Így lett gruppen a netes randiból


Beával az interneten ismerkedtem meg. Nagyon sokáig keresgéltem amíg rá találtam. Mivel én is a korosabb korosztályhoz tartozom, igazán örültem, hogy megismertem. A gyerekei már felnöttek és kirepültek. Az ilyenre mondják azt hogy MILF. Sokáig élt egyedül és már nagyon hiányzott neki a szex. Az elsõ alkalommal majdnem elájult akkorát élvezett. Elmesélte nekem, hogy minden nap fantáziált, és maszturbált. Talán ezért égett benne a tûz, és nem fáradt el nem mondott le az élvezetrõl.Igazi jó negyvenes. Csodálatos alkata van. Vékony test, szép cicik, borotvált punci és szép popsi .Szép barna szemei vannak, gyönyörû hosszú barna haja és csodálatos a mosolya.. Imádom.
Igaz én sem panaszkodhatok Még mindig izmos sportos alkatom van és igaz hogy a hajam már kicsit õsz, de fiatalnak érzem magam, .
Mivel mind a ketten egyedül éltünk, és a munka igazán nem kötött bennünket, egy állandó helyre, ezért elhatároztuk hogy összeköltözünk. Egy alföldi kis faluban béreltünk olcsón egy házat, hatalmas telekkel. Nyár volt amikor beköltöztünk .
Mivel nagyon meleg volt, szinte egész nap meztelenek voltunk. Elöször én kezdtem el, hogy reggel amikor kimentem a kávét megfõzni, semmit sem vettem fel. Csak úgy ahogyan szokták mondani egy száll pöcsben vittem be a kévét és néztem ahogyan alszik. Álltam és bámultam ahogy a takaró félre volt csúszva és csodáltam meztelen testét. Csendesen térdeltem le és a punciját puszilgatva ébresztettem fel. Elöször nyöszörgött egy kicsit és amikor kinyílt a szeme élvezni kezdte. Mit csinálsz édes kérdezte? De én csak erõszakosan nyaltam, és láttam ahogyan a puncija felébred. Jajj tedd be kérlek tedd be gyorsan kérlelt. Alig nyomtam párat amikor elélvezett. Hanyat feküdtem és lassan beleült. Nagyon jó érzés volt. A kávés csészét a hasamra tettem, és mosolyogva mondtam, jó reggelt kedves. A csésze forró volt és égette a hasamat, de kibírtam. Így kávézott. Ilyen finom kávét még soha nem ittam, mondta.
A ház amit béreltünk, a falu szélén állt , így nem voltak szomszédok a közelben és a telek, a ház távol volt a fõutcától.. Igazi paradicsom a világ végén. Napközben, tettünk vettünk a házban vagy a kertben gyakran megkívántam.
Volt amikor csak megsimogattam ,vagy végignyaltam a hátán, a cicijét tapogattam, vagy odatérdeltem elé, és nyalogatni kezdtem a punciját, amit halk nyögdécseléssel nyugtázott.Minden elõkészület nélkül. Természetesen ilyenkor nekem is azonnal merevedésem volt. Mint ha az évekig tartó nélkülözést most szerettük volna bepótolni. Mindenhol basztunk, a konyhában, a teraszon, fürdés közben állva fekve, a padon, napozás közben. Nagyokat élvezett. Jó volt, látnom ahogy ült a padon, lába széttárva és csillogott, a puncija a nedvességtõl és nevet. Egész nap nedves volt.
Egyszer egy ilyen szeretkezés után, beszélgettünk arról, hogy milyen lehet a csoportos szex. Be kell vallanom engem is nagyon izgatott a dolog. Igazán nem swingerrõl volt szó, csupán arról, hogy másokkal együtt. Vajon milyen lehet az amikor a sex nem tabu téma, hanem természetes dolog.
Milyen lehet az, hogy mások nézik, ahogyan Bea kitárt punciját kényeztetem. Bea bevallotta, hogy már õ is gondolt rá. Tudod édes amikor kint a teraszon épp beleültem, egy pillanatra eszmbe jutott, hogy mi van akkor ha valaki a keritésen be lesne, és én ott élvezek. Nagyon felizgatott a dolog.
Csináljuk meg, javasoltam.

