Niki és a kutya klub, 3. rész


Niki vakációja


Niki utált felkelni kora reggel, főleg ha munkába kellett menni. Futott, mert késett(mint mindig), és csak egy gyors zuhanyra volt ideje, és bement a konyhába egy pohár tejért. Az anyja, Sziszka ugyancsak késői kelő volt és Niki megpróbált csendesen közlekedni és nem felkelteni őt. A nappaliba ment a tejével, és ahogy visszahúzta a függönyt, meglátta az anyja ruháit a kanapé környékén.
Amint felszedte őket, felemelte a bugyit és megvizsgálta a háromszöget. A spermafolt nyilvánvalóan ott volt és elfelejtette a tejét, arra koncentrált, hogy felnyalja a spermát a koszos bugyiról. Az ördögi 35 éves megjegyezte, hogy meg kell majd kérdeznie az anyját, hogy hol kefélt, az órájára pillantva káromkodott(shit). el fogok késni, és szaladt az ajtóhoz.
Öt perc múlva már az iskolalépcsőket mászta, amikor találkozott a ribanc barátnőjével, Yvettel. "Hi Niki, fáradtnak nézel ki" mondta. "Nem vagyok fáradt" mondta miközben elmesélte a reggelét. "Tényleg nagyon csodálkoztam, ki dugta meg az anyámat, és nem volt időm elkészülni normálisan". "Ebben tudok segíteni", mondta Yvett. "Gyere most a mosdóba". Szorosan fértek csak el abban a boxban amelyiket Yvett mondta. "Dobd le a bugyidat", és elkezdett kutatni a táskájában. "Mit keresel" érdeklődött Niki. "Nincs időnk semmire"
"Erre van időnk", mondta Yvett. Egy tojáshoz csatlakozó vezetéket vett elő. "Postán rendeltem, felnyomod a puncidba, az irányító doboz segítségével vibrációt lehet okozni. Én már kipróbáltam és ez valami fantasztikus. " Ahogy Niki megszemlélte, megtudta szagolni a fiatal barátnője punciját a műanyagon. "Igen, elhiszem, hogy kipróbáltad" nevetett. "Dugd fel nekem" Yvett letérdelt és feldugta Niki puncijába, ajkai már nedvesek voltak az izgatottságtól. Kissé széjjelebb nyitotta a lábait, hogy keményen be tudja tolni a puncijába. "Bent van", mondta és mrgnyalta Niki csiklóját, abban a pillanatban megszólalt a csengő. "A francba mondták mindketten", "Gyorsan, húzd fel a bugyidat, és az majd elrejti a drótot" Yvett ezután a kicsi irányító dobozt bedugta Niki bugyijába és alacsonyra állította, és leengedte a szoknyáját. "Tökéletes", mondta. "Menjünk" A vibrációt a puncijában felségesnek találta.
Azt vette észre, hogy kissé hintázik a székén, a bugyi mozgása a csiklóján kombinálva a rezgésekkel elég volt, hogy elmenjen. Földrajzon egyszer, matekon kétszer... A baszás az egyetlen dolog ami a matekot élvezetesebbé tudja tenni. A szünetben ott álltak a folyosón néhány barátnőjükkel. "Milyen?" kérdezte suttogva Yvett, hogy senki más ne hallja. "Brilliánsan kefél" válaszolta Niki, "A bugyim csuromvizes már". Ahogy ott álltak, Yvett óvatosan benyúlt Niki szoknyájába, és egy mosollyal maximális fokozatra állította. Niki alhasa megugrott, ahogy teljes erővel pulzált a puncijában, és az égő csiklója egy újabb orgazmushoz jutatta.
Valószínűleg elesik, ha Yvett el nem kapja. "Kapcsold ki. Kapcsold ki ezt a baszást", könyörgött összeszorított fogakkal. Elnézést kértek a barátaiktól, és gyorsan a wc - re mentek. "Te kibaszott kurva", robbant ki Niki - ból az egyik bokszban. " Valószínüleg bepisiltem". Yvett nevetett miközben letérdelt. "Lássuk". Amint Niki felemelte a szoknyáját, a pinaszag megtámadta Yvett orrcimpáját és ugyanakkor beborította. Hatalmas vizes folt volt Niki bugyijának elülső részén, Yvett nekiállt az anyagon keresztül lenyalni. Niki hátravetette a fejét amint megérezte barátnője száját és nyögött "Oh, nyalj ki Yvett".
