Anya, lánya örzse pinája


Anya, lánya örzse pinája

Az eset egy forró nyári napon történt. Negyven körül voltam már, és még nem nõsültem meg. Hiába, késõn érõ típus vagyok, na… Éppen kényszerszabadságon voltunk, mert nem kaptunk anyagot a munkahelyen, így elhatároztam, hogy lebiciklizek egyik haveromhoz, hogy ugyan már, adja már vissza a két éve nála lévõ dvd-lemezeimet. Becsöngettem, de a húga nyitotta a kaput. A csajról tudni kell, hogy akkor 34 éves volt, és egy ideig(10 évig!)reménytelenül bele voltam zúgva. Ez már elmúlt, akkor 9 éve, de a barátság megmaradt… A nagy melegre való tekintettel egy kétrészes tangabugyis fürdõruha volt csak rajta…


-Szia, Erzsi… Tesód? -kérdeztem.


-Laciék? Elmentek Kazára. -mondta. -Én segíthetek valamit?


-Tulajdonképpen a dvd-filmjeimért jöttem, amik már két éve a bátyádnál vannak… -mondtam.


-Hát, én nem tudom, melyek azok, de gyere be. -bementem. -Iszol valamit?


-Egy sört, ha adnál… -adott. -És, amúgy hogy vagytok?


-Kösz, jól… Tibi már megint összeveszett velem, de, amúgy jól.


-Már megint mit csináltál? -kérdeztem, és húztam egyet a sörbõl.


-Hagyjuk, hosszú… -legyintett. Ebbõl sejtettem, hogy ismét a “hûségével lehetett probléma”, mert ismertem…(Tibi a második férje volt, két házasságból két gyerek…) -Figyelj, nézzük át a filmeket, bár én nem tudom, melyik volt a tiéd.


-Oké. -egyeztem bele, majd lerúgtam lábamról a szandálomat, és kinyitotta bátyjáék szobájának ajtaját. Ott a következõ kép fogadott: a nagyképernyõs tv-ben egy kemény Rocco Siffredi-pornófilm ment, az ágyon egy fiatalkorú kiscsaj éppen lehúzta szintén kétrészes fürdõruhája bugyiját; mellette az ágyon hevert egy vibrátor. Erzsi feldúltan kikapcsolta a dvd-lejátszót, és ráförmedt a tinilányra, aki ijedten zárta össze a lábait.


-Elment az eszed, lányom? Mit csinálsz?


-Szerinted? -kérdezett vissza a kiscsaj, és visszahúzta a bugyiját.


-Te, Fanny, ne feleselj velem! -mondta Erzsi, mintha ott se lettem volna…


-Tudod, anya, valahogy… bizseregni kezdett ott lent. Bocs.


-Anyja lánya. -jegyeztem meg, félhangosan, inkább csak úgy, magamban. -Bocs. -tettem hozzá, gyorsan, és felkészültem a visszavonulásra.


-Ej, te lány, most mit csináljak veled? -kérdezte Erzsi.


-A nagylányod? -kérdeztem az asszonytól, miközben szinte hallottam, ahogy forognak a fejében a fogaskerekek.


-Igen, a nagylányom… amíg agyon nem ütöm!


-De, anyu! Az osztályban néhány lány már nem szûz.


-Az az õ bajuk… Többségük cigánylány, de te fehér vagy, az istenit neki… Tizenhárom éves vagy még csak, kicsim! Hiába mondom Laciéknak, hogy ha elutaznak, zárják be az ajtójukat.


-Bocs, de ez a… izé, vibrátor nem a tied? -kérdeztem Erzsitõl.


-Nem, Encié… -mondta, miközben tovább gondolkozott. -Laci, menj ki egy kicsit…


-Anyu, légyszi, add vissza, és menjetek ki. -kérte Fanny. -A filmet már úgyis végignéztem és tudom mirõl szól.


Miközben vitatkozott lányával, Erzsi néha rám nézett, eleinte zavartan, majd egyre inkább érdeklõdve. Én vettem ugyan a lapot, de azt mondtam:


-Na, nem, Böbe… Verd ki a fejedbõl!


-Mit? -kérdezte.


-Ne add itt az ártatlant, jó?! Tudom, mire gondolsz!


-Mire?


