Büntetés az osztályfőnöktől, és anyutól


Meleg, kora őszi nap volt. Csaby hazafelé ballagott az iskolából, nemrég kezdődött a 3. év a gimnáziumban. Szeretett ide járni. Nem is annyira a tanulás, hanem az osztályfőnöke miatt. Niki "néni" már jócskán túl volt a 4. x - en, de mégis volt benne valami, ami Csabit rabul ejtette. A tanárnő pár évet letagadhatott a korából, de azért az évek már látszottak rajta. Az alakja már nem vetekedhetett egy 20 éves lányéval, de szégyenkeznie sem kellett. Még mindig formás volt és az évek is csak előnyére váltak.
Csabi szerette nézni őt. Nagy, de nem óriási melleit, kerek fenekét, ami talán már egy picit nagyobb volt mint 10 - 15 éve.
Gyakran álmodozott róla, hogy meglesi őt fürdés vagy öltözködés közben.
Persze tudta, hogy ez csak álom marad, de ő mégis szívesen gondolt erre.
Útközben is az osztályfőnökére gondolt. Nem volt még barátnője, nővel sem volt még soha, de már nagyon vágyott rá.
Igazából csak két nő volt az életében. Niki néni az osztályfőnöke és az anyja, Trixi.
Mindketten szerették. Niki néni azért mert jó tanuló volt az anyjának pedig ő volt az egyetlen, akit szerethetett. Férje már 13 éve elhagyta őket. Egyedül kellett felnevelnie, de nem bánta, hogy így alakult az élete. Nagyon boldog életük volt együtt. Nem voltak gazdagok, de mindenük megvolt.
Édesanyja 2 évvel volt fiatalabb mint Niki néni, ráadásul a legjobb barátnők voltak.
Nikinak sem volt állandó férfi az életében. Persze alkalmi kapcsolatai voltak, de igazából nem is vágyott tartós együttélésre senkivel. Kivéve a két fiát. A kisebbik most kezdte csak el a középiskolát, a nagyobbik pedig már egyetemre járt. Ő kollégiumban lakott és csak nagyon ritkán volt otthon.
Sokszor szervezett közös programot a két barátnő. Néha elmentek kirándulni, vagy egyszerűen csak összejöttek és beszélgettek egy jót.
Péntek volt, Csabi tudta, hogy a hétvégén újra láthatja Niki nénit. Már nagyon várta, mert ilyenkor még csinosabban, kihívóabban öltözködött mint hét közben. Az iskolában ezt nem tehette meg.
Édesanyja Trixi, hasonló alkatú volt mint Niki. Talán valamivel nagyobb mellei és feneke volt. A derekára is lerakódott egy kis zsírpárna, de csak pont annyi, ami még vonzóbbá tette. Mellei is kicsit megereszkedtek már, de csak alig észrevehetően.
A fiú fantáziáját anyja is gyakran megmozgatta, de mindig elhessegette a gondolatot, hogy úgy gondoljon az anyjára.
Miközben osztályfőnökére gondolt, Csabi hazaért a 3. emeleti lakásba. Nem volt túl nagy lakás, de kettejüknek pont megfelelő volt.
A délután a szokásosan telt. Trixi még nem ért haza mivel délutános volt. Ilyenkor nem is nagyon találkozott a fiúval, mert mire hazaért, Csabi általában már aludt. Ilyenkor mindig csak benézett a szobába, hogy minden rendben van e. Ezen a pénteki napon is így történt, Csabi már aludt, mikor az anyja hazaért.
Csöndben nyitott ajtót. Miután levette szandálját, egyből fia szobájához sietett.
Meleg volt a lakásban. Ilyenkor a fiú is és Trixi is ruha nélkül aludtak, takaró viszont mindig volt rajtuk.
Csabi azonban nyugtalanul aludt ma, az iskolában történt dolgok miatt. Olyan dologba keveredett, aminek tudta, hogy még lesznek következményei az osztályfőnök, de főleg az anyja előtt. Nagyon bántotta ez, mert szégyellte magát az osztályfőnöke előtt. Tudta, hogy hétvégén az anyja is megtudja, hogy Niki néni egy névtelen levelet kapott melyben egy weboldal linkje volt és pár sor.
Az oldalon pár arc nélküli kép volt egy fiúról, amin csak a teste és meredező férfiassága látható.
Niki megtudta a pár sorból, hogy a képek Csabiról készültek. A profilból kiderült, hogy a fiú szereti mutogatni magát, szereti ha meglesik, meztelenül lehet mások előtt.
Nagyon szégyellte, hogy ezt anyja megtudja. Lefekvés előtt még gyorsan törölte a regisztrációját. Azt hitte, ezzel legalább a teljes szégyentől megmenekül. Nem tudhatta, hogy Niki az összes képet és a fiú oldalát lementette mint "bizonyíték", de nem csak ez a szándék vezérelte. Nagyon felizgatták a képek.
Igazából nem is haragudott a fiúra, mert tudta, hogy ebben a korban tombolnak a hormonok. Persze kicsit furcsállotta ezt az "elhajlást", hogy a fiú szereti mutogatni magát, de szabad szellemű volt és nem ítélte el ezért a diákját.
Mikor az anyja benézett, már elnyomta a fiát az álom, de forgolódott. Épp mikor az anyja kinyitotta az ajtót, a fiú fordult egyet és a takarót lehúzta magáról a lábával. Most pont hanyatt feküdt. A résnyire nyitott ajtón beszűrődő lámpafény pont megvilágította a fia péniszét.
Utoljára akkor látta Csabi hímtagját, mikor még kicsi gyerek volt.
Szeme óhatatlanul is oda tévedt. Nem csukta be egyből az ajtót, mert nem tudott szabadulni a látványtól.