Yvett oldalra húzta Niki bugyiját és kihúzta a tojást Niki testéből. Elkezdte ujjazni Niki punciját, közben tisztára nyalta a tojást. Ahogy megszólalt az órára hívó csengő, a két ujj a puncijában és a csiklóját dörzsölő hüvejkujj hatására Niki teste megremegett az orgazmustól.
Ahogy húzta fel a bugyiját, megcsókolta Yvettt, és megérezte a saját ízét. "Gyere, megint el fogunk késni". Amint Niki hazaért az iskolából, az anyja épp a konyhában készítette a vacsorát. "Szervusz drágám, milyen volt az iskolában?" kérdezte. "Nagyon jó volt", válaszolt, majd leírta a tojás alakú vibrátort az anyjának. "Nagyon sok orgazmust okozott nekem. A bugyim csurom víz. Jut eszembe, reggel felszedtem a ruháidat. Ki hagyta a spermáját a bugyidon?" Az anyja nevetve válaszolt, "Szórakozni voltam Marshaval, meg a barátjával, Ronnal tegnap éjjel.
Ahogy felmentünk a lakásába, épp csak bezáródott az ajtó és már Ron nyakába is ugrott. Mind a kettőnkkel kefélt." Megtörölte a kezét és leült. "most jutott eszembe," folytatta, " Hol akarsz lenni az őszi szünetben?" "Komolyan, hol?","Kriszti nénikéd bérelt egy házat egy ranchon és szeretné, ha csatlakoznánk hozzá!" "Igen ez jó lesz." Niki csodálkozott. "Bill is vele megy" kuncogott. Szombaton mennek le, hétfő délután jönnek. Szerintem Enzó is velük van. Mi kedden utazunk, és felvesznek minket a reptéren. "Ez egy csintÖcskös vakáció lesz", mondta Niki nevetve. Nem tudott várni és elmondta Yvettnek az utat. " A sztorik amiket Enzó - ról és Bill - ről meséltél nekem, olyan forróak voltak, és most megint mehetsz, ez nem fer. " "És miért nem jössz velünk?" "Remek! Anyád bele fog egyezni?" "Persze természetesen", Niki válaszolt. Sziszka üdvözölte Yvett csatlakozását, amikor Niki elmondta a terveiket. Kriszti a reptéren várta őket ahogy megígérte, Sziszka átölelte. "Jó téged látni Kriszti néni" mondta Niki. "Eldobhatod a nénit, mondta nevetve, emlékeztek Billre?", mutatta be a fiát. "Hi Csabi" köszönt Niki, Bill nyelvespuszit adott az anyjának, Niki mindenkinek bemutatta Yvett - t. Csabi bemutatta a barátját, Öcskös - t.
Öcskös 16 éves volt, ugyanannyi mint Csabi, szőke haja volt. Amint mindenki a kocsihoz és a bérelt mkróbuszhoz tartott, Niki félrehúzta Csabit, és megkérdezte: "Tudja Öcskös, hogy mi mit szerveztünk?" "Ismeri", mosolygott Csabi, "Tegnap éjjel szétkefélte anyám agyát is". "Fasza", válaszolt ő is mosolyogva. Mindannyian beszáltak a mikróbuszba, a nők előre, a gyerekek hátra. Az utazás alatt Niki - t mulatatta Öcskös sunyi leskelődése, amikor a rázkódástól felemelkedett a lábairól rövid szoknyája. C. odasúgta neki, "Csabi elmondta, hogy amikor legutoljára náluk voltunk, megkefélt engem?" Amint Öcskös bólintott, mondta "Nem kell csak a lábam közét nézned" folytatta, és A. kezét a puncijára helyezte. "Ha nézni vagy érezni akarod, akkor csak érte kell nyúlnod. Nem foglak érte megütni." Öcskös elmosolyodott, ahogy az ajkaihoz ért. Aztán felemelte és megszagolta az ujjait és mindketten nevettek. Az út kb. egy óráig tartott.
A csomagokat gyorsan kiszedték a kocsikból, amikor bementek a házba, egy hatalmas németjuhásszal taslálkoztak. "Hi Enzó" üdvözölte a kutyát Niki. Nézte Yvettt, aki a kutyát bámulta. Tudom, mire gondol, a kutyafaszra, gondolta Niki. "Fiúk, miért nem mutatjátok meg a lányoknak a szobáikat, addig én Sziszkanek mutatom meg, hogy hol fog aludni." mondta Kriszti. "A fiúk és a lányok külön szobát kaptak" mondta Sziszkanek. Amikor Kriszti segített Sziszkanek kipakolni, a csomagjából egy nagy műfasz került elő. "Látom felkészültél, testvérkém". "Nos, a lányok és a fiúk úgy fognak baszni mint a nyulak, úgy gondoltam, hogy én ki fogok maradni". válaszolt Sziszka.
