Orális és popószex élmények hármasban


Korán ébredtem, láttam, amint a szomszéd placcon apuka csapkodta a sátor oldalát.
Fasz Lajoska hamarosan megjelent, gatyáját igazgatva, katasztrofális ábrázattal.
- Mi van öreg, bezavartam? Jópofizott apuka.
Hát szerencsére nem nekünk, gondoltam éjszakai megérkezésére.
Fasz Lajoska szerintem nem gondolt semmit, vagy lázasan törhette a fejét, mi is történhetett, a filmszakadásig. Hirtelen eszembe jutott, amikor félrefordítottam a részeg disznaját. Na, még seggbe is dughattam volna, akkor most még inkább törhetné a fejét, hogy a sörtől miért fájdul meg az ember feneke.
Fiúval, még igazán sohasem próbáltam, de az ötlettől jókedvre derültem, meg eszembe jutott Kriszta popója, és az a gátlástalan élvezet, ahogy át tudta adni magát a szex örömének.

Bele is fáradhatott, mert 10-ig nyomát sem láttam.
A kemping boltjában futottunk össze, megint az a kislányos zavar volt az arcán, mint mindig, de most mélyen el is pirult. Ja, ez jó, gondoltam, mégsem a kislányos zavar.
Nem találtam müzliszeletet,
- Elmegyek a hipermarketbe-, mondtam, nem jössz?
- Hát, ha elviszel, felelte szinte suttogva. Nagyon zavarban volt. A főútra kikanyarodva felszisszentem:
- Jól megharaptál, mondtam eltúlzott panaszossággal.
- Nagyon béna voltam, ugye, de ezt inkább mondta, mint kérdezte.
- Biztosan hülye kis kurvának nézel, ugye? De ez már valódi kérdés volt.
- Nagyon jó szerető vagy, nevettem rá, s megsimogattam a combját. Kretén egy helyzet volt, de veled nagyon jó a szex, mert igazából élvezni akarod. Igazi nő vagy.
- Akkor máskor is… elharapta a mondatot
- Megfogtam bal kezét és dudorodó férfiasságomra csúsztattam:
- Most például? Csak elsősegély gyanánt.
Tanácstalanul nézett rám:
- Így autózás közben?
- Hát, ha idehajolnál, biztosan megállnék, feleltem vágyakozva, s félre is álltam egy ligetes részen.
Habozás nélkül kioldotta a biztonsági övet. Hagytam, hogy sliccemmel is ezt tegye, mármint, hogy ő tegye. Első mozdulatával mélyen bevette a farkamat, majd meleg, puha ajkával a makk alsó peremén kezdett körözni.
Na, ebben rutinosabb vagy, mint a popószexben, gondoltam cinikusan, de inkább átadtam magam az élvezetnek. Tarkóját simogattam, éreztem, lúdbőrös.

Puha, nedves, szoros szája kellemes ütemben kényeztette makkomat. Néha kinéztem a kocsiból, de lélek sem járt arra. Igazából ki is szállhattunk volna rendesen kefélni egyet a természet lágy ölén, de nem volt kedvem kihagyni ezt a nagyszerű szopást. Meg, amúgy sincsenek igazán felszabadult élményeim a fűben-szexről.
Éreztem, hogy megindul a sperma mélyen alulról.
- Szorítsd, kérlek, suttogtam. Bal tenyerével megszorította vesszőmet, ajkát összezárva várta a befejezést. Nem volt egy nagy adag, de határtalanul nagy élvezetet jelentett.
Kriszta mozdulatlan pózban kivárta az utolsó löketet is, közben kicsit nagyobb erővel szívta. Ahogy érezte, hogy befejeztem, felült, és mintha az ajtó felé fordult volna, a szájában összegyűjtött gecimmel.
(jaj, ki ne köpd, gondoltam) és jobb kezemmel vállamra húztam a fejét.
- Hát, ez nem egy béna nő akciója volt, súgtam felé, és ujjammal simogatni kezdtem kissé nedves ajkát. Egy cseppje sem folyt ki, csodálkoztam. Panaszos tekintettel nézett fel, majd nyelt egy nagyot.
- Baj van, kérdeztem, mintha nem tudtam volna mi játszódott le az imént.
Megkönnyebbülten nevetett fel.
- Nincs, csak tudod, még sohasem nyeltem le.
- Na akkor ez már a második újdonság egy nap alatt, te drága, feleltem.
- Az enyémet lenyelheted: csodaszer, mondtam és neked lesz bővem.
- De jó, suttogta ábrándos szemmel.

