Szex a mostoha húgommal


Sziasztok, gondoltam elmesélek egy történetet, ami rólam és mostoha húgomról szól. Mikor 6 éves voltam, elváltak a szüleim. Én anyámnál maradtam, ám mikor 8 éves lettem, talált magának egy másik férfit az életébe, akinek viszont volt egy lánya. Egyszóval 8 éve élünk együtt a húgommal.
Engem Ádámnak hívnak, őt pedig Csengének.
A meztelenkedés eléggé megszokott volt családunkban, amíg Csenge szégyenlősebb nem lett. Régebben még együtt is fürödtünk (sajnos ezzel a szokással felhagytunk). Habár, csak az utóbbi 2 évben néztem meg magamnak alaposabban Csengét, ahogyan ő is engem. Szép volt a teste, közepes méretű, ám feszes mellekkel, kerek popsival, hosszú vékony lábakkal, és gyönyörű arccal.
Én átlagos testalkatú vagyok, átlagos farokkal.

A történet akkor történt, mikor még 16 éves voltam, Csenge pedig 15. Történt tavaly nyáron, hogy szüleink elmentek otthonról egy hétre házassági évforduló miatt. Estefele indultak útnak.
- Aztán jók legyetek! - mondta anyu, majd kiment egy bőrönddel a kezében a kocsihoz.
- Majd igyekszem, szia! - feleltem, integettem az ajtóban, és néztem ahogy elhajtanak a háztól.
- Végre!
Ezzel a lendülettel fel is mentem az emeletre, gondoltam elkezdek valami programot szervezni erre a hosszú hétre. Ám ahogy felértem, vízcsobogás hangjára lettem figyelmes. Csenge éppen a zuhany alatt volt. Gondoltam benézek a kulcslyukon, mivel egyre kevesebb alkalmam jut megcsodálni gyönyörű idomait. Benéztem, látom hogy ott állt a zuhany alatt, éppen szappanozta a mellét. Mondanom se kell, a gatyámban lévő dolog egyből reagált az eseményekre. Miután alaposan beszappanozta a mellét, jött a többi testrésze. Lassan bekente a vékony kezét, hasát, formás lábait, de legvégül a punciját. Szép fazonra borotválva hordta, csak egy apró csík volt felette. Na ezt már nem bírtam tovább, előkaptam lüktető farkam, és elkezdtem erőteljesen húzogatni. Eközben húgom már mosta le magáról a szappant, amivel túl rövid idő alatt végzett, és kijött a zuhany alól. Én kicsit megijedtem, berohantam a szobámba, becsuktam az ajtót és az ágyon folytattam amit abbahagytam. Becsukott szemmel magam elé képzeltem Csengét, ahogyan fürdik tovább, ahogyan simogatja és kényezteti magát. Hirtelen elélveztem, a sperma rászállt a mellkasomra, és ráfolyt a kezemre. Kinyitom a szemem, és legnagyobb döbbenetemre ott áll az ajtóban törülközőben Csenge.
- Szia...öö...én csak...az Mp3...- majd megfordult, és elviharzott a szobájába.
Elkáromkodtam halkan magam, majd megtörölköztem. Kicsit mérges voltam magamra, hogy nem tudtam bezárni az ajtót. Kicsit kellemetlenül érintett, hogy meglátott a húgom.

Később lenéztem a konyhába valami harapnivalóért. Áthaladtam a nappalin, ahol Csenge Tv-zett. Egyből vörös lett a fejem, de szerencsére nem látszott a gyenge fényben. Miközben csináltam egy szendvicset, Cseni bejött a konyhába.
- Szia - köszönt kicsit megszeppent hangon.
- Csak beszélni szeretnék veled a ma történtekről. Tudom, hogy ez mennyire kellemetlenül érint téged, hogy megláttalak, és bocsánatot szeretnék kérni, hogy így rádtörtem.
- Semmi baj, mindenkivel megeshet - mondtam, de persze egy kicsit még mérges voltam rá.
- Ám meg nem kell szégyellni, én úgy hallottam, hogy mindenki csinálja.
- Még te is? - kérdeztem vissza, amire hosszú ő-zésbe és hát-ozásba kezdett
- Néha
- Tehát igen - vágtam rá határozottan.
Innentől már kicsit oldódott a feszültség, és elkezdtünk beszélgetni mindenféléről. Együtt néztük tovább a Tv-t, és közbe beszélgettünk.
- Ám te kire szoktad? - esett ki egyszer csak belőle ez a kérdés. Először kerek szemeket vágtam, de aztán mosolyogva válaszoltam:
- Mondd el előbb te, mégis csak te láttál meg ma...
- Hát jól van! - színlelt sértődöttséget. - Igazából én Interneten szoktam nézni videókat, és hát arra. De most te jössz!
- Én is ott, vagy osztálytársakra, vagy...- jött ki belőlem a szó, amiért belül szidtam magam.
- Vagy? - kérdezte érdeklődve. Én mondtam neki, hogy nem érdekes, meg hogy hagyjuk, de végül csak kihúzta belőlem.
- Hát...Rád - mondtam pirulva. Ezen ő csak mosolygott.
- Végül is, ezt bóknak is vehetem!
Majd végül arra hivatkozván, hogy fáradt vagyok, elmentem lefeküdni.

