Vad szex az új lánnyal


Másodéves voltam a főiskolán, amikor a szüleim úgy döntöttek, hogy vesznek nekem egy lakást Pesten. Pontosabban mondva, hagyták, hogy én válasszam ki az új otthonomat, bíztak bennem annyira, hogy nem szúrok ki saját magammal. Azt hiszem, nagy szerencsém volt, mert elég hamar találtam magamnak egy jó állapotban lévő házat a belvárosban, és a lakás belseje is sokkal szebb volt, mint amire számítottam. Sötétbarna fabútorokkal berendezett, lambériázott szobában lakhattam egyedül. A kolis szenvedés után maga volt a megváltás.

Akkoriban szakítottam a barátommal, nem nagyon hiányzott, mert eminens karrierista vált belőle. A kapcsolat elején még nem volt az, vagy nem vettem észre. Velem is lehetett valami gond, mert nem igazán akadtak közeli barátaim a suliban - pár haver, akikkel beszélgetni lehet, semmi több. A büfé mellett gyűltek össze a jobb arcok kártyázni, beszélgetni, dohányozni. Én is oda jártam, hogy összeakadjak valakivel - bár inkább dumálni, élveztem, hogy a magam ura vagyok.


Egy Anita nevű lány volt az, akivel megtaláltuk a közös hangot. Alig ismertük egymást, mégis elég jól elvoltunk. Azt mondják, sznob vagyok, mert szép emberekből válogatom össze a barátaimat. Nos, ő valóban összetörhette már pár srác lelkét, de engem az mozgatott, hogy ne érezze magát mellettem rosszul, ne akarjon utánozni. Nekem vörös a hajam, zöld a szemem, és nem hiszem, hogy csúnya lennék, sőt.. Szóval, úgy tűnt, akár jóban is lehetünk.


Arra jutottam, hogy fel kellene avatni az új kérót, ezért az egyik nap szóltam neki, hogy lakásavató bulit tartok, és szeretném, ha eljönne ő is. Sőt, ha már jön, hozhatna egy-két jobb fej pasit, mert én nem nagyon ismerek olyat, akit szívesen invitálnék. Megmondtam neki a címet, és megbeszéltük, hogy este jönnek.
Igazán jó bulit szerettem volna, készültem rendesen. A hifit már korábban elhozattam otthonról, anyám egyik szakács ismerőse csinált elég jó kaját, én pedig vettem édes francia borokat. Aki nem szereti, hozzon mást - gondoltam. A lakást nem pakoltam nagyon át, nem szerettem volna alkoholista partit, ahol mindent széttörnek, a szobát viszont úgy rendeztem be, hátha valaki be szeretne menni egy kicsit, és nem egyedül.


Este nyolckor csöngettek. Az ajtó másik oldalán Anita állt, szólóban.
- Szia, a többiek?
- Hello. Azt mondták, hogy csak később tudnak jönni, de ne aggódj.
- Jól van, feltaláljuk magunkat. Gyere, bontsuk ki a bort, mert már nagyon meg szeretném kóstolni.


Anita leült a székre. Végigfuttattam rajta a szemem. Elég szépen felöltözött, áttetsző, fekete felső volt rajta, simán lehetett látni alatta a bőrét és a fekete selyem melltartót. Rövid szoknyát viselt fekete harisnyával. Neki a haja is fekete volt, a szeme viszont kék. Úgy gondoltam, illik hozzá ez a stílus. Nagy baj már nem lehet, ha másban is ilyen az ízlése.


Elővettem a két legnagyobb poharat és felbontottam a bort. Közben elmeséltem, hogy tudunk zenét hallgatni - szóltam a szomszédnak, azt mondta, éjjel dolgozik, nem zavarja -, hoztam pár jó filmet, lefőztem előre egy nagy adag kávét is, szóval nem akarok punnyadást.
Odanyújtottam neki az egyik poharat, és közben a szemébe néztem. Érdekes módon úgy tűnt, mintha régóta ismerném ezt a lányt.
- Gyere, menjünk be a szobába, berakok valami zenét halkan, amíg jönnek a többiek.
Leültünk a székre és elkezdtünk beszélgetni arról, hogy miket is szokott csinálni, hova jár bulizni, miket olvas, stb. Elég értelmes lány volt, örültem, hogy összeakadtam vele. Aztán inkább női dolgokról beszéltünk.


