Az anyuka hazaért


Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.

- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudtam, hogy itthon vagy. Nem a barátnőiddel vagy Petivel kéne lógnod?

- Nemsokára jön Peti és elmegyünk sétálni meg ruhákat nézni... Bár az utóbbiról ő még nem tud! - ordította a lány az anyja után, aki közben kiment a konyhába. - Addig meg lejöttem tévézni, hogy halljam, ha csenget!

- Ahha, értem. - mondta majd kijött a konyhából és leült Cintia mellé egy pohár narancslével a kezében. - Milyen ruhákat akarsz nézni? Nekem se ártana picit szétnézni a boltokban, olyan rég voltam vásárolni, van már vagy három hete is.

- Semmi konkrétra nem gondoltam, csak szét akarok nézni. Tudod hátha itt van már az új tavaszi kollekció. - válaszolta Cintia, miközben a zenecsatornák között váltogatott. - Hogyhogy ilyen korán hazajöttél?

- A főnők elengedett hamarabb, azt mondta, hogy mára nincs több munka számomra, úgyhogy jöhetek haza. – mondta, majd egy kis szünet után hozzátette. - Szerintem viszont egyszerűen azért küldött haza, hogy ne tudjam meg, hogy kit kefél meg az íróasztalán.

- Most csodálkozol? Miután rámásztál az egyik ügyfelére.

- A kedves ügyfél kacsintgatott először felém és különben is a biznisznek ez nem okozott gondot. - picit elmerengett. - Olyan formás hátsója volt, hogy te se tudtál volna neki ellen állni... és azok az érzéki ajkak érintése, ahogy csókolt és nyalt.

- Jajj, anya, ne kezd most! Mindjárt itt a Peti!- enyhe pírrel válaszolt Cintia.

- Ne vádolj olyannal, amit te is elkövettél volna a helyemben! - suttogta a lánya fülébe a bölcs gondolatot, majd végigpuszilta a nyakát, mire a pír az arcán vörösebb lett és a teste is beleremegett Cintiának.

- Anya! Ezt nem most kéne... tudod... Peti! - gyengén ellenkezett az anyai kényeztetésnek, ami csak tovább növelte Angéla vágyát és lánya ajkaira tapasztotta az ajkait. Cintia visszapuszilta a szerető érintést és felhagyott az ellenkezéssel.

A két tüzelő teremtés lassan átölelte egymást és közelebb húzódtak egymáshoz a kanapén. Cintia anyukája alá került, miután Angéla megszabadult a félig üres pohártól.

A nő 37 éves férjes asszony volt egy szem gyerekkel, Cintiával. Korát meghazudtolóan tüzes és fitt teremtés volt. Az évek során semmit nem veszített tizenéves önmaga lendületéből. Középmagas, picit, de kellemesen telt alkat volt nagyobbacska hátsóval és keblekkel. Barna haját évek óta szőkére festette és hetente egyszer szoláriumban járt tíz percre a vérpezsdítő bőrszínért. Ajkait egyszer felpumpáltatta, de csak szigorú mértékkel. Huncut barna szemei, a megfelelő étkezés és testmozgás mellett nem volt szüksége más műtéti beavatkozásra.

A lány kívánatos 16 éves volt. Örökölte édesanyja alkatát, bár még molettnek egyáltalán nem volt mondható, de ami formás, férfi tekinteteket vonzó idomait illeti, már anyja nyomdokaiba lépett. Vékony ajkai és pisze orra szintén anyai ágról származtatik. Szemei viszont világosabbak és jóval szelídebbek voltak anyjáénál. Összességében egész arca szelíd volt aprócska szeplőivel és hullámos, világosbarna hajával együtt. Természetét illetően is apjára ütött. Nyugodt, türelmes, könnyen csábítható és odaadó volt. Nyitott volt az újdonságokra és semmi jónak nem volt elrontója.

Angéla vadul ízlelte lánya nyelvét és elkezdte kigombolni a rózsaszín blúzát. Cintia anyja szőke hajába túrt és alig győzte tartani a tempót. Anyja hamar feltárta a blúza rejtette bájakat, nem törődött a blúz levételével, csak széttárta és a fehér, csipkés melltartóján át izgatta a méretes kebleket. A vékony anyagon át hamar látni és érezni lehetett, hogy Cintia bimbói megmerevedve ágaskodnak fel. Angéla épp lehúzta Cintia bal melle alá a puha anyagot, hogy szájába kapja és megszívja lánya bimbóját, mikor csengettek.

