Örök tobzódás


Örök tobzódás

Három éve volt akkor, hogy szegény férjem meghalt szívtrombózisban. Nagy kan volt a drágám, rengeteget keféltünk, és nem unt meg, mint ahogyan én sem őt. Mindkettőnkben erős volt a vágy a rendszeres nemi életre. Azt hittem, már soha senkivel nem lehet olyan, vagy jobb, mint vele volt. Így aztán nem is hajtottam férfiakra, pedig egyre gyakrabban migrént kaptam a szex hiányától. Hiszen még csak 44 éves voltam, a testemben tomboltak a hormonok. Mit tehettem mást, ismét rákaptam a maszturbálásra, akárcsak kamaszlány koromban. Általában esténként, elalvás előtt játszottam magammal az ágyban, de gyakran előfordult, hogy már munkából hazaérve, amikor elmentem zuhanyozni, a szappantól síkos bőröm, mellem, hasam, fenekem, combom mosása, ami tulajdonképpen a simogatás egy fajtája, annyira felpiszkált, hogy már ott, a fürdőszobában kedvem támadt egyet élvezni.

Van bennem jó adag nárcizmus, süldő lány korom óta kíváncsian szemlélem magamat, s hasonlítgatom össze az alkatomat más nők alakjával. És mostanra, amikor érett asszonnyá váltam, sem múlt el ez. Mindig fel tudtam fedezni magamban azt, amit vonzónak ítéltem. Más szóval, képes voltam és vagyok férfiként – vagy, hm, leszbikus, vagy inkább biszex nőként – nézni a testemre, azt találgatva, vonzó lehet-e, amit látok. Ez a szemlélődés végül azt eredményezte, hogy egyre gyakrabban felizgultam saját magamra. Nevetséges, de nem egyszer megkívántam a saját testemet. Lánykoromban is nagy melleim voltak, nagyon szerettem is őket, élvezettel szemléltem, babusgattam e díszeket, és rettentően tetszett, hogy képes vagyok csókolgatni, szopogatni a mellbimbóimat. Az alsóbb régióimra is kíváncsian tekintettem, minden apróság érdekelt, s az is hogyan, miként működik. Alám tett, vagy kézi tükörben vizsgáltam a részleteket, sokszor így is izgattam magam, kéjesen szemlélve a puncim benedvesedését, a pöcim duzzadozását, a széthúzott szeméremajkaim között feltáruló kelyhemet. Alaposan kitanulmányoztam mindenemet, és teljes értékű orgazmusokhoz tudtam eljutni már szűzen is. Méghozzá viszonylag könnyen, nem kellett sok, hogy elélvezzek. Mindez rengeteget segített a jó párkapcsolat kialakításában. Furcsa talán, de sokat fantáziáltam azon is, milyen lenne szeretkezni egy másik nővel. Olyan alkatúval, mint én. Egész életemben izgatott a gondolat. Már csak azért is, mert nagyon szerettem a kéjnedvem ízét, illatát, és úgy véltem, más nőké is finom lehet. De a női szerelem nem jött össze, habár biztos vagyok benne, hogy csak az alkalom hiányzott. Tudtam, mit érek, mire van szükségem, de szerencsém is volt: egy nagyszerű férfival ajándékozott meg a sors. Nagyon szerettem szexelni. Kezdettől fogva tökéletesen passzoltunk egymáshoz, igaz jin és jang voltunk. Így aztán elképzelhető, milyen hiányban szenvedtem, amikor elszakította őt tőlem a korai halál. De a valódi jin és jang még csak ez után következett.

Érett, jó testű asszonyként maradtam magamra. Nagy, mondhatni túlfejlett melleim vannak, súlyos, kissé megereszkedett körték, a bőrük hamvas, a bimbóim rózsaszínűek és csészealjnyi udvarúak. A férjem imádta a jókora csöcseimet, nagy kéjjel játszadozott velük, kefélte a mellem közét, odaélvezett, és én gyönyörrel kentem szét magamon a forró, finom spermáját, ha éppen nem nyeltem le. Aggódtam, hogy az évek múlásával mind jobban lógó cicikké váló díszeimtől elmegy a kedve, de éppen fordítva történt – teljesen meg volt bolondulva értük. Azt mondogatta, hogy kifejezetten izgatja a nagy, omlós, anyás mell. Az, hogy mind molettebb lettem, megasszonyosodtam, ugyancsak tetszett neki. Még a hasamon képződött hájhurkát is élvezettel gyúrogatta, a melleimhez hasonlóan, a jókorára kerekedett, de vonzó formáját megőrző fenekemet is imádta, képes volt percekig csókolgatni, mohón markolászta, dicsérte, percekig babusgatta a farom tényleg hibátlan, bababőrű félgömbjeit, aztán mindig megdugott hátulról, és közben ódákat zengedezett a „legszebb seggről a világon”, amelyet ugyanúgy szeretett kinyalni, mint a puncimat. És persze megdugni is, amit én is díjaztam, mivel kivételesen érzékeny a „hátsó bejáratom”, nagyon élvezem, ha feszíti egy jó forró fasz. Imádta, ha tükör is volt a szeretkezés helyén, és ha például hátulról kefélt éppen, rajongva bámulta a lengedező, nagy melleimet, amik ilyenkor csaknem az ágyig lógtak. A puncim mindig dús volt, kamaszkorom óta: kiduzzadó, bucis vénuszdomb, jól fejlett nagyajkak, ugyancsak jókora kisajkak, szép, rózsaszín kehely, fölötte juliskababnyira duzzadó csikló, selymes, sűrű, a párnás combtöveimre is kigöndörödő, sötétbarna szőrzettel díszítve. Tudod, szívem, vallotta be egyszer, közhely, hogy titkon minden férfi szerette volna megkefélni a mamáját, én is, kilestem párszor, amikor fürdött, és nem csak felállt rá a szerszámom, hanem el is élveztem rajta. És te anyámra emlékeztetsz ilyen éretten, úgy hogy kicsit most olyan, mintha vele szeretkeznék. Elkacarásztam ezen, és mindkettőnk izgalmának fokozása végett nem egyszer el is játszottuk, hogy a mamája vagyok. Improvizáltunk: ő megvallotta, milyen kívánalmak ébredtek benne irántam, én tiltakoztam, majd végül belementem a dologba, és frenetikusakat keféltünk, akció közben „jaj, kisfiam”, „úhh, anya” beszólásokkal bolondítva egymást. Érzéki voltam mindig, és értő kezekben könnyen élvező. Egyszóval, nem volt miért komplexusosnak lennem, a férjem úgy szeretett, amilyen voltam. Mindösszesen három férfi volt az életemben, ő volt a harmadik, és a legjobb. Azért is mentem hozzá, többek között. De hát hamar elment szegény, és én magamra maradtam a már nem mindenki számára kívánatos, de nekem magamnak némi nárcizmussal nagyon is vonzónak tartott testemmel. No meg a fiunkkal, akit 21 évesen szültem. S aki a most leírandó események idején éppen húsz éves volt. Én 44.

Ali csaknem 190 centis magasra nőtt, igazi macsó ifjú, s inkább apai nagyapjára hasonlít, mint az apjára. Jóképű, erős felépítésű gyerek. Érettebbnek látszik a koránál, de ebben van némi szerepe annak is, hogy szakállt növesztett. Agráregyetemre jelentkezett, fel is vették, de már azon töri a fejét, hogy miként lehet belőle erdész. Természetbolond, lovagol, evez, íjászik, szenvedélyes horgász. Nagyon ügyes kezű, jól rajzol, tehetségesen fúr-farag, megjavít mindent a mosógéptől a gépkocsiig, szeret asztaloskodni is. Büszkén sétálgattam vele, ha úgy hozta az alkalom. Igen jólesett, hogy mivel én ugyan érett asszony vagyok, de fiatalosan festek még így moletten is, gyakran azt hitték az emberek, hogy a nővére vagyok, s nem az anyja. Erre ő is nagyon büszke volt – korábban nem tudtam, miért.

Nálunk viszonylag laza világ uralkodott otthon, sokat jártunk mindannyian „lenge magyarban”, a férjem laza gatyában, én hálóingben, bébi dollban, nyaranta gyakran bugyi nélkül, mert a férjem imádta, ha csak úgy felhajthatta a szoknyámat, és mindjárt hozzám férhetett. És ezt én is szerettem, izgatónak találtam, és nagyon szerettem az alkalmi nyuszis kettyintéseket is. Meg nem fordult soha a fejemben, hogy nem csak én és a férjem találja izgatónak a dolgot. Mint kiderült, a fiam is. De ne vágjunk a dolgok elébe.

S még valami, ami minden bizonnyal szerepet játszott abban, ami bekövetkezett. Ali jól járt velem, mert a melleim nem csak nagyok voltak, de igazi Riskaként működtek: rengeteg tejem volt. Vagy másfél éves koráig szoptattam a fiamat. Jutott a férjemnek is – a drágám imádta az anyaságtól óriásivá nőtt csöcseimet, és persze a szülés után két hónappal már ismét gyakorivá vált szeretkezések alkalmával markolászott melleim bimbóiból ki-kicsurrant a tej, amit lenyalva felfedezte, hogy ízlik neki. Ritka dolog, hiszen az anyatejet kevés felnőtt találja ízletesnek. Ő nem csak megszerette a tejemet, hanem szexuálisan is felizgatta a szoptatás. Szeretkeztünk, s neki a szájában volt a mellem, amit mohón szopott, mint egy óriáscsecsemő. A két dolog pedig bennem is összekapcsolódott. A szoptatás egy idő után erős szexuális izgalmat váltott ki nálam, és ez rendre kezdett bekövetkezni akkor is, amikor Ali ajkai tapadtak a mellemre. Perverzitás, nyilván, de Ali szoptatásakor elkezdtem magamhoz nyúlni, és miközben a kisbabám táplálkozott belőlem, hatalmasakat élveztem. De ezt nem mertem elmondani a férjemnek, az én fülledt kis titkom maradt.