Anita közel ült hozzám, és megjegyezte, hogy nagyon finom parfümöt használok, tetszik neki.
- Nemrég vettem, ugye, milyen jó? Ha gondolod, elmegyünk, és keresünk egy hozzád illő illatot.
- Az jó lenne, mert a régit már unom, és nem is való nekem. Ez viszont nagyon jó.
Egész közel hajolt, hogy érezze az illatot. Ekkor figyelhettem meg igazán, hogy nem csak szép arca van - inkább gyönyörű -, hanem profi módon festi magát. Visszafogottan, finoman, hogy természetesnek tűnjön.
- Milyen rúzst használsz? - kérdeztem.
- Ezt csak bulira szoktam. Várjál, megmutatom.
Kivette a táskájából, és felém nyújtotta.
- Kipróbálhatom? - kérdeztem.
- Bocs, de nem. Más nem használhatja, csak én.


Csalódottan adtam vissza neki, nem gondoltam volna, hogy ilyen irigy. Aztán elmosolyodott.
- Azt nem mondtam, hogy nem lehet rajtad. Hajolj közelebb.
Meglepődtem, de addigra már ki is nyitotta, és nyúlt az arcom felé. Mit mondjak, elég lassan csinálta, körbejárta vele az ajkaimat kétszer, vigyázva, hogy ne kenődjön el a szélénél. Ettől bizsergő érzést járta át az ajkaimat.
- Nem is lehet rossz színésznőnek lenni.
- Bizony. Na, megnézed, milyen lett?
Adott egy tükröt. Tökéletesen lerendezte rúzsozást, meg voltam vele elégedve.


Igazából kezdett a fejünkbe szállni a bor. Töltöttem még, megittuk, aztán beraktam valami keményebb zenét, és elkezdtünk táncolni. Játszadoztunk egymással, bár elég visszafogottan, de jól esett. Izgató érzés, semmi több - gondoltam akkor. Bár azt hiszem, így utólag visszagondolva, hogy az arcát és a mellét figyeltem. Nem is volt még ilyen szép barátnőm, vigyázni kell vele, ha elmegyek vele valahova - járt a fejemben.


Valami furcsa és megmagyarázhatatlan okból a srácok, akiket Anita beígért, csak nem akartak megérkezni. Egyre ritkábban gondoltam erre, jól elvoltunk kettesben. Aztán, amikor mindketten kezdtünk fáradni, lehalkítottam a zenét, és leültünk pihenni.
- Szandra, én nagyon kimelegedtem, lehet, hogy át kellene öltöznöm.
- Jól van, nézek neked valamit.
- Hagyjad, hoztam másik ruhát.
- Oké, megmutatom a hálószobát, ott át tudod venni.
Bevezettem a szobába, ahol csak egy kis olvasólámpa világított. Kipakolt az ágyra, és tényleg volt nála egy másik garnitúra, igaz, hogy csak fehérneműből.
- Akkor én addig kimegyek...
- Maradj már. Nem vagyok szégyenlős.
Leültem az ágyra, és próbáltam máshova nézni, mintha semmi különös nem lenne ebben. Anita kibújt a szoknyából, aztán levette a felsőjét is.
- Szép ez a melltartó - szólaltam meg önkéntelenül. Akkora már annyira ellazultam a bortól, hogy magam is meglepődtem, hogy miket beszélek.
- Azért szeretem, mert elég finom anyagból van.
Szembeállt velem.
- Fogd csak meg.
Bátortalanul hozzáértem az ujjammal.
- Igen, tényleg jó.
- Meg se nézted - szólt, megragadta a kezemet, és a mellére tette. - Na milyen?
- Szép formás, és nagy - feleltem.
- Mint a tiéd.
- Azok nem ennyire jó alakúak.
- Dehogynem. Vedd le a pólód.
- Nincs alatta semmi - feleltem.
- És?
- Jó, de így is látszanak. Kinőttem már a méricskélésből.
Erre Anita fogta magát, és levette a pólómat. Nem is volt időm ellenkezni. Várt egy kicsit, a szemembe nézett, aztán elkezdte simogatni a melleimet. Amikor megérintett, egy pillanat alatt megkeményedtek a mellbimbóim. Nagyon finom, érző keze volt a lánynak.
Anita közel hajolt, és lassan, finoman megcsókolta az ajkamat. Éppen csak játszott a számmal, nem volt benne semmi erőszakos. Majd egyszerre bedugta a nyelvét a számba, amilyen mélyen csak tudta. Nagyon finom, édes íze volt. Kezeivel a mellemet és a nyakamat simogatta. Bátortalanul, de követtem a példáját.