És volt bőven.
Attól kezdve mindennap elmentünk valamerre, ellenérzéseimet legyőzve dugtunk folyóparton, fatörzsnek támaszkodva. Szopott parkolókban, fatörzsnek döntve seggbe dugtam, noha ezt korábban elképzelhetetlennek tartottam.
Egyre több konfliktusa támadt a húgával, a kis Nikolettáak is feltűnt nővére gyakori távolléte és valahogy arra jutott, hogy pasi lehet a dologban.
Azzal fenyegette, hogy a hét végén érkező Fasz Lajoskának be fogja árulni.
Rafinált kis dög, gondoltam, de különösebben nem izgatott a dolog. Pénteken viszont hátborzongató fordulat történt. Éppen egy elhagyott csónakházba lopakodtunk be, mikor megszólalt Kriszta telefonja.

- Szia, - vette fel mísz hangon.

- Nem, ne gyere.
…..
- Mert például nem hiányzik, hogy megint lehányj (kis dög, gondoltam, hiszen csak MAJDNEM hányta le a részeg lovag, de Kriszta gonoszul kihasználta a kis-pasija múltkori bódulatát).
- Nem érdekel, mit magyarázol, felelte valamire indulatosan, letérdeltve az ócska fotel elé, amire közben leültem.
- És időm sincs felelte a farkamat kimatatva, mert mindjárt kiszopok egy gyönyörű faszt és lenyelem az összes gecit.
…..
- Mert az övé nagyon finom, fehér, és sok benne a kalcium. És akkor nem lesz csontritkulásom, mondta egyre affektálóbb hangon. Azt már észrevettem korábban is, hogy igen szókimondó, - ami helyes is, semmit nem utálok jobban, mint az erotikus gügyögést.(cumizgatnád a fütyimet?).
Azért ez a szövegelés hallhatóan durvának is volt szánva.
Na jó, ezt lerakom, azt meg berakom, mert mindjárt kiböki a szememet.

- Nem, nem hülyéskedek, szopok. Figyuzz csak, - mondta gonoszkodva és valóban, odatartotta a szája mellé a telefont. Lehet, hogy hanghatás kedvéért, de most nem szopta, hanem merev ajakkal, az egész fejét nyaktól ütemesen mozgatta a dákón, jókora cuppanásokkal kísérve. Így jó sokáig tartott, míg elélveztem, a telefont nem is tudom, mikor tette le. Néha kiengedte a szájából a szerszámot és tenyerével simogatta a makkot. Csodálatos volt.
Az időt nem mértem, de közel fél órát játszhatott a farkammal, amikor éreztem, hogy nem tudom tovább tartani, kissé elemeltem a fejét, épp csak ajka magasságáig legyen benne a dákó. A kilövellés pillanatában még kijjebb húztam, így elmaradt a szokásos frenetikus spiccelés. Meglepetten nézett fel.
- Majd később lenyelheted a többit is, mondtam és előre hajoltam a szoknyájához. Alányúlva húzni kezdtem a bugyiját és éreztem, hogy facsarni lehetne, olyan nedves. Fantasztikus kis csaj, tényleg szabályos orgazmusa van egy jól sikerült szopástól, gondoltam elismerően.
Szoknyástól az ölembe ültettem.
- Vigyázz, kérlek, suttogta. Bólintottam.