- Ez biztos Peti! - ugrott fel a lány és kapkodta volna össze magát, ha anyja nem fogja le a kezeit.

- Nyugodj csak meg, majd én beengedem! - csitította Angéla. - Addig csak maradj itt és ne öltözz fel! Peti biztos jobban viseli majd a vásárlást egy kis lazítás után! - rákacsintott a lányára és elindult Petiért.

Cintia anyjának engedelmeskedve nem nyúlt magához. Hagyta, hogy a kigombolt blúza és a fedetlen bal keble csábítóan fogadja a barátját.

Peti világoskék farmerben és vajszínű ingben jelent meg a nappaliban. Cintiára pillantva azonnal felgyorsult a vérkeringése.

- Ugye, nem bánod Petikém, ha egy kicsit ellazítunk Cintivel, mielőtt elmennétek sétálni? - miközben bájos, hívogató hangon közölte Angéla a fiatal sráccal a kívánságát, végigsimított az ingén és az ágyékába markolt.

- Nem, egyáltalán nem bánom, de csak egy feltétellel. - jelentette ki határozottan. - Csak ha én is a kedvetekre tehetek! - Válaszra sem várva magához ölelte Angélát és a derekáról a hátsójára csúsztatta a kezeit.

- Az első pillanattól fogva tudtam, hogy a lányom megfelelően választott. - bókját megpecsételve lesmárolta Petit és lassan a kanapé felé húzta.

Angéla a kanapé szabad végébe döntötte a fiút és rámászott. Cintia keze lassan az ölébe csúszott és a nadrágján át simogatta magát. Kidülledt szemekkel nézte, ahogy anyukája a barátját csókolja és a barna hajszálaival játszanak az ujjai. Peti viszonozta Angéla csókjait és a fehér blúzának gombjaival babrált.

Cintia a látványtól teljesen feltüzelt. Eszébe jutottak az emlékek, ahogyan anyukája megtanította smárolni. Érezte az ajkain anyukája nyelvét, ahogy bevezette őt a csókolózás minden apró fortélyába.

Feszengett, mikor Petinek le kellett feküdnie az anyjával, hogy Angéla megtudja, hogy megfelelő partner-e a lánya számára. Peti viszont méltóan kielégítette az anyukáját a szertartáson és így következőleg már Cintia combjai között élvezhette a nedves forróságot.

Peti megszabadította Angélát a blúzától és a melltartójától is és a még mindig telt keblek nyújtotta gyönyörökben élvezkedett. Cintia anyukája és barátja együttlétében elmerülve öntudatlan kigombolta a farmerját és fehér bugyijába dugta a kezét.

Peti szájának érintésétől Angéla bimbói, a látványától pedig Cintia bimbói keményedtek meg.

A lány fürge ujjai munkálkodása alatt visszaemlékezett arra, ahogy Peti egy vacsora keretében elmesélte, hogy az ő családja is hasonlóképp gondolkodik, mint az övé.

Az anyukája és apukája még serdülőkora előtt felvilágosította, hogyha megtörténik az első magömlése, akkor szóljon nekik és ők, majd felvilágosítják az önkielégítés, majd a szex örömeire. Peti így is tett.

Apukája először bevezette a maszturbálás örömeibe közös gyakorlás útján, majd kellő idő után anyukája elvette a szüzességét. Ezelőtt a fontos esemény előtt még mindkét szülő megtanította a csókolózás bájaira.

Cintia is ugyanezen a módon ismerte meg az együttlétek szépségét. Apukája tizenhárom évesen elvette a szüzességét és attól a naptól kezdve két-háromnaponta együtt háltak és gyakorolták a szeretkezés művészetét. A lány úgy érezte, hogy sokat köszönhet az apukájának. Egyáltalán nem izgult annyira az első Petivel töltött éjszakánál, ahogy a barátnői meséltek az ilyen alkalmakról.

A lány arra eszmélt fel az emlékekből, hogy anyukája Peti álló péniszén húzogatja a bőrt. 16 cm hosszú, vastag hímvessző volt tömzsi makkal a tetején. A srác farmerje és fehér boxere a bokájára csúsztatva nyugodott.