Mivel a ház a világ végén volt, alkalmasnak láttuk arra, hogy megszervezzük. Megbeszéltük azt hogy hûségesek leszünk egymáshoz, és csak a látvány az ami színesíti az életünket. Az elhatározást tett követte. Hirdetést adtunk fel az interneten hogy párokat várunk . Természetesen, közöltük a hirdetés célját és a szabályokat.
A vendégség alatt csak a teljes meztelenség elfogadott.Nyár van, meleg van, így ez nem okozhatott problémát.
Tilos a másikra bármiféle megjegyzést tenni.
Szeretkezni bármikor, bárhol lehet.
A párcserét mindenki a saját akarata szerint teszi, de csak körültekintõen és mind a négy érintett bele eggyezésével. Nem szerettük volna ha emiatt, sértödés harag, vagy rossz érzés rontaná a hangulatott.
Célunk az hogy a mások szeretkezése, nekünk, valamint a mi szeretkezésünk, másoknak élmény izgalmat adjon.Minimális elvárás az elfogadható alkat, az ápoltság, és a kulturált viselkedés.
Kíváncsian vártunk a hirdetés után. Meglepõ volt számunkra, hogy milyen sokan jelentkeztek.

Csupa jó arcú, kedves intelligens, pár. Beával közösen kiválasztottunk, öt párt, és értesitetûk õket, a címrõl és az idõpontról. Izgatottan vártunk. Szombat reggel, egyszer csak megszólalt a telefon, és az elsõ pár kért segítséget, mert eltévedtek. Az útba igazítás után egy órával, megszólalt a kaputelefon hogy megérkeztek. Kinyitottam a kaput és behajtottak. Mint jó házigazda kimentem és fogadtam õket. Természetesen meztelenül.Az autóból egy kedves negyvenes pár szállt ki. Gábor vagyok, mutatkozott be a férfi, és itt a feleségem Krisztina. Gábor jó ötvenes, de szikár és spotros alkatú . Kék szemekkel, rövid, kicsit õszülõ hajjal, és kedves mosolyal. Szimpatikus volt. Krisztina nagyon izgató volt. Csak úgy sugárzott belöle a bujaság.Szoknya, és egy kis topp volt rajta. Mivel melltartót nem viselt mellbimbója szinte kibökte a felsõrészt. Zavartan nézelödött körbe, és látszott rajta hogy nem tudja mitévõ legyen. Nagyon izgató volt ott állni elötte meztelenül.Azonnal látszott, hogy a farkam ágaskodni kezdett. Elmondtam azt hogy ez itt a szabályok szerint elfogadott, sõt kívánatos. Ugye ismeritek és elfogadjátok a szabályokat ? Mind a ketten igennel válaszoltak. Nevetve kísértem be õket, és megmutattam a szobájukat. Közben Bea is csatlakozott a társaságunkhoz és köszöntötte õket.. Aranyos volt, miközben velük beszélgetett megsimogatta a farkamat, és nevetett. Visszavonultunk Beával a konyhába hogy egy jó kávét készítsünk. A szobából élénk társalgás hallatszott. Talán most fordulnak sarkon hogy örökre távozzanak. Egyszer csak nyílt az ajtó, és mind a ketten meztelenül jelentek meg. Elõször Krisztinát néztem meg. Jól nézett ki pedig már szült . Arányos szép test, kerek popsi majdnem lapos has. Szép szemek, izgató szép száj, és rövid szõke haj. Mind a ketten teljesen borotváltak és szép barna bõrûek voltak. Semmi fehér popsi, cici. Látszott rajtuk hogy rendszeresen nudiznak. A látvány hatására újra felállt a farkam. Bea látva letérdelt elém és miközben rájuk nézett szopogatni, puszilgatni, nyalogatni kezdte. A hatás nem maradt el. Gábor és Kriszta csak álltak és bámultak.Bea ahogyan a farkamat nyalogatta a kezével a punciját kezdte el simogatni. Gábor ahogyan ott állt, kezével átnyúlt és ujjával Kriszta punciját ujjazta Kriszta pedig Gábor farkát markolta meg. Krisztina egy székre ülve széttárta lábait, és Gábor nyalni kezdett.. Láttam Krisztina szép barna punciját és duzzadt rózsaszin csiklóját Bea ezt látva felállt, leültetett és hátal nekem beigazította magába a farkamat és lassan beleült. Csodálatos érzés volt.A forró punci nagyon kellemes volt számomra, és éreztem ahogyan teljesen kitölti. Kezemel a cicijét simogatva, puszilgattam a hátát. Ütemesen lovagolt rajtam majd, elélvezett. Gábor közben az asztalra ültette Krisztinát és lassan nyomta be méretes farkát. Talán véletlen vagy szándékosan, de jól látható volt.