-Hogy én vegyem el a lányod szûzességét…


-Anyu, neked elgurult a gyógyszered. -mondta a kiscsaj. -Igaz, hogy jóképû, helyes pasinak tûnik, de az apám lehetne…


-Na, látod, Böbe… -húztam ki magam, önkéntelenül is. -Van ízlése a kiscsajnak…


-Szóval, neked is tetszik, mi?! -kérdezte Böbe. Erre körbenéztem a kiscsajt, és azt mondtam.


-Tetszeni éppen tetszik, de… csak úgy, látványra. -mondtam, miközben -mivel éreztem, hogy kezd merevedni a farkam- igyekeztem kezemmel takarni rövidgatyám elejét. A nagy meleg miatt nem volt rajtam alsógatya, így erõsen dudorodott… Ezt Erzsi is észrevette. Sõt, Fanny is. Õ szólalt meg:


-Te, anyu, a bácsinak áll. -jegyezte meg, huncut vigyor kíséretében. Na, ezzel aztán végképp betette a kaput a kis bestia. Méghogy én BÁCSI? Jó, neki lehet, hogy az voltam, de akkor is…


-Egyébként… van barátnõd? -kérdezte Erzsi.


-Most momentán nincs…


-Akkor foglaljuk össze: Nincs csajod, itt állsz két jó alakú, fürdõruhás csaj elõtt álló fasszal, és azt mondod, hogy nem akarod megbaszni egyiket sem! Jó a diagnózis, Laci?


-Te vagy a beteg, Erzsi. -mondtam neki, pedig akkor már be voltam indulva rendesen, lassan kilenc hónapja nem voltam nõvel “úgy”, csak egy kicsit még kérettem magam… Nehogy már azt higgye, hogy azt a tíz évet csak úgy elfelejtem neki. “Akkor” még szomszédok voltunk, csak édesapám halála után költöztünk el a város központjába… Úgy tettem, mintha erõsen gondolkoznék, pedig igazából nem is volt min. Hagynom kellett, hogy a farkam ideiglenesen átvegye az irányítást az agyamtól… (Most hiába néztek rám így, férfitársaim, néha engedni kell…) -Légyszíves, zárd be a bejárati ajtót, Erzsi. -mondtam. Az asszony bezárta, és visszajött a bátyja szobájába. -Kívülrõl gondoltam! -tettem hozzá.


-Azt már nem! Ha valamit nem jól csinálsz, kiváglak… -közölte. Õszintén szólva már meg sem lepõdtem perverz ötletén, hogy végig akarja nézni lánya felavatását, mert ismertem… Tudnék mesélni, hajajj!


-Szóval, Fanny, benne vagy? -kérdeztem meg azért a kiscsajt is.


-Végül is… -gondolkozott el. -Csak jobb lehet egy igazi, hús-vér pasi, mint ez a darab mûanyag… -mutatott az anyja kezében lévõ segédeszközre. -Oké, gyerünk! -mondta. Erre Erzsi leült a fotelba, és unott képpel kapcsolgatta a tévét. Én meg elõvettem gatyámból már éledezõ szerszámomat, odahúztam Fanny fejét, és azt mondtam neki:


-Gyere, kislány, szopd keményebbre a faszom! És még egyszer ne “bácsizz” nekem! -a kiscsaj szó nélkül megfogta a farkam, kíváncsian húzott rajta párat, majd szájába vette, és szopni kezdte… Hát, vagy hazudtak, vagy született õstehetség volt a kis bestia, mert tizenhárom éves létére istenien szopott… Másodpercek alatt “sziklakeményen” állt a dákóm, a kiscsaj meg csak folytatta. Látszott rajta, hogy élvezi a számára teljesen új dolgot. Meg is jegyezte:


-Te, anyu… Ez már nagyobb, mint a…izé, az a mûanyag…


Elismerem, kezdett kicsit egy nagyon hülye erotikus vígjátékba fordulni a dolog, de… néha maga, az élet írja a legjobb vígjátékokat! Említettem már, hogy Erzsi nem volt éppen a hûség élõ szobra, számtalan viccesen erotikus, vagy erotikusan vicces helyzetbe keveredtünk az alatt a tíz év alatt, amíg bele voltam zúgva, de nekem egyszer sem hagyta magát. És az igazat megvallva, csodálkoztam is rajta, hogy 21 éves koráig kibírta teherbeesés nélkül.Ezek után csoda-e, hogy lánya is ilyen lett?! És csoda-e, hogy lánya megjegyzésére felénk fordult, meg hogy attól a pillanattól kezdve igencsak élénk érdeklõdéssel figyelt minket?! Amíg a kiscsaj élvezettel szopta a faszomat, én kibontottam hátán a melltartója masnira kötött zsinórját, és kicsi, de formás melleit kezdtem simogatni, majd nyakán is kioldottam a masnit, így a melltartó lehullott az ágyra. Majd én is kibújtam ujjatlan pólómból, aztán letoltam rövidnadrágomat, és kiléptem belõle.


