A családi kikapcsolódás


Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.

- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudtam, hogy itthon vagy. Nem a barátnőiddel vagy Milánkavel kéne lógnod?

- Nemsokára jön Milánka és elmegyünk sétálni meg ruhákat nézni... Bár az utóbbiról ő még nem tud! - ordította a lány az anyja után, aki közben kiment a konyhába. - Addig meg lejöttem tévézni, hogy halljam, ha csenget!

- Ahha, értem. - mondta majd kijött a konyhából és leült Kriszta mellé egy pohár narancslével a kezében. - Milyen ruhákat akarsz nézni? Nekem se ártana picit szétnézni a boltokban, olyan rég voltam vásárolni, van már vagy három hete is.

- Semmi konkrétra nem gondoltam, csak szét akarok nézni. Tudod hátha itt van már az új tavaszi kollekció. - válaszolta Kriszta, miközben a zenecsatornák között váltogatott. - Hogyhogy ilyen korán hazajöttél?

- A főnők elengedett hamarabb, azt mondta, hogy mára nincs több munka számomra, úgyhogy jöhetek haza. – mondta, majd egy kis szünet után hozzátette. - Szerintem viszont egyszerűen azért küldött haza, hogy ne tudjam meg, hogy kit kefél meg az íróasztalán.

- Most csodálkozol? Miután rámásztál az egyik ügyfelére.

- A kedves ügyfél kacsintgatott először felém és különben is a biznisznek ez nem okozott gondot. - picit elmerengett. - Olyan formás hátsója volt, hogy te se tudtál volna neki ellen állni... és azok az érzéki ajkak érintése, ahogy csókolt és nyalt.

- Jajj, anya, ne kezd most! Mindjárt itt a Milánka!- enyhe pírrel válaszolt Kriszta.

- Ne vádolj olyannal, amit te is elkövettél volna a helyemben! - suttogta a lánya fülébe a bölcs gondolatot, majd végigpuszilta a nyakát, mire a pír az arcán vörösebb lett és a teste is beleremegett Krisztának.

- Anya! Ezt nem most kéne... tudod... Milánka! - gyengén ellenkezett az anyai kényeztetésnek, ami csak tovább növelte Margitka vágyát és lánya ajkaira tapasztotta az ajkait. Kriszta visszapuszilta a szerető érintést és felhagyott az ellenkezéssel.

A két tüzelő teremtés lassan átölelte egymást és közelebb húzódtak egymáshoz a kanapén. Kriszta anyukája alá került, miután Margitka megszabadult a félig üres pohártól.

A nő 37 éves férjes asszony volt egy szem gyerekkel, Krisztával. Korát meghazudtolóan tüzes és fitt teremtés volt. Az évek során semmit nem veszített tizenéves önmaga lendületéből. Középmagas, picit, de kellemesen telt alkat volt nagyobbacska hátsóval és keblekkel. Barna haját évek óta szőkére festette és hetente egyszer szoláriumban járt tíz percre a vérpezsdítő bőrszínért. Ajkait egyszer felpumpáltatta, de csak szigorú mértékkel. Huncut barna szemei, a megfelelő étkezés és testmozgás mellett nem volt szüksége más műtéti beavatkozásra.

A lány kívánatos 16 éves volt. Örökölte édesanyja alkatát, bár még molettnek egyáltalán nem volt mondható, de ami formás, férfi tekinteteket vonzó idomait illeti, már anyja nyomdokaiba lépett. Vékony ajkai és pisze orra szintén anyai ágról származtatik. Szemei viszont világosabbak és jóval szelídebbek voltak anyjáénál. Összességében egész arca szelíd volt aprócska szeplőivel és hullámos, világosbarna hajával együtt. Természetét illetően is apjára ütött. Nyugodt, türelmes, könnyen csábítható és odaadó volt. Nyitott volt az újdonságokra és semmi jónak nem volt elrontója.

Margitka vadul ízlelte lánya nyelvét és elkezdte kigombolni a rózsaszín blúzát. Kriszta anyja szőke hajába túrt és alig győzte tartani a tempót. Anyja hamar feltárta a blúza rejtette bájakat, nem törődött a blúz levételével, csak széttárta és a fehér, csipkés melltartóján át izgatta a méretes kebleket. A vékony anyagon át hamar látni és érezni lehetett, hogy Kriszta bimbói megmerevedve ágaskodnak fel. Margitka épp lehúzta Kriszta bal melle alá a puha anyagot, hogy szájába kapja és megszívja lánya bimbóját, mikor csengettek.

