Maszti a koleszben


Maszti a koleszben

Hol is kezdjem életem legizgalmasabb kalandjának elmesélését? Talán ott, hogy másodéves koromban kidobtak pesti albérletembõl. November elején ott álltam az utcán kezemben a ruhatáram bõröndje, és tanszereim táskája, enyhén szálingózó hóban a IX. kerület egyik szebb utcájában. Az életem egyik legnehezebb percét éltem át nem sokkal ez elõtt, és az emléke még mindig fájt. Otthagyott a pasim, kidobtak az albiból, és a tanulmányaim sem sejtettek semmi jót, ami a jövõt illeti. Evett az önsajnálat, és a kétségbeesés. Nem tehettem mást, elindultam az egyetemre, az egyetlen helyre, amit valamilyen szinten még az otthonomnak tekintettem. Reggel nem volt órám, úgyhogy az utolsó 1000-eim egyikébõl vettem magamnak egy szendvicset, egy pohár narancslevet, és egy adag kávét, és rosszkedvûen majszoltam õket. Nagyon korán reggel volt. Az elsõ órám délben kezdõdött, úgyhogy addig elhatároztam, hogy elmegyek megnézni a hirdetõtáblát, hogy esetleg van-e kiadó albi a számomra.

Akármi. Aztán kezdtek beszállingózni a csoporttársaim. Valakinek biccentettem, valakivel néhány szót váltottam, de senkivel sem akaródzott megosztani a problémámat, inkább magányra vágytam, és heves önsajnálatra. Úgy tizenegy lehetett, mikor megjelent a két legjobb barátnõm, az asztalnál.


- Szia Orsi! Csak nem hazamész a hét kellõs közepén? – kérdezte Kati, majd rögtön meglepõdve vette észre szánalmas hangulatomat, és javított a kérdésen – Mi a baj?


- Kirúgtak az albérletembõl, és jelenleg nincs hová mennem. – azt hiszem ez volt az elsõ, hogy fennhangon kimondtam szomorú esetemet, és ezzel a lendülettel el is bõgtem magamat.

Az asztalra borulva bõgtem tiszta szívembõl, kétségbeesésbõl, és azért mert jól esett. Éreztem, hogy a keserûségem jön ki a szemembõl. Halványan éreztem barátnõim vigasztalását, simogatását a hátamon, és duruzsoló szavaikat a fülemben.


Mikor kiemelkedtem a sírásból, azt láttam, hogy Kati barátném itt van mellettem, és vígasztal, de fél szemét rajtatartja Ágin, aki le fel mászkál az egyetem folyosóján, és folyamatosan telefonál. Látszott rajta, hogy szervez. Meg is kérdeztem Katit, hogy mit csinál, de õ csak azt mondta, hogy felpattant és elkezdett telefonálni. Néhány perccel késõbb, Ági ragyogó arccal odaült hozzánk, és rám mosolygott.


- Van hol laknod. – és kedvesen vigyorgott. – Ha van kedved, odaköltözhetsz hozzám. Tudod én apáékkal élek egy lakásban, de szeparáltan enyém a tetõ. Teljesen külön külsõ lépcsõvel kell felmenni, és teljesen külön lakás. Mondjuk nem nagy, de világos, és minden van benne. Kivéve két ágy, ha hajlandó vagy megosztani velem egy kétszemélyes ágyat, akkor minden rendben, és maradhatsz, amíg akarsz. Megbeszéltem anyuékkal, és õk is szívesen látnak. Csak a rezsit kell feleznünk.

Valószínûleg ez volt a legjobb ajánlat, amit kaphattam az elkövetkezendõ 24 órában, így hát rövid hezitálás után igent mondtam, és este már ott aludtam nála.