Közben megszólalt a kaputelefon ujra. A fenébe.
Most Tamás és Edit érkezett meg. A távirányitóval kinyitottam a kaput és bengedtem õket.. A farkam még félig merev volt és Bea nedve még ott csillogot rajta amikor kimentem, hogy fogadjam õket. Amikor kiszálltak a kocsibol akkor láttam hogy meztelenek.Már itt a ház elõtt ledobtunk mindent, mondta Edit. Mind a ketten nagyon magasak és vékony alaktuak voltak. Gyors kézfogás, és Editnek puszi. Edit csodálkozva nézte csillogó farkamat. Amikor bekisértem õket, Gáborék még mindig dugtak az asztalon és Krisztina hangosan nyögdécselt.Bea közelröl nézte õket.Tamás és Edit megálltak, és csodálkozva néztek.. Te ezek basznak...mondta Edit csodálkozva.. Egy kis idõ múlva Tamás farka emelkedni kezdett, és már Edit sem tudta eltitkolni hogy izgalomba jött, mert mellbimbója azonnal ágaskodni kezdett és keze a punciját simogatt. Egy ideig, nézték az akciót, azután, Edit elõre hajolva feltárta Tamásnak a punciját. Még le sem pakoltak.Tamás Edit csípõjét megragadva szinte magára húzta Editet és vadul ütemes baszni kezdte. Edit feneke csattogott, és melle elõre hátra himbálozott. Popsiján apró hullámok szaladtak szét ütemesen. Edit hirtelen elélvezett, erre Tamás kirántotta a faszát és Edit popsijára spiccelt. Négyen néztük azt ahogyan a sperma folyik Edit fenekén,majd a lábán.Közben Gáborék is elélveztek. Mind a hatan nagyon jól éreztük magunkat. Edit egy papirzsepivel letörölte magárol a nedveket köszöntek és bemutatkoztak majd elvonultak kipakolni. Az elsõ szeretkezések után, mi fiuk sörözni kezdtünk. Ismerkedtünk , beszélgettünk. Kedves jóarcú emberek voltak.A lányok is leültek beszélgetni egy pohár itallal a kezükben . Kellemesen csalódtam. Azt hittem hogy mindenki zavarba lesz, és lehet hogy páran össze pakolnak. Csak most látom hogy mindenki jól érzi magát. Miközben a fiukkal beszélgettem, a szemem sarkábol a lányokat néztem, Edit talán véletlenül vagy szándékozan úgy ült a fotelban, hogy egyik lábát a karfára felrakta. Gyönyörû volt a puncija. Kitárta. Kellemesen söröztünk. Nagyon örültem hogy ilyen kedves és inteligens emberekkel ismerkedtünk meg.Beszélegttünk. Ami érdekes volt számomra hogy nem volt semmi -féle nagyképüség semmi arogancia. Gábor mérnök volt, Tamás pedig kereskedõ egy multinál.Mint megtudtam, Krisztina kozmetikus, Edit pedig Tanít. Mint az kiderült sem nekem sem nekik nem volt még hasonló élményben részünk. Tamás is,és Gábor is elmondták hogy barátkoztak már a swinger gondolattal, de igazán nem akatrak pár cserét. Gábor elmondta, hogy nagyon jó volt látni mások élvezetét, és ha a szemérmet félretesszük , milyen kellemes élményben van részünk akkor amikor látjuk a mások boldogságát. Tudjátok ha jól végig gondolom senkit nem bántunk, senkitöl semmit nem veszünk el, csak adunk. Itt valahogy érezhetõ a szeretett a szó igazi tiszta értelmében. Hiszen mondta, milyen érdeked a magyar nyelv, azt mondjuk hogy szeretkezünk. Érdekes gondolat. Elmondtam hogy még várunk két szimpatikus párt, akik mára jelezték érkezésüket.
Kellemesen éreztük magunkat. Langyos szép idõ volt, és jó volt érezni ahogyan a meleg símogatta a testünket. Csodáltuk a lányok szépségét, a szép ciciket, kedves arcokat, kerek formás popsikat, és a puncikat. Elmondtam hogy nagy csodálója vagyok a nõi nemnek. Nem voltak féltékenyek. Mint a nudista strandon, meztelenül, vagy az utcán felöltözve, megnézi azt az ember ha valaki szép. Így telt a nap. Nevetést hallottunk. A lányok azon viccelõdtek , hogy vajon mire leszünk ujra izgalomba. Mind a hárman õkat néztük. Nem tudom hogy miröl volt szó de egyszer csak felénk fordulva, lábuk szét tárva, simogatták a puncijukat és kihívóan néztek ránk.. Piszok némberek. A hatás nem el.Azonnal merevedésem lett, de nem csak nekem a fiuknak is. Mind a hárman a párunkhoz mentünk, és eléjük álltunk az ágaskodó farkunkal. Bea mint máskor most is beleült. Edit Tamás farkát vette a szájába, és mohón szopni kezdte. Gábor letérdelt, és Kriszta punciját nyalta. Éreztem ahogyan a Bea elélvez. Apró szoritó hullámok a puncijában, rágatozó combok, a orgazmus élménye.A szeme csillogott, és elégedet mosoly volt arcán. Boldog volt. Szét néztem. Tamás egyszer csak megrándult háta meg görbült, és Edit mellére spiccelt. Gábor közben ütemesen nyomta farkát Krisztinába, aki hangosan kiáltozni kezdett. Basszál még édes,,jól basszad meg a puncim kérlek, most nagyon jó ,jaj kiabálta, és elélvezett. Gábor kirántotta a faszát, és Krisztinára élvezett. Krisztina boldogan kente szét magán a spermát. A legfincsibb testápoló, mondta mosolyogva. Kicsit pihentünk, lezuhanyoztunk, majd kifeküdtünk a teraszra napozni. Kellemes meleg volt, és langyos szél fujt. Érdekes volt látni azt hogy mind a három lány úgy napozott, hogy szét tárta a lábát. Izgató volt látni a duzzadt puncikat és a csiklókat.. Kellemesen telt a nap.

