Szex anyámmal


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki, de ezek a normálisnál sokkal nyíltabbak. Legalábbis azt hiszem. Mindig is jó alakja volt, köszönhetően a sok kocogásnak és tornagyakorlatnak. Egyébként, alapvetően jó teste volt. Gyakorta - amint hazajött rövid pólóban edzésről -, gondoltam rá, jó lehet az ágyban. Gyakran rá gondolva maszturbáltam. A feleségem nagyon hasonlított rá, és gyakran képzeltem anyámat feleségem helyébe, amikor szeretkeztünk. Ilyenkor, mintha anyámat basztam volna.

Mikor gímibe jártam, apám esténként is dolgozott, így ha épp nem mentem sehova, csak ketten voltunk otthon. De nem csináltunk ebből nagy ügyet. Nekem délután kosárlabdaedzésem volt, este pedig vagy dolgoztam (részmunkaidőben a zöldségesnél), vagy a haverokkal elmentem valahova.

Egyszer mikor hazajöttem a suliból ő éppen a kertben volt hátul, napozott. Nem vett észre és én sokáig álltam és csak néztem őt. Fehér bikini volt rajta és a fenekén behúzta a vágatba, hogy minél jobban lebarnuljon a feneke is. Innen hátulról láthattam a pina szőrét kibújni a bikiniből. A felső nem volt megkötve rajta mivel hason feküdt és úgy látszott alszik. Felriadt, ahogy közelebb léptem és enyhén felemelkedett felfedve előttem csodálatos mellei oldalsó és felső részét.

- Óh, Bobby! - mondta - Nem tudtam, hogy máris megérkeztél. - egy kicsit zavartnak tűnt, amint megkötötte a bikini felsőt, de ahogy mozgott így is kibuggyant itt-ott hatalmas melle. Felkelt, maga elé kapta a törölközőt és a hátsó ajtó felé indult.

- A vacsora már a sütőben. - mondta - úgy gondoltam veszek egy kis napfürdőt. A nagy sietségben hogy eltakarja a melleit elfelejtette kivenni a bikinialsó többi részét a fenekéből. Nem tudtam levenni a szemem róla és csak mentem mögötte csodálva feszes fenekét ahogy lassan lépkedett az ajtó felé. Észtevettem, hogy kezdődő merevedésem van és igyekeztem ezt elrejteni előle. Szerencsére nem vette észre.

Bementünk a házba. Elnézést kért és elment átöltözni, felvenni valamit a bikini helyett, addig elraktam a könyveimet. Visszamentemben, hálószobaajtaját résnyire nyitva találtam. Benéztem. Láttam, még mindig a bikinit levételénél járt. Levette a felsőt, megállt és megcirógatta a melleit. Finom kezeivel elölről masszírozta, majd egymásnak nyomta őket. A bimbóit simogatta. Körkörösen, majd finoman megcsippentette őket. - Óóh! - hagyták el ajkait élvezetében.

Lassan levezette kezeit lapos hasára. Szétkente a napolajat, ami még rajta maradt. Míg jobb keze a hasát kényeztette, a bal lassan a jobbnál is lejjebb csúszott, le egészen a bikini alsóba, be a puncijához. Mikor a keze a pinusához ért, fejét hátravetette, háta íjként meghajlott. Szemeit becsukta. Folytetta még egy ideig úgy, hogy az alsó még rajta volt, majd azt is levette. Felült, félredobta az alsót. A pinája teljesen lucskos, mint az óceán, megcsillant az ablakon bevágó fényben. Dús barna szőrzetén kereszül láthattóvá vátak nagyajkai és a csillámló nedve. Levette az alsót, és feljebb csúszott az ágyon, az eddiginél is jobb belátást engedve nekem. Felemelte a térdeit, kittárva ölét, teljesen felhúzta őket, akadálytalanná téve az utat kezével a szemérméhez. Nagy élvezettel simogatta a pina körüli területet. Olykor megsimogatta a bozontot, ilyenkor össze-összerezzent. Közeledve a központ felé, szakértő módon húzta szét kisajkait. Fel-le dörzsölte őket a mutató és gyűrűsujjával. Néha engedte, engedte a középső ujjának megérinteni a csiklót. Úgy rezzent össze ilyenkor, mintha ármütés érte volna ilyenkor. Torkából nyögések törtek elő. Kicsit megállt, odanyúlt az éjjeliasztalra és elvette a napolajat. Elmozdult a látókörömből. Gondoltam, úgysem vesz észre semmit abból ami körülötte történik, kicsit kijjeb tártam az ajtót, így ráláttam az egész szobára. A nyikorgásra kicsit felnézett, de mivel nem vett észre, nem tulajdonított figyelmet a zajnak. Folytatta. Levette az olaj kupakját és magára kente nyakától a hasáig, majd elkezdte masszírozni. Már az egész teste csilogott. A kezein és térdein átfordulva, hátranyúlt és két ujját pinájába csúsztatta, egyet pedig a seggluka felé irányított. Masszírozta magát. Mutatóujját egészen becsúsztatt a fenekébe, a másik két ujjával továbbra gyömöszölte a pináját. Egyre hevesebb nyögések hagyták el ajkait, növelte az iramot és az intenzitást. Egész alsóteste mozgott az ütemre, ahogy vadul masszírozta pináját. Mellei pattogtak, testének dobálásának ütemére előre-hátra. Légzése felgyorsult, kiabálni kezdett, a kéj hullámai elborították. Biztos voltam benne, hogy észrevétlenül beléphetnék a szobába, de nem tettem. Egészen addig figyeltem míg lenyugodott, majd átmentem a nappaliba, mintha TV-t néztem volna.