Fia pénisze nem volt hatalmas, de szégyenkeznie sem kellett. Trixi jó pár másodpercig bámulta a vaskos húsdarabot, melynek vége halvány vöröses volt. Lenyűgözte a látvány. Nagyon rég volt már férfival. S most újra elfogta a vágy. Eszébe sem jutott, hogy fiához közeledjen, egyszerűen csak a látvány felfokozta szexuális izgalmát. Talán egy percig is nézhette, a fiú hímtagját, mikor Csabi megmozdult. Ekkor észbekapott és becsukta az ajtót. Szemei előtt még mindig az előbbi látvány lebegett. Nem hitte, hogy fiának ilyen vaskos és hosszú szerszáma van. Egyáltalán nem hasonlít az apjáéra, gondolta, s ez örömmel töltötte el. A lányok biztos odalesznek majd érte.
Bement a szobájába, levetkőzött majd beállt a zuhany alá. Mivel fia aludt, kissé nyitva hagyta a fürdő ajtaját, hogy a friss esti levegő átjárja a helyiséget. A pár perccel ezelőtti látvány nem eresztette.
Megnyitotta a csapot, tusfürdőt nyomott egy fürdőszivacsra és lassan testére dörzsölte. Miután bedörzsölte magát, leöblítette a tusfürdőt és újra egy kevés tusfürdőt nyomott a kezére. Lassan bedörzsölte vele a nemi szervét. Modern nő volt, gyakran borotválta a punciját. Sosem borotválta le teljesen a rés fölött mindig hagyott egy szép pamacsot. Nem szerette, ha teljesen csupasz.
Miközben magával volt elfoglalva, nem vette észre, hogy fia felébredt. Nem tudott aludni, szomjas is volt, ezért félálomban a konyha felé indult, hogy valami hideget igyon. Útközben észrevette, hogy a fürdő ajtaja kissé nyitva van. Óhatatlanul is benézett, és a látvány teljesen lenyűgözte. Tudta, hogy az anyja jó nő, de álmaiban sem gondolta, hogy ilyen izgató a teste közeledve az 50 felé.
Trixi pont a borotválással volt elfoglalva, nem vette észre, hogy fia figyeli. Ahogy borotvált, széthúzta a rést, mely gyönyörű rózsaszín volt. A rés felett a pici bőrredők alól egy mértes gombocska kandikált elő. Csabi még sosem látott ilyet csak képen és filmeken, de tudta, hogy az a gyönyörű rózsaszín, az anyja csiklója.. Szégyellte magát, hogy kilesi őt, de a vágy mely benne lüktetett erősebb volt. A pénisze lassan kezdett megtelni vérrel. Az eddig halvány rózsaszín makkja most vörös színben pompázott.
Impozáns hímtaggal rendelkezett. Testét teljesen elöntötte a vágy, mindennél jobban szerette volna megérinteni, megcsókolni anyja nagy és formás melleit, szájában érezni anyja nemi szervének ízét, szagolni illatát, nyalni, csókolni, szívni azt a kis piros gombot anyja lába közt, de nem mert bemenni. Lassan húzogatni kezdte a bőrt hímvesszőjén. Beatrix ekkor fejezte be a borotválást, leöblítette a maradék habot és kilépett a kabinból.
Fia hirtelen hátralépett és csöndben visszasietett a szobájába. Az anyja látványa egyszerre izgatta és bűntudatot is ébresztett benne. Lefeküdt az ágyára és folytatta a maszturbálást. Semmi más nem járt a fejében, csak az előbbi látvány. A külvilág most teljesen megszűnt számára.
Anyja lassan megtörölközött és aludni indult. Kicsit csillapodott benne a vágy, de nem annyira, hogy még egy pillantást ne akart volna vetni a fia péniszére. Csabi szobája felé indult, a villanyok már nem égtek, csak a kintről beszűrődő fény világította be a lakást.
Finoman benyitott. Először megdöbbent azon, amit látott, de ez a döbbenet talán ha 1 - 2 másodpercig tartott. Utána a vágy még nagyobb hullámokban tört rá mint az előbb. Csabi már közel járt a csúcshoz. Anyja mohón figyelte, ahogy fia keze a meredező férfiasságon jár föl - le. A fiú már nagyon szaporán vette a levegőt, Trixi tudta, hogy hamarosan a csúcson lesz a fia.
Ekkor Csabi halkan felnyögött, teste megfeszült és a sperma első hulláma elemi erővel lövellt lüktető péniszéből, egyenesen a fiú mellkasára. Most már Trixiban is a vágy és a szégyenérzett keveredett. Szégyellte, hogy kilesi a fiát, de amit látott, forrósággal öntötte el. A lüktető vörös pénisz és a kilövellő fehér sperma látványa nagyon felizgatta. Érezte, hogy lassan nedves lesz. Nagyon rég nem érzett már ilyet.
A fiú teste újra megfeszült s a második sugár is a mellkasára spriccelt. A kilövellések egyre kisebbek lettek és az ötödik után Csabi lassan abbahagyta az izgatást. Teste lassan megnyugodott.
Trixi lassan becsukta az ajtót és kavargó gondolatokkal, de lüktető csiklóval a szobájába ment. Már nem tudott gátat szabni vágyainak és simogatni kezdte a lüktető, vörösen izzó húst. Pár perc után teste megfeszült és a nedvtől tocsogó csikló teljesen kitüremkedett a finom bőrredők közül. Testét elöntötték a kielégülés hullámai.
Kellet még jó öt perc, mire teljesen lenyugodott, de gondolatai továbbra is fia pénisze és orgazmusa körül forogtak. Így merült álomba, de akárcsak Csabi, ő is nyugtalanul aludt.