Egyszer csak szólt a kaputelefon és egy kedves nõi hang érdeklödött hogy jó helyen járnak. Éva volt aki Péterrel érkezett. Beengedtem õket. Amikor kiszálltak a kocsiból nagyot néztek. Éva azonnal lehúzta a ruhát , mert mint mondta, így szeret lenni. Elmondta hogy odahaza is mindig meztelen. Peti is kibujt a sortból. Láttam rajta hogy a látványtól, vagy a körülményektöl, de áll a fasza. Kicsit vékony de hosszú farka volt. Éva, mondom. A párodnak áll a fasza, légyszives segits neki. Csak várjon mondta, a jó dolgokra mindig várni kell, mondta nevetve. Amikor lepakoltak, és kifeküdtek napozni, elmesélte, hogy miket szoktak csinálni. Kikötözöm Petit az ágyhoz, és a nyelvemmel kényeztetem. Ha látom hogy közel jár az elélvezéshez, abba hagyon. Elé állok és egy jó nagy vibrátort nyomok magamba. Így kínozom egy darabig. Azután bele ülök a lüktetõ farkába ,és jól meglovagolom. Akkorát szokott élvezni hogy na...Éva elmondta azt is hogy elhozta a két kedvencét magával. A kocsiban az egész úton benne volt a vibrátor és csak a ház elõtt huzta ki magából. Ezért állt a Peti fasza amikor kiszálltak. Miközben beszélgettünk Bea simogatni kezdte a farkamat. Úgy megkivántam édes mondta, és a szájába vette.Körbe álltak és néztek bennünket. Nagyon izgató volt. Felnézve csak azt láttam hogy a fiuk és a lányok magukat izgatják. Menjünk be javasoltam, mert megvallom õszintén attól féltem, hogy valamelyik srácnak elsül a farka, és rám spiccel. Amikor felálltam hogy elindulok, Bea megfogta a farkamat és úgy jött velem. Hátra néztem. Mint ha a lányok össze beszéltek volna, mindegyik a pasijának a farkát fogta, és úgy jöttek. Nagyon érdekes látvány volt. Bent a házban azután minden pár egymásnak esett. Volt minden, punci nyalás, szopogatás ujjazás,,,Amikor Bea elélvezett, kicsit körül néztem. Csodálkozva láttam hogy közben Éva elõvette a vibrátorát és bevonta a játékba. Magát izgatva, játszadozott, benyomta magának, azután a csiklóját izgatta, majd Peti farkának nyomta. Amikor már nagyon kívánta Petit, beigazitotta magának annak nagy faszát. Peti boldogan nyomta tövig. Hatalmasat élveztek.
Közben beesteledett. Odakint már sötét volt. Beával közösen elmentünk zuhanyozni, mert mindig így szoktuk. Szeretem a tusfürdõvel lemosni, imádom ahogyan a síkos tusfürdõvel simogatom a testét. Ahogyan lenyúlok, és mosom a punciját, és a popsiját. Élvezem ahogyan a kedves kellemes cicijét, mosom.Ez mindig felizgat.Õ is nagyon szeret fürdetni. Imádom ahogyan a tusfürdõ sikos hatásával mossa a farkamat.Már majdnem végeztünk amikor kopogtak. Krisztina érdeklödött hogy bejöhetnek e ? Persze gyertek csak mondtam mi úgyis végeztünk. Gábor és Kriszta közösen álltak a zuhany alá, és ugyan úgy mint mi, egymás testét mosták. Én közben Bea csodálatos testét, dörzsöltem a törölközövel. Amikor a puncijához értem,szólt hogy csak óvatosan. Még most is lüktet, mondja mosolyogva. Nekem is lüktet még, jegyezte meg Krisztina. Gábor nevetve mutatta hogy nézd édes, õ volt a tettes.Közben ujra kopogtak, és a többiek is érkeztek egy kellemes zuhanyozásra.Beával elvonultunk, valami egyszerü vagyorát összeütni. Amikor kész lett a vacsora, körbe ültük az asztalt, és megvacsoráztunk. A vacsi után , söröztünk, borozgatunk, és beszélgettünk. Talán az ital, vagy a hangulat, de mindenki az élményeit, és a vágyait mesélte el. Többen elmondták, hogy mát régóta szerettek volna egy ilyen helyet, ahol senki nem zavar, nincs szomszéd, anyós gyerek, és ahol szabadon élvezhetik a testi szerelmet.