Aztán egyszer még perverzebb dolog következett be. Nyár volt, nagyon meleg a házban is, egy szál semmiben ültem a fürdőszobában a pihenő padkára terített törülközőn, és a pelenkába tekert Ali szoptattam, és éppen elkezdtem magamhoz nyúlni. A pelus egyszer csak lecsúszott róla, s a hirtelen hőmérsékletváltozástól nagy ívben elpisilte magát. De ez még hagyján, a fene tudja, mitől, a kis fütyije merevedést kapott. Előfordul az ilyesmi a fiúbabáknál. Ali rendületlenül szopott, a kis nyelve birizgálta a bimbómat, nekem a puncimban mozgott az ujjam, a duzzadt, nyákos csiklómon körözött, s akkor megjelent ott ez a kis merev fütyi. Nem tudom, mi ütött belém, de bódultan odahajoltam, hogy adjak rá egy puszit. Az lett a vége, hogy be is kaptam, és szopogatni kezdtem. És nem lankadt le neki! Mi több, amikor elszégyellve magamat abbahagytam, akkor is még állva maradt. Őrült ötletem támadt: a már amúgy jóllakott babámat fogtam, és odatettem a tárt combjaim közé, a merev fütyijét pedig a vágásomba csúsztattam, a nyákos pöcimet birizgálva vele. Ali hangosan göcögött, kacarászott a fogatlan ínyével. És a merevedése kitartott még vagy fél percig, ami – az őrült izgalomnak köszönhetően – frenetikus orgazmust váltott ki belőlem. Életemben először tapasztaltam meg ekkor a női ejakulációt. Összefröcsköltem a forró nedveimmel a babám ágyékát, csak úgy csöpögött tőlem a drága kis fütyije. Ali aztán ellankadt és elszenderedett. Én meg ott pihegtem a padkán, a puncim alatt jókora nedves folttal a frottír törülközőn. Később még jó párszor sikerült megismételnem vele ezt a játékot. Érdekes, hogy később, ha szoptatás közben megbirizgáltam a fütyijét, majdnem mindig felmeredt neki. S akkor jött a szopogatás és a csiklómhoz dörzsölése, s a hatalmas élvezés. Aztán még meredekebb ötlet fogant meg bennem. Mivel rengeteg tejem volt, rendszeresen ki kellett fejnem magamat. Szoptattam, de félúton, mielőtt még jóllakott volna, levettem a mellemről Alit, egy kis anyatejet fejtem, csurgattam az izgalomtól már jól felduzzadt csiklómra, és odatettem a pihés vénuszdombomra a fejecskéjét. És ő azonnal bekapta az anyatejben úszó, duzzadt pöcimet, szívta, nyalta, mintha mellbimbó lenne. Én előre hajolva, folyamatosan fejtem neki oda a tejet, ő meg ártatlanul szopta a tejes csiklómat, akár valami cuclit. Mondanom sem kell, akkorákat élveztem ettől, mint egy ház! Nyilvánvaló, hogy a fülledt kis játékaimról nem szóltam a férjemnek semmit. De nem sokáig mehetett ez a titkos gyönyör, mert Ali kezdett gügyögni, ébredezett a tudata, úgy hogy nagy sajnálatomra le kellett mondanom róla. Hanem a perverz malackodás emléke bennem sokáig élve maradt, s ha csak rágondoltam, benedvesedett a puncim. Még az is előfordult, hogy nagyokat maszturbáltam, felidézve a frenetikus élményeket. Egyszóval: már baba korában szeretkeztem a fiammal, ha úgy vesszük. Aztán eljött a pillanat, amikor felnőtten is. Borzasztónak gondolhatják a normális emberek, de számomra, s mint kiderült az ő számára is az, hogy egymáséi lettünk, maga volt a beteljesülés, méghozzá egy életre szólóan, bármilyen hihetetlen.

Mondtam, hogy jól rajzol a fiam. Nos, takarítás közben levertem az íróasztaláról egy mappát, aminek a tartalma kicsit kicsúszott. Láttam, hogy rajzok, és kíváncsian kioldottam a mappa madzagját. Pornográf ceruzarajzok voltak benne. Egy molett, nagymellű, érett nő volt a főszereplő, akivel mindenféle pózokban szeretkezett egy szakállas fiatalember. Pillanatokon belül felismertem, hogy az a nő én vagyok, a partnere pedig a fiam. Azt hittem, elájulok! Percekig bámultam a képeket, hitetlenkedve. Nagyon jó rajzok voltak. De hogy rajzok, még csak hagyján. Afféle képregény stílusban készült munkák voltak, kísérő szövegekkel, felhőcskék is voltak rajtuk, bennük nem akármilyen mondatokkal. „Gyönyörű vagy, anya, imádom a csodás melled!” , „Ó, az a drága, duci puncikád!” , „Micsoda mesés segged van, anya!” – ilyenek, meg még ilyenebbek. Voltak ott feljegyzések is. Szédelegtem, amint beleolvastam a többoldalas kézírásokba. Ali azon tépelődött bennük, hogy, hogy mit is kezdjen az irántam érzett vágyaival. Egyfelől szégyellte magát amiatt, hogy a saját anyját kívánja, másfelől meg olyan szerelmi vallomásokat tett, hogy azokba minden normális asszony belebódult volna. A legapróbb részletekig leírta a testemet, csupa rajongással, örömódákat zengve az ajkaimtól a szeméremajkaimig, a fenekemről, a lábamról, a melleimről, mindenemről, forró vággyal, odaadással, sóvárgással telve. Olvashattam, mint szeretné becézgetni a mellbimbóimat, hogyan kefélné a melleim közét, élvezne rá a terjedelmes udvarú bimbóimra, ahonnan én nyalnám le a tejecskéjét. Kívánatosnak tartotta a haskóm háját, a csípőmet, a seggemet, részletezte, mit művelne a vénuszdombommal, a csiklómmal, a dús, selymes szőrű puncimmal, a popsim lyukával. Érzékletesen leírta, hogyan csókolná össze a farom félgömbjeit, a pihés nyakamat, a gerincemet, milyen csókokat szórna a lábam fejére, a combjaimra, hogyan szopogatná a lábujjaimat, nyalna be a hónom aljába, amit külön imád, amiért nem borotválom…

Olyan volt az egész, mint egy szerelmi himnusz! Még soha, sehol nem olvastam vagy hallottam ilyen szépet, és hogy ez az egész nem másnak, hanem nekem szól!

A vértolulástól lüktető fejemet rázva lapoztam át újra és újra a rajzokat. S ami igazán hihetetlen volt, úgy írt le, mintha már ezerszer belém kóstolt volna, s úgy rajzolt le meztelenül, mintha modellt álltam volna neki. Hol látott ez engem így? Jártattam az agyamat, de nem tudtam felidézni egyetlen pillanatot sem, amikor ruha nélkül láthatott volna. Aztán megvilágosodásom támadt: hacsak nem lesett ki fürdés közben. Régi lakásban lakunk, a kulcslyukak nagyok… Más nem lehet, csak a fürdőszoba!

Gyorsan ellenőriztem is. A kádra láttam a kulcslyukon át – aki abban állt, teljes mértékben látható kellett, hogy legyen. Elképzeltem, ahogy ott görnyed az ajtó előtt, liheg fojtottan, és veri a farkát… Azt az immár kifejlett szerszámot, villant belém, amit babakorában szopogattam, és a puncimhoz is érintgettem…

Szédelegtem. A fiam arról álmodozik, hogy szeretők lennénk! Döbbenten éreztem, hogy fel vagyok izgulva. Lelki szemeim előtt megjelentek a régi szoptatás fülledt pillanatai, s egyúttal ugyanazt éreztem, mint amikor a rád néző férfi szeméből süt a mohó megkívánás. A mellem bizseregni kezdett, s mintha a puncim is reagált volna. Odanyúltam. Át volt ázva a bugyim…

Nem, ezt nem szabad! – lobbant fel bennem a tiltakozás, belepirultam a szégyenkezésbe, hogy annyira megzavart a gondolat. Valami, amit elítél a társadalom, ami tabu. Persze, ami tilos, az gyakran egyben vonzó is. És hát hozzá a követelődző hormonjaim, a kielégítetlenség. No meg a szoptatós emlékek izgalma. Három év szexuális sivatag, csak a magam keze, másik test nélkül. Egy olyasvalakinek, aki megszokta a mindennapi „betevőt”, akinek a szexre épp úgy szüksége van, mint a levegővételre. Hiába hessegettem, a kíváncsiság utána erősödött. És mégis, mi lenne, ha…? Nem kopik el tőle semmim! Csak hát a következmények… Egy anya-fiú szerelmi kapcsolat, a titokban tartása, a józanul kezelése, hogy ne alakuljon őrületté. Vajon lehetséges ez? A korkülönbség – most még csak-csak, de rohamosan öregedni fogok, ő pedig még javában férfi lesz… Elképzeltem, hogy elhagy, másik nőbe lesz szerelmes, hogy hát arra miképp reagálnék. Miképp, miképp, hát nagymamaként! – kuncogtam fel idegesen. És ha mellette megmarad alkalmi partnernek, amíg mindketten kívánjuk, akkor mi van? Hogyhogy mi? Örülsz neki majd, elfogadod a helyzetet, és megelégszel azzal, amit kapsz, öreglány…

Nos, ekként ragoztam magamban a dolgot. És nem tudtam szabadulni tőle. Napokon át küzdöttem, hogy kiverjem a fejemből a kísértést. Nem volt könnyű! Most akkor hogyan zuhanyozzak? Tömjem be a kulcslyukat valamivel, hogy ne lásson be? De hát egyből rájön, hogy oka van, hogy megtudtam a titkát, hiszen eddig szabad rám látása volt. Végül úgy hagytam a kulcslyukat, és csak akkor fürödtem, amikor nem volt otthon. Csakhogy a belém bújt kisördög tovább nyüzsgött. A zuhany alatt elképzeltem, hogy ott görnyed odakint, és sóvárogva maszturbál a látványomra. A vége az lett, hogy annyira felizgultam, hogy kénytelen voltam én is elsütni a puncimat.