Reggel korán felébredt, de még lustálkodott picit, a tegnap estére gondolt, már bánta már, hogy nem nyitott be fiához. Megrémítette ez a gondolat, hiszen a fiáról volt szó! Azonban továbbra sem tudott szabadulni ettől. Viaskodtak benne az érzelmek.
Az állati ösztönlény és a racionális, gondolkodó ember, édesanya.
De minél jobban próbálta leküzdeni a vágyat, az annál nagyobb erővel tört föl benne. Elhatározta, ha újra alkalma adódik, nem szab gátat érzéseinek, ösztöneinek.
Meztelenül aludt és csak egy köntöst vett fel. Kiment a konyhába, hogy reggelit készítsen. Csabi már kint ült egy testhez tapadó boxerben és kakaót szürcsölt.
- Jó reggelt kicsim!
- Szia anya. -mondta a fiú miközben a tegnapi történések jártak a fejében.
- Hogy aludtál?
- Köszi jól, csak a meleg zavart kissé.
- Hát igen, még mindig tart ez a kánikula. Mit készítsek neked reggelire?
- Amit magadnak is, anya. Esetleg ehetnénk rántottát.
- Rendben kicsim, gyorsan megcsinálom.
Trixi serpenyőt vett elő, s közben lopva a fiára nézett.
Észrevette, hogy Csabi végig őt nézi. A lazán megkötött köntös sokat engedett láttatni. A fiú előtt ott ringtak anyja gyönyörű mellei, s miközben Trixi elővette az edényt, szabad belátás nyílt a csodaszép halmokra.
A fiú örült, hogy újra láthatja anyja világos barna bimbóit és az udvart, mely olyan szabályosan keretezte a meredező csúcsokat.
Nem sokon múlt, hogy a fiú rárontson a hívogató keblekre. Ekkor kezdett férfiassága újra megtelni élettel.
Trixi nem tudta, hogy a fia tegnapi maszturbálásának mi volt az előzménye, hogy kileste őt fürdés közben. Csak kíváncsi volt, hogy egyáltalán vágyat tud e ébreszteni fiában.
Odarakta a serpenyőt a gáztűzhelyre. Miközben a hűtő felé tartott, hogy hagymát és tojást vegyen elő fél szemmel újra a fiát nézte. Észrevette, hogy fia férfiassága újra meredezik. Most már biztos volt abban, hogy ezen a hétvégén elveszi fia szüzességét.
Elkészítette a reggelit és leültek enni. Csabi kicsit zavarban volt, mert a köntös már veszélyesen szétnyílt és talán túl sokat is megmutatott Trixi melleiből. Főleg mikor a nő letette kezeit az asztalra, a bimbóudvar kis szelete kivillant a fiútól 60 - 70 centire.
Csabi lopva a kebleket figyelte, miközben ettek.
Trixi észrevette szeme sarkából, hogy fia őt bámulja, mikor nem néz oda. Ez nagy örömmel töltötte el, mert most már tudta, hogy a fia sem közömbös a teste iránt, s könnyen rá tudja majd venni, hogy megszabaduljon a szüzességétől még a hétvégén.
Befejezték az evést.
- Mi történt tegnap az iskolában?
- Semmi különös. - válaszolt Csabi.
- Este felhívott Niki néni és ő mást mondott. Tudod, hogy az estét nálunk tölti, tehát legkésőbb este mindent megtudok.
Csabi nagyon szégyellte magát, de tudta, jobb, ha túlesik a dolgon, és ő mondja el az anyjának az esetet.
- Tudod anya, valami olyat csináltam, amire most nem vagyok büszke.
Anyja kérdőn nézett rá, a fiú folytatta.
- Tegnap Niki néni egy levelet kapott, nem tudom, hogy kitől, amiben egy webcím volt. Hát hogy is mondjam, a képeken én voltam.
- Ez még nem olyan nagy baj kisfiam. Nem hiszem, hogy Niki ezért külön felhívott volna.
A fiú arca azonban már lángvörös volt, amit természetesen az anyja észrevett.
- Igen, ez nem nagy baj, de.....de..... a képeken ruha nélkül voltam.
Trixi elsápadva nézett a fiára. Nem tudta, hogy mit mondjon a fiának, nem volt felkészülve erre.
A zavara nem tartott sokáig, mert ő is lazán kezelte az efféle dolgokat, akárcsak Niki. Nem voltak könnyűvérűek ők ketten, csak túl rövidnek tartották az életet ahhoz, hogy ilyeneken aggódjanak.
- Mutasd azt az oldalt. -mondta kicsit erőltetett haraggal.
- Már töröltem a regisztrációmat. - felelte Csabi lesütött szemekkel.
Trixi kicsit csalódott volt, mert szívesen megnézte volna a képeket, amin újra láthatta volna fia péniszét.
- Most menj a szobádba. Ezt még meg kell beszélnem Nikivel. Nem mehetsz ma sehova. Mondd meg a barátodnak, hogy a ma esti játékparti elmarad.
- Rendben, megmondom anya.
Trixi titokban örült annak, hogy erről van szó. Persze nem annak, hogy fia ország - világ előtt mutogatja magát, hanem hogy ezt talán fel tudja használni a hétvégi tervéhez.

