Amikor a lányok bevadulnak - Andi leszbi története


Június óta nem találkoztam Andival, de most hogy megkezdodött a suli, ismét padtársak lehettünk. Szemlátomást Andi is sokat változott a nyáron, csakúgy, mint én. Kész no lett mindkettonkbol. Mármint csak külsore, mert belsore még mindig kis hülyegyerekek voltunk. O is sokat gömbölyödött, ahol kellett. A nyár folyamán nekem is melltartóméretet kellett váltanom, ami igencsak tetszett mikor a tükör elott illegettem magam. Ilyenkor végigsimogattam a melleimet fentrol lefelé, majd mikor lentrol felfelé haladtam, már a bimbóim igencsak ágaskodtak.

Szerettem ezt csinálni, hosszú perceken keresztül. Esténként mikor a lefekvéshez készülodve végigkentem magam testápolóval, még kényeztetobb volt az érzés, ahogy végigsiklott a kezem a melleimen, és megakadt a bimbókban. Azokat körkörösen krémeztem ilyenkor, ami annyira felemelo érzés volt, mintha légbuborékok szabadulnának fel a testemben és pezsegnek felfelé, közben égetik az érzékeny porcikáimat. Egyik este is a szobámban feküdtem az ágyamon, hogy jobban lássam a tévét és kenegettem magamat. Úgy terveztem, hogy bekenem magam mindenhol, majd a melleimmel fejezem be, hogy ezzel a kellemes érzéssel aludjak el. Bekrémeztem a karjaimat, a lábszáramat és a combjaimat. Onnan áttévedtem a hasamra, mert a kezem szeretett volna feljebb kúszni a dombjaimra. Közben összekrémeztem a ritkás szorzetemet és le akartam törölni, amikor valami eszméletlen bizsergeto érzés szaladt végig rajtam. Ez többszöröse volt annak, mikor a melleimmel játszottam. A belso combjaim is különösen érzékenyek voltak. Krémes kezemet ismét végighúztam a szorzetemen, amitol újból összerezzentem.

Nagyon izgató volt az érzés, egyben félelmetes is és nagyon új. Feljebb húztam a térdeimet és remego kézzel végigsimítottam a tenyerem a vágatomon. A levego is megakadt bennem. A szívemet hallottam a dombhártyámon keresztül dübörögni. Tenyereimmel csak simogattam a puncimat és minden mozdulat az agyamba hasított. Mintha felszaladtam volna a lépcson, úgy szedtem a levegot. Utána rájöttem, ha az egyik kezemmel alul, másikkal pedig a cicimet simogatom, akkor még ennél is jobb az érzés. Felváltva a kezeimmel össze-visszamaszatoltam a testemet, ahogy hol alul, hol felül markolásztam magamat. Amikor erosebben nyomtam a puncimra a kezem, akkor meg egyenesen hánykolódtam az ágyon. Mindkét kezemmel alul kezdtem simogatni, markolászni, meg néha körkörösen nyomogatni. A hasam teljesen görcsbe volt rándulva.

Egyszer csak egészen mélyrol valami leírhatatlan kellemes érzés dübörgött elo, ami teljesen birtokba vette a testemet és úgy dobálta, mintha az áram rázna. Ezek a csodálatos hullámok egyre csak erosödtek, és amikor már azt hittem, hogy vége a világnak, akkor nagyon gyorsan kezdtek távolodni tolem, hátra hagyva egy végtelen megnyugtató és pihenteto érzést. Csak félig voltam magamnál. Percek teltek el, mire a légzésem lassulni kezdett, a tudatom pedig kitisztulni. Hirtelen rengeteg gondolat cikázott a fejemben. Egyszerre éreztem boldogságot és legbelül valami lelkiismeret furdalást is. Az utóbbit próbáltam elhessegetni és megmagyarázni magamnak a történteket. Felálltam a tükör elé. A szám ki volt száradva, a testem pedig fénylett a testápolótól és a verítéktol. Végig simogattam magamat, ami megint csak jó érzés volt, de inkább amolyan megnyugtató. Fura gondolatokkal feküdtem az ágyamba, de olyan izgalmas volt az egész, hogy csak hajnalban tudtam elaludni.

