Testvérszex


Az események majdnem 10 évvel ezelőtt kezdődtek. Én akkor 17 éves múltam és egy vidéki város gimnáziumának végzős tanulója voltam. Korán önállóságra neveltek szüleim, mert a munkájukból kifolyólag sokat tartózkodtak külföldön, a bátyám Budapesten volt egyetemista így sokat egyedül töltöttem napjaimat. A 2-3 kilogramm többlet súlyom, az általam még kifinomulatlannak vélt testem miatt visszahúzódó voltam, pedig a barátnőim szerint már egy igazi bombázó alkatom volt, mert az anyukámtól örökölt kemény 90-es labda formájú melleim a fiúk tekintetét vonzották. Kapcsolataim a fiúkkal a szerelem terén ezen visszafogottságom miatt gyorsan megszakadt, hisz a smárolásnál tovább nem igen engedtem tovább menni a kapcsolatot. Én büszkén felvállaltam, hogy akkor még szűz vagyok mi miatt a fiúknak még izgatóbb lettem.
Egy péntek kora délutáni szerelmi csalódás utáni pityergésemben annyira beleéltem magam az önsajnálatba tudva szüleim egy hétig nem jönnek haza, hogy észre sem vettem a már felnőtt 20 éves bátyám hazaérkezését. Én összerezzentem mikor vidáman berohant a szobámba Ő meg megdöbbent, hogy itatom az egereket.
-Húgi mi történt? Nagy baj van?- Faggatott köszönés után azonnal.
Zavaromban nem tudtam mit mondani, csak pityegtem tovább. Ő mellém ült, magához húzott, puszit nyomott a fejem búbjára majd nyaggatni kezdett.
-Tündi! Ne légy buta. Jön a hétvége és Te siránkozással akarod tölteni? Ha gondolod, mint régen beszéljük ki mi a bajod és ha máshogy nem tudok segíteni akkor azzal, hogy meghallgatlak.
-Ari vagy bátyus, de nem hinném, hogy neked most egy hisztis csitri panasz áradatára van szükséged, inkább menj Zsókához hisz már egy hete nem találkoztatok.- szipogtam a papír zsepibe és titkon irigykedtem Zsókára a bátyám menyasszonyára, hogy neki milyen könnyű, hogy ilyen klassz hapsit sikerült kifogni mint a bátyám.
-Tündi! Hát nagy lehet a baj nálad! Elfelejtetted, hogy már a múlt héten mondta a kedvesem, hogy a hétvégén nem jön haza a koleszból! Így ha kell minden időm a Te panaszáradatodra tudom fordítani.- mondta majd ismét egy puszit nyomott az orrom hegyére mi melegséggel töltött el, hogy ilyen bátyám van.
-Ja igen, tényleg emlékszem, de akkor meg pihenj, tanulj és törődj magaddal mintsem egy ilyen kis liba nyafogását hallgasd.
-Ne ellenkezz velem Te lány, mert apa helyett is apád leszek és elfenekellek, mint Ő tette veled tízen jó néhány évvel ezelőtt mikor hisztiztél a ruhád miatt. Emlékszel?- és egy huncut mosoly futott át az arcán miben egy kis gúny is volt.
-Jól van hadjál már békén! Amúgy sem bírnád el a disznó súlyomat!- mosolyogtam már én is, de a szemem még könnyes volt!
-Na ne nézzél mér olyan mimózának, hogy a pihe kis súlyoddal nem birkózom meg. Vagy 45 kiló?
-De hülye vagy Te! 45 hmmm, de jó is lenne! Néz már rám Zsolt! Közel 170 cm magas vagyok és pár kilóval a 60 felett! Nem csak Te nőttél én is! -háborodtam fel.
-Jól van, igazad van! Gyere le velem a konyhába együnk valamit, mert éhes vagyok mint egy farkas és majd utána dumcsizunk, mint gyerek korunkba bebújva a szoba sarkába, hogy senki ne tudjon a titkunkról.- kézen fogott felhúzott az ágyról, maga elé engedett és a fenekemre pacsizott egyet.
-NA- már nevettem én is.
A maradék rakott krumplit gyorson megmelegítettem és a jénaiból kezdtük behabzsolni egymás ellen, mint régen tettük. Közben meséltünk egymásnak az elmúlt héten történtekről és kezdtem feledni a problémámat. Tisztára nyaltuk a tálat, megittunk majd egy liter colát és egymás ellen büfögtünk mint gyerek korunkban. A végén már röhögtünk egymáson. Mikor bekapcsoltam a mosogató gépet Zsolt megfogta a kezem és húzott a nappaliba.
-Gyere Te nagy disznó most öntsd ki a lelked!
-Te szemét! Nem is vagyok disznó és már neked köszönhetően jobb a kedvem is.
-Nincs apelláta, jössz és kiöntöd a lelked.
-De komolyan semmi bajom, csak ... csak...-haraptam el a mondat végét.