Másnap, délben furcsa zajokat hallottam a szomszéd szobából. Odamentem, és megint a kulcslyuk révén tudtam meg, hogy mi történik ott. Elkerekedett a szemem, Csenge ott feküdt az ágyon és maszturbált. A lábai szét voltak tárva, úgy simogatta a punciját egyik kezével, míg a másikkal mellét masszírozta. Éreztem, hogy megint lüktet a botom. Úgy gondoltam itt a bosszú ideje, és megmarkoltam a kilincset, és kinyitottam az ajtót. Beléptem a szobába, és húgom szemébe néztem. Ő visszanézett, és mintha mise történt volta, és folytatta tovább a masztizást. Én kábultam figyeltem, álló farokkal. Húgom már nem fogta vissza magát, és hangosam nyögdécselve ujjazta magát, amíg hangos sikollyal el nem élvezett.
-Most már kvittek vagyunk - Mondta, majd magára kapott egy köpenyt, és lement a földszintre. Visszasiettem a szobámba, és kivertem magamnak.

Este volt, éppen játszottam a számítógépen, persze agyam még mindig a délben történtek körül forog. Kopogtak az ajtón.
- Jöhetsz!
- Szia - állt Csenge az ajtóban. - Csak gondoltam megkérdezlek, nincs-e kedved megnézni a Kaptárt velem? Szégyellem bevallani, de kicsit félek egyedül a sötétben nézni...
- Persze, végül is nincs jobb dolgom - mondtam, és már lenn is voltunk. Lenn már elő volt készítve minden, popcorn, egy pokróc, üdítő. Betakarózva néztük a filmet, kinn esett az eső, és egy kicsit hideg is volt. Húgom átkarolt, és minden egyes ijesztő jelenetnél megszorította a karom, és közelebb bújt hozzám. Hamar vége lett a filmnek, én felkapcsoltam a villanyt, hogy hozok még egy kis üdítőt. Egyikünk se volt fáradt, így tovább tévéztünk. Kapcsolgattunk össze vissza, amíg egy pornó csatornán kötöttünk ki. Csenivel egy pokróccal betakarózva néztük a filmet, amiben éppen egy fiatal csaj lovagolt egy férfi farkán. A farkam megint nem bírt magával, azonnal elkezdett ágaskodni.
- Hoppá! - mondta Cseni, és mintha próbált volna átkapcsolni, nyomogatta a gombokat. Ám a tv sehogy sem reagált. (Később kiderült, hogy ő vette ki az egyik elemet)

Jó negyed óra telt el így, amikor nem bírtam tovább, és elkezdtem maszturbálni a takaró alatt, remélve, hogy Csenge nem látja meg. Hirtelen lehúzta a pokrócot, és ekkor láttam, hogy letolt gatyával épp vadul körözött a kezével csiklója körül.
- Ha már mind a ketten csináljuk, mért rejtsük el? - mondta mosolyogva
Tovább húzogattam a bőrt faszomon, de nem is a filmet, hanem Csenit néztem. Ő becsukott szemmel ujjazta magát. Hangos nyögéseket hallatott, amikor legnagyobb meglepetésemre egyszer csak átnyúlt a kis kezével, és elkezdte nekem verni a farkam. Alig bírtam visszatartani nehogy elsüljek. Gondoltam én is felfedezem a ,,szomszédos területeket" és odanyúltam forró puncijához. Puha és nedves volt. Elkezdtem simogatni, majd körkörös mozdulatokkal izgattam tovább.
- Mindj... járt elme... gyek - mondtam, erre felállt elém térdelt és folytatta tovább ingerlésem, amíg el nem sültem. Forró spermám az arcára és a pólójára lőttem. Letörölt az ujjával egy kicsit, majd lenyalta.
- Hmm, nem rossz! - majd lenyalta makkomról a maradék ondót, és bekapta a farkam. Nyelvével ingerelte a makkom, közben pedig szívta ki a maradék ondót. Halkan nyögtem, ahogy élveztem forró szája érintését. Majd kis idő múlva abba hagyta.
- Ez nagyon jó volt - mondtam neki még mindig kábán.
- Szeretném viszonozni! Ülj fel kérlek.

