Nikaka első bulija


Nikoletta világ életében szép lánynak számított és mindig zsongtak körülötte a fiúk. Okos lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt, akivel ő úgy gondolta élete végéig együtt marad. Természetesen az élet közbeszólt és Nikakát elhagyták egy vadabb lányért, ami nagy törést okozott benne, barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen az a vonzó lány aki! Szolárium, ruha vásárlás, kihívó sminkek és minden ami kell, lassan el is készült az igazi kis ocsmányság. Nikoletta 168 cm-es magasságával 90 kg-jával és szép kis műkörmeivel immáron olyan jelenséggé változott melyre a közelben lévő férfiak farka azonnal megmerevedik!

Az iskolában rögtön megnőtt az érdeklődés a már igen kihívó lány után, akinek ez nagyon megtetszett, és lassan már már a magamutogatásig fajultak a dolgai. Élvezte, ahogy mindenki az ő seggét nézi vagy éppen azt várja mikor hajol le valamelyik feszes kis mini szoknyájában. Eljött a gólyabál napja, Nikoletta ekkor már otthonosan élte új világát és tudta nagy sikere lesz az egész iskola előtt. A disco elkezdődött és a rejtett italozások szépen lassan segítettek abban, hogy mindenki levetkőzze gátlásait, Nikoletta csak táncolt és élvezte ahogy a pasik zsonganak körülötte. Érezte ahogy a kezek megfogják a seggét és az utolsó hülye gyerek is kéjesen mosolyog rá, erre ő csak egy szép mosollyal reagált és úgy érezte ő itt a legszexibb lány! Kicsípte magát a suli bulira, hiszen ennyire kihívóan talán sosem öltözött fel eddig, magas sarkú szandálját direkt erre az alkalomra vette és nagyon eltalálta mi ál jól a kecses lábfején, fehér mini szoknyája kiemelte gyönyörű szoláriumbarna bőrét és merészen kivágott fekete toppjában nagyon jól mutattak a formás mellei, kész is volt a szép fekete hajú szex istennő! Kis fekete tanga bugyija egyre több simítást engedett át ám ez őt az egyre több itallal valahogy nem zavarta.

Nikoletta elemében volt mikor egy barátnője odalépett hozzá megfogta a kezét és azt mondta gyere Nikoletta, megyünk egy házibuliba. Hideg volt, február a lányokon csak vékony kabát volt és már lassan 20 perce álltak az utcán mire befutott a szakadt opel mely értük jött. Nem túl bizalom gerjesztő srác ült az autóban, afféle szabad idő ruhás telepi suttyó, üljetek be lányok, Nikoletta hátra ült barátnője Sziszka előre és csókkal köszönt a bizalom gerjesztő egyénnek. Ő Tomi, jött Ritától a bemutatás hozzá megyünk. Sziszka és Nikoletta nem voltak a legjobb barátnők, inkább mondjuk úgy, hogy jóban voltak ám egy általános ki nem mondott ellentét azért volt közöttük, főleg Sziszka beszélt Nikakáról a háta mögött. Hívd fel a Csabit, szólt a sofőr Ritának, aki tárcsázott " Na hello, gyere, kimegyünk érted. Igen hoztam neked csajt, meglátod tetszeni fog." Be voltam jelentve? Gondolta magában Nikoletta, kicsit izgult de úgy gondolta mi rossz történhet. Pár perc autózás után megérkeztek egy házhoz, ahonnan kijött Csabi, mintha egy klón lett volna, sötét kék melegítő, egy svájci sapkával megtoldva. Csabi beült Nikoletta mellé és elindultak. Kihajtanak a fő útra és Tomi mosolyogva néz a visszapillantóba, "Na hogy tetszik Csabi? - Nagyon tuti a kiscsaj te!" Válaszolt nevetve Csabi majd beszédbe elgyedett Nikakával.