-Csak?- nézet rám kérdőn és ellentmondást nem tűrően.
-Figyelj erről nehéz beszélni és pont Neked a bátyámnak!?
-Mi van bankot raboltál? Kocsit loptál?
-Neeeemmmmmmm!
-Akkor csak női dolog lehet!
-Ahhaaa!
-Nem baj kezdj bele Tündi! Előttünk a délután, az este sőt az éjszaka is.
Még kérettem magam, de a végén vörös fejjel belekezdtem a mondókámba.
-Tudod olyan szerencsétlen vagyok, mert minden pasim repít, mint az atléták a diszkoszt és tudom is az okát, de nem vagyok képes változtatni... nem is nem képes inkább nincs bátorságom lépni.
-Mi a baj?- szúrta be a kérdést Zsolt.
-Mikor egy fiút megkedvelek, megszeretek sőt szerelmes is leszek bele sajnos a szexuális visszafogottságom miatt elveszítem.
-Mi a gond?- fél szavakkal irányította a beszélgetést.
-Rövidebb hosszabb idő elteltével a fiúknak nem elég a sétálás, csókolózás és a mozi sötétjében a matatás, pettingezés. Többet akarnak.
-Ez a természetes! Ebben mi a probléma?
-HÁTTTT! Valahol már én is vágynám a más által adott élvezetet, de szégyellem a meztelenségem és félek a fiú látványától is, de ha ezen túl is lépnék, mit kezdenék egy meztelen fiúval és Ő mit kezdene velem.
-Tündi!... Látod az van amit mondtam nem igen tudok Neked segíteni ebben a gondodban, de már azt is látom, hogy " a csak beszéld ki" most Neked nem segít! Had gondolkozzam egy picit a zuhany alatt mi is a megoldás és erre a beszélgetésre térjünk vissza egy fél óra múlva.
-Á nem hadjuk a fenében!
-Nem nem! Első ötletem már a kútba is dobom, mert rajtad egy pornó nem segít, hisz nálad már az alapoknál gondok vannak. ...Gondolkozom!- és gondterhelten kimászott a fürdőbe.
Nem telt bele 20 perc és a bátyám vizesen egy szál törölközőbe csavargózva jött, de a ráncok a homlokán voltak. Én kigubbadt szemekkel, vörös fejjek bámultam rá, de őt nem zavarta, de miért is zavarta volna, hisz 5-6 évvel ezelőtt még együtt fürödtünk, de utána a szüleink nem örvendezte, hisz "pacsálunk" jelszóval megtiltották a közös fürdést.
-Hugi! Nem jött jó ötlet a fejembe, de ... helló mi van veled nem láttál még? Kocsányon lóg a szemed... Basszus, hát Te már tőlem is zavarba jössz?
-Hááátttt! Mit ne mondjak megváltoztál előnyödre és biz Isten jó irányba. Nem sok ilyen jó hapsi szaladgál manapság... Lehet irigykedem Zsókára?-és hangos erőltetett nevetéssel lepleztem zavarom.
-Megvan! Persze, hogy úgy kell kezdeni az "oktatásod", hogy a kúra első része a meztelenséghez való szoktatás lesz! Most azonnal vetközz bugyira és meltartóra és úgy beszélgetünk tovább!- mondta már csillogó szemekkel.
-Te lökött, hát nincs szemed! Néz már végig rajtam! Nem látod, hogy nincs is rajtam melltartó!- mondtam reflexből, de már bántam is, hisz a kezem a szám elé kaptam.
Zsolton volt most a csodálkozás és dülledt szemekkel vizsgálta a melleimet a pólón keresztül minek zavaromban a bimbóim már szinte átszakították az anyagát! Nyelt vagy négyet a bátyám és jó egy perc után elcsukló hangon a szemét le sem véve a pólóról csak annyit nyögött.
-Hát akkor vetkőzz bugyira.
-Nem vagy Te normális! Pont a bátyámnak mutogatom magam!
-Ühü - volt csak a válasz.
Én felháborodottan tiltakoztam, de Ő csak azt hajtogatta.
-Ha előttem a bátyád előtt szégyelled magad akkor más idegen srác előtt, hogy vetkőzöl le?
Tudtam igaza van és valahogy le kell győznöm azt érzést és erőt vettem magamon. Hátat fordítottam neki majd letoltam a szabadidő nadrágom, a pólómból is kibújtam. Kezem átfontam a mellem előtt, tenyeremmel próbáltam takarni a melleimet, de nem sok sikerrel és így háttal álltam a bátyámnak. Zavart, hogy nem szól hozzám és semmi nem történik és kezdtem magam kellemetlenül érezni, mire megtörte a csendet.
-Na látod nem is volt oly nehéz és ezt más férfivel is így csináld. Hiába a húgom vagy, de be kell valljam így hátulról nézve is csodálatos tested van és bolondulni fognak érted a férfiak ha már csak azt láthatják amit én.
