Megdugott a villanyszerelő


Éppen erotikus történeteket olvastam, amikor csengettek. Ránézek az órámra: - Már ennyi idő, hogy elszaladt ez a pár óra! Ez biztosan a villanyszerelő lesz. - Becsukom az ablakot, és megyek kinyitni az ajtót. Ahogy gondoltam a villanyszerelő az; egész jó pasi, úgy 27 éves lehet, tüsi barna haja van, szürke szeme és izmosnak látszik. Beengedem, megmutatom neki hol van a szekrény, és -mivel már megbeszéltük mi a gond- bemegyek a hálószobába. Elkezdek tűnődni: És most mit csináljak? Kb. 2 óráig nem lesz áram a lakásban, és mivel tél van, már 2 órakor félhomály van. Először megpróbáltam olvasni, de nem sok sikerrel a fény hiánya miatt, és mert folyton az erotikus történetek jártak a fejemben, eléggé felizgultam rájuk. Ez a szerelő is marha jókor jött.

A tükör elé álltam, és elkezdtem vetkőzni, erotikusan. Először magamon hagytam a melltartót és a bugyit. Így simogattam a testem, a mellem, a fenekem... ,és gyönyörködtem magamban. Szeretem a testem, szerintem elég jó nő vagyok. - 19 éves, elsős egyetemista, hosszú, hullámos hajjal, igéző zöld szemekkel, gömbölyű, közepes mellekkel, formás popsival, vékony alakkal. - Majd levettem a melltartót és a bugyit is. Megmarkoltam a melleimet, és elkezdtem simogatni őket, a mellbimbóim már meg voltak keményedve, azokat is csipkedtem, simogattam, - imádom simogatni magam. Majd a popsimat is simogattam, a combomat, és végül a puncimat, ami már benedvesedett. Először csak megsimogattam, majd a középső ujjamat végighúztam a nagyajkak között, majd ugyanitt végighúztam az ujjamat, de most már belementem a puncimba is, majd körbe az egész puncimon, végül a már piros, megduzzadt csiklómon állapodott meg az ujjam, és azt kezdtem el finoman izgatni.

Már nagyon beindultam, egyre jobban élveztem, muszáj volt az ágyra lefeküdnöm, nem bírtam, de szerencsére így is láttam magam a tükörben. Egyre jobban izgattam a csiklómat, majd elkezdtem ujjazni magamat, a másik kezemmel pedig a melleimet simogattam. Arra gondoltam, hogy most Szabolcs, a villanyszerelő kényeztet. Gyorsítottam a tempón, éreztem, hogy mindjárt elélvezek, agyamra már kezdett rátelepedni a lila köd.

Ekkor benyit valaki a szobámba, odanézek, Szabolcs az. Már nem érdekel, hogy lát, már csak élvezni akarok, és jön is az orgazmus, testem megfeszül, és kéjesen sóhajtozok, nyögök. Mire magamhoz térek Szabolcs mellettem áll. Megmarkolja két nagy kezével a melleimet - istenem, de szeretem, ha a melleimet kényeztetik - majd ráhajol és elkezdi nyalni, majd a meredező bimbót is megnyalja, villámként söpör rajtam a kéj, felnyögök. Majd bekapja a mellbimbómat is, és szopja, - de szeretem ezt - közben a kezével a testemen kalandozik. Simogatja a puncimat, és izgatja a csiklómat.

Ránézek a nadrágjára, hát eléggé beindult a drága. Megmarkolom a nadrágon keresztül a falloszát, elég nagy. kigombolom a nadrágot, lehúzom a cipzárt ameddig tudom, lehúzom a nadrágot, Szabolcs pedig lerázza magáról. Leveszem róla az alsógatyát, és előugrik az eddig börtönbe zárt farok. Nagyon szép, nem bírok betelni a látványával. Megmarkolom, Szabolcs felsóhajt. Hátrahúzom a fitymát, előbukkan gyönyörű, duzzadt, vörös makkja. Marokra fogom, és elkezdem húzogatni rajta a fitymát.