- Ez biztos Milánka! - ugrott fel a lány és kapkodta volna össze magát, ha anyja nem fogja le a kezeit.

- Nyugodj csak meg, majd én beengedem! - csitította Margitka. - Addig csak maradj itt és ne öltözz fel! Milánka biztos jobban viseli majd a vásárlást egy kis lazítás után! - rákacsintott a lányára és elindult Milánkaért.

Kriszta anyjának engedelmeskedve nem nyúlt magához. Hagyta, hogy a kigombolt blúza és a fedetlen bal keble csábítóan fogadja a barátját.

Milánka világoskék farmerben és vajszínű ingben jelent meg a nappaliban. Krisztára pillantva azonnal felgyorsult a vérkeringése.

- Ugye, nem bánod Milánkakém, ha egy kicsit ellazítunk Krisztvel, mielőtt elmennétek sétálni? - miközben bájos, hívogató hangon közölte Margitka a fiatal sráccal a kívánságát, végigsimított az ingén és az ágyékába markolt.

- Nem, egyáltalán nem bánom, de csak egy feltétellel. - jelentette ki határozottan. - Csak ha én is a kedvetekre tehetek! - Válaszra sem várva magához ölelte Margitkát és a derekáról a hátsójára csúsztatta a kezeit.

- Az első pillanattól fogva tudtam, hogy a lányom megfelelően választott. - bókját megpecsételve lesmárolta Milánkat és lassan a kanapé felé húzta.

Margitka a kanapé szabad végébe döntötte a fiút és rámászott. Kriszta keze lassan az ölébe csúszott és a nadrágján át simogatta magát. Kidülledt szemekkel nézte, ahogy anyukája a barátját csókolja és a barna hajszálaival játszanak az ujjai. Milánka viszonozta Margitka csókjait és a fehér blúzának gombjaival babrált.

Kriszta a látványtól teljesen feltüzelt. Eszébe jutottak az emlékek, ahogyan anyukája megtanította smárolni. Érezte az ajkain anyukája nyelvét, ahogy bevezette őt a csókolózás minden apró fortélyába.

Feszengett, mikor Milánkanek le kellett feküdnie az anyjával, hogy Margitka megtudja, hogy megfelelő partner-e a lánya számára. Milánka viszont méltóan kielégítette az anyukáját a szertartáson és így következőleg már Kriszta combjai között élvezhette a nedves forróságot.

Milánka megszabadította Margitkát a blúzától és a melltartójától is és a még mindig telt keblek nyújtotta gyönyörökben élvezkedett. Kriszta anyukája és barátja együttlétében elmerülve öntudatlan kigombolta a farmerját és fehér bugyijába dugta a kezét.

Milánka szájának érintésétől Margitka bimbói, a látványától pedig Kriszta bimbói keményedtek meg.

A lány fürge ujjai munkálkodása alatt visszaemlékezett arra, ahogy Milánka egy vacsora keretében elmesélte, hogy az ő családja is hasonlóképp gondolkodik, mint az övé.

Az anyukája és apukája még serdülőkora előtt felvilágosította, hogyha megtörténik az első magömlése, akkor szóljon nekik és ők, majd felvilágosítják az önkielégítés, majd a szex örömeire. Milánka így is tett.

Apukája először bevezette a maszturbálás örömeibe közös gyakorlás útján, majd kellő idő után anyukája elvette a szüzességét. Ezelőtt a fontos esemény előtt még mindkét szülő megtanította a csókolózás bájaira.

Kriszta is ugyanezen a módon ismerte meg az együttlétek szépségét. Apukája tizenhárom évesen elvette a szüzességét és attól a naptól kezdve két-háromnaponta együtt háltak és gyakorolták a szeretkezés művészetét. A lány úgy érezte, hogy sokat köszönhet az apukájának. Egyáltalán nem izgult annyira az első Milánkavel töltött éjszakánál, ahogy a barátnői meséltek az ilyen alkalmakról.

A lány arra eszmélt fel az emlékekből, hogy anyukája Milánka álló péniszén húzogatja a bőrt. 16 cm hosszú, vastag hímvessző volt tömzsi makkal a tetején. A srác farmerje és fehér boxere a bokájára csúsztatva nyugodott.

- Gyere Milánkakém, szerezz egy kis örömet az én kis Krisztámnak! - mondta Margitka és Milánkat a végénél húzva a lányára irányította. - Hmm. Már igazán lucskos a kis puncija!