- Szia, Sziszka mondta, hogy nincsen pasid és szívesen jönnél bulizni palikkal.
- Ezt mondta? De ha már itt vagyok miért ne. (Hangzott a válasz.)
- Meglátod kiscsaj nagyon be fog jönni, csak ide akarsz jönni majd máskor.
Egy bő 10 perces beszélgetés után megérkeztek az újpesti kőházhoz ahol Tomi lakott.
- A lámpa kiégett a lépcsőházban. (Mondta Tomi)
- Nem baj mi úgyis a lifttel megyünk. És ezzel a lendülettel Csabi nyitotta is az ajtót. Bent a liftben Nikoletta jobban végig szemlélhette a srácot és tudatosult benne egy igazi lakó telepi suttyóval akadt össze, akinek ráadásul a fogai sem a legjobb állapotban vannak. Mikor a lift elindult Csabi a falhoz nyomta Nikakát és lesmárolta őt. A cselekedet lehőkölte Nikakát, hiszen eddig csak egy pasival csinálta ezt, akinek nem sörszagú volt a szája. Ennek ellenére Nikoletta hagyta magát és úgy gondolta lesz, ami lesz.

Csabi kezei markolászták Nikoletta seggét és mikor felértek a fiú nevetve szált ki a liftből, "Nekem már kezd felállni a faszom." A lassú lift nem volt sokkal gyorsabb mint a másik pár ezért nem kellett túl sokat várni arra belépjenek a lakásba. Büdös van itt, ez volt az első gondolata Nikakának mikor belépett a lakásba és a látványba sem kellett csalódnia hiszen valódi disznóól fogadta. Pizzás és sörös dobozok mindenhol valamint eldobált zoknik és alsónadrágok. Üljetek le lányok, mondta Tomi és elment a konyhába majd visszatért egy üveg vodkával.
- Remélem, te is szereted Era. - Mondta Tomi.
- Hát nem nagyon ittam még vodkát, de ma már annyi mindent ittam hogy ezt is kipróbálom. Nevetett fel Nikoletta
Teltek a percek és egyre tüntek ez az italok mikor Csabi megjegyezte.
- Te Sziszka, ennek nagyon jó csöcsei vannak!
Nikoletta nevetett és elpirult, kicsit váratlanul érte a megjegyzés. Megyek pisilek, mondta és kiment a WC-be. Mikor visszajött látta hogy már csak Csabi van a szobába és éppen oltja le a lámpát.
- Na, menjünk mi is.
- Jól van. Nevetett fel Nikoletta becsípve.

Bementek a szobába és az állapot talán még kaotikusabb volt, mint ami kint fogadta. Iszonyatos rendetlenség, sex újság poszterek a falon, igazi csajozós szoba. Csabi ismét lesmárolta Nikakát és segge valamint mellei fogdosásba kezdett. Nikoletta csak ölelte ám Csabi egész egyszerűen a farkára húzta a lány kezét.
- Na, vetkőzzél le!
Nikoletta szépen lassan kibújt a top-jából és a zavarral együtt egy érdekes forróság is elöntötte a testét.
- De jók a csöcseid te! Hangzott el a tapintatos dícséret.
Kibújt a szandálból majd letolta a szoknyáját és ott ált abban az enni való kis tanga bugyiban. Csabi ismét megfogdosta Nikoletta szép testét majd melegítő nadrágját a bokájáig tolta és pólóját feljebb húzta. Nikoletta előző barátja egy rendes srác volt aki igen igényes volt ám méretileg nem volt a toppon, ám 14cm-es csupaszra borotvált farka Nikakának sex terén a mindent jelentette. Mikor Nikoletta lenézett kicsit meghökkent, hisz most nem a megszokott aranyos kis csupasz kukit látta, hanem egy méretes vastag szőrös félkemény faszt!

Nikoletta letérdelt és lassan megfogta ám nem nagyon tudta mit kéne csinálnia hiszen előző barátja nem várta el tőle hogy bekapja neki. Simogatta, huzogatta a bőrt, meg-meg nyalta, ismerkedett az új szerszámmal. Lassan 5 perce térdelt már mikor Csabi megfogta Nikakát a tarkójánál és farkán felhúzva a bőrt a lány szájába tolta azt. Érdeke érzés volt ez, a nagy makk szinte teljesen kitöltötte a lány száját ezért elég ügyetlen volt. Csabi szépen lassan felkeményedett majd megjegyezte.

