A szomszéd lány beavat


14 éves voltam, amikor kivonultunk a nagyváros zajai elől a csendes vidékre. Könnyen barátkozó srác lévén hamar megismertem a szomszédokat és szereztem haverokat is. A szomszédban lakott egy lány, aki nekem nagyon tetszett, de mivel ő 18 volt, én meg 14, féltem elmondani neki, bár elég jóban voltunk. Amikor a szüleim elmentek, mindig őt kérték meg, hogy legyen a bébiszitter. Ő szívesen vállalta, mivel jól kijöttünk egymással, és neki nem volt dolga. Telt múlt az idő, pontosabban 2 év telt el, és engem igencsak elkezdtek érdekelni a lányok és barátnő híján sokszor könnyítettem magamon bal kezemmel, ehhez szereztem egy sexújságot is, ami mindig a párnám alatt volt. Eddigre a legjobb barátom lett Emese (a szomszéd lány) és mindent megbeszéltem vele. Na jó, majdnem mindent, mert a maszturbálós részt szégyelltem ő előtte is.

Egyszer a szüleim elutaztak Hévízre, valahányadik nászútra, és egy teljes hétvégén át nálunk volt Emese. Bár nem féltem egyedül és el tudtam végezni a ház körüli munkát, azért nem bántam, ha itt van. Szombaton reggel sokáig aludtam, és amikor dél körül felkeltem, elővettem a sexújságot a párnám alól. Azt persze nem tudtam, hogy Emese már a házban van, és készíti az ebédet, amit megígért a szüleimnek. Amikor benyitott, hogy felkeltsen, eléggé meglepődtem, és gyorsan elfordultam, hogy ne lássa meg a sexújságot, illetve az izgalmi állapotban lévő péniszem. Bár gyorsan a takaró alá tettem az újságot, (én is a takaró alatt voltam) gondolom mindent tudott, mivel ő gyönyörű 20 éves nő létére tapasztalt volt e téren. Elmosolyodott és beljebb jött, majd becsukta maga mögött az ajtót. Leült mellém az ágyra, hogy beszélgessünk. Azt mondta teljesen természetes ez az embereknél, ő is szokta csak nem túl gyakran az önkielégítést. Megjegyezte, hogy nem érti, hogy hogy nincsen barátnőm, mivel jól nézek ki, és a testalkatom is sportos. Én nem tudtam szólni, majd nehezen kinyögtem, hogy azért, mert nekem ő tetszik.

Ezen legalább annyira meglepődtem, mint ő. Nem hittem volna, hogy egyszer kimondom és azt se, hogy pont neki. Erre ő azt mondta, adjam oda neki azt az újságot. Odaadtam, mire ő kinyitotta és elkezdte olvasgatni. Láttam, hogy tetszik neki. Bár azt mondta elég furcsa, ő még nem próbálta az ilyen „csoportos” sexet, de kipróbálná. Majd becsukta és az asztalomra tette. Ekkor felállt és azt mondta, nem hagyhatja, hogy ennyire tájékozatlan legyek a sexben, és kénytelen tanítani pár dolgot. Levette a szoknyáját és a topját, majd a bugyiját és a melltartóját is. Mesébe illő teste volt és a feje is gyönyörű volt. Lefeküdt mellém az ágyra és azt mondta, kelljek fel. Ekkor kicsit bizonytalanul, de felültem. Szétterpesztette a lábát, és el kezdte magyarázni. Mondta, hogy gondolja, tudom mi ez, de most megmutatja, hogy lehet elérni, hogy a lány élvezze. Azt mondta, az a jó, amikor a lány egy aktus alatt többször is elélvez, és ez 60%-ban a fiún múlik. Megfogta a kezem és bevezényelt a pinájához. Itt elkezdte mozgatni kezemet, úgy hogy egy lassú, majd egyre gyorsuló körkörös mozgást eredményez. Halkan elkezdett sóhajtozni, majd olyan 5 perc alatt éreztem, amint a forró pina egyre nedvesebb és nedvesebb lesz, majd már sikolyokban kitörve elélvezett. Eközben bár nem érintettük farkamat, nagyon felizgultam, annyira, hogy egy hajszál választott el az ejakulációtól. Ekkor azt mondta, nagyon ügyes vagyok és megcsókolt.

Közben a másik kezemet a mellére rakta és ott is elkezdte magát masszíroztatni. Ekkor hanyatt dőlt és azt mondta, most megmutatja, hogy lehet a legjobban elélveztetni egy lányt, azt mondta csókoljam meg, majd induljak lefele lassan és csókoljam végig a testét, mert ez érzékien hat a lányokra és nagyon felizgulnak tőle. Én engedelmeskedtem, és ahogy utasított, úgy nyalogattam, csókolgattam végig a testét. Amikor a puncijához értem megmutatta mi is az a csikló és elmondta, hogy a csikló nagyon érzékeny, és ez a kulcsa a legszebb orgazmusnak. Én csak követtem utasításait és elkezdtem nyalogatni a csiklóját, széthúztam a szeméremajkait és benyaltam neki, nagyon élvezte, mert nyalásom alatt fel-le dobálta a testét és a két kezemet erősen rászorította a mellére, és úgy masszírozta azokat. Amikor elérkezett második orgazmusához illatos pinájából valami nedv jött ki. Azt mondta, dugjam fel neki az egyik ujjam, és mozgassam ki-be, mert ezzel hosszabbítom az orgazmusát, közbe ne hagyjam abba a nyalást. Kb. 2 perc múlva kérte hagyjam abba, örültem is neki, mert gyakorlatlanságom miatt elkezdett zsibbadni a nyelvem.