Pillanatok alatt átadta magát az élvezetnek. Félig meddig lankadásnak indult faszom kissé megkeményedett, de éppen, mert az ölemben ült nem kellett attól tartanom, hogy kicsusszan, s ezzel vége a dolognak. Lovagolt, rázkódott. Időtlen csókokat váltottunk, ez viszont nekem volt újdonság, még sohasem csókoltam meg gecis szájú lányt, a leg-szívszerelmesebb pillanatban sem. Igaz, most csak pár cseppet lőttem belé, de mégis. Láttam, értékelte a dolgot, engem meg az első perc után nem zavart. Még sohasem volt sperma a számban. No lám, még 40 felett is érik új élmények az embert. Végtelennek tűnő idő után éreztem, hogy megint közeledhet egy nagy pillanat.
- Állj, vagy lövök, - súgtam a fülébe,
Ijedten feljebb kapta a csípőjét.
- Na, nyugtattam, ez még csak az első felszólítás volt.
Visszahuppant és a tőlem tanult módon szeméremcsontját az enyémhez szorítva kicsi körözéssel rohant egy hatalmaz élvezet felé. Tekintete párás volt. Szorítottam a lapockáját, ajkamat a szájára tapasztottam, nyelvem a nyelve tövét lökdöste. Éreztem teste kifeszült. Egy pillanat alatt hideggé vált ajka, majd lassan ernyedni kezdett a teste. Óvatosan kezdtem kiemelni ölemből, amikor már kívül volt a broki még visszaengedtem, hogy hozzá szoríthassa csiklóját. Percekig ültünk, míg lassan leeresztett.

Na egészségemre, nevetett fel, s visszaguggolt a fotel elé. Nagyon mélyen vette be és hatalmas vákuumot szívott. Abban a pillanatban éreztem az ellenállhatatlan áramlást. A makkom a nyelve fölött volt, ezért hörgő, köhögő hang kíséretében, de most először egyenesen nyelni kezdte, amit a szájába spicceltem.

A kempingbe visszaérve láttam, hogy húga kitartóan szövegel valamit, de Kriszta csak fölényes mosollyal hessegeti. Nikoletta most már biztosra vette, hogy Kriszta bepasizott, s azt is, hogy a szex-szel tölti idejét.

- Azt mondta a kis hülye, hogy olyan finom geciszagom van, panaszkodott Kriszta, pedig fix, hogy még faszt se látott. Amikor megjöttünk meg szájon akart csókolni, hogy ő is érezhesse. A kis infantilis még masztizni sem tud, folyton azért nyaggat, hogy mutassam meg, hogyan kell.
- Hozd el egyszer, majd felvilágosodik egy kissé, - biztattam, de nem reméltem pozitív választ.
- Szeretnéd mi, a végén meg lecsapna a kezemről, Biztos vagyok benn, hogy csak azért is lefeküdne veled, hogy nekem már ne jusson a gecidből. De egyébként szűz és a nénikénknek meg is fogadta, hogy az esküvőig az is marad. Az állítólag nagyon szép dolog. Ábrándosan nézett a felhők felé. Kissé megrettentem az esküvő szó hallatán. Hogy kicsit korrigáljam a gondolkodását, kezét a nadrágomba tuszkoltam:
- Szép dolog, ez meg jó dolog, nem?


Jól esett ez a hirtelen hódítás, viszont aggódni kezdtem, mert pár nap múlva nekem lejáróban volt a szabadságom, ezt ő is tudta, csak sohasem beszéltünk a hogyan továbbról. Nem örültem volna, ha hét közben velem kefél, szombaton , meg a pasijával – bár volt már férjes asszony szeretőm – viszont nem gondoltam azt sem, hogy majd 100 km-ről fogunk szexelni az év maradék 11 hónapjában.
Azzal, hogy a pasiját kirúgta, viszont mintha errefelé terelt volna.