Úgy is tett, megfogtam a lábait és széttoltam, odahajoltam közel a puncijához, majd belenyaltam. Hangos nyögéssel válaszolt tettemre. Én felbátorodva belenyaltam ismét, és elkezdtem ingerelni erőteljesebben nyelvemmel. Kezeimmel közben melleit gyúrtam. Hangosan nyögdécselt, éreztem hogy nem lehet sok hátra neki, ezért egyik kezemmel besegítettem csiklója izgatásába. Már nem bírta tovább, teste megremegett, és egy kisebb sikollyal elélvezett.
- Ez csodálatos volt...- lihegte. - Csodás nyelved van!

Ezután felmentünk a zuhanyzóba, ahol alaposan megmosakodtunk, persze én segítettem neki mindenhol tisztának lenni, ahogy ő is engem. Még egyszer elélvezésig kényeztetett szájával, majd jó éjt puszit nyomott makkomra, és törülközőben elment lefeküdni. Még az ágyban elismételtem magamban a mai napon történteket, és én is elaludtam.


Szextörténet ajánló:


Strandon rámverték


Nórinak hívnak, 2021 nyarán 26 évesen vége lett egy igen kimerítő 6 éves kapcsolatomnak, ami a végére már toxic volt. Így, úgy döntöttem, hogy kiszeretném élvezni a fiatal éveimet és amit lehet kipróbálok, illetve nem mondok nemet új dolgokra. Így esett meg velem a következő történet.
Júniusi forró péntek volt, így reggel úgy határoztam, hogy munka helyett inkább elmegyek a városunk strandj....

Lilla (éppen) hatvan éve szeretkezett velünk.4.


Folytatás.
1960 augusztus 16-án, Ábrahám napján éppen hatvan éve történt. Bandi nem hiába hozott fel bibliai példát, tehát én voltam Ábrahám, Lilla pedig Sára, ez a példa két dolgot is előre vetített, egyrészt amit nem tudtunk előre, hogy Bandit majd református lelkésznek szentelik, és amiben biztos voltam, hogy Lilla sok férfi örömét fogja szolgálni, ha rajtam múlik. Már az előkészítés is ....

A feleségem kölcsönben


A következő esemény jó néhány évvel az első után történt, de talán mind közül ez volt a legjobb. Ezért gondoltam, hogy az időrendi sorrendet felrúgva, következzen most ez.
Egy nyári hétvégén történt, hogy egy barátom (hívjuk őt Zoltánnak) és felesége (aki legyen Zsuzsi) átugrottak hozzánk egy „csak úgy” látogatásra. Nem volt megbeszélve, egyszer csak betoppantak, hogy : helló nem zavarunk!?....

Análkaland az irodában


Szokás szerint pontban fél nyolckor érkezem.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy ugyanúgy néz ki minden, ahogy tegnap itt hagytam. A főnökség nem építette át az irodámat, titkárnőm sincs, aki a kávéval és egy kedves mosollyal várna. Nyitom az ajtót, belépek, Mártika már persze itt van, öt éve egyetlen egyszer sikerült korábban jönnöm, az is akkor volt mikor egy átmulatott hétvégén megfeledkezt....

A közös kis kurva


Amit rólam tudni kell, hogy Ricsinek hívnak, jelenleg 21 éves vagyok, az eset 3 éve történt. Akkoriban már elkezdtem kondiba járni, de sosem voltam nagy darab 180 cm-hez a 75-80 kg még soványnak is mondható.

Az iskolánkba elég sok lány járt, de a legtöbb már akkor is ribi volt és tette magát. És pont ez az amiért nekem és pár osztálytársamnak a figyelmét nem keltették úgy fel mint....

A bokorban anitával


A bokorban anitával

Két hete történhetett körülbelül,hogy összefutottunk a Nikoletta fasztalicskával,de nem vertük szarrá,hanem kibékültünk vele:)Azt hazudtuk neki,véletlenük hagytuk ott,mert azt hittük elõre ült a Taxishoz. El is hitte:)))) Azt mondta,kiáltt stoppolni, hárman kurvának nézték,mondom magamba,sokat nem tévedtek,végül egy rendõr felvette,felhívták a Jóska bácsit,de az el....Szextörténet címkék

kéjluk | csizma | kalandozás | megdughat | a disco |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.