Éva elmesélte hogy elöször hallani sem akart arról, hogy õ mások elõtt, keféljen. Egyszer pár éve egy szép nyári napon reggel neki indultunk a világnak. Peti az interneten talált egy elhagyott kavicsbányát. Kinyomtatta a légifelvételt és elindultunk. Hamar megtaláltuk, és körülnéztünk. A hely csodálatos volt. Az ég kék volt, kellemesen sütött a nap, és csodálatos tiszta volt a víz. A part tiszta, és kavicsos. A közelben nem volt lakott település. Lepakoltünk, és napozni kezdtünk. Körülnéztem és mivel csak ketten voltunk, lehuztam magamrol a fürdõruhát. Teljesen meztelenül feküdtem, és élvezten ahogy a szellõ a cicimet és a puncimat simogatja. Peti is levetette a fürdõnadrágot.Láttam rajta, hogy nagyon felizgult. Talán a napfény vagy a különleges hely, de észre vettem ahogyan ágaskodik a farka, és a végén megjelent egy apró csepp. Gyere édes mondtam mert akkora már én is nagyon kívántam.Amikor azonban Peti épp a puncimat baszta, észrevettem azt hogy nem messze egy másik pár is van, és bennünket figyel. Furcsa kellemes bizsergetõ érzés volt. Mind a ketten hatalmasat élveztünk Azután mi kezdtünk el figyelni, mert az a másik pár is egymásnak esett és közben bennünket figyelt. Nagyon izgató volt, Azóta is ha csak visszagondolok rá, azonnal átázik a bugyim. Azután mint ha semmi sem történt volna , összepakoltak és elsétáltak. Amikor elhaladtak melletünk, mind a négyen mosolyogtunk.

Edit elmondta, hogy amikor meleg van, és csak egy szoknya van rajta, sohasem vesz fel bugyit. Ilyenkor mindig a Tamást izgatom. Legugolok az áruházba, és szét tárom a lábamat, hogy jól lássa a puncimat. Mindig rám szól hogy hagyjam abba, mert a sortja dudorodni kezd, és mi lesz a a többi vásárló észreveszi. Azért amikor a kocsiba beülünk, az elsõ dolog amit tessz, hogy megujazza a puncimat. Volt már hogy ott a parkolóban élveztem el. Természetes az ilyen kalandok után, tisztithatom az ülésen maradt foltot. Nyáron amikor meleg van, és utazunk, mindig csak egy rövid szoknya van rajtam bugyi nélkül. Tamás gyakran vezet úgy hogy az eggyik kezével a kormányt fogja, a másikkal az puncimat ujjazza...Sokszor volt már hogy a sztrádán, kivettem a farkát és szopogattam. A kamionosok biztosan élvezték a látványt.