Én mivel még háttal álltam Neki és arcom nem láthatta elégedetten mosolyogtam. Megijedtem, mert hallottam feláll és nem tudtam mit akar, de csak elment mellette és hátra sem fordult, pedig azt hittem előlről is meg akar nézni, de Ő csak elviharzott mellettem és annyit mondott.
-Jó sós volt ez a rakott krumpli, megyek iszom valamit! Jössz?- De meg sem várva a választ kiment.
Álltam egy darabig szerencsétlenül és csalódottan, mert azt hittem megoldást találunk a gondomra, de hát mit volt tenni lassan kimentem utána a konyhába. A kezemmel még takartam amit bírtam, nem sok sikerrel és láttam a bátyám az ajtónak háttal ül az asztalnál és martinit kortyolgat. Hátra sem nézet csak mondta két korty között.
-Ha kérsz Te is gyere hozz magadnak egy poharat.
Hát most gondban voltam. Ha pohár van a kezembe, hogy takarom magam, de nyeltem egy nagyot és kivettem egyet a szekrényből és a bátyámmal szembe ültem égő fejjel. Ő mintha semmi szokatlan nem lenne csak egy pillantást vetett rám teli öntötte a poharam és csak annyit mondott.
-Fenékig a sikeredre.
Nem tudtam mit mondani és megittam az italt, de zavarom csak fokozódott hisz Zsolt úgy ült velem szembe mintha egy vasárnapi ebéden ülne a család és az egyetemről kezdett beszélni. Érdekelt a téma, hisz egy év múlva én is az akartam lenni és tátott szájjal hallgattam és kérdeztem olyan dolgokat mi engem érdekelt. Teleöntötte a poharam és furcsálltam magának csak félig, de jól esett és mind meg is ittam. Még vagy öt percig beszélgettünk mikor egyszer csak elhallgatott, végigmért és csak annyit mondott.
-Azt a bugyikát is dobd csak le magadról.- ekkor eszméltem csak rá, hogy szinte meztelenül diskuráltunk és fel sem tűnt és nem zavart, de azt azért már mégsem, gondoltam és egy merész csellel akartam kibújni az utasítása alól.
-Hahaha persze én pucérkodjak, Te meg itt csücsülsz a törülköző takarásában.- még be sem fejezhettem a mondatot, mert a bátyám felállt és egy laza mozdulattal ledobta magáról és visszaült a székre. A megdöbbenéstől meg sem tudtam figyelni a testét, meg persze merszem sem volt hozzá.
-Látod ennyi az egész! Nem szabad görcsölni akkor sem ha mással vagy. Már a mai korosztálynak ez nem kunszt, a meztelenség az természetes dolog. A koleszba is nagy melegben mindig pucér mindenki és úgy is alszunk még télen is hisz az egészséges és nem csinálunk gondot ha akár a gondnok is lát meg minket, vagy a takarító csajszi. A strandon is azok a pici rongy darabkák alig takarnak valamit és mégsem zavar.
Rájöttem igaza van, az alkohol is dolgozott és felemeltem a fenekem és az asztal alatt letoltam a bugyimat. Tovább beszélgettünk, de a téma egyre sikamlósabb egyre merészebben a szex felé terelődött. Főleg Ő mesélt az elmúlt 2-3 évről, a hódításairól a Zsóka korszakig. Forrt a levegő és éreztem nedvesedik a puncim a témától. Tátott szájjal hallgattam a különböző hódításokról az izgalmasabbnál izgalmasabb sztorikat.
Zsolt szokásához híven gondolatát félben hagyva az órára nézett és döbbente mondta.
-Húgi már több órája diskurálunk, inkább pofázok Neked és a Te gondod nem oldottuk meg.
-Semmi gond, jó volt már megint diskurálni veled és bevallom élveztem is a beszélgetést!
-Csak nem úgy?- és kacsintott egyet.
-Hát... ez had maradjon az én titkom.- már nevettem én is.
-Na add a poharad ne hadjuk meg a nedüt az üvegbe és még iszogatjuk addig megbeszéljük a haditervet.
Nem szóltam csak tartottam a poharat és csurig is lett.
-Na akkor ezen a hétvégén a lakásban csak így meztelenül tartózkodhatunk és a téma is köztünk csak a szex lehet. Te kérdezel és én ha tudok válaszolok, de ne itt a konyhába, mert elültem a seggem. Gyere menjünk fel a szobámba.- felállt a válaszomra sem várva és elindult, de oly sebesen, hogy csak a fenekét láttam és a golyóit a zacsekba a lába között csüngeni lépés közben.