Az asszony lehúzta Kriszta bugyiját és nadrágját, Milánka is levette a sajátját és a lány két combja közé mászott. Pénisze végét a barátnője szeméremajkai közé illesztette és lassan bedugta neki. A hamvas, borotvált babapunci elnyelte a srác örömforrását és felizgult a keménységétől.

Lassan kefélte Milánka a barátnője nedves punciját és csókolgatta az arcát, a száját és a nyakát. Eközben Margitka Milánka fenekét fogdosva megszabadította a srácot az ingjétől és csókolgatta az izmos hátát. Kriszta halk nyögdécselései alatt magára húzta a srácot és anyukájával együtt taperolta a hátsóját.

Margitka verte a srác péniszét, mikor az előbukkant Krisztából. Kriszta az alkalmat kihasználva levetkőzött teljesen meztelenre és telt kebleit Milánka előtt izgatni kezdte. A srác nem váratta meg magát. Finoman szájába kapta a nagy területen fekvő rózsaszín bimbóudvar ékességét. Éhes kisbabaként szopkodta az édes és merev bimbókat.

Margitka látva a tizenéveseket letérdelt a kanapé mellé és szájába vette Milánka férfiasságát. Ahogy Milánka a lánya bimbóját ízlelte, ő úgy falta a hímvesszőjét. Mindhárman megtalálták a boldogságot a másikban és élvezték.

A pozíciókat felváltva Margitka nyúlt el a kanapén és Kriszta került a combjai közé, hogy Milánka a lány háta mögött szorgoskodjon a nyelvével. Kriszta lehámozta az anyjáról a nadrágját és az alsóját, majd a nyelvével késztette izgalomra a lucskos puncit. A barátja az ő kipucsított hátsójánál izgatta magát és nyalta a punciját, így mindhárom nemi szerv lángokban égett a kéjtől.

Kriszta biszexuális beállítottságát anyjától örökölte és a két nőszemély a saját nemükhöz vonzódás végett néha egymás karjaiban keresték a boldogságot. A lány Milánka anyukájával és húgával is érintkezett szexuálisan. De addig még Milánka húgával órákig tartóan tudták kényeztetni egymást, olykor Milánka vagy egy másik családtag segítségével, addig a srác anyukája csak csókolózásban és félmeztelen játékokban volt hajlandó részt venni. Milánka biztatására viszont Kriszta nem adta fel a reményt, hogy egyszer csak lekerül a bugyi a barátja anyukájáról.

Mindezek a női hancúrok természetesen csak azután történhettek meg, hogy Milán apukája a lánnyal töltött néhány órát, hogy ahogy Kriszta anyukája megbizonyosodott Milánkaről, ő úgy bizonyosodjon meg Krisztáról. A lány nem okozott csalódást a nevelésének. Még alig ízlelte meg az apuka kemény hímvesszőjét, mikor az minden visszatartó próbálkozás ellenére elsült.

Kriszta rámászott az anyukájára és leguggolt a szája fölé, hogy élvezhesse Margitka nyelvecskéjét. Milánka Margitka üres és lucskos puncijába mártotta a hímvesszőjét és lassan, ahogy nem sokkal előbb a lányát, dugni kezdte. Szabad szájával és kezével Kriszta dús kebleinek rózsáit nyaldosta és taperolta. Mind ez alatt Kriszta kezei anyja vízszintesen fel-leugrándozó kebleit simogatták. Összeszokott családként élvezték az együttlétet.

Kriszta és Milán egy hónapos kapcsolatuk megünneplése alkalmából a családjaik eltöltöttek egy közös ebédet. Az egy hónap lejárta után úgy gondolta mindkét fél, hogy gyermekeik kapcsolata nemcsak hóbortos kaland, hanem egy komoly élet kezdete. Ebből kifolyólag ideje volt a családoknak jobban megismerniük egymást. A fő étkezés után levezetésképp és előjátékként beszélgettek egymás ízléséről és kedves szokásairól, hogy mindenki megtalálja a számára alkalmas partnert. Milánka anyukája Kriszta apjával, Kriszta anyukája Milánkavel és húgával, Kriszta pedig Milánka apukájával kezdte a mélyebb ismerkedést. A délután folyamán a jó modor szabályai szerint cserélődtek a pár tagjai és a közös vacsora idejére mindenki lehetőséget kapott a másik alapos megismerésére.