"Nem biztos", nevetett Kriszti, "Öcskös háromszor kefélt meg tegnap éjjel, és gallonnyi spermát lőtt ki. Alig várom, hogy mikor fogod őt kipróbálni." Elkezdte dörzsölni a punciját, ahogy az előző éjszakára emlékezett. Sziszka mosolyogva mondta, "Menj, és nézd mrg, hogyan helyezkedtek el a többiek. Ki akarok pakolni és zuhanyozni, mielőtt megerőszakolsz". "Oké, de később csak az enyém vagy", kiment az ajtón. Kriszti bement a lányok szobájába, Yvettre lelt amint gugolva épp Öcskös faszát vette be mélyen a torkába. "Basszál meg, kettővel még nem volt lehetőséged" mondta és letérdelt Yvett mögé és benyúlt a fiatal lány bugyijába. Az ajkai már nedvesek voltak és belenyögött Öcskös faszába, ahogy az ujjak megtalálták a csiklóját. Kriszti érezte a saját puncija válaszát, amikor Öcskös kihúzta Yvett szájából és nyomon követte a spermaszálat. Ledobta a farmerját és nézte amint Yvett behunyta szemét miközben Kriszti ingerelte a csiklóját.
Remegés futott végig Yvett testén és Kriszti érezte, hogy összerándulnak az izmai miközben elélvez. Yvett ledobta a bugyiját és mélyen eltűntette az ágyon fekvő Öcskös faszát magában, csak a golyók állították meg. Vadul lovagolni kezdett rajta. Kriszti egyik kezével benyúlt a saját bugyijába, a másikról lenyalta Yvett nedveit, jól benyálazta és a középső ujját bedugta Yvett segglyukába. "Basszál" sóhajtotta Yvett, "Ujjazd a segglyukamat". Lenézett Öcskösra és dörmögte: "Gyere te köcsög, basszál keményen. Nyomd a faszodat mélyen a pinámba". Yvett mocskos beszéde hatással volt Öcskösra, és nagyon mélyen bevágta a farkát Yvett pinájába. Kriszti érezte, ahogy Öcskös belélövell, és az ujjait a seggében tartva a másik kezével a lány csiklójához nyúlt és izgatni kezdte. Yvett hamarosan eksztázisba jött és nagyot élvezett. Kriszti felsegítette és elkezdte kinyalni a spermát Yvett lyukából. Hamarosan Yvett ismét élvezett és nedvei Öcskös spermájával keveredve beleszáguldott Kriszti szájába. Yvett Öcskös mellé heveredett és megkérdezte: "Bill és Niki hol vannak?". "Niki lement a lépcsőn, Bill pedig mondott valamit arról, hogy megkeféli a testvéredet" válaszolt Yvett. "Ez meglehetősen családi", mondta Kriszti és visszament Sziszka hálószobájába. Még oda se ért és már hallotta őket. Sziszka négykézláb volt és Bill dugattyúként dolgozott benne.
"Basszál Csabi", mondta miközben a csiklóját dörzsölte, "Basszál keményen! Élvezz belém." Kriszti beléptekor Csabi Sziszka nedveit kente szét a segglyuka körül, és a farka hegyével bökdöste a ráncos lyukat. Sziszka hátranyomta magát és Kriszti először a hegyét látta meg, majd a behatolást, ahogy elnyelte a testvére teste. Amint elkezdte kefélni a fia a testvére segglyukát, Kriszti levette a nedves bugyiját, és a testvére elé feküdt. "Edd meg a pinámat", utasította. Sziszka engedelmeskedett a testvérének és azt gondolta, ez pont olyan mint a régi időkben, és 3 ujját dugta be a saját pinájába, a tenyere pedig rátalált a csiklójára. Csabi nézte amint Sziszka kinyalja az anyja pináját, és kefélte a segglyukát amíg érezte, hogy mindjárt elélvez. Mélyen belelőtte a forró spermáját Sziszkabe. Nem hallotta, hogy Niki bejön, és amikor kihúzta a farkát, Niki elkezdte az anyja seggéből kinyalni a spermát.
Niki - nak nagyon ízlett az anyja segglyukának és Csabi spermájának keveredett íze. Kriszti remegni kezdett és ordított: "Oh, nyaljál, rögtön elmegyek." és a nedvei Sziszka nyelvére folytak. Öcskös és Yvett az ajtóból nézték a történéseket. "Milyen vakációkezdés!" mondta Yvett, "Még csak félórája vagyunk a házban és már mindenki elélvezett" Niki felállt a sperma folyt a szája széléről, a kezeit a puncijához téve így szólt: "Még nem mindenki, velem mi lesz?". Egymásra néztek, szó nélkül. Niki gyorsan levetkőzött és lefeküdt az ágyra. A srácok elkezdték nyalogatni, csókolgatni, a fiatal, kemény mellbimbókat.