Jól oldódott meg a dolog, telefonszámot, mail címet cseréltünk, és ősszel folytattuk kapcsolatunkat. Néha hetente, de inkább kéthetente tudtunk találkozni, 4-5 órás intenzív dugás erejéig, ez nekem az otthoni élettársam mellett kedves színfolt volt és nagyjából elégséges is. Mennyiségileg Szonjának is előrelépés volt, ex-kispasijához képest, de az egyre nehezebbé váló búcsúzások is mutatták, hogy érzelmileg mélyebben érinteti a kapcsolatunk, mint engem. Ezt szenvedélyes emailjai is mutatták, amikben többször visszaidézte egy-egy aktusunk történetét, pontos, szabad szájú módok kiemelve a lényeget, meg azt, amit ebből következtetett.
(„ amikor torkomba lőtted azt a csoda-mandula ízű gecidet olyan kedvesen masszíroztad a tartómat, hogy totál elélveztem, nyelni elfelejtkeztem csak azért csurrant ki a számból a sok „kisgyerek”. Érzetem, mennyire élvezed és boldog voltam, hogy én vagyok az a szerencsés nő, aki tíz perc furulyázással- mit furulya: fagott- a menyekbe juttathat”.
Máskor : „ régebben azért sem nyeltem le mert tényleg féltem a terhesség veszélyétől, tudom, hülye libának gondolsz, most meg azért szeretnem a számban tartogatni, hogy tovább érezzem csodás ízét. Már az is eszembe jutott, hogy miután kiszopom mindkét golyód teljes tartalmát, kiszaladok a konyhába, és a jégkockában lefagyasztok egy adagot, hogy akkor is elővehessem, ha nem vagy itt.”
„Miután elmentél ki kellet szaladnom a Wc-re kakilni egyet. Olyan gyorsan csusszant ki sz*r belőlem, mintha jégpályán száguldana. Nagynéném panaszkodik néha székrekedése miatt, csak nem tudom, merjem-e javasolni neki ezt az egyszerű, és nagyszerű megoldást- persze nem a te közreműködésedre gondolok.”

Ez is egy különbség volt köztünk, én bizony gondoltam rá. A nénike 40 körüli érett, egyedülálló hölgy volt, sokszor nyaraltak együtt, futólag ismertem őt is. Ami a harmóniát illeti, korban biztosan jobban összeillettünk volna, viszont ő aligha írt volna ilyen kedves kommentárokat találkozásainkról.

Kriszta nyers, lényegre törő szókimondó stílusa, mint kiderült egyúttal húga felvilágosítását is szolgálta, a kis dög már régen lefigyelte a testvére login-ját és rendszeresen olvasgatta a leveleket.

Sőt, egyre magabiztosabban terrorizálta is barátnőmet, - a titok biztos tudása birtokában,- hogy gyakorlati felvilágosítást nyújtson.
„Azzal basztat, hogy masztizzunk közösen, mert ő rosszul csinálja, és nem nedvesedik be a pinája” – panaszkodott Kriszta. „amikor az ágyára döntöttél egy lefolyhatott egy kis kence a csiklómról az ágyterítőjére. Milyen folt ez, kérdezte.
Nem tudom, hazudtam, erre szagolgatni kezdte. Ez nem geci nem? Vagy inkább megkérdem aput. Így szívat mindig, ha megérzi, hogy veled voltam” -panaszkodott húga nyomulására Kriszta.

Így a kiscsaj is egyre többször jutott eszembe, de nem gondoltam komolyan, hogy összejövünk, ha elmentem hozzájuk, mindig suliban volt, Szonjának csütörtökönként volt lazább napja az egyetemen, ezért lett az a dugás napja.

Éppen kutya pózban nyomtuk az ipart, már másodszor aznap. Kezemet a válla előtt cövekeltem le és hátulról préseltem belé a farkamat, jó mélyen, ahogy a gyerekcsináláshoz ajánlják.
Háta egészen felgörbedt, mint egy macskának, de én még mindig nyomultam előre. Hangosan zihált, fel-felsikoltott. Egyedül voltunk a lakásban, nem kellett óvatoskodnia. Már második élvezése felé haladt, amikor elvillant Nikoletta kezében a fényképezőgépük.
- Hogy fog örülni apu az új kiskutyának – vihogott kamaszos rosszindulattal az ajtóból.
- Te rohadék, sikított fel Kriszta, s rögtön leállt a mozgással.
Tanácstalan voltam, szemben Nikolettával, aki folyamatosan kattintgatott a géppel. Kriszta teljesen lemerevedett, mi tagadás, az én farkam is lekonyult, pedig már közel lett volna a végkifejlet.
Óvatosan kihúztam Szonjából a rudamat és a Nikoletta felé fordultam. Megigézve nézte nedvességtől csillogó, éppen vízszintesig leereszkedett faszomat. Ahogy felé léptem, pontosan rá mutatott. Kedves mozdulattal elvettem a gépet és a polcra tettem.