Fanny pedig élvezettel szopta a farkam…


-Jól van, kislány… Jól csinálod! -dícsértem meg. -Elég volt… Most inkább vedd le a bugyidat, feküdj hanyatt, és engedd el magad! -mondtam neki, õ megtette, én feltoltam a lábait talpra, aztán ösztönösen széttárta két combját. A fiatal, alig pelyhedzõ, 13 éves pina látványa már önmagában is felállította volna a farkam, és kedvem lett volna azonnal tövig bevágni neki a cerkám, de nem voltam egy állat, így behajoltam combjai közé, megcsókoltam combjai tövét, majd beljebb haladva nyalni kezdtem az édes kis husit. Nagyon finom kis puncija volt, õ is élvezte, mert a lepedõt markolászva sóhajtozva, nyögve élvezett el, anélkül, hogy beléhatoltam volna. Megremegett a kis teste, majd Erzsi kiment, hogy egy mûanyag lavórral a kezében térjen vissza. Sejtettem, mire kell neki, így nem szóltam semmit.


-Ez valami…brrr… fantasztikus érzés volt, Laci. -mondta a kiscsaj.


-Csak azt tudnám, hogy ezt miért nem tudja így minden pasi. -jegyezte meg az anyja. -Nekem is teljesen átázott a bugyim…


-Nofene, a végén még te is megkívánsz, Erzsi… -vigyorogtam rá, majd visszafordultam a kislányhoz. -Felkészültél arra, hogy szétbaszom a szûz pinádat?!


-Igen! Akarom!!! -mondta, és ismét széttárta a két lábát. Én meg betérdeltem combjai közé, odaigazítottam farkamat, párszor végighúztam csupasz kis szeméremajkain, majd egy finom, óvatos, de határozott mozdulattal lassan tövig becsúsztattam a forró, nedves kis résbe. A kiscsaj hangosan felsikoltott, én nyögtem egy nagyot, és lassú, óvatos mozdulatokkal, elkezdtem mozgatni neki hatalmas farkamat kis puncijában. A lány sikolyai egyre halkultak, és egyre kéjesebbek lettek.


-Jól van, álljatok le egy kicsit. -szólt Erzsi. -Ne vérezzük össze az ágyat. -mondta. Óvatosan kihúztam lányából a farkam, õ letörölgette rólunk a vért, majd letette a földre a lavórt meg a rongyot. Felmászott az ágyra, lánya fölé helyezkedett, megsimogatta a haját, és megkérdezte: -Jól csinálja, Laci, kicsim?


Közben elkezdte lassan riszálni a fenekét, én meg egy hirtelen ötlettõl vezérelve kétkézzel megragadtam az asszony csípõjét…


-Igen, anya… -mondta Fanny. -Nagyon jó…


Erre Erzsi fejét hátrafordítva rámnézett, lassan lehunyta a szemét, majd éreztem, hogy félrehúzza a bugyiját, és bólintott egyet. Én tövig bevágtam neki hátulról a valóban lucskos, szõrös pinájába a faszom, és elkezdtem õt is baszni… Alig volt tágabb a puncija, mint a lányáé, ami, múltját ismerve, kissé meglepõ volt, inkább azt lehetett csak érezni rajta, hogy bejáratottabb volt, Kéjes nyögések, és pár lökés után lecsúszott rólam, levette a bugyiját, és oldalt fordulva mellénkfeküdt..


-Jól van, erre még késõbb visszatérünk, keféld a lányomat, ha annyira baszni akart! -mondta. Eléggé perverz egy nõ volt, de végül is… igaza volt, na! Visszatértem lánya fiatal finom, puha combjai közé, ismét baszni kezdtem, édes, szoros kis puncusát. Fergeteges élmény volt. Párszor pózt is váltottunk, elõbb keményen meglovagolta farkamat, majd négykézlábra állt, én meg mögé térdelve keféltem. Akkor szólalt meg:


-Huh, Laci… ez fergetegesen jó… De aaah! Tudod mit szeretnék még kipróbálni?


-Majd megmondod, babám. -meg is mondta.