Margitka a lányával együtt a kanapé háttámlájára támaszkodott és bepucsított Milánkanek. A srác felváltva izgatta a csintalanul smároló hölgyeket. A hímvesszője a forró hüvelyekben lelte örömét, kezei pedig a lógó csecsek fogdosásában szórakozott. Az üresen tátongó punci gazdája a kéjes öröm ideiglenes elvesztését is megakadályozva ujjaival izgatta magát.

A szeplős lány barátja az utolsó lüktetéseket barátnőjében tette meg és Margitka kedvére téve kikapta az ejakuláló péniszét Krisztából és a lány popsijára ontotta ki a magját. Margitka máris lánya popójának esett és magába szippantotta a frissen kilövellt ondót, hogy azután, ha már úgyis ott van, lánya punciját elégítse ki. Milánka pedig a barátnője szájának adományozta a vörös makkjából csorgadozó spermát. Kriszta leplezetlen mámorral fogadta barátja péniszét és annak spermáját.

Margitka Milánka, Kriszta pedig Margitka nyelvének fürge csapkodására élvezett el.

Mindannyian kimerülten és élvezettel jól lakottan terültek el a kanapén. Margitka kiitta a maradék narancslevelet a poharából és az ifjú párnak is hozott egy-egy pohárral.

A frissítők után Margitka elment zuhanyozni és addig a fiatalok megbeszélték, hogy majd máskor mennek el szétnézni.

A beszélgetés után Milánka behatolt Krisztába.


Szextörténet ajánló:


Pisiszex szülinapra


Régóta izgat a pisiszex gondolata; jó ideje gondolom, hogy nincs izgatóbb látvány egy puncinál, amelyből épp előtör a pisi – mindegy, hogy a vécécsészébe, fürdőkádba, egy másik puncira vagy éppen egy álló faszra csorog, a lényeg maga az amúgy is gyönyörű punci, amely még százszor annyira izgatóvá válik a belőle kicsorduló pisitől. Barátnőm szerencsére meglehetősen nyitott a szexuális életünkkel ka....

Faszverés és szopatás a munkahelyen


Szokásos reggeli teendők: lecuccolás, gép be, egy kis kávé és a napi hírek. Bevallom, mikor beérek a munkahelyemre, nem egyből a munkába vetem bele magam. Kell 10-20 perc, amíg ráhangolódok mindenre és ebbe beletartozik, az hogy elolvasom a főbb híreket, megnézek pár kedvenc oldalt.

Mostanában szoktam nézegetni az egyik hazai szexoldalt is. Kíváncsiság, titkos élvezkedés, valami ily....

A ló, a taj paraszt, és a lány


Múlt nyáron egy lovardában dolgoztam, ami egy nagy folyó partján helyezkedett el. Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák. Ezek a lovak országszerte híresek voltak, sok versenyt nyertek. A lovászfiúk minden nap megfutatták az állatokat, és ugrattak akadályokon meg ilyesmi. A lovardát hosszú kerítés vette körül, és azon a nyáron az volt a feladatom, hogy lemeszel....

Dobott a férjem, még aznap megdugtak


Az nap, amikor a férjem közölte velem, hogy van valaki más is az életében, azt hittem vége a világnak, óriási veszekedést csaptam. Döbbenten bámultam és próbáltam lebeszélni arról a másikról, nem hittem el, hogy igaz. Könyörögtem is, két kézzel próbáltam bele csimpaszkodni. A testébe és a lelkébe ugyanúgy. Azt gondoltam, a mi kapcsolatunkkal nem történhet meg az ilyesmi soha! Mi mások vagyunk, a ....

Szex anyámmal


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki, de ezek a normálisnál sokkal nyíltabbak. Legalábbis azt hiszem. Mindig is jó alakja volt, köszönhetően a sok kocogásnak és tornagyakorlatnak. Egyébként, alapvetően jó teste volt. Gyakorta - amint hazajött rövid pólóban edzésről -, gondoltam rá, jó lehet az ágyban. Gyakran rá gondolva maszturbáltam. A feleségem nagyon h....

Néger bulin a nejemmel nikivel


Néger bulin a nejemmel nikivel

Az elmúlt hétvégén a feleségemmel elmentem egy négerekkel hemzsegõ buliba ahová a feleségemet is meghívták,mivel nagyon szereti a négerek farkát.Újabban mindig lila fehérnemûket vesz fel alul magára igaz régebben én is nagyon szerettem ha lila bugyit hord és lila mellemelõt,mert szerettem volna ha egy kicsit kurválkodik elõttem. Mostanra nagyon megszeret....Szextörténet címkék

apa, fia | négylábon | bódi | szopjál kurva | ella |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.