Másnap a suliban azon gondolkodtam, hogy meséljek-e Andinak a történtekrol, hiszen o volt a legjobb barátnom, még ha más városban is lakott. Legtöbb órán hátul ültünk, így legalább tudtunk mindig puskázni. Az ilyen gyengébb tantárgyak óráin mindig valami mással foglalkoztunk. Hol a körmünket csinosítgattuk, hol sminkes katalógusokat nézegettünk. Így történt, hogy Andi elovett egy átlátszó szájápolót és körbekente az ajkait vele. Szépen csinálta, jó volt nézni, ahogy nekinyomja a szájának, a rúzs nyomában pedig fénylo réteg marad. Többször is megismételte mindkét irányba. Mikor látta, hogy nézem akkor elmosolyodott és megkérdezte:
- Na, hogy tetszem? - Csücsörített a vastag ajkaival, majd közelem hajolt hozzám, a kezét pedig az arcom elé emelte, és így szólt:
- Most a tiédet is. - Finoman végighúzta a felso ajkamon, majd az alsón, majd másik irányba is.
Hát, mit mondjak furcsa érzés volt, mert egy kicsit izgató volt, ahogy a számmal foglalkozik. Olyan volt, mintha valaki csókolt volna. Nem is hagyta abba, hanem folytatta körbe-körbe.
- Na most már te is szexi vagy! - Mondta magabiztosan.
Kis ido múlva ismét elovette, de akkor kivettem a kezébol, és én kezdtem el körözni a száján.

Gyengéden elmosolyodott és közben lehunyta a szemét. Jobb is volt, mert féltem, hogy észreveszi rajtam az izgatottságot. Nagyon szép vastag ajkai voltak. Rúzs nélkül is jól nézett volna ki.
Hosszan csináltam és közben neki sem volt ellenvetése, mert csak jólesoen somolygott és végig csukva tartotta a szemét.
- Hú ez jól esett! Olyan volt, mintha valaki puszilgatott volna.
- Te is úgy érezted? - Kérdeztem megkönnyebbülve, és egymásra nevettünk. Ezután már biztos voltam benne, hogy elmondom a tegnap este történteket.
Menza után, mint mindig nálunk tanultunk, Andi csak este utazott haza a szomszéd városba. Nekem a felsoszinten volt a szobám, most is ide vonultunk el felkészülni másnapra. Már jó ideje tanultunk és feleltettük egymást, mikor végre összeszedtem a bátorságomat és a témát a mondandómra tereltem.

- Te is minden nap használsz testápolót? - Kérdeztem.
- Hát persze, egyébként olyan pikkelyes lennénk, mint egy kígyó. - Felelte nevetve.
- Csak azért kérdezem, hogy is mondjam... Hogy amikor én is krémezem magam, akkor néha olyan furcsákat érzek. - Láttam Andin, hogy nem érti mit bagadozok.
- Tehát úgy értem, hogy bizonyos részeknél különleges dolgokat érzek. - Mondtam szemlesütve.
- Áhá, már értem! - Mosolyodott el. - Ilyet én is szoktam érezni, pláne mikor a mellemet, meg a combjaimat testápolózom.
Megkönnyebbülten kifújtam a levegot. - Akkor tudod, mirol beszélek.

- Hát persze, miért te cikinek tartod? - Kérdezte hunyorogva.
- Egy fenét, csak tegnap ennél többet is éreztem, és nem tudom, hogyan mondjam el.
- Ha nem tudod elmondani, akkor mutasd meg. - Mondta érdeklodve Andi.
- Ne viccelj már, most vetkozzem le, vagy mi? - Kérdeztem tettetve a hülyét, mert izgalmasnak tunt a gondolat, hogy neki is megmutassam.
- Azt ne mond már, hogy szégyenlos vagy elottem, hiszen láttuk már egymást sokszor az uszodában ruha nélkül. - Mondta egyre határozottabban.
- Na jó, csak az más helyzet volt, ez egy kicsit kényelmetlen. - Feleltem szégyenlosen.
- Akkor tudod mit, levetkozök én is, ha úgy könnyebb. - És már gombolta is ki a felsojét.
- Ok, így már belemegyek. - Válaszoltam megkönnyebbülve, mert így már mégsem olyan mintha musort csinálnék neki.

