Első dugásom, a szomszéd csaj


18 Éves srác vagyok. Elmesélem első dugásomat.
Még 16 évesen kezdtem érdeklődni a szomszéd lány iránt. Nem egy bombázó, és a szellemi képességei kifejezetten gyengék (szóval csonthülye), de az ágyba még elfér. Néha átjött valamiért, néha mutattam neki egy-egy sexfilmet. Ez látszolag teljesen hidegen hagyta, de azért kölcsönkért párat. Nem mertem neki nyíltan az iránta érzett érzéseimről beszélni, de megpróbáltam minél többet hozzáérni. Egyszer erőt vettem magamon és elkezdtem kérdezősködni sexfilm közben nagy huncutul, hogy ezt vagy azt megtennéd-e?
Nagyot koppantam: kiderült, hogy szegény hülyegyereket iszonyatosan konzervatívan nevelték, sőt a sexuális felvilágosítás mégjobban eldeformálta pici agyát.Idézek:
-Csókolóztál már?
- Fúj, az nagyon gusztustalan, nem akarok én terhes lenni!
Asszem ezzel elmondtam mindent. Ekkor 17 éves volt...
De nem adtam fel, és a következő 2 évban végre sikerült lefektetni.
Az első időszakban csak dörgölőztem hozzá,majd egyszer végre fogdosni kezdtem a combját (farmeron át). Semmi. Nagy nehezen elértem a puncijához. semmi. Simogatom, dörgölöm, semmi reakció. Ekkor kérdem:
-Ez téged nem zavar?
-Nem.
-Akkor jó!
Feltérdeltem, mögé kerültem, a nyakánál lenyúltam és a melleit kezdtem fogdosni, nem volt rajta melltartó! Semmi.Felhúztam a pulcsiját, elkezdtem nyalogatni a mellbimbóit. Semmi.
-Neked ez nem jó?
A válasz egy vállendítés volt.
Hát jó... Elkezdtem benyúlni a nadrágja alá... s ekkor végre aktivizálódott, sajnos nem a jó irányba. Ekkor mondta először azt a két szót, amit az elkövetkező két évben még kb. 10.000-szer hallottam, és még ma is ideges leszek tőle:
-INKÁBB NE.
Enyiben maradtunk. Mondta, ilyeneket csak nászéjszakán. Na majd meglátjuk...
A következő 20 alkalommal is csak idáig jutottunk. A melleit idadta, de a punciját már nem.
És jött közben a sok "inkább ne". Közben egyre idegesebb lettem. Egyszer véletlenül letéptem egy gombját. Végül egyszer sikerült benyúlnom a bugyijába és szőrös pináját kezdtem izgatni. Kiakarta kapni a kezem de nem hagytam, végül már nem is tiltakozott, de nagyon zavarban volt. Itt azt hittem, ha kezemtől megérzi a kéjt, végre rájön. hogy ez nem is olyan rosz. Benedvesedett, de hiába izgattam a csiklóját, közölte velem, hogy semmit sem érez, olyan számára mindha a teste más pontjait simogatnám. Ekkor megállapítottam, hogy szegényben biztos "elromlott valami". A következő alkalommal sikerült megujjaznom, de semmit nem érzett. Utána meg pont akkor volt itt, mikor menstruált, csodálkoztam is, mikor sokkal jobban védekezett, mikor közelítettem felé, s amikor bevallotta, stratégiát váltottam.
Elővettem a faszomat, s megpróbáltam rávenni, szopjon le. Persze, aki a csóktól is undorodik... Eztán, mondtam, fogja meg, ez már ment neki. Sajnos annyira ügyetlenül kezdte el verni, hogy az inkább fájt, ezért fölé térdeltem, s ismét megprobáltam a szájába adni.
Elkezdtem simogatni makkomal az arcát, majd ajkait. Furcsa volt, hogy bár utál csókolózni, szopni, ezt mégis eltűrte. Ezután farkamat mellei közé tettem. Itt már annyira felizgultam, hogy a végén megjelent egy csepp, s szétkentem a mellén. Ettől nagyon megilyedt, ezt hitte ráélveztem. Úgy viselkedett, mintha alergiás lenne a spermára. Miután megnyugtattam, hogy ez nem az, megkértem, legalább nézze meg, hogy masztizok. Ebbe egyből belement. Elmentümk a fürdőszobába, a mosdókagyló elé álltam, és vertem a farkam. Nagyon izgi volt, hogy valaki figyel közben. Mivel nagyon egyhangú volt, megkértem, hogy álljon jó szorosan a hátam mögé, majd hátranyúlva meztelen seggét kezdtem gyúrni. Hatalmasat élveztem. A következő napokban eltökéltem, hogy most már tényleg ideje megdugni, elmentem a gyógyszertárba, megvettem az óvszert, majd másnap áthívtam. Nagyon izgatott voltam, ismét sikerült ledumálnom róla a bugyit, és ujjazni kezdtem. Szépen nedvesedett, de nem tudtam meggyőzni, hogy az óvszer miatt nem lesz gyereke, és ha egyikünk sem AIDS-es, akkor biztosan nem fogja elkapni. Közben már két ujjam volt a pinájában, de amikor a harmadikat próbáltam adagolni, az már fájt neki, ezért abbahagytam, és a csalódottság miatt nagyon dühös lettem. Durva szavakkal küldtem haza, összevesztünk, fél évig nem is beszéltünk. A mikor viszont legközelebb átjött, megfogadtam, hogy már nem is érek hozzá, úgyis vesztett ügy. De annyira izgi volt, hogy mégis… Jöttek a szokásos dolgok: mellével játszottam, ő a farkammal, még arra is rá tudtam venni, hogy bekapja….az ujjamat. De a bugyiját most nem hagyta lehúzni. Viccesen felajánlottam, hogy ha lehúzza térdig, kap egy csokit. Belement. Ezután ujjazni kezdtem, ő a szokásos pókerarcával nézett rám. Gondoltam, ismét megkéne próbálni a dugást. Ott viszont hiába ígértem neki az egész csokikészletemet, nemet mondott. Hirtelen ötletem támadt, megkérdeztem:
-És ha adok egy ezrest?
Mélyen a szemembe nézett:
-Oké, de csak gumival.
Majdnem elájultam! Ez a végtelenségig vallásos, konzervatív, jólnevelt csajszi egyben KURVA is!
Két évig fűztem, pedig csak ennyit kellett volna tennem! Na mindegy, remegő kezekkel bontottam fel az óvszert, szerencsétlenkedtem egy sort, nem is tudtam rendesen felhúzni, csak gyűrödten, félig. Csajról lekaptam gatyót, bugyit, de mivel még kezdő voltam, nehezen találtam meg a vastag szőrtakaró mögött a lukat, de végül is bement. Megfogtam a csípőjét, és elkezdtem keményen baszni a pináját. 15 perc múlva élveztem el, isteni volt, még soha nem éreztem ilyen jól magam. Azt azért sajnáltam, hogy csak ezt az egy pózt vállalta, meghogy nem érzett semmit, de isteni volt.