Majd Szabolcs fordul, és fölém térdel. Végignyalok a makkján, majd a belenyalok a vágatba, végül bekapom. Nagyon finom makkja van. Körözök rajta a nyelvemmel, Szabolcs egyre nagyobbakat sóhajt. Majd bekapom az egész faszát, lemegy egészen a torkomig. Nagyon finom. Elkezdek rajta bólogatni, közben a nyelvemmel is izgatom. Érzem, Szabolcsnak már nem kell sok, hogy elmenjen, teljesen megduzzadt a farka, az erei kidagadnak, ezért gyorsítok a tempón, és kezemmel a golyóit kezdem el izgatni. Nemsokára érzem, hogy végigfut rajta a remegés, és jön a spermahullám, lenyelem, nagyon finom.

Eközben Szabolcs engem izgat. Bejárja azt az utat, amit előbb én saját magamon. Megnyalja a nagyajkaim közötti vágatot, majd bele is nyal. Ezután körbenyalja a puncimat, megízlelve finom nedveimet, majd nyelvét bedugja a hüvelyembe, és köröz vele. Én ezt hihetetlenül élvezem. Majd kiveszi, és a csiklómon kezd el játszani, mintha egy hangszer lenne, ezt már nem bírom, és elélvezek.

Megfordul, rám néz, és megcsókol. Sokáig csókolóztunk, szenvedélyesen faltuk egymást. Éreztem, hogy ennek még lesz folytatása.


Szextörténet ajánló:


A gyors maola


A Bözsi furcsa helyen dolgozik. Sokan járnak be hozzá, és mégis kevesen.
Én amikor csak arra járok, benézek hozzá. Beszélgetünk, csacsogunk keveset, majd tovább. Néha kettesben maradunk, olyankor mindig letesztelem, hogy még mindig nem hord bugyit. Semilyet sem.
Néhányszor elõfordult már, hogy becsúszott az ujjam egészen a finom puncijához. Ilyenkor finoman megsimogatom és mielõtt el....

Megbaszták a feleségem


42 éves vagyok most, feleségem 36 éves. 15 éve házasodtunk össze, 2 gyerek, jó házasság, mindig szerettük egymást. A szex tökéletes volt köztünk, mindig megbeszéltük egymással a dolgokat és nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy megcsalja a másikat, inkább egymást "fárasztottuk" le, ha felizgultunk.
Aztán úgy két éve jelentkezetek a problémák. Egyre nehezebben ment....

Ági megint kitett magáért 5


Nem akartam írni semmi olyan történetet most!
de nem tudom megállni hogy ne vetítsem papírra !
Az idei ünnepeket szerettem volna Ágival meg Marival eltölteni.
Ez sajnos nem úgy alakult ahogy szerettem volna.
Ági elutazott valahová amit velem nem közölt !
Nem mintha köteles lett volna de azért elvártam volna ezt a gesztust!
Na mindegy így alakult és kész....

Szexuális ébredésem


16 éves voltam, mikor eloszor éreztem igazán, no vagyok. Kigömbölyödtek a melleim, formás lett a testem, alig fértem a borömbe. A fiúk úgy táncoltak körülöttem, mint a legyek. Nem akartam oket megbántani, de a közeledésük annyira bántó és ijeszto volt, hogy naponta rúgtam ki oket. Nem voltam elnézo velük szemben, de csak a testemet akarták, egy kedves szavuk nem volt hozzám. Forró nyár volt 1987 -....

Kurvákhoz látogat a porszívóügynök


Még főiskolások voltunk és éppen délutáni sziesztánkat töltöttük barátnőmmel az albérletünkben, amikor csengettek. Egy jóképű, magas, izmos, kellemes 40 év körüli férfi volt, aki nekünk kínálta eladásra árucikkét.

Mi behívtuk, leültettük és hallgattuk őt, de mindkettőnknek a nyála csorgott, annyira megkívántuk ezt a sármos férfit, és már egyáltalán nem azt néztük, hogy mit beszél. ....

Strandon rámverték


Nórinak hívnak, 2021 nyarán 26 évesen vége lett egy igen kimerítő 6 éves kapcsolatomnak, ami a végére már toxic volt. Így, úgy döntöttem, hogy kiszeretném élvezni a fiatal éveimet és amit lehet kipróbálok, illetve nem mondok nemet új dolgokra. Így esett meg velem a következő történet.
Júniusi forró péntek volt, így reggel úgy határoztam, hogy munka helyett inkább elmegyek a városunk strandj....Szextörténet címkék

macskával | Évike sado mazo | csaláfi | téged | oriasi fasz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.