Uralkodtam magamon, de közben figyeltem, vajon látok-e Alin valami változást, hogy pár napja nem tud meglesni. Nem tűnt fel semmi különös, ami tulajdonképpen csalódást okozott. Úgy döntöttem, visszatérek a normális napirendhez, és megpróbálom kifülelni, ott lesz-e a kulcslyuknál. De előbb kíváncsi voltam, miként élném meg, ha… ha összebújnék vele.

Na, jó, gondoltam, egyelőre próbáljuk meg virtuálisan!

Azzal egyik délután szépen kiraktam a „képregényeket”, a szövegeket, és elengedtem magam, maszturbáltam egyet rajtuk. Hatalmasat, frenetikusat élveztem, elképzelve az aktust a fiammal. A tabu úgy felturbózott, hogy teljesen szétolvadtam tőle.

Zavartan visszacsomagoltam a mappát. Este, amikor hazajött a gyerek, a szemem sarkából vizslattam, meglátom-e rajta, hogy férfiszemmel néz. Nem tapasztaltam semmi gyanúsat. És ettől megint egy kicsit csalódott voltam. Mert hát azok után a rajzok után…! Na, gondoltam, elmegyek zuhanyozni, és majd fülelek, hátha leskelődik, és meghallok valami motoszkálást.

A vízsugár hangja szinte minden egyéb zajt elnyomott. Nem tudtam, leskelődik-e, de nehéz volt természetesen viselkednem abban a tudatban, hogy esetleg néznek. Aztán megint felébredt bennem a kisördög. Egyébként is felfokozott izgalmi állapotban voltam a délutáni kaland után, és amint a szappanos kezemmel gyúrogattam, simogattam, emelgettem, mostam a nagy melleimet, a hájas puncimat, egyre nagyobb kedvem lett volna masztizni egy jót megint. Nem tettem meg végül, de azért jócskán elhúzódott a szándékosan kéjes, érzéki mosakodás.

Megyek ki egy szál fürdőköpenyben, nézelődöm az előszobában, van-e nyoma a fiamnak – hát volt! Látszott, hogy feltörölte, ami kijött belőle, de az ajtóról elfeledkezett: egy kis fehéres csepp díszelgett rajta. Odanyúltam, s az ujjamra vett spermát megszagoltam. Friss és jó illatú volt. Fel sem fogtam, mit csinálok, és már le is nyaltam az ujjamról. Te jó ég! – villant belém – hiszen a saját fiadét szopogatod!

A cselédszoba ajtaja alatt vékony fénycsík világított. A fiam szobája volt az. Az előszobánk kövezve van, úgy hogy macskamódra lehet közlekedni benne, nem nyikorog semmi, ami elárulná az embert. A fürdőszoba kulcslyukához is ezért lehet észrevétlenül odalopódzni. Most én voltam, aki lopakodott, méghozzá a cselédszobához.

Óvatosan húztam félre a kulcslyukat fedő lemezkét. Hangtalanul sikerült. Belestem.

A fiam ott ült az íróasztalánál, egy szál laza sportgatyában, oldalt nekem, és rajzolt. Nem láttam, hogy mit, de el tudtam képzelni, mert időnként odanyúlt a farkához, és masszírozta. Aztán hallottam is, amint halkan sóhajtozik. „Úhh, anya… mennyire kívánlak!... Mit nem adnék, ha megkaphatnám azt a csodás testedet!” És megint rajzolt, és megint fogdosta a farkát. Most már láttam is, mint mered ki a combjai közül. Beleremegtem, olyan szép, nagyfejű, guszta, vaskos szerszáma volt. És mekkora lehet, gondoltam, hiszen kiáll a combjai közül, és hát odáig hosszú az út… Az egyik kezem önkéntelenül az előre dőlésben lengő mellemre csúszott, a másik az ágyékomra. Ő odabent kezdett maszturbálni, én idekint. „De hiszen csak az imént ment el a füri előtt, és máris megint áll neki?” – lepődtem meg. - „Hát tényleg ennyire kíván?”

A gondolat még jobban felizgatott. Az ujjaim alatt éreztem a keményen duzzadó, cseresznyényi csiklómat, a puncim el volt ázva. És az, hogy élőben láthattam a fiam keményen álló farkát, a képzeletben rám álló farkát, frenetikus hatást váltott ki – ő még mindig csak nézegette a rajzait, lassan húzogatva a rúdján a bőrt, miközben hirtelen beindult az orgazmusom. Azt hittem, megfulladok, hihetetlen energiámba került, hogy ne nyögjek fel. Szerencsére halálos csendben sikerült elélveznem.

Támolyogva mentem vissza a fürdőbe, rendbe tenni magamat. Az őrület pedig nem múlt el, csak átmenetileg alább hagyott. Szenvedélyesen megkívántam a fiamat! És akkor és ott, elhatároztam, hogy engedek neki, lesz, ami lesz. Ugyan fogalmam sem volt, miként jöhet össze a dolog, amitől épp úgy féltem, mint amennyire vonzott, hogy megtörténjen. Vártam az alkalmat.

Hosszú hetek teltek el. És én természetesen naponta zuhanyoztam, miközben tudva tudtam, hogy ha a fiam éppen otthon van, akkor megles. S a tudat, hogy egy fiatal férfi égő szemekkel bámul engem meztelenül, maszturbál rám, pár méterre tőlem, a látványomtól elélvez, egyre jobban elvette az eszemet. Nem egyszer ismét leltem spermacseppeket a fürdőszoba ajtaján, ami fehér volt, hát nem okvetlenül vette észre, hogy ott maradt belőle. És ezt forró, izgalmi csemegeként keresgéltem mindannyiszor. S ha volt, a kéjtől remegve nyaltam le. Esténként már csak úgy tudtam elaludni, ha előtte a fiammal való együttlétet elképzelve kielégítettem magamat önkezűleg. A fiam erotikus rajzai lebegtek a szemem előtt közben. Amelyeket rendszeresen megnézegettem titokban, amikor nem volt otthon, és mindig masztiztam is rajtuk egyet-egyet. De ez messze nem volt elég, többet akartam – a valóságos szeretkezést!

A névnapom hozta el a vágyott s rettegett pillanatot. Pár barátnőm eljött felköszönteni, ittunk valami kontyalávalót, pletykáltunk jóízűen. Afféle kis boszorkányszombatot rendeztünk.

Viszonylag korán elmentek, lévén mindannyian családos asszonyok, nem maradhattak ki sokáig. A fiam reggel nagy puszikkal felköszöntött, és sajnálkozva jelezte, hogy egy évfolyamtársa betegsége miatt be kellett vállalnia valami laboratóriumi helyettesítést, s így csak úgy este tíz körül várható haza. Alig negyedórája ment el Rózsi , a legjobb barátnőm, az asztalon még ott voltak a poharak, a süteményes tálak, a megkezdett torta, mindenféle „lónyálak”, ahogy a fiam mondaná, s némi édes alkohol, meg egy üveg félig fogyott jóféle konyak. Rózsival még táncoltunk is – jó csöcsös nő, szinte lehetetlen volt, hogy össze ne érjenek a melleink. Ő talán nem vette észre, de nekem meglepő izgalmat okozott, szabályosan benedvesedett tőle a puncim. Legszívesebben lesmároltam volna, és szeretkeztem volna vele, annyira be voltam gerjedve. Mint említettem, soha nem mertem még kipróbálni nővel, de hangsúlyozom, csak az alkalom hiányán múlott, azt hiszem. Az a nő, aki képes a saját testére felizgulni, egy másik nőére sem marad közömbös, bölcselkedtem. Elméláztam rajta, hogy miért is nem kezdeményeztem a dolgot Rózsival. De hát bármelyik pillanatban megjöhetett a fiam. Lehunytam a szememet, és elkezdtem képzelődni. Hogy megcsókolom Rózsit. Úgy, mint egyszer régen, még lánykorunkban. S ő visszacsókol. Akkor nem lett folytatás, éjjeli, kicsit piás bódulat volt. De most elképzeltem a továbbiakat. Összeölelkezünk, mellezzük egymást, nyomogatjuk egymáshoz az ágyékainkat. Szinte éreztem a puncimhoz érő, buján szőrös, kiduzzadó vénuszdombját, az egymáson ellapuló asszonyos melleinket. Ahogy nyalakodunk egymáson, s a legizgalmasabbat: hogy ollóba fogjuk egymás ágyékát, és a két lucskos, izgatott punci mohón mozog egymáson, a kéjnedveink keverednek… Egyre jobban felizgatott a gondolat. Megsimogattam a melleimet, a hasamat, az ölemet, elképzelve, hogy a másik nő teszi. Már lelki szemeimmel láttam a barátnőm meztelen testét. És akkor az a test Alivá ködlött át. A fene! Éreztem, hogy még nagyobb forróság önt lel. Sóhajtozva tébláboltam a szalonban.