- És mi lesz, ha jönnek a srácok? - kérdeztem halkan.
- Na mit gondolsz?
- Nem tudom...
- Átbasztalak - felelte, aztán hanyatt döntött az ágyon.
- Te ezt előre eltervezted? - kérdeztem ártatlan arccal, persze nem voltam teljesen hülye. - Mégis, mit akarsz?
- Érezni a puncid illatát, te kis buta.
Rámfeküdt és szájon csókolt. Én kikapcsoltam a melltartóját, és a körmeimmel játszottam a hátán.
- Még áthívhatom őket...
- Legalább zuhanyozzunk meg, én is kimelegedtem.
- Az kurvára nem érdekel.
Anita az arcom csókolgatta, aztán a nyakamon futtatta végig a nyelvét. A hideg futkározott a hátamon. Amikor a fülembe nyalt, nagyot sóhajtottam. Becsuktam a szemem, ő pedig egyre lejjebb haladt a testemen. A melleim kőkeménnyé váltak az ajka érintésétől, és érezem, hogy egyre nedvesebb rajtam a bugyi. Ő viszont nem sietett, lassan haladt egyre lejjebb. A köldökömnél kicsit elidőzött. Én a kezét fogtam, és nyöszörögtem, hogy nem bírom tovább.
Levette a bugyimat, én széttártam a lábaimat és vártam a csodát. Anita viszont másképp gondolta. A combomat nyalogatta a belső felénél, aztán egyre lejjebb haladt a lábamon. Rángatóztam, és éreztem, hogy megőrülök. Már régóta voltam kielégületlen, és ez a nőstényördög csak kínzott, korbácsolta a vágyamat, hogy szenvedjek. A vádlimat csókolgatta, aztán a bokámat. Amikor a lábujjaimhoz ért, a szájába vette őket, és szopogatta. Előtte azt hittem, hogy csiklandós vagyok, de akkor sikoltottam egyet, és egészen mást éreztem.


Aztán, amikor már biztosra vettem, hogy felrobbanok, és tiszta lucsok volt a pinám, Anita visszafordult. Eleinte ismét a combomat nyalogatta, ám egyre közeledett a gyönyörök pontjához. Újra felém nyújtotta a kezét, jó erősen szorítottam az ujjait, a körmömmel is beléjük vágtam, azt hiszem.


A fenekemet kezdte nyalogatni. Biztos vagyok benne, hogy ezt senkinek nem engedtem volna meg korábban, de annyira jó érzés volt, hogy csak sóhajtozni tudtam. Az egész testem bizsergett.
Anita végre belefúrta az orrát a pinámba.
- Isteni illatod van.
Aztán elkezdte nyalni, alulról felfelé, a nyelvét és az ajkát használva. Először a nagyajkamat kívűlről, aztán beljebb haladt, de a csiklómat még nem érintette. Én már nem emlékszem pontosan erre a részletre, de azt mondta, hogy elég hangosan sikoltoztam.
Elélveztem, pedig még hozzá sem ért a csiklómhoz, csak felváltva a hüvelyem dugta keményen a nyelvével és fel-le táncolt a pinámban. Az első hullám után nem sokkal kezelésbe vette a csiklóm, és fél perc múlva akkorát élveztem ettől, hogy a combjaimmal majdnem megfojtottam. A kezét szinte véresre karmoltam. Ő viszont csak nyalt rendületlenül.


Amikor kicsit magamhoz tértem, fölém hajolt. Én magamhoz húztam az arcát és szájoncsókoltam, érezve a saját nedveim ízét a szájában. Mennyei érzés volt. Erősen magamhoz öleltem.


Később kiengedtük egymást a karjainkból, és közöltem vele, hogy ezt büntetlenül nem ússza meg. Levette a bugyiját és a harisnyáját, hanyatt feküdt és közben nevetett.


A nyakát és a hátát csókoltam, űgy tűnt. Anita nagyon érzékeny erre. Remegtek az izmai az érintésem nyomán. Nagyon jó érzés volt, hogy valaki ennyire élvezi, ha hozzá érek, ez engem is tovább lelkesített. Nem mintha nagy szükség lett volna erre - kívántam a lányt. Úgy tűnt, hogy elélvez, mire a fenekéhez érek, mert annyira beleélte magát. A melleimmel simogattam a derekát, majd a fenekét, ettől én is begerjedtem, ő viszont teljesen kész volt tőle.


Egy idő után megkértem, hogy forduljon meg, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy neki is olyan jó íze van-e ott, mint nekem, mert ha nem, akkor haza kell mennie azonnal. Azt felelte, hogy kizárt, hogy ő ezt tétlenül tűrje.