Niki 5 után pár perccel érkezett. Gyönyörű fekete testhez simuló ujjatlan felső és térd fölött végződő szoknya volt rajta. A fölső mély dekoltázsa megmutatta, hogy aki a dombokhoz férkőzhet micsoda szerencsés ember lehet. Ebben az öltözékben 10 évet minden gond nélkül letagadhatott. Lábán alacsony bőrsarut viselt. Belépett az ajtón, a sarut egyből levette. Üdvözölte egymást a két barátnő, majd Niki a fiú szobájához ment és beköszönt. Csabi éppen netezett, de gondolatai a várható következményeken jártak.

A két nő leült a kis nappaliban. Trixi is hasonlóan volt öltözve mint Niki, de rajta fodros vállú felső volt. Azonban a dekoltázsa ugyanolyan mély volt mint az osztályfőnöknőé.
Pár percig a szokásos dolgaikról beszéltek, amolyan női témákról. Kibeszélték a látókörükben lévő férfiakat és nevetve megállapodtak, hogy jobb nekik így szabadon.
- Beszéltem Reggel Csabival -mondta Trixi.
- Igen? És mit mondott?
- Röviden elmondta, hogy egy weboldalon mutogatta magát.
- Igen, erről van szó. Nem akartam megbüntetni, amíg veled nem beszéltem. Talán már a szégyen is elég nagy büntetés neki.
- Azt hiszem igazad van, te vagy a pedagógus. Te láttad azt az oldalt?
- Igen, megnéztem, mert nem tudtam, hogy mi az. Ha az ismeretlen nem írja, hogy ki az, én ki sem találtam volna.
- Szerencsére Csabi már törölte magát -mondta Trixi kissé fanyalogva.
Niki észrevette ezt.
- Úgy látom, hogy Te nem örülsz ennek a gyorsaságnak -mondta nevetve.
- Be kell valanom neked Niki, hogy azért megnéztem volna azokat a képeket.
Trixi mikor ezt mondta, kicsit elpirult. Barátnője figyelmét ez sem kerülte el.
- Talán csak nem akarod "meglesni" a fiad? -nevetett.
- Igazából tegnap már meglestem, bár sötét volt és nem láttam mindent tökéletesen.
Elmesélte a tegnap estét Nikinak, aki először kicsit csodálkozott a dolgon, de a képekre gondolva megértő lett Trixival.
- Van egy ötletem, amivel a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. -mondta Niki.
- Nem értelek.
- Egy ötlet, amivel talán elvesszük a fiad kedvét, hogy a weben mutogassa magát de mégis örömet szerzünk neki is és neked esetleg még nekem is. -nevetett fel.
Elmondta ötletét Trixinak, aki helyeselt és már türelmetlenül várta, hogy elkezdjék a "büntetést".

- Csabi! -kiabált Trixi.
- Légy szíves gyere ide.
Csabi lassan előbújt a szobájából. Tudta, hogy most alapos fejmosás következik.
- Niki néni elmondta, hogy mit csináltál. Nem tudom, hogy most mit kezdjünk veled.
- Az dicséretes, hogy törölted a regisztrációdat, de a tisztánlátás miatt jó lett volna, ha én is megnézem, hogy miről is van szó.
Szerencsére Niki néni elmentette a kérdéses oldalt és itt is van nála pendrive - on. Menjünk és mutasd meg az oldalt a gépeden.

Csabi kelletlenül tett eleget a felszólításnak
Bementek Csabi szobájába, a fiú bedugta a drive - ot a gépbe és megnyitotta az oldalt.
A két nő kéjelegve nézte a képeket, de arcukra szigorúságot erőltettek. Nagyon jól sikerült képek voltak. Fel lehetett ismerni Csabi szobáját is a képeken. Kétség sem fért hozzá, hogy a fiút ábrázolják a képek.
Egyesével meg kellett nyitnia a képeket, a két nő pedig figyelmesen megnézte őket. Valami elkezdett bizseregni Csabiban is. Ahogy a két nő nézte a péniszéről készült fotókat, egyre inkább izgatott lett. Az izgalom csak fokozódott benne.
- Most mond meg Katám, hogy milyen képeket tesz fel magáról ez a gyerek a netre.
- Én is megdöbbentem, mikor láttam őket és gondoltam, hogy Csabi egyből törli őket ézért mentettem el az oldalt.
Elérkeztek az utolsó két képhez. Ezen a két képen sperma lövellt ki a dorongból, felizgatva ezzel a két kiéhezett barátnőt.
Nem volt túl hosszú a fiú pénisze, de annál vaskosabb. A két nő el volt ragadtatva a képek láttán.
- Tudod kisfiam, nem akarunk elhamarkodottan ítélni. Az látszik, hogy a szoba a tiéd, de mivel nem tudjuk, hogy a képen tényleg te vagy e, ezért most meg kell győződnünk erről.
- De anya! Beismerem, hogy én vagyok az. -mondta Csabi miközben a szégyen és az izgatottság keveredett benne.
- Kisfiam! Erről mindenképp meg akarunk győződni, mielőtt eldöntjük, hogy mi legyen veled.

