A barátnőm, és az anyukája


Feljött hozzánk barátnőm anyukája. Szombaton délután elmentünk vacsorázni egy étterembe. A kaja nagyon finom volt, ittunk rá egy kis bort, majd elmentünk sétálni a városba. Este nyolcra értünk haza Én gyorsan lefürödtem, amíg a lányok a tévét nézték. Amíg ment a híradó leendő anyósom is lefürdött, utána megágyaztunk neki a vendégszobában, majd barátnőm, Móni is elment zuhanyozni.
Már elég régóta ismerjük egymást Mónival, és az anyával, Zitával. Móni most húsz éves, és egy vidéki egyetemre jár. Apja tíz éve hagyta el Mónit és Zitát egy másik nő miatt. Sokszor van úgy, hogy mind a hárman összefutunk, vagy hogy hét közben Zita feljön hozzám esténként beszélgetni. Ezek alatt a beszélgetések alatt figyeltem fel a most harmincnyolc éves Zita érett asszonyi bájaira, és esténként, amikor elment sokáig maszturbáltam arra gondolva, hogy vele szeretkezem. Ez volt az első alkalom, hogy nálunk aludt. Miközben Móni zuhanyozott, megszólalt bennem a kisördög, és odalopakodtam a vendégszoba ajtajához, hogy meglessem Zitát vetkőzés közben. A szobába bepillantva pont a legjobb alkalomkor érkeztem. Éppen akkor vette le a törölközőt, amit magaköré csavart, amikor kilépett a fürdőszobából.
Gyönyörű, érett hatalmas mellei voltak, de ezt már láttatni engedte a ruhája is. De ahogy felém fordult megláttam, hogy a puncija kopaszra van borotválva. Ettől annyira felizgultam, hogy elkezdtem az alsónadrágomban matatni. Éreztem, ahogy megmerevedik a látványra a farkam, elővettem, és elkezdtem húzogatni a bőrt rajta.
Zita felvette a hálóingjét, és elindult az ajtó felé. Visszaosontam a nagyszobába, leültem a fotelbe, és vártam. Belépett Zita leült a kanapéra, és együtt néztük a tévét. Kis idő múlva bejött Móni is és leült az anyja mellé. Aznap éjszaka úgy szeretkeztem Mónival, mintha az anyját keféltem volna. Vasárnap elmentek vásárolgatni, én otthon maradtam, és bementem Zita szobájába. A földön ott volt a tegnap levetett bugyija. Felvettem, és átvittem magammal a hálószobába, lefeküdtem az ágyra, farkam köré tekertem a bugyit, és elkezdtem verni a farkamat. Az összes gecimet belefolyattam a bugyiba. Amikor végeztem, beleraktam a bugyit a szennyes kosárba, úgy gondoltam, hogy majd kimosva adom vissza.
Délután kikísértük Mónit a vonathoz, majd hazajöttünk. Zita becsomagolt, és este haza ment. Éjszakára kimostam a bugyiját, és este arra gondolva, hogy vele vagyok az ágyban, teleengedtem megint a bugyit, majd visszaraktam a többi szennyes közé. Hétfőn nem kellett dolgozni mennem, így sokáig akartam az ágyban maradni, de reggel nyolckor csengettek. Felkeltem az ágyból és félig álmosan nyitottam ajtót. Zita állt a küszöbön, és bocsánatot kérve jött be.
- Nem láttál itt egy csipkés fekete tangabugyit? - kérdezte.
- Nem - mondtam, de már tudtam, hogy itt balhé lesz.
Zita ösztönösen elindult a szennyes tartó irányába. Kinyitotta, majd a szennyesek tetején lévő bugyit kivette. Ahogy megmarkolta, láttam, elkerekedik a szeme. Kinyitotta a kezét, és ránézett a bugyijára. Amikor tudatosult benne, hogy mitől ragacsos a bugyija rám nézett, én pedig majd elsüllyedtem szégyenemben. Bement a fürdőszobába, és a víz csobogásából ítélve kimosta a bugyiját. Kijött a fürdőből, kirakta száradni a bugyit, majd leült a fotelbe, velem szembe.
- Most mond el mire volt ez jó? Hát nem én vagyok a leendő anyósod?
- De igen.
- Hát akkor? Nem a lányomat szereted?
- De.
- Akkor meg mit keres a bugyim a szennyes tartóban, ráadásul összegecizve.
- Megkívántalak.
- Engem? Hát a lányom sokkal fiatalabb, szebb, és ráadásul szeret téged.
- Igen, de te is nő vagy, és szép is. Gondoltam neked is szükséged van egy kis szexre.
- És te segítenél rajtam?
- Igen