-Jajj, de jó! Az milyen oohhh!, amikor a filmben,,, jajj, basszál! a pasi a nõ seggét dugja? -hát ez még engem is kis híján letaglózott! Majdnem ki is csúsztam belõle… Bár volt már dolgom popsiszex-kedvelõ csajokkal, nem voltam biztos benne, hogy egy tizenhárom éves kislánynak ezt már(még?) ki kell próbálnia…


-Figyelj, Fannyka… Ez nem olyan egyszerû, félek, hogy bajod lesz…


-De én annyira… aah! kíváncsi vagyok…


Miközben diskuráltunk, persze mozgott ám a pinája a farkamon, kavart rendesen a kis dög… Kérdõn Erzsire néztem, hogy most mi legyen? Szerencsére vette a lapot.


-Figyelj, kicsim… Nem mondom azt sem, hogy ne próbáld ki, de nem is bíztatlak… Szerintem még ráérnél vele, de te tudod!


-Te már próbáltad, Erzsi? -kérdeztem.


-Egyszer, de még 18 voltam… Nem esett jól, és azóta sem kívántam meg…


-De, Laci, ooh!… én ki akarom próbálni… naaa! -nyújtotta el a szót a lány, miközben keményen basztam tüzes kis pináját. Majd egyszer csak kihúztam remegõ kis hüvelyébõl a farkam.


-Biztos, hogy ki akarod próbálni a seggbekúrást is? -kérdeztem meg a kiscsajt.


-Igen!


-Hát jó, legyen… Erzsi, nézzél már valahol valami síkosítót.


-Vazelin jó lesz?


-A legjobb! -mondtam. Erre elõvett bátyjáék éjjeliszekrényének egyik fiókjából egy tégely vazelint. Levette a kupakját, én belenyúltam. A tégely lekerült az ágy mellé. -Böbe, gyere, és húzd szét a lányod fenekét.


Szó nélkül, kissé izgatottan megtette, majd a lány gyönyörû, puha fenekére kentem a vazelint, és mutatóujjammal, lassan, finom, óvatos mozdulatokkal kezdtem beledolgozni Fanni popsilyukába. A kiscsaj feneke már az ujjamat is szorította, és fájdalmasan kéjes apró sikkantások hagyták el ajkát… Te jó ég! Mi lesz, ha beteszem neki a farkam?! Mikor úgy éreztem, hogy elég síkos már a hátsó bejárata, a maradék kenõcsöt farkamra kentem. Aztán odaigazítottam izgatóan rózsaszín popsilyukához a farkam, és nagyon lassan, óvatosan félig betoltam neki. Az lett, amire számítottam. Szinte dobhártyatépõ sikoly hagyta el a lány ajkait, és le akart csúszni farkamról. Megfogtam két kézzel a csípõjét, engedtem egy kicsit, majd óvatosan visszahúztam; megint engedtem, hogy lecsússzon rólam, ismét felhúztam. Majd teljesen elengedtem csípõjét, mire lecsúszott, majd magától vissza is tolta isteni szûk, szoros popsiját, Én meg ismét megragadtam a csípõjét, és lassan elkezdtem baszni a szûz seggét.


-Jajj, Laci, ez is uuh, de jó! Dugjál!!


Erzsi csak nézett hitetlenkedve, de jobb keze a lábai között volt… Maszturbált, miközben egyik volt “rajongója” a lánya seggét avatta fel…


-Baszd a seggem… ahh, Laci, nagyon…uhh! de élvezeeem! -sikoltott a kislány. Én meg tettem a dolgom. Egyre erõteljesebben keféltem Fanny segglyukát, a 13 éves kis bestia meg egyre jobban belejött, és nagyon élvezte! Hát még én!! De elõbb-utóbb minden jónak vége szakad egyszer, én is éreztem, hogy közeleg a vég, így jó tíz perc után tövig behatoltam a kiscsaj még mindig nagyon szoros kis segglyukába, úgy tartottam két kézzel, és hangosan felhördülve, olyat élveztem, mint addig még soha. Szinte pisiltem a gecit… Majd Erzsi meg a lánya közé fordulva hanyattfeküdtem. Erre pár perc múlva megszólalt Fanny:


-Anyu, ezt neked is ki kell próbálnod, nagyon állat!


-Mármint, mi, lányom? -kérdezte az asszony.