- Gyere, átmegyünk a nappaliba.
Trixi és Niki elindult, a fiú pedig követte őket. Niki kényelmesen elhelyezkedett a kanapén, lábát pedig keresztbe rakta.
Trixi mataott valamit a szekrényben aztán kis idő múlva fényképezőgépet vett elő.
- Gyere ide Csabi és állj od a TV mellé. Most le fogunk fényképezni, hogy össze tudjuk majd hasonlítani a képekkel a gépeden.
- Nem szeretném Niki néni. -mondta kicsit keserűen, de a szíve mélyén egyáltalán nem bánta a dolgot.
Trixi is leült a kanapéra.
- Na kisfiam. Ne mozogj. -és már villant is a vaku.
- Vedd le a ruháidat. -mondta Niki.
- De tanárnő!
- Semmi tanárnő! Akkor kellett volna gondolkodni mikor mutogattad magad.
Csabi először a pólóját vette le. A két nő izgatottan figyelte. Trixit különös izgalommal figyelte, ahogy a fia vetkőzik.
Már kifejezetten örült, hogy ez a dolog kitudódott és most így "büntetheti" meg a fiát.
A fiú levette a sortot is, amit viselt. Az anyja és a tanárnő most vették csak észre, hogy a fiú férfiassága a boxerét feszegeti.
Niki kicsit előre dőlt, hogy képet készítsen, mindkét lábát letéve a szőnyegre.
- Erre nézz! -szólt Niki a tanárnő a tanítványára.
A fiú odanézett. Ekkor vette észre, hogy az osztályfőnöke a szoknya alatt nem viselt bugyit. Ez még jobban izgatta a fiút és most már egyre hevesebben lüktetett a pénisze. Villant a vaku.
- Rendben. Látom most is áll a farkad. Legalább könnyebb lesz összehasonlítani a képeket. Vedd le a boxered is! -szólt erélyesen az anyja.
A fiú összerezzent, de nem is inkább a kemény hangtól, hanem a kéjtől, amit érzett.
Levette az alsónadrágját is. Újra villant a vaku.
- Fordulj körbe fiam. A tanárnő is és én is látni akarjuk, hogy tényleg te vagy e a képeken.
Több képet csináltak.
- Most pedig gyere egy kicsit közelebb kisfiam és maszturbálj. Itt előttünk, állva.
- De anya ezt én nem tudom megtenni.
- Pedig megteszed, mert akkkor 3 hónap szobafogságot kapsz!
- Most szépen megfogod a faszod és föl - le, maszturbálsz.
- Remélem nem zavar, hogy így beszélek, de igazából ha zavar is ez most egy cseppet sem érdekel.
- Nem, nem zavar -felelte halkan.
A fiú még sosem hallotta az anyját így beszélni, de nagyon élvezte. Trixi közben síkosítót vett elő a szekrényből.
- Gyere ide fiam. Mutasd a farkad. Ezzel könnyeb lesz -és síkosítót nyomott a fiú vörösen lüktető hímtagjára.
- Csináld! Látni akarjuk, ahogy a forró geci spriccel a farkadból. Úgy, ahgy a képeken is!

A fiú lassan elkezdte húzogatni a bőrt. Kellemesen hűs volt a síkosító, hamar szétkente a péniszén.
Nagyon izgatott volt és tudta, hogy nem kell sok és elélvez.

A két nő felfokozott izgalommal nézte a fiút, ahogy maszturbált. Hol a szemét, hol a meredező hímtagját nézték, ami fénylett a síkosítótól. Lassan mind a két nő előbbre húzódott a kanapén, hogy jól lássák a pénisz minden lüktetését.
Csabi ekkor vette észre, hogy az anyján sincs bugyi. Újra megjelent előtte a kép anyja csiklójáról és érezte, hogy már nem tart soká.
Ott ült előtte ez a két nő, csodálatos puncijuk hívogatóan nyitva előtte, de ő mégsem mert megmozdulni, csak maszturbált.

- Anya, nem bírom már tovább, elmegyek. -sóhajtott.
- Rendben kisfiam, ne fogd vissza magad. Gyere és spricceld ránk forró gecidet.
- Mindjárt. -mondta a fiú szinte önkívületben.
- Gyönyörű a pinátok! Neked is és a Niki néninek is. Nem bíííírommmm....
- Ez az kisfiam. Gyönyörű faszod van. Gyere és mutasd meg anyának és Niki néninek, hogy élvezel el.
Ekkor teste megremegett és a forró sperma hosszú sugárban lövellt ki meggyvörös péniszéből.