- Biztosan szeretnél valamit Szonjától, mondtam neki, mert eszembe jutott a folyamatos kérincsélés a gyakorlati maszti tanfolyam iránt.
- Hát nem is a csoda-mandula ízű gecidet akarom, replikázott pimaszul.
A kifejezés hallatán Kriszta valósággal felüvöltött:
- Te kis szemét kurva, te elolvastad a leveleimet!
- Persze, kacagott a húg, ki is nyomtattam mindet.
- Na, ne baszogassátok egymást, szóltam, s ez abban a légkörben békítőleg hatott.
Nikoletta gúnyos mosolya lassan eltűnt az arcáról, szeme elkerekedett, amikor szorosan hozzáléptem előre meredő lucskos farkammal hasba bökve.
- Összegecized a ruhámat, mondta nyafogó hangon, de látható élvezettel ejtette ki a szavakat.
- Jaj, te, ez nem geci, ha elsült volna, már nem meredne ennyire sem.
- Ez a nővérkéd pinájának édes nedve, - folytattam, egyébként, ha félted a ruhádat, vedd le.
Álmélkodva kérdezte.
- Szoni, tényleg ennyire lucskos a pina baszás közben?
Kézen fogva odahúztam a franciaágyon heverő nővéréhez és kezét a lába közé szorítottam:
- Ennyire, mutattam tanárosan, a tied meg nem szokott nedvesedni ugye?
Iszonyú zavarba jött, akkor esett le a tantusz, hogy nem csak ő olvasgatta Kriszta leveleit, hanem én is, - hát végül is nekem szóltak.
- Na vetkőzz, mondtam, megtanítunk játszani a kiscsikóddal. Kriszta sem tiltakozott, érezte, hogy a fényképe elég cikis lehet, a kinyomtatott levelezés szintúgy.

Nikoletta kérdőn nézett a nővérére:, majd rám bökött: ő is itt lesz,?
- Butus, mondtam, neked azért nincs örömed a dörzsölgetésben, mert nincs semmi erotika a dologban. Kezébe adtam a farkam, összerezzent, de nem engedte el.
Fenekemet összeszorítva pumpálni kezdtem, hogy érezze a lüktetést. Elkerekedett szemmel nézett rám, szó nélkül nyakába csókoltam, átöleltem.
Farkam gyorsan merevedni kezdett. Bal kezemmel befészkelődtem a combja közé, de nem mozdítottam. Így álltunk az ágy mellett hosszú percekig, mikor megéreztem, hogy légzése szaporább, egy-egy óvatos mozdulattal meg-megmarkolta dákómat. Kezdett ráhangolódni a dologra. Kriszta kiismerhetetlen arccal ült az ágyon, éreztem, gyorsan be kell őt is kapcsolni, mert különben megsértődik. Egészen melléléptünk, s Nikoletta combja közül kiemelt bal kezemmel megsimogattam a haját. Kérdőn nézett fel, igyekeztem bíztatóan visszanézni. Csak simogattam, hogy leeresszen. Leeresztett.

Nikolettát lassan leültettem mellé, a másik oldalára feküdtem, és őt is lehúztam az ágyra, számat egy pillanatra sem vettem le a nyakáról, a fülét kezdtem nyalogatni, mint Szonjáét az első szeretkezésünkkor. Tényleg testvérek: nála is éppúgy bejött, mint nővérénél. Borzongott, libabőrös lett, lélegzete felgyorsult. Felültem, és a másik oldalán ülő Szonját is letereltem fekvésbe, majd jobb kezét odahúzna visszatettem kezünket Nikoletta puncijához. Nedvesedett már, Kriszta mutató (matató) ujját a gyűrűs és középső ujjam közé fogva lassan rányomtam Nikoletta pinájára és óvatosan mozgatni kezdtem.
Kriszta nemigen volt benne a dologban, én viszont eléggé erősen fogtam az ujját, csak nagyon durván tudott volna kihátrálni a játékból.