Lekapkodtuk gyorsan az amúgy sem sok ruháinkat. Most láttam jobban, hogy Andi teste is sokat fejlodött a nyáron. Sot az o melle még nagyobb is lett, mint az enyém.
Ülj le az ágyamra, de keresztbe, hogy nekem is hagyjál helyet. Elovettem az éjjeliszekrénybol a testápolómat és rádobtam az ágyra.
- Tartsd a kezed! - Mondtam, és egy nagyobb kupacot a tenyerébe nyomtam, majd egyet az enyémbe is.
- Most kend el az egész testeden! - Figyeltem, ahogy végigsiklik a krémes tenyere a mellein, a hasán egészen a térdéig, majd vissza.
- Most csináld te is ezt! - És a bimbóimon kezdtem el körözni lassan.
- Igen, idáig már én is eljutottam, tényleg nagyon finom. Mondta belemerülve, miközben masszírozta a gömbölyu melleit.
- Jó, innentol nem fogok beszélni, csak mutatom. Nyeltem egy nagyot, majd egyik kezem lesiklott a combjaim közé, és a tegnap olyan jól eso mozdulatokkal kezdtem el körözni a puncimon. Inkább becsuktam a szemem, mert egy kicsit zavarban voltam. De csak addig, amíg meg nem érkezett az a csodálatos bizsergés.

Nyomtam még a vágatomra egy kis krémet a tubusból, majd Andira pillantottam. Kikerekedett szemekkel figyelte az eseményeket. Szó nélkül nyomtam az o puncijára is egy diónyit, majd közénk helyeztem a flakont.
Mielott még folytattam volna, Andi lassan lenyúlt, és szétkente a krémet a punciján. Halk sóhaj jelezte, hogy most már érti mirol beszéltem. Nem kellett kétszer mondani, mindketten elkezdtük simogatni magunkat. Láttam Andi néha oda pillantott, hogy én hogyan csinálom.
Nemcsak az volt izgató, hogy simogattam magamat, hanem az Andi látványa is, ahogy egyik kezével a melleit csipkedte, markolászta, a másikkal pedig a punciját dörzsölte.

Újabb adag testápolót nyomtam a melleimre, majd átnyúlva az Andiéra is. De o csak alul simogatta magát, így a krém lassan folyni kezdett lefelé a fénylon duzzadó mellein. Önkéntelenül is odanyúltam, hogy elkenjem, mikor a melléhez értem átfutott rajta egy borzongás. Akkor eszméltem fel, hogy mit csinálok. De olyan jól esett a mellét megfognom, és érezni, hogy kitölti az egész tenyeremet. Csak a bimbója próbált átfurakodni az ujjaim között. Azt meg finoman összecsíptem és morzsolgatni kezdtem, mint máskor magamnak. Halk nyögdécselésekkel tudatta, hogy nagyon jól esik neki. Becsuktam a szemem és most már teljesen elengedtem magam. Pár másodperc múlva egy bátortalan érintést éreztem a bal mellemen. Ki sem nyitottam a szemem. Andi is viszonozta a közeledésemet, és gyúrni, markolászni kezdte a cicimet. Eszméletlenül finom volt. Perceken keresztül csak ezt a játékot fojtattuk. Ekkor Andi keze letévedt az enyémre és végigsimította a szeméremdombomat.