Pár percel később a konyhában matatott, vacsorához készülődött. Rövidesen hívott is vacsorázni, le is mentem. Anya pólóban és rövidnadrágban volt. Emlékeimet felébresztetve milyen is ezek nélkül. A lámpa alá állva láthattam, hogy nem vett melltartót. A bimbói tisztán látszódtak a fényben. Nem bírtam levenni a szemem róla amíg terítettünk. A vacsora finom volt. Szokásos dolgokról beszélgettünk. Megkérdezte, mi volt a suliban, meg a munkában és én a szokásos dolgokat feleltem neki. Amikor felállt az asztaltól, hogy egy kis tejet hozzon, a rövidnadrágjának oldalán a gombok végig ki voltak gombolva. Fantasztikus lábai így még nagyobb hangsúlyt kaptak. Mikor lehajolt, hogy kivegye a tejet a hűtőből, egyértelmüvé vált, bugyi sincs rajta. Jól látszott fenekének alsó része. Elkezdtem keményedni és eléggé nehezemre esett, levennem tekintetemet testéről egész vacsora alatt. Segítettem elmosogatni, majd felmentem a szobámba tanulni egy kicsit. El is felejtkeztem az egész dologról és belemerültem a könyvembe, amikor kopogott az ajtómon. Bejött, még mindig nem gombolkozott be. Leült az ágyamra keresztebe tett a lábakkal. Megcsodálhattam így combjait egész hosszában.

- Kicsit feszült vagyok az egész napi munkától. - kezdte - Nem masszíroznál meg egy kicsit?

Meglódultak a gondolataim és ettől egyből elkezdett keményedni a farkam.

- Nem probléma. - válaszoltam és közelebb húzódtam az ágyon. Mögéültem és elkeztem masszírozni a vállát a pólón keresztül, egyik felét lecsúsztatva a válláról.

A bőre sima volt, és barna. Nem látszott rajta a melltartónak még a nyoma sem. Ahogy masszíroztam, nagy élvezetel mozgatta a fejét oldalra és előre-hátra.

- Hmmm, Ez jó! - dorombolta - Csak leveszem ezt, OK? - lenyúlt és egy mozdulattal levette a trikót, hozzáférhetővé téve a vállait és a hátát. A háta is sima volt de tornagyakorlatoktól feszes és izmos. Masszíroztam a vállát és a hátait és ő tovább nyögdécselt a kezeim alatt. Hirtelen átnyúltam mellette, ahogy felemelte a kezeit, elkezdtem simogatni a melle oldalát.

- Óóh, igen! Nagyon kellemes! - A háta ívben megfeszült, ahogy marokra fogtam, ugyanúgy ahogy alig pár órával ezelőtt.

A hatalmas dinnyéit fogni csodálatos volt. A bimbói egyre keményebbek lettek. Ahogy hozzá-hozzáértem. Kicsit hátrébbdőlt. Sokkal jobban ráláttam a melleire. Fejét a vállamra hajtotta. Tovább masszíroztam a bimbói körül. Hátával hozzásimult a mellemnek. Úgy csináltam, ahogy tőle láttam nem sokkal előtte. Megcsippentettem a bimbóit. Először csak finoman és egyszerre csak egyiket, majd, mindkettőt egyszerre. A háta tovább feszült és arca felém fordult. Megcsókoltam. Egy olyan hosszú, nedves csókot adtam neki, amilyet még senkinek. Az ajkai forróak voltak. Miközben csókolóztunk lassan lenyúlt a csípőjéhez és letolta a rövidnadrágját.

Hátrébb húzódtam, hogy levegyem a pólómat. Láthattam a teljes testét. Visszafeküdt az ágyra kissé szétnyitotta a lábáit, betekintést engedve fantasztikus pinájára. Farkam mát ágaskodott és szinte kiugrott a nadrágomból. Nem bírtam megállni, hogy ne vessek egy közelebbi pillantást a pinusára. Pont ezt akarta. A takarosan nyirt kis szőre még izgatóbb volt ilyen közelről. Tisztán látszott a vágytól, milyen nedves. Combjai belső felével folytattam a maszírozást, vigyázva nehogy megérintsem a nagyajkait. Egyelőre. Ekkora kezei már az ágy száleit markolták. Szemei félig csukva, öle úgy hullámzott, mint egy vad bika a rodeón.

- Ó Bobby! Basszál meg. Kérlek, basszál keményem! - kiáltott fel élvezetében, amint végre elérték ujjaim a szeméremajkait.