Tehát Ágihoz költöztem, és hogy egyszerû legyek jó volt. Sõt csodálatos. Egy idõ után nem éreztem magam zavarban, hogy egy ágyban kell aludnunk, sõt annyira megszoktam, hogy mikor hazamentem anyuhoz, furcsa érzésem volt éjszakánként, szinte hiányzott a másik ember társasága. Nagyon jó barátok lettünk, ezen a télen és tavaszon, legtöbb dolgot együtt csináltunk. Vásároltunk, fõztünk mosogattunk takarítottunk felváltva, rengeteget buliztunk. Találtam munkát egy közeli étteremben, ahol a hétvégén nappal dolgoztam, és nem is kerestem rosszul, persze csak borravalóval együtt. Rengeteget beszélgettünk, persze java részt a fiúkról, és javarészt Õ mesélt nekem, mert nem volt túl szerencsés a témában. Általában nagyon gyorsan szerelmes lett, egy-egy pasiba (és ezek javarészt az aktuális macho típust képviselték; vékony izmos, és buta) és gyakori volt a szex utáni bukta (ahogy én szoktam mondani) lefektették, és ejtették. Valahogy mindig kifogta õket. Kicsit okítottam, idõsebb lévén, de mindig belebukott egy másik kapcsolatba. Nekem is voltak futó szex élményeim, de leginkább egy régebbi exemmel történt, és leginkább intellektuális alapon (értsd nekem, sincs senkim neked, sincs senkid legalább jó szex, legyen), de nemsokára beújított egy lányt, és errõl is le kellett, hogy mondjak.

Eljött a nyár, és legnagyobb örömömre, Ági felajánlotta, hogy ha van kedvem, akkor jövõre is lakjak nála, mert õ is nagyon jól érzi magát velem. Hazautaztam, és lényegében egész nyáron anyuval voltam. Nem volt rossz, de hiányzott a társaság, és Ági személye!


Eljött az õsz, és egy heti bulizással ünnepeltük, hogy újra egy fedél alatt lakunk. Majd már csaknem két hónapja tartottak az elõadások. A furcsa az volt, hogy mintha Ági valamilyen szinten megváltozott volna, mert nem kereste a pasikat, nem unszolta bele magát rossz kapcsolatokba, és állítólag nyáron sem nézett pasi után (aztán késõbb kiderült, hogy mégis, csak nekem nem merte elmondani).

November közepe volt, és párás hideg volt a levegõ, a hét közepén. Viszonylag késõn érkeztem haza, mert konzultációm volt, és utána jegyzeteket fénymásoltunk a csoporttársaimmal. Egyet magamnak, egyet Áginak. Forró teára, és forró zuhanyra vágytam, mert majd megvett az isten hidege, de elõtte jól befûtöttem, mert tudtam, hogy Ági is fázós típus. Már a teát csináltam mikor megjött Ági. Nagyon fáradtnak nézett ki, és egy rakás könyvet cipelt a táskájában, ami jelezte, hogy a könyvtárban volt, és tanult. Ez bevett szokása volt. Már benne jártunk rendesen az estében, és hálásan fogadta a teát. Csendesen üldögéltünk, mert mindketten a fáradtsággal küzdöttünk. Végül Ági felállt, és közölte hogy nem bírja tovább. Elment lezuhanyozni, majd felvette a kedvenc alvós ruháját (hosszú póló „Szex istennõ vagyok, imádjatok!” felirattal – amit szigorúan pasi mentes éjszakákon hordott -, bugyi és egy rettenetes piros zokni) és bevágódott az ágyba. Nekem még volt egy kis erõm, és muszáj voltam analízist gyakorolni, mert rettenetesen nehezen ment, és várt egy szigorlat. Úgy fél egy lehetett mikor elaludtam.

Nem tudom miért ébredtem fel. Az agyam hátsó része ébresztett talán, vagy különleges érzékszerveim, vagy csak egyszerûen a motozás. Felpattantak a szemeim. Sötét volt a szobában, csak a kinti lámpa fénye világított be valamennyire, de ebben a derengõ sötétségben megláttam Ágit.