- Hát lássuk ki tudsz-e elégíteni.
Azzal felállt, levette pulóverét, a szoknyáját, a harisnyáját, a melltartóját, és ott állt előttem egy szál bugyiban. Amikor felfogtam, hogy éppen most kínálkozott fel nekem, a farkam egyből reagált, és olyan merevedésem lett, hogy majdnem elszakadt az alsónadrágom. Felpattantam a kanapéról, lerántottam magamról az alsónadrágomat, és merev farkammal odaálltam elé. Néztük egymás szemét, majd szép lassan átkaroltuk egymást és elkezdtünk csókolózni. Felkaptam az ölembe, ő átkarolta a nyakamat, és átvittem a hálószobába. Lefektettem az ágyra, lehúztam róla a bugyit, szétnyitottam a lábait és az elém táruló látványtól mind jobban begerjedve elkezdtem csókokkal borítani a kopasz puncit. Csókjaim hatására, mint egy rózsabimbó kitárult a puncija. Nyelvem hegyével megkerestem a csiklóját, és elkezdtem izgatni. Ahogy egyre jobban hozzáfértem, és egyre hevesebben nyaltam, Zita nyögései is egyre hosszabbak, és egyre hangosabbak lettek.
Egyszer csak összerándult, két combjával fejemet satuba fogta, és éreztem, hogy az ajkaimon végig folyik kéjnedve.
Egy-két percig tartott édes fogságában, majd lassan elernyedtek az izmai. Utoljára még nyomtam egy puszit a puncira, majd felkeltem, az ágy elé álltam. Zita felült, kezébe vette botomat, szorosan megmarkolta, felnézett rám, és végig engem figyelve a szájába vette farkamat. Leengedte a torkáig, majd még mindig engem figyelve elkezdett leszopni. Nagyon profin csinálja, még mindig. Eközben én megfogtam a melleit, és elkezdtem velük játszani. Ekkor Zita kiengedte a szájából dákomat, marokra fogta a melleit, és közéjük rakta farkamat. Teljesen új volt számomra a helyzet, ilyet még nem csinált velem egy nő sem. A melleit tartva Zita elkezdte köztük húzkodni a farkamat, s mikor előbukkantam két melle közül meg-megnyalta a makkomat. Éreztem, hogyha tovább játszik dárdámon, hamar elsülök. Kihúztam hát a mellei közül a farkamat, hanyatt döntöttem az ágyon, és dákomat marokra fogva puncija bejáratához raktam. Először elkezdtem ingerelni az amúgy is már nedves puncikát. Fel-le mozgattam a kezemmel a bejáratnál, miközben ő a párnákat markolászta. Amikor már úgy éreztem, hogy eljött a megfelelő alkalom, tövig becsúsztattam dákomat a punciba. Ebben a percben egy hatalmasat sikítva Zita elélvezett.
Benne tartottam a farkamat, majd amikor lecsillapodott, elkezdtem megdugni. Járattam ki-be benne, minden kis rést bebarangoltam, ő pedig élvezte a kényeztetést. Hanyatt fordultam, ő pedig felém térdelt marokra fogta a farkamat, és magába vezette. Úgy meglovagolt, hogy éreztem, mindjárt elsülök. Ekkor gyorsan négykézlábra állítottam, mögé térdeltem, és hátulról is bevettem a várat. Irgalmatlanul, jól megbasztam. Ő pedig picike köröket írt le a csípőjével, amíg hátulról dugtam. Megfogtam a melleit, ő felegyenesedett, és megszorította a kezeimet. A feneke egy pillanatra sem állt meg, húzkodta rá magát a farkamra. Egyszer csak éreztem, hogy közeleg a villámlás a gerincemben. Hátrahajolt szájon csókolt, és én ezalatt telepumpálta a punciját forró gecimmel. Abban a percben, hogy én elkezdtem spriccelni, ő is elélvezet, ezen a reggelen már harmadszor.
Ledőltünk egymás mellé az ágyra, lihegtünk, fogtuk egymás kezét, és amikor lecsillapodott a szívverésünk hosszan megcsókoltuk egymást. Ezután elárulta, hogy ő már régóta szeretett volna velem lefeküdni, de nem volt benne biztos, hogy én is viszonoznám-e az ő közeledését. Aztán tegnap nem találta a bugyiját csomagolásnál, kijött, hogy megnézze nincs-e a szennyesládában. Amikor megtalálta csupa geci volt, és ebből már tudta, hogy csak is én lophattam el, és már tegnap lefeküdhettünk volna, ha nem fájt volna annyira a feje.