- Bazdmeg, te nem tudsz szopni. Tiszta égő vagy.
Nikoletta elpirult és mosolyt eröltetett az arcára miközben mentegetőzött hogy ilyen naggyal nem volt még dolga. Csabi kibújt a ruháiból ám a zokniját magán hagyta és hanyatt feküdt az ágyban.
- Na gyere, gyakorolj még egy kicsit. Közben meg ujjazd magad, hogy nedves legyél ám.
Nikoletta az ágyra térdelt, balkezével megfogta a hatalmasra duzzadt faszt jobb kezét pedig a puncijához tette és Csabi farka felé hajolt. Próbálta csinálni amit a pornó filmeken látott és közben az járt a fejében hogy hogy fog ez neki beférni.
- Kapd be a golyókat Nika. Szólt oda Csabi.
Nikoletta kivette a szájából a faszt és ránézett a két szőrös golyóra és megfogta őket.
- Na, szopkodd már.
Hát nem ez volt Nikoletta álma, hogy szörös golyókkal játszon és hamar vissza ér tért a farokhoz ám ekkor Csabi oda szólt neki.
- Forduljál, megbaszlak.
Nikoletta életében először hallotta ezt így élesben, hiszen eddig ő és volt barátja csak a szeretkezés szót használták. Nikoletta megfordult és négykézláb várta, hogy mi is fog történni, egy kéz végig simította a seggét, majd középső ujjával tövig benyúl Nikoletta puncijába. Elég nedves, gondolta Csabi és elkezdte benyomni a nagy farkát. Szinte tapadt Nikoletta puncija, hiszen egy még igen szűk kis puncival volt dolga Csabinak.
- Nem nagyon vagy bejáratva. Mondta Csabi miközben lassan tolta be Nikakának aki két marokkal szorította a takarót. A tizennyolcadik centi felé Nikoletta sziszegése egyre hangosodott melyre ennyi választ kapott.

- Most már ne játszd meg magad. És beért tövig a méretes fasz. Csabi elkezdi lökni a farkát és minden lökéssel Nikoletta felnyög. A tempó egyre gyorsabb és minden egyes lökésnél mikor Nikoletta seggét éri a szőrös ágyék egyre hangosabban nyög fel.
- Jaj, ez az te kis kurva. Csabi szavaiból kivehetjük, hogy mikor egy 28 éves építőipari munkás eljut oda megbaszhat egy 18 éves kis csoda nőt, akkor úgy érzi nagyon szét kell basznom, mert ilyen mégegy nem lesz. És él is az alkalommal Csabi, hiszen egyre hangosabban nyög a lány a méretes fasz túlvégén. Csabi lök egy nagyot, majd kihúzza és egy nagy felhördülés közepette hatalmasat spriccel.

Nikakára sosem élveztek még rá hiszen csak óvszerben szeretkezett eddig, ezért furcsa volt neki az érzés amint érezte hogy a fenekén végig spriccelő sperma szépen végig halad a hátán és tarkójánál a holló fekete hajkoronán csapódik szét végleg. Az új érzésből akkor ébred fel mikor hajáról szépen lassan egy csepp sperma gördül az arcára. Feltérdel ám ekkor Csabi már az ágyon ál és tartja a gecis farkát. Nikoletta már tudta mit kell csinálni, látott ő már pornó filmet, ám arra nem számított hogy mielőtt bekapná Csabi még az arcára keni a farkán csüngő spermát majd hozzáteszi.
- Most nem fogom meg a fejedet, mert csupa geci a hajad. Jól megbasztalak, remélem, évezted.
- Aha. Hangzott a "kielégült" válasz.
Nikoletta felállt és a fürdő felé vette az irányt, kilép az elő szobába pucéran ahol Nikoletta éppen TV-t néz majd Nikakára nézve hangos nevetésbe kezd. Utána megy és nevetve mondja a mosakodó lánynak.
- Csupa geci vagy Nika, szépen rád lőttek.
- Ja. Mosolyog Nikoletta nagylányosan
- Hajad is csupa geci, hallottam hogy jól megbaszott.
- Hát nem volt egyszerű, kurva nagy farka volt.
Miközben a lányok a fürdőben diskuráltak bentről hallani lehetett a fiúk párbeszédét is melyből Nikakában egy mondat maradt meg.
- Nagyon szétbasztam ezt a kis kurvát, visítozott rendesen.
Nikoletta annyira az arcával és a hajával volt elfoglalva, hogy a hátát és a fenekét meg se törölte és mivel indultak is vissza így vettel fel a ruháit mely a lépcsőházban lefelé tudatosult benne.