Lerúgta magáról a paplant, és szétvetett lábakkal feküdt mellettem. Egyik keze a bugyijában matatott, a másikkal szorgalmasan tûrte fel éppen a pólóját, hogy a melléhez férjen. Arca maga volt a kéj, becsukott szeme, visszafojtott lihegéstõl terhes arca és a kényeztetés hatása sugárzott róla. Kicsit elakadt a lélegzetem. Nem volt szabad, hogy észrevegyen. Néha talán csak érzéki csalódás volt, de kinyitotta résnyire a szemét, hogy meggyõzõdjön nem ébredtem-e fel, de ez felületes volt, mert ha igazán óvatos egybõl kiszúrja.

Ebben a percben felült, nekem, muszáj volt becsuknom a szemem, és visszafojtani elõtörõ lihegésemet, ami a szexuális izgalom miatt jött elõ. Kis puhatolózó csend, éreztem, hogy figyeli, hogy fent vagyok-e, úgyhogy mivel nem akartam hogy észrevegye, erõltetett szuszogásba fogtam. Apró neszelést hallottam, majd újból fokozódott a lihegés. Ismét kinyitottam a szemem. Láttam, hogy letolta a bugyiját, és nyakig felhúzta a pólót, szinte görcsösen maszturbál ismét. Kapkodva szedi a levegõt, és valami nagyon furcsát mûvelt, a bal kezével most nem a mellbimbóját simogatja, mint az elõbb, hanem a fülét simogatja. Nem kellett sok neki, nemsokára eljött az orgazmusa. Halk nyikkanásokkal ment el, miközben minkét kezével a punciját simogatta.

Aztán szépen lassan elhalkult, majd néhány perc múlva kábán de gyorsan és fõképpen óvatosan visszaöltözött, és bebújt az ágyba. Vártam. Alvó szuszogás hallottam immár felõle. Hihetetlenül felizgultam az elmúlt néhány percben. Éreztem, hogy nedvesedek odalent és égnek állnak a mellbimbóim. Próbálkoztam az alvással, de nem jött be, éreztem, hogy nekem is kell egy kis szex ma éjszaka, és olyan perverznek éreztem, hogy rettenetesen felizgatott a dolog. A dolog akkor lett izgalmas, mikor Ági felém fordult álmában. Most már biztosra vettem, hogy maszturbálni fogok. Lassan végigsimogattam magamat. A nyakamat, melleimet, a mellbimbómat, a hasamat, a köldökömet szépen cirógattam, ahogy azt régen otthon esténként.

Még a paplan alatt levettem a pizsi nacimat, és kigomboltam a felsõ részt majd kitakaróztam. Én nem óvatoskodtam, szétvetettem a lábaimat, és kicsit felhúztam, hogy a kedvenc pozitúrámba helyezkedjek. Lassan megnyaltam a középsõ ujjamat, és végigvezettem a puncim vágatán. Éreztem, hogy nedves vagyok, lassan körbe-körbe mozgattam a csiklómat az újammal, mire még több nedv jött ki a résen. Legyek még perverzebb. Fogtam, és lenyaltam az ujjamról. Nem néztem oldalra. Azt képzeltem, hogy Ági felébredt, és néz engem, mint ahogy az elõbb én néztem végig az õ masztizását. Ezzel a gondolattal tértem vissza a puncimhoz. Most mélyen belenyúltam a sötét nedves odúba, és a tenyérpárnámmal körkörösen mozgattam a csiklómat, miközben egy, majd mindkét újamat ki és behúzogattam a nyílásban. Oh milyen rég volt, mikor utoljára így maszturbáltam. Ez is erõt adott nekem, és elkezdtem a csípõmet le fel mozgatni, miközben folyamatosan köröztem a kezemmel odalent és egyre hangosabb lettem. Persze azért meg akartam õrizni a látszatot de tudatomban volt, hogy ezt már lehet hallani, sõt fel is lehet ébredni rá. A bal kezemmel mellbimbómat, kezdtem izgatni, hirtelen ötlettõl lenyúltam a puncimhoz, és egy kevés nedvet vettem az ujjaimra, és azzal bekentem a mellbimbómat. Éreztem, hogy nem kell sok, és el fogok menni, nem is akartam tovább húzni a dolgot. Vadabb tempóra váltottam.