Merengve cigiztem, halogatva a rendrakást, mosogatást. A hi-fi toronyból egy kereskedelmi rádió péntek esti műsora szólt, régi, örökzöld pop és rock dallamokkal. Mindenféle kellemes, ifjúkori emlékek idéződtek fel bennem. És megszólalt az egyik kedvenc együttesem, a Dire Straits, a Sultans of Swinget nyomták. Felhangosítottam a zenét, és elkezdtem egyedül táncolni rá. Megmarkolásztam a melleimet, simogattam a puncimat a ruhán keresztül. Lehunyt szemmel élveztem a rám törő emlékeket – azon az estén, amikor a későbbi férjemmel először lefeküdtünk, ugyanez a dallam szólt, közkívánatra többször is. A lehunyt szemem mögött a férjem arca idéződött fel, a fiatal arca, ami úgy hasonlított Aliéra…

A hangos zene miatt nem vettem észre, mikor lépett be a nappaliba a fiam. Én meg ott ringattam, ráztam magamat, belebódulva a felidézett hangulatba. Aztán egyszer csak azt érzékeltem, hogy odalép hozzám, és egy hatalmas csokor rózsát dug az orrom alá. A kedvenc színemből, az ugyancsak fiatalkori emlékeket idéző sárgából…

Megrezzentem, meg is ijedtem kicsit, de aztán kitörő örömmel fontam a karjaimat a nyakába, és nagy puszikkal köszöntem meg a figyelmességét.

- Köszönöm, kicsim! Nagyon gavalléros vagy! És így eltalálni anyád ízlését…

- Isten éltessen, anya! – adta vissza a puszikat. – Nem csak a te ízlésed… Hiszen tudod, mennyire szeretem
én is ezeket a remek, minőségi nótákat. A rózsák meg – nos, aki egy kicsit ismer, tudja, mit szeretsz… De nem unalmas egyedül táncolni? Hm?

A karjaim még mindig a nyakában voltak. Belenéztem a szép, barna szemébe.

- Ha gondolja, felkérhet az úr… - Nem is tudom, honnan vettem a merszet, de kihívó, hamisítatlan női
huncutsággal mosolyogtam rá.

- Szabad, hölgyem? – nevetett fel a fiam. és már el is kapott a derekamnál fogva, hogy belevágjunk abba a
swingbe.

Jó táncos voltam mindig, Ali is örökölte az apjától a tehetséget, remekül mozgott. A tánc közben óhatatlanul hozzá-hozzáért a nagy, kalodákba szorított mellem, izgatónak éreztem a kezét a csípőmön, és pördítések, fordulások alkalmával végigsiklott a hónom alól induló finom hájhurkámon, ami a melleimben folytatódott, a keze. S mintha a természetesnél erősebben simított volna végig ott az a kéz… Éreztem, hogy elpirulok, de nem csináltam belőle ügyet, hiszen rá lehetett fogni a táncban történt kimelegedésre.

De aztán jött egy lassú, romantikus szám, a Rolling Stonestől a Lady Jane. És mi folytattuk a táncot. A nagy melleim miatt nem volt egyszerű hozzám simulni, de én merészen segítettem a dolgon: érezve, hogy Ali bizonytalanul, de szorosabbra próbál fogni, a nyakába fontam a karjaimat. A mellem ellapult közöttünk, és már a hasaink is összeértek. Ringatództunk a zene lassú ütemére, ami dörzsölődést hozott magával. A fiam nyakánál volt az arcom, s közelről jól láttam a fülét. Céklavörös volt, ami mély zavaráról árulkodott. A kezei fegyelmezetten viselkedtek, nem simogatott, nem markolászott, a keze a lapockám magasságában maradt. De egy-egy lépésnél a hasa alatt megéreztem, hogy bizony erősen dudorodik a nadrágja. Mindettől némiképp szégyenkezve konstatáltam, hogy egyre jobban be vagyok indulva.

A véletlen is közrejátszott abban, hogy tovább léptünk. A magas sarkú cipőm beakadt a szőnyeg szélébe, s ettől a következő lépésnél elveszítettem az egyensúlyomat, a lábam helyben maradt, és a combom becsúszott Ali combjai közé. E pillanatban már nem lehetett eltitkolni, mi zajlik a gatyájában – a kukoricacső vastagságú farka a combomnak, majd az ágyékomnak nyomódott. Egy hosszú pillanatig úgy maradtunk, mintegy keresve az egyensúlyunkat, majd Ali zavartan hátra lépett, és köszörülni kezdte a torkát.

- Bocs, anya, ügyetlen voltam – mondta rekedten. – És elnézést, ha…

- Miért kérsz elnézést, kicsim? – adtam az ártatlant. – Én voltam az, aki megbotlott. Gyere, táncoljunk
tovább…

- De anya, bocs, inkább ne… - nyögte a fiam még zavartabban. – Baj van…

- Mi baj, kicsim? – néztem rá továbbra is maximálisan ártatlan képpel. – Olyan jó veled táncolni…

- Nekem is, anya – mondta csendesen, és rám emelte zavart, de izzó tekintetét, amibe beleborzongtam. – Az
a baj, hogy izé… Szóval, úgy hatsz rám, mint egy nő…

És lesütötte a szemét. A nadrágjában pedig változatlanul ott duzzadt az a kukoricacső. Éreztem, ha most nem lépjük át a Rubicont, akkor ki tudja, mikor, talán soha. Döntöttem.

- És az baj? Miért? – léptem közelebb hozzá, a torkomban dobogó szívvel. – Hiszen nőből volnék, nem? Te
meg férfiból, kicsim…

- De hát az anyám vagy! – nyelt egy nagyot. Láttam, hogy a nagy melleimre téved egy pillanatra a tekintete,
ami szinte perzselt. – Én meg nem tehetek róla, hogy hatással vagy rám, mint nő. Tudom, hogy ez nem normális, de képtelen vagyok uralkodni magamon. Úgy hogy jobb, ha …

- Visszamész a szobádba, és elkezdesz r…rajzolni? – vágtam a dolgok közepébe elszántan. – Ne haragudj,
kicsim, de láttam, miket alkotsz kettőnkről…

Ali szinte megszédült, még jobban elvörösödött, és leejtette a vállait, mintegy összeomlott.

- Jézusom, anya! – nyögte, és arcát a kezeibe temette. – Te láttad azokat a rajzokat?

- Láttam, gyerekem, és … khm, nagyon tetszettek! – vágtam ki a rezet nagy bátran. – Kitűnően rajzolsz, meg
kell hagyni!

- De, izé, ami rajta van… - nyögdécselt tovább a fiam, és sűrűn pislogva rám nézett. – Szóval, akkor mindent
tudsz? …Olvastál is mindent? És azt mondod, tetszik? Nem haragszol érte? Nem hiszem el, Istenem, anya, nem hiszem el! Ilyen nincs…

- Látod, hogy van! Nem csak jók, de nagyon izgatóak is a rajzaid… És azt is tudom, kicsim, hogy meg
szoktál lesni fürdés közben – léptem oda hozzá, most már egészen közel, hogy a mellem hozzá ért. – Szóval… tetszem, mint nő? A rajzokból ez derül ki… Szóval, kívánsz? Szeretnél velem lenni, ugye?

Ali nagyokat nyelt, megnyalta a szája szélét, és égő tekintettel nézett a szemembe.

- Nagyon, anya, nagyon… Ne haragudj… Nem is tudod, mennyire – suttogta rekedten. – De…

- Nincs de! – hajoltam közel a lángoló arcához. – Nem vagyunk se fából, se szappanból, gyerekem… Én is
tudom, hogy ez nem normális… A „de” mégis annyi, hogy ha kellek, mint nő… hát itt vagyok! Nem kell, hogy lerajzoljál… Bár rettentően felizgattál vele… Mint nőt, természetesen… A nadrágod nem hazudik… Éreztem, mi folyik benne… És kedvem támadt magamban érezni, na…

A fiam remegett, mint ahogyan én is. Mindketten tudtuk, most valami olyan fog történni, ami jóvátehetetlen, és a társadalom mélyen elítéli. De már se engem, se őt nem érdekelte mindez. Őrülten kívántuk egymást – „csak” ennyi volt a levegőben.

- Anyucikám… - ölelt át, még mindig bizonytalanul. – Egyszerűen nem hiszem el… te tényleg… és hogy én
veled…

- De hát akarod, igaz?... Mhm… És ha nem hazudnak a feljegyzéseid, akkor szerelmes is vagy belém…
Sóvárogsz utánam… Méghozzá annyira, hogy teljesen levettél vele a lábamról… Egyszóval: akarom én is, kicsim! Nő vagyok, és kellesz, mint férfi!... Csókolj meg végre, mint férfi a nőt…- suttogtam a fülébe, és hozzá
simultam. – Vagy azonnal megtesszük, vagy soha… Én is szeretlek, kicsim…

És most szándékosan nyomtam be a combomat a combjai közé. Nagyon akartam már érezni ismét azt a kemény rudat a nadrágjában. Ali puszilgatni kezdte az arcomat, a nyakamat, az államat, míg végre összetalálkoztak az ajkaink. Mohó, kiéhezett csókká vált az egész másodperceken belül. És most már úgy kezdett ölelni, mint egy szerető férfi: végigtapogatta a hátamat, le, a keresztcsontomig, majd még lejjebb ment, simogatni kezdte a kiadós, telt, kemény fenekemet. Én meg nyomogattam rá az ágyékomat, élvezve a vénuszdombom fölött a hasamnak feszülő rúdját odalent. És megindult az egyik keze felfelé az oldalamon… Tudtam, hogy a mellem felé tart, és alig vártam, hogy megfogdosson ott.

Lihegve váltak szét az ajkaink, és Ali kissé eltolt felül, miközben alul a fenekemet markolva szorított magához.