Arcom belefúrtam az ölébe. Nyelvemet mélyen benyomtan a vágatába miközben szoptam csiklóját. Követnem kellett a ritmusát, amit öle mozgása diktált, mert mélyen be akartam nyalni. Folyamatosan ittam a kifolyó kéjnedvét. Hirtelen másmilyen mozgásba kezdett. Vibráltata az alsófelét. Mikor kéjnedve megindult, szinte ömlött. Teljesen eláztatta az arcomat. Feljebb csúsztam, hogy arcunk egy vonalba kerülhessen. Mint a bocit anyja, elkezdte lenyalni a saját levét az arcomról.

Kis pihegés után, anya akcióra kész volt megint. Gyorsan levetette a nadrágomat.

- Feküdj le! - mondta anyám.

Engedelmeskedtem. Lassan fölém ült, szétterpesztette a lábait és lassan rám ereszkedett. A forró pinája, mint a tűz. Fokozatosan egész farkamat befogdta. Mikor már egészen benne voltam elkezdte előbbi ölmozgását megint. Fantsztikus mellei együtt mozogtak ölének a ritmusával. Éreztem, ahogy a vérnyomásom emelkedik. Vér dörömbölt a fülemben. Éreztem, rövidesen eldurranok. Szintén észrevehette, gyorsított az ütemen. Éreztem, még egy-két lökés, és nem bírom tovább. Hatalmas adag gecit lövelltem forró puncijába. Összeszorította lábait, mitha ki akarná facsavarni belőle az utolsó cseppet is. Megcsókolt. Simogattuk még egymást, miután mindketten eljutottunk a csúcsra.

Azóta még sok ilyen alkalom volt, de sosem felejthetem az elsőt.


Szextörténet ajánló:


Lilla március 18, 19, 20, 21....


Balatonkenesére indultunk. A vonaton a többiek izgalmas kártyacsatákat vívtak. Sándor a főosztályvezető, József a helyettese, Benedek a legjobb haverom. Lillának nem volt kedve kártyázni, (szerintem már csak az estére tudott gondolni, biztos voltam abban, hogy a bugyija teljesen elázott) így hát én szálltam be negyediknek az ulti partiba. Nem véletlen, hogy ezt a három pasit hívtam meg a tavaszvár....

Anyu és én


Hello mindenki. Én egy 17 éves srác vagyok és a kortársaimhoz hasonlóan még a szüleimmel élek. Bár apám munkája miatt gyakran hetekig nincs otthon, ezért az anyámmal való kapcsolatom lényegesen jobb. De pár hónappal ezelőtt ez a kapcsolat is megváltozott. Sajnos eddig nem volt túl sok barátnőm, ennek az a fő oka, hogy nem vagyok éppen sovány alkat, de persze az a nagyon kövér se. Egyik este úgy éj....

Jácint karácsonya


Karácsonykor, mint rendes családtag, haza mentem ünnepelni. Számomra ez volt a legrosszabb karácsony. Közben vele beszélgettem és elmondtam A fiúnak. Hát és mit ad Isten, megbeszéltük, hogy menjünk alkoholizálni. Hozzáteszem, hogy ez A fiú nekem nagyon bejött meg minden, haverok vagyunk és a legjobb barátnőmnek a volt pasija volt onnan ismerem. Már jó ideje fájt rá a fogam, mert nagyon helyes gyer....

Megbasztam egy régi ismerősömet


- Veszting! – szólt az unott hangú felszólítás. Megragadtam a kézifék fogantyúját, felhúztam a nyaka körül a gyűrűt, és hátralöktem a kart; a teherautó nagyot szusszant.
- Na ez ma nem volt olyan katasztrofális. Holnap találkozunk, viszlát! – és az oktató le is mászott a fülkéből, hogy rágyújthasson, nem hagyva időd bármiféle válaszra. Eltapostam a motort, megragadtam az ülés mögött heverő ....

A bulis szex


Ez idő tájt három-négy hetente valamelyikünknél házi buli volt. Középiskolában ez eléggé megszokott, azt hiszem.

Az társaságba egy nemrég bekerült lánnyal a legutóbbi buli óta leveleztünk. Időközben szakítottak a barátjával, és egyéb okokból kifolyólag hamarabb érkezett a helyszínre.

Kajáztunk beszélgettünk, elvoltunk, aztán elkezdtek szállingózni az emberek. Fogyott ....

Segítség, a tanárnőm egy kurva !


Amit most leírok, még nem mondtam el senkinek, de mivel nem bírom tovább, így megosztom másokkal. Tavaly augusztusban történt az eset, ekkor 16 éves voltam. Van egy nagyon dögös fizika tanárnőm, akit Tündének hívnak. Akkor 29 éves volt. A fizika sohasem volt a legszeretettebb tantárgyam, de ő tanította, így szerettem órára járni…

Korrepetálásra is jártam hozzá. Azon a bizonyos szerd....Szextörténet címkék

nagykanizsa | 18. szülinap | alkalom | nyomd | lànyunk új |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.