Niki széttárta lábait és felhúzta a kezével a térdét. Sziszka letérdelt és elkezdte a seggét nyalni, miközben Kriszti elkezdte ujjazni. Yvett elkezdte a nyelvével izgatni C. csiklóját. Niki boldog volt, a testének minden pontját elöntötte a forróság. Hamarosan elélvezett. Mindenki korán lefeküdt. Másnap reggel a srácok az ágyban beszélgettek. "Örülsz, hogy velünk jöttél?" kérdezte Csabi. "PErsze, hogy igen" válaszolt Öcskös. "Még soha sem szórakoztam ennyit. Gondolod, hogy valaki felkelt már? Ördögien érzem magam." Csabi nevetett és ránézett az órára, "9 múlt, itt az idő, hogy valakit felkeltsünk. Gyere." Amint Öcskös kiment a folyosóra, hangokat hallott lentről. Amikor bement a konyhába, Sziszka épp végzett a mosogatással. Csak egy világoskék pamutbugyi volt rajta.
Öcskös megállt mögötte és a kezeivel elkezdte Sziszka melleit dörzsölni, miközben a farkát a seggéhez nyomta. Hátranézett és így szólt: "Jó reggelt Öcskös. Az enyém lehet? "Természetesen, ha akarod" válaszolt. "Természetesen akarom" válaszolt nevetve, és félrehúzta a bugyiját. Öcskös lehúzta a térdéig és nyalni kezdte a punciját. Oh istenem, de jó gondolta Sziszka miközben a srác nyelve a segglyukától a csiklójáig mindent bejárt. Lehunyta szemét és a csodálatos érzésre gondolt a puncijában. Öcskös felállt és elkezdte a pináját kefélni. Hosszú, lassú lökésekkel indított, egészen a makkjáig kihúzta majd addig betolta, hogy a golyói a csiklót érték. "Ez nagyszerű", mondta elragadtatással. "Gyerünk, had élvezzek el." Öcskös felhagyott a nyugodt ritmusával és hamarosan érezte, ahogy összeszorították az izmai a farkát amikor elment. Egyre gyorsabban csinálta és nemsokára beleélvezett.
Kihúzta, Sziszka felhúzta a bugyiját és forrón megcsókolta. "Öcskös ez nagyon jó volt", majd letérdelt és nekiállt a farkat tisztítani. Öcskös és Sziszka reggeliztek, amikor belépett Csabi, "Látom ma korán felkeltél", észrevéve Sziszka bugyijának az elején a nedves foltot, "és nagyon jól érezted magad". "Igen". "Kriszti semmi nincs a kamrában.
Utánpótlásra van szükségünk." "15 mérföldre van egy város.. Miért nem öltözünk fel és megyünk oda bevásárolni?" válaszolt. A város kicsi volt, de mindent kaptak, amire csak szükségük volt. Miközben visszafelé tartottak, Niki épp Öcskös faszát szopta, Csabi pedig lehúzta a bugyiját és kefélni kezdte. Úgy mozdult, hogy elérje a maximális behatolást. Yvett a helyén ült és magával játszott a bugyiján keresztül és nézte ahogy a fiatal barátnőjét kefélik. Sziszka ezt látva azt mondta: "Mi a fenéért nem hoztam magammal a műfaszt!" "Fogd az enyémet mondta Yvett és előhúzta a puncijából a tojást. "Yvett, te mindig meglepsz engem." mondta, majd lenyalta a puncinedveket a tojásról. Majd feldugta magának és a maximumra állította. Yvettnek eközben már három ujja volt a puncijában, és a mikróbuszban sexszag kezdett terjengeni. "O a francba", mondta Kriszti "miért kell nekem vezetnem!" Miközben mindent figyelt a visszapillantótükörből és félkézzel a saját csiklóját dörzsölte. Öcskös ordított "Jövök" és beleélvezett Niki torkába. Barátja élvezését hallva Csabi is rákapcsolt. "Gyere Csabi", mondta Niki spermától csillogó szájjal, "nyomd belém mélyen! Élvezz belém!" "Elmegyek!" és összehúzódott a hüvelyfala. Lánya hevességét hallva, Sziszka mondta:" legközelebb valaki más vezet", és folytatta a puncija izgatását. A délutánt lazítással töltötték. Niki a kanapén ült amikor egy hideg orrot érzett a punciján. Lenézve meglátta Enzó - t amint éppen nyalja a bugyiját. "Ez az amiért megtartottam a szagos bugyimat" mondta Niki.