- Anya, én… Én nem csak úgy kívánlak… Én nagyon szeretlek! – dadogta forrón. – De tényleg!

- Én is szeretlek, édesem – suttogtam. – És a tiéd akarok lenni…

- Úhh, anya, mutasd… - falta a szemével a dekoltázsomat, ami egyébként elég mély volt. A keze rásiklott a
mellemre, és remegve simogatni kezdte. A „kezelésbe vett” cickómon kőkeményre duzzadt a bimbó, átdudorodott az anyagon, ő észrevette, és megbirizgálta a ruhán és a melltartón keresztül.

- Ó, anya, mekkora! – dorombolta. – Az a mesés melled!... Ha tényleg nincs ellenedre, hogy… Vegyük már
le azt a sok mindent, jó? Nagyon kellesz, annyira kellesz!

- Te is nekem, kicsim! – mosolyogtam rá felhevülten, és már vetkőztem is. – Nem kell már kulcslyukon
leskelődnöd rám… Perzselj végig a tekinteteddel… Mindeneddel! Akarom…

Szinte téptük le magunkról a ruhát, mintha mindketten félnénk, hogy elillan a tabu semmibe vételének varázslatos pillanata. Pillanatokon belül ott álltunk anyaszült meztelenül egymással szemben. Ali mohón legeltette rajtam a szemét, én meg elbűvölve bámultam a húszcentis, jó vastag, duzzadó makkal díszelgő farkát, ami 45 fokos szögben meredt fel, és pulzálva bólogatott.

- Istenem, milyen gyönyörű vagy, anya! – bámult rám lángoló szemekkel. – Ez nem is igaz…

- De igen, kicsim! – léptem oda hozzá. – Gyere! A tiéd akarok lenni! Ha már olyan vonzónak tartasz, és ilyen
csodásan udvarol nekem a fütyid!

Ismét összeölelkeztünk. De micsoda ölelkezés volt az! Mohón faltuk egymás száját, a melleim majd’ szétrepedtek, olyan szorosan simultunk egymáshoz, s a hasamon éreztem a fiam forró, kemény farkát. Aztán Ali lihegve csókolgatott, ahol ért, hosszasan bámulta a mellem, a tenyerébe vette a súlyos körtéimet, babusgatta őket szeretettel, és ráhajolt a bimbóimra. Olyan szeretettel csókolta, szopkodta a cickóimat, hogy szinte felgyulladtam tőle. Én pedig megmarkoltam azt a csodás szerszámát. Forrón, keményen ágaskodott a kezemben.

- Ó, milyen finom a kezed, anya! – nyögte kéjesen. – Végre érezhetem… És ez a drága melled! Ó, mennyire
imádom, mennyire vágytam rá!

- Itt van, a tiéd! Húsz éve nem volt a szádban… Isteni a farkad, kisfiam! – búgtam neki. – Milyen nagy és
kemény! És ez a drága, fiatal fütyi engem akar? Hát majd bolond lennék kihagyni!

- Ó, anyucikám! Szerelmem! Ez nem is igaz! A tiéd! Persze, hogy a tiéd! – nyögdécselte az én kicsim, és
közben a fenekemet simogató keze kezdett előre siklani. Tudtam, hogy most az ölem következik. És alig vártam, hogy hozzám érjen ott. A keze elérte a szőrhatárt, ettől az egész teste megremegett. Az enyém is. Simogatta a vénuszdombomat, majd lágyan, de szenvedélyesen belemarkolt a hájas, homlokos puncimba.

- Jaj, milyen jó dús vagy itt is, édesem! – suttogta forrón a fülembe. – Isteni, hogy ilyen szép nagy, érett,
asszonyos puncikád van… Mióta szerettem volna megfogni! Simogatni! Csókolni! És imádom, hogy nem borotválod…

- Minden szőrszála, minden redője a tiéd, kicsim… - fúrtam a fejem a vállába, és kicsit lazítottam a
combjaimon, hogy jobban hozzám férjen. Észlelte, és már siklott is lejjebb a keze. Jócskán el voltam már ázva odalent, úgy hogy hamar és könnyen a vágásomba csúszott a középső ujja, ami persze nem tudta megkerülni a pattanásig duzzadt, cseresznyényi csiklómat. Lelkesen, ügyesen kezdett körözni rajta, be-benyúlva a kelyhem mélyebb régióiba, hogy még több nektárban füröszthesse. Két ujja közé fogta a pöcimet, úgy masszírozta. Hirtelen annyira felpörögtem, hogy éreztem, pillanatokon belül el fogok élvezni. Ki is voltam éhezve a szexre, és az, hogy tiltott vizekre eveztünk a fiammal, olyan kábítóan hatott rám, annyira felizgatott, mint még soha semmi. Elengedtem magamat egészen. Hangosan nyögve, felsikoltva mentem el, hatalmasat élvezve. És ekkor éreztem, hogy a fiam farka, amit persze közben folyamatosan szorongattam, simogattam, húzogattam, pulzálva megduzzad, és már lövellt is oda a hasamra, a melleim aljára, de fel a bimbókig is a forró spermája – ő is elélvezett velem.

- Anyaaaa! – hörögte fuldokolva – ne haragudj! Nem bírtam! Édesem, ez hihetetlen…

- Úhh, kicsim, az bizony! – lihegtem, finoman fejve ki a farkából az utolsó cseppeket – de hát nekem is jó
volt, nincs miért elnézést kérned…Te jó ég, mennyi jött ki belőled! És ez mind az enyém…

Nem bírtam magammal. A férjem spermáját nagyon szerettem, örömmel vettem, ha a számban ment el, számomra izgató csemege volt a forró, friss férfitej. Most alulról az orromba csapott a fiam lövelletének az illata, és összefutott a számban a nyál. A hasamat neki nyomva az ágyékának, kissé hátra hajoltam, és felszedtem az ujjaimra egy jó adag fehér nedűt, és nyammogva leszoptam róla. Aztán a mellbimbómra fröccsent adagot is szépen lenyalogattam a számhoz feltámasztott csöcsömről.

- Mmmm, de finom vagy, kisfiam! – doromboltam. – Én ezt nagyon szeretem, tudod?

Ali elbűvölve bámulta, amit műveltem.

- Anya, csodálatos vagy! – lihegte izgatottan. – Még nem volt nőm, aki a szájába engedte volna… csókoltak
ott, de végig soha…

- Majd meglátod, nálam végig ott lehetsz, kicsim! – mosolyogtam rá, és tudtam, hogy reménykeltőn csillog
hozzá a szemem. – Nagyon ízlik a tejecskéd… Majd egy egész adagot szeretnék belőle!

Ali lángoló tekintetet lövellt a szemembe, és vad szenvedéllyel átölelt, úgy kezdett csókolni, hogy azt hittem megfojt. Az a drága farka amúgy is alig lankadt le, de most azonnal ismét megkeményedett. A puncim ellenállhatatlanul követelődzött, hogy jöjjön már belé az a derék fütyi.

- Gyere! – bontakoztam ki a fiam öleléséből. – Gyere, édesem, teljesedjünk be egészen! Akarlak!

- Óhh, anyucikám, én is téged!

A nappaliban ott volt egy jó széles kanapé, arra dőltem rá, és széttártam neki a combjaimat. Égő szemmel követtem a közeledő farkát. Már nyúltam volna utána, hogy a helyére illesszem, de Ali kisiklott a mozdulatom elől, és beborult a combjaim közé, mohón csókolgatva a vénuszdombomat, a combjaim belső párnácskáit.

- Mindjárt, szerelmem, csak még itt meg kell, hogy kóstoljalak! – lihegte, s éreztem a forró leheletét a
vágásomon. – Mesés! Mesésen szép puncid van! És milyen finom az illata! Muszáj, hogy megkóstoljalak itt! Ó, édes, egyetlen anyucikám! Drága egyetlenem!

Válasz helyett odanyúltam a puncusomhoz és hálásan széthúztam neki. Ali szabályosan felmordult, mint egy kiéhezett ragadozó. Átölelte a combjaimat, és tátott szájjal azonnal mélyen belém nyalt, éreztem, hogy kanalazza a mohó nyelvével a bőven termő nektáromat. Aztán rászopta magát a kiduzzadó, jókora pöcimre, s úgy pörgött rajta a nyelve, mint a motolla. Csodásan ügyködött, mintha csak magamnak csinálnám! Néha leszaladt a popsilyukamig, onnan szántotta végig a nyelve hegyével a vágásomat, fel a csiklómig, ahol elidőzött, majd a kiadós, emberfülnyi kisajkaimat szopkodta, beszívta a szájába, ott forgatta őket élvezettel, bele-belenyalt a kelyhembe, és csak úgy nyelte a mézeimet. Hangosan csemcsegett-csámcsogott a puncimon, miközben fel-felnyúlva az elomló melleimet markolászta. Isteni volt, amit csinált! Olyan ügyesen művelte, mintha magamnak nyalnék. Nagyon kívántam már a farkát, de inkább úgy döntöttem, engedek az ismét feltörő élvezetnek, és hagyom, hogy a szájával elsüssön. Mintha csak megérezte volna: két ujját besiklatta a hüvelyembe, kefélni kezdett velük, miközben szopkodta a csiklómat.

- Ó, anya, milyen gyönyörű a puncikád! Jaj, de szép vagy itt is! – lihegte, s éreztem a forró leheletét a tárt
ölemen. Szopott, nyalt, csókolt ott lent, és közben egyfolytában udvarolt. – Milyen finom! Isteni ízed van! Ó, szerelmem, tudtam, tudtam! Mit összeszagolgattam a bugyijaidat, úgy masztiztam, imádtam az illatod… Huh, de a nektárod íze! … Jaj, de finom vagy! Istenem, hányszor, de hányszor elképzeltem ezt! Ez az, anya, ez az! Gyere! Add nekem magad! Élvezz el úgy, hogy nyallak!