Kriszta kicsit zavartan kezde el a történetét. Tudjátok ott kezdödött a dolog , hogy vettünk egy kamerát. Persze amint kettesben voltunk, Gábor azzal szórakozott, hogy engem filmezett. Épp a konyhában fõztem, amikor lehuzta rólam a rövid szoknyát, és a tangámat, és ráközelitett. Hagy abba kérlek mondtam, mert kicsit zavarba voltam. Erre lehúzta a felsõt is, és én ott álltam a konyhában, teljesen meztelenül. Furcsa, da kellemes érzésem volt. Elkértem a kamerát, és most én vettem fel Gábort. Mutass valamit mondtam nevetve. Gyorsan kibújt a ruhájából, és kezébe vette a farkát. Ráközelitettem. Menjünk a hálóba, de gyorsan édes. Szerencsére a szobában ott volt az állvány, és egy pillanat alatt, felraktam a kamerát. Gábor elém állt, és felkinálta lüktetõ farkát. Mohón vettem a számba, és közben az objektívbe néztem.Elég mondta Gábor, és most õ térdelt le és nyalni kezdte a puncim.Azonnal elélveztem. Ekkor éreztem azt ahogyan Gábor kemény fasza lassan kezd belém nyomulni. Isteni csodálatos érzés volt. Lassan nyomta belém teljesen tövig, azután majdnem teljesen kihúzta. Basszál még édes, jól basszál meg, még, ne hagy abba ,,mert éreztem ahogyan a puncim remegni, testem rángatózni kezd, és majd elájultam annyira jó volt. Gábor is közel volt már, mert egyszer csak kirántotta, és a hasamra spiccelt. Kicsit pihentünk simogattuk egymást, amikor eszembe jutott a kamera. Ki kapcsoltam. Visszatértem a konyhába, mert az ebéd még nem volt készen. Délután a nappaliban ücsörögve eszembe jutott a kamera. Be hoztam és végig néztük Gáborral a felvételt. Mintha egy szuper pornó filmet láttunk volna. Elhatároztuk, hogy cd-re írjuk, és eltesszük, valami biztos helyre. Megszólat a telefon. A barátnõm Betty volt, és azt kérdezte,hogy átjöhet e egy kicsit. Persze mondtam, hiszen Gábor most indul a városba, mert valami dolga van, és legalább egy kicsit dumálunk. Betty mint a szélvihar érkezett, és letelepedett a fotelba. Én kimentem agy jó kávét fõzni, és közben egymásnak kiabáltunk a konyha és a nappali között. Látom vetettek kamerát, mondja. Megnézhetem kérdezte ? Megdermedtem. Végig sem gondolva kicsúszott a számon, hogy persze.Csend lett. Amikor beléptem, láttam hogy Betty, tágra nyilt szemekkel nézi a felvételt. Szinte biztos voltam abban hogy ez lesz az elsõ dolga. Nem tudtam , hogy mit tegyek. Szégyeltem magam, de ugyan akkor, kellemes is volt az érzés. Tetszik ? Kérdeztem nagyot nyelve. Ó igen ez csodálatos mondta, és mosolygott. Meg igérte nekem hogy ezt soha senkinek nem mondja el, és én megkönnyebültem. Ha akarod ,mondta Betty , és Gábor is benne van, legközelebb kezelem a kamerát. Már a gondolattól is remegni kezdtem, és forróság öntött el. Azóta még jobb barátnõk vagyunk mondta Krisztina.