Mire felértem már hanyagul az ágyán feküdt és az L alakban lévő rész maradék fekhelyére mutatott, hogy én oda üljek, feküdjek. Mivel az alkohol igen csak hatott jobbnak találtam a fekvést úgy, hogy a lábam az övére tettem. Csak feküdtünk az oldalunkon és egymás testét néztük hosszú ideig. Láttam nem hadja hidegen a bátyám az elé tárulkozó látvány, azaza a testem, mert a férfiassága kezdett megdagadni. Mivel most már én is jobban mertem mustrálni picit csalódtam, mert Zsolt szerszáma nem volt oly szép, formás méretes mint a netten, az újságokban, meg a filmekben láttam, de így élőben és világosban ennek is örültem. Ő törte meg a csenget.
-Na jól megvizsgáltuk egymás testét most beszéljünk a Te problémádról, hogy miért tartasz a
férfiaktól.
-Nem is tudom! Félek csalódást okozok a férfiaknak a testem látványával.
-Te nagyon hülye vagy! Ez a test ... Hát nézz rám szinte harcképes lettem a látványodtól, pedig én nem a nőt nézem benned hanem a húgom.- mondta komolyan és én elég bunkon reagáltam le, gondolkodás nélkül és nem törődve azzal, hogy esetleg megbántom a másikat.
-Azt látva ami a lábad között van hát nem nagyon van dicsekedni valód!
-Ezt már nevezem! Jól az ember pofájába vágod, hogy kicsi a farka! Köszi. De ezt Te honnan is tudod?
-Jaj bocs nem úgy gondoltam, mert biztos nőne ha izgatnák.- próbáltam menteni a helyzetet- én azokhoz viszonyítom miket fotókon láttam, mert élőben így még nem láttam, csak éreztem a fiúk nadrágján keresztül, de az is csalóka tudom- magyarázkodtam, de Zsolt megkegyelmezett, mert kedvesen belevágott.
-Nem kell a rizsa! Ha harcra kész vagyok nekem is 17 cm és ahogy a mondás is mondja nem a méret számít hanem, hogy játékos legyen!
-És a tied játékos?- provokáltam.
-Ha nem a hugim lennél mondanám próbáld ki.
Erre nem tudtam válaszolni így Ő kérdezett.
-Kérdem még egyszer miért félsz a férfiaktól? Ja és nem félek a szádtól és nem terelni akarom a szót az én farkam cikizéséről.
-Még egyszer bocs! Most mond el mi a Te véleményed rólam, hisz at első mint mondottam félek a férfiak mit gondolnak rólam, lehet nem is tetszem nekik. Ácsi! Ne szólj még semmit csak akkor ha megígéred az igazat mondod még ha az fájni fog is nekem.- Vártam, de a bátyám csak vizsgált és bizony tényleg egyre méretesebb lett a szerszámja. Percek múlva törte csak meg a csendet.
-Próbállak más szemmel nézni úgy mint egy nőt. A hajad dús és koronába fogja a baba arcocskádat min a két huncut szemed mindig mosolyog. Orrod piszesége és a két kis gödröcske kihagsúlyoza a szádat mire nemes egyszerűséggel csak azt mondanám: igazi szopós formája van. A nyakad bársonyos bőre hívogatja a férfi ajkakat egy csókra és éke a vállaidnak. Derekad mint egy nádszál és csípőd kellemesen szélesedik. Feneked most nem látom, de olyan harapnian hívogató, igaz kicsit ledolgozhatnál belőle, de legalább is izmosíthatnád. Combod kecses és nem elefánt lábra hasonlít hanem szépen vékonyodik a térdedig, de ezt is lehetne edzeni egy kicsit. A térded és a lábszárad kecses őzikére hasonlít. A bokád kecses, szabályos, nem kiugró. A lábujjaid formásak ívesen rövidülnek és nincs gumó a lábadon. Utoljára az erogén zónáidat hagytam. Melled látszatra kemény és labda formájú, mint az anyáé, de a Te bimbóid kecsesen állnak rajta a tíz forint nagyságú udvara pedig igen csak hívogatja a férfi embert a szopogatására. A puncid az mire nem tudok mit mondani hisz a pamacstól mit a lábad között hordasz semmit nem látni belőle. Ha a barátnőm lennél ez az egy lenne mit kifogásolnék rajtad és mielőtt megkérdeznéd miért válaszolok is. Én és a férfiak 99% a fazonra nyírt, de inkább kopasz pinát szeretik. Akkor adja ki a domborulatát, akkor látni a vágatba azokat a csodás ajkakat és nyaláskor úgy lehet igazán figyelni az élvezetre és nem fulladozni a szőrszálakban. A lényeg igazán izgató vagy és nem csodálkozom, hogy a fiúid mind fogdosni akarnak és szexuális aktust kezdeményeznek veled.- fejezte be hosszú monológját.
Én próbáltam válaszolni, de nem tudtam hirtelen mire is reagáljak, így picit csak hallgattam és néztem az akkora már remegő, teljes nagyságában meredező bátyám farkát.