Ellazulva fogadtam a további nyalakodását, az ujjai munkálkodását a G-pontom környékén, és két percen belül végig is vágott rajtam egy hatalmas orgazmus ostora. Feldobódott a széles csípőm, Ali zabálta a puncimat, mélyen belém dugta a nyelvét, az felső ajka a csiklómat babrálta, a hüvelyem belevonaglott, úgy éreztem, mintha kiszaladt volna belőlem a méhem – hangosan sikoltozva élveztem el újra.

Ali korához képest tapasztalt volt, mert azonnal békén hagyta a vágásom, ami ilyenkor pár percig nagyon érzékeny, és valami leírhatatlan szeretettel, nagyon gyengéden becézgette az ajkaival a vénuszdombomat, a nagyajkaimat, a combjaim tövét. Végül lassan, óvatosan, mélyen belém nyalt ismét, itta a nektáromat. Aztán feljött hozzám, és hatalmasat csókolóztunk – imádom a puncim ízét, s a saját aromámmal fűszerezett csók hamar újra lobbantotta bennem a vágyat.

Lenyúltam a drága farkához, és megszorongattam.

- Most már tényleg gyere hozzám, kicsim! – biztattam, s ő vette a lapot. – Nagyon kellesz!

Rám feküdt, a farka a vénuszdombomon meredezett forrón és keményen. Már emelte volna a csípőjét, hogy egy mozdulattal belém hatoljon, de visszafogtam egy picit. Látni akartam, ami történni fog. Gyorsan a fejem alá igazítottam egy nagy, kemény párnát.

- Térdelj fel, kicsim, ha kérhetem – lihegtem. – Úgy… Nézd csak, anya puncija most be fog venni… Nem
csak érezni, látni is szeretném… Oda mész vissza, ahová egyszer nagy élvezettel bementél, kilenc hónapot ott voltál, s ahonnét húsz éve kijöttél. Sírtál akkor kicsim… nem akartál elválni tőlem… Most legalább részben visszafogadlak, egyek leszünk megint… Gyere hát, bújj belém, egyetlenem! Gyere anyucihoz! Bújj vissza belém! Gyere, gyere, gyere!

Ali lelkesen térdelt be a combjaim közé, és illesztette a nagy, duzzadó makkját a kelyhemhez. Azt hittem, elájulok a gyönyörtől, amit a farka érintése okozott. Ilyenben még soha nem volt részem. A tabu áthágása semmihez sem hasonlítható gyönyört váltott ki. És gyönyörű volt a látvány, a szerintem is tényleg szép, dús, asszonyos, anyás, végsőkig felizgatott puncim, a kiduzzadó csiklóval, a kelyhét koszorúzó, nedves tincsekbe tapadt szőrével, a rózsaszín hüvelybemenet, a barnásba hajló, nyákos, gyűrött kisajkak, az ott pulzáló jókora, egészséges makk, a vastag erekkel díszített rúd, a szőrös ágyék, a tyúktojásnyi férfias herék. Soha nem fogom elfelejteni azt a csodás pillanatot!

- Anya… drágám… nem is tudod, milyen gyönyörű vagy! – dörmögte elfúló hangon a fiam, miközben
lassan, kéjesen húzogatta a farkát a vágásomban a popsi lyukamtól fel, egészen a pattanásig duzzadt csiklómig.. – Ősasszony! Maga a nemiség teljes kiadása! Ez a mesés segg, ez a mennyei pina! Az isteni hasad, a világ legszebb, legkívánatosabb, érett mellei! Ó, hogy rezegnek, ringanak a karodon! Egyetlen csöcskirálynőm! Istenem, mióta vágytam rád! És most…

- Most gyere, gyere! – kaptam el a csípőjét, és lassan de határozottan húztam magam felé. – Bújj szépen
anyuciba! Gyere már, megőrjítesz!

És Ali drága farka elkezdett belém mélyedni. Jött, és jött, elérte a méhszájamat, és még nem volt teljesen bennem. De a puncim azonnal tágult, amennyire kellett, és összeértek az ágyékaink. Tövig bennem volt, és teljesen kitöltött, mint kard a hüvelyt.

– Aaaahhh! Istenkém! – szakadt ki belőlem hangosan, és belemarkoltam az izmos, kemény fenekébe, magamba szorítva őt. – Ez az, kicsim, ez az! Végre egészen az enyém vagy! Gyere belém egészen! Nyomjad, kicsim, nyomjad tövig! Ó, de finom! Isteni a farkad!

- Anyaaaaa… - nyögte az én édes kisfiam és csodás szeretőm, szerelmem. – Ez tényleg nem is igaz! Hát az
enyém lettél végre? Egészen az enyém? Nem hiszem el, hogy benned vagyok! Mennyit álmodoztam erről! Én édes, egyetlen puncikám, drága szerelmem, tündér anyucikám! Ó, micsoda pinád van, édes istennőm! Jaj, de jó!

És újra percekig bámultuk mindketten a puncimban lassan ki-be járó farkát. Soha ennyire nem volt izgató a szeretkezés az előtt. Kezdtem rettegni, olyan szenvedélyes, annyira bódító élvezetek ringattak, rettegtem, hogy ha eljutok a csúcsra, el fogok ájulni a gyönyörtől. Aztán valóban jött a soha nem érzett, mennyei bódulat, a soha nem tapasztalt kéj… Ali megtámaszkodott fölöttem, és elkezdett rendesen kefélni. Olyan kemény volt a szerszáma, mintha gumibotot dugdostak volna belém… És szinte hörögve szopta a melleimet, zabálta a bimbóimat, gyúrta őket, néha még a hájacskát is a hasamon. Összeterelte az oldalra omladozó, nagy csöcseimet, közéjük fúrta a fejét, és csókolt, szopott és csókolt izzó szenvedéllyel. Lángolt is a testem! A makkja peremét centiről centire éreztem a hüvelyem falán, s amikor egészen bennem volt, a méhszájam, mint valami cumi csúszkált el a makkja mellett. Belém feszítette a farkát, mozgott le és fel, szabályosan köpülte a puncimat, ami hangos cuppogással, csemcsegéssel, néha halk rotyogással reagált. Ki is vette időnként belőlem, hogy aztán újra és újra élvezzük a behatolás teljes gyönyörét. Úgy dőlt belőlem a nektár, hogy éreztem, lefolyik a seggem lyukához, s még tovább, teljesen eláztatva a kanapé kárpitját. De ez csak még jobban felizgatott.

Aztán eljött a pillanat, amikor éreztem, nincs megállás, beindult az élvezésem. Már nem is tudtam, mit művelek, vadul adtam vissza a fiam egyre keményebb löketeit a csípőmmel. Hangosan nyögdécseltem, sikoltoztam, a fiam is egyre hangosabban brummogott, hörgött, a végén már artikulátlanul ordított – velem együtt.

- Jaj, kicsim, gyere, gyere, gyere hozzám, olvadj szét bennem! Egyetlenem! Én gyönyöröm! Jövök, jövök
hozzád, nem bírom! – kiabáltam, ő meg engem dicsérve jajgatott a frenetikus kéjtől, ami elborított mindkettőnket.

– Anyaaa! Édes szerelmem! Mit művelsz velem?! Drága puncikám! Óhhh, jövök én is!...

Még éreztem a csúcson, ahogy kisujjnyi sugárban lövell belém a forró spermája, mint egy beöntés, olyan erővel, soha korábban nem éreztem hasonlót, de aztán elsötétült minden, és néhány pillanatra teljesen elveszítettem az eszméletemet, mindent elsöprő, túláradó kéj borított el. Amint kezdtem magamhoz térni kissé, és ismét működtek az érzékeim, olyan csodálatos boldogság töltött el, olyan teljességérzet, hogy kicsordultak a könnyeim. A rám borulva lihegő fiam feje is felemelkedett, és láttam, az ő szeme is könnyes. Mindketten sírtunk a boldogságtól.

- Anyucikám… suttogta a melleimet gyúrogatva – én most már meg is halhatok… Mindent megkaptam az
élettől, amit csak lehet. Olyan, de olyan boldoggá tettél!

- Mint te engem, kicsim! – búgtam vissza. – De ne akarj nekem itt meghalni, jó? Még nagyon sokszor
szeretnék együtt lenni veled… Hiszen ez csak a kezdet, nem? Annyi mindent rajzoltál rólunk! Nem lenne jó azt mind kipróbálni élesben, hm?

Boldogságban úszva, hosszasan becézgettük egymást szavakkal, és kézzel, csókkal. És közben Ali ott volt fölöttem, s a farka bennem. Félig lankadt csak le neki, pedig már kétszer is elélvezett az utóbbi egy órában. Jólesett magamban tartanom a szerszámát, ami mellett jócskán kiszivárgott már a spermája. És ahogyan ott sutyorogtunk, egyszer csak érzem, keményedik bennem az a szerszám.

- Csak nem kicsim? Ki se veszed anyából, és már megint áll? – kuncogtam, és nagy elégedettséggel töltött el,
hogy 44 éves koromban még képes vagyok elérni, hogy egy fiatal férfi ennyire kívánjon. És Ali lassan mozogni kezdett bennem.

- Úhh, te drága! – nyögdécseltem kéjesen. – Ez igen! De mit szólnál, ha most én lennék fölül? Hm?

- Gyere, anyácska, gyere! Legalább végre teljes szépségedben láthatlak! – örült meg a fiam.