Aludni tértünk. Beával összebujva zuhantam álomba. Reggel már sütött a nap amikor felébredtem.Bea nem volt melletem. Kicsit még lustálkodtam, és a tegnapi napon gondolkodtam. Lehet hogy ez csak egy buja álom volt ? Nevetést hallottam a konyhábol, és idegen hangokat. Ezek szerint nem csak álom. A konyhában egy kellemes társaság fogadott, és persze a finom kávé. Bea a tûzhelyen épp virslit fõzött, és csak néztem ahogyan meztelenül áll. Csodáltam a szép popsiját, és formás cicijét. A fiuk és a lányok szinte egymás szavába vágva mesélték a tegnapi nap élményeit. Nagyon örültem annak hogy mindenki jól érezte magát, és senki semmit nem bánt meg.
Meg szólalt a kapu telefon. Géza és Ildikó érkezett meg. Kinyitottam a kaput és beengedtem õket. Mind a nyolcan kimentünk a ház elé hogy fogadjuk õket. Amikor kiszálltak összenéztünk. Ildikó hosszú szõke haja, kék szeme, és hatalmas melle elvarázsolt bennünket. A bemutatkozás után Bea a szobájukba kisérte õket Mi pedig napozni, és beszélgetni kezdtünk. Basszus, ekora ciciket még nem láttam, mondta Gábor. Kriszta erre azt válaszolta hogy õ meg a Géza farkát nézné meg szívesen. Amikor kijöttek és letelepedtek, a lányok is elámultak. Gézának hatalmas szerszáma volt. Mint egy hosszú ormány lengett ahogyan közeledett. Uristen gondoltam, ez hova fér el Ildikóban. Elfért. Ahogy láttam a fuiknak és nekem nagyjából ugyanazok a méreteink voltak.Talán Peti farka volt az átlagos tizenhét tizennyolc centinél hosszab, de igazán nagy külömbség nem volt közöttünk. Az enyém tizenhét és kicsit vastagabb az átlagnál. Még mindig jól müködött. Bea ért hozzám, és suttogva kérdezte, te mekora lehet ha feláll neki ? Nyugodtan kérdezd meg tõle, mondtam. Te Géza, bocs hogy ilyesmit kérdezek, de mekkora a farkad ha feláll. Mindjárt meglátod szólt Ildikó és kezébe vette Géza hatalmas faszát. Csak néztünk. Legalább huszonöt centire ágaskodott, és a kék erek csak dagadtak rajta. A feje szinte sötétvörös volt. Ildikó a szájába vette és szinte alig fért be neki. Teljesen kitöltötte a száját. Azután fölé gugolva lassan engedte magába. Az a csodálatos punci csak engedte. Már csak egy öt centi volt hátra amikor megállt. Óvatosan édes mondta. Csak óvatosan. Nem tudom hogy egy átlagos punci milyen hosszú, de most úgy látom hogy Ildikónak végig ért. Lovagolni kezdett, és mi csak bámultink, hogy Géza vastag fasza ki be jár. Ildikó hatalmas mellei, le fel ugráltak.Kis kezével markolta a kint maradt részt, és talán ez volt a biztonságos számára, minden esetre hatalmasat élvezett. Géza sem bírta sokáig, és egyszer csak kirántva spiccelni kezdett. Még nem láttam ilyesmit. Mntha egy csapot nyitottak volna ki és ömlött belöle a sperma. Szerintem legalább fél deci volt, de lehet hogy több is.
A hátamon feküdtem. A farkam merev volt és majdnem a ködökömig ért. Rád ülhetek édes kérdezte Bea, és a választ meg sem várva rám ült. Szét húzta punciját és a rózsaszin kisajkak körbe értek szinte a farkamon. Nem dugta be a galád, csak elöre hátra csuszkált rajta. Nem bírtam tovább. Az egyik kezemmel magamhoz huztam, a másikkal beigazitottam a farkamat. Egy mozdulattal ült bele. Lassan ütemesen mozgatta csipõjét és nagyon élvezte. Felültem és a cicijét szopogattam. Azonnal elélvezett. Éreztem ahogyan össze rándul és azután szinte ájulva zuhant rám. Még benne voltam. Kis idõ múlva csak látom hogy elöttünk állnak és nézik, ahogyan a faszom még mindig mereven, pihen Bea puncijában. Nem élveztem el. Nem is akartam, mert számomra ez az érzés nagyon jól esett. Bea lassan magához tért, és óvatosan le emelkedett rólam. A még merev faszom, egy kis csattanásal érkezett vissza a hasamra. A napsütésben láttam ahogyan Bea nedveitöl csillog. Kicsit pihentem. Amikor összeszedtem magam, bementem és hoztam pár hideg sört és a lányoknak egy kis bort, likört. Állva söröztünk, miközben a lányok kitárt, meggyötört puncival napoztak. Tudjátok szólt Péter van valami amit Éva nagyon szeret és aminek nem tud ellen állni. A hideg sörös dobozt Éva puncijához érintette. Évi összerándult. Még csináld édes kérlelte. A jéghideg sörös doboz megtette a hatását. Tudod úgy ahogy szoktad lihegte Évi...Peti odatérdelt és a hideg dobozzal izgatta a szép puncit, miközben az uját bedugta. Ki be járt az ujja. A hideg doboz szélét a csiklóhoz nyomta. Ekkora orgazmust még életemben nem láttam. Mint egy férfi úgy spiccelt Évi puncija, és láttam ahogyan ütemesen nyílik és összezár. A lába és a csipõje rángatozott, és percekig hullámzott a hasa.Pár perc mulva amikor Évi már magához tért a gyönyörböl a következöt mondta. Nagyon nagyon szemét vagy Peti....Tudjátok kislány koromban egyszer a zuhany alatt jöttem rá, hogy milyen jó a hideg víz. Engedtem a puncimra a hideg vizet, és az ujamal kényeztettem magam. Azóta is ha a Peti nincs kéznél, rendszeresen így maszturbálok és ez a piszok nagyon jól tudja.

Géza ahogyan ott nézte Évit és Petit kezével megmarkolta hatalmas farkát. Mint egy vastag hosszú rúd , úgy állt neki. Egyszer csak hallom, hogy Krisztina valamit súg Gábornak. Persze válaszolt Gábor. Ildikó, kérdezte Kriszta, megfoghatom a Géza farkát ? Tudod ekkora szerszám még soha nem volt a kezemben.Ildikó mosolyogva válaszolta hogy igen, és Gézára nézett, hogy ugye megengeded ?
Krisztina két marokkal fogta és csillogó szemekkel bámulta. Ildikó és Gábor összenéztek és szinte együtt mondták, hogy vedd a szádba. Kriszta hatalmasra tátotta a száját, és bevette. Szemét becsukva élvezte. Ildikó közben Gábot faszát fogta meg és Kriszta puncijához érintette. Tedd boldoggá a kedvesedet, mondta. Kriszta két tûz között volt. Elöl Géza hatalmas farka volt a szájában, hátul Géza nyomta a puncijába farkát. Ildikó Krisztina cicjét kezdte puszilgatni, miközben ujával annak csiklóját kényeztette. A két férfi szinte egyszerre élvezett el. Géza, Kriszta szájábol kirántva a , Gábor a punciba. Krisztina teste vad hullámzásba kezdett.
Amikor kicsit magához tértek Kriszta elmondta hogy mindig ez volt a titkos vágya.Kiváncsian vártam, hogy lesz e féltékenység, vagy megbánás, de mindenki elégedett volt. Még Ildikó is csak mosolygott és Krisztinát simogatta. Tudod, még soha sem csináltam ilyent, de most valahogy megkivántalak. Nem vagyok leszbikus, de az élmények, a tested nagyon felizgatottak. Ildikó szájon csókolta Krisztinát. Mi fiuk ámultan néztük. Be kell vallanom hogy mint férfi, számomra mindig is izgató volt az ha két nõ szerelmeskedik. Pihentünk és napoztunk. Bea és Edit bementek a konyhába, ebédet készíteni. Krisztina, Ildikó, Éva csendesen pihentek. Mi fiuk söröztünk és beszélgettünk.