Elképzeltem a testhelyzetet, ahogy Ági elment az elõbb és már jött is az orgazmus. Ostorszerûen csapott meg. Éreztem, ahogy megfeszül a testem, és a hangok jönnek ki a számon. Persze visszafojtottam a hangomat, de nem annyira. Még jó ideig simogattam magam levezetés képen, de nem vettem vissza a pizsama nacimat inkább csak betakaróztam, és mint tini koromban oldalra fordultam, és a puncimban a kezemmel aludtam el.


Másnap korán keltünk mind a ketten. Olyan volt, mint máskor, legalábbis semmit nem vettem észre, nem nyilvánított véleményt tehát én sem tettem. Nem bántam meg az éjszakai hancúrt, mert rettenetesen felizgatott a dolog, bõvebben kifejtem késõbb hogy miért, és csábított az ismétlés gondolata. Más viszont foglalkoztatott; Ágira izgultam fel, ezt biztosan éreztem, de nem éreztem magam rosszul tõle, pedig eddig nem nagyon voltak ilyen irányú gondolataim. De gyorsan lerendeztem magamban a kérdést, mert tetszett ez a fajta titokzatosság, és izgalom.

Titokban néztem Ágit, ahogy készülõdik, és igen furi gondolataim támadtak vele kapcsolatban, és kezdett felderengeni, hogy nem hagy hidegen a nõiessége! Sõt nagyon tetszettek a mozdulatai, tetszett a teste (mert azért én is, megnéztem a lányokat már csak irigylésbõl is) ezen kívül barátok voltunk, úgyhogy gyorsan leráztam magamról ezt a furcsa érzést, és csak az erotikával járó izgalom maradt.


Ezután nem történt semmi érdekes, egy darabig. Nem beszéltünk róla, és én elkönyveltem, hogy Ági számára rejtve maradt az én ténykedésem azon az estén. Eltelt 4 nap és minden éjjel vártam hogy ismét megtörténjen. A negyedik napon én elég hamar lefeküdtem, és néztem egy darabig, ahogy Ági az ágyban tanul, majd jóéjszakát kívántam, és becsuktam a szemem. Nemsokára vad szuszogásba kezdtem, mint aki jó mélyen alszik.

Tíz perc múlva hallottam, hogy leteszi a könyveit, és amúgy a lámpafénynél ismét furcsán motoz. Nem mertem kinyitni a szemem, de éreztem, hogy azonnal reagálok a most már ismerõs hangokra. Résnyire nyitottam a szemem, és elakadt a lélegzetem. Ági most levette a bugyiját, és felhajtotta a pólóját, de a lábát most úgy húzta fel, mint én az elõzõ estén, és kezével ugyanazokat a mozdulatokat teszi. Mikor belemerítette a puncijába az ujját, felvett egy kevés nedvet, és a szájához emelte. Kicsit hezitált, úgy láttam, hogy most teszi elõször, és kicsit megszagolja, mielõtt lenyalná. Így is tett, de ezt olyan kéjes mozdulatokkal, mintha csokit evett volna, majd ismét belemerítette a kezét a puncijába, és elkent egy keveset a mellén, úgy cirógatta. Ezután olyat tett, amit én nem tudnék megtenni, viszont iszonyatosan jól nézett ki. Lassú mozdulattal felemelte a mellét a szájához, és lenyalta róla a puncija örömnedveit. Legszívesebben azonnal én is elkezdtem volna, de nem volt mit tenni. Vagy mégis? Lehetetlen lassúsággal így oldalt fekve a puncimhoz csúsztattam a kezemet. Forrón égetett a vágy, hogy jó alaposan meggyötörjem, de nem akartam megzavarni lakótársnõm kielégülésének az útját. Csak úgy próbából kinyitottam a szemem. Nem járhatott messze az orgazmustól. A csípõjét megemelte, és a szemét lehunyva hörgött egy kicsit. Majd hirtelen vége lett, megfeszült, és felém az oldalára gördülve cseppet sem tartózkodóan nyögdécselt, és a szeme zárva.