-Isteni volt, ahogy végigment rajtam. Mint a filmben a Rocco…


-Kösz a dícséretet, Fanny! Ez volt életem legjobb kefélése… -mondtam. Erre meg Erzsi szólalt meg:


-Igazán? Akkor megmutatom, hogy lehet ezt még fokozni… -ezzel kezébe vette farkamat, és szopni kezdte. 69-es pózt vett fel, így miközben szopott, puncija a fejem felett rángatózott. Azonnal nyalni és ujjazni kezdtem. -Ez aaz! Velem nem kell finomkodnod, én szeretem, ha keményen bánnak velem az ágyban.


-Oké, bébi! Megkapod! -ígértem, majd leemeltem magamról, hanyatt fektettem, jobb lábát felkaptam a bal vállamra, egybõl tövig bevágtam neki meglepõen szûk hüvelyébe a faszom, és keményen baszni kezdtem…. Az asszony meglepõdött, hogy így is tudom, de még jobban élvezte, mint a lánya, ami nem is csoda, hisz -mint már említettem- bõven volt tapasztalata… -Na, látod, uhh… te dög?! Mirõl maradtál… le eddig? -kérdeztem.


-Hülye voltam, Lacííí -sikította. -Aaah… kefélj, kúrd szét a pinám… -Miközben tettem a dolgom, Fannyval smároltam… Azért perverzióért én sem mentem a szomszédba, mondjuk! Aztán megszólalt Fanny:


-Anyu, simogasd a pinám… -anyu meg megtette. Én keféltem Erzsit, smároltam a lányával, Erzsi meg izgatta 13 éves lánya punciját! Õrült jó buli volt… Aztán az asszony eltolt magától, én hanyatt feküdtem, õ meg keményen meglovagolta a farkamat. Egyszer csak szóltam Fannynak:


-Gyere ide, kicsim, és térdelj a szám fölé… -kissé meglepve nézett rám, de jött… Azonnal nyalni-falni kezdtem csupasz kis pináját, miközben faszom vadul ki-be járt anyja tüzes, érett lyukában…


-Smárolj velem, aah! Fanny! -mondta egyszer csak Erzsi. Erre a kislány odahajolt anyjához, és csókolózni kezdtek. Na, ezt kellett volna egy videón megörökíteni! Vad szex, anya-lánya+egy pasi között…


Ismét pózt váltottunk, és most hátulról kúrtam Erzsi egyre lucskosabb pináját.


-Anya, kipróbálod a seggedbe is? -kérdezte a lány.


-Igeen, ooohh! Csak… kúrd még a puncim, Laaciii. -sikította Erzsi. -Kurvára aah, élvezem…


-Oké, bébi. Szétkúrlak, rendesen… Fanny, hozd a vazelint! -utasítottam a kiscsajt. Hozta, lecsavarta a kupakját, belenyúltam, és anyja szintén gyönyörû, formás seggére kentem, úgy kezdtem mutatóujjammal beledolgozni a segglyukába a krémet, hogy közben egyre vadabbul dolgozott a hüvelyében a faszom. Erzsi közben már kétszer elélvezett, én meg csak kúrtam, és kúrtam… Majd kihúztam puncusából a farkam, és közelebb térdeltem hozzá. Odaigazítottam feszes, sportos fenékdombjai közé a cerkám, és azonnal tövig felnyomtam. Aztán kicsit eltoltam magamtól, õ viszont azonnal visszacsúszott… Ugyanúgy felvisított, mint a lánya, de õ már kéjesen riszálta hozzá a fenekét. Én megragadtam a csípõjét, és kemény, határoztt mozdulatokkal kúrni kezdtem..


-Ugye, milyen jó, anyu?


-Igeeen,,, kicsim…Aaaoooh! Kúrd a seggem, Lacííí…-pár perc elmúltával lecsúszott rólam, hanyattdobta magát, nyakába kapta a lábait, és azt mondta: -Na, most akassz be, és basszad a picsám! -és hozzá széthúzta szeméremajkait. A látvány teljesen feltüzelt volna, ha nem lettem volna már amúgy is totál beindulva, a szõrös rózsaszín betétes punci alatt remegõ popsiba ismét keményen behatolva basztam tovább a seggét, Erzsi (ahogy késõbb elmesélte) egyik extázisból a másikba esett, miközben én is nagyon élveztem…


-Na, látod, te ribanc? Ez az, amirõl lemondtál! -mondtam neki, mert már én is extázis-közeli állapotba kerültem, különben nem mondtam volna ilyeneket exemnek.