Szextörténet ajánló:


Újabb leszbikus történet


Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelőtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell ....

Hájas seggü Erzsi néni


Amikor falura költöztünk 17 éves voltam, de már csak pár hónap választott el a nagykorúságtól. Mint minden kamasz, néha én is lázadtam a szokások, a szülői hatalom ellen, és már alig vártam, hogy eljöjjön az a bizonyos nap, amikor szabadabban járhatok a lányok után. Másfelől, azonban féltem is, mert még nem volt dolgom lányokkal, tapasztalatlannak éreztem magam, és attól féltem, hogy majd szégyenb....

Anyám naplója


Ott kezdem történetem, hogy viszonylag későn, 35 évesen - és akkor is szűzen - mentem férjhez, mivel sohasem tartoztam a világ legvonzóbb női közé. Csinos vagy jómódú barátnőim mind hamar elkeltek és családot alapítottak. Nekem csak a házasságkötésem után két évvel, és akkor is nehezen sikerült teherbe esnem. Az áldott állapot más asszonyokkal ellentétben nekem maga volt a rémálom, mert a férjem a....

A jó kezdet


A nevem Anett 21 éves vagyok, vörös hajam van ez még olyan 17 évesen történet meg velem amit valljunk meg nem tudok más milyen címmel illetni.

Éppen péntek volt, és rövidített óráim voltak (rajtam csak egy póló meg egy melegítő nadrág volt), ezért vártam, hogy haza mehessek, de a barátnőm (akit most csak nevezzünk Pennynek) elhívott magához egy kicsit és belementem.
Nem kelle....

A szétkúrt tininsuna


A két fiatal, akikről most szó fog esni nagyon rég óta ismerik egymást, pontosabban 17 éve.
Nagyon jól megértették egymást, szinte olyanok voltak, mint a testvérek. András 17 éves volt, kedves illedelmes fiú volt. Míg a barátnője, Alexa kicsit makacs és hát szabad nyelvezetű volt, talán ezért is jöttek ki ilyen jól. Mind a ketten ugyan abban a suliban tanultak, ugyan arra a szakra jártak, é....

Az autómosó cigánylány


Otthon ültem a gép előtt és az MyVIP-et néztem. Anyámék elmentek és nem hagytak itthon pénzt én pedig a strandra szerettem volna menni. Ezt kiírtam az üzenő falamra ezért rám írt a nagybátyám.


- Hol vannak apádék Erika?. (írta)
- Elmentek valahova, én meg egyedül vagyok itthon. (válaszoltam neki)
- Azt gondoltam, mert láttam a ki írásod.
- Strandra akars....
Szextörténet címkék

lĂ nya | folyt belőle | szorul | fiatal lany | a grófnő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.