Gyorsan becsuktam én is a szemem, és megpróbáltam mozdulatlanná dermedni az ágyékom táján is. Ági nemsokára eszmélt. Hallottam, ahogy moccan, aztán megállt valamiért. Elég sokáig tartott, és nem bírtam magammal a kíváncsiságtól, úgyhogy résnyire nyitottam a szemem, és szinte azonnal be is zártam. Engem figyelt. Jólesõen, enyhe mosollyal az arcán, már amennyire ki tudtam venni így egy másodperc alatt, de határozottam engem. Aztán hallottam az öltözködés hangját, lekapcsolta a villanyt és felém fordulva lefeküdt.


Alig bírtam magammal. Szóval látott a múltkor. Nem csak magammal játszottam, hanem elértem a célomat és neki is mûsoroztam, sõt olyan jól sikerült, hogy még utánzott is. Na megállj csak gondoltam magamban, majd most olyan mûsort adok neked, hogy csak, na. Biztos voltam benne, hogy nem aludt el, mikor elkezdtem vetkõzni, és határozott neszeket adtam, hogy szó nélkül de értésére adjam, hogy készül valami. Miközben vettem le a pizsamámat már ki is eszeltem a következõ „témát”. Elég sok tapasztalattal rendelkeztem masztizás terén, de úgyis le fogok írni mindent, úgyhogy nem szaladok elõre.

Tiszta volt az éjszaka, úgyhogy a telihold ezüstben fürdette a szobát, és az ágyat is. Lerúgtam magamról a paplant, és amúgy meztelenül felé fordultam. Jobb kezemmel elkezdtem, vagyis leginkább folytattam az elkezdett munkát a puncimnál, de most, mint a múltkor vettem egy adaggal és jóízûen lenyalogattam az ujjamról, majd visszadugtam a puncimba. A bal kezem középsõ ujját bevettem a számba, és jó alaposan megnyálaztam, és szûkebb bejáratom felé toltam. Kicsit kényelmetlen volt, de a célért mindent. Mindkét nyílásomban behatolva folyamatosan ujjaztam magam, váltogatva hol elöl, hol hátul, és kicsit sajnáltam, hogy csak a kezeim azok, amikkel örömet szerezhetek magamnak. Hirtelen eszembe jutott Gábor ujjainak érintése az ánuszomnál, és nyelvének csapkodása a puncimon, majd kiugrott a szívem. Nagyon akartam egy érintést, de hirtelen az éjszaka élménye is beugrott, és ezzel a gondolattal, hogy Ági úgy masztizott ahogy én a múltkor el is jutottam a csúcsra. Nem ájultam be, mint a múltkor. Kicsit olyan érzésem volt, hogy szeretkezek, nem, pedig maszturbálok.

Kívántam még a szexet, és éreztem, hogy most gyorsan sokszor el tudnék menni, ha lenne kivel. De csak magam voltam, és ez nagyon strapás ebben a helyzetben, úgyhogy szép finoman kihúztam az ujjamat a fenekembõl, és néhány simítással megnyugtattam a puncimat, és a melleimet. Nem éreztem magam annyira kimerültnek, mint a múltkor. Amikor öltöztem, és az ingemért hátrafordultam láttam egy pillanatra, hogy Ági szeme nyitva van, de gyorsan összecsukta. Nem mutattam hogy észrevettem. Elég sokára aludtam el, mert muszáj voltam elgondolkodni, hogy most mi is a helyzet velem. Nagyon vágytam szexre, és nem érdekelt, hogy kitõl is kapom meg, csak legyen, és elhatároztam magamban, az hogy Ágira gerjedek nem fog hátráltatni. Aztán lassan elaludtam.