Olyan forróság öntötte el a testemet, hogy egy mély levegot kellett, hogy vegyek, különben menten elégtem volna. Most mindkét kezemmel a melleimet masszíroztam, mialatt Andi keze a hasamról levándorolt teljesen a puncim aljáig, majd nagyon lassan visszaindult. Ekkor történt, hogy a középso ujja becsúszott a vágatomba és mélyen végigszántotta. Mikor kiért, akkora görcs rántotta össze a testemet, hogy majdnem felültem. Ezt észrevette, mert visszatolta az ujjait, és csak azt a részt kezdte el masszírozni körkörösen, ahol a szorzetem végetér. A tegnapról ismert hullámok kezdtek megrohamozni, de most sokkal nagyobb erovel. Balra fordítottam a fejem és nagyon közelrol éreztem Andi leheletét.

Becsukott szemmel és kipirosodott arca felém fordulva pihegett. Ez volt az utolsó kép amire emlékszem, mert ekkor megfogtam a kezét, hogy a kello helyen mozgassa tovább. Ekkor elsötétült a világ és hatalmas remegések közepette gyönyörhullámok gázoltak át rajtam, majd félig elvesztve az eszméletemet összeestem. Nagyon lassan kezdtem magamhoz térni. A hangok is olyan távolinak tuntek. Andit láttam mellettem, ahogy simogatja egész testét, és a csípojét ringatja. Egy pillanatra kinyitotta a szemét, de olyan opálos volt a tekintette, hogy egész biztos o sem volt magánál.

A suru levegovételben ajkai már teljesen cserepesre száradtak. Eszembe jutott a bioszóra, és a szekrénykérol lekaptam az ajakápolót, majd Andira hajoltam és vastagon kenni kezdtem a száját vele. Mélyebb sóhajok kísérték a tettemet. Ekkor a saját kiszáradt számat is bekentem, majd közvetlenül melléje telepedtem, és eldöntöttem, hogy én is segíteni fogok neki. O éppen mindkét kezével a punciját dörzsölte, így szabad volt az egész felsoteste. Egész közel hajoltam hozzá, hogy hallja mit suttogok:
- Most te jössz Andi! - Leheltem az arcába. Mire o kinyitotta a szemét és azzal a ragyogó ajkaival megcsókolt. Teljesen meglepodtem, mert a lehelete forró volt, de az ajka érintése huvös a pihegéstol. De legjobban az lepedt meg, hogy nagyon finom és izgató volt. Visszahajoltam és most én csókoltam meg, de hosszabban mint o. Mozgatni kezdtem az ajkaimat az övéin, aminek az lett az eredménye, hogy a zsíros ajkaink finoman csúszkáltak egymáson és lassan összekeveredett a nyálunkkal.

Most már forró volt az egész szája, és hamarosan megéreztem a nyelve hegyét is. Egyik kezemmel megfogtam a tarkóját, hogy szorosabban tudjam csókolni, a másikkal pedig végigsimítottam a belsocombját, majd megállapodtam a kézfején. O elhúzta a kezeit és átengedte nekem az ölét. A kevéske szörzetén végigsikló kezem hamar megtalálta a teljesen nedves vágatot. Középso ujjamat lassan belemerítettem, amitol egész teste vonaglani kezdett, a szájával meg még erosebben tapadt az enyémre. Nagyon finom volt a csókja. Körbenyalogattam az ajka minden szegletét és a nyelvét, miközben éreztem a nyálunkkal keveredo szolorúzs illatát. Ujjammal kikerestem azt a kis gombocskát, ami nekem is nagyon érzékeny volt. Érintésemre elszakadtak az ajkaink, mert annyira megfeszült Andi háta a kéjtol, hogy hátrabicsaklott a feje, a mellei pedig pont az arcom elé kerültek. Nagyon szépek voltak, ahogyan csillogtak a félhomályban. Még éreztem rajtuk a testápoló bódító illatát.