-Zsolt most had válaszoljak és csak akkor válaszolj ha befejeztem mondókámat. ... Gondolkoztam én is azon, hogy a szőrömtől meg kéne válni, de nincs merszem elkezdeni hisz félek attól magamba vágok. A tornán én is sokat gondolkoztam és vettem is erobik kazettát és ezzel fogom erősíteni a fenekem és a combom így a zsírréteg is elég róluk. Azt hiszem ez volt az a két dolog mit kifogásoltál rajtam és a többi bókot köszönöm és ... és ... és ha akarod ellenőrizd a cicim keménységét és ha máshogy nem segíts szavakkal a puncim borotválásába.- és elhallgattam.
-Te lány! Hát kínozzál csak! Figyel férfi vagyok! És lassan egy hete nem elégültem ki. Te meg egy jó nő vagy, de sajnos a húgom ...
-Mert ha nem a húgod lennék?- kacérkodtam.
-Biz Isten neked esnék ..., de legalábbis élnék a felkínált lehetőséggel.
Mivel eléggé beizgultam én is és akkor nem beszéltem a martiniről sem mit elfogyasztottunk, én is izgatottam folytattam.
-Látom már tényleg kezd a szerszámod emberes lenni és ha nem a bátyám lennél biz megérinteném én is. De igazad van ezt a beszélgetést fejezzük be, de segíts leborotválni a puncimat.- mondókám után a bátyám nagyot és kéjesen nyögött, de azt mondta.
-Oké gyere a fürdőbe irányítlak.
Lementünk és utasítgatni kezdett.
-Zsóka mindig a kád szélére ül, lavórt vesz a lába közé, meleg vízzel és úgy csinálja.
-Oké! Én is így teszek. De közben mond mit tegyek.
-Itt a kisolló a nagyját vágd le attól függően hol akarod kopaszra és a maradékot milyen nagyra akarod.
Ez a része ment és behajoltam magamnak majd szakszerűen kihúztam a göndörödő szőröket és majdnem tőbe lenyisszantottam. Úgy gondoltam én is csak fent hagyok szőrt, mint ahogy a bátyámnak van csak nem vízszintesen, Hitler bajuszosan, hanem a vágatommal folytatólagosan.
Az utolsó tincs levágása után feltekintek és látom a bátyám húzgálja a bőrt a farkán, de hirtelen elengedi és zavartan fordul apa borotválkozó habjáért és a borotvjáért.
-Olyan izgató volt ahogy masztiztál!- néztem a zavart szemébe.
-Az az izgató ahogy foglalkoztál a puncid körül, de most inkább fújd be habbal, kend szét az ujjacskáddal és kezd megborotválni.
Szó nélkül követni akartam az utasítását, de visszahúzta a habot.
-Eszetlen! Tegyél papírtörölközőt a vágatodba, hogy ne teljen meg a hüvelyed habbal.
Betettem és kezdtem fújni mitől bizsergett a fenekem olyan izgató volt a hideg hab csapódása. Már hátracsapott fejjel kentem szét a habot és óriási önuralom és a bátyám jelenléte kellett, hogy ne kezdjem simogatni magamat. Zsolt szólt rám remegő, de ingerült hangon.
-Elég lesz már az izgatásomból! Legyünk túl rajta és had menyek rejszolni egyet!- és kezembe adta a borotvát.
Zavartan nézegettem és próbáltam elképzelni, hogy is csináljam. Zsolton éreztem a türelmetlenséget és a zavart.
-Ne bénázz mán annyit!
-Ha oly okos vagy mutasd meg hogy csináljam!- és földhöz vágtam a borotvát.
Ingerülten felvette a bátyám, elém térdelt és bal kézzel a nagyajkamnál félre húzta a bőrt mitől áramütés szerű érzés haladt át a testemen és kéjesen nyögtem fel. Zsolt rám nézett már kedvesebben, és huncut kacsintás kíséretében cukkolt.
-Ne hogy itt élvezz el nekem az érintésemtől!- és szakszerűen borotválta aszerint ahogy mondtam hol hadjon csíkot.
Mikor végig simított, ellenőrzés képen, egymás ellen sóhajtoztunk. Elmentem zuhizni, persze hideg vízzel, hogy csillapodjon a szexuális vágyam. Közben hallottam a bátyám is a zuhany alá állt az emeleten szerintem Ő is ilyen megfontolásból.
Mire lecsillapodtam Ő ismét a régi helyén feküdt egy üveg sör társaságában és az én helyem előtt is volt egy üveg. A zuhany ellenére is igen csak ácsingózott a bátyám szerszáma.
Sörözgetés a bátyám kezdete a beszélgetést.
-Na akkor már tudod kívánatos vagy a férfiaknak. Szégyellem magam, hogy a fürdőben nem tudtam türtőztetni magam, de ez is az igazam bizonyítja, hogy a saját húgomra begerjedek. Most próbáljunk tovább lépni! Mi még a gondod?