Csabi visszafelé nem tartott velük és a lányokat ki rakták metrónál ahonnan kétfelé mentek. Nikoletta beült a metró kocsiba és átgondolta az estét, itt ülök, kijózanodva, geci szagom van, mert a toppom már át is ázott a hátamon. Nikoletta telefonja megcsörren.
- Nemsokára anyu, már tartok haza.
Nikoletta meglepődött anyja kérdésén, bulizni nem mész? És mikor telefonjára nézett meglepődve vette észre, hogy még este 11 óra sincs.


Szextörténet ajánló:


Karcsi és Niki más házaspárral kefél


Nikoletta és Karcsi vidám, lezser házaspár, mindketten túl vannak már a negyvenedik évükön, s számtalan pikáns kalanddal fűszerezték alapvetően harmonikus és igazán jó házasságukat. Persze előfordult, hogy a pikánsnak ígérkező kaland rosszul sikerült, vagy váratlanul groteszk fordulatot vett. Időnként kiderült, hogy a gruppenszexek vállalkozó szellemű tagjai nem egyformán vállalkozó szelleműek, ső....

Szex Chatelés


Fáradt aggyal ülök a gép előtt. Kicsit csalódottan meredek a képernyőre. Persze megint csetelek. Ne kérdezd, minek. Az utóbbi időben ez lett az esti programom. A férjem a saját gépén játszik háborúsat a barátaival a nappaliban, én meg az ebédlőt bitorlom, és szintén a hálón lógok. A mottó: közös ágy, külön gép, s azt gondoljuk, ezzel feltaláltuk a hosszú, boldog párkapcsolat titkát. A hosszával ni....

Anya és én pornózunk


Anya és én pornózunk

Az én történetem akkor vált igazán érdekessé mikor az apám megcsalta az anyámat egy 24 éves csajjal. Az anyám 37 éves nem túl sovány de nem is mondhatni rá hogy elhízott vagy duci, inkább formás ha jellemeznem kéne. Mielõtt megtörtént a megcsalás sem mondhatnám hogy szégyenlõs volt az anyám elõttem de a fiatal csaj után azért egyre érezhetõbbé vált a dolog. Az el....

Szexalbérlet


Pár éve egy kétszobás lakást vettem egy kisvárosban befektetési céllal, úgy gondoltam, bérbe adom. Megmutattam barátomnak, Bélának is a kéglit. Béla a hatvanas évei elején járt ( én 55 voltam), de folyton fiatal csajokkal mászkált. Elmondása szerint a húsz év alatti lányok az igaziak. Az sem zavarta, hogy egyébként nős volt, felesége korabeli asszony, aki vagy elnézte neki effajta hóbortját, vagy ....

Tanárnőből ribancot III.


Ahogy bekötött szemmel térdelt Niki, ruhasuhogást, mozgolódást és halk lépéseket hallott. Kis idő múlva érezte ahogy tátott szájába kicsit bizonytalanul becsúszik egy fasz. Elég vékony volt, de a hosszát nem tudta felmérni, mert pár centi behatolás után megállt egy helyben.
-Szopja Tanárnő-súgta a fülébe egy forró leheletű srác.Niki rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni.....

Nikoletta a fasztalicska


Nikoletta. Most mit szépítsem. 25 éves voltam és úgy elcsábítottam egy 18 éves lány, hogy csak. A kedvenc helyünkön ültünk, amikor egy társasággal csatlakozott hozzánk. Nagyon megtetszet. Rövid fekete haj volt és nagyon szép formájú. Hirtelen, ha megkérdezik, mit látok rajta, biztos még a ruháját sem tudtam volna megmondani milyen színű. Hülyéskedtünk is eleget minden idétlen viccet elmondtunk, am....Szextörténet címkék

csúszka | bosszúj | bennem volt | udvar | két tizen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.