- Gyere Petikém, szerezz egy kis örömet az én kis Cintiámnak! - mondta Angéla és Petit a végénél húzva a lányára irányította. - Hmm. Már igazán lucskos a kis puncija!

Az asszony lehúzta Cintia bugyiját és nadrágját, Peti is levette a sajátját és a lány két combja közé mászott. Pénisze végét a barátnője szeméremajkai közé illesztette és lassan bedugta neki. A hamvas, borotvált babapunci elnyelte a srác örömforrását és felizgult a keménységétől.

Lassan kefélte Peti a barátnője nedves punciját és csókolgatta az arcát, a száját és a nyakát. Eközben Angéla Peti fenekét fogdosva megszabadította a srácot az ingjétől és csókolgatta az izmos hátát. Cintia halk nyögdécselései alatt magára húzta a srácot és anyukájával együtt taperolta a hátsóját.

Angéla verte a srác péniszét, mikor az előbukkant Cintiából. Cintia az alkalmat kihasználva levetkőzött teljesen meztelenre és telt kebleit Peti előtt izgatni kezdte. A srác nem váratta meg magát. Finoman szájába kapta a nagy területen fekvő rózsaszín bimbóudvar ékességét. Éhes kisbabaként szopkodta az édes és merev bimbókat.

Angéla látva a tizenéveseket letérdelt a kanapé mellé és szájába vette Peti férfiasságát. Ahogy Peti a lánya bimbóját ízlelte, ő úgy falta a hímvesszőjét. Mindhárman megtalálták a boldogságot a másikban és élvezték.

A pozíciókat felváltva Angéla nyúlt el a kanapén és Cintia került a combjai közé, hogy Peti a lány háta mögött szorgoskodjon a nyelvével. Cintia lehámozta az anyjáról a nadrágját és az alsóját, majd a nyelvével késztette izgalomra a lucskos puncit. A barátja az ő kipucsított hátsójánál izgatta magát és nyalta a punciját, így mindhárom nemi szerv lángokban égett a kéjtől.

Cintia biszexuális beállítottságát anyjától örökölte és a két nőszemély a saját nemükhöz vonzódás végett néha egymás karjaiban keresték a boldogságot. A lány Peti anyukájával és húgával is érintkezett szexuálisan. De addig még Peti húgával órákig tartóan tudták kényeztetni egymást, olykor Peti vagy egy másik családtag segítségével, addig a srác anyukája csak csókolózásban és félmeztelen játékokban volt hajlandó részt venni. Peti biztatására viszont Cintia nem adta fel a reményt, hogy egyszer csak lekerül a bugyi a barátja anyukájáról.

Mindezek a női hancúrok természetesen csak azután történhettek meg, hogy Péter apukája a lánnyal töltött néhány órát, hogy ahogy Cintia anyukája megbizonyosodott Petiről, ő úgy bizonyosodjon meg Cintiáról. A lány nem okozott csalódást a nevelésének. Még alig ízlelte meg az apuka kemény hímvesszőjét, mikor az minden visszatartó próbálkozás ellenére elsült.

Cintia rámászott az anyukájára és leguggolt a szája fölé, hogy élvezhesse Angéla nyelvecskéjét. Peti Angéla üres és lucskos puncijába mártotta a hímvesszőjét és lassan, ahogy nem sokkal előbb a lányát, dugni kezdte. Szabad szájával és kezével Cintia dús kebleinek rózsáit nyaldosta és taperolta. Mind ez alatt Cintia kezei anyja vízszintesen fel-leugrándozó kebleit simogatták. Összeszokott családként élvezték az együttlétet.

Cintia és Péter egy hónapos kapcsolatuk megünneplése alkalmából a családjaik eltöltöttek egy közös ebédet. Az egy hónap lejárta után úgy gondolta mindkét fél, hogy gyermekeik kapcsolata nemcsak hóbortos kaland, hanem egy komoly élet kezdete. Ebből kifolyólag ideje volt a családoknak jobban megismerniük egymást. A fő étkezés után levezetésképp és előjátékként beszélgettek egymás ízléséről és kedves szokásairól, hogy mindenki megtalálja a számára alkalmas partnert. Peti anyukája Cintia apjával, Cintia anyukája Petivel és húgával, Cintia pedig Peti apukájával kezdte a mélyebb ismerkedést. A délután folyamán a jó modor szabályai szerint cserélődtek a pár tagjai és a közös vacsora idejére mindenki lehetőséget kapott a másik alapos megismerésére.