Ahogy Nikoletta kezdett ráérezni az öröm igazi forrására, el is vettem a nővére ujját. Egy darabig egyedül simogattam, majd Kriszta lábai közé térdelve nyalni kezdtem punciját. Jobb kezemmel Nikoletta kezét vontam a puncijához:
- Végül is neked kell megtanulnod, mi csak segítünk, mondtam, és lassan vezetni kezdtem ujjait.
Kriszta pinája ugyanúgy reagált, mint nyáron az első szeretkezésünkkor. Először ma trauma miatt visszahúzódott, hidegen nedves csikló nyaltam végig, de két tucat nyelvcsapás után éreztem, éledezik. A két lány párhuzamosan élvezett, nagyon jó érzés volt Nikoletta puncija kifejezetten vonzónak tűnt, kislányossága ellenére is. Legalább 30 éve nem volt az ujjaim alatt szűzlány, akkor meg nagyon pancser voltam még. Nikoletta teste meg-megvonaglott a teste, ilyenkor kiemeltem fejemet nővére combja közül:
- Alakul már, de hol van még a csúcs?
Egyszer visszakérdezet. Hol?
- Ráközelítünk, feleltem s az ő combjai közé térdeltem. Bal kezem középső ujját rögtön felnyomtam Kriszta puncijába, nehogy elhanyagoltnak érezze magát, és a húga pináját kezdtem óvatosan nyalni. Életemben először kényeztettem a számmal szűzlányt, Gabika sajna kimaradt ebből 30 éve, az építőtáborban,. Finom volt, bár nem volt nagyon friss illata, de túltettem magam ezen. Az élmény kárpótolt, s amúgy is egy perc után olyan bőséggel kezdett nedvesedni, hogy alig győztem lenyalni a lét.

Nikoletta hangosan sikkantgatott. Ujjával, már magától őrült táncba kezdett a csiklóján. Körözött, nyomogatta, két ujja között húzogatta, élvezte nagyon a játékot. Kriszta szintén ellazult, s ahogy nem zavarta a kisvárosi ligetben való szopatás, azon is túltette magát, hogy ujjazás közben a tesóját nyalom.
Az ágyon hátrébb igazítottam Nikolettát és a lábai közé feküdtem.
Ijedten tiltakozott:
- Én nem akarom elveszíteni, rebegte, bár hangja már nem volt nagyon meggyőző.
- Olvastam, - feleltem kis gonoszsággal, - csak te kérdezted, milyen az igazi élvezet. Kicsit közelebb viszlek hozzá.
Nagyon merevre nőtt farkamat a csiklójára fektettem és szabályos kefélő ritmussal lökdösni kezdtem. Egyre hangosabban lihegett, majd apró sikkantásokat hallatott. Bal kezem a nővére meleg, szűk, ruganyos puncijában turkált. Nagyon élveztem a két lány fokozódó gyönyörét. Ahhoz képest, hogy fél órája milyen ellenséges szemét légkör volt közöttük, teljesen fesztelenül élvezték fáradtságos munkám eredményét. Az ám, az eredmény, gondoltam most már igencsak ideje lett volna egy nagy lövésnek.
Szonját, kis ellenkezése mellett félig ráfektettem húga széttárt bak combjára, majd hátulról behatoltam, úgy, mint amely kefélésünket megzavarta a gonosz húg. Lassan feljebb lökdöstem, míg az ő combja elérte a Nikoletta pináját. Intenzíven taszigáltam az egész alfelét, úgy, hogy minél kevesebbet járjon hosszirányban a faszom. Szerettem volna húzni az időt, mert gyönyörűség volt hallani, ahogy a két lány ismét ellazulva hörgött, lihegett. A legutolsó pillanatig vártam, majd a két lány összefeszülő combja közé préselve farkamat elélveztem. Kicsit pihegtünk, lemásztam Szonjáról, átültem Nikoletta oldalára. Gyengéden cirógattam a hasát.
- Na, ilyen komoly leckére nem is számítottál, ugye?
-Jaj, de jó volt, pihegte. Ujjamat a Kriszta combján csordogáló spermámba mártottam és vékonyan bekentem Nikoletta ajkát:
- Ez meg a csoda mandula, megkóstolhatod, biztattam.
Lenyalta a z ajkáról, nagyon feszült arca hamar megenyhült.
- Azt hittem, undorító lesz.
- Butus, simogattam tovább.
- Az összest nyaljátok le egymásról!
- 69-es pózba segítettem őket, Nikoletta óvatosan ízlelgetve, Kriszta kissé mohóbban lefetyelte a gecit. Elhátráltam a polcig, és szemétül jól sikerült képet kattintottam róluk, kettőt is.