-AAAhh! Kurvára… élvezem, ahogy,,, jajj! keféled a seggem! Mmm! Kúrjad még!!! -mondta õ is. Én meg kúrtam rendesen. Aztán Fanny befurakodott közénk, és megszólalt:


-Kúrd meg még egy kicsit az én seggem is! Olyan jó volt… -erre nem lehetett nemet mondani, így átdugtam lánya popsijába, és löktem rajta is párat, majd kielégülve kiszállt közülünk, és ismét az anyját análoztam… Egyszerûen nem tudtam elélvezni, olyan jó volt hármasban csinálni! Aztán lassan azért éreztem, hogy ismét vége lesz, így kirántottam az asszony seggébõl a faszom.


-Gyerünk, lányok, térdeljetek elém! -megtették, majd Erzsi szopni kezdte a faszom. Fanny folytatta, majd akkorát élveztem, hogy mindkettõjük arcára jutott a gecibõl… Utána hanyatt dõltem az ágyon, és néztem, ahogy nyalogatják egymásról… A látványtól ismét feléledni látszott a farkam, így egy hosszabb pihenõ után jött a harmadik menet, amikor már valóban felváltva keféltem a anyát és kicsi lányát… Majd lezuhanyoztunk, felöltöztem, kiválogattam a filmjeimet, és hazabicikliztem. Ez volt életem legfergetegesebb szexuális élménye!

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Erotikus sztori VI.


A szőke nő igézően a férfira mosolygott. Cicás mozdulattal hozzábújt, száját csókra kínálta fel. Vadul csókolózni kezdtek. A férfi keze belemarkolt a nő vörös miniszoknyába bújtatott, feszes fenekébe. Ujjai becsúsztak a szoknya alá, simogatták a fekete tanga körvonalait, gyúrták a húst. A nő hátra hajtotta fejét, és nevetetett, láthatólag élvezte az érintést. A férfi előre hajolt, csókolta, nyalog....

pince látogatás


Pincelátogatás

Az A…. hegyében sok a boros pince,
Pincékben, hordókban a hegyek kincse.
Gyere babám, menjünk le a pincébe,
Megszomjaztam a hordónak levére.
Ha nem lenne elég a hordó,
Van e rajtad randi bugyogó?
No, mutasd meg! Engedd!
Hagy simogatom meg a segged!
Csiklandozzam a csiklódat
Úgy ébresszük vágyadat!
....

A harmadik menetig


Egy 22 éves fiú vagyok, aki jövőre egy hajón szeretne dolgozni Amerikában, de ehhez kell tapasztalat is, ezért gondoltam, hogy a környékünkben lévő kis szállodákból kinézzek magamnak egy helyet, ahol tapasztalatokat szerezhetek. Egy nagyon jó módú vendéglátóhelyen helyet is kaptam, gondoltam magamba király, ez az, dől a lé meg minden. Kicsit izgatottan érkeztem első nap, nagyon jó fejek a fiúk (am....

Szexológus 2.


Mikor már kezdett állni a farkam s ezt Éva is észre vette , igen csak csodálkoztam hogy ilyen könnyen megoldotta azt a helyzetet amit én évek óta nem tudtam elérni!
Na mit szólsz ehhez amit veled csináltam?
Az igazat meg vallva nem gondoltam,hogy ilyen és ehhez hasonló helyzetet lehet produkálni!
Éva Te ezt hol vetted?
Na ez az a titok amit nem árulhatok el !
Mié....

A forró szerető


- Csinálsz amit akarsz!
Erika olyan hideg, amilyen lenni szokott. Egy ideig nézem a becsukott ajtót és magam sem tudom, miben reménykedem. Hogy visszafordul és azt mondja, beszélgessünk? Bejön, hozzám hajol, hagyja, hogy fénylő barna hajának zuhataga az arcomba hulljon, átölel és azt mondja, minden a régi lesz? Igen, ilyesmire várok. Már talán három éve. De nem történik meg. Ma sem. Kirekes....

A bátyám sex kazettái elökerültek


Tiniként sokat álmodoztam arról ,milyen lesz ha megtalálom azt akinek oda ajándékozom a szüzességem ,barátnöimmel állandó téma volt ,mindig azt kérdezték te még nem ? s én pironkodva feleltem ,még nem nem ö volt az igazi , vele még nem akartam ,csóknál többre nem jutottunk ,á ez úgy volt béna ahogy ,minden fiúnál volt valami hiba amiért nem éreztem azt hogy meg kéne tennem ,azt szerettem volna min....Szextörténet címkék

teherbees | kivertem a fiam | rondarandi | altat | Ikertestvérem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.