A sperma egészen az anyjáig spriccelt, összekenve annak szoknyáját is.
A két nő puncija már csillogott a nedvtől. Teljesen felizgatta őket a látvány. Mellbimbóik szinte átszúrták a könnyű nyári felsőiket.
A fiú lassan befejezte a maszturbálást. Kezéről sperma csöpögött.
- Várj kisfiam, hozok törülközőt.

Míg az anyja kiment, az osztályfőnök oda hívta a kanapéhoz.

- Úgy hiszem, megbizonyosodtunk, hogy a képeken te vagy, de majd ezt később részletesen megnézzük.
Ekkor ért vissza Trixi a törölközővel. A fiú megtörölte a kezét és a péniszét.

- Most, hogy már tudjuk, hogy mit követtél el, jöhet a büntetés.
- Vedd le a fölsőm -utasította a fiút.
Csabi ennek izgatottan eleget is tett. Ügyesen átfűzte tanára közepesen hosszú szőkésbarna haját a nyíláson és a ruhát a földre dobta.
- Láttál már ilyen ciciket?
- Nem, tanárnő.
- Akkor fogd is meg őket!
- Rendben. Na milyenek?
- Gyönyörűek, Niki néni. -felelte szemlesütve.
- Na akkor most vedd le anyád fölsőjét is.
A fiú remegő lábakkal lépet anyjához. Megfogta a póló alsó szélét és finoman lehámozta anyjáról. A két mell kibuggyant a pólóból, s most ott meredezett előtte a két bimbó 20 centire. Újra elkezdett megmerevedni a pénisze.
- Na fiam, most láthatod anyád melleit. Tetszenek?
- Igen anya, nagyon is. De tegnap már láttam őket.
Trixi csodálkozva nézett a fiára.
- Tudod mikor fürödtél én kimentem inni és láttam ezt a két hatalmas dombot. Azonnal felállt.
Az anyjának tetszett, hogy így beszélt.
- Aztán utána kivertem a szobámban.
- Azt tudom kisfiam, mert láttam.
- Végig?
- Igen, és nagyon felizgatott a dolog.
Közben Niki levette a szoknyát is és most ott állt anyaszült meztelenül. A fiú ezt nem látta, mert anyja picit megereszkedett de mégis gyönyörű melleit bámulta.
- Fordulj meg Csabi. -mondta szigorúan Niki.
A fiú felállt és megfordult. Most ott állt előtte az osztályfőnöke teljesen meztelenül. Mellei kicsit jobban meg voltak ereszkedve mint Trixié, de pont ezért még jobban tetszettek Csabinak. A bimbók ugyanúgy meredeztek mint Trixi mellén, de a színük sötétbarna volt és udvaruk nem olyan szabályos mint Trixié. A fiú szerszáma most már újra merev volt.

Lassan végigvezette tekintetét az osztályfőnökén. Puncija kicsit húsosabb volt mint anyjáé, de ugyanolyan borotvált.
Nagy bőrredők fedték el a nyílást és a csiklót, ami után a fiú már annyira vágyakozott.

- Most pedig kinyalod a pinám. -mondta Niki.
- Értetted?!
- Igen tanárnő, kinyalom a pináját.

Niki lassan lefeküdt a puha szőnyegre, úgy, hogy a feje a kanapé felé legyen. Széttárta a lábait.
Trixi eközben levetkőzött és odaült a kanapéra, hogy Niki feje a két lába közé essen.

- Gyere ide fiam és szép lassan csókolgasd, nyalogasd a tanárnőd melleit.
- Igen anyu.

A fiú lassan leereszkedett és a kezére támaszkodva az osztályfőnöke fölé hajolt. Most érezte igazán, hogy milyen jó illata van.
Ez még jobban felizgatta a fiút.
Elkezdte finoman nyalni és csókolgatni az osztályfőnöke mellét.

- Már nagyon sokszor gondoltam a tanárnőre, hogy kefélünk.
- Tudom Csabi, mindig látszott a szemedben mikor rám néztél. Talán ez is megtörténhet ma, ha jól viselkedsz.
- Anyádat is szeretnéd megbaszni?
- Hááát....
A fiú felpillantott az anyjára és ott volt a szeme előtt anyja csodásan nedves puncija.
- Na kisfiam. Válaszolj nyugodtan a tanárod kérdésére.
- Hááát...iiigen....szeretném anyámat is megbaszni.
- Rendben, majd meglátjuk.
- De most velem törődj. Én megtanítalak, hogy mit csinálj, hogy anyáddal már jól csináld.
- Igen tanárnő.
- Akkor kezdd a melleimmel, ahogy már mondtam, aztán csókolgasd végig a testem. Ha elértél a pinámig, majd mondom, hogy mi jön.
- Igen, Niki néni.
- Na, akkor csináld!

Csabi elkezdte finoman csókolgatni a nagy melleket. Először kicsit ügyetlenül csinálta, de aztán egyre ügyesebb lett.
Elért a bimbókig amiket lassan szívogatni kezdett. Niki halkan felsóhajtott. Közben Trixi lüktető csiklóval figyelte, ahogy a fia a legjobb barátnőjét izgatja.
A fiú lassan elindult lefelé, csókolgatta és szívta az osztályfőnöke még mindig szép bőrét. A köldöknél elidőzött kicsit, mert észrevette, hogy a tanárnő ezt élvezi.
Aztán tovább haladt a combokon és végigcsókolta őket kívül belül. Niki már tocsogott a nedvességtől.