-Oké én is bevallom kezd érdekelni a szex és bizony én is szégyenkezhetem, hisz én is beindultam Tőled és már tudom más hapsi is elérné ezt, de utána mi következne? Ne mond nézzek meg egy filmet, mert az nem támpont ott egyből egymásnak esnek és a szakirodalom mit olvastam a válóságról nem azt írja. Mesélnél erről? Mit csinálna a srác és mit én? Ki kezdeményezzen, mit csináljon?
-Ez mindig máshogy történik, de egy sablont el tudok mondani! Ha valami érdekel szólj közbe kérdezz.
-Ok kezdj bele!
-A randin természetesnek kell mutatkoznod mint nőnek és a kezdeményezést úgy kell irányítanod, hogy a férfi azt higgye mindent Ő csinál. Csókolózás az első és mikor A srác matatni kezd kezdj Te is és ha neked nem elég gyors a tempó kezd el vetkőztetni Te, de felülről és fokozatosan haladj lefelé. Erre már Ő is akcióba lép és viszont vetkőztet, ha meg mulya, mint eddig Te voltál vagy vezesd a kezét a ruhád alá, vagy egyszerűen dobáld le a ruhád. Ha neked kell kezdeményezni csókolgasd a nyakát, mellét és simogasd az alhasát és néha érj a faszához. Majd add át neki a terepet. Add a szájába a melled és cumiztasd, de ezt már a férfi ösztönösen fogja csinálni. Után...-itt beleszóltam.
-Milyen lesz az nekem mikor a szájába veszi a bimbómat? Olyan mint mikor magamnak csinálom?
-Mi van? Mit csinálsz magadnak?- kérdezte, de én válasz helyett megemeltem a bal mellem a fejem felé a hajtottam és a nyelvemmel köröztem a bimbómon.
-Te ez nagyon király, de hagyd inkább abba mielőtt eldurran a farkam.- válaszolta.
-Oké, de ha a srác csinálja az is ilyen érzés?
-Figyi nem tudom az NEKED milyen érzés most és milyen ha más csinálja hisz férfi vagyok!- mondta elborult tekintettel.
-Igaz! Folytasd!
-Egy pár ilyen műsor és a szobámba egyedül folytatom. Addig is nyugi hugicám! Ha hagyod, hogy befejezzem a végére bölcsebb leszel igaz a fiú tudni fogja mit csináljon. Ő haladni fog lefelé elidőzik a pupidnál majd a combod tövénél egyre közelebb a vágatodhoz. Nyelve játszadozik a kis és nagyajkaddal ha mestere már a szexnek még a feneked is nyalogatja, majd a csiklóddal míg elég nedves nem leszel. Ha ügyes megdug a nyelvével, de a csúcsra a csiklód nyalásával szívásával, ha eléggé kidudorodik a fogával ingerléssel juttat el. Azaz orgazmus csak ám az igazi...- folytatta volna, de ismét belevágtam.
-És én mit fogok érezni mikor nyalja a pinusomat.
-Figyelj Tündi! Én azt honnan tudjam!
-És mivel háláljam meg ezt az orgazmust a fiúnak?
-Folytatnám, ha nem szólnál bele mindig.- hőbörgött, de nem haraggal.- Ha lecsillapodott az orgazmusod ülj fel és csókold meg köszönés képen a srácot ezzel megízlelheted a nedveidet is mi keveredett a fiú nyálával, ha a szájába élveztél. A csókból kibontakozva döntsd a hátára és apró csókokkal borítsd be a testét, elidőzve a bimbónál. Ha szereti a vadságot haraphatod jól beszívhatod, de figyelj ne sok vércsókot rakj a testére. Az nem biztos, hogy dicsőség az Ő köreiben. Ha inkább romantikus alkat a csávó akkor ne is próbálkozz a harapással, mert lelombozod az erőszakossággal. Ha elérsz a farkához ne bukj rá azonnal. Csókolgasd körbe az addigra merev szerszámot, de ne csak ott időzz haladj a heréihez is, ha akarod Te is lemehetsz a fenekéhez, de arra később is ráérsz. Finom puszikkal borítsd, majd ismét a farokra koncentrálj húzd le a bőrt...-látta bele akarok vágni erre kedvesen csittegett.- Csíííííííííí ...ha lehúztad a bőrt fogd a tövénél marokra és mint a fagyit a makkját kezd kinyújtott nyálas nyelvel nyalni. Erre a fiú agya berobban és Ő fogja a szádba nyomni a szerszámot. Figyelj rá a makkot a bőrnélküli részt ne érintsd a fogaddal előszörre, mert azzal ronthatod az élvezetét hanem az ajkaddal enyhén szorítva bólogass a szerszámján és egyre jobban vedd a szájába a szerszámot. Közben a nyelved se lazsáljon járjon a szádba és nyalogasd a makkját. A fiú potenciáljától, érzékenységétől függően rövidebb, hosszabb időn belül megérzed a rángatózást a szádban és megérzed az előváladék ízét is. Ekkor gyorsíts és már a kezed is mozgasd. Figyeld a fiú légzését és ha már zilál, nyögdécsel készül a lavina kitörésére. Ha engeded a szádba azért koncentrálj nehogy levegő vételkor jöjjön az első adag, ha pedig nem engeded a szádba akkor időbe kivedd a szádból...- itt már nem bírtam tovább és közbevágtam.