Amikor Csabivel befejezték a kefélést a kocsiban, egyszerűen csak felhúzta a bugyiját, és hagyta, hogy átnedvesedjen. Ennek már több órája, a teste körül érezni lehetett a szex szagát. Öcskös hallot arról, hogy Niki kefélt a kutyával és remélte, hogy most is meg fog történni. Amikor Enzó folytatta a nyalakodást Öcskös farka teljesen felállt. Niki lehúzta a bugyiját, hogy Enzó hozzáférjen a puncijához. "Jó fiú Enzó, gyerünk, nyaljál ki." A kutya betolta a nyelvét Niki puncijába, és hamarosan orgazmushoz juttata. Kriszti látta Öcskös merevedését, kiszabadította a farkát és elkezdte szopni. Sziszka benyúlt a testvére szoknyája alá és lehúzta a bugyiját, és elkezdte nyalni a pináját és a segglyukát. Csabi farka a látványtól elkezdett felállni. "O bassza meg, jövök, nyald a csiklómat" sikította Niki. Miközben elment, a nedvei Enzó orrára és szájára folytak. "Bocs testvérkém de nekem most fasz kell", mondta Kriszti és elhúzta a punciját Sziszkatől, és beleült Öcskös farkába. Közben Sziszka elkezdte a seggét nyalni, majd benyomta a nyelvét a lyukba, hogy belülről is kinyalja. "Faszt akartál testvérkém, gyere Csabi és nyomd be ide!", mondta és benyúlt a puncijába és ujjazni kezdte magát a bugyijában. Kriszti behunyta szemét, ahogy megérezte Csabi farkát a seggében. A két srác állandó ritmusban kezdte kefélni. Niki eltolta Enzót az orgazmusa után és nézte ahogy Yvett a szájába veszi a kutya farkát. A kutya elkezdte szájbabaszni ahogy az ajkai összezáródtak a farkán. MAjd abbahagyta és a kutya fejét a combjai közé vette, aki elkezdte nyalni a punciját. "Segíts Niki, nagyon tüzes vagyok, segítsd be ezt a farkat a pinámba!"
Enzó felugrott a mellső lábaival a derekára és a levegőt baszta. Niki beirányította Enzó farkát Yvett puncijába. Ahogy Enzó megérezte, teljes hosszában benyomta Yvett puncijába. A farka végén lévő csomó nekiütközött az ajkainak, majd bement a hüvelyébe. Yvett sikított ahogy a csomó egyre jobban feszítette. Sziszka az ujjaival a második orgazmusán dolgozott. Kriszti sóhajtott ahogy ketten baszták egyszerre: "Kményen basszatok, gyorsabban" A srácok begyorsítottak. Kriszti sírt, "Gyorsabban, gyorsabban. O bassza meg, mindjárt elélvezek." Csabi valamivel előbb kezdett beleélvezni a seggébe mint Öcskös a pinájába. Sziszka kihúzta Csabi farkát és elkezdte kinyalni a testvére seggéből a spermát, miközben a kezével egy másik orgazmushoz juttata. Yvett még mindig karóba volt húzva Enzó faszán, és fiatal teste orgazmust orgazmus után élt át. Enzó csomója egyre jobban megduzzadt, Yvett szemei kitágultak, ahogy a lyuka egyre jobban szétfeszült.
"Megcsinálta!" sikította. "Bennem van!" "O istenem, ez olyan jóóóó!!!" Enzó elkezdte telepumpálni spermával. Amikor Krisztiből Öcskös kihúzta a farkát, Niki odament és kezelésbe vette a másik lyukat, segített anyjának letakarítani. Körülállták Yvettt, aki még mindig Enzó foglya volt. Amint Enzó elengedte mindhárom nő odament és elkezdték inni, felnyalni a kifolyó kutyaspermát. Amint a három nyelv teljesen kiürítette, megint elment, és elnyúlt a padlón. "Még csak 1,5 napja vagy itt és már mindent végigcsináltunk, mi lesz a hét többi részével? " Sziszka nevetve válaszolt: "Biztos vagyok benne, hogy kitalálunk valamit!" és megtették, de ez már egy másik történet...
Szextörténet ajánló:


3 + 1, igaz történet


A barátnőmmel már több mint egy éve vagyunk együtt. Móni aranyos, gyönyörű lány, és nem csak szerintem az, ezt a barátaim és ismerőseim irigykedő pillantásaiból is látom. De nem csak nagyon szép, hanem remek társ is, élmény számomra minden egyes vele töltött pillanat. Kapcsolatunk harmonikus, nagyon szeretem őt, szinte fáj, mikor nem vagyok vele.

Arányos, hibátlan teste van, nem nag....

Feri, aki a faszát a számba veri - gruppenszex sztoriFiatalon kezdtem álmodozni a szexről, ennek következtében hamar rákaptam az éles helyzetekre. Van aki lekurvázott ezért, de a legtöbben csak megbasztak.
Gyerek koromban kezdödött az egész ..pár házzal lejjebb lakott egy szomszéd család ..volt két fiú gyermek ,az idösebb fiú valamivel idösebb a növéremnél ,össze is keveredtek tesóm úgy 19 éves lehetett akkor ,csini csaj volt ,a fiú j....

Egy falusi szex történet


Unokahúgom kíváncsi belevaló kis muff. Korán elkezdett érdeklődni a másik nem iránt. Gyakran leskelődött, kukkolt. Persze úgy gondolta nem vettem észre, de nem akartam lebuktatni a kis drágát!
A történet ott kezdődik, amikor nővérem lepasszolta nálunk a lányát. Akkor 15 éves volt. Elvonultam a szobámba, hogy eljátszadozzak magammal. Az ágyam az ajtóval szemben van így ha a kulcslyukon kukuc....

A szextúrázás


Még sohase csináltunk ilyet, hogy megosszuk valakivel szexuális együttléteinket. Reméljük tetszeni fog. Mi egy 22 és 21 éves pár vagyunk, s már négy és fél éve együtt vagyunk.
Szeretnénk megosztani veletek első fura helyen történt szeretkezésünket. Egy szép tavaszi napon történt a dolog, mikor a friss tavaszi szellő átjárja a tested minden porcikáját, és az első meleg tavaszi napsugara kiho....

Dugj Seggbe


Zoli vagyok, 25 éves. Ez az első történetem. Kicsit hosszúra sikerült, de megéri végigolvasni..:). Tehettem volna azt, hogy részekre szedem, de jobbnak láttam így. Sokat böngészgettem a netet, sok erotikus írást olvastam, de azt vettem észre, hogy rengeteg közülük sajnos egy kaptafára megy. Tulajdonképpen az adta az ihletet, hogy a szokványostól kicsit eltérőt alkossak, ami bár stílusát tekintve n....

Balatoni Láz


Mivel az ország minden részéről jöttek táborozni, különböző vonatokkal mentek a csoportok. Tudtam, hogy mi csak késő este fogunk haza menni a kisbusszal. Közben megtudtam, hogy lesz még két utasunk, a Laci meg a haverja. Micsoda véletlen.
Ebéd után oda jött hozzám az a bizonyos barát, s megkérdezte, beszélhetne-e velem néhány percet. Miért ne? Az ő neve Tomi. S elmondta, hogy reggel lent sé....Szextörténet címkék

cigány pasi | öcsikémmel | bóly | szeretem ha | által |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.