- Rendben Csabikám, jó tanítvány vagy. Most szép lassan kezdd el nyalni a pinám és a csiklómat. Nem fog sokáig tartani, mert nagyon felizgattál.
- Igen tanárnő.

A fiú odahasalt a tanárnő lábai közé. Nézte a lüktető vörös húst és boldog volt. Finoman elkezdte nyalni a bőrredőket. Lassan körözött a nyelvével, kis idő múlva a nagy csikló vérvörös színben pompázott előtte. A fiút a látvány és a nedv íze egyaránt izgatta.

- Na milyen a pinám? Ilyennek képzelted?
- Igen tanárnő, nagyon izgató.
- Akkor nyald tovább és dugd be két ujjad a lucskos vaginámba. Basszál az ujjaddal.

A fiú finoman nyalta, szívta a csiklót és bedugta mutató és gyűrűsujját osztályfőnöke hüvelyébe.
- Ezaz Csabikám. Most csináld gyorsabban.
- Ahhhhh... Ez az Csabikám, ügyes vagy.

Nem tudott sokáig gyakorolni, mert Niki teste megfeszült és hatalmas hullámokban tört rá az orgazmus. Halkan nyögött, amikor elöntötte a kéj. A fiú vágyát ez még tovább fokozta.

- Nagyon jó tanítvány vagy Csabikám. Tudod Trixi a fiad mindenben jó tanuló. Most is bebizonyította ezt. Nagyon jót élveztem.
Ügyesen nyalta ki a pinámat a fiad. Mint osztályfőnöke csak azt mondhatom, hogy ezt gyakoroltasd majd vele, hogy minél ügyesebb legyen. Talán már most ki is próbálhatnád, hogy mit tanult.
- Hát Nikikém, köszönöm az értékelést. Csabikám, volna kedved még gyakorolni és kinyalni anyád pináját?
- Igen anya, szeretnék még szorgalmi feladatot.
- Rendben, akkor csináld nekem is, had élvezek.

A fiú az anyját is végigcsókolta. A melleinél többet időzött, mert nagyon tetszettek neki anyja dombjai és mert az anyja sokkal érzékenyebb volt ezen a területen mint Niki.
Lassan elért anyja puncijához. A bőrredők sokkal kisebbek voltak, mint Nikié, de ezek is teljesen elfedték a bejáratot és a csiklót.
Finoman nyalni kezdte anyja szeméremajkait. A csikló már félig látszott mire erre a területre ért. Anyja folyamatosan nyögött, nem hangosan, pont annyira hogy a fiút még jobban felizgassa.
Nem sokat körözött és a punci már tocsogott a nedvben, a csikló pedig ott vöröslött előtte.

- Kisfiam ne hagyd abba -nyögte Trixi.

A fiú újra nyalni kezdett. Egyre fokozta a ritmust. Abban a pillanatban mikor anyja hüvelyébe dugta két ujját, annak teste megfeszült , hangosat sóhajtott és hatalmas remegés futott végig rajta. Olyan orgazmus rázta meg a testét, amit még soha nem élt át.

- Tudod Niki, előbb is taníthattad volna ilyenekre a fiamat.
- Mindent a maga idejében Trixikám. -nevetett.

A fiú nézte a két érett barackot és a legszerencsésebb embernek érezte magát a világon. Mindkét puncit megkaphatta, amire vágyott tegnap. És mára a vágy beteljesült.
A két nő teste finoman még mindig remegett az izgalomtól.

- Most pedig megtanítalak baszni! Gyere ide Csabi.

Niki leült a kanapéra.

- Térdelj ide a lábam közé.
- Most fogd meg a faszod és szép lassan dörzsölgezsd vele a rést és a csiklóm.

A fiú engedelmeskedett finoman dörzsölte és csapkodta osztályfőnöknője lüktető csiklóját. Csabi pénisze hamarosan fénylett Niki nedvétől. Finoman a bejárathoz illesztette makkját és behatolt Nikiba. Az hangosan felnyögött.
Trixi izgatottan nézte, hogy mit csinál a barátnője az ő kicsi fiával. Nagyon izgatta a dolog.

- Ez az Csabi, basszál. Lassan, de határozottan vágd belém a faszod.
- Igen Niki néni.
- Mondd, hogy megbaszlak Niki néni, az anyám szeme láttára.
- Megbaszlak Niki néni, anyám szeme láttára.

A fiú lassú, de határozott mozdulatokkal mozgott a tanárnőben. Niki eközben a csiklóját izgatta kezével. Hamarosan újra orgazmus járta át a testét.

- Elég lesz Csabi. Most már anyádat kell megbasznod.
- Igen tanárnő.

Most helyet cserélt a két nő. Trixi leült a kanapéra és készen állt arra, hogy befogadja fia hímtagját. A fiú letérdelt és a tanárnőtől nedves péniszét bevezette anyja hüvelyébe.

- Ahhhh..... Ez az kisfiam. Tudod, hogy rég volt bennem fasz, de a tiéd most minden elvesztegetett napért kárpótol. Ilyen csodás vaskos dákó még sosem volt bennem. Keféld meg édesanyád, ez az. Ahhhh....