A két lány fényes, lucskos pinával egymás combja fölé hajolva, Nikoletta szájáig világosan csillogó fehér „fonal” látszik a nővére combján terpeszkedő folttól.
- Na, mondtam közömbös hangon, akkor kép már van bőven.
Megdermedtek kissé, de közéjük bújva, simogatva, csókolgatva őket eloszlattam aggodalmukat. Kriszta kiment a fürdőszobába.
- Gyakorolhatnánk mi kettesben is, - javasoltam a kisebbiknek.
- Szupi lesz, mondta, határozottan, majd dobok egy mailt, tudom a címedet.

Törölközni kezdett, észre sem vette, hogy a fényképezőgépet kivittem az előszobában hagyott aktatáskámhoz és gyors mozdulattal belesüllyesztettem. Rázártam a számkódot és kimentem a zuhanyozó nővérhez.
- Ez is olyan extrém volt, mint az első szeretkezésünk, mondtam bizonytalanul, de legalább nem fog baszogatni többet.
- Remélem, meg te sem őt – felelte szárazon.
- Áh, csak le kellet valahogy szerelni, nem?
- Ennél, azért lelkesebb voltál, - mondta kis féltékeny szemrehányással a hangjában.
- Ugyan, próbáltam nyugtatni, nekem te vagy az igazi szeretőm.
Szomorúan válaszolt:
- Én meg igazán téged szeretlek.

Hát, ez nem esett jól, örülhettem volna, de nem szerettem. Nem terveztem semmi komolyat vele, nem töltött el örömmel, hogy belém szeretett. Nem is tudom belém szeretett-e vagy csak a velem való szexbe.

Nem akartam hosszú, zavart keltő búcsúzást, gyorsan felöltöztem, Nikolettától könnyű puszival, nővérétől rendes csókkal búcsúztam.

A város széléig tartott türelmetlenségem, ott megálltam a benzinkútnál, és visszanéztem a képeket frissen lopott gépemmel.
Gyönyörű csajok vagytok, most meg már bármikor szétkúrhatlak mindkettőtöket, nyugtáztam gonosz mosollyal.
Ez buta és szemét gondolat volt, attól kezdve egészen tavaszig nagyjából felváltva boldogíthattam őket, minden kényszer, zsarolás, fenyegetés nélkül.
Kriszta szeretői kiképzésében nem tudtam már újat adni, de eddig megszerzett tudásunkat élveztük. Két, menzeszes „vérfürdőn” kívül sohasem élveztem a pinájába, noha egyre többször kifejezte ezen igényét. Nekem is hiányzott egy ilyen konvencionális befejezés, de a 20 év korkülönbség mellett nem akartam a terhesség legkisebb kockázatát sem vállalni.

