a feleségeddel éppen meglógott. Hát érted már ????

Nos…. Értettem.
Szextörténet ajánló:


Kriszta a kocsiban szopja a faszt


Januárban Debrecenbe menni, Pestről... hát nem rövid út az biztos. Kirakatrendező vagyok, és odarendelt a cég három nagy portálhoz.
Jeleztem a főnökök felé, hogy ezt egy nap alatt elég bajos megcsinálni, utazással együtt meg pláne. Így mellém rendelték Krisztát, aki a dél- és kelet-magyarországi vonatkozásokat szokta csinálni a cégnél. A főnökség biztosra akart menni így Kriszta mellé még e....

Perverz sztori


Csönd, csak a vér dobol a fülemben, majd hallom, ahogy a víz zuhog a fürdőszobában. Nem térek magamhoz. Néhány perce még dolgozom, próbálom rendbetenni a restanciámat, most meg a vágytól majd szétpattanva, tehetetlenné kötözve térdelek egy lányszobában, kényére-kedvére kiszolgáltatva a barátom lányának. A legmegdöbbentőbb azonban a helyzetemhez méltatlanul ágaskodó farkam, mintha élvezné ezt a hel....

A nimfomániás csodadoktor


Nagynéném, elismert pszichiáter jól menő belvárosi magánpraxissal. Gyerekkorom óta nagyon közel állunk egymáshoz, talán mondhatom hogy barátnőként tekintek rá, semmint nagynénémként. Munkájából és szoros kapcsolatunkból adódóan mindent meg tudok vele beszélni. Életem folyamán rengetegszer segített rajtam egy jó beszélgetéssel, tanácsokkal vagy csak egy bátorító mosollyal. Fiúügyek, pubertás, szex,....

Csajok egymás közt


Édesen cirógatja az arcomat, majd mind két kezével a nyakamon áthaladva hátulról beletúr a hajamba. Kellemes borzongás fut végig a testemen, nagyon tudja ez a kis dög, hogy mit szeretek...

Tudja hisz az életem része, önmagam másik fele, napjaim csodája, éjszakáim álomtársa. Még érzem a kicsi pocakjának rángását csituló gyönyörének elhamvadó zenéjét.
Sóhajai a kielégültségét t....

Apámmal szoptuk egymás faszát


Két hónapja a legszerencsétlenebb ember voltam a világon, árva lettem, mint a fűszál a Kiscenki kertekbe. Azok nagyon gondos emberek, soha nem gazos a kertjük.
Apum kiküldetésben dolgozott, sokáig nem láttam, eltűnt a sivatagban. Kiderült, idegenlégiósnak jelentkezett. Amikor anyám meghalt, akkor hazajött, pedig azt hittem árva vagyok, mint az ujjam.
Apum gyönyörű férfiember volt, na....

Anyám és a sodrófa


Anyukám ötven éves, de harmincnak néz ki. Kissé molett, mellei nagyok, hatalmas bimbóudvarral és babszemnyi bimbókkal. Régebben a Kisz titkárságon volt gépelőnő, ahogy váltott a világ trafikusné lett. Árul újságokat, dohányt, jóféle cigarettát, Magyar szuvenírt az idelátogató osztrákoknak. Két helyen volt nyaralni életében, egyszer Tótkomlóson, előszezonban, és Fonyódon a kisz üdülőben. Aztán apum....Szextörténet címkék

híd lába | logisztika | hanna | bizsereg | évesen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.