Csodálatos hét volt. Élveztük a napsütést, a szeretkezõ párok látványát, és én különösen élveztem, a kedvesem nedves punciját. Bea elmondta nekem hogy még életében nem élvezett akkorákat mint abban az idõszakba. Nagyon érdekesnek találtam azt hogy, milyen az amikor a szabályokat mi állapítjuk meg , és aszerint élünk, pár napig. Örömet, boldogságot okoztunk egymásnak, és magunknak. Miért mondják erre azt hogy erkölcstelen ?Szextörténet ajánló:


Dávid belém élvezett


Nemrég történt, még a gimi második évfolyamán tanultam akkor. Ez idõtájt is már meg-megnéztek a fiúk, ami persze nagyon jól esett, de valahogy nem fordult soha komolyabbra a dolog. Egy kis csókolózás, egy kis simogatás, meg ami ilyenkor lenni szokott, de semmi más.
Az egyik szombaton házibulira készültünk, valamelyik osztálytársunknál volt épp névnapi parti. A buli jól indult, az ünnepelt c....

Karácsonyi buli
Ez a sztori arról fog szólni, hogy hogyan feküdtem le a főnökömmel.
Előző év tavaszán kezdtem ennél a multinál. A betanulás alatt, kb 3. héten csatlakoztak hozzánk új emberek, akik régi kollégák voltak egy másik csoportból, de eddig mást csinltak. Akkor láttam meg Robit. Ő volt az osztályvezető. Ő döntötte el, hogy ki az aki új feladatot kap. Alá tartozott az a 60 ember aki ....

Mindig is érdekelt a swinger világa


Amikor a 2023-as nyaralásom terveztem úgy gondoltam hogy na ez most legyen valami új nem megszokott.Mindig is érdekelt a swinger világa de túl mélyen egy-egy klublátogatáson túl nem jutottam és mélyültem el benne. Ezért gondoltam rákeresek mert hallottam hogy léteznek ilyen hotelek is már, hát nem is kellett túl sokat böngésznem , nagy meglepődésemre nem egy opciót dobott fel az internet. Egy óra....

Történetem egy hobbykurvával


A történet valamikor öt éve kezdődött . Ültem a munkahelyemen és nézegettem az Internet nyújtotta világot. Mivel a cégem gépei korlátozott hozzáférést biztosítanak és a szexet vagy ahhoz tartozó minden oldalt letilt így „csak” a művészi erotikus világot tudtam meglátogatni. Ott találkoztam vele – először – nagyon szép képeket találtam róla. Nem tudom, hogy csodálatosnak mondhatom-e őket. Hisz semm....

Első szex shemaleval


Zoli vagyok 27 éves és nagyon barátságos kedves srác
Mindig szerettem megismerni különleges embereket
Nos hát az most is így indult
Egy Társ keresőn ismertem meg Krisztit
Volt némi bemutató szöveg róla akkor még nem tudtam hogy a padlizsán emoji mitis jelent valójában
Elkezdtünk beszélgetni napokon keresztül
Párszor kitérőt arra hogy ő más gondoltam hogy l....

Anyósommal külfõldön szex történet


Anyósommal külfõldön szex történet
Már több éve házasok voltunk,hiszen a feleségemnek nem voltam elég és más férfiak faszát is elõnybe részesítette az én farkamnál.megbeszéltük hogy a következõ héten pénteken kimegyünk csehbe az anyósommal és nézünk ruhákat és téli cuccokat. találtunk pár dolgot és közben betévedtünk egy nõi ruhaszalonba ahol sikerült rávennem az a....Szextörténet címkék

fingik | szégyenlős | anett- | strandok | segítsetek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.