Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A kukkolás
Ildi a húgom barátnője. Hugi gyakran meghívja, néha itt is alszik. Egy évvel fiatalabb nálam aki 21 vagyok, és elég jól néz ki. Köszönőviszonyban vagyunk, kapcsolattartásunk ezen a szinten ki is merül.

A minap is nálunk vendégeskedett a lány. Szüleim elmentek otthonról, Ildi a hugival vihorászott valamin, én pedig a fürdőszobában a mosógépet bütyköltem. Mindig van valami baja, én pedig megtanultam apámtól, hogy a könnyebb dolgokat hogy lehet helyrepofozni. Javában szöszölök a gép mögött, mikor nyílik az ajtó, Ildi bevonul, ajtót csuk, és nekiáll a kisdolgát végezni. Nem tudom, hogy nem vett észre, de én mindenesetre elfordultam, és inkább a gépet nézegettem. Aztán győzött a kíváncsiság, odanéztem. A lány szemben ült velem, és éppen a pólóját vette le. Nadrág, bugyi a padlón hevert, lehullott a póló és a melltartó is. Ott állt, kerek halmai, fazonigazított puncija előtárultak. Lecsukta a WC-t, ráült és elkezdte simogatni magát. Érdeklődve figyeltem :))

Kezével előbb csak a hasát, oldalát simogatta, majd rátért gömbölyű melleire. Finoman cirógatta, tenyerébe vette a két szép halmot. Bimbói mereven ágaskodtak, de volt önuralma, kivárt. Körbesimította kebleit, megringatta őket, kényeztette a selymes bőrt. Finoman megérintette a bimbóit, hangosat sóhajtott a vágytól. Dörzsölgetni kezdte a vöröslő málnaszemeket, időnként erősebben megcsípte őket. jobb kezét egyre lejjebb csúsztatta, feszes hasán körözött vele, majd a szinte csupasz szeméremdombot simogatta. Csak egy kis csík mutatott lefelé, az is megszűnt az ajkak fölött valamivel. Még nem nyúlt hozzá az ajkakhoz, csak a kis pihéket borzolgatta, másik kezével pedig egyre hevesebben markolászta melleit. Sóhajai szaporodtak, lélegzete néha kihagyott. Szeméremdombjáról most áttért combjai belső oldalára, ott csúszkált. Csiklója már jócskán előduzzadt, a rés pedig nedvesen csillogott.

A szobát betöltötte a női illat és a vágyakozó nyögések, sóhajok. A combokat simogató kéz egyre feljebb siklott, Hozzáért a szeméremajkak széléhez. Egyre kevésbé bírta visszatartani magát, nedvei már feneke felé csordogáltak. Ekkor abbahagyta keblei kényeztetését, bal kezével hozzáért a nedves ajkakhoz. szétválasztotta őket, és a kisajkakat kezdte sodorgatni. Széthúzta őket, belső oldalukat simítgatta, majd összeboronálta őket a lyuk fölött, és kezdte elölről. Apró sikolyok hagyták el száját, vágya láthatóan egyre feljebb csapott. Másik kezével ekkor csiklójához nyúlt, a hirtelen kéjt hangos nyögéssel fogadta. Lassan dörzsölgetni kezdte a duzzadó csiklót, másik kezének mutatóujját pedig hüvelyébe tolta. Ki-be járatta, majd utánatolta a középsőt is. Két ujja járt a síkos hüvelyben, másik kezével a csiklóját izgatta. Három ujja közé fogta a gyöngyöt, jobbra-balra lökdöste, tekergette.

Egyre vadabbul játszott, nedvei már tócsába gyűltek. Hirtelen megállt, két ujjával haladt lassan befelé a nedves vágatban. A hüvelye első falát dörzsölte, míg rá nem akadt a G-pontjára. Összerándult, azt a részt kezdte dörzsölni, csiklójával is tovább játszott. Lélegzete egyre kapkodóbb lett, nyögései hangosabbak. Ha lehet, még gyorsabban simogatta magát, szemét lehunyta, látszott rajta, hogy közel a vég. Még utoljára végighúzta a kezét csiklóján, megdörzsölte a G-pontot, és olyan elementáris erővel szállt el, hogy majdnem elájult. Hangosan felsikoltott, többször összerándult, orgazmusának nedvei pedig megáradtak, elöntve kezét. Mikor visszatért a fellegekből, felöltözött, eltüntette a nyomokat, és kivonult a szobából. Én meg ott guggoltam a mosógép mögött, és azt hittem, szétrobban a farkam. Érthető, ha gyorsan segítenem kellett ezen a problémán...

Ildinek természetesen nem mondtam el, hogy láttam ezt az "előadást". De azóta is töprengek: hogy nem látott meg, amikor bejött? Lehet, hogy direkt nekem rendezte az egészet?Véletlen szex történet:


Cuckold


Cuckold

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik kiránduláson felmentünk a Mátrába és az általam ismert helyen levetkõztettem a feleségemet és a pokrócon megbasztam. Eleinte tiltakozott,hogy nem kurva õ és nem akarja,hogy mások is lássák ahogy kefél,pedig nem ártana,mert akkor én is élvezhetem a tested vonaglását amit valakik megbasznak. Miért akarsz kurvát csinálni belõlem .Mert mi....

A vadóc szuka


Sziasztok… Éva vagyok, egy csinos kis nő, és feleség egyben… bár mostanában inkább csak egy vadóc nőstény, egy tüzelő szuka. Megcsalom a férjem, de ő persze nem tud róla. Megcsalom, méghozzá a legjobb barátjával, egy rendőrőrmesterrel. Kislánykorom óta tetszenek a rendőrök… a szexi egyenruhájuk… és hogy olyan férfiasak. Sándort már akkor izgatónak találtam, amikor férjem először bemutatta… Fél év ....

A Beteg gruppen


Az esti szex után mély álomba zuhantam, de biztos, hogy a latex ágynemű hatására izgalmas álmaim voltak. Mikor felébredtem éreztem, hogy a péniszem merevedik. Magamhoz nyúltam volna, hogy ellenőrizzem, de nem bírtam megmozdulni. A kezeim és a lábaim is az ágy végéhez voltak kötözve. Körbenéztem, a drága feleségem nem volt sehol. Próbáltam kiszabadulni, de nem sikerült, csak vergődtem tehetetlenül.....
Szextörténet címkék

gyönyörű férfi | teli pumpáltam gecivel a | egy kiéhezett anya | kávé illata | fotozas |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.