Megérintettem a jobb bimbóját az ajkammal. Nagyon kemény volt és forró. Teljesen megszédített az érzés, egyszerre volt izgató és tiltakozó. Ekkor a nyelvem hegyével is megérintettem, majd bevettem a számba. Andinak nagyon jól eshetett, mert szinte fuldokolva vette a levegot és az egész teste dobálózott. Kicsit kesernyés volt az íze a krémtol, de egyben selymes is. Megszívtam a számmal, a nyelvemmel meg körözni kezdtem rajta. Az ujjamat pedig próbáltam a kis dudrocskán tartani és simogatni. Másodpercek teltek csak el, mikor Andit is görcsös vonaglások és remegések rázták meg, majd egyre enyhülo rángások közepette elcsitult. Még mindig szaporán vette a levegot, de a szemeit becsukva tartotta, a kezei pedig lecsuklottak a teste mellé. Simogattam a testét, amig fel nem eszmélt. Kinyitotta a szemeit és rámmosolygott. Nem szóltunk semmit csak elnevettük magunkat. Nagyon felszabadító érzés volt.
Ezután alig vártuk a délutánokat, hogy tanulhassunk...


Szextörténet ajánló:


Vakrandi és szex


Felhívsz. A hangod szimpatikus, te is szimpatikusnak találsz engem. Beszélgetünk, nevetsz. A testiségre terelõdve a szó, hangod kissé rekettessé válik. Érzem, ahogy a tested forrósodik. Hozzád megyünk, ott szeretnéd. Szexi ruhában nyitsz ajtót. Huh! Én persze utcai viseletben vagyok érthetõ okokból. Beinvitálsz. A szoba közepén csókolózni kezdünk. Elõször puhatolózva, aztán egyre vadabbul. Tiszta ....

Egy hatalmas tömegszex


Üdvözöllek benneteket ismét. Utolsó jelentkezésem óta eltelt jó kis idő. Otthon a helyzet majdnem változatlan (volt).
Főnökömmel egy pár alkalommal összejöttünk (jó szorosan egymásba), de mostanában ez is már elmaradt.
Újat már ő sem tud nyújtani. Azt nem mondtuk ki, hogy többet soha, majd alkalom adtán, ha kívánom, ismét befogadom. A minisztériumi oktató sem jelent meg, de különöské....

Extrém szex


- Mi volt a legextrémebb erotikus dolog, ami valaha is megtörtént veled? - kérdezte Niki egy szenvedélyes, hosszú szeretkezés után. Nemrég ismerkedtünk össze, de már elég jól megértettük egymást, a szex terén mindenképpen. Felkönyökölt az ágyban és kíváncsian nézett rám. Miközben a válaszomra várt, hosszú körmével szórakozottan egyik mellbimbóját cirógatta, szerintem nem is volt tudatában mozdulat....

Addig basszál, amíg el nem élvezünk


Édes kettesben ünnepeljük a szilvesztert. Pezsgőt bontunk és koccintunk vele. Majd megcsókollak. Először gyengéden, majd egyre vadabbul. Leszednék rólad minden ruhát, de nem engedném, hogy hozzám érj... Úgy kellene tenned, mintha a kezed meg lenne bilincselve.
A poharamból a mellkasodra öntöm a pezsgőt és onnan nyalom fel. Előbb a hasadról, a melledről, majd az ágyékodról.Minden egyes része....

Egy Beteg Bdsm


Leírok egy történetet, amely velem esett meg két évvel ezelõtt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a dolog nem egészen így esett meg, egy kicsit kiszíneztem, de ez talán nem baj. Természetesen a nevek is mások, de ez sem igazán számít, csak a biztonság kedvéért. Nem is Magyarországon történt a dolog, akkor nem itt éltem. A történet vége majdnem az lett, hogy levágattam a hajamat. De végül nem.

Szexparti 2.


Sziszka felsóhajtott. Mindig a külalakjával jött mindenki. Tudta, hogy jól néz ki (hosszú, dús, fekete haj, sötétkék szemek, hatalmas pillákkal, gyönyörű száj, hosszú, formás láb, karcsú derék és... hát igen, gigászi cicik). Őt azonban ez zavarta. Sosem ezzel akart érvényesülni. Nagyon okos is volt, az egyetemen utolsó előtti éves – és nagyon szerencsés is: egyrészt könnyen tanult, másrészt pedig....Szextörténet címkék

Óvodás | átnedvesedett | az únokatesom | hólyag | merevedésem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.