A fiú egyre gyorsabban mozgott anyjában. Niki nem bírta tovább és odament a pároshoz. Szeme Trixi csiklójára tévedt.
Finoman dörzsölni kezdte. Trixi kis idő múlva felnyögött, megfeszítette testét és másodszor is elélvezett.
A fiú most már közel járt, hogy anyjába lövellje spermáját.

- Várj kisfiam. Lesz még alkalmunk erre. Most meg akarom ízlelni a gecid.
Gyere, állj ide elém és én leszoplak. A spermád minden cseppjét le akarom nyelni.

A fiú kihúzta péniszét anyja vaginájából és elé állt. A hímvessző szinte már szétrobbant. Már nem csak a makk volt vörös, hanem az egész hímtag.
- Tudod kisfiam már tegnap tudtam, hogy a számban akarom érezni a dákód és a spermád.
- Akkor szopd anyu kérlek, mert nem bírom már tovább.

Trixi megkönyörült és lassan szájába vette a fia péniszét. Finoman szopni kezdte. Jobb kezével közben a heréit izgatta.
A fiú még sosem érzett ilyet. Nem bírta tovább. Teste megfeszült és a forró sperma anyja szájába lövellt.
Trixi alig bírta nyelni a sok ondót. De nem akarta, hogy egy csepp is kárba vesszen. Mindet lenyelte. Lenyalogatta fia péniszét.

- Tudod kisfiam tudat alatt már vágytam erre, hogy megbassz. Szeretném, ha ez nem az utolsó alkalom lenne.
- Ez biztos, hogy nem az utolsó alkalom anya. Ez csodálatos volt. Minden nap meg akarlak baszni.
- Jajj kisfiam, remélem bírni fogom a tempód. -nevetett.
- Remélem azért legközelebb én is megízlelhetem a fiad gecijét. -mondta Niki.
- Tudod Nikikém hosszú még ez a hétvége. -válaszolt Trixi, s mindhárman nevettek.

Beküldő : Családos ffi


Szextörténet ajánló:


Szex a fürdőszobában


Áll a fürdőben a csap előtt és mossa a fogát. Pamut, mintás hálóinget visel, alatta teli fenekes bugyit. Kifordulok a folyosóra, így pont rálátok. Pár lépést közeledem, majd megállok és nézem. Szép formás lábai magukkal ragadnak.

Egyszer csak jobb kezével hátra nyúl. Keze besiklik a hálóing alá, ami így megemelkedik és a fenekét kezdni "simogatni". Szép, formás, kerek feneke van. Na....

Na kincsem, kell a két fasz?


Hol is kezdjem. A párom szeretné, izgatja a fantáziáját, ha rajta kívül más is dugná a puncim. Vagy vele együtt.
Sokszor mondja, hogy látja maga elött, hogy szopok egy nagy faszt, miközben dugják a puncim. Ez őt olyan módon izgatja fel, hogy ilyen esetben teljesen szét is dugja.
Valamelyik este én is elcsábúltam, hagytam, hogy erőszakos legyen. Olyan szeretősen, mert nagyon szereret,....

Titkos szex a szekrényben


– Gyere, a gardróbban nem fognak észrevenni – suttogta Kárcsi, miközben húzta magával a lányt. Yvettke kicsit megrémülve követte, nem szerette volna, ha bármi rosszat gondolnak róla, amiért az emeleti szobában egyedül maradt a fiúval. A lenti buliban ismerte meg Kárcsit, és csak beszélgetni akart vele nyugodtan, esetleg csókolózni, de semmi komolyat még. Most viszont lépések és nevetés közelített ....

Tiltott vágy avagy megrendelésre írtam de nem fizették ki, így élvezze mindenki!


  Minden egy karácsonyi napon kezdődött. Az egész család együtt ebédelt, karácsony másnapján. Testvérem a férjével, apu, anyu és én.  Mi már az asztalnál ültünk, anyu szaladgált a konyha és az étkező között, hordta be a forró levest, fantasztikus töltött káposztát az asztalra majd végül ő is közénk ült, szemrehányóan nézett rám. 

- Igazán segíthettél volna! - rovott meg de hamar elt....

Szeretőm van, boldoggá tesz !


- Csinálsz amit akarsz!

Liv olyan hideg, amilyen lenni szokott. Egy ideig nézem a becsukott ajtót és magam sem tudom, miben reménykedem. Hogy visszafordul és azt mondja, beszélgessünk? Bejön, hozzám hajol, hagyja, hogy fénylő barna hajának zuhataga az arcomba hulljon, átölel és azt mondja, minden a régi lesz? Igen, ilyesmire várok. Már talán három éve. De nem történik meg. Ma sem. K....

Piroska és a farkaló


Piroska már nehezen mozgott a terhe miatt. Mindennapos volt. Társa, Farkas Szidomír, éppen élelembeszerzésen volt, és úgy gondolta, hogy elhozza a bábát, hogy vezesse le a szülést. A bába öt aranyért vállalta a kisdedek világra segítését. Megalkudtak és Szidomír előre kifizette őt, aztán elindultak az erdei házikó felé.
Piroska már erősen vajúdott és elfolyt a magzatvize is. Feltette a vize....Szextörténet címkék

kávée | kivég | szorító | csak | szennyes bugyi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.