-Milyen szopni a faszt? Milyen az íze a gecinek? Jaj Zsolt ...
-Már mondtam azt nem tudom Te mit érzel! Egyet tanácsolhatok ... próbáld ki.
-Hát pont ez az! Annyira beindultam, hogy nekem most egy hapsi kell akivel ezt kipróbálhatom ... Zsolt ... restelem ezt kérni, de ne csak szóban taníts ...mutasd meg kérlek.- Soha nem hittem, hogy ezt én ki tudom mondani, de az izgalom és az alkohol bizony kihozta belőlem és még szégyen érzetem sem volt miatta akkor hisz annyira kívántam.
-Te nagyon hülye! Ezt nem is hallottam meg.
-Légyszi, légyszi, légyszi!- könyörögtem és kezdtem felé mászni.
Zsolt kidülledt szemekkel nézte ahogy csüngött a mellem és izgatóan egymáshoz ütődött és nagyokat nyelt. Én csak másztam tovább és a térdére és sarkamra ültem és a merev szerszámját a mutató ujjammal megérintettem és kis köröket írtam le vele. Majd két ujjammal csináltam, végül marokra fogva húzgáltam a kezem rajta, de a bőrt még nem húztam le.
-Te bolond ... -kezdte volna ingerülten a bátyám, de a szájára tapadtam és a nyelvemmel játszottam a szájában. Előbb csak tűrte, majd egy hirtelen mozdulattal átkarolt magára húzott és vad csókolózásba kezdtünk. Véget nem érő nyelvcsatát folytattunk, de egyre finomabban érzékien és Zsolt keze már nem feszített magához hanem simogatta a hátam, nyakam fenekem, combjaimat. Óvatosan a hátamra fordított, majd egy szájra puszival elvált és a fülem kezdte puszilgatni harapdosni. Bizseregtem az élvezettől és éreztem szinte csepeg a puncim. Szinte bénának éreztem magam nem volt kedvem megmozdulni féltem a bátyám abbahagyja a testem kényeztetését. Már a vállaimon is túl volt és a két kezével a melleim közé szorította a fejét és úgy csókolta a völgyet. Lassan a szorítás engedte és hirtelen váltással a bimbóim kezdte az ujjai hegyével érintve simogatni és a nyelvével körkörösen haladt felfelé a mellemen a bimbóm felé és ezekben a pillanatokban rám tört az első orgazmusom mi tényleg össze sem hasonlítható volt a masztizás közbenivel. Már zsibbadtan feküdtem és elterültem mint egy béka, de az izgalmam az orgazmus ellenére sem csillapodott. Már a bátyám nyalogatta a bimbóudvart és néha bekapta a hegyes bimbóimat és szívott rajtuk, majd éppen hogy csak a nyelvével kényeztette, de a következő pillanatban megfogta a fogával ráharapott annyira, hogy még ne fájjon, de szinte leszakította. Ezt a játokot a másik mellemmel is eljátszotta. Haladt utána lefelé a nyelvével, de a kezei maradtak a melleimen az Ő mellkasa pedig már a lábam között ingerelte a puncimat. Leért a nunámhoz és előbb kívülről, majd belülről nyalogatta nyelvével játszott a jó egy centis csiklómmal. Már két orgazmuson voltam túl mikor az egyik ujját betolta a puncimba és éreztem elérte a szűzhártyámat. Akkor ott azt sem bántam volna, ha az ujjától vesztem el, de nem visszáb húzta játszott előtte belűről a hüvelyemben, közben egy folytában a csiklóm szopogatta. Úgy tört rám az orgazmus, hogy testem hídba feszült és már nem bírtam sikítottam, ordítottam az élvezettől és éreztem a bátyám is egyre jobban zihál és hörög majd mint egy fatuskó a hasamra ejti a fejét és csak szuszogtunk együtt. Én törtem meg a csendet.
-Zsolt ez Isteni volt és örök hálám üldözni fog, hogy ezt megmutattad nekem, de szeretném ha Te is kielégülnél.
-Hugi! Az mit tettünk talán megbocsájthatatlan bűn, de bevallom nem bántam meg. Már 17 évesen is mikor Te még csak 14 voltál álmodoztam, hogy egyszer szexuális kalandom legyen veled, de mikor kijózanodtam rájöttem azt nem szabad. ...Most megtettük és bizony az ágyamra élveztem én is, úgy hogy mielőtt megszáradnának a nedveink gyorsan takarítsuk fel és felejtsük el az egészet mint egy szép álmot.