És fölébe térdeltem. Egy kicsit úgy lovagoltam rajta, hogy hosszában a puncimba fektettem a farkát, majd beillesztettem a helyére. Ali szemei megint lángoltak, falta a látványomat, hangosan dicsérte a melleimet, a testem minden porcikáját. Markolászott, csókolt, zabált, a nagy, lengő, omlós csöcseim közé temette az arcát, ha ráhajoltam. És nem csak e melleimet markolászta élvezettel, hanem a hasam háját is megint, és persze a seggemet.

- Jaj, anya! – lihegte – imádom ezt is rajtad!... Annyira izgat! A hamvas bőröd, a finom, puha hájacskád itt!
Meg itt, a csípődön! A csodás seggeden! De finom! Olyan jó érett, asszonyos vagy!

Hm… ez a szöveg is szerepelt az egyik rajzán, ahol épp ilyen pózban képzelte el a velem való szeretkezést. Teljes mértékben olvadoztam, hogy ennyire tetszem neki a magam molett, érett mivoltában. Aztán megfordultam rajta, mert emlékeztem, egy másik rajzán így ábrázolt bennünket, és a hozzá tartozó felhőcskében az állt, hogy „imádom a seggedet, anya!” – hát akkor miért ne imádja? Előre hajoltam a térdein megtámaszkodva, hogy jól láthassa, mint jár ki-be a puncimban a farka a két formás, fehér farpofám között, ahol a pulzáló anusom is izgató látványt kínált, legalábbis gondoltam. A férjem szeretett oda is bekéredzkedni, reméltem, hogy a fiam is megkívánja, mert én nagyon szeretem, ha a hátsó bejáratomat is használatba veszik. Majdnem olyan érzékeny a seggem, mint a puncim, úgy hogy nagyon élvezem, ha megkefélik.

- Ó, de gyönyörű a popód, anya! – hallottam magam mögül. – A legszebb, amit valaha láttam! Istenem,
anyucikám, ki foglak nyalni ott is! A nyálam folyik, olyan szép a segged lyuka! És a drága pinácskád! De szépen öleli a farkamat! Én tündérem, gyönyörűségem!

Kiélveztem ezt a pózt, és úgy tűnt, a fiam is, mert kérte, hogy forduljak vissza. Megtettem, de úgy ügyeskedtem, hogy közben ne csússzon ki a farka a puncimból. Megint lovagoltam rajta kicsit, kérte a melleimet, megkapta. Perzselt a mohó szája a mellbimbóimon. Aztán éreztem, hogy készülődik az orgazmusom. Hirtelen ötlettel hátra dőltem, kiengedtem a hüvelyemből a farkát, de azonnal bele is nyomtam a vágásomba, úgy, hogy a makkjának az alja, a kantárnál, ahol a férfi szerszáma a legérzékenyebb, a pattanásig duzzadt csiklómhoz tapadjon. És innen egészen apró mozgásokkal folytattam a műveletet. Nem sokáig! A fiam felordított az élvezettől, és én is felszökkentem a csúcsra – rotyogott a puncim, a vonagló hüvelyem vadul pumpált, Ali meg telibe lőtte a pöcimet a forró spermájával, ami olyan erővel lövellt elő belőle megint, hogy telefröcskölte a hasamat, a melleimet, még a nyakamra is jutott belőle. Csupa finom, friss tejföl voltam elölről, és pihegve nyalogattam, szoptam le a melleimről azt a szerelmi nedűt, amiben úszott a vágásom, elborította pöcimet, és ott csillogott a punciszőrömön is.

Kimerülten borultam a fiamra, ő szenvedélyesen becézgette a melleimet, csókolta le róluk a maradék spermáját, meg az én nyálamat. Aztán hosszú, lassú, élvezkedő csókba forrtunk. Isteni volt a nyál, a sperma és a női nektár keverékét forgatni a szánkban.

- Maradj rajtam, anya… - suttogta. – Imádom a súlyodat… A drága testedet…

Hát, maradtam, szívesen. De aztán mégis lehengeredtem róla, és szorosan összeölelkezve hallgattunk. A combjaink összefonódva szorongatták egymást, s ahogy oldalt feküdtem, a nagy melleim egymáson rezegtek. Ali a tekintetével falta őket hosszan, aztán cirógatni kezdte a bimbóimat.

- Hogy te milyen szép vagy, anya! – suttogta. – Hogy lehet valakinek ilyen gyönyörű, nagy melle?
Egyszerűen nem tudok betelni veled!

Finoman elkezdte simogatni, markolászni a cickóimat, majd rájuk hajolt, és száz meg száz apró csókkal hintette be őket. A hasamon megéreztem, hogy újra vastagodni kezd a farka. Két órán belül negyedszer is! Odanyúltam, és becézgettem neki. Egy perc múlva keményen és forrón állt a kezemben, mintha egy hete el sem sült volna. Szabályosan meghatódtam, kicsordult a könnyem a boldogságtól.

- Kicsim… - doromboltam. – Éreztem, hogy nagyon kívánsz, de hogy ennyire?! … Hogy sorjában negyedszer is… Bele fogok bolondulni ebbe a szerelembe…

- Én már nem, anya… - mosolygott rám, és folytatta a melleim szeretgetését. – Több mint öt éve sóvárgok
utánad… Szegény apa még javában élt, amikor már veszettül kívántalak… Ott mászkáltál bugyi nélkül, áttetsző hálóingben, vagy bébi dollban… Tizennégy éves voltam, amikor először kilestelek a füriben, és az óta el voltam veszve…

- Te jó ég, és azóta rejszolgattál a látványomra? – kaptam fel a fejem. – Szerencse, hogy apád vagy én nem
vettük észre!... Nagy botrány kerekedett volna belőle…

- Féltem is ettől, úgy hogy nagyon óvatos voltam. És már akkor is rajzolgattalak. De kulcsra zárva tartottam a
mappát a fiókomban. És akkor még nem mertem szövegeket is írni a rajzokhoz. S ha megnézed a régebbi „alkotásaimat”, láthatod, hogy sehol sem látszik az arcod. Az alkat egy dolog, de arc híján nem lehet egyértelműen beazonosítani a guszta, molett asszonyt, akivel szeretkezem. S az, hogy alkatilag hasonlít rád, még megmagyarázható: minden fiú hasonló nőről álmodozik, mint az anyja…

- Nagyon ügyes vagy! – kuncogtam fel. – Tehát a felhőcskés szövegek az után jöttek, hogy szegény apád
elment?

- Aha… És aztán már szándékosan nem zártam el a mappát – villant rám Ali szeme. – És onnantól írtam le
mindent, amit művelni szeretnék veled. Titkon reménykedtem benne, hogy egyszer megtalálod… És akkor eldől minden… Vagy agyoncsapsz, vagy…

- Vagy engedek neked – nevettem rá huncutul. – Az utóbbi jött be, te malac! Fogalmad sincs, mennyire
felizgattál a rajzaiddal!

- Ebben reménykedtem! – Ali tovább csókolgatta a melleimet, de az egyik keze már a puncimon
munkálkodott. - Istennőm vagy!

Lehunyt szemmel élveztem a cirógatásait, a becézését. Újabb rajzai derengtek fel bennem: a melleimet keféli, rájuk élvez, kenegeti szét a bimbóimon a permáját… A csiklóm már jelezte Ali ujjainak, hogy ismét fel vagyok gerjedve. A puncim vágása úszott a kettőnk nektárjaiban, s éreztem, hogy Ali ott matató keze is csupa síkos nedű.

- Úhh, kicsim! – búgtam a fölébe – gyere, kenegessük be ide a cickóim közé azt a finom krémet, ami ott lent
összegyűlt…

- Anya! Megkefélhetem a melleidet? – csillant fel a szeme. – Ó, Istenem, ezt is mióta szerettem volna!

Azzal már jött is a nyákos keze. A gondolatra, hogy a jó kemény, forró farka nemsokára az omls csöcseim ölelésében fog dugattyúzni, és odahajolva meg is szopogathatom megint, összefutott a számban a nyál. Azonnal lecsurgattam a dekoltázsomba. s Ali utánozta, amit csináltam. A felhordott bőséges punciméztől és az odacsorgatott nyálunktól pillanatokon belül síkosan csillogott a bőröm a melleim belső felén.

- Gyere hozzám, édesem, tedd ide a drága farkad! – lihegtem neki, és két kézzel összetereltem a cickóimat.

- Egy pillanat, anyucikám! – mondta izgatottan a fiam. – Csak még egy csepp síkosító…

És rám fordult. Azonnal értettem, mit akar, és széttártam neki a combjaimat. Ali kéjesen nyögve megmerítkezett bennem párszor, amivel a hosszú ideje folyamatosan izgatott puncimat csaknem elsütötte, majd fölém térdelt a felmeredő, nedvesen csillogó rúdjával.

- Nyomd össze a cicidet, anya! – lihegte sóvárogva. Azonnal megtettem neki. A két nagy mellem felduzzadt
a kezeim között. Ali megkenegette a makkjával a bimbóimat, aztán úgy illesztette a farka hegyét a cickóim közé, mintha egy összeszorult seggbe készülne behatolni. Jó szaftos, síkos volt a melleim köze, s az a kemény, forró fasz gyönyörűen siklott be oda. Amikor tövig betolta, csak akkor bukkant elő a makkja odafent. Isteni volt érezni őt a melleim között, vibráltam az élvezettől.

- Óh, anyucikám, ez az! De gyönyörű vagy! – kiáltott fel a fiam, és lassan elkezdte kefélni a cickóimat. Már
ketten szorítottuk rá a farkára az omlós melleimet, s ő kéjelegve mozgott köztük. Aztán engedtük, hogy a cicijeim oldalra omoljanak, majd megint közéjük szorítottuk a farkát. Nagyon élveztem én is! Ali nyögve, hörögve kefélte a rengő mellem, lángoló szemekkel bámulta, éreztem, hogy nem fogja sokáig bírni, annyira felizgatta a sokszor elképzelt, s most megkapott pillanat. Már épp azon voltam, hogy valamiképp oda tudjak nyúlni a puncimhoz, aminek nem sok hiányzott az orgazmushoz, amikor a melleim kefélésének gyönyörébe bódult fiam ismét bizonyságát adta annak, mennyire törődik velem a kéj legmagasabb hullámain lovagolva is.