Angéla a lányával együtt a kanapé háttámlájára támaszkodott és bepucsított Petinek. A srác felváltva izgatta a csintalanul smároló hölgyeket. A hímvesszője a forró hüvelyekben lelte örömét, kezei pedig a lógó csecsek fogdosásában szórakozott. Az üresen tátongó punci gazdája a kéjes öröm ideiglenes elvesztését is megakadályozva ujjaival izgatta magát.

A szeplős lány barátja az utolsó lüktetéseket barátnőjében tette meg és Angéla kedvére téve kikapta az ejakuláló péniszét Cintiából és a lány popsijára ontotta ki a magját. Angéla máris lánya popójának esett és magába szippantotta a frissen kilövellt ondót, hogy azután, ha már úgyis ott van, lánya punciját elégítse ki. Peti pedig a barátnője szájának adományozta a vörös makkjából csorgadozó spermát. Cintia leplezetlen mámorral fogadta barátja péniszét és annak spermáját.

Angéla Peti, Cintia pedig Angéla nyelvének fürge csapkodására élvezett el.

Mindannyian kimerülten és élvezettel jól lakottan terültek el a kanapén. Angéla kiitta a maradék narancslevelet a poharából és az ifjú párnak is hozott egy-egy pohárral.

A frissítők után Angéla elment zuhanyozni és addig a fiatalok megbeszélték, hogy majd máskor mennek el szétnézni.

A beszélgetés után Peti behatolt Cintiába.


Szextörténet ajánló:


A csajos este


Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog ránk szólni emiatt.

A sült pulyka valóban nagyszerűen sikerült, egy gond volt vele, hogy két személyre sok volt, így ....

A bokorban anitával


A bokorban anitával

Két hete történhetett körülbelül,hogy összefutottunk a Nikoletta fasztalicskával,de nem vertük szarrá,hanem kibékültünk vele:)Azt hazudtuk neki,véletlenük hagytuk ott,mert azt hittük elõre ült a Taxishoz. El is hitte:)))) Azt mondta,kiáltt stoppolni, hárman kurvának nézték,mondom magamba,sokat nem tévedtek,végül egy rendõr felvette,felhívták a Jóska bácsit,de az el....

Csak erotika


Igazából kifejezetten dilisnek tartottam, amikor tavaly nyáron először beszélgettünk. Oda jár gitározni, ahova én, egészen ügyes lány, és aznap kivételesen együtt voltunk órán. Szőkés, hosszú és kócos haja volt akkor. Fekete szemei végig úgy csillogtak, hogy úgy éreztem: ez a csaj egy boszorkány. Mintha az egész élet egy vicc lett volna számára. Mindenkit kinevetett mindenért, saját magát is. Töké....

A lazulás és szopatás, második rész


Mikor visszaértünk a házhoz, rajtunk kívül nem volt még ott senki. Bevettük magunkat a fürdőszobába, hogy lemossuk magunkról a Tisza nem éppen tiszta vizét. A lány lassú, szexi táncba kezdett és lassan elkezdte simogatni a melleit a vékony felsőn keresztül. Kezei lesiklottak a felső aljára, majd lassan elkezdte felfelé húzni. Amikor épp előbukkantak volna a mellei, hirtelen elengedte a ruhát és na....

Apu megdugott


40 éves vagyok. A munka miatt ritkán járok haza. Az uram bérel nekem egy kis lakást nem messze az otthontól, ahol dolgozom. Amikor nem tudok hazamenni, van, hogy ők jönnek le hozzám. Az egyik hétvégén nem tudtam hazamenni, mert még szombat délután is volt munkám, ezért apám eljött meglátogatni. Az uram nem tudott jönni, mert nagyon megfázott és nem akarta rám ragasztani a betegséget. Mire hazaérte....

A befogadó család


A befogadó család

Husz évvel ezelõtt nõsültem meg. Egy nagyon csinos 22 éves fiatal diplomás csajt vettem feleségül aki teljesen elvarázsolta az apámat az anyámat és az öcsémet is. Pár hétre rá amikor bemutattam otthon már az apámmal korábban találkozott és õneki is nagyon tetszett bár nem volt már õ sem fiatal, de a leányzó egybõl szájon csókolta amit õ különlegesnek tartott. Mikor h....Szextörténet címkék

lövés | nővérem | leányne | anyám m | az Érett nŐ |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.