-Zsolt! Lehet igazad van, de szertném még érezni milyen egy faszt szopni és milyen ha egy férfi az én közreműködésemmel élvez el. Utána elfeledhetjük.
-Tündi! Értsd meg ez büntetendő dolog, szó sem lehet róla.- mondta és hallgattunk, de az agyam járt, mert tudtam ÉN meg akarom szopni a bátyám szerszámát.
-Akkor lehet büntetendő ha kitudódik és én hallgatok arról, "hogy megerőszakoltál" ha engeded, hogy leszopjalak ha nem...
-Hehehj ez nem így volt!!!!- háborodott fel, de miután elgondolkozott folytatta - Bizony rossz fényt vetne ez a dolog mindkettőnkre ha kitudódna és én vesztenék többet ha Zsóka fülébe kerül így alávetem magam a ZSAROLÁSODNAK és jól megszopatlak, de ennyi csak. Oké?
-Csak bólintottam és hajoltam volna az ölébe, de a bátyám útközben megtartotta a fejem adott egy szájra puszit és csendben mondta.
-Tudod sok fiú tud többször is produkálni egymás után, sajnos én azok közé tartozom kinek kell egy fél óra mire ismét lehet kezdeni velem valamit. Ezért most ne is kisérletezz inkább harapjunk valamit, bizakodom benne közben elveted a gondolatot és ezt a hétvégét meztelenül, DE mint testvérek töltjük és semmi szex nem lesz már.
-Ebbe ne reménykedj ...


Szextörténet ajánló:


Anya csak egy van, családi szextörténet


Az eset több mint 20 éve történt.Sikeresen leérettségiztem.Már akkor megígérte anyu,utána elmegyünk kettesben nyaralni!(Apám 6 éve lelépett).
Így is történt.Sikerült a céges balatoni nyaralóban egy szobát intéznie.Igaz, hogy egyágyas szoba volt, kicsike is,de csak a Balaton.
Megérkeztünk, egy igencsak meleg nyári napon.Kipakoltunk, anyám szólt, hogy elmegy zuhanyozni.
Én beka....

A leszbi tanárnő


19 éves koromban, amikor elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen, az első napon, a nővel, aki betanított, bementünk az ebédlőbe inni egy kávét. Két nő és egy srác ült bent. Az egyik nő és a srác akkor végeztek, és kimentek.
Őket már ismertem. A betanítóm bemutatott annak a nőnek, aki ott maradt. Ildikónak hívták, 31 éves volt, és halálosan gyönyörű. Néhány mondatot váltottunk, majd miután ....

Bitch house, második részKis idő múlva megjelent az ajtóban, bejött, majd behúzta maga mögött. Én az ágyon pihentem, és járt az agyam. Na most ebből mi lesz? Mi lesz, ha megjön a testvére az Adri? El is felejtettem, hogy fél óra késést mondott. De ilyenkor én is, mint a srácok többsége nem a fejemmel gondolkodtam! Sőt, ez inkább volt ösztön, mint tudatosság. Valami hasonló gondolatok kavarogtak bennem, de nem soká....

Életem legnagyobb tévedése


Kb. 20 éves voltam, amikor az érettségi utolsó évében tartottunk. Mindig nagyon szerettem játszani a fiúkkal. Mindent sejthetõen eléjük tártam, hagy csorogjon a nyáluk. Próbálkoztak is, de sok esélyük nem volt, mert ekkor már volt egy éve tartó komoly kapcsolatom egy nálam két évvel idõsebb sráccal. Õ mindig nagyon kedves, aranyos, odafigyelõ volt, könnyedén le tudott venni a lábamról. Talán pont ....

Csak egy bulinak indult, de szexparti kerekedett


18 éves koromban, összejöttem egy sráccal, akivel aztán 5 évig együtt is maradtunk. Azt hiszem a 3. évnél jártunk, amikor elkezdtem kicsit unni vele a szexet. Sosem csaltam meg, csak izgatott a gondolat, hogy mással szexeljek. Az még hozzátartozik a történethez, hogy a fiú apja nagyon szexi 37 éves fiatalos, kigyúrt pasi volt, aki szintén nagyon izgatott és mintha szikrázott volna köztünk néha lev....

Barbi Dubaiban


Barbi története az hogy első találkozásnál még általánosban felforgatta az új osztálya életét. Jó megjelenésű akkor még szőkés barna, később platina szőke lány az egyik legjobb barátnője lett Melissának.
Jómódú fuvaros családból származott. Annak ellenére hogy a teremtet lényeket teljesen meg tudta zavarni az volt a varázsereje, semmi extra.
Kedves rendes teremtés. Sok évig voltak os....Szextörténet címkék

enema | szerepjáték | Élni | pisilni | anyám nővére |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.