Másnap megismétlõdött az elõzõ incidens „másnap reggele” tehát úgy tettünk mintha nem történt volna semmi. Jót beszélgettünk fiúkról, és az iskoláról, mint máskor. Nem láttam rajta semmi különöset, tehát én sem csináltam semmit.

Most leírhatnám az összes többi hasonló esetet is, de minek. Rendszeressé váltak az éjszakai maszti partik, és mindig utánozott engem. Azt csinálta amit én elõzõ alkalommal. Õ is levetkõzött meztelenre, és többet nem adott az illemre, hanem mintha magában lenne úgy csinálta. Néha észrevettem, hogy határozottan néz miközben masztizok, de nem vettem fel, és folytattam, úgy ahogy én gondoltam. Heti 3-4 alkalommal csináltuk. Aztán karácsony elõtt kb. 2 héttel történt valami.
http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Karácsonyi szex


Sziasztok szeretnék veletek megosztani valamit... valamit ami pontosan ezelőtt egy éve történt meg.
Nos hát amit rólam tudni kell, az-az hogy férfi vagyok 29 éves és hát...szingli.
A nevem Máté átlagos test alkat, barna haj és hát tenger kék szemem van, magasságom egy olyan jó 180 cm.

Nos hát az egész 18 órakor kezdődött, amikor is elmentem testéremékhez a város mási....

közös maszti harisnyában


Bár már közel harminc vagyok, még a mai napig jókat kuncogok magamban a tinédzserkori első szexuális élményeimen. Amilyen dilis csaj akkoriban voltam, nem gondoltam volna, hogy valaha komoly egzisztenciájú tisztességes nő válik belőlem.

Viki a legjobb barátnőm és én eléggé konzervatív nevelést kaptunk. És talán ennek tudható be az is, hogy mikor elmúltunk 16 evesek a baráti társaság....

Barbi néni, a tüdőbeteg


Egyik délelőtt a suliban, szünetben megszólal a telefonom. Ismeretlen szám, felveszem, az egyik haverom anyja keres, hogy fel tudnék-e menni délután hozzájuk, mert a számítógépbe kéne beszerelni egy "meglepetést" a haver szülinapjára.

Megbeszéltük az időpontot és folytatódott a tanítás.

Délután kettőre ott voltam náluk, csengettem és felmentem hozzájuk. Az ajtó résny....

Éva és Panka leszbi kalandja


Évit egy éve ismerem, mióta a gimnáziumban osztálytársam lett. Azóta nagyon jóban vagyunk, az egyik legjobb barátnőm lett. Ő körülbelül 160 magas, rövid szőkés-barna hajjal, szép arccal. Korához képest fejlettek, szép formásak a mellei, popsija szép kerek. Én kicsivel magasabb vagyok, rövid barna hajjal, közepes mellekkel. Mindketten 16 évesek vagyunk.

Egy nyári napon Évi meghívott,....

mindannyian lepisiltek


Elmentem tegnap arra címre ami le volt írva, ott csak egy ajtó volt és becsengettem. -Á szia gyere be.- Ugyan az fiú nyitott ajtót ami a múltkor. -Gyere és vetkőzz le a nagy szobába.- Mikor bementem a nagy szobába mindenki ott volt aki tegnap megbaszott és megalázott, minden ruhámat levettem. Ketten felálltak és letépték a melltartómat meg a bugyimat. -Rendben, hozzad ide.- Szólt az egyik haverjá....

Kíváncsiság


Béci haverommal egy szombati napon neki indultunk az éjszakának. Mert már rég találkoztunk sok volt a meló mindkettőnknek mostanság.
Meg láttunk az utcán két férfit ahogy vadul smárolnak. Egy kicsit ledöbbentünk a látványtól. Utána egyszerre oda kiáltottunk nekik hogy :
-Menjetek szobára basszátok meg! Ezen akkorát nevettünk hogy egyszerre mondtuk ki. Még le is pacsiztunk
-H....Szextörténet címkék

hárman dugtak | németül | első punci | jani bácsi | dobber |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.