- Anya! Anyucikám! Óh, micsoda melled van! Jaj, de finom! Úhh, de isteni vagy! – lihegte hangosan,
miközben már verébhajszába váltott a melleim közén. S ekkor hátra nyúlt, belemarkolt a puncimba, két ujját a hüvelyembe siklatta, a tenyerével meg nyomogatta a csiklómat. Pár másodpercnyi elég volt ebből ahhoz, hogy frenetikus orgazmus csapjon végig rajtam. A gyönyörkorbács első csattanásakor Ali szabályosan felüvöltött a kéjtől, és már öntözte is a forró spermájával a melleimet, a nyakamat, a hajamra is jutott. Teljes összhangban élveztünk el. A puncim még nedvesebben tocsogott, és a cickóim is bőséges spermában úsztak. Bódultan kaptam be a fiam ondós farkát, mohón szoptam le róla a nektárt, és szinte kapkodva gyűjtöttem be az ujjaimmal a mellemről ejakulátumának többi részét. Még nem is végeztem igazán mindezzel, amikor Ali megperdült rajtam, és már éreztem is az éhes száját a puncimon, amiről hangosan csemcsegve nyalta, szopta le a kéjnedveimet.

Nem tudom, mi történt velünk, de egyszerűen képtelenek voltunk abbahagyni a szeretkezést. Mintha csak az „elvesztegetett” éveket akartuk volna ösztönösen behozni. Ott nyalakodtunk 69-ben, mintegy levezetésként, de Ali, aki tíz perce ötödször ment el ezen az estén, megint vastagodni kezdett a számban. Erre aztán a már totálisan kikészültnek tűnt puncim szintén új bizsergéssel reagált. És Ali már kissé lejjebb, a hidamat, majd a fenekemet nyalta. A szűk lyukam várakozóan ellazult, és beengedte Ali nyelvét. Jól kikent engem ott puncimézzel és nyállal. Nem beszéltünk össze, de mindketten ugyanabba az irányba tartottunk.

És Ali farka ismét kőkemény lett. Akkor a tárt combjaim közé térdelt.

- Anya… suttogta rekedten – megkaphatnálak… Mintha ellazult volna a popsid…

- Nem mintha, hanem igen! Gyere, szerelmem,! – vágtam a szavába. – Dugj meg ott is, alig várom…

Az anusom már régen síkos nedvekben úszott, nem jelenthetett problémát a behatolás. De Ali nagy profinak bizonyult megint: nem elég, hogy alaposan kikente a végbelemet az imént, most még jó párat húzott a lucskos puncimban, és a nektáromtól csepegő farkát illesztette aztán oda, ahová már mindketten szerettük volna.

- Gyere, édesem, gyere a popsimba! – doromboltam odaadással. És már éreztem is, amint nekifeszül a
makkja a segglyukamnak. Gyakorlottan ellazítottam a gyűrűsizmaimat, és a fiam makkja már át is ugrott rajtuk. Óvatosan, érzéssel, finoman, két centit előre, egyet hátra mozgással hatolt belém egyre mélyebben, mígnem tövig meghódított. Isteni volt a fenekemet feszítő forró faszt érezni – utoljára szegény férjem járt ott több mint három éve. Ali az ajkait nyalogatva, nyögdécselve bámulta, mint csúszkál ki és be a farka a seggemben. A szemén láttam, mennyire tetszik neki, mennyire izgatja és élvezi a dolgot.

- Anya! – lihegte – Mesés vagy! Olyan gyönyörű a popsid! És itt van előttem a drága, szép pinád is! Milyen
édesen tátong! Jaj, Istenem, annyira jó! Mennyei a segged, szerelmem!

- Nagyon jól csinálod, kicsim! – biztattam. – Nagyon élvezem! Basszad anyucid seggét, basszad szépen!
Nyomd belém azt a drága faszodat!

És akkor elindult valami, amit korábban még sohasem éltem át. A megboldogult férjem mindig hátulról kefélte meg a seggemet, és én közben, úgy a vége felé, amikor már éreztem, hogy élvezni fog, a pöcimet dörzsölgetve hangolódtam rá, hogy együtt menjünk el. Most is erre készültem, de Ali még nem tartott az utolsó szakasznál, még javában élvezkedett az anusomban. Egyszer csak megelőzött: elkezdett játszani a csiklómmal, miközben a másik kezének két ujját a hüvelyembe dugta, ujjbegyekkel felfelé. Mintha tapogatódzott volna, keresne valamit. Izgatott és jó volt, halmozta az anális közösülés általam nagyra tartott élvezetét. Hirtelen olyan gyönyör ajtaja szakadt fel bennem, hogy felsikkantottam. Ali ujjai a hüvelyem egy eddig is ismert hiperérzékeny pontján állapodtak meg, és ott, azon a két négyzetcentiméteren rezegtek.

- Úhh, anyucikám, hát megvan! – lihegte kivörösödve és boldogan. – Ez itt a G-pontod, ugye?

Persze, hogy az volt, de még soha senki nem dörzsölte a kelyhem belsejét ott, amikor a seggemben fasz járt, és még a csiklómat is izgatta egy ujj. S mindhárom gyönyörforrás a tabunak számító fiamtól származott. Valami összekapcsolódott ettől, és a kéjérzetem olyan intenzív lett, mint még soha az előtt. Szabályosan elment tőle az eszem. Vinnyogtam, fetrengtem, remegtem, minden sejtemben buzgott a gyönyör. S Ali egyre gyorsabb ritmusban dugta a fenekemet, járatta a hüvelyemben az ujjait, következetesen dörzsölve a G-pontomat, miközben a másik keze vibrátorként dolgozott a csiklómon. Annyira beleszédültem a hihetetlenül felfokozott kéjbe, hogy nem vettem észre: Ali mindjárt elélvez bennem. S ő üvöltve az élvezettől telelőtte a fenekemet, de úgy, hogy szinte egy pillanatra sem hagyott fel a puncim összetett kezelésével. De amint megéreztem a forró beöntését a végbelemben, szabályosan felrobbantam, elröppentem erről a földről, a gyönyör korábban soha nem tapasztalt magasan j?


Szextörténet ajánló:


Művészet és Extázis 1


Megtaláltam

Hol is kezdjem a történetet? Hol is kezdődött igazán? Talán ott, amikor Filip a fiatal és nyughatatlan vándor egy nap, hosszú bolyongásai során egy, nagy hegyekkel körülvet fenséges tisztáshoz érkezett. Szeme még nem látott addig ehhez fogható gyönyörűséget. Ő maga éppen az egyik hegy derekán állott és készült alászállani, hogy jobban szemügyre vegye a helyet, mivel néhá....

Emeletes élvezetek


- Ha elkészülök a szendvicsekkel, kinézek majd az erkélyen – nyugtatom meg magam, gondolván, hogy attól majd talán korábban megérkezel, amikor is csengetnek.

- No, éppen jókor zaklatnak, hiszen azt sem tudom, hol áll a fejem! – bosszankodom, és kirohanok, hogy ajtót nyissak. Nem hiszek a szememnek!

Szélesen mosolyogva, egyik kezedben bőröndöt a másikban bukósisakot ta....

Szerelem és egy kis szex


Két éve végeztünk az általánosban és ezért, én nem értettem, és még most sem értem miért, az osztályból két fő járta az osztálytársakat, Reni és Jocó. Nos el szoktam járni a faluba, mint egy mai fiatal. Egyik nap találkoztam Renivel.
- Valamelyik nap megyek hozzád – mondta.
- Miért? - játszottam a hülyét, pedig hallottam róla.
- 2 éves osztálytalálkozót szervezünk, majd hívlak....

A monc (bdsm)


A monc

Éppen moncom van. A nappaliban ülök a nappali sarkában. Sárkányos melegítő van rajtam, és persze a legnagyobb fajta moncbugyi. A Switchet nyomogatom (tápolok).

Te a kanapé másik oldalán heversz, a vékony kék pizsiben, alsógatya nélkül, mint általában. Tévét nézel.

Slattyogást hallok a lépcsőház irányából. A barátnőm jön le az emeletről, frissen a....

Leszoptam és kész


Van néhány barátunk, akikkel néha elmegyünk egy kis kiruccanásra. Nem az a fontos, hogy sok helyre eljussunk, hanem, hogy 2-3 napra együtt legyünk.
Egy nagy tó partján béreltünk ki egy 2 szintes házikót, de nem is volt annyira kicsi.
Elég nagy hodály, az alsó szinten egy nagy társalgóval, ahol közösen eltölthettük az időt beszélgetésekkel, kisebb bulikkal.
Az elrendezése is na....

Extrém,perverz Angol domina Toilette tréning!


Amikor először mentem dominàhoz akkor tulajdonképpen úgy vittek.27-ik születésnapomra...az mondták meglepetés lesz. Nem tudtam miről van szó. Az utolsó pillanatban mikor kitettek az autóból és csengettek egy ajtón,àrultàk el hogy mi a helyzet. És otthagytak..Na mondom akkor most elmegyek mielőtt kinyitja valaki az ajtót. Aztán arra gondoltam hogy ez nem kevés pénzbe került nekik...De màr nyílt is.....Szextörténet címkék

38 as | Dani Kalandjai | férfi szemmel | kicsi lánya | nyaltam a talp |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.