Nikolettával az anális és orális örömszerzésben értünk el sikereket. A popószex számomra nem volt egy gyakori élmény, vele, meg minden alkalommal kellett. Kedvenc pózunk a felpárnázott fenékkel gyakorolt misszionárius testhelyzet lett, csak „egy lyukkal arrébb”.
Neki viszont én emlegettem a szerintem fölösleges szűzhártyáját, de inkább csak azért, hogy ellenkezzen Ilyenkor dupla lelkesedéssel szopott, s mi tagadás, hamarabb tanulta ki a mély torok technikát, mint nővére.
Ezt meg te taníthatnád már Szonjának, mondogattam, hogy legyezgessem hiúságát, meg egyre nagyobb kedvem lett már egy hármas keféléshez.
Valahogy mindig elkerültük, hogy őszintén beszéljünk kapcsolatainkról, szerintem mind a kettő tudott arról, hogy a másikkal is szexelek, de sohasem került szóba a dolog.

A képekről sem beszéltünk többet, a gépet két hét múlva visszavittem, üresen, nyilván. A letöltött képek bejelszavazva lapultak számítógépem mélyén, néha megnéztem, de alapvetően haszontalannak tartottam őket.
Váratlanul lett hasznuk, olyan új nem várt élvezetek forrásaként, amire magam sem számítottam, álmomban sem, sohasem.


Szextörténet ajánló:


Szex a moziban segédeszközökkel


Egy korábbi vásárlás miatt rendszeresen kapok hírlevelet az egyik szexshoptól. Mivel eddig meg vagyok velük elégedve, így nem íratkoztam la a hírleveleükről. Ez a napokban kapóra is jött, mivel egy olyan terméket akcióztak le, ami igen felcsigázta a fantáziám. Mondtam is Neki, hogy ezzel aztán tudnék mit kezdeni, ha Ő is benne van. Benne volt! Gyorsan meg is rendeltem a játékot, melyet pár napon b....

Helga és a nagy fasz


Ez a történet még érettségi éveim alatt történt meg. Tényleg csak a szexről szól, mert érzelmek totál nem voltak a dologban, úgy hogy ebből kifolyólag kérnék mindenkit, hogy aki érzelgős sztorit akar, akkor ezt ne olvassa el, vagy ne mondjon véleményt. Előre is köszi.

Tehát... Én végzős voltam, akkor éppen szólóban nyomtam. Tudni kell, hogy az iskola, a lány- és fiúkollégium egy udv....

A kutyám a pótpasim


Sziasztok Renátának hívnak.Most nem részletezném, hogy mi is jár néha a fejemben amiért a kutyámmal baszok.
Nem érdekel mit gondoltok rólam, egyszerűen élvezem és gondoltam leírom hátha más lánynak is eszébe jutott
már csak nem meri kipróbálni.Egyébként van férjem és szeretek vele is baszni csak sajnos elég ritkán csinál
meg, ugyanis kamionos a drága. Amikor több hétre is itt ....

Négerek és lányok szeretője vagyok


Amióta a belvárosba költöztünk mindig könnyebb volt srácokat fogni akik rendszeresen megbasztak. Az volt a csúcs amikor felfedeztem,hogy a szembe levő lakásba három néger koma lakik és volt egy köztük aki már a korábbi életem során sokszor megkefélt és a seggembe is belenyomta a több mint harmincöt centis faszát és mindig teleélvezte.

Persze amikor összefutottunk megint rendszeresen....

Egy jó pina.


Hosszú egyenes, fekete hajú valóban párduc testű ,a hirdetésének megfelelően tényleg 27 évesnek kinéző hölgy fogadott, csöcstartóban és bugyiban, semmi súly felesleg, és a cicik kellemes egy kezesek.Jó hangulatúnak tűnt, mosolygott rám, és már nyújtotta is a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.


-Judit - mondta a pina.

Én is bemutatkoztam.

- Levegyem....

Biszex kaland – Leszoptam egy pasit


Világ életemben hetero pasi voltam. Bár, amikor katona voltam, láttam pár méretes faszt, de akkor még csak irigykedtem rájuk, hogy milyen jó nekik. Közeledtem a harminchoz, amikor egyre jobban kezdtek tetszeni a méretes dákók látványa. Egy idő után azt vettem észre, ha pornó videókat nézegettem, mindig olyat kerestem, ahol nagy lőcsöt szopnak, vagy olyannal dugnak. Ekkor fogalmazódott meg bennem e....Szextörténet címkék

here | film | férjemet | anális szex | 14 éves fiu |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.