Szextörténet ajánló:


A Svéd szőke


1998-ban egy véletlen folytán 3 hetet tölthettem Svédországban. Az első hét dög unalma után hétvégén rávettem maga arra, hogy elmenjek az egyik stockholmi magyar kolonia szombat esti összejövetelére. Gondoltam tele lesz 70 éves nénikékkel, meg bácsikákkal. De legalább lesz innivaló. Igaz, hogy tavasszal voltam, de elég meleg égőviként fáztam minden nap.

Na szóval szombat este hatko....

Dorina és Éva


Dorina és Éva még csak nemrég voltak barátnők, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis ideje Éva érkezéséig, addig még masztizni akart egyet, hogy majd oldottabb legyen. Tizenöt éves lány volt, közepes mellekkel....

Fantázia Szátrjaimmal


Napok óta a csokikat majszoltam és az elcseszett kapcsolatomra gondoltam. Nem tudtam rájönni, hogy mégis miért hagyott el az a rohadék Derrick, pedig a melleim sem kicsik, a fenekem kerek és nem vagyok egy agyatlan elől deszka hátul léc. Órákon keresztül gondolkodtam, hogy mit szúrhattam el, mi olyat mondtam, tettem, ami nem tetszett neki. De még azt sem mondta el nekem, hogy miért.

....

Alíz nagyit gumival basztam


Alíz nagyi 18 évesen szülte anyát, anya pedig 19 évesen szült engem, ez már valami hagyomány, úgy tűnik. Tehát Alíz nagyi 37 évesen lett nagymama.
Születésem után nem sokkal halt meg a papa váratlanul, balesetben.
Mindenkit megviselt, a nagyit érthető módon a legjobban.
Idegösszeomlást kapott, hosszú hónapokig kezelték.
Bár látszatra rendbejött, belül valami kisiklott ....

Gábor és a twingo


Chaten ismerkedtem meg egy orvostanhallgató lánnyal. Kétszáz kilométerre lakunk egymástól, de már a következő hétvégén találkoztunk, s azóta is. Az első randi inkább csak a megismerkedés jegyében zajlott. A második alkalommal már a testiség vizeire eveztünk.

A várost, ahol a lány lakik, hegyek ölelik körbe. Egy kis séta után Luca felajánlotta, megmutatja a hegyeket, felvisz a Twingo....

Egy idegen megkúrt!


Sziasztok Vivi vagyok és szeretném elmesélni valós kis történetem!Budapestről úgy döntöttem nagymamámhoz utazók egy pár napra vidékre,hogy találkozzak a régi gyerekkori barátnőimmel és persze az én szeretett nagyimmal!Ez egy hétvége volt,a szűleim támogatták az ötletet mivel a bátyám a barátnöjénél töltötte a hétvégét így ők is szerették volna anyával együtt tölteni a hétvégét!El is láttak elegend....Szextörténet címkék

végignyalta | megcsalta | mocskos | bementünk | tetk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.