Ekkor hanyatt fektetett, és azt mondta, most megmutatja miben jobb egy lány, mint a kezem. Elkezdett lefele menni rajtam, és amikor ágaskodó farkamhoz ért megvizsgálta. Azt mondta ahhoz képest, hogy 16 éves vagyok elég nagy szerszámom van. Ezt örömmel fogadtam, mert mindig féltem, az újságokban a pasiknak legalább 25 cm-es farkuk volt, és én azért hittem ez a természetes, de ekkor Emese halkan megjegyezte, hogy nem a méret a lényeg, hanem a kitartás. Ekkor kérlelt, engedjem el magam és majd ő kezelésbe vesz. Először adott egy csókot a golyóimnak, majd megfogta a farkamat és végig nyalta. Le-fel kezdte mozgatni a kezét rajta, de ekkor el is mentem.
- Nem baj, megesik azokkal, akik először csinálják, mert túl fel vannak izgulva. Mindjárt jövök - és ezzel kiment a szobából. 5 perc múlva mire visszaért szó nélkül nekem esett és a kezében egy gumi volt.

Ezért ment el és azért hozta, hogy nehogy valami baj legyen a későbbiekben. Most már cécó nélkül elkezdett szopni, és mikor elég kemény volt már a farkam, akkor abbahagyta. Én már azt sem tudtam, hol vagyok, annyira elvette az eszem a szopás, de amikor abbahagyta hirtelen visszatértem a való világba. Ekkor felnyitotta a kis csomagot és elővette a condom gumit. Ilyet sem láttam még előtte, de tudtam mi ez és, hogy mire kell. Feltette nekem és fölém guggolt, majd lassan elkezdett beleereszkedni. Mennyei érzés volt, még így gumin keresztül is, ahogy a forró nedves punci körbeveszi a farkam. Azt hittem ott helyben elélvezek, de nem tettem. Saját meglepődésemre bírtam még vagy 15 percig. Iszonyatosan szép volt és nagyon izgató, ahogy ott ugrált rajtam Emese. A mellei közben fel-le pattogtak igen gyorsan és arra kért meg, hogy csináljam megint azt a melleivel, amit az előbb. Én nekiálltam masszírozni, simogatni a mellét, nagyon élveztem. Majd amikor közeledett a vég akkor átöleltem, megfogtam a fenekét és megcsókoltam. Amíg csókolóztunk lassabban és gyengédebben mozgott, de nekem ez is elég volt az élvezéshez.

Ezek után rendszeresen múlattam vele az időt, ha valamelyikünknél szabad volt a ház, de később már kipróbáltuk kertben, és az egész házban. Nem bírtam betelni vele és nem is akartam elhinni, hogy ekkora mázlim van, hogy megkaptam az álmaim nőjét.


Szextörténet ajánló:


Szopásvágy


Hetero kapcsolatban élő 26 éves srác vagyok, de már jó ideje izgat a szopás gondolata. Kezdetben próbáltam elhessegetni ezeket a fantáziálásokat, de egyre inkább azon kaptam magam, hogy maszturbálás közben is arra gondolok, hogy épp egy vastag farkat cumizok térden állva, majd az arcomra vagy a számba élveznek, az ilyesfajta gondolatokra tudtam a legnagyobbakat élvezni.
Így hát végül engedv....

Szex három tinilánnyal


Szex három tinilánnyal

Elmentem dolgozni, majd délután négy óra körül értem haza. A kis Faszcimbáló Enzós Niki volt csak otthon, ö is a medence mellett napozott. Amint meglátott azonnal elém futott és a nyakamba ugorva puszival fogadott.

Kérdésemre hogy hol vannak a többiek, ezt válaszolta; Keresztanyuval (Anitaval) mentek el bevásárolni.

A faszverő doktornő


Először az interneten, csetelés közben meséltek erről a doktornőről. Nem hittem el mikor mesélték, hogy vizsgálat közben nagyon kedvesen és finoman bánik a betegeivel. Andrológusból különben is a legtöbb férfi, nő nagyon ritkán választja ezt a szakmát, így a mesélő történetét kétkedve fogadtam.
Nemrég viszont andrológushoz kellett mennem. Eszembe jutott, a régi történet, és ha már orvoshoz ....

Az exemmel és egy idős nővel


Megtörtént eset alapján.

Az első barátnőmmel már 5 éve, hogy szakítottam, azóta folyamatosan szerettünk volna összejárni egy kis mókára, de vagy ő volt mindig kapcsolatban vagy én. Most viszont év elején szakítottam a barátnőmmel, ő is éppen szabad, így eljött a mi időnk. Eléggé összemelegedtünk a sok szex alkalmával. Szerettünk volna idővel valami újat kipróbálni. Én nagyon akartam....

Kurva vagyok


Kurva, igen, így hívnak az emberek. Már fiatal koromban megtanultam, mit is jelent valójában ez a kifejezés. Eleinte nem volt rá okuk, hogy ezt mondják rólam, hiszen igazán szûzi életet éltem. Egyetlen ok, ami miatt ezt a ragadványnevet kaptam az az, hogy fiú iskolába jártam, ahol én voltam az egyetlen lány.

Lehet, hogy furán hangzik, de mindig is az volt a legnagyobb álmom, hogy au....

A peches nap


Peches napom volt. Már negyedik órája zötykölődtem a gyorsnak kikiáltott vonat, működésképtelen légkondival közlekedő első osztályú fülkéjében, valahol a szerelvény utolsó kocsiban. Budapest impozáns városa mindig lenyűgözött, és még az apró bosszúságok sem tudták elrontani a napomat. A késő délutáni órák ellenére rengeteg látnivaló akadt. Alig győztem kapkodni a fejem a csinos kis fruskák és az é....
Szextörténet címkék

apóssal | nyugdij | orvosi orál | enyhe nyugtató | anyuci pici fia |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.