Franciázni kezdtünk, én voltam felül. Ha pár órával azelőtt valaki azt mondja, hogy hamarosan egy új barátnőm pináját és fenekét fogom nyalni felváltva, kiröhögöm.
Anita borotvált puncijának olyan illata volt, hogy teljesen megrészegültem tőle. Annyira élveztem, amit közben ő csinált nekem, hogy teljesen belefeledkeztem a pinanyalásba, ami egyébként addig teljesen ismeretlen volt nekem.
A lány teljesen elázott, a fenekére folytak a nedvei, de lenyaltam onnan is, nehogy kárba vesszen egy csepp. Nem tudom, hányszor élveztünk el, de az biztos, hogy az ájulás határán jártam. Valami rémlik, hogy később is történtek dolgok, és hogy amikor a berúzsozott ujját mélyen feldugta a fenekembe, sikoltoztam a gyönyörtől.


Reggel egymás karjában ébredtünk. Nyelves csókkal kezdtük a napot, aztán fürödni mentünk. Ott folytatódott a játék, egyszerre élveztünk el a zuhany alatt állva, egymást ujjazva.
A következő három napban nem is mentünk be a suliba. Nappal a városban mászkáltunk, megmutatta nekem a jobb helyeket, reggel és este pedig szeretkeztünk.


Anita azóta itt lakik nálam. Azt hiszem, szerelmes vagyok belé, és ő is ragaszkodik hozzám. Elég vad dolgokra vesz rá.


Szextörténet ajánló:


Simonék szextúrán


Túrázni mentünk. Haverom vetette fel az ötletet, hogy nem lesz olyan meleg szombaton, úgyhogy bejárhatnánk egy kéktúra szakaszt a Gerecsében. Nem volt semmi fontosabb dolgom, úgyhogy beleegyeztem, már csak azért is mert jó régen jártam utoljára erdőben, pedig régebben szinte minden hétvégén mentünk, de így 40 körül egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Én nem csinálom a kéktúrát de ők ketten, márm....

Az első szexrandi


Nem nagyon tiszta, hogy mikor dőlt el, hogy ez lesz belőle de végül is úgy voltál vele, miért is ne… Izgulsz hogy is nézhetek ki. Csak annyit tudsz ezen a szórakozóhelyen kell itt lenned a pultnál pontban este 11-kor. Egy csinos szexi szoknyát veszel fel, kellemesen feszül a popsidon… még azt se tudod milyen az alakom, az arcom, olyan vagyok-e mint amilyennek elképzelsz illetve mennyiben térek el ....

Megcsalás egy motelban


Talán már több mint egy éve tart a felismerés és a felfokozott izgalom, amely kettőnk között izzik. Szerelem ami mivel érett nő és férfi vagyunk, testi kielégülés felé sodortatik, mely ellen nem akarunk tenni, sőt vagyunk rá.
Egy kisvárosi motel szoba kulcsát mint vágyunk beteljesülésének zálogát fogom kezemben. Kézen fogva lépünk be a szobába. Megszűnik a külvilág, csak ketten vagyunk. Érz....

A méretes fasz Alízkában


Alíz vagyok, 16 éves gimnazista. Ez a történet akkor esett meg amikor épp beköltöztünk a belvárosba.

Örülök neki, hogy ide költöztünk, mert így minden sokkal egyszerűbb. Közel vannak a szórakozóhelyek, nem kell taxira költenem, a suli is közel van, nem kell nagy távolságokat megtenni. A negatívum, hogy már nincs az a külvárosi csöndes hangulat mint anno és egy szobába kell laknom az....

Anyós pajtás szex történet


Szóval ahogy irtam az előbb már volt egy afférunk apósommal, mikor véletlenül rámnyitott a fürdőszobában, akkor még csak jártunk a párommal, épp félmeztelenül voltam, ő elvörösödött, leszegte a fejét és azt motyogta kb. "úristen milyen szépek a melleid" ezzel kirohant. Ami nem meglepő tekintve h. a fiával jártam, meglepően szemérmes dolog viszont egy több mint 60 éves embertől. De ne egy trotylit ....

A geci íze


Sziasztok újra itt volnék egy újabb történettel, ahogy megígértem. Ez az eset talán két hónapja történt meg velem. Éppen a (most már)volt barátomnál voltam, ahogy az lenni szokott délután. Megint videóztunk, nem tudom mit néztünk, nem emlékszem rá, de nem is ez a lényeg. A film elejénél járhattunk amikor szokás szerint elkezdett nézni engem a párom. Ilyenkor tudom, hogy rá kell néznem mélyen a sze....Szextörténet címkék

töke | nevelt fiam